Jak se prosím měří posedlí u western. sedla?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2008 11:04

Prosím napište mi postup jak to změřit, jezdím anglii, tak nemám ponětí:D Děkuji Jinak máme na prodej wester. vybavení na www.cjk.websnadno.cz

27.1.2008 11:12

sdracice napsal(a):
Prosím napište mi postup jak to změřit, jezdím anglii, tak nemám ponětí:D Děkuji Jinak máme na prodej wester. vybavení na www.cjk.websnadno.cz

http://www.westman.cz/Kovbojska%20skolka/ I%20-ABY%20SEDLO%20SEDLO%20-%20 delka%20posedli-Ang_Aus_West.htm (2 mezery)

27.1.2008 11:24

sdracice napsal(a):

jojo a já opět nadsazuji svůj dotaz na šířku komory, jesli tam máte nějaké vhodné na haflinga děkuji
jestli zprodeje nemáš větší provizi, tak to je pěkně nevděčný úkol . všici se ptáme a ptáme a chceme detaily

27.1.2008 11:28

microfon napsal(a):
jojo a já opět nadsazuji svůj dotaz na šířku komory, jesli tam máte nějaké vhodné na haflinga děkuji
jestli zprodeje nemáš větší provizi, tak to je pěkně nevděčný úkol . všici se ptáme a ptáme a chceme detaily

Tato sedla byla na koních typ QH. No komory jsou široké 2 x 18 a jednou 14. Je to možné?

27.1.2008 11:30

sdracice napsal(a):

Možná se přidám se svým dotaze. Kdysi jsem narazila na stránky, kde bylo vysvětlováno, jaký je rozdíl mezi anglickým, westernovým a australským číslování sedel. Dneska to nemůžu najít ani omylem. Třeba 17" je různá velikost v každém z těchto číslování.

27.1.2008 11:40

sdracice napsal(a):
Tato sedla byla na koních typ QH. No komory jsou široké 2 x 18 a jednou 14. Je to možné?

Děkuju moc, 18 je málo, to mám nyní

27.1.2008 12:11

sdracice napsal(a):

S tím měřením je to různé. Každý výrobce používá jiné. Já mám např. v anglii velikost 18" a ve westernu 16". Jenže jsou i výrobci, kteří u westernu užívají anglické číslování a pak je v tom takový čurbes, že bez vyzkoušení bych už dneska sedlo nekoupila.

27.1.2008 12:16

makki napsal(a):
S tím měřením je to různé. Každý výrobce používá jiné. Já mám např. v anglii velikost 18" a ve westernu 16". Jenže jsou i výrobci, kteří u westernu užívají anglické číslování a pak je v tom takový čurbes, že bez vyzkoušení bych už dneska sedlo nekoupila.

no jo ale takový výrobce westernového sedla,který užívá anglické číslování snad musí být jedině z kategorie těch nejlevnějších weternových náhražek
a nebo to zapřičiňuje věci neznalý prodejce

27.1.2008 15:32

makki napsal(a):
Možná se přidám se svým dotaze. Kdysi jsem narazila na stránky, kde bylo vysvětlováno, jaký je rozdíl mezi anglickým, westernovým a australským číslování sedel. Dneska to nemůžu najít ani omylem. Třeba 17" je různá velikost v každém z těchto číslování.

No podle tabulek co jdou najít na netu, by anglický a australský sedla měly mít číslování stejný a westernový sedla vždycky o dvě menší. Pokud máš anglický sedlo s posedlím 17, tak australský bys měla mít taky 17 a westernový o dvě menší, takže 15.
Tady je třeba tabulka číslování posedlí ze stránky www.importsansfrontiere.com
Stejný srovnání velikostí posedlí má i Westman v kovbojský školce (viz odkaz výš).

Přidejte reakci

Přidat smajlík