Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2008 11:54

strelish napsal(a):
popojedem :-)

kéž by nasněžilo

1.2.2008 11:57

pedruna napsal(a):
kéž by nasněžilo

a nebo bylo takhle

1.2.2008 12:33

pedruna napsal(a):
a nebo bylo takhle

Jo no, je to furt hnus. Ten vichr dneska fakt nic moc - ale aspoň vyschne to bláto, to už nebyly bahenní lázně, ale bahenní koupele.

Opět fotil Evík

1.2.2008 13:05

no já se psy chodím ke Stáňovi,mám to kousek a jsem maximálně spokojená.Dělával i koně,ale teď už ne,prodal i veškeré vybavení a specializuje se jen na oči.No a taky doktor Ševčík byl přes psy fajn,operoval mi 2x fenku,měla nádory na mléčných žlázách a provedl to skvěle.Ale myslím,že už neordinuje....

1.2.2008 13:18

strelish napsal(a):
Jo no, je to furt hnus. Ten vichr dneska fakt nic moc - ale aspoň vyschne to bláto, to už nebyly bahenní lázně, ale bahenní koupele.

Opět fotil Evík

Jsem zvědavá, jak bude vypadat po zimě...

1.2.2008 13:19

strelish napsal(a):
Jsem zvědavá, jak bude vypadat po zimě...

Takhle vypadala v září

1.2.2008 13:21

strelish napsal(a):
Takhle vypadala v září

to se ani nechce věřit,že je to jeden a ten samý kůň...

1.2.2008 13:35

Nevyšimlatí, Arny určitě ne Jsem ještě neviděla šimla hucula Máš tam fakt odborníky v té stáji, nejde než závidět

1.2.2008 16:55

Čauky děvčata, tak jsem zas po delší době zde. Dneska jsem byla poprvé v mém new job Super, jsem úplně nadšená Jinak, jak jste rozebíraly ty vety. Tak s tím, co tu bylo psáno o té veterinářce od Poláka, můžu jen souhlasit. Připadá mi, že se s člověka snaží vydolovat co nejvíce peněz, na koně se ani pořádně nepodívá a nezdá se mi, že by jim nějak extra rozuměla. Nejlepší je podle mě Mach. Ten koním rozumí, má veškeré vybavení a skvělý přístup. Navíc mi kdykoliv poradí po telefonu. Fakt si ho nemůžu vynachválit.

1.2.2008 16:57

lufinka napsal(a):
Čauky děvčata, tak jsem zas po delší době zde. Dneska jsem byla poprvé v mém new job Super, jsem úplně nadšená Jinak, jak jste rozebíraly ty vety. Tak s tím, co tu bylo psáno o té veterinářce od Poláka, můžu jen souhlasit. Připadá mi, že se s člověka snaží vydolovat co nejvíce peněz, na koně se ani pořádně nepodívá a nezdá se mi, že by jim nějak extra rozuměla. Nejlepší je podle mě Mach. Ten koním rozumí, má veškeré vybavení a skvělý přístup. Navíc mi kdykoliv poradí po telefonu. Fakt si ho nemůžu vynachválit.

Jo a Kači, já bych si jeden ten Noromectin kdyžtak od tebe koupila. Teda pokud už nemáš nějaké zájemce?

1.2.2008 17:35

lufinka napsal(a):
Jo a Kači, já bych si jeden ten Noromectin kdyžtak od tebe koupila. Teda pokud už nemáš nějaké zájemce?

Bohužel už se o ně hlásily cindy a pedruna, ale kdyby něco tak seš v pořadníku

1.2.2008 18:05

strelish napsal(a):
Bohužel už se o ně hlásily cindy a pedruna, ale kdyby něco tak seš v pořadníku

já lufince noromectin klidně spustím,na léto vezmu něco jiného a pak jedině až na podzim a to je času dost

1.2.2008 20:40

pedruna napsal(a):
já lufince noromectin klidně spustím,na léto vezmu něco jiného a pak jedině až na podzim a to je času dost

K těm vetům- nejste jediní kdo Horníkovi říká řezník- já bych ho už ani jinak nenazvala. Mám s ním ty nejhorčí zkušenosti. Fotos z dnešní vyjížďky....sice fučelo jak nevím co,ale dalo se.

1.2.2008 20:48

kessidis napsal(a):
K těm vetům- nejste jediní kdo Horníkovi říká řezník- já bych ho už ani jinak nenazvala. Mám s ním ty nejhorčí zkušenosti. Fotos z dnešní vyjížďky....sice fučelo jak nevím co,ale dalo se.

jéé koukám,že máš stejné sedlo a dečku jako jájinak s tím Zedkem,sice ho neznám,ale kdyby byl špatnej,tak by mi ho určo pavča nedoporučila

1.2.2008 20:58

causinka2 napsal(a):
jéé koukám,že máš stejné sedlo a dečku jako jájinak s tím Zedkem,sice ho neznám,ale kdyby byl špatnej,tak by mi ho určo pavča nedoporučila

Dáji,Zedek špatný není na očkování a krev,ale k vážnějším případům bych ho už nezavolala,to je ale jen můj názor.Jinak Horník kastroval Jerryho a přežilale to jsem ho ještě neměla,mám od toho jen doklad.

1.2.2008 21:02

pedruna napsal(a):
Dáji,Zedek špatný není na očkování a krev,ale k vážnějším případům bych ho už nezavolala,to je ale jen můj názor.Jinak Horník kastroval Jerryho a přežilale to jsem ho ještě neměla,mám od toho jen doklad.

a o kterém Šari přesně mluvíš o tom synovi nebo tatíkovy?protože ted mi psala janča(selenia),že měla namysli toho tatíka.

1.2.2008 21:05

causinka2 napsal(a):
a o kterém Šari přesně mluvíš o tom synovi nebo tatíkovy?protože ted mi psala janča(selenia),že měla namysli toho tatíka.

jj já taky tatíka-Roman Zedek,no máme s Janou s ním podobné zkušenosti...

1.2.2008 21:07

causinka2 napsal(a):

Jasně že Šárka mluví o tom samém, o kterém já, mi totiž udělal to samé, přijel navíc opilý, koukl ze 3 metrů na nohu kobyly a řekl že je to dobrý. Pak sedl, poprosil o cigaretu, něco na pití a kdákal s náma. Samo že si za tuhle prohlídku vzal 500Kč a ani jsme nemrkly. Tohle bylo ale až ke konci, co k nám jezdil.

1.2.2008 21:07

pedruna napsal(a):
jj já taky tatíka-Roman Zedek,no máme s Janou s ním podobné zkušenosti...

tak to bude ono,mě totiž nebyl doporučenej tatík,ale synátorjinak jsem konečně sehnala a vypůjčila si kleště na podkováky,tak se konečně zbavíme podkov,jsem je nemohla nikde sehnat a kupovat se mi je zatím nechtělo.takže zítra se chystáme s mojim konouchům upravit kopýtka

1.2.2008 21:17

selenia napsal(a):
Jasně že Šárka mluví o tom samém, o kterém já, mi totiž udělal to samé, přijel navíc opilý, koukl ze 3 metrů na nohu kobyly a řekl že je to dobrý. Pak sedl, poprosil o cigaretu, něco na pití a kdákal s náma. Samo že si za tuhle prohlídku vzal 500Kč a ani jsme nemrkly. Tohle bylo ale až ke konci, co k nám jezdil.

A odkud je ten p.Zedek?

1.2.2008 21:19

kessidis napsal(a):
A odkud je ten p.Zedek?

Ty vogo, tak to ti přesně nepovím, ptala jsem se ho odkud je, ale nějak mi to neutkvělo v paměti. On jako vet není špatný, já s ním byla spokojená, do té doby než začal pít. Vyrazili ho i z kravína kde dělal, kvůli problémům s alkoholem.

1.2.2008 21:19

no clasic ne,ale alešek to měl tak fest nakuté,že jsme to nemohly sundat ničím a že jsme si s tím teda dost pohrály a zapotily se u toho.být na mě,tak už je nemá,ale nebyly prachy,tak jsem nemohla zavolat sukeníka,ale zítra už bude bez a nové dostane až tak za dva měsíce možná třiza normálních okolností jsou přes zimu na boso.clasicovy se nám to povedlo v pohodě sundat,ale aleškovy to nešlo ani zaboha.

1.2.2008 21:20

kessidis napsal(a):
A odkud je ten p.Zedek?

Zedek je ze Svinova,nevěděla jsem,že má syna taky veterináře...

1.2.2008 21:20

na mladšího se ti adél můžu zeptat,ale pavči věřím,tak pochybuju,že ten mladej bude špatnej.

1.2.2008 21:22

pedruna napsal(a):
Zedek je ze Svinova,nevěděla jsem,že má syna taky veterináře...

jj má.proto barča psala,že je šikovnej nebo tak nějak.pochybuju,že by to psala o jeho tatíkovy,i když jsem toho tatíka neviděla

1.2.2008 21:24

causinka2 napsal(a):
jj má.proto barča psala,že je šikovnej nebo tak nějak.pochybuju,že by to psala o jeho tatíkovy,i když jsem toho tatíka neviděla

tak to je dobře,že se nepotatil

1.2.2008 21:26

causinka2 napsal(a):
na mladšího se ti adél můžu zeptat,ale pavči věřím,tak pochybuju,že ten mladej bude špatnej.

K nám jezdí Mvdr.Holý,ale má to dost daleko až z Bolatic. Má to sice daleko,ale odvede dobrou práci a je ochotný přijet kdykoliv může. Přijel i v noci, když jsme potřebovali.

1.2.2008 21:30

ale já jsem nepotřebovala ostrouhat.si je strouhám už sama,teda přesněji můj mi je strouhá,ale bych zbytečně platila cestu jen kvůli tomu,aby mi sundal podkovy.navíc alešek to nemá nějak extra přerostlé,tak je to v pohodě.

1.2.2008 21:30

kessidis napsal(a):
K nám jezdí Mvdr.Holý,ale má to dost daleko až z Bolatic. Má to sice daleko,ale odvede dobrou práci a je ochotný přijet kdykoliv může. Přijel i v noci, když jsme potřebovali.

Tak to je supr, že je ten vet tak ochotný. Mi jezdí Hlubek a také co jsem volala že potřebuji aby přijel, vždy přijel, je ochotný, supr přístup, a cenově zatím nejlevnější vet, kterého jsem u koní měla.

1.2.2008 21:32

selenia napsal(a):
Tak to je supr, že je ten vet tak ochotný. Mi jezdí Hlubek a také co jsem volala že potřebuji aby přijel, vždy přijel, je ochotný, supr přístup, a cenově zatím nejlevnější vet, kterého jsem u koní měla.

A odkuk je ten Hlubek? Lepší mít víc těch vetů, pro případ že ten jeden nebude moct.

1.2.2008 21:36

čauky,tak děkuju za kontakt na Lucku,kluci jsou vystrouhaní,i nové přírůstky-máme doma maminu s 5ti měsíční malou a nosí v sobě druhé,jsou zlatíčka a máme ještě malou slečnu,nádhernou,pohužels následky po těžkém schvácení-změna kopyta.Ale jinak jsou všichni dokonalí,bohužel mi blbne vkládání fotek,hned bych se chlubila.Takže u nás na Horce je v současné době 5 a 1/2 haflinga.Dneska byla seznamka na pastvině a kluci dostávali od maminy pořádně zabrat.....

1.2.2008 21:37

A Hlubek dělá jenom koně nebo i jiné zvířata?

1.2.2008 21:39

kessidis napsal(a):
A Hlubek dělá jenom koně nebo i jiné zvířata?

Podle mě všecko možné. Ono to asi dneska jinak moc nejde, pokud nemáš vlastní velkou stáj.

1.2.2008 21:48

no Hlubek dělá všechno, mi očkuje i psa. Ale u koní jsem s ním skutečně spokojená. NAvíc cenově si ho nemůžu vynachválit.

1.2.2008 21:50

selenia napsal(a):
no Hlubek dělá všechno, mi očkuje i psa. Ale u koní jsem s ním skutečně spokojená. NAvíc cenově si ho nemůžu vynachválit.

Myslíte doufám Zábřeh v Ostravě? Jo a nemá někdo číslo na toho p. Hlubka, že bych si ho pro zichr napsala.

1.2.2008 21:55

Díkes za číslo a zvědy-no je třeba cosik vědět o těch vetách...ať člověk ví do čeho jde.

1.2.2008 21:56

hele Jani a neříkalas,že je Hlubek fešák?nebo to byl ten druhý co s ním jezdí?přijede,ošetří,je levný a ještě je na něj pěkný pohled jako bonus,to by bylo fajné ne

1.2.2008 21:59

strelish napsal(a):

...ja mam na Hlubka ale cislo 777 695 040

1.2.2008 22:00

pedruna napsal(a):
hele Jani a neříkalas,že je Hlubek fešák?nebo to byl ten druhý co s ním jezdí?přijede,ošetří,je levný a ještě je na něj pěkný pohled jako bonus,to by bylo fajné ne

Jasné, ten jeho spolupracovník je velice pohledný, taky supr přístup ke koním, ale je dražší než Hlubek. Jinak holky, nevím co to máte za číslo na Hlubka, ale já na něj co mám číslo, tak je : 777695040 a je celým jménem Lukáš Hlubek

1.2.2008 22:02

Nevím o tom, že by měl čísla 2, ale já souhlasím s číslem co má Strelish, také na něj mám tohle to číslo

1.2.2008 22:08

Tak to je drsné, bo já volám na to číslo 777 a vždy jsem se dovolala a správně

1.2.2008 23:43

jSem z ní nadšená,velice dobrý přístup ke koním,opatrná...No,byla nemocná a pak se uzdravila a během týdne boom,koníci..Já jsem chtěla klisničku,ročku z Čech,najednou jsem narazila na inzerát ohledně nemocné haflošky,tak jsem neuvažovala během cesty pro anglonubijské kozeny,opět na Vysočinu,mně volal pán na už starý inzerát a nabídl mi hříbě i s maminou a dalším hříbkem na cestě,nedalose odolat a od úterka večera jsme se všichni nezastavili,jsou to krásné starosti,malinká je správná divoška,máma je skvělá a milá a k Viky nás čeká zástup vetů,asi,cokoliv,co pomůže.Ta¨k jste mně inspirovali povídáním o vetech.Macha mně konáci vysloveně zakázali,Šturm by mně vyhovoval ten starší,ale ten už nedělá a Horník je takový zvláštní člověk,mně byl u kozla,ale nepadli si do oka,už vloni,ještě tu nebyli koně.A taky sháním konského zubaře,maminu trošku zlobí zuby.Je jí 15,má na to vě¨k,péče asi předtím nic moc,ale hříbat,které jsou po ní,jsou všechny skvělé....

2.2.2008 19:04

blbne mi vkládání,už bych se chlubila,nevím,co s tím.No,všichni jsou to papíroví haflíci a všechny klisny po Anabele jsou uchovněné,ale péči jí nikdy nikdo nevěnovat.Chudák Viki má bohužel překlubení předních kopyt,ale jinak jí to nevadí,ale nejzlatější koník,co znám.Malá byla divočina,tedˇse nechá hladit,čistit,no paráda,bude z ní nádherná kobyla.Ještě so přivézt od rakovníka tu roční popelku a spáchám si doma rovnou hříbárnu.Ale ti moji lotři se na mně zlobí,nikdy nebyli s jinými konmi a mamina,teda Gréta,se s nima ani trochu nemazlí,kopanec je hned...

2.2.2008 19:26

strelish napsal(a):

A ještě moje vozítko

3.2.2008 16:37

strelish napsal(a):

Tak řeknu Vám dneska bylo počasí uplně stvořené na vyjíždku.. přišla sem na koně a co nevidím koň je v ohradě a zabahněný jak prase tak sem jen umirala při pomyšlení že to mám čistit. Nakonec sem to jakš takž zvládla a šla se projet. Co vy dneska v takovém pěkném počasí?? Jinak včera sem byla venku na dvě hodky a jaksi sme zmokli

3.2.2008 16:42

Nazdar Aduš. Říkáš Saly? A že umí cirkusové kousky? Tak to bude určo hafloška od Piznety tady z fauny. No musíš pravidelně referovat, jak se kobliha má, páč je to takové správé třeštidlo a pěkná šikulka, měla jsem tu čest na ní jezdit a povozeníčko to bylo pěkné.

3.2.2008 18:12

pilgrisek napsal(a):
Tak řeknu Vám dneska bylo počasí uplně stvořené na vyjíždku.. přišla sem na koně a co nevidím koň je v ohradě a zabahněný jak prase tak sem jen umirala při pomyšlení že to mám čistit. Nakonec sem to jakš takž zvládla a šla se projet. Co vy dneska v takovém pěkném počasí?? Jinak včera sem byla venku na dvě hodky a jaksi sme zmokli

Čaute holky,no dneska bylo fakt krásně,byla jsem se projít se psema,už jsem jim to slibovala týden,že je pořádně protáhnu.Jezdit jsem byla včera,já mám snad senzor na špatné počasí,nejenže byl Jerryn zase jak prase zválený z obou stran od nosu až po konec ocasu,takže jsem přes hodinu čistila,ale jen co jsem vyjela,tak začalo lít,no a to byl děs,frajer se tak vztekal,že mu prší do uší,že se sním nedalo vdržet,takže jsem hodinu courala a jakmile jsem přijela pršet přetalo,to je snad zákon schválnosti.Všimli jste si,že už se celkem dlouho objevuje stejný model počasí,jeden den krásně a druhý úplně hnusně??jen,že mi ježdění vyjde vždycky,když je hnusně

3.2.2008 19:00

pedruna napsal(a):
Čaute holky,no dneska bylo fakt krásně,byla jsem se projít se psema,už jsem jim to slibovala týden,že je pořádně protáhnu.Jezdit jsem byla včera,já mám snad senzor na špatné počasí,nejenže byl Jerryn zase jak prase zválený z obou stran od nosu až po konec ocasu,takže jsem přes hodinu čistila,ale jen co jsem vyjela,tak začalo lít,no a to byl děs,frajer se tak vztekal,že mu prší do uší,že se sním nedalo vdržet,takže jsem hodinu courala a jakmile jsem přijela pršet přetalo,to je snad zákon schválnosti.Všimli jste si,že už se celkem dlouho objevuje stejný model počasí,jeden den krásně a druhý úplně hnusně??jen,že mi ježdění vyjde vždycky,když je hnusně

Tak my byli včera a dneska jsme vzali kobylu a mladici...no, mladá se vylítala, na kobyle jsem si chvíli zaklusala, pak zakopla, málem jsme si daly na držku a začala kulhat. Takže vycházka jedna radost

3.2.2008 19:05

jj Adél to bude asi Sally od Natálky co dělala s Clasicem,ted jí prodávala,je ale fakt krásná

3.2.2008 19:21

Zdar bando. My jsme se protáhli v pátek, v sobotu bylo vyřizování a dneska jsme dojeli odpol.domů, takže koníci měli flákačku.Ale přes týden jim to vynahradím maximálně. když počas dovolí...

3.2.2008 19:25

kessidis napsal(a):
Zdar bando. My jsme se protáhli v pátek, v sobotu bylo vyřizování a dneska jsme dojeli odpol.domů, takže koníci měli flákačku.Ale přes týden jim to vynahradím maximálně. když počas dovolí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík