Velký pááteek :-) Všichni makaj,až se z nich kouří :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2008 08:13

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Jsme se pěkně sešli... Tak které bude platit?

1.2.2008 08:17

haisovad napsal(a):
Jsme se pěkně sešli... Tak které bude platit?

to ať rozhodne vyšší moc
Kobyla se mi včera vyválela ,už pracovala,tak to přišlo

1.2.2008 08:31

molly napsal(a):
to ať rozhodne vyšší moc
Kobyla se mi včera vyválela ,už pracovala,tak to přišlo

1.2.2008 08:31

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Bré ranko...snad dneska bez toho opruz chlapa...

1.2.2008 08:32

strelish napsal(a):
Bré ranko...snad dneska bez toho opruz chlapa...

Zuzik dráždí slunnými fotečkami I ty jedna. Holky jak je u vás? Tady se začíná opt zvedat vítr

1.2.2008 08:38

lanika napsal(a):
Zuzik dráždí slunnými fotečkami I ty jedna. Holky jak je u vás? Tady se začíná opt zvedat vítr

Leni,venku fouká a je tam zima... Tak aspoň tady

1.2.2008 08:45

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Dobré ránko všem...

1.2.2008 08:48

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko všem...

Evuli čusek. Co Saxulík? Něco nového v jeho hříběcím volnu?

1.2.2008 08:48

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko všem...

jéé,malý bílý obřík

Kdo mi vypucuje tu blátivou kouličku na dvorku?

1.2.2008 08:55

molly napsal(a):
jéé,malý bílý obřík

Kdo mi vypucuje tu blátivou kouličku na dvorku?

Saxulík nevím, chystám se tam zítra..... dneska možná budu mít opravený svůj vůz, tak zas začnu jezdit častějc na kontroly, jsem ho dva týdny neviděla, už mi chybí hroudík. Zuzi, blátivou kuličku vyfoť, ať máme představu . Bych ti zítra cestou za Saxulí píchla, ale nevím, jak by se to líbilo Molinaté, když vždycky zpívá, když se k ní přiblížim .
Zuzajda, zítra odpolko se budeš nacházet doma nebo v práci? Bych se konečně zastavila na ten čajík
Našla jsem fotky z loňského února....

1.2.2008 08:59

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Mám pracovní víkend ,Evi... I dnes jedu do práce...Že se mi fakt chce...

1.2.2008 08:59

lanika napsal(a):

Ahoj všem, u nás je obloha zatažená, šedivá, takže se sluníčkem dnes počítat nemůžu, bohužel. I když bych tak ráda sluníčko, člověk pak má hned lepší náladu. Tak třeba o víkendu se slunce rozhodne vykouknout

1.2.2008 09:00

molly napsal(a):
Mám pracovní víkend ,Evi... I dnes jedu do práce...Že se mi fakt chce...

Kati,co opruz?? Ještě se neukázal??? Musíš na něj něco vymyslet...jakože tam chodí nemocní lidé pro léky,co když chytí bacila??Když se tam tak často vyskytuje!

1.2.2008 09:03

molly napsal(a):
Kati,co opruz?? Ještě se neukázal??? Musíš na něj něco vymyslet...jakože tam chodí nemocní lidé pro léky,co když chytí bacila??Když se tam tak často vyskytuje!

Holky, Janulik přefrčela před chvílikolem nás a jede na lyže. Mám vás tady všechny pozdravit
No a dneska se mi opravdu nic nechce, ještě víc než kdy jindy a to už je co říct Honzulík bude mít dnes volno, strávím tady nejspíš až do večera, jsme sami se šéfíkem :-( Tak držte palce až to přežiju a nezblbnu

1.2.2008 09:05

molly napsal(a):

Nazdar ženy!! Už se tu taky hlásím,ségra tu bude za chvílu, ještě se mazlinkuje u Sahibka, byl tam pan doktor..

Otazka: Nevíte kolik stojí cca vyšetření buď hoven nebo krve??????????????

1.2.2008 09:09

rocky napsal(a):
Nazdar ženy!! Už se tu taky hlásím,ségra tu bude za chvílu, ještě se mazlinkuje u Sahibka, byl tam pan doktor..

Otazka: Nevíte kolik stojí cca vyšetření buď hoven nebo krve??????????????

