memmory
napsal(a):
Já mám psi tři a jen jeden se mnou jezdí
Lump
Mám Jenny - NO, jezdí se mnou také, ve stáji u kobylky se zachumlá do rohu a chrápe, na vyjížďce chodí u nohy koně, takže mám občas strach, aby jí kobylka nezašlápla, ale zatím ok. Zrovna dnes jsem jí měla s sebou a koukala, jak lonžuji
memmory
napsal(a):
Lump
Já udělám hrubku i v nadpisu
Další Argo - ten mi koníka ojedl takže nejezdí
memmory
napsal(a):
já mám dobrmanku a na vyjížďku jí beru jen když mám pevné nervy.
Neutíká poslouchá to jo, ale kouše mi koně do zadních nohou a nevím jak jí to odnaučit. Dostala už tolik kopanců. Zkoušela jsem i košík, ale i tím košíkem to bolí :-(
memmory
napsal(a):
Ahooojky :) já momentálně pejska (štěně) sháním tak kdyby jste někdo věděl, jinak ségra má psa, na fotce :), a sním nejezdím páč by hned utekl, jakmile zahlídne srnku nebo zajíce je hned v trapu a to nemluvím o tom když chci jít pryč od domova, přeleze plot a už je u obchodu..:)
eowyn
napsal(a):
Ahooojky :) já momentálně pejska (štěně) sháním tak kdyby jste někdo věděl, jinak ségra má psa, na fotce :), a sním nejezdím páč by hned utekl, jakmile zahlídne srnku nebo zajíce je hned v trapu a to nemluvím o tom když chci jít pryč od domova, přeleze plot a už je u obchodu..:)
Měla jsem nejlepšího vyjížďkového psa jakého si kdo mohl přát plašil srny ať se jich neleká kůň , přitom byla ale u mě , do koně nekousal a ani neběhal před ním aby ho nedráždil .......
Začátkem prosince mi ho srazilo auto - nevidržel ani do příjezdu veta
pájule

memmory
napsal(a):
Lump
Já mám australačku a jezdí se mnou úplně všude!
pájule

memmory
napsal(a):
Lump
Je moc hodná, a poslouchá, teď už téměř na slovo. S koníkama šlape jak hodinky, ikdyž po delší vyjížďce by chtěla do sedla, nechce se ji po svejch
pájule
napsal(a):
Já mám australačku a jezdí se mnou úplně všude!
Známá taky
DORT
pájule

eowyn
napsal(a):
Pro eowyn: Známý má na prodej 1 a půl ročního australáka, fenku, modré barvy. TAk kdybys měla zájem
memmory
napsal(a):
Měla jsem nejlepšího vyjížďkového psa jakého si kdo mohl přát plašil srny ať se jich neleká kůň , přitom byla ale u mě , do koně nekousal a ani neběhal před ním aby ho nedráždil .......
Začátkem prosince mi ho srazilo auto - nevidržel ani do příjezdu veta
tak to je mi líto :-(
Takovou povahu bych taky brala
pájule

memmory
napsal(a):
Známá taky
DORT
Jo, Boďula, žě? To je naše náš bratříček! Alone Boy, ofic. jméno, že?
racina
napsal(a):
tak to je mi líto :-(
Takovou povahu bych taky brala
NJN teď s tím už nic nenadělám - poslední dobou jsem ale měla strach ho brát - jednou v lese se ztratil a za chvíly s vynořil z lesa a z huby mu kapala krev :-( Myslela jsem že jeho tak rychle dolů z koně , ale jeho nebyla ..........
Takhle ještě na jaře vypadala naše psí smečka - jedna fena NO(Dora) , jeden pes NO(Argo) , jezevčík vs. kokr (Bob) , všehochuťka (Lump) , a křížený knírač (Hunťa)
To je ale pejsků co ???
pájule

memmory
napsal(a):
Známá taky
DORT
nemáš nějaké jeho další fotky?
pájule
napsal(a):
Jo, Boďula, žě? To je naše náš bratříček! Alone Boy, ofic. jméno, že?
Jj je Boďi
eowyn
napsal(a):
Díky za nabídku. já spíš potřebuji kdo daruje a to spíše jen Jihočeský kraj.. abych neměla převoz daleko
My máme teprv 4 měsíční štěně JRT,s koníkama kamarádí zatím jen přes ohradu,a asistuje při kydání,ale těším se až s náma začne jezdit na vyjížďky.
pájule
napsal(a):
nemáš nějaké jeho další fotky?
Moc ne ale skusím něco najít .
lutynta
napsal(a):
My máme teprv 4 měsíční štěně JRT,s koníkama kamarádí zatím jen přes ohradu,a asistuje při kydání,ale těším se až s náma začne jezdit na vyjížďky.
A ještě jedna Ladynka
lutynta
napsal(a):
Já chci taky buď JRT nebo PRT , ale nějak bych na něj asi ještě nenašla dostatek času a víš jak to s něma chodí , když se nudí a máš třeba slepice ne
memmory
napsal(a):
Já chci taky buď JRT nebo PRT , ale nějak bych na něj asi ještě nenašla dostatek času a víš jak to s něma chodí , když se nudí a máš třeba slepice ne
Máme fenu madˇarského ohaře. Je lovecky vedená a myslím, že i dobře poslouchá.
Dřív s náma chodila na vyjíždˇky, nikomu to nevadilo,ale změnili jsme ustájení /na druhou stranu za kopec/ a najednou někomu náš pes vadí a dokonce nám hrozili i zastřelením. Takže jí necháváme raději doma.
memmory
napsal(a):
Moc ne ale skusím něco najít .
Tady ještě z dálky a to je asi vše nechce se mi hledat na CD
memmory
napsal(a):
Lump
Já mám amerického buldoga a taky jí beru uplně všude, miluje to a vůbec se o ní nemusim starat jen při přechodsu silnice, jinak se drží a vůbec o ní nevim
iriska
napsal(a):
Já mám amerického buldoga a taky jí beru uplně všude, miluje to a vůbec se o ní nemusim starat jen při přechodsu silnice, jinak se drží a vůbec o ní nevim
buldoci
memmory
napsal(a):
Lump
Tento pejsek stíhá všechno.
memmory
napsal(a):
Lump
Tak tohle je moje Bafinka, jezdí se mnou jenom občas, protože jí stojí lístek busem ke koním stejně jako mě... A v bahně se mi jí nechce pak tahat do busu, ale když je hezky, je u koní se mnou a miluje vyjížďky:-)
memmory
napsal(a):
Lump
...muj pejsek Pepino, je to krizenec a chodil se mnou na prochazky, ale s maximalne prvnim, pak uz byl mooooc unavenej....
radule
napsal(a):
...muj pejsek Pepino, je to krizenec a chodil se mnou na prochazky, ale s maximalne prvnim, pak uz byl mooooc unavenej....
...s druhym konikem uz jel radeji autem
memmory
napsal(a):
Lump
Já mám krátkosrstou německou ohařku Borku (zděděnou po dědovi...) a k ní jsem pořídila štěndo labradora x zlatýho retrívra - Matyldu. Borka se mnou byla poprvé v neděli na koních, Skippymu se moooc líbila, ale chvíli se bála. Ale pak se docela kamarádily. Až budu mít zase půjčený akto, tak jí vyvezu :) Matesu mám zatím zakázanou
Borka
olga visnákova

radule
napsal(a):
...s druhym konikem uz jel radeji autem
Vikinka-collie-papírově má jméno podivné, tak prostě Vikča a s koníky výlety přímo miluje................
skippka
napsal(a):
Já mám krátkosrstou německou ohařku Borku (zděděnou po dědovi...) a k ní jsem pořídila štěndo labradora x zlatýho retrívra - Matyldu. Borka se mnou byla poprvé v neděli na koních, Skippymu se moooc líbila, ale chvíli se bála. Ale pak se docela kamarádily. Až budu mít zase půjčený akto, tak jí vyvezu :) Matesu mám zatím zakázanou
Borka
A pometlo Matylda - já jí teda říkám Mateo, páč se mi Matylda dá dlouhý a znám jednu Matyldu
memmory
napsal(a):
Lump
A tady jsou naše tři beruchy - moje Bafinka, rodičů Mendy a ségra Agnes (tu má v Praze) - Mendy je Bafiny máma a Bafi je máma Agnes. Máme tři generace :-)
kunicek
napsal(a):
A tady jsou naše tři beruchy - moje Bafinka, rodičů Mendy a ségra Agnes (tu má v Praze) - Mendy je Bafiny máma a Bafi je máma Agnes. Máme tři generace :-)
Karinka na koniky si zvyka dobre
sccary
napsal(a):
Karinka na koniky si zvyka dobre
Kiara ta ma koniky nekde.........
memmory
napsal(a):
Lump
Mix všeho možnýho. Koní se ale bojí, protože se k nim dostal až cca v 8 letech a asi se mu zdají velcí
evka
napsal(a):
Mix všeho možnýho. Koní se ale bojí, protože se k nim dostal až cca v 8 letech a asi se mu zdají velcí
tak já mám takovéto dvě chlupaté příšerky...Ikdyž oba přišli ke koním až před rokem, tak jsou super...pes si šlapká před náma, feňule se trošku bojí, tak si drží náležitý odstup :-)
Nejlepší je, když chystám koně nebo jdu vedle něj, tak na nás pesoun štěká, skáče kolem nás a honí mě, abych už nasedla, když nasednu, tak je spokojený a šlape si po svých :-)))
lesterka
napsal(a):
tak já mám takovéto dvě chlupaté příšerky...Ikdyž oba přišli ke koním až před rokem, tak jsou super...pes si šlapká před náma, feňule se trošku bojí, tak si drží náležitý odstup :-)
Nejlepší je, když chystám koně nebo jdu vedle něj, tak na nás pesoun štěká, skáče kolem nás a honí mě, abych už nasedla, když nasednu, tak je spokojený a šlape si po svých :-)))
já mám borderku. sice se mnou ještě nejezdí, ale až bude obsedlo, tak bude šlapat se mnou.
to je on Riki...
lesterka
napsal(a):
Máme dva psouny, hovawartku a kokršpaněla,oba u koní od mala. Fenka naprosto perfektní, vůbec o ní venku nevím s kokrem je to trošku těžší, všechno ho zajímá...Teď je trochu zanedbávám, protože beru ven 2 koně .
sonet
napsal(a):
Máme dva psouny, hovawartku a kokršpaněla,oba u koní od mala. Fenka naprosto perfektní, vůbec o ní venku nevím s kokrem je to trošku těžší, všechno ho zajímá...Teď je trochu zanedbávám, protože beru ven 2 koně .
A spolu .
memmory
napsal(a):
Lump
Mám fenečku rotvajlera a ta chodí s mýma koníkama na procházky, plavit... Prostě paráda... Společně je mám bohužel jen na videu...
ladybirdinka
napsal(a):
Mám fenečku rotvajlera a ta chodí s mýma koníkama na procházky, plavit... Prostě paráda... Společně je mám bohužel jen na videu...
Já mám fenečku křížence s kokříkem. Dostala se k nám jako tříletá, ale u koní se vždycky chovala, jako kdyby s níma vyrůstala. Beru jí všude sebou, vůbec se o ní nestarám, drží se u nás. Fotku na které je s koníkama jsem žádnou nenašla, teda jen jednu.
leennyy
napsal(a):
Já mám fenečku křížence s kokříkem. Dostala se k nám jako tříletá, ale u koní se vždycky chovala, jako kdyby s níma vyrůstala. Beru jí všude sebou, vůbec se o ní nestarám, drží se u nás. Fotku na které je s koníkama jsem žádnou nenašla, teda jen jednu.
tady ještě jedna z léta u vody. Jinak je to náš poklad, mamky třetí dítě Naší lásku k ní nám náležitě vrací, je to ten nejvěrnější pes co znám
leennyy
napsal(a):
tady ještě jedna z léta u vody. Jinak je to náš poklad, mamky třetí dítě Naší lásku k ní nám náležitě vrací, je to ten nejvěrnější pes co znám
No vidíte na toho posledního jsem zapoměla "Bóbika"za mlada
memmory
napsal(a):
No vidíte na toho posledního jsem zapoměla "Bóbika"za mlada
A bobík teď - beru ho jen když můžu zaručit max. chvylku cval - má malé nožky
memmory
napsal(a):
A bobík teď - beru ho jen když můžu zaručit max. chvylku cval - má malé nožky
ja trochu netradične =o)mám malého osemročného veľmi vitálneho maltezáka - sučku, kobylu zbožňuje, nehne sa od nej ani na krok, po alfaltke ide v sedle, ale inak po vlastných a samozrejme musí ísť vždy prvá. normálne je ju problém predbehnúť aby som ju nezramovala. poslúcha ma na slovo (hlavne už pozná 'Angie uhni"), naháňa len malé myšky po poli a fakt žiadnemu poľovníkovi nevadí =o) chodím s ňou aj na 2,5 hodinové krokoklusovky a v pohode kobyle stačí. samozrejme keď dojde domov namieri si to rovno do postele =o) a stále sa kobyle pletie popod nohy, z toho som občas hodne nervózna.... aj na fotke pri jazierku o par sekund neskôr si kľudne prešla po medzi nohy..... najviac ma vystrašilo keď si takto prešla medzi dvoma zadnými =o)))
katjuschka
napsal(a):
ja trochu netradične =o)mám malého osemročného veľmi vitálneho maltezáka - sučku, kobylu zbožňuje, nehne sa od nej ani na krok, po alfaltke ide v sedle, ale inak po vlastných a samozrejme musí ísť vždy prvá. normálne je ju problém predbehnúť aby som ju nezramovala. poslúcha ma na slovo (hlavne už pozná 'Angie uhni"), naháňa len malé myšky po poli a fakt žiadnemu poľovníkovi nevadí =o) chodím s ňou aj na 2,5 hodinové krokoklusovky a v pohode kobyle stačí. samozrejme keď dojde domov namieri si to rovno do postele =o) a stále sa kobyle pletie popod nohy, z toho som občas hodne nervózna.... aj na fotke pri jazierku o par sekund neskôr si kľudne prešla po medzi nohy..... najviac ma vystrašilo keď si takto prešla medzi dvoma zadnými =o)))
ju tam fakt tusim na tej fotke ani nie je vidno taka je krpata =o)
katjuschka
napsal(a):
ju tam fakt tusim na tej fotke ani nie je vidno taka je krpata =o)
už poosledná bez koníka
katjuschka
napsal(a):
už poosledná bez koníka
My se taky pridame ...mam v breznu 2 letou pibulltici a muzu rict,ze kdyz to de tak jezdi se mnou :-) ona je uplnej konomil ale jeste vic ma rada konskej hnuj ...kdyz tam velzou ostatni hafani tak ona musi proste taky a nezajima ji,ze pak mame jed autem domu
SÁRA ....a .... ROXYNKA :-)
roxy
napsal(a):
My se taky pridame ...mam v breznu 2 letou pibulltici a muzu rict,ze kdyz to de tak jezdi se mnou :-) ona je uplnej konomil ale jeste vic ma rada konskej hnuj ...kdyz tam velzou ostatni hafani tak ona musi proste taky a nezajima ji,ze pak mame jed autem domu
SÁRA ....a .... ROXYNKA :-)
já mám skoro tříletou trpasličí jezevčičku, v pohodě s tíhá dvouhodinovou vyjížďku a ještě si cestou odbíhá honit srnky a zajíce
aluska
napsal(a):
já mám skoro tříletou trpasličí jezevčičku, v pohodě s tíhá dvouhodinovou vyjížďku a ještě si cestou odbíhá honit srnky a zajíce
Já mám Borderku a vyjížďky s koněm miluje, je to nejlepší na utahání ¨
Ale nejvíc ji baví hlídat výběh a nahánět koníky aby pořád nestáli a trochu se hýbali..
memmory
napsal(a):
Lump
Já mám taky borderečku Verisku a NIKDY bych neměnila. Je semnou 24 hodin denně, teda, jen když jsem ve stáji a někdo jde trenovat do haly, jde taky, musí být z těch treninku strašně chytrá, už jich viděla asi milion a stejně tam jde vždy znovu a znovu. Lehne si do rožku a kouká...Kdyby uměla mluit, byla by teoretik jak blázen.
Na vyjížďky chodí pokaždé semnou, u koní je každodenně, bydlíme spolu v garsonce nad stájemi
rocky
napsal(a):
Já mám Borderku a vyjížďky s koněm miluje, je to nejlepší na utahání ¨
Ale nejvíc ji baví hlídat výběh a nahánět koníky aby pořád nestáli a trochu se hýbali..
ahojky ...my měli na ranči Benika to byl kříženec a pak fenku ACD a chvilku na převíchovu i psa ACD ale ven snáma nechodily vedla na kolem plotu cesta a taky sme měli agresivní myslivce))) A ted na mem novem budoucim ranči mam fenečku kříženku menuje se KofolaChodí semnou i s koněm a je to super pesan
dakotka
napsal(a):
ahojky ...my měli na ranči Benika to byl kříženec a pak fenku ACD a chvilku na převíchovu i psa ACD ale ven snáma nechodily vedla na kolem plotu cesta a taky sme měli agresivní myslivce))) A ted na mem novem budoucim ranči mam fenečku kříženku menuje se KofolaChodí semnou i s koněm a je to super pesan
Tady ještě Kofolka s Micinkou Rozárkovou ..bylo mi řečeno že mi kočka a pes ladí v barvě a mám knim i koně
dakotka
napsal(a):
Tady ještě Kofolka s Micinkou Rozárkovou ..bylo mi řečeno že mi kočka a pes ladí v barvě a mám knim i koně
A nakonec Kofolka na svém trůnu
barletka
napsal(a):
Já mám taky borderečku Verisku a NIKDY bych neměnila. Je semnou 24 hodin denně, teda, jen když jsem ve stáji a někdo jde trenovat do haly, jde taky, musí být z těch treninku strašně chytrá, už jich viděla asi milion a stejně tam jde vždy znovu a znovu. Lehne si do rožku a kouká...Kdyby uměla mluit, byla by teoretik jak blázen.
Na vyjížďky chodí pokaždé semnou, u koní je každodenně, bydlíme spolu v garsonce nad stájemi
To ti závidím že můžete být celý den spolu, já dojíždím za prací do města a po práci letím ke koním. Takže se ji věnuju až pozdě odpoledne..O víkendech ji to vše vynahrazuju a jezdí semnou ke koním atd..Už aby bylo léto a mohli jsme courat po venku i dlouho do večera
rocky
napsal(a):
To ti závidím že můžete být celý den spolu, já dojíždím za prací do města a po práci letím ke koním. Takže se ji věnuju až pozdě odpoledne..O víkendech ji to vše vynahrazuju a jezdí semnou ke koním atd..Už aby bylo léto a mohli jsme courat po venku i dlouho do večera
Jééé super téma se taky přidám Tak to je Kačenka - tady i s mimískama - kdyby někdo měl zájem
už budou k odběru
memmory
napsal(a):
Lump
já mám labradora kterej mě dřív strašně rád doprovázel na projíždkách
salitka
napsal(a):
já mám labradora kterej mě dřív strašně rád doprovázel na projíždkách
než blbě skočil, zpřetrhal si kolení vazy a navždycky doběhal
salitka
napsal(a):
než blbě skočil, zpřetrhal si kolení vazy a navždycky doběhal
ted je z něj trošku přerostlejší gaučák (tak už má koníky jen jako plyšový hračky)
salitka
napsal(a):
ted je z něj trošku přerostlejší gaučák (tak už má koníky jen jako plyšový hračky)
a můj druhej pejsek je takovej kříženeček údajně německýho ovčáka a labradora já v něm teda nic moc nevidim ani po jednom ale je to skvělej pejsek sice moc neposlouchá ale mazlík to je a taky mě všude na projíždkách a na výletech srašně rád doprovází
salitka
napsal(a):
a můj druhej pejsek je takovej kříženeček údajně německýho ovčáka a labradora já v něm teda nic moc nevidim ani po jednom ale je to skvělej pejsek sice moc neposlouchá ale mazlík to je a taky mě všude na projíždkách a na výletech srašně rád doprovází
My máme dva NO. Ani jeden se koní nebojí. Pes se s nimi zná od 8mi let a fena od dvou...
Občas valacha chňapou za zadní nohy a ten když se pak naštve, tak po nich jde, ale spíš ze hry, je mu to v podstatě jedno... Kobyla je k sobě nepustí, buď je strčí do hřbetu nebo se ožene zadní, ale ne nějak brutálně, prostě si to hlídá a k sobě je nepustí. S sebou je radši neberu, protože jsme v 1. pásmu KRNAPu, tak aby nepotrhali srny, ikdyž poslouchají oba bezvadně, přece jen z koně jim jsem ukradená.
memmory
napsal(a):
Lump
Já mám 4 měsíční vořešici - asi staford X jezevčík, doteď jsme chodili jen krok a trochu klus, ale holka už tomu přišla na chuť, tak asi začneme pomalu přidávat.
tadik
napsal(a):
Já mám 4 měsíční vořešici - asi staford X jezevčík, doteď jsme chodili jen krok a trochu klus, ale holka už tomu přišla na chuť, tak asi začneme pomalu přidávat.
Tak já musím zvlášť koně a zvlášť psa, lovecké pudy jsou silnější než poslušnost... Druhý pes by byl ke koni bomba, poslouchá a neloví ale je to nahajda a asi by se mi někde odřela.... Nemá ráda ani brusle ani kolo takže by ji to asi nebavilo...
pájule
napsal(a):
Je moc hodná, a poslouchá, teď už téměř na slovo. S koníkama šlape jak hodinky, ikdyž po delší vyjížďce by chtěla do sedla, nechce se ji po svejch
taky mám ACD u koní, ale červenýho. jezdí nejen denně ke koním, na vyjížďky, ale i do školy a vůbec je to přes noc pes domácí až postelovej a přes den koňopes
spirit
napsal(a):
Tak já musím zvlášť koně a zvlášť psa, lovecké pudy jsou silnější než poslušnost... Druhý pes by byl ke koni bomba, poslouchá a neloví ale je to nahajda a asi by se mi někde odřela.... Nemá ráda ani brusle ani kolo takže by ji to asi nebavilo...
my máme 4pejsky ale jen jeden je "koňáckej"
v květnu 2letá fenka křížence howavarta a lajky..
Přikládám fotku-Jacquelin zkráceně Jackie
memmory
napsal(a):
Lump
mno mám troškupočetnější smečku, ale všici koniny milujou a ony naopak je, malej černej se jmenuje mylove ten vždycky ještě stíhá kolem při cvalu běhat kolečka a štěkat
memmory
napsal(a):
Lump
a když říkám že se žerou samou láskou myslím to vážně
gianna
napsal(a):
Ahoj ty máš koně na strachovích? já odtamtud kdysi obsedala arabku Sahiru...měli tam pěkné koně.
Přítel má fenku - malý hladkosrstý pinč, váží 2,5kg. Ke koním by se hodila, ale bojím se o ni. Brávali jsme ji na vyjížďku jen tehdy, když jsme šli s jedním koněm a druhý se staral o psa. Lítala od jezdce zpátky k tomu, kdo s ní šel. jednou utíkala a pak se podívala na mně a zakopla o koně. Prostě vrazila do něj jak když se někdo na něco zahledí a narazí do sloupu. Usoudila jsem, že to opravdu není moc bezpečné. Také jednu dobu chodívala se mnou krmit koně a když jim upadla granula, tvrdý chleba nebo šrot od huby, tak jím ho rychle sežrala. Koně nebyli nijak na ni agresivní, ale i tak jsem si nebyla moc jista.
monikafris
napsal(a):
Přítel má fenku - malý hladkosrstý pinč, váží 2,5kg. Ke koním by se hodila, ale bojím se o ni. Brávali jsme ji na vyjížďku jen tehdy, když jsme šli s jedním koněm a druhý se staral o psa. Lítala od jezdce zpátky k tomu, kdo s ní šel. jednou utíkala a pak se podívala na mně a zakopla o koně. Prostě vrazila do něj jak když se někdo na něco zahledí a narazí do sloupu. Usoudila jsem, že to opravdu není moc bezpečné. Také jednu dobu chodívala se mnou krmit koně a když jim upadla granula, tvrdý chleba nebo šrot od huby, tak jím ho rychle sežrala. Koně nebyli nijak na ni agresivní, ale i tak jsem si nebyla moc jista.
Já jezdím zatím jen s tím naším prcekem, u většího si nejsem jistá jestli by nezdrhl.
Jo a co děláte, když vás pejsek neposlechne? Já dřív skákala dolů, v plné jízdě a psa seřvala (při opakované neposlušnosti), ale on přijde - většinou - při nejhorším na větší zakřičení. A ted máme el. obojek (to se na mne zase vrhnete co ), takže v nejhorším případě dostane tím, a to pak poslouchá celý zbytek vyjíždky...