Už vám línají koníci ???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2008 16:14

Mě jo a strááááááááááááášně moc
To je buď hodně dobré , nebo hodně špatné

29.1.2008 16:17

memmory napsal(a):

mě vůbec a to je 24/7 venku teda má venkovní přístřešek a oblast u Jindřichova Hradce - jižní čechy

29.1.2008 16:19

racina napsal(a):
mě vůbec a to je 24/7 venku teda má venkovní přístřešek a oblast u Jindřichova Hradce - jižní čechy

no dva tři chlupy pustěj při čištění asi budu muset nasadit lněný semínko...

29.1.2008 16:20

racina napsal(a):

Já mám koníky taky 24/7 a jesenicko - hory . Línají jako ....... no prostě moc . Buď ví , že bude jaro , nebo teprve příjde ta pravá zima , ale dneska už vyletěli ze zimovišť i netopýři tak už bude to jaro ............ DOUFÁM

29.1.2008 16:21

red and white napsal(a):
no dva tři chlupy pustěj při čištění asi budu muset nasadit lněný semínko...

mě začal jen jeden ze dvou koní,co mám doma,ale že ten jeden líná šíleněuž ho ani pohladit nemůžu,abych neměla plnou ruku chlupů

29.1.2008 16:22

causinka2 napsal(a):
mě začal jen jeden ze dvou koní,co mám doma,ale že ten jeden líná šíleněuž ho ani pohladit nemůžu,abych neměla plnou ruku chlupů

To je dobřřřřřřřéééééééééééé

29.1.2008 16:27

memmory napsal(a):
Já mám koníky taky 24/7 a jesenicko - hory . Línají jako ....... no prostě moc . Buď ví , že bude jaro , nebo teprve příjde ta pravá zima , ale dneska už vyletěli ze zimovišť i netopýři tak už bude to jaro ............ DOUFÁM

Jaro bych už uvítala. Hlavně hezky se sluníčkem

olga visnákova

29.1.2008 21:48
olga visnákova

maldex napsal(a):
Jaro bych už uvítala. Hlavně hezky se sluníčkem

Ano a fest......................

29.1.2008 21:50

memmory napsal(a):

no Ellina komletně jak na jaře ato nebyla ani pořádně osrstěná a druhá a je pořád chlupatá jak medvěd,tak nevímco si mám myslet

29.1.2008 21:53

microfon napsal(a):
no Ellina komletně jak na jaře ato nebyla ani pořádně osrstěná a druhá a je pořád chlupatá jak medvěd,tak nevímco si mám myslet

Melody to taky drží jako přilepený , ale Luisik líná jak ..... Stačí když mu do té srsti foukne vítr

29.1.2008 22:13

memmory napsal(a):
Melody to taky drží jako přilepený , ale Luisik líná jak ..... Stačí když mu do té srsti foukne vítr

Já mám koně naháče oholené, kvúli práci v hale.
Snad mě tady neukamenujete

29.1.2008 22:14

barletka napsal(a):
Já mám koně naháče oholené, kvúli práci v hale.
Snad mě tady neukamenujete

Ne to ne , ale nepoznáš jestli se už blíží jaro - tvoje mínus

29.1.2008 23:56

memmory napsal(a):

No čert ví co bude - my to máme ňáke divné, něco líná něco ne....
Kobyla byla jak medvěd a teď líná jak divá - všude chlupy. Mamut se oproti loňsku (to snad ani nepřelínal) lehce ochlupatil, ale zatím prd. A Buzna Buznič se zas proti loňsku snad nenachlupil vůbec, takže taky zatím nepustil ani chlup

Ale jaro beru všema deseti - já to pořád říkám, že sníh stačí akorát na vánoce kvůli atmosféře a potom ať se drží do března enem na horách kvůli lyžování....
Ale mohlo by konečně přestat poprchávat a ty bahniště by mohly oschnout, už mě to nebaví ty prasata pořád škrábat od bláta, v tom zas zlatej sníh - koníčci jak ze žurnálu

30.1.2008 07:09

janda napsal(a):
No čert ví co bude - my to máme ňáke divné, něco líná něco ne....
Kobyla byla jak medvěd a teď líná jak divá - všude chlupy. Mamut se oproti loňsku (to snad ani nepřelínal) lehce ochlupatil, ale zatím prd. A Buzna Buznič se zas proti loňsku snad nenachlupil vůbec, takže taky zatím nepustil ani chlup

Ale jaro beru všema deseti - já to pořád říkám, že sníh stačí akorát na vánoce kvůli atmosféře a potom ať se drží do března enem na horách kvůli lyžování....
Ale mohlo by konečně přestat poprchávat a ty bahniště by mohly oschnout, už mě to nebaví ty prasata pořád škrábat od bláta, v tom zas zlatej sníh - koníčci jak ze žurnálu

no my zatím prd...taky se divým....

30.1.2008 08:17

memmory napsal(a):

nám to zatím drží jak přilepené kanagonem

30.1.2008 08:24

memmory napsal(a):

My jsme střední Morava, koně jsou taky 24/7 venku, oba chlupatí jak medvědi a nepustili ani chlup...ani valach co občas zapotí pod sedlem se k tomu nemá, dostávají lněné nebo olej, ale chlupy drží potvory...:-) ale prej to má snad ještě v druhé půlce února spadnout a pak už bude asi po zimě....i když tady u nás je nad ránem nula a na vodě mají zmrzlý škraloup, tak je asi ještě čas...Ale už se na to těším, mají na sobě přilepené cucky s bahnem a bobkama co nejdou dolů, takže musí odpadnout až s výměnou chlupů a taky potřebují čuňata pořádně vymydlit kožichy, aby vypadali jako koně a né chlupaté bahnité koule...

30.1.2008 09:17

memmory napsal(a):

No mně teda líná a docela dost a některý koně ve stáji ještě víc.. některý vůbec... taky už bych brala jaro, ale včera jsem slyšela, že má bejt o víkendu zima a sněžit a předim jsem četla, že má bejt nad nulou a pršet, tak tomu teda vůbec nerozumim, ale rozhodně mě letošní holá zima dost znechutila.

Zuzan

2.2.2008 21:58

zuzan napsal(a):
No mně teda líná a docela dost a některý koně ve stáji ještě víc.. některý vůbec... taky už bych brala jaro, ale včera jsem slyšela, že má bejt o víkendu zima a sněžit a předim jsem četla, že má bejt nad nulou a pršet, tak tomu teda vůbec nerozumim, ale rozhodně mě letošní holá zima dost znechutila.

Zuzan

Konečněěěěěěěěě dneska začala línat i plňaska - ajro už je skoro tady - ona by nenechala zmrznout si kožíšek

3.2.2008 12:33

memmory napsal(a):

My už taky pomalu línáme... jinak koně jsou přes den venku

3.2.2008 15:06

karwen napsal(a):
My už taky pomalu línáme... jinak koně jsou přes den venku

Ahojky,my ještě vůbec nelínáme,ostatní kamarádi ve stáji jo a Denny je pořád takový méďa

3.2.2008 15:08

pizneta napsal(a):
Ahojky,my ještě vůbec nelínáme,ostatní kamarádi ve stáji jo a Denny je pořád takový méďa

Jednoduše vysvětlím , asi se bojí aby mu nenamrzl kožíšek

3.2.2008 15:19

memmory napsal(a):
Jednoduše vysvětlím , asi se bojí aby mu nenamrzl kožíšek

Tak ta moje je úplně plyšová a nelíná po těle vůbec...až začne, tak to bude děs, je chlupatá letos hrozně , ale začala pouštět pár chlupů na hlavě, takže ještě pár dní teplo a bude to...záplava bílých chlupů

Jinak koně se kterými chodí na pastvu, tak nelínají ani jeden ..zatííím

3.2.2008 19:29

lucky napsal(a):
Tak ta moje je úplně plyšová a nelíná po těle vůbec...až začne, tak to bude děs, je chlupatá letos hrozně , ale začala pouštět pár chlupů na hlavě, takže ještě pár dní teplo a bude to...záplava bílých chlupů

Jinak koně se kterými chodí na pastvu, tak nelínají ani jeden ..zatííím

Tak naši chlupáčci se během dvou uplynulých dnů děsně rozlínali... Všude chlupy, chjo

3.2.2008 19:35

ladys napsal(a):
Tak naši chlupáčci se během dvou uplynulých dnů děsně rozlínali... Všude chlupy, chjo

lidi jjá chci aby mi ten můj medvěd taky začal línat!!! aspoň náznak! ale nic, to zas budem hladký až v květnu a zimní kožich začne růst v srpnu, je to na hlavu, asi ho ostříhám
je to vubec normální takový kožich? :o) zimu tráví 24/h venku ale může se schovat

3.2.2008 19:36

ladys napsal(a):

koníky mám 24/7 jsou jak medvedi a nic bydlím na horách to bude asi tim všude bez sněhu jen tady sních a zmrzlo

3.2.2008 19:38

nikootin napsal(a):
lidi jjá chci aby mi ten můj medvěd taky začal línat!!! aspoň náznak! ale nic, to zas budem hladký až v květnu a zimní kožich začne růst v srpnu, je to na hlavu, asi ho ostříhám
je to vubec normální takový kožich? :o) zimu tráví 24/h venku ale může se schovat

a z toho jak je teplo a má děsný kožich tak si to začíná vydrbávat, dneska to vypadalo že mu někdo skalpoval čelo, jak mu chybí chlupy... ( na hnis v očích nehledte, v uterý na to přijede vet, ale lepší se to...)

3.2.2008 19:41

woldemortik napsal(a):
koníky mám 24/7 jsou jak medvedi a nic bydlím na horách to bude asi tim všude bez sněhu jen tady sních a zmrzlo

hURÁ už jsme začali línat...

Přidejte reakci

Přidat smajlík