Já teď za odběr platila 280, ale moc jsem nepochopila, jestli to byla konečná částka nebo ještě budu platit až dojdou výsledky.

No jako hrůza děvčata, todle vyplodil: http://strelish.wz.cz/images/dopis.jpg

Jsem včera byla vedle v obchodě a sice je moc neznám, ale jsou to celkem fajn lidi od pohledu, tak jsem se s tím mladíkem, který je cca mého věku domluvila, že kdyby sem zas přišel opruzovat, že ho prozvoním a on dojde a bude hrát mého přítele a snad to dostatečně zabere.

1.2.2008 09:20

strelish napsal(a):
Já teď za odběr platila 280, ale moc jsem nepochopila, jestli to byla konečná částka nebo ještě budu platit až dojdou výsledky.

Jsem včera byla vedle v obchodě a sice je moc neznám, ale jsou to celkem fajn lidi od pohledu, tak jsem se s tím mladíkem, který je cca mého věku domluvila, že kdyby sem zas přišel opruzovat, že ho prozvoním a on dojde a bude hrát mého přítele a snad to dostatečně zabere.

Káťo, moc hezký , ještě fotku dodej, ať se můžeme "pokochat" .
Péťo, copak u vás? Všichni v pořádku?
Jinak vyšetření koblih stojí 50,-Kč (plus poštovný - Praha) a pořádný vyšetření krve kolem 1.000,-Kč

1.2.2008 09:27

cheyenne napsal(a):
Káťo, moc hezký , ještě fotku dodej, ať se můžeme "pokochat" .
Péťo, copak u vás? Všichni v pořádku?
Jinak vyšetření koblih stojí 50,-Kč (plus poštovný - Praha) a pořádný vyšetření krve kolem 1.000,-Kč

No to bych mu mohla říct, až zas přijde, že je jako po vesnici děsně populární a že si ho vyfotím, ať všichni ví, jak vypadá

1.2.2008 09:30

strelish napsal(a):

Holky tak já v práci nejsem .
Kačenko ještě zaplatíš něco kolem 500 ,- až příjdou - teda aspoň já jsem platila tolik .
a doufám , že to zabere s tím klukem

1.2.2008 09:39

memmory napsal(a):
Kačenko ještě zaplatíš něco kolem 500 ,- až příjdou - teda aspoň já jsem platila tolik .

Jsem tu, ty jo, jsem myslela že šéfové budou v Něm. přes víkend a před chvíli se rozlítly dveře a šéf je tady...bééé
Za rozbor krve jsme dali před týdnem 1.200,-Kč...ale je to celkovej rozbor.
Káťo, to jsi vyřešila naprosto dokonale, snad to pomůže.
Táťulda Leušky

1.2.2008 09:42

memmory napsal(a):

No děvčata příští týden vám povím...

1.2.2008 09:48

strelish napsal(a):
No děvčata příští týden vám povím...

Ale Evčo moc se nám nezdá kobyla..nebo spíš ségře, mě přijde celkem vpoho..no občas bývá taková unavenější, včera se prej na vyjížďce hrozně táhla, mě zas ve středu lítala na lonži jak utržená ze řetěu, tak nevim zda ji nemám nechat udělat tu krev...Od Rockyho mám děsnej strach že by se ji mohlo něco stát:(

sadzi saj

1.2.2008 09:51
sadzi saj

memmory napsal(a):

Čus holčiny, já za krve platila vetovi 350,- Kč sakum prdum a pak za výsledky na dobírku za další 350,- Kč.

1.2.2008 09:59

rocky napsal(a):
Ale Evčo moc se nám nezdá kobyla..nebo spíš ségře, mě přijde celkem vpoho..no občas bývá taková unavenější, včera se prej na vyjížďce hrozně táhla, mě zas ve středu lítala na lonži jak utržená ze řetěu, tak nevim zda ji nemám nechat udělat tu krev...Od Rockyho mám děsnej strach že by se ji mohlo něco stát:(

No, jestli máš těch pár kaček navíc, tak tu krev udělejte..... pro jistotu.... chcem teď Hardymu taky nechat udělat rozbor, ať víme, jestli není někde zbytečný problém a jestli vyhovuje krmení....
Mě teda i přijde, že některý kůňové mají jarní únavu, Hardy je taky každej den jinej, jeden den se táhne jak smrádek a druhej den nejde udržet.... a to kromě délky dne neproběhla žádná změna...

1.2.2008 10:04

sadzi saj napsal(a):
Čus holčiny, já za krve platila vetovi 350,- Kč sakum prdum a pak za výsledky na dobírku za další 350,- Kč.

Jí si počkám až pojede michal někdy kolem a nechám ji vzít tu krev, pro jistotu..dneska se na ni podívám..je fakt že někdy jsou vykydlí z toho výběhu, jak tam celej den čuměj, pod sedlem se občas táhne ale koní se drží a při práci problém nemám..Ale jistota je jistota...

1.2.2008 10:29

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Venku je protivně,vzdala jsem to...Molča se byla vylítat v sadu,no víc ji zajímala tráva než nějaký pohyb Chcíli padal i ten bílej sajrajt...
Jinak Evi,na čaj můžeš klíďo i za mnou na prodejnu Jsem vybavna ...
Kačko,tak to je mazec,ten dopis...

1.2.2008 10:31

rocky napsal(a):
Jí si počkám až pojede michal někdy kolem a nechám ji vzít tu krev, pro jistotu..dneska se na ni podívám..je fakt že někdy jsou vykydlí z toho výběhu, jak tam celej den čuměj, pod sedlem se občas táhne ale koní se drží a při práci problém nemám..Ale jistota je jistota...

Evčo, Pája (od Trigy) je teď u nás ve firmě na brigádě tak zase vymýšlí čím nechá zapustit kobylu..A teď našla Sargoniho (www.stajfisher.cz), tak by prý chtěla jít do něj

1.2.2008 10:39

molly napsal(a):
Venku je protivně,vzdala jsem to...Molča se byla vylítat v sadu,no víc ji zajímala tráva než nějaký pohyb Chcíli padal i ten bílej sajrajt...
Jinak Evi,na čaj můžeš klíďo i za mnou na prodejnu Jsem vybavna ...
Kačko,tak to je mazec,ten dopis...

Včera ,jak bylo krásně,tak se Boss rozhodl,že se barák ohlídá sám jen ouško zůstalo nastražené

1.2.2008 10:42

rocky napsal(a):

Hoj ženský tak jsem konečně tu, se Sabulkou jsme měli hezké ráno, vet mě naštestí uklidnil že o nic vážného nejde, jen si pán bude dvakrát denně dopřávat masáže:) a mě to stálo dvě kila...využila jsem volného dvorečku a dala mu trochu svobody, tak mi pomahál při kydání a doprovázel mě ke hnoji a na slámu...byl pozdravit dekaře a Grace a na pár foteček mi zapozoval...tady jsem blejskla bebí...

Jinak co se týče Máni, mě se nezdá hlavně to její usínání, chybí štáva, a hlavně ne a ne přibrat, uvidíme taky co odčervení...no a já zas mám opačný problém ze SAbulky je brucháček, slabiný mizí a pupek má jak březí kobyla, tak musím kontrolovat aby mi nepřekynul....kdyžtak něco hodíme Grace

1.2.2008 10:43

rocky napsal(a):
Evčo, Pája (od Trigy) je teď u nás ve firmě na brigádě tak zase vymýšlí čím nechá zapustit kobylu..A teď našla Sargoniho (www.stajfisher.cz), tak by prý chtěla jít do něj

No, já myslim, že by to bylo dobrý spojení, co jsem koukla do Trígapůvodu, tak bych se trakéna nebála.... viděla jsem hříbouše po Sargonim z maminy po Burbon a bylo to moc hezký zvířátko. Tríga má Burbíka sice dědu, ale má taky dost arabský krve, trochu plňase, tak s trakénem by mohla vyjít ušlechtilá žiletka....
Ovšem, jestli to kobyla zmákne.... taky toho Sargoniho mohla vymyslet loni, když stál "za rohem", teď je v jižních čechách myslim...

1.2.2008 10:45

molly napsal(a):
Včera ,jak bylo krásně,tak se Boss rozhodl,že se barák ohlídá sám jen ouško zůstalo nastražené

Má pro Vás taky nejaké ulovky z Roudničky na čumendu, tak vám snad potěším oko, bohužel nejsou tak hezky slunečné jako Zuzíka

BYla jsem na exkurzi na naší místní salaši zkontrolovat přírustky...
jednu jsem vyrušila u snídaně...

sadzi saj

1.2.2008 10:45
sadzi saj

molly napsal(a):

Peti jsou ty stránky Fishera dobře?? Nic mi to nenačte

1.2.2008 10:46

klawdie napsal(a):
Má pro Vás taky nejaké ulovky z Roudničky na čumendu, tak vám snad potěším oko, bohužel nejsou tak hezky slunečné jako Zuzíka

TAdy krásný černý miminko

1.2.2008 10:46

klawdie napsal(a):

Nemám jen slunečné...dnes se slunko schovalo A Molča nechtěla moc pózovat...

1.2.2008 10:47

sadzi saj napsal(a):

a druhá strana

1.2.2008 10:48

sadzi saj napsal(a):

Je to www.stajfischer.cz

sadzi saj napsal(a):

no mě pozovali ovečky Sabulka potom....

molly napsal(a):
a druhá strana

začal padat bílej sajrajt...

1.2.2008 10:49

cheyenne napsal(a):
Je to www.stajfischer.cz

Molynatá je taky dobře skorotěhotná, bříško kvalitní
Ale kdo po zimě nemá těhotnýho koně, že?

klawdie napsal(a):
no mě pozovali ovečky Sabulka potom....

Teda jsem si říkala jak vás zas budu muset rozhýbávat a vy jedete baby....

a tady máme jedno miminko...

klawdie napsal(a):
Teda jsem si říkala jak vás zas budu muset rozhýbávat a vy jedete baby....

a tady máme jedno miminko...

A tady je drobeček uplně čerstvoučkej narodil se dnes ráno...

1.2.2008 10:50

klawdie napsal(a):

No to mi povídej....Těhotný Sabulák

1.2.2008 10:50

klawdie napsal(a):

no ten je ňuňanej

1.2.2008 10:51

molly napsal(a):
no ten je ňuňanej

tady jsem vám blejskla naši novou ohlávku za 9 pětek

1.2.2008 10:52

klawdie napsal(a):

taky se mu do focení moc nechtělo....

sadzi saj

1.2.2008 10:53
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Dík, už jsem to našla

1.2.2008 10:53

klawdie napsal(a):
taky se mu do focení moc nechtělo....

ale pak si za mnou ze stáje vyšlápl...

1.2.2008 10:54

klawdie napsal(a):
ale pak si za mnou ze stáje vyšlápl...

a tady ještě pozička čekujte tu hřívu zas se mu převrací doprava....sem na to zvědavá už mu do toho nekecám at si jí nosí jak chce...horší je že když to nadzvednu prorustají mu bílý žíně....bude blondák

1.2.2008 10:55

klawdie napsal(a):
a tady ještě pozička čekujte tu hřívu zas se mu převrací doprava....sem na to zvědavá už mu do toho nekecám at si jí nosí jak chce...horší je že když to nadzvednu prorustají mu bílý žíně....bude blondák

A tady jsme se pro Vás spolu blejskli

1.2.2008 10:56

sadzi saj napsal(a):
Dík, už jsem to našla

Andrejko, když tě tu máme, jak to bylo vubec s tím drezurním soutředěním, jestli jsem to pochopila tak jste moc spokojené nebyli, nebo jak?

1.2.2008 10:58

molly napsal(a):
Halo,ženské???

připravit a Akce

1.2.2008 10:59

cheyenne napsal(a):
No, já myslim, že by to bylo dobrý spojení, co jsem koukla do Trígapůvodu, tak bych se trakéna nebála.... viděla jsem hříbouše po Sargonim z maminy po Burbon a bylo to moc hezký zvířátko. Tríga má Burbíka sice dědu, ale má taky dost arabský krve, trochu plňase, tak s trakénem by mohla vyjít ušlechtilá žiletka....
Ovšem, jestli to kobyla zmákne.... taky toho Sargoniho mohla vymyslet loni, když stál "za rohem", teď je v jižních čechách myslim...

To víš , znáš Páju..Všichni dobře vědí že ta kobyla na to nemá donosit hříííbě ale hold musí to být za každou cenu!

1.2.2008 11:00

molly napsal(a):

PRO ANDREJKU: www.stajfischer.cz promin preklep

1.2.2008 11:05

molly napsal(a):

zdar segra!
Kobyla je odcervena v listopadu. Jsem uz domluvena s Pajou ze zhruba za tyden jede s Michalem N. kouknout na hrebce a ze by se u nas stavili nabrat ji krev. Rikala ze delal trigyne na ty nejzakladnejsi veci, zhruba na 20 polozek a platila 400kc. Tak ji to necham pro jistotu udelat!!!

Daily a její klacek

1.2.2008 11:06

molly napsal(a):
připravit a Akce

Teda makám jako blázen.
Heh Zuzíku, na kdy to Molly čeká? Sába jí téměř stíhá, také má břucho jak otesánek...:) ale sekne to oboum, to se vymaká.
Já jsem zvědavá v neděli na trénink, teda spíše jen znovu sesnámeni s jízdárnou...
Jo a holky, za pár dní budu on-line i večer, takže se může strhnout nějaké brutální Skype párty...teda až Tomáš půjde spát...ještě si pořídíme kameru...
Jj Andy, vyprávěj jaké bylo soustředění, nemáš nějaké fotky?
Ty jo, to už je měsíc od Silvestra...to to letí sááákra

sadzi saj

1.2.2008 11:08
sadzi saj

molly napsal(a):

Peti v poho, pak jsem to našla

Kláry upřímně, čekala jsem od toho něco jiného, najdi téma Angličáci, myslím, že už je to na druhé straně a skoro na konci je o tom psáno případně jestli chceš, přepošlu ti mail, je to na dlouhý vyprávění.

1.2.2008 11:10

haisovad napsal(a):
Teda makám jako blázen.
Heh Zuzíku, na kdy to Molly čeká? Sába jí téměř stíhá, také má břucho jak otesánek...:) ale sekne to oboum, to se vymaká.
Já jsem zvědavá v neděli na trénink, teda spíše jen znovu sesnámeni s jízdárnou...
Jo a holky, za pár dní budu on-line i večer, takže se může strhnout nějaké brutální Skype párty...teda až Tomáš půjde spát...ještě si pořídíme kameru...
Jj Andy, vyprávěj jaké bylo soustředění, nemáš nějaké fotky?
Ty jo, to už je měsíc od Silvestra...to to letí sááákra

No přijde mi že pupkáčky mají všichni stejné....

SEgra to má radost, budem mít apson klid...

čičiči

1.2.2008 11:12

sadzi saj napsal(a):
Peti v poho, pak jsem to našla

Kláry upřímně, čekala jsem od toho něco jiného, najdi téma Angličáci, myslím, že už je to na druhé straně a skoro na konci je o tom psáno případně jestli chceš, přepošlu ti mail, je to na dlouhý vyprávění.

No jsem ti pravě držela palce aby to bylo fajné, a pak jsem narazila na nějaké přispěvky kdesi že to nebylo uplně ono, klidně mi mailni

sadzi saj

1.2.2008 11:14
sadzi saj

klawdie napsal(a):

čičiči

Dobře Klári, jdu ti to přeposlat.

Fotečky pro případné zájemce http://blanchee.rajce.idnes.cz/ Drezurni_ soustredeni_ s_Michaelou_Schimak_-_Kluky_leden_2008/

1.2.2008 11:15

klawdie napsal(a):

čičiči

No hlavně aby se tam neobjevilo něco to by ten klid rozhodně nebyl...

Včera jsem měla takovou krizovku jak jsi mi to s kobylou psala..no ale tohle zvířře mi vždycky zvedne náladu

1.2.2008 11:18

sadzi saj napsal(a):
Dobře Klári, jdu ti to přeposlat.

Fotečky pro případné zájemce http://blanchee.rajce.idnes.cz/ Drezurni_ soustredeni_ s_Michaelou_Schimak_-_Kluky_leden_2008/

pěkný fotky Andy a jak vám to s kobčou šlo?

1.2.2008 11:23

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Fotky kráásnýý,Blanka je fakt šikovná!

sadzi saj

1.2.2008 11:29
sadzi saj

molly napsal(a):
Fotky kráásnýý,Blanka je fakt šikovná!

Jo jo Blanka je šikulka, to bude ráda za pochvalu, vyjímečně jsme se shodli, že měla volno a nebyla v práci, tak jela se mnou

sadzi saj

1.2.2008 11:31
sadzi saj

rocky napsal(a):
pěkný fotky Andy a jak vám to s kobčou šlo?

Peti máš to v mailu

1.2.2008 11:45

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Pauza na oběd

1.2.2008 12:22

molly napsal(a):
Halo,ženské???

Tak jsem si zas dala krupicovou kaši "Betoňáčka",jak v tom nestojí lžíce,není to ono

1.2.2008 12:43

molly napsal(a):
Tak jsem si zas dala krupicovou kaši "Betoňáčka",jak v tom nestojí lžíce,není to ono

Já jdu na karbanátky s bramborovou kašičkou k "téconásčte", tak se tu mějte jak nejlépe vám to půjde a krásný víkend s koníkama i bez nich..... páček Evíček

1.2.2008 12:44

molly napsal(a):

Jééé mňam tu bych si dala...dnes není nějak moc dobře mě...už se mi vratil berajtr a tak jsme byli posedět na sklence vína, no nakonec jich bylo vícero... a nějak mi nesedlo...tak musím na žaludek opatrně

1.2.2008 12:44

cheyenne napsal(a):
Já jdu na karbanátky s bramborovou kašičkou k "téconásčte", tak se tu mějte jak nejlépe vám to půjde a krásný víkend s koníkama i bez nich..... páček Evíček

No vy máte po obědě a já vařím
Aspoň vím co jím Jo a k té krupici - jako beton a nejlíp ještě s hrudkama

1.2.2008 12:48

molly napsal(a):
Halo,ženské???

pro dnešek se taky rozloučím...Zatím ještě nedorazil vet,ale snad to stihne,než povalím do práce..Jdu připravit kobuši véču...
Mějte se krásně,prima víkend...Kdyby někdo něco ,tak já budu celou SO-NE v práci...
Tak čauky...Snad v pondělí....

1.2.2008 12:48

klawdie napsal(a):
Jééé mňam tu bych si dala...dnes není nějak moc dobře mě...už se mi vratil berajtr a tak jsme byli posedět na sklence vína, no nakonec jich bylo vícero... a nějak mi nesedlo...tak musím na žaludek opatrně

U mě to teda jistí rohlík a junior. Na krupici ale možná taky dojde, máme v lednici asi 5 l kravského mlíka a do neděle je potřeba ho spotřebovat

Jedno foto od Evíka :)

1.2.2008 12:49

molly napsal(a):
pro dnešek se taky rozloučím...Zatím ještě nedorazil vet,ale snad to stihne,než povalím do práce..Jdu připravit kobuši véču...
Mějte se krásně,prima víkend...Kdyby někdo něco ,tak já budu celou SO-NE v práci...
Tak čauky...Snad v pondělí....

Jasan tak to v práci přežij a kdybych měla cetu kolem zaskočím podpořit pracující i o víkendu

1.2.2008 12:52

klawdie napsal(a):
Jasan tak to v práci přežij a kdybych měla cetu kolem zaskočím podpořit pracující i o víkendu

Klawdie : proč jsi mi tam dala můj comp u kterého teď sedím ??
Jen mám stříbrnopu kláv. a černý písmenka jinak je identický - celý

1.2.2008 13:08

memmory napsal(a):
Klawdie : proč jsi mi tam dala můj comp u kterého teď sedím ??
Jen mám stříbrnopu kláv. a černý písmenka jinak je identický - celý

He he a taky tam máš ifafunu, cooo?

1.2.2008 13:25

klawdie napsal(a):

He he a taky tam máš ifafunu, cooo?

jo jen jinej stůl a židly

1.2.2008 13:32

memmory napsal(a):

a co práce, dnes první den? tak jaká?

1.2.2008 13:32

memmory napsal(a):

Tak jsem tady z obídku a šla bych se natáhnout...totál hotovo...dala jsem si kuřecí plátek s nivovou om...a opejkačkama...dietka jak má být.
Jinak dneska mě festovně bolej břišní minisvaly po té středě na balónech...ale moc mě to cvičení baví
Ty jo čtyři roky stará fotka... Gituš a já

1.2.2008 13:34

klawdie napsal(a):
a co práce, dnes první den? tak jaká?

No nakonec žádná
nevím jak to tam dopadne - bylo by to na dlouhé vyprávění , takže sedím doma

1.2.2008 13:37

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady z obídku a šla bych se natáhnout...totál hotovo...dala jsem si kuřecí plátek s nivovou om...a opejkačkama...dietka jak má být.
Jinak dneska mě festovně bolej břišní minisvaly po té středě na balónech...ale moc mě to cvičení baví
Ty jo čtyři roky stará fotka... Gituš a já

No jo, vypadáte nějak mladě

Já tu mám taky černou klávesnici Příští týden bych mohla dotáhnout foťák a taky pro vás zdokumentovat svoje pracoviště

1.2.2008 13:42

memmory napsal(a):

Holkýýýý já už končíííím a šéf nás posílá domůůů.Juch

1.2.2008 13:45

strelish napsal(a):
No jo, vypadáte nějak mladě

Já tu mám taky černou klávesnici Příští týden bych mohla dotáhnout foťák a taky pro vás zdokumentovat svoje pracoviště

hehe, Gitce bylo 13 a mě krááásných 19 let...ty jo, to to letí sááááákra
Já vám nafotím náš comp stůl doma...až bude net...ješiši jak já se těším...
Tak etě...
Nebojte tu pravačku nemám chromou jak vypadá na fotce...

1.2.2008 13:45

rocky napsal(a):
Holkýýýý já už končíííím a šéf nás posílá domůůů.Juch

Ty vogo...já ci taky...
tak papa Péťo a pozdravuj šimlovatou

1.2.2008 14:03

haisovad napsal(a):
Ty vogo...já ci taky...

tak šup segra at jsi tu a vysvobodíš mě odsud...#08...

1.2.2008 14:59

klawdie napsal(a):
tak šup segra at jsi tu a vysvobodíš mě odsud...#08...

Děvčátka beru kramle a za chíli tradá k domovu...mějte se moc pěkně o víkendu a ať u vás moc neprší...papa Danny

1.2.2008 15:02

haisovad napsal(a):
Děvčátka beru kramle a za chíli tradá k domovu...mějte se moc pěkně o víkendu a ať u vás moc neprší...papa Danny

Já už pomalu taky, tak hezký víkend

1.2.2008 15:04

haisovad napsal(a):
Ty vogo...já ci taky...

Jsi mě Danny zase dostala:-) nejenže máme obě Gity (já sice o trošku světlejší), ale podle toho, co jsi psala k té fotce, jsou Gituše dokonce stejně staré, a my dvě taky:-) a vaše Gita čeká po Le Patronovi viď? kdy to bude? já už se nemůžu dočkat..

1.2.2008 15:21

gituna napsal(a):
Jsi mě Danny zase dostala:-) nejenže máme obě Gity (já sice o trošku světlejší), ale podle toho, co jsi psala k té fotce, jsou Gituše dokonce stejně staré, a my dvě taky:-) a vaše Gita čeká po Le Patronovi viď? kdy to bude? já už se nemůžu dočkat..

Jsem ještě na chvíli tady tak odpovím...mno pěkná náhodička čéče...
Jj, čekáme malé lepatroňátko, domnívám se že to má na konec června ale nechci kecat...mám v těch kobylisách nějakej zmatek...to víš, jednou připuštěno, neprasklo, další říje...každé dva dny inseminace...no mazéééc...ale Le patroňátka vlastně čekáme dvě...jedno od Gitky a druhé od Askonky...humburská kobuše

1.2.2008 15:38

haisovad napsal(a):
Jsem ještě na chvíli tady tak odpovím...mno pěkná náhodička čéče...
Jj, čekáme malé lepatroňátko, domnívám se že to má na konec června ale nechci kecat...mám v těch kobylisách nějakej zmatek...to víš, jednou připuštěno, neprasklo, další říje...každé dva dny inseminace...no mazéééc...ale Le patroňátka vlastně čekáme dvě...jedno od Gitky a druhé od Askonky...humburská kobuše

Nojo, tak to už se moc těším na tvoje fotečky, co tady určitě budou my budem mít lepatroně koncem dubna, bříško už máme slušný..

Přidejte reakci

Přidat smajlík