Už je to tady :) Středa,týden se "láme"...:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2008 07:35

Dobré ránko všem!!!
Nejprve musím říct,jak je mi moc líto,že přišla Evík o morčátka :(
Včera byl náročný den a ačkoliv jsem dorazila domů kolem 4hodiny,absolutně jsem nezvládala se připojit na net...
Jak jste se měly vy?

23.1.2008 07:49

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Včera byl náročný den a ačkoliv jsem dorazila domů kolem 4hodiny,absolutně jsem nezvládala se připojit na net...
Jak jste se měly vy?

Ahojda,
tal včera jsem přijela do Kloko s tím, že Leuša bude určitě jako prase...heh a ono nic, žádné válení neproběhlo za celý den, byla čistá...teda ona to snad tuší
Jinak zkoušla jsem podbřišák...je luxusní, jako novej...fakt paráda. Leuše na mě koukala co to jako dělám, že jí sedlám, už se štosovala ke dveřím a já jí zase odsedlávám...pěkně zmatená, hehe...

23.1.2008 07:52

haisovad napsal(a):
Ahojda,
tal včera jsem přijela do Kloko s tím, že Leuša bude určitě jako prase...heh a ono nic, žádné válení neproběhlo za celý den, byla čistá...teda ona to snad tuší
Jinak zkoušla jsem podbřišák...je luxusní, jako novej...fakt paráda. Leuše na mě koukala co to jako dělám, že jí sedlám, už se štosovala ke dveřím a já jí zase odsedlávám...pěkně zmatená, hehe...

To máš dobré :)) Kámoš šel v sobotu jezdit a v neděli že půjde též...šimlík to asi tušil, protože v neděli byl jak řízek, tak zválený už dlouho nebyl

23.1.2008 07:57

haisovad napsal(a):
Ahojda,

Bré ránko, zdravím všechny, ale především Zuzíka, že se nám vrátila odpočatá Dany, asi Leoška tušila, že se na ní chystáš s podbřišákem, tak se snažila, aby tě nějak nevytočila, když se o ní tak krásně staráš

Dočítala jsem včerejšek, prchla jsem dříve a moc mi je líto miminek i mamče .-( Hold mají slabounká srdíčka a jetě ten císař
Holky, u nás je zase sníh Včera během 10 min, a to nekecám bylo všude úplně bílo, ale úplně. Tak můžem zase s Honzíkem vyrazit pod sedlem ven, snad to chvíli vydrží.

23.1.2008 07:59

strelish napsal(a):
To máš dobré :)) Kámoš šel v sobotu jezdit a v neděli že půjde též...šimlík to asi tušil, protože v neděli byl jak řízek, tak zválený už dlouho nebyl

Já si včera vzala od koníků volno, nebylo mi moc dobře a naivně jsem si myslea že zbytek dne proležím, ale pak jsem se pustila do mytí auta, prohnala jsem psí smečku a pak uklízela doma jak vztekláááá.... A ta práce mi tu chorobu zřejmě vyhnala z hlavy...
Navečer mě pobavila ségra když mě poslala sms že jedna slečna od koní si nechala ostříhat celého koně v půlce zimy, když nemakaj, halu nemáme..tak marně přemýšlím proč Možná bude víc in
Dneska už za íjákama jedu tak jsem zvědavá jakou barvou mě překvapí Grace

23.1.2008 08:02

lanika napsal(a):
Bré ránko, zdravím všechny, ale především Zuzíka, že se nám vrátila odpočatá Dany, asi Leoška tušila, že se na ní chystáš s podbřišákem, tak se snažila, aby tě nějak nevytočila, když se o ní tak krásně staráš

Dočítala jsem včerejšek, prchla jsem dříve a moc mi je líto miminek i mamče .-( Hold mají slabounká srdíčka a jetě ten císař
Holky, u nás je zase sníh Včera během 10 min, a to nekecám bylo všude úplně bílo, ale úplně. Tak můžem zase s Honzíkem vyrazit pod sedlem ven, snad to chvíli vydrží.

Ahojda Leníku,
mno tady po sněhu ani památky...jen hnus blátivej. Ještě že mám ty suprové gumáky od Tomajse...naprostá paráda.
Vám ukážu jak vypadala Gitka, to je správnej dobytek...

23.1.2008 08:02

lanika napsal(a):

Teda vy se mááááte Leni!!!My zas máme tvrdo jako prase a zimu....

