pedruna
napsal(a):
pokud mě nikdo nepředběhnul.....
Nejdete někdo na Country bál do V.Polomi začátkem února?
causinka2
napsal(a):
ty jo,bych i šla,ale žádnej country tanec neumím,ale aspon pokecat bych si tam s někým jít mohla,to je fakt
Já si tam jdu taky hlavně pokecat, na tanečky moc nejsem
causinka2
napsal(a):
tak jít sednout jen tak někde do nějakého podniku
Navrhuju tu ke Trojkovi http://www.penzionkamenec.cz/
pedruna
napsal(a):
samo že jsem si dělala srandu,vypadalo to tam luxusně,tak proto
U Trojka je to v pohode, je to tam pekne, ale nedelaji z toho zadny nobl podnik. A i ty ceny jsou v norme. A za 10 minut jste na Svinove
Jj, mam to za rohem. Tu je na fotce - ale jeste rozestaveny.
strelish
napsal(a):
U Trojka je to v pohode, je to tam pekne, ale nedelaji z toho zadny nobl podnik. A i ty ceny jsou v norme. A za 10 minut jste na Svinove
Jj, mam to za rohem. Tu je na fotce - ale jeste rozestaveny.
A tu uz ve svem zelenem habitu
strelish
napsal(a):
A tu uz ve svem zelenem habitu
s tím trojkem teda souhlasím,jsem mobilní,tož dojedu,jen orientační smysl je takřka na bodě mrazu,bych jedině potřebovala přesnou navigaci jak se tam dostanu.jinak by to šlo,termín nechám na vás,ale nepředpokládám,že by se to uskutečnilo dřív ja za pár týdnů,že??
pedruna
napsal(a):
no já ve Fermatě ulítávám na těstovinovém salátě s tuňákem,ten mi tam asi chutnal nejvíc.kuž už mám zase hlad,jsem jak nezavřená,furt bych žrala,zaplať pánbůh,že mám rychlí metabolismus,bych se už asi neunesla.nic pofičím spát,zítra brzo vztávám,tak ať jsem použitelná.
"rychlý "samozřejmě
pedruna
napsal(a):
no já ve Fermatě ulítávám na těstovinovém salátě s tuňákem,ten mi tam asi chutnal nejvíc.kuž už mám zase hlad,jsem jak nezavřená,furt bych žrala,zaplať pánbůh,že mám rychlí metabolismus,bych se už asi neunesla.nic pofičím spát,zítra brzo vztávám,tak ať jsem použitelná.
tak dobrou,taky se chystám jít spát,ty ranní budíčky od kluků,mě fakt ničídobrou holky
pedruna
napsal(a):
teeeda baby, čučím, jste se toho včera evidentně nebály...:)))no, já sjem využila, že muž není doma a byla jsem u kámošky na vínko...a pak jsem absolvovala domů v té vichřici cestu na kole...fajně jsem vystřízlivěla...:)Domlouváte jakéhosi spicha či co?
kukinatost
napsal(a):
teeeda baby, čučím, jste se toho včera evidentně nebály...:)))no, já sjem využila, že muž není doma a byla jsem u kámošky na vínko...a pak jsem absolvovala domů v té vichřici cestu na kole...fajně jsem vystřízlivěla...:)Domlouváte jakéhosi spicha či co?
css, a když si tady něco navrhujete, tak já tež navrhuju....) naši hospu U Kapličky..:)kde dělám, takže kvlita zaručena a navíc vaříme skvostně, za dobré prachy a anažere se toho i kámoška s tasemnicí...akorát trošku možná zabojujete s dopravou...ale bylo bvy mi líto to nezkusit..:)
kukinatost
napsal(a):
css, a když si tady něco navrhujete, tak já tež navrhuju....) naši hospu U Kapličky..:)kde dělám, takže kvlita zaručena a navíc vaříme skvostně, za dobré prachy a anažere se toho i kámoška s tasemnicí...akorát trošku možná zabojujete s dopravou...ale bylo bvy mi líto to nezkusit..:)
My co jsme mobilní, akorát teda máme orientační nesmysl a navíc tyto končiny (včetně Ostravy) jsou pro nás prales budem bojovat hlavně s mapou
strelish
napsal(a):
My co jsme mobilní, akorát teda máme orientační nesmysl a navíc tyto končiny (včetně Ostravy) jsou pro nás prales budem bojovat hlavně s mapou
tak já zatím - díky bohu, trefím, kam si usmyslím....a u nás je fakt fajně:)
kukinatost
napsal(a):
tak já zatím - díky bohu, trefím, kam si usmyslím....a u nás je fakt fajně:)
Já jsem na tohle fakt hrozná, když trefím tam, netrefím zpátky. Jsem tu v Polomi šla k jedné paní, nastudovanou cestu podle mapy, cesta mi tam trvala ani ne 10 minut. No nezahla jsem cestou zpátky blbě? Fakt hrůza se mnou :))
strelish
napsal(a):
Já jsem na tohle fakt hrozná, když trefím tam, netrefím zpátky. Jsem tu v Polomi šla k jedné paní, nastudovanou cestu podle mapy, cesta mi tam trvala ani ne 10 minut. No nezahla jsem cestou zpátky blbě? Fakt hrůza se mnou :))
máslo jedno....:)))no, buď v klidu...myslím, že nikdo není horší než Lucka..pro mě je to fakt neuvěřitelné, jak ona je marná, co se orientačního smyslu týče...to ej až nepředstavitelné...:)
kukinatost
napsal(a):
máslo jedno....:)))no, buď v klidu...myslím, že nikdo není horší než Lucka..pro mě je to fakt neuvěřitelné, jak ona je marná, co se orientačního smyslu týče...to ej až nepředstavitelné...:)
No pro mě je vrchol, když někomu řeknu, že mají z nástupiště slézt schodama dolů, projít pod kolejema a hned zahnout vpravo a on k nám netrefí
strelish
napsal(a):
No pro mě je vrchol, když někomu řeknu, že mají z nástupiště slézt schodama dolů, projít pod kolejema a hned zahnout vpravo a on k nám netrefí
tak já to mám s orientačním smyslem vcelku dobrý,nevyznám se sice v ově,ale ve městech kde jsem nebyla a potřebuju přes ně projet vím kudy kam.v tom se s mojim doplnujem.Já jsem taky mobilní,když mě odveze muž
causinka2
napsal(a):
tak já to mám s orientačním smyslem vcelku dobrý,nevyznám se sice v ově,ale ve městech kde jsem nebyla a potřebuju přes ně projet vím kudy kam.v tom se s mojim doplnujem.Já jsem taky mobilní,když mě odveze muž
Já myslím, že za to nemůžem- nejhorší orientaci v prostoru mají vždycky ženské to mi říkal i trenér. Teda Cindy jela kolem a ani se nestaví. Já zase nedávno projížděla V.Albrechticemi a koní venku bylo dost,ale který je od Cindy fakt nevím- nebo spíš kde přesně, ohrčady vlevo-vpravo....?
pedruna
napsal(a):
no, ďouchy je, fakt že figurální inteligenci a orientaci v prostoru i na ploše mají chlapi asi o něco lepší...ale kurnik, někam trefit podle mapy nemůže být problém...ale je fakt, že i když jsme doma 3 baby, navigovat jsem vždycky tatíka mohla jenom já a bývalý chlap mě měl nejradši jakožto navigátorku po celé Evropě...no vida, at žije orienťák..:))takže aspoň nemám obavy, že když někde zabloudím, že se nenajdu...vlastně pokud je dlouho světlo, ne jak te´d, tak jezdím objevovat nové trasy na vyjížďky metodou zkusmo:)))
na Ramzovou sjem taky trefila napoprvé a bez mapy:)
causinka2
napsal(a):
holkyy držte zítra mě a barušce pěsti.mě abych došla na clasicovy do stájí a domů a barušce,aby přežila s clasicem skoky
Jé tak to přeju, aby vám to všechno vyšlo! A pak musíte poreferovat Nejlíp i s fotodokumentací
strelish
napsal(a):
Jé tak to přeju, aby vám to všechno vyšlo! A pak musíte poreferovat Nejlíp i s fotodokumentací
strelish
napsal(a):
To jo, no, v hale to je na prd, bez blesku ani ránu a ještě musíš stát někde blízko, ať má ten blesk efekt.
pedruna
napsal(a):
No u nas v hale to ani s tim bleskem moc nepomuže protože ono se tam trochu práší a když dáš blesk tak máš na fotce take bile tečky hnusneale některe fotky se občas povedou ale taky nic moc
pedruna
napsal(a):
táák baby jsme doma.musím říct,že cestu tam jsme přežily v pohodě,baruška je taky naživu,clasic si šlapal domů pěkně sám i bez druhého koně,jen se to samozřejmě musela něčím pos..t,protože to bylo až moc v klidu.Clasic za celou cestu domů zařechtal jen jednou,jinak byl fakt zlatej,no ale pak to přišlo,přijedem k baráku a naši psy mamlasy začaly hrozně štěkat,tak jsem je okřikla a začaly ještě víc,já rychle chtěla seslézt z clasica,protože se plašil a v tu ránu mi popošel a já ležela na cestě,naštěstí zadkem.clasic se rozklusal pryč,naštěstí jen k sousednímu baráku,když viděl,že za ním jdu v klidu(upřímně byla jsem posraná,že mi zdrhne) a volám na něj,tak se zastavil a chtěl jít ke mě,jenže jak jsem měla strach,že mi zas uteče,tak jsem ho chytla za dečku a on se lekl a odklusával si to pěkně zpátky,ale jak jsem na něj zavolala,tak se zastavil a počkal,až za ním přijdu,u baráku jsem si sundala rukavice a v klidu ho chytla a pochválila,že se nechal chytit,ale spadnout jen o dvě minutky později,tak jsme pod koněm jak já,tak clasicještě,že máme náš vztah už v dobré fázi,jinak by si to na mě kašlal.
uff,jsem si ale upřímně oddychla.jen mám asi bud naraženej prst a nebo zlomenej,ted fakt nevím,ale bolí to teda fest
to jsme si taky prožily,ale nám i rostlo bříško a pak hoveca to jsme se tak těšily.no to jo,ale jinak byl fakt užasnej,nato,že nechce chodit od koní,což dneska teda nevypadal,že by mu to až tak vadilo,ale kdo ví,uvidí se na závodech,jen se musí trošku přijezdit,at tak nespěchá,ale to jsem říkala už dávno.
causinka2
napsal(a):
to jsme si taky prožily,ale nám i rostlo bříško a pak hoveca to jsme se tak těšily.no to jo,ale jinak byl fakt užasnej,nato,že nechce chodit od koní,což dneska teda nevypadal,že by mu to až tak vadilo,ale kdo ví,uvidí se na závodech,jen se musí trošku přijezdit,at tak nespěchá,ale to jsem říkala už dávno.
teda Dáji,hlavně že se tobě ani Clasikovi nic nestalo,teda kromě toho prstu,si ho kdyžtak strč do mražené zeleniny-to mám vyzkoušené.Já jsem byla jezdit včera,byl to děs,hrozně foukalo a Jerry z toho chytal hysterické záchvaty a když začalo ještě k tomu pršet,tak to už byl těsně před kolapsem,poseroutka jeden
pedruna
napsal(a):
teda Dáji,hlavně že se tobě ani Clasikovi nic nestalo,teda kromě toho prstu,si ho kdyžtak strč do mražené zeleniny-to mám vyzkoušené.Já jsem byla jezdit včera,byl to děs,hrozně foukalo a Jerry z toho chytal hysterické záchvaty a když začalo ještě k tomu pršet,tak to už byl těsně před kolapsem,poseroutka jeden
dobrý to bude v pohodě,už mám jednu kustku co jsem měla nalomenou přelečenou bez jakéhokoli obvazu a držíJako prst mě ani tak nesere,ale když si představím co se mohlo stát tak mi je źle.
ale Clasulka ode mě dostal velikánskou pochvalu a hubana,že se nechal v klidu chytit.zato psiska jsem seřvala,jak jsem byla v ráži
causinka2
napsal(a):
no nám doktor řekl,že by fenka měla mín pít a jeden den by se jí nemělo dát žrát a hlavně chladit bradavky.at se tam netvoří mlíko
jé Adél ty máš tak pěkného pejsánka,tak posílám své dva nejkrásnější na světě pizizubku a belzuba
jj to už jsou důchodci,boxerce je 12 a mopsovi 10,ale na svůj věk neuvěřitelně akivní.tak dám hezčí foto,tady to fakt stálo za to
dík,no moji miláčci ještě mám v plánu do budoucna tu pidi zmenšeninu dobrmana co váží asi tak kilo,tu bych mohla všude tahat sebou a celkově je to nenáročný pes a hlavně chytrý,známá ho má a je perfektní.Ale ještě to musí projít u chlapa,ten o tom zatím nechce ani slyšet.Chudák,zvířata má sice rád,ale doma je nechce a se mnou si vzal psa boxera-ten mops byl jeho(pozústatek po bývalé přítelkyni
),4 ptáčky,králíka a pak jsem si pořídila koně.Se divím,že mě ještě nevystěhoval
Ahoj Cindy, mám fotku nějakých koní neznáš?nebo není tam snad Tvoje kobča?
kessidis
napsal(a):
Ahoj Cindy, mám fotku nějakých koní neznáš?nebo není tam snad Tvoje kobča?
další...
kessidis
napsal(a):
Celkem jsou 4,ale naše tři. A nějakou svoji v sedle nemáš?
To neřeš ,všeci se furt něčemu učíme....jo někdy to tak je krocení divocha a vzpury, bo jak si něco umíní, těžko ho překecat.....ale jo jde to....nakonec stejně udělá co chcu já
Nemáš ty třmeny nějak divně dlouhé - každý jinak?
kessidis: nějak si o tom lonžování očividně myslí svoje
Tady můžete zhodnotit mě
strelish
napsal(a):
Nemáš ty třmeny nějak divně dlouhé - každý jinak?
kessidis: nějak si o tom lonžování očividně myslí svoje
Tady můžete zhodnotit mě
Jo jo by to nebyl on,aby nezkusil nějakou kravinu, řeknu ti, že Salvik má hodně blízko s Dastinem co se týká chování....
kessidis
napsal(a):
Jo jo by to nebyl on,aby nezkusil nějakou kravinu, řeknu ti, že Salvik má hodně blízko s Dastinem co se týká chování....