pedruna
napsal(a):
a nebo bylo takhle
Jo no, je to furt hnus. Ten vichr dneska fakt nic moc - ale aspoň vyschne to bláto, to už nebyly bahenní lázně, ale bahenní koupele.
Opět fotil Evík
no já se psy chodím ke Stáňovi,mám to kousek a jsem maximálně spokojená.Dělával i koně,ale teď už ne,prodal i veškeré vybavení a specializuje se jen na oči.No a taky doktor Ševčík byl přes psy fajn,operoval mi 2x fenku,měla nádory na mléčných žlázách a provedl to skvěle.Ale myslím,že už neordinuje....
strelish
napsal(a):
Jo no, je to furt hnus. Ten vichr dneska fakt nic moc - ale aspoň vyschne to bláto, to už nebyly bahenní lázně, ale bahenní koupele.
Opět fotil Evík
Jsem zvědavá, jak bude vypadat po zimě...
strelish
napsal(a):
Jsem zvědavá, jak bude vypadat po zimě...
Takhle vypadala v září
Čauky děvčata, tak jsem zas po delší době zde. Dneska jsem byla poprvé v mém new job Super, jsem úplně nadšená
Jinak, jak jste rozebíraly ty vety. Tak s tím, co tu bylo psáno o té veterinářce od Poláka, můžu jen souhlasit. Připadá mi, že se s člověka snaží vydolovat co nejvíce peněz, na koně se ani pořádně nepodívá a nezdá se mi, že by jim nějak extra rozuměla.
Nejlepší je podle mě Mach. Ten koním rozumí, má veškeré vybavení a skvělý přístup. Navíc mi kdykoliv poradