Nesnáším pondělky...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2008 07:45

Po hnsuném weekndu, hnusné pondělí...:) Dneska byhc určo vyhrála soutěž optimistů..:)))
Jaký byl váš weekend, nám doma měnili rozvody vody, takže ať žije středověk a voda v kýblech:)))

28.1.2008 07:48

kukinatost napsal(a):
Po hnsuném weekndu, hnusné pondělí...:) Dneska byhc určo vyhrála soutěž optimistů..:)))
Jaký byl váš weekend, nám doma měnili rozvody vody, takže ať žije středověk a voda v kýblech:)))

Dobré ránko všem...

Janka,už nemruč...Už to bude lepšííí
Já už taky zažila lepší víkend Ale detaily nechci rozpitvávat :-(

28.1.2008 07:50

molly napsal(a):
Dobré ránko všem...

Janka,už nemruč...Už to bude lepšííí
Já už taky zažila lepší víkend Ale detaily nechci rozpitvávat :-(

Jo jo, holky, připojuju se do klubu ... u mě sice nejde až tak o dny, ale o noci a ty sny ... zas plné smrti, bolesti, soudů, nervů, vězení .... no hnus

28.1.2008 07:50

kukinatost napsal(a):

Jééé čau já to mám suprový mě nic nerozhází...***
koníci byli uplně báječní v pátek jsme se segrou vyrazili spolu na jízdarně a takhle luxusně jsme si dlouho nezajezdili, Grace i Saba byli jemní pozorní, jezdili jsme pak spolu zrcadlově na kruhu a bylo to skvělé...v sobotu totož jeli jsme dělat kondičku včíl les a opět to samé, mazlíčci jsou skvělí

Včear jsem celý den odpočívala, sobota byla náročná...

28.1.2008 07:52

klawdie napsal(a):
Jééé čau já to mám suprový mě nic nerozhází...***
koníci byli uplně báječní v pátek jsme se segrou vyrazili spolu na jízdarně a takhle luxusně jsme si dlouho nezajezdili, Grace i Saba byli jemní pozorní, jezdili jsme pak spolu zrcadlově na kruhu a bylo to skvělé...v sobotu totož jeli jsme dělat kondičku včíl les a opět to samé, mazlíčci jsou skvělí

Včear jsem celý den odpočívala, sobota byla náročná...

No koukám že jsem jediná co oplívá optimismem... tak se vás pokkusím trochu nakazit...joo a dnes už bych mě měli konečně připojit comp, takže už tu budu s Váma..hurá...

28.1.2008 07:55

luciusl napsal(a):
Jo jo, holky, připojuju se do klubu ... u mě sice nejde až tak o dny, ale o noci a ty sny ... zas plné smrti, bolesti, soudů, nervů, vězení .... no hnus

Dobré ráno,
holky koukám že jsme na tom podobně. U nás celej víkend hnus, včera tajfun...v pátek jsem z prezentace dorazila zase v půl dvanácté v noci...
v sobotu jsem byla na tanyny...domů jsem dorazila v půl třetí ráno... a včera jsem se léčila...

28.1.2008 08:04

klawdie napsal(a):
No koukám že jsem jediná co oplívá optimismem... tak se vás pokkusím trochu nakazit...joo a dnes už bych mě měli konečně připojit comp, takže už tu budu s Váma..hurá...

Jo, vzhůru sem, optimisme...Mi bylo holky v pátek tak neskutečně zle...si neumíte ani představit a venku tak nádherně, fakt mě to sralo...
No v sobotu aspoń nepršelo, za to sjem ěmla pocit, že musím s kerouše ufrknout, on mi taky dával znát, že je vichřice, kdybyste viděly ten španělský krok, hlavu mezi nohama, uši jak osel a kroucení, za které by se leckterá pružná žížala nemusela stydět...fakt jsem se mu musela smát:)))
No a včera prostě celý den lilo....opět bahenní lázně všude, kam se podíváš...tak snad se nám to počaís zlepší...:)

28.1.2008 08:05

klawdie napsal(a):

Nazdar holky, tak já se musím přidat z větší časti k ségře.. Víkend byl moc fajn, koníci zlatíčka, plesík v Hněvčevsi báječnej!!!! Zuzi udělala jsi chybu že jsi nepřijela...Zasílám pár fotek

28.1.2008 08:06

rocky napsal(a):
Nazdar holky, tak já se musím přidat z větší časti k ségře.. Víkend byl moc fajn, koníci zlatíčka, plesík v Hněvčevsi báječnej!!!! Zuzi udělala jsi chybu že jsi nepřijela...Zasílám pár fotek

no,víš Peti,moc bych to nepitvala...

28.1.2008 08:14

rocky napsal(a):

Já a ségra..
- zavelila jsem že musíme udělat rychle foto dokud vypadáme ještě jakš-takš

28.1.2008 08:15

molly napsal(a):

ok.!

28.1.2008 08:16

rocky napsal(a):
Já a ségra..
- zavelila jsem že musíme udělat rychle foto dokud vypadáme ještě jakš-takš

A s Andrejkou od Cardíka

28.1.2008 08:16

rocky napsal(a):
A s Andrejkou od Cardíka

28.1.2008 08:17

molly napsal(a):

Hezké ránko všem. Já taky neoplývám dnes nějakou vitální náladou, potřebovala bych tak někde na pár dní vypadnout a odpočinout si ...
Vítr byl i u nás brutální, i ta vánice a kupa mokrého sněhu. Ale já byla ráda, že můžem jet ven, tak jsem i v takovém počasí vyrazila na vyjíždku a věřte nebo nevěřte, Honzík šlapal jjako hodinky
Jo a v sobotu byl u nás Oskárek, mají se moc a moc rádi a takhle se pořád ńufali a mazlili

28.1.2008 08:18

rocky napsal(a):

A takhle vypadala Péťa celé dopoledne...

28.1.2008 08:20

rocky napsal(a):
A takhle vypadala Péťa celé dopoledne...

Ostatní fotky by vám asi nic neřekli, jelikož tam jsou naši kamarádi atd..trochu jsem zapoměla fotit no.. ale snad ještě tuto bych mohla semka dát

28.1.2008 08:20

rocky napsal(a):
Ostatní fotky by vám asi nic neřekli, jelikož tam jsou naši kamarádi atd..trochu jsem zapoměla fotit no.. ale snad ještě tuto bych mohla semka dát

A krásný západ slunce nad naší stájí

28.1.2008 08:22

rocky napsal(a):

Teda, kóči... Dneska mi ségra poslala fotky z vánoc, kde jsme se Tři sestry fotily...
U nás je koňský ples 24. února...to zase nebudu tři dny mluvit, takovejch známejch...

28.1.2008 08:24

kukinatost napsal(a):

Bré ranko...Janica vystihla ten nadpis fakt přesně. Zase trčet celý den v práci, chjo. A jak na potvoru se venku vyklubalo slunko a modrá obloha...no fakt super. Hlavně, že v sobotu vichr, v noci pak liják, v neděli vichr a liják x chumelenice.

28.1.2008 08:25

rocky napsal(a):
A krásný západ slunce nad naší stájí

ty brďo, taková fotomontáž...:))
Ale je fakt, že sjem taky v sobotu a v pátek chtěla letět pro foťák takové červánky se jen tak nevidí...))
Jinak Peti, takhle jsem já vypadala v pátek - styl: "nechte mě umřít"..:)))Dneska mě ještě odpoledne čeká úklid cca 79 kg prachu a bordelu po těch ovdařích a zednících..ale zase budopu mít naši an pár let klid, když je to hozeno do plastu:))
Nicméně místo žluté věci sjem měla věc šedivou:)))samozřejmě musel asistovat u všeho:)
ještě nějaká ozvěna minulosti:)))jsem svišť přitroublý lezla i do výběhu...dneska bych takové děcka liskala:)

28.1.2008 08:25

haisovad napsal(a):
Teda, kóči... Dneska mi ségra poslala fotky z vánoc, kde jsme se Tři sestry fotily...
U nás je koňský ples 24. února...to zase nebudu tři dny mluvit, takovejch známejch...

Blondýnky, moc vám to sekne Jinak Dany, ani jsem netušila, že jste 3, hezká sesterská fotečka

28.1.2008 08:28

strelish napsal(a):
Bré ranko...Janica vystihla ten nadpis fakt přesně. Zase trčet celý den v práci, chjo. A jak na potvoru se venku vyklubalo slunko a modrá obloha...no fakt super. Hlavně, že v sobotu vichr, v noci pak liják, v neděli vichr a liják x chumelenice.

Káti tak foukej, foukej, až je u nás to sluníčko čím jak nejrychlejc

28.1.2008 08:33

lanika napsal(a):

Nemáte tam nějak moc toho sněhu?

28.1.2008 08:34

lanika napsal(a):

Lenušku tady u HK je také krásně... Už jsem posnídala,tak za chvíli budu moct jít s molinatou ven

28.1.2008 08:36

molly napsal(a):
Lenušku tady u HK je také krásně... Už jsem posnídala,tak za chvíli budu moct jít s molinatou ven

hej , kurňa, provokatérko (provokatéři vědí, koho oslovuju, že Kači:), jak ne sedlo, tak vytahuje sluníčko...já jenom doufám, že to k nám přijdde tak nějak odpoledne, abych se na něho v práci jenom nedívala z okna, ale užila si ho odpoledne na oři:)

28.1.2008 08:36

molly napsal(a):

Holky, musím jít makat, dneska je maxi porada a já nemám hotový ani jeden úkol... Jinak normálně jsem měla dneska hnus sen, jsem se ve čtyři probudila s tepem asi 180...Normálně se mi zdálo, že jsme se s Tomem rozešli...naprosto živej sen, viděla jsem jak se balil...fakt strašný sen.

28.1.2008 08:37

lanika napsal(a):

Tak holky možná vás trochu naštvu ale dneska je u nás takovéhle ráno

28.1.2008 08:40

rocky napsal(a):

tak provokatéři se evidentně sešli..:)

28.1.2008 08:41

rocky napsal(a):

Bestyje, takové nádherné počasí a u nás opar jak z cigarety

28.1.2008 08:48

kukinatost napsal(a):
tak provokatéři se evidentně sešli..:)

Já též doufám, že to rozumné počasí bude aj odpoledne, uvidím, jak to budu stíhat, když tak vyzkouším to sedlo v akci

28.1.2008 09:00

kukinatost napsal(a):

Boha jeho, co jsem komu udělala...fakt demence asi...

Jsem hodila inzerát na prodej sedýlka + dečky + uzdečky, mám tam připsané: Prodej jako komplet, samostatně ne! a už druhý mail, za kolik prodám tu uzdečku.

28.1.2008 09:09

strelish napsal(a):
Boha jeho, co jsem komu udělala...fakt demence asi...

Jsem hodila inzerát na prodej sedýlka + dečky + uzdečky, mám tam připsané: Prodej jako komplet, samostatně ne! a už druhý mail, za kolik prodám tu uzdečku.

blbci jsou všude Káťo

28.1.2008 10:19

rocky napsal(a):
blbci jsou všude Káťo

Zdravim lehce po ranu devcata,dnes sem se hecla a sem aktivni uz od 5 od rana :-D Ale nechci se videt vecer jak padnu hubou do perin :-) Jinak dnes je celkem krasne,tak vsem co jdou taky jezdit preju krasnou vyjizdku ja se uz moc tesim.Jinak Kláry ty černý šaty ti fakt moc slušej,sou fakt luxusni ,tak se teším na další úlovky ;-) Zatim pate,treba se potkame na konikach.

28.1.2008 11:06

klafus napsal(a):
Zdravim lehce po ranu devcata,dnes sem se hecla a sem aktivni uz od 5 od rana :-D Ale nechci se videt vecer jak padnu hubou do perin :-) Jinak dnes je celkem krasne,tak vsem co jdou taky jezdit preju krasnou vyjizdku ja se uz moc tesim.Jinak Kláry ty černý šaty ti fakt moc slušej,sou fakt luxusni ,tak se teším na další úlovky ;-) Zatim pate,treba se potkame na konikach.

Holky, tak pokud bude dobře tak jsem si na neděli domluvila trening...jen tak zlehka začneme na jízdárně, chceme s Leuškou jít na konci dubna veřejňáček...
Jinak jsem se dozvěděla že máme 16 sraz koňáků z bývalého JK...se na ty lidičky těším, některé jsem neviděla cca dvanáct let...fakt paráda.
Jo jinak jsem obdržela odkaz na fotky ze sobotní disko...mazéééééééééc

28.1.2008 11:07

haisovad napsal(a):
Holky, tak pokud bude dobře tak jsem si na neděli domluvila trening...jen tak zlehka začneme na jízdárně, chceme s Leuškou jít na konci dubna veřejňáček...
Jinak jsem se dozvěděla že máme 16 sraz koňáků z bývalého JK...se na ty lidičky těším, některé jsem neviděla cca dvanáct let...fakt paráda.
Jo jinak jsem obdržela odkaz na fotky ze sobotní disko...mazéééééééééc

trsy trsy trs

28.1.2008 11:33

kukinatost napsal(a):

Čus babky, zdravím při pondělku ze slunného HrKr-u, koukám z okna na Orlický hory, je krásně jasno....
U mě víkend dobrej, v neděli jsme vyrazili pro další morčule, řídila jsem přes Prahu skoro na Václavák, tak jsem na sebe patřičně hrdá (ještě před pár lety jsem si říkala, že přes Prahu budu řídit jen v ohrožení života ). Tak mám doma další přírůstek do rodiny....

28.1.2008 11:39

cheyenne napsal(a):
Čus babky, zdravím při pondělku ze slunného HrKr-u, koukám z okna na Orlický hory, je krásně jasno....
U mě víkend dobrej, v neděli jsme vyrazili pro další morčule, řídila jsem přes Prahu skoro na Václavák, tak jsem na sebe patřičně hrdá (ještě před pár lety jsem si říkala, že přes Prahu budu řídit jen v ohrožení života ). Tak mám doma další přírůstek do rodiny....

čauvec Evčo, prosímtě kolik jich už máš, nějak strácím přehled..
Doufám že se nechystáš trumfnout Lucku

28.1.2008 11:42

cheyenne napsal(a):

Jééé to je dračice barevná...je moc pěkně vybarvená.
Hehe Evi, také nerada do Práglu? Já jedu naprosto podle mapy ze seznamu a pokud je někde objížďka nebo jiná zrada tak jsem v pr...., nemám moc v lásce řízení přes centrum Prahy...to asi nikdo.

28.1.2008 11:42

rocky napsal(a):
čauvec Evčo, prosímtě kolik jich už máš, nějak strácím přehled..
Doufám že se nechystáš trumfnout Lucku

To fakt ne doma mám dvě....
další 4 jsou u Téconásčte
Tohle je ta druhá, kterou jsme včera přivezli, Brusinka

28.1.2008 11:45

haisovad napsal(a):
Jééé to je dračice barevná...je moc pěkně vybarvená.
Hehe Evi, také nerada do Práglu? Já jedu naprosto podle mapy ze seznamu a pokud je někde objížďka nebo jiná zrada tak jsem v pr...., nemám moc v lásce řízení přes centrum Prahy...to asi nikdo.

No, já jsem vyrazila bez mapy , doma jsem na seznamu nastudovala nejjednodušší trasu, sebou jsem vzala GPSku, papír s poznámkama, kudy jet a pohoda.... ono půl cesty byla trasa, kterou mám najetou pracovně a další půlka byla "pořád rovně" . Na hlaváku jsme byli v 11hodin, takže provoz skoro žádnej....
Nová morčule je z každý strany úplně jiná.....

28.1.2008 11:45

cheyenne napsal(a):
No, já jsem vyrazila bez mapy , doma jsem na seznamu nastudovala nejjednodušší trasu, sebou jsem vzala GPSku, papír s poznámkama, kudy jet a pohoda.... ono půl cesty byla trasa, kterou mám najetou pracovně a další půlka byla "pořád rovně" . Na hlaváku jsme byli v 11hodin, takže provoz skoro žádnej....
Nová morčule je z každý strany úplně jiná.....

A to samý, jen z druhý strany....

28.1.2008 11:48

cheyenne napsal(a):
A to samý, jen z druhý strany....

Že tys jí obarvila aby byla extravagantní...vypadá skvěle

28.1.2008 11:56

kukinatost napsal(a):

Tak jsem zpátkyy...Je to tam na sluneční brýle,jak je to slunko ostré... Ale je tam krásně..Brala bych už jen tak,aby to blátíčko pěkně vyschlo A můžem začít s Molčí taky něco dělat

28.1.2008 12:17

molly napsal(a):
Tak jsem zpátkyy...Je to tam na sluneční brýle,jak je to slunko ostré... Ale je tam krásně..Brala bych už jen tak,aby to blátíčko pěkně vyschlo A můžem začít s Molčí taky něco dělat

Byla dnes jen na lonži,ale pěkně nám to tam čvachtá

28.1.2008 12:20

molly napsal(a):
Byla dnes jen na lonži,ale pěkně nám to tam čvachtá

Zuzy, čím jí máš vyvázanou?
Já jsem si říkala že bych jí před tréninkem trošičku vzala na laně na jízdárně a párkrát aby si skočila ve volnosti...uvidíme.