Holky dělali jste někdy koníkům zuby, nevíte cca cenu??

23.1.2008 08:03

haisovad napsal(a):
Ahojda Leníku,
mno tady po sněhu ani památky...jen hnus blátivej. Ještě že mám ty suprové gumáky od Tomajse...naprostá paráda.
Vám ukážu jak vypadala Gitka, to je správnej dobytek...

detail...

23.1.2008 08:05

lanika napsal(a):

Tu vánici mi ani nepřipomínej, zrovna jsem dávala koním granule, když se během pár minut naprosto setmělo a koně než to za tu chvilku dožrali, tak byli úplně bílí...a já taky. Pak se zase trošku odtemnilo, ale stejně už se stmívalo. Do rána ještě cosi připadlo, tak my tu máme tak 2-3 cm a vzduchem poletuje sníh. Ale je na nule, takže to nejspíš nevydrží...a bude zase bahýnko :(

23.1.2008 08:06

rocky napsal(a):

Teda Péťo, vobec nevím. Zuby jsme zatím nikdy nedělali, ale asi to nastane, protože nám ukrutně spadla Lucka...normálně během týdne jí ukrutně vystouply žebra, včera u nás byla vetka, má podezření na játra...prý je to normální u tak srarého koně...ach jo, jsem zvědavá s čím přijde.
Druhá strana Gitky čistá...

23.1.2008 08:07

rocky napsal(a):

Peti, právě by mě to taky zajímalo. Nikdy jsem nevolala zubaře, ani nevím, kde u nás je nejbližší.
A co se koňo blátivých oblud týče, já s váma nehraju....Leda, že bych Honzíka pomazala sama

23.1.2008 08:19

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Holky,taky mne u nás potkala jedna smutná událost...Tedy...Na podzim jsem nestíhala objet vše,co jsem chtěla a minulý týden uhynula kobylka,se kterou jsem taky začínala :( O týden jsem ji prošvihla...Bylo jí 28let...

To je ona,na konci léta(fotku mám od tety)... "Láska"...

23.1.2008 08:32

molly napsal(a):
Holky,taky mne u nás potkala jedna smutná událost...Tedy...Na podzim jsem nestíhala objet vše,co jsem chtěla a minulý týden uhynula kobylka,se kterou jsem taky začínala :( O týden jsem ji prošvihla...Bylo jí 28let...

To je ona,na konci léta(fotku mám od tety)... "Láska"...

Zuzi,
to je mi moc líto...člověk si říká že je dost času a pak tohle...je to smutné.
Já jsem také propásla návštěvu kobylky na které jsem začínala...než jsem se rozhoupala s návštěvou tak mi majitel napsal že zemřela na selhání srdíčka...

23.1.2008 08:41

haisovad napsal(a):
Zuzi,
to je mi moc líto...člověk si říká že je dost času a pak tohle...je to smutné.
Já jsem také propásla návštěvu kobylky na které jsem začínala...než jsem se rozhoupala s návštěvou tak mi majitel napsal že zemřela na selhání srdíčka...

Danny ,smutné je ,že uhynula proto,že jsou tam ve výběžku neschopní veterináři.. Když si ještě před pár měsíci nebála lehnout :( Tak mě to moc bolí....

sadzi saj

23.1.2008 08:48
sadzi saj

molly napsal(a):
Danny ,smutné je ,že uhynula proto,že jsou tam ve výběžku neschopní veterináři.. Když si ještě před pár měsíci nebála lehnout :( Tak mě to moc bolí....

Ahoj holky, pro Péťu a Leňulku, já dala v prosinci za zubaře myslím cca 400,- Kč i s cestou

23.1.2008 08:57

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky, pro Péťu a Leňulku, já dala v prosinci za zubaře myslím cca 400,- Kč i s cestou

Ahoj Baby...tak segru potěším kobyla se včera bez SAbuli nevyválela...takže je čistá a dnes by už do toho lehnout nemusela když se ochladilo...pro Janicu mám naštvající se zpravu...včera jsem byla s Bábulíkem makat a bylo to exluzivní krásně jsme si zacválali na kruhu a zpomalovala jsme ho hlasem..hehe měl dobrý den...sice byl jak pružina, šel užádně dopředu, ze záčatku tryskoklus ale pak jsem ho klidnila a přešel do krásného pravidelného klusu, no zase jsem si ho musela chvalit pořad jsem ho oplácavala a vracela se spokojená, za odměniu jsem šla domu pešo, což měl vubec rád že mě má dolle....ch jo jsem zvědavá jak nám to zas na treninkách nepujde.....přemýšlím jak naučím ciouvat, ale asi to nechám až na spolupráci s Evčou...

Segra na tebe mám prosbu pokud pujdeš do intersparu stav se v siriusu a kup mi tam piliny(měli by stát 19,-) pak granule(15,-) a nějakej mix zrní (taky bylo za 15,-)... jo a ve čtvrtek do kina nejdu pač jde jen jeden film takže bych jela s Váma k Vachutákovi...jo a mám šatiky od Klárky krásný naštestí na mě se hodí jen jedny, ale stejně potřebuju poradit jsem v koncíh...hehe

23.1.2008 09:00

klawdie napsal(a):
Ahoj Baby...tak segru potěším kobyla se včera bez SAbuli nevyválela...takže je čistá a dnes by už do toho lehnout nemusela když se ochladilo...pro Janicu mám naštvající se zpravu...včera jsem byla s Bábulíkem makat a bylo to exluzivní krásně jsme si zacválali na kruhu a zpomalovala jsme ho hlasem..hehe měl dobrý den...sice byl jak pružina, šel užádně dopředu, ze záčatku tryskoklus ale pak jsem ho klidnila a přešel do krásného pravidelného klusu, no zase jsem si ho musela chvalit pořad jsem ho oplácavala a vracela se spokojená, za odměniu jsem šla domu pešo, což měl vubec rád že mě má dolle....ch jo jsem zvědavá jak nám to zas na treninkách nepujde.....přemýšlím jak naučím ciouvat, ale asi to nechám až na spolupráci s Evčou...

Segra na tebe mám prosbu pokud pujdeš do intersparu stav se v siriusu a kup mi tam piliny(měli by stát 19,-) pak granule(15,-) a nějakej mix zrní (taky bylo za 15,-)... jo a ve čtvrtek do kina nejdu pač jde jen jeden film takže bych jela s Váma k Vachutákovi...jo a mám šatiky od Klárky krásný naštestí na mě se hodí jen jedny, ale stejně potřebuju poradit jsem v koncíh...hehe

Nauč ho ze země na hlasový povel to couvání no a pak ze sedla už to půjde raz dva

23.1.2008 09:03

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Danny,tak toho pána neznám :( Jméno mi něco říká,ale jestli jsou ti hřebci tak nevychovaní...Chudák ten,co do nich půjde

Hele,hradečandy...ČT-PÁ jsem celý den v práci,nechcete se konečně ukázat??

23.1.2008 09:18

molly napsal(a):
Danny,tak toho pána neznám :( Jméno mi něco říká,ale jestli jsou ti hřebci tak nevychovaní...Chudák ten,co do nich půjde

Hele,hradečandy...ČT-PÁ jsem celý den v práci,nechcete se konečně ukázat??

Mno teď jsem mu volala kolik za ně chce...tak za toho s tou lysinkou, kterej je takovej nejlepší z nich je za 40, blááázen. Říkal mi, že jsou pošetření, mno...až pojedeme na chalupu tak se na ně zase pojedu podívat...koně krásní, to jo. Asi se o ně i stará ale jsou prostě surový...a za 14ti letýho vyhřebčenýho blázna chtít 40 tis...fakt si myslím, že je to bláznovina

23.1.2008 09:19

haisovad napsal(a):
Mno teď jsem mu volala kolik za ně chce...tak za toho s tou lysinkou, kterej je takovej nejlepší z nich je za 40, blááázen. Říkal mi, že jsou pošetření, mno...až pojedeme na chalupu tak se na ně zase pojedu podívat...koně krásní, to jo. Asi se o ně i stará ale jsou prostě surový...a za 14ti letýho vyhřebčenýho blázna chtít 40 tis...fakt si myslím, že je to bláznovina

To je blázen!!! Koukej být opatrná...

23.1.2008 09:21

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

mamka má doma u kuchyňské linky květinovou stěnu

23.1.2008 09:21

molly napsal(a):

15 letá madam "Lucka"

23.1.2008 09:22

molly napsal(a):

pořídila si rybičky A docela se jí tam i množí

23.1.2008 09:23

molly napsal(a):
To je blázen!!! Koukej být opatrná...

Andrejko děkuji, myslela jsem si to že tak nějak jen mě překvapila jedna slečna že říkala tak kolem litra...A dělal to pod narkózou nebo normál??

