Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2008 13:46

Ahoj,mate nekdo zkusennosti s timto sedlem....ve vyhledavaci jsem nic nenasla a tak zakladam novou diskusi. Nebo mate nekdo wintec 2000? Jste s nim spokojeni? Dekuji Jana

30.1.2008 13:48

bordeauxx napsal(a):
Ahoj,mate nekdo zkusennosti s timto sedlem....ve vyhledavaci jsem nic nenasla a tak zakladam novou diskusi. Nebo mate nekdo wintec 2000? Jste s nim spokojeni? Dekuji Jana

Wintec 2000 mam, ale ten univerzal, ne skocku. Na to nase trajdani a sem tam jizdarnu a nizsi skoky idealni. A je lehoucke a strasne pohodlne, pochvaloval si ho kazdy, kdo u nas v nem sedel. A ta moznost vymenit komoru je taky super.

31.1.2008 20:05

strelish napsal(a):
Wintec 2000 mam, ale ten univerzal, ne skocku. Na to nase trajdani a sem tam jizdarnu a nizsi skoky idealni. A je lehoucke a strasne pohodlne, pochvaloval si ho kazdy, kdo u nas v nem sedel. A ta moznost vymenit komoru je taky super.

prosim poradte....dekuji. Jana

12.4.2011 22:35
konik112

XXX.XXX.240.3

Ahoj Já mám Wintec pro jump ... V černé barvě momentálně ho prodávám protože ho chci v hnědé .. Je to perfektní sedlo jak do terénu tak na skákání ... Jsem s ním velmi spokojená ... Můžu doporučit ..
:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík