tak tedy zakládám album, ač nejsem původní pisatelka dotazu na diskuzi. Také právě řsším barvu. Mám tm. ryzku a nyní má tm. modrou ohlávku, která jí sluší, ale přeci jen je to kobylka :)
Co se týče zelené, myslím, že jeto sice klasika, ale vínová atd. jsou ohodně hezčí...
janinkaw
napsal(a):
tak tedy zakládám album, ač nejsem původní pisatelka dotazu na diskuzi. Také právě řsším barvu. Mám tm. ryzku a nyní má tm. modrou ohlávku, která jí sluší, ale přeci jen je to kobylka :)
Co se týče zelené, myslím, že jeto sice klasika, ale vínová atd. jsou ohodně hezčí...
a další se sestrou ..
barletka
napsal(a):
Mám velmi pěknou fotku z Hubertovky se svou klisnu, která je sladěná do vínové. v případě zájmu pošlu na emeil. Neumím tu fotku zmenšit. Pošlete adresu..!
janinkaw@cetrum.cz a zmenšit jí můžeš tak že jí otevřeš v programu Malování nebo Kreslení nebo jak se to jmenuje :) a tam zvolíš Uložit jako a zvolíš koncovku .jpg či jinou menší ..
Janik
janinkaw
napsal(a):
janinkaw@cetrum.cz a zmenšit jí můžeš tak že jí otevřeš v programu Malování nebo Kreslení nebo jak se to jmenuje :) a tam zvolíš Uložit jako a zvolíš koncovku .jpg či jinou menší ..
Janik
Dávám tady fotku ze závodů na Čeladné....je to Slovenka, jméno si nyní nevzpomenu. Jezdívala v červené a její ryzce (A1/1)to moc slušelo. Nyní má krásné uždění v bílé a taky to nemá chybu. Je to sice na show, takže nic na běžné ježdění, ale na kouknutí dobré, ne? Myslím, že i ryzákům bílá sedí....
lucky
napsal(a):
Dávám tady fotku ze závodů na Čeladné....je to Slovenka, jméno si nyní nevzpomenu. Jezdívala v červené a její ryzce (A1/1)to moc slušelo. Nyní má krásné uždění v bílé a taky to nemá chybu. Je to sice na show, takže nic na běžné ježdění, ale na kouknutí dobré, ne? Myslím, že i ryzákům bílá sedí....
....
kessidis
napsal(a):
Ahoj taky jsem ji viděla v Čeladne a je to Livia Levenová (aspoň tak to říkala, ale nevím jak se to píše) Její koník je těžce namakaný a jezdí super no hold lepší koník.
JO, Livia...já si nemohla vzpomenout...dík. Má dost namakané oba koníky. Tu ryzku i hnědáka. A fakt je, že koně má skvěle ustrojené a celkově to ladí. Tady posílám ještě fotku jejího druhého koně..není sice ryzák, tak doufám, že to nebude vadit, ale uzdečka je dobrá, ne? Na závody super. Normálně bych s tím asi nejezdila.
janinkaw
napsal(a):
já mam na kobylku všechno zelené. Bohužel lepší fotku nemam
lucky
napsal(a):
JO, Livia...já si nemohla vzpomenout...dík. Má dost namakané oba koníky. Tu ryzku i hnědáka. A fakt je, že koně má skvěle ustrojené a celkově to ladí. Tady posílám ještě fotku jejího druhého koně..není sice ryzák, tak doufám, že to nebude vadit, ale uzdečka je dobrá, ne? Na závody super. Normálně bych s tím asi nejezdila.
mam dotaz:o)ve westernu se vubec nevyznam:o)na co je ten "provazek" jdouci k poprsaku?jak se to jmenuje,jakou to ma fci..a je to pripnuty k nanosniku,nebo nekde jinde??diky moc za vysvetleni..
janinkaw
napsal(a):
Ryzáčkům sluší snad všechno, nejraději mám na nich bílou a zelenou
janinkaw
napsal(a):
co hovorite na vojensku zelenu?
bonita
napsal(a):
co hovorite na vojensku zelenu?
Moc pěkná. Já mám na kobylu modrou a béžovou (resp. béžovo modrou).
janinkaw
napsal(a):
Světlá kůže
kacka santarova
napsal(a):
ja mam na svich ryzaccich cervenou as vinovou...cim tmavsi ryzak tim tmavsi cervena....
Bo vse bili a nebo vse cerny...
Taky nevypada spatne - modrá
janinkaw
napsal(a):
Ahojky,
bílá je moc hezká, ale nepraktická.
Já mám ohlávku modročernou a ta jí sluší.