Ahojky lidičky!!!
Tak jsem se rozhodla založit téma ,,Opava a okolí" protože je tady vječně Ostrava, teďka jsem tu našla Třinec atd. atd. tak a Opava? No nikde, nevim jestli tady vůbec někdo z okolí Opy je tak pardon, kdyby nebyli lidi
Tak já jsem z Hradce nad Moravicí. Mám koníky doma je to super.
Tady Jessulka a já na závodech
jezabel
napsal(a):
Ahojky lidičky!!!
Tak jsem se rozhodla založit téma ,,Opava a okolí" protože je tady vječně Ostrava, teďka jsem tu našla Třinec atd. atd. tak a Opava? No nikde, nevim jestli tady vůbec někdo z okolí Opy je tak pardon, kdyby nebyli lidi
Ahojky, já mám 4 koně ustájené v JK Agrostyl Otice. Takže kousek. Dneska jsem jela přes Hradec a viděla jsem tě trenovat na té Vaší bíle kobylce a Jess se pásla, že?
barletka
napsal(a):
Ahojky, já mám 4 koně ustájené v JK Agrostyl Otice. Takže kousek. Dneska jsem jela přes Hradec a viděla jsem tě trenovat na té Vaší bíle kobylce a Jess se pásla, že?
A ještě jedna:-). Jsou z otického Huberta.
Fotografka Lenička T.
janda
napsal(a):
To je focené teď na tom loňském Barletko? No vidíš, já neměla ani čas si všimnout kdo se vlastně všechno účastnil - honili jsme s Mamutem uprchlého koně
Barletka: jj jezdila jsem na Unči, páč s ní mám dělat na jaře licenci a ještě jsem s ní neskákala, tak jsem jezdila s Jess a pak jsem ji nechala pást, koza mi ztratila bičík
Pak jsem chvilku jezdila s Unčou no...
A jaké koníky tam máš? Kámoška jezdila v Oticích!
jezabel
napsal(a):
Barletka: jj jezdila jsem na Unči, páč s ní mám dělat na jaře licenci a ještě jsem s ní neskákala, tak jsem jezdila s Jess a pak jsem ji nechala pást, koza mi ztratila bičík
Pak jsem chvilku jezdila s Unčou no...
A jaké koníky tam máš? Kámoška jezdila v Oticích!
Ahoj, tak já také jezdím v Oticích , na fotce s Gandoškem .
Jinač se starám o tři koníky : Arču, Gandoška a Recorda :)
vidím, že máme hodně podobnou fotku z Havířova :)
leni lek
napsal(a):
Gandhi :)
foto Z. Kisza
leni lek
napsal(a):
Tak když už jste u těhle fotek tak přidám jednu taky na první pro pobavení jsem já+můj koník(bohužel bez hlavy :D)-odskákali jsme si 60,odnesli stužku a já ho předala zkušenějším a jde na té druhé fotce to jde poznat
Jinak jsme z Hradce nad Moravicí, sice zatím jen 3 měsíce ale jsem úplně maximálně nadšená!!!
nikanie
napsal(a):
Tak když už jste u těhle fotek tak přidám jednu taky na první pro pobavení jsem já+můj koník(bohužel bez hlavy :D)-odskákali jsme si 60,odnesli stužku a já ho předala zkušenějším a jde na té druhé fotce to jde poznat
Jinak jsme z Hradce nad Moravicí, sice zatím jen 3 měsíce ale jsem úplně maximálně nadšená!!!
a druhá...a od Zezona mám taky fotku,mám přidat ?:D
leni lek
napsal(a):
No určitě, na té fotce je Veronika Pěkníková že ?
jj,seděla na něm moje bývalá trenérka a jela s ním Z,ale nechápu jak to, vyštycoval snad každou překážku (přitom ZL za sebou už měl a s umístěním) a tak jsem poprosila Verču ať si na něj sedne a přeskáče s ním to ZL aby nešel domů s tím že takhle se skákat může no a první dvě překážky ty zkusil a pak už to přešel celé v klidu :D....Fotky kdy ještě Gordi nebyl můj,ale v Chotěbuzi a zrovna ve výběhu řádil se jedním hřebečkem,nádherné fotky
nikanie
napsal(a):
jj,seděla na něm moje bývalá trenérka a jela s ním Z,ale nechápu jak to, vyštycoval snad každou překážku (přitom ZL za sebou už měl a s umístěním) a tak jsem poprosila Verču ať si na něj sedne a přeskáče s ním to ZL aby nešel domů s tím že takhle se skákat může no a první dvě překážky ty zkusil a pak už to přešel celé v klidu :D....Fotky kdy ještě Gordi nebyl můj,ale v Chotěbuzi a zrovna ve výběhu řádil se jedním hřebečkem,nádherné fotky
Verča byla tvoje trenérka ?
leni lek
napsal(a):
Verča byla tvoje trenérka ?
Neee :D právě že vůbec, seděla na něm moje bývalá trenérka a on pod ní všechno štycnul (v životě jsem ho neviděla odmítnout- v Hradci skákal s majitelem stáje 130 bez zaváhání a bez nějakého tréninku,takže proto jsem šla za verčou,ať si na něj sedne ona, protože jsem předpokládala,že pod ní to přeskáče)....Další fotka od Kiszi
barletka
napsal(a):
A ještě jedna:-). Jsou z otického Huberta.
Fotografka Lenička T.
for barletka: Ten 6 letý ryzák co nabízíte na prodej vypadá skvěle !!! škoda že ho neprodáváte tak v létě, to už budu jistě vědět co se mnou bude (jestli se dostanu na výšku) a pak si budu pohrávat s myšlenkou koupit si druhého koníka....tak přeji příjemné a dobré kupce :-)
nikanie
napsal(a):
for barletka: Ten 6 letý ryzák co nabízíte na prodej vypadá skvěle !!! škoda že ho neprodáváte tak v létě, to už budu jistě vědět co se mnou bude (jestli se dostanu na výšku) a pak si budu pohrávat s myšlenkou koupit si druhého koníka....tak přeji příjemné a dobré kupce :-)
Děkujeme za přání, snad si najde nový fajn domov plný lásky, moc si to zaslouží!!!
barletka
napsal(a):
Děkujeme za přání, snad si najde nový fajn domov plný lásky, moc si to zaslouží!!!
Pěkný fotky - k nám zas chodí fotit Dalibor Gregor
Naše matka zasloužilá
janda
napsal(a):
Pěkný fotky - k nám zas chodí fotit Dalibor Gregor
Naše matka zasloužilá
No nic moc kvalita, je to oskenovaný z pohlednice
Dědek Lovio je obzvláště Gregorův oblíbenec
janda
napsal(a):
No nic moc kvalita, je to oskenovaný z pohlednice
Dědek Lovio je obzvláště Gregorův oblíbenec
janda
napsal(a):
A ten náš pošuk prdlej, když už nic jinýho, tak je aspoň tuze fotogenickej
janda
napsal(a):
A ten náš pošuk prdlej, když už nic jinýho, tak je aspoň tuze fotogenickej
A než se prodal byl i Dežo populární.... - taky foto od Gregora
janda
napsal(a):
A než se prodal byl i Dežo populární.... - taky foto od Gregora
I Dančus se dostal na pohlednici...
jezabel
napsal(a):
Ahojky lidičky!!!
Nevíte někdo jak to bude v pátek s Opatrným? Odkdy se začíná trénovat? že bych využila že nemáme školu
nikanie
napsal(a):
Nevíte někdo jak to bude v pátek s Opatrným? Odkdy se začíná trénovat? že bych využila že nemáme školu
Minule jsem byla v prním lotu já ( domácí ) a začínali jsme v 10.30, v sobotu a neděli pak v 9.30.
Foto Zenon Kisza www.fotokisza.com