kata morfik
napsal(a):
Naši rozmazlení miláčci ve výběhu....
Mervin se spokojeně rochní...
kata morfik
napsal(a):
Mervin se spokojeně rochní...
Omlouvám se ale nějak mě blbne připojení tam mi ty fotky skáčou kam chcou...Kata
ren
napsal(a):
Taky, Zuzo, abys dojela
Mám jich heště dost ale já jsem pomalá a ten počitač poletí s okna...Kata
ren
napsal(a):
To přeci nevadí, časem je tam dostaneš Balím to a jedu do Ochoze
No to seněkdo má..Já taky dorazím ale až kolem 17hod musí s Bolkem k doktorovi......Do kolika budeš?Kata
kata morfik
napsal(a):
No to seněkdo má..Já taky dorazím ale až kolem 17hod musí s Bolkem k doktorovi......Do kolika budeš?Kata
Jej já chci taky za Morfínkem tak brzoooo....
kata morfik
napsal(a):
Já jim říkám prdelky moje...
kata morfik
napsal(a):
Já to mám ale ve formě dovolené, ne že si chodím jen tak. Budu max do pěti, ale to už bude fakt max, však víš, zima a tak a musím pořád studovat knížky od Tebe, jen na to není moc času, ale snažím se, tak než přijede Roman, tak abych zase kousek zvládla,navíc potřebuji poklidit konečně celý barák, není na to čas.
ren
napsal(a):
Já to mám ale ve formě dovolené, ne že si chodím jen tak. Budu max do pěti, ale to už bude fakt max, však víš, zima a tak a musím pořád studovat knížky od Tebe, jen na to není moc času, ale snažím se, tak než přijede Roman, tak abych zase kousek zvládla,navíc potřebuji poklidit konečně celý barák, není na to čas.
Já jsem včera uklízela do 1hod v noci a taky po večerech stuju koníky a Boleček nadává že na něho nemám čas..
kata morfik
napsal(a):
Já jsem včera uklízela do 1hod v noci a taky po večerech stuju koníky a Boleček nadává že na něho nemám čas..
Kluci buci...
kata morfik
napsal(a):
Umím si to představit. Tak já utíkám, na zítřek si vem tenisky, kalhoty a tričko a pokud se budete chtít sprchovat, tak ručník a sprcháč. Tak pa, za šest minut mi to jede
kata morfik
napsal(a):
Kluci buci...
O víkendu budu zase řádit s fotakem
ren
napsal(a):
Umím si to představit. Tak já utíkám, na zítřek si vem tenisky, kalhoty a tričko a pokud se budete chtít sprchovat, tak ručník a sprcháč. Tak pa, za šest minut mi to jede
Hary
ren
napsal(a):
Ale ani tady se Mervin nerochni ale bylo zrovna hezky, tak to bylo fajn.
Můj miláček Morfínek
kata morfik
napsal(a):
Tak to nahoře není Hary.Jeje
Ty jsou nadupaní energii...
sasetka
napsal(a):
Teda Kači.... A kde je Belard ???
Jen tak dál, pekně přidávejte fotečky, ráda se pokoukám
Ahoj, přidám sem i ty měsíc staré...
ditule
napsal(a):
Ahoj, přidám sem i ty měsíc staré...
Mervin opět ve sněhu
ditule
napsal(a):
Jako o závod... Carmelo x Portino
zleva: Morfeus, Portino, Pikure
ditule
napsal(a):
zleva: Morfeus, Portino, Pikure
Zima je krásná, ale i přesto se všichni těšíme na léto...
ditule
napsal(a):
Zima je krásná, ale i přesto se všichni těšíme na léto...
Mervin
kata morfik
napsal(a):
Omlouvám se ale nějak mě blbne připojení tam mi ty fotky skáčou kam chcou...Kata
A jedna moje malickost vcera v sedle