Ségra supr tak to dnes kobylu vytaáhnu ven, a díky za včerejší kydání, oki zítra s tebou budu počítat, jedem hned po práci a pak to vemu cestou zpět ke koním tak ti Sabulinu muzu udelat..

Zuzi s kobylkou mi to je moc líto..čas tak rychle běžíí

23.1.2008 09:23

molly napsal(a):

a náš 16letý jezevčík "Pajda"...Už mu říkám : "senile".

23.1.2008 09:25

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Tety kříženec...Cane corso s něčím taky velikým...Miláček

23.1.2008 09:26

molly napsal(a):
Tety kříženec...Cane corso s něčím taky velikým...Miláček

hlavička

23.1.2008 09:27

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Liepzig,oprácko...Pomalu 90% z těch rajťáků tam mělo průvlečky....

23.1.2008 09:28

molly napsal(a):
Liepzig,oprácko...Pomalu 90% z těch rajťáků tam mělo průvlečky....

Jedna hala fungovala jako oprácko a předvadiště-takový způsob Lysé... Tohle byl fešák!!!

23.1.2008 09:28

molly napsal(a):
Jedna hala fungovala jako oprácko a předvadiště-takový způsob Lysé... Tohle byl fešák!!!

s kolegou...

23.1.2008 09:29

molly napsal(a):
s kolegou...

prohlídka parkuru-finále mladých koní,do 145cm...

23.1.2008 09:30

molly napsal(a):
prohlídka parkuru-finále mladých koní,do 145cm...

Za tribunou miliony stánkůůůů

23.1.2008 09:31

molly napsal(a):
Za tribunou miliony stánkůůůů

Markoj jsem fotila nějakou techniku Tak jen ukázka

23.1.2008 09:33

molly napsal(a):
Markoj jsem fotila nějakou techniku Tak jen ukázka

Tohle byly loutky..V pravidelném rytmu se tam kroutily a capkaly jako koníci Byly tak sladkééé

23.1.2008 09:34

molly napsal(a):
Tohle byly loutky..V pravidelném rytmu se tam kroutily a capkaly jako koníci Byly tak sladkééé

krásné závodní čelenky

23.1.2008 09:35

molly napsal(a):
krásné závodní čelenky

atrakce

23.1.2008 09:35

molly napsal(a):
atrakce

stěna z podkoviček

23.1.2008 09:36

molly napsal(a):
stěna z podkoviček

ospalý begánek

23.1.2008 09:37

molly napsal(a):
ospalý begánek

Masážní deka pro koně!!! Až nebudete vědět,co s penězma Vypadalo to super

23.1.2008 09:45

molly napsal(a):
Masážní deka pro koně!!! Až nebudete vědět,co s penězma Vypadalo to super

Teda pokračuj, krááásný fotky...si nám předtím ani neříkala že se tam chystáš, čéče...

23.1.2008 09:47

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

hurá na skoky ...Já tolik slintala...

sadzi saj

23.1.2008 09:47
sadzi saj

haisovad napsal(a):
Teda pokračuj, krááásný fotky...si nám předtím ani neříkala že se tam chystáš, čéče...

Péti dělali jsme to normálně, bez narkózy, kobyla teda trochu psychovala, ale ok, nakonec to bylo v pohodě.

23.1.2008 09:49

molly napsal(a):
hurá na skoky ...Já tolik slintala...

tak ještě vsuvka...Proběhlo finále 4spřeží-halové...Lidi to zvedalo ze sedaček!!! Jenže,co čert nechtěl...Se mnou přestaly spolupracovat baterky Seděla jsem až nahoře na tribuně,tak se omlouvám za kvalitu :( Příště s sebou chci i kameru

23.1.2008 09:50

molly napsal(a):
tak ještě vsuvka...Proběhlo finále 4spřeží-halové...Lidi to zvedalo ze sedaček!!! Jenže,co čert nechtěl...Se mnou přestaly spolupracovat baterky Seděla jsem až nahoře na tribuně,tak se omlouvám za kvalitu :( Příště s sebou chci i kameru

23.1.2008 09:52

sadzi saj napsal(a):
Péti dělali jsme to normálně, bez narkózy, kobyla teda trochu psychovala, ale ok, nakonec to bylo v pohodě.

Tak to jo, budu to dělat jerrymu, jelikož nikdy neměl dělaný zuby, tak snad nebude moc protestovat a udržíme ho

23.1.2008 09:55

molly napsal(a):

francouzi-měli móóc pěkného kočího tady to tedy jistě nebude vidět

23.1.2008 09:55

molly napsal(a):
francouzi-měli móóc pěkného kočího tady to tedy jistě nebude vidět

23.1.2008 09:56

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

A to už je parkur před VC

23.1.2008 09:58

molly napsal(a):

Molly by tohle podbíhala do 155cm...

23.1.2008 09:59

molly napsal(a):

"Kalusha"

23.1.2008 09:59

molly napsal(a):

23.1.2008 10:01

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

23.1.2008 10:03

molly napsal(a):

mrkejte na práci zadních nohou

23.1.2008 10:04

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Linea Ericson-dánka...S jiným koníkem vyhrála mladé koně...

23.1.2008 10:05

molly napsal(a):
Linea Ericson-dánka...S jiným koníkem vyhrála mladé koně...

23.1.2008 10:07

molly napsal(a):

Týjo to jsou mega skoky

23.1.2008 10:08

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Otto Becker...Se svou stájovou dvojkou... " Dobbels Cordina"

23.1.2008 10:09

molly napsal(a):
Otto Becker...Se svou stájovou dvojkou... " Dobbels Cordina"

23.1.2008 10:11

molly napsal(a):

Ty vogo, to je mazec...čumím jak umim

23.1.2008 10:13

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Tak snad jsem Vám to trošku přiblížila...Vážně nelituju,že jsem jela a vážně chci za rok moc zas!

23.1.2008 10:15

molly napsal(a):
Tak snad jsem Vám to trošku přiblížila...Vážně nelituju,že jsem jela a vážně chci za rok moc zas!

Belgičanka,mladá holčina,má složité jméno :) Ale koník suprový,takový rarášek! Skončili myslím pátí nebo šestí...

23.1.2008 10:16

molly napsal(a):
Belgičanka,mladá holčina,má složité jméno :) Ale koník suprový,takový rarášek! Skončili myslím pátí nebo šestí...

Ludger Beerbaum... Jeho Meredith už jsem bohužel brala hodně rozmazaně,baterky byly proti mě

23.1.2008 10:19

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

No a zas už naši domácí mazlíčci,po tom,co jsem doma dobila baterky...

Jo,Danny,ono to bylo takové narychlo odjezd..Měla jet sestřenka s tetou a sestřence se nakonec nechtělo ...Tak padla volba na mě.. Lístek(vstup) přišel na 32euro,ale fakt to stálo za to!

23.1.2008 10:20

molly napsal(a):
No a zas už naši domácí mazlíčci,po tom,co jsem doma dobila baterky...

Jo,Danny,ono to bylo takové narychlo odjezd..Měla jet sestřenka s tetou a sestřence se nakonec nechtělo ...Tak padla volba na mě.. Lístek(vstup) přišel na 32euro,ale fakt to stálo za to!

zíváámééé

23.1.2008 10:21

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

sestřenky bolavej " Sorťa".. Je to takový "boxový " kůň...Má co žrát a tak mu ani nevadilo,že zbytek stáda je venku,zatím co on se musí léčit...

23.1.2008 10:22

molly napsal(a):
zíváámééé

Nó, tak to je kotel za vstupné...ale muselo to být fakt senza...
Jdu něco dělat jinak se tady z toho po...

23.1.2008 10:22

molly napsal(a):
sestřenky bolavej " Sorťa".. Je to takový "boxový " kůň...Má co žrát a tak mu ani nevadilo,že zbytek stáda je venku,zatím co on se musí léčit...

a jeho krásné plnokrevné očičko

23.1.2008 10:23

molly napsal(a):
a jeho krásné plnokrevné očičko

hele ,babky,kdo to je???

23.1.2008 10:25

molly napsal(a):
hele ,babky,kdo to je???

Končím... Máte prostor Už jsem to tu zaplácala až až...

23.1.2008 10:41

molly napsal(a):
Končím... Máte prostor Už jsem to tu zaplácala až až...

Zuzi úlovky fotoaparátem luxus!!!!

Danny právě jsme volali do firmy Helios (na okna) , pozvání na seminář! Ale do Černošic, to nejste vy co?

23.1.2008 10:43

rocky napsal(a):
Zuzi úlovky fotoaparátem luxus!!!!

Danny právě jsme volali do firmy Helios (na okna) , pozvání na seminář! Ale do Černošic, to nejste vy co?

Jj, v Černošicích máme adresu ale provozovnu v Turnově...na jakej seminář? Kde kdy? V HK?

23.1.2008 10:48

haisovad napsal(a):
Jj, v Černošicích máme adresu ale provozovnu v Turnově...na jakej seminář? Kde kdy? V HK?

Aaaaale seminar "Aktualni trendy ve výrobě"..Koná se v Praze, kámoška volala k vám do firmy, tak me to zarazilo a riiikam si jéé tam pracuje nase Danny

23.1.2008 10:56

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Holky,co máte dnes na oběd??? Já se těšila na ten s Danny,nemám uvařeno A žaludek se pomalu začal hlásit

23.1.2008 10:57

molly napsal(a):
Holky,co máte dnes na oběd??? Já se těšila na ten s Danny,nemám uvařeno A žaludek se pomalu začal hlásit

Já mám Zuzi zelnacku

23.1.2008 11:03

rocky napsal(a):
Já mám Zuzi zelnacku

mňamka! Taky bych si nechala říct

Tuhle krasavici mají v Rumburku u koní...

23.1.2008 11:05

molly napsal(a):
mňamka! Taky bych si nechala říct

Tuhle krasavici mají v Rumburku u koní...

fešanda

23.1.2008 11:12

molly napsal(a):

Já mám chleba s tvrdým sýrem a teplé jídlo až dojdu z práce, mlíčenkovou polívku

23.1.2008 11:18

strelish napsal(a):
Já mám chleba s tvrdým sýrem a teplé jídlo až dojdu z práce, mlíčenkovou polívku

tak jsem se odbyla těstovinovým salátkem...Jsem si vzpomněla,že mi ho mamka přibalila na cestu domůůů

23.1.2008 11:26

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Holky,mějte se kráááásněě!!! Jdu za Molčí a s Molčí ven...Je tam nááádherněě ...Tak papa...Se možná ještě ukážu...

23.1.2008 11:31

molly napsal(a):
Holky,mějte se kráááásněě!!! Jdu za Molčí a s Molčí ven...Je tam nááádherněě ...Tak papa...Se možná ještě ukážu...

segra a koupíš mě to papaní a piliny pro morčáka....????

Zuzy krásný fota...hele segra tohle by gracie taky zvládla vždyt naše ohrady máj 150 cm a k tomutam je ještě bláto, včera se zas máně nechtělo být s cardou ve výběhu a přišla domu napřed, a jaký dělala machry před stáji, tak jsem na íní zařvala hodila ocas nahoru a pak zalezla do boxu...fakt koza bláznivá...

23.1.2008 12:14

molly napsal(a):

Čauky ženský! ..tady jedna nová "vtěrka" no koukala jsem na ty fotky z Leipzigu co tu vystavila Zuzka. Zmiňovala se tam o Jessice Kürten. Našla jsem její internetové stránky a to fakt musíte vidět! Byla jsem 8 let ve Švýcarsku, setkala jsem se s hodně, ale tohle je prostě ráj!!!! Jo je to v Aj a Nj ... Takže přeju příjemné rozjímání a tady to je : http://jessica-kuerten.de/home.html

23.1.2008 12:27

marijanka napsal(a):
Čauky ženský! ..tady jedna nová "vtěrka" no koukala jsem na ty fotky z Leipzigu co tu vystavila Zuzka. Zmiňovala se tam o Jessice Kürten. Našla jsem její internetové stránky a to fakt musíte vidět! Byla jsem 8 let ve Švýcarsku, setkala jsem se s hodně, ale tohle je prostě ráj!!!! Jo je to v Aj a Nj ... Takže přeju příjemné rozjímání a tady to je : http://jessica-kuerten.de/home.html

Jsem zpátky byla jsem na procházce a vyzvednout škodovku ze servisu
Venku je opravdu nááádherně tak jsem něco nablejskla...
Ségra skočím ti pro to zítra dneska jsem to nestihla páč jsem musela do servisu a po práci spěchám za kobylou. Tak mrcha zas přeskakovala jo, ji snad koupím pouta

První foto: slunce svítí jak o život

23.1.2008 12:28

rocky napsal(a):
Jsem zpátky byla jsem na procházce a vyzvednout škodovku ze servisu
Venku je opravdu nááádherně tak jsem něco nablejskla...
Ségra skočím ti pro to zítra dneska jsem to nestihla páč jsem musela do servisu a po práci spěchám za kobylou. Tak mrcha zas přeskakovala jo, ji snad koupím pouta

První foto: slunce svítí jak o život

Naše firma

23.1.2008 12:28

rocky napsal(a):
Naše firma

Pejsek u Lidlu

23.1.2008 12:29

rocky napsal(a):
Pejsek u Lidlu

A moje auti už od doktora

23.1.2008 12:30

rocky napsal(a):
A moje auti už od doktora

Bělouš s černou lajnou na čele

23.1.2008 12:30

rocky napsal(a):
Bělouš s černou lajnou na čele

Přišlo jí to hrozně ftipnýý

23.1.2008 12:31

rocky napsal(a):
Přišlo jí to hrozně ftipnýý

jazýýýček

23.1.2008 12:31

rocky napsal(a):
jazýýýček

kontakt s rohlíkem

23.1.2008 12:33

rocky napsal(a):
kontakt s rohlíkem

Týraný pejsek, po fénování

23.1.2008 12:33

rocky napsal(a):
Týraný pejsek, po fénování

pak už se odmítla i fotit

23.1.2008 12:34

rocky napsal(a):
pak už se odmítla i fotit

Toť ode mne vše

23.1.2008 12:37

rocky napsal(a):
Pejsek u Lidlu

Díky nový "vtěrce" hned jdu mrknout...

Segra to mi moc píchne at nemusím až do intersparu...klidně zítra....

23.1.2008 13:05

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

čus slunečka....jsem dneska od rána nějaká zadřená, práce a práce...no, dneska využiju počassí a vezmu Kerušáka někam dopryč...Gasouš bude relaxovat doma...navíc si musím vyzzvednout ty noromectiny, nebo equalany, teď nevím, co vet pro mě dovezl a proběhnew odčervovací peklo, halvně Kerryn je od toho celý, já vlastně tež, takže do ěnho rvu celou pastu, i když nemá 600 kg......
Btw kámoška teď zjistila, že její kobča nemá 30, jak si myslela, ale je rok výroby 1974, docela masakr..:)))babča jedna naše...tzn. jela jsem huberta na 30 letý kobyle...btw s přehledem válcovala omladinu..:)

23.1.2008 13:11

rocky napsal(a):
Toť ode mne vše

Rocky to máte nějaké mobilní hnojiště? Autíčko?

23.1.2008 13:13

kukinatost napsal(a):
čus slunečka....jsem dneska od rána nějaká zadřená, práce a práce...no, dneska využiju počassí a vezmu Kerušáka někam dopryč...Gasouš bude relaxovat doma...navíc si musím vyzzvednout ty noromectiny, nebo equalany, teď nevím, co vet pro mě dovezl a proběhnew odčervovací peklo, halvně Kerryn je od toho celý, já vlastně tež, takže do ěnho rvu celou pastu, i když nemá 600 kg......
Btw kámoška teď zjistila, že její kobča nemá 30, jak si myslela, ale je rok výroby 1974, docela masakr..:)))babča jedna naše...tzn. jela jsem huberta na 30 letý kobyle...btw s přehledem válcovala omladinu..:)

Janica já se s nima neštvu a rozmíchám jim to do trošky granulí, takže to zblazjnou a ještě vylížou kyblík a mám to bez boje. Bych to mohla ohrát...

23.1.2008 13:19

strelish napsal(a):
Janica já se s nima neštvu a rozmíchám jim to do trošky granulí, takže to zblazjnou a ještě vylížou kyblík a mám to bez boje. Bych to mohla ohrát...

Máme vlek za traktor a ten plníme, dřív jsme měli klasické hnojiště ale dost se tam drželi mouchy jak se to vyváželo jednou za čas.

23.1.2008 13:21

strelish napsal(a):

no, jakože černá věc je hrozně zmlsaná, tak mám strach, aby se mi nevykvajznul i na celé granule...

23.1.2008 13:40

kukinatost napsal(a):
no, jakože černá věc je hrozně zmlsaná, tak mám strach, aby se mi nevykvajznul i na celé granule...

To zkus na pokusném vzorku

U nás jsou mouchy spíš problém u potůčku než u hnojiště, ale spíš koumáme, jak to tak nějak plynule vyvážet - jinak než na vůzku za autem, bo se sousedem co by mohl dovézt vlečku s traktorem je domluva spíš za trest.

23.1.2008 13:46

strelish napsal(a):
To zkus na pokusném vzorku

U nás jsou mouchy spíš problém u potůčku než u hnojiště, ale spíš koumáme, jak to tak nějak plynule vyvážet - jinak než na vůzku za autem, bo se sousedem co by mohl dovézt vlečku s traktorem je domluva spíš za trest.

My jsme měli ve Žďáře u koní kontejner a ten nám jezdila vyvážet jedna firma, ale bylo to celkem drahé.kontejner měl sice velký objem takže vydržel celkem dlouho, ale platilo se za pronájem kontejneru, za to že tam jen stál a za vývoz...teˇmáme vlečku a koupil se traktor tak je to jednodušší..

23.1.2008 13:49

rocky napsal(a):
My jsme měli ve Žďáře u koní kontejner a ten nám jezdila vyvážet jedna firma, ale bylo to celkem drahé.kontejner měl sice velký objem takže vydržel celkem dlouho, ale platilo se za pronájem kontejneru, za to že tam jen stál a za vývoz...teˇmáme vlečku a koupil se traktor tak je to jednodušší..

No právě, kontejner je super, ale ty peníze :( Nám se velký traktor nevyplatí - neměl by jiné využití, musíme vykoumat jak to udělat jinak.

23.1.2008 13:56

strelish napsal(a):
No právě, kontejner je super, ale ty peníze :( Nám se velký traktor nevyplatí - neměl by jiné využití, musíme vykoumat jak to udělat jinak.

NO Káti ideální by jsi měla kdyby byla vlastní vlečka a nějakej strejda s traktorem by ti to jednou tydně za nějakej peníz odvezl...my máme taky ted traktor v opravě ale hodný kamarádi pomůlžou.....

jooo segra a kope se dole studně takže budem mít v létě dost vody na koupání koní a hlavně nebudou na to potřeba dva lidi kvuli zapnutí....

23.1.2008 14:18

klawdie napsal(a):
NO Káti ideální by jsi měla kdyby byla vlastní vlečka a nějakej strejda s traktorem by ti to jednou tydně za nějakej peníz odvezl...my máme taky ted traktor v opravě ale hodný kamarádi pomůlžou.....

jooo segra a kope se dole studně takže budem mít v létě dost vody na koupání koní a hlavně nebudou na to potřeba dva lidi kvuli zapnutí....

Hu, jednou týdně...u nás asi tak jednou co dva měsíce

23.1.2008 14:21

strelish napsal(a):
Hu, jednou týdně...u nás asi tak jednou co dva měsíce

no jo no, my ser... jak o život a je nás na to sedm velkejch...

23.1.2008 14:23

klawdie napsal(a):
no jo no, my ser... jak o život a je nás na to sedm velkejch...

Studně jo???kdyby mi radši někdo přivařil box
Ale studna se hodí, já budu koupat často Máňu

23.1.2008 14:28

molly napsal(a):
Dobré ránko všem!!!
Jak jste se měly vy?

Holky,s Molčou jsem si to maximálně užila Jen tam fouká ledový vítr...
Marijánko,díky za link,konečně se sem taky vetřeš... Jinak pro "tadyzdejší" Marijánka je moje kamarádka a spolužačka z nástavby
Teď letím na otočku do HK...Tak čůůůůs

23.1.2008 14:35

molly napsal(a):
Holky,s Molčou jsem si to maximálně užila Jen tam fouká ledový vítr...
Marijánko,díky za link,konečně se sem taky vetřeš... Jinak pro "tadyzdejší" Marijánka je moje kamarádka a spolužačka z nástavby
Teď letím na otočku do HK...Tak čůůůůs

čauky Zuzi, no budu se snažit. Ještě mě napadlo vyhrabat stránky mýho lásky Ehninga - lištičky zrzavý ....už se mi nechce pracovat, tak to zkusím taky bych šla jezdit - Boban to potřebuje jako sůl, tak uvidím jak mi bude mějte se krásně!

23.1.2008 14:39

marijanka napsal(a):
čauky Zuzi, no budu se snažit. Ještě mě napadlo vyhrabat stránky mýho lásky Ehninga - lištičky zrzavý ....už se mi nechce pracovat, tak to zkusím taky bych šla jezdit - Boban to potřebuje jako sůl, tak uvidím jak mi bude mějte se krásně!

a je to tadýýýý !!! mrkněte: http://www.sportpferde-ehning.com/

Přidejte reakci

Přidat smajlík