28.1.2008 12:25

haisovad napsal(a):
Já jsem si říkala že bych jí před tréninkem trošičku vzala na laně na jízdárně a párkrát aby si skočila ve volnosti...uvidíme.

to jsou vyvazovačky s očkama...je jich tam dost,pro variabilitu zapnutí...Nenosí to často...Ale je teď nějaká rozjívená...

28.1.2008 12:36

haisovad napsal(a):

jsem si na ní koupila gumovej šambonek,ale jak je "pitomá " na uši a hlavu vůbec,tak se mi na tom málem přizabila...Takže používám klasiku.... Jen nemám lonž. obřišník....

28.1.2008 12:42

molly napsal(a):
jsem si na ní koupila gumovej šambonek,ale jak je "pitomá " na uši a hlavu vůbec,tak se mi na tom málem přizabila...Takže používám klasiku.... Jen nemám lonž. obřišník....

Molinatý to moc sluší a čím zuzi nahrazuješ ten obřišník?

Evčo Brusinka je krásná chlupatice

28.1.2008 12:54

rocky napsal(a):
Molinatý to moc sluší a čím zuzi nahrazuješ ten obřišník?

Evčo Brusinka je krásná chlupatice

Zdarec právě obědvám svíčkovou se čtyřma...mnam...Evi luxusní morčáci, vy jste teda zapalené chovatelky, jsem byla u Péti tak mi ty vaše chlouby ukazovala, fakt hustý....kam se na vás hrabem s tedíkem

JInak zuzi dobrá vychytávka pokud se ti do toho koník extremně neopíra je klasický gumový kurt, já ho používám a bohatě postačí....

28.1.2008 12:59

kukinatost napsal(a):

Nějak extra do toho nejde...jen když prďákuje a skáče do vzduchu,můra jedna ... Mám přes dečku "obrkurt"-od dostiháků a strkám to pod... Funguje

28.1.2008 13:17

molly napsal(a):
Nějak extra do toho nejde...jen když prďákuje a skáče do vzduchu,můra jedna ... Mám přes dečku "obrkurt"-od dostiháků a strkám to pod... Funguje

Hehe, to jsou vychytávky...já se lonžávání s vyvazovákama bojím... nemám s nima skušenosti...
Já jsem teďka dorazila z obídku...mňam

28.1.2008 13:18

kukinatost napsal(a):

Holkýý,pěkný zbytek odpoledne a hodné koníky...Já valím za chvíli do práce...Čauky

28.1.2008 15:05

molly napsal(a):
Holkýý,pěkný zbytek odpoledne a hodné koníky...Já valím za chvíli do práce...Čauky

Tak dámy slavnostní okamžik, hlásím se Vám z mého znrusu nového compu, až nabiju batery tak vyfotím nové pracoviště....ale konečně jsem tu s Vámi....totálně ONLINE!

28.1.2008 16:54

klawdie napsal(a):
Tak dámy slavnostní okamžik, hlásím se Vám z mého znrusu nového compu, až nabiju batery tak vyfotím nové pracoviště....ale konečně jsem tu s Vámi....totálně ONLINE!

hOLKY, JÁ JSEM stále v rachotě...budu tady asi až do sedmi hodin, vůbec nestíhačka...
Jinak jsem domluvená na tréning v neděli a pojede semnou i Lucka a Rozárka (taková ta ponďa žluto bílá stračena...) jen doufám, že bude hezky a že to půjde...

28.1.2008 18:27

haisovad napsal(a):
hOLKY, JÁ JSEM stále v rachotě...budu tady asi až do sedmi hodin, vůbec nestíhačka...
Jinak jsem domluvená na tréning v neděli a pojede semnou i Lucka a Rozárka (taková ta ponďa žluto bílá stračena...) jen doufám, že bude hezky a že to půjde...

Tak přeji hezký zbytek pondělka, já pádím domů...vyřízená. Tak papa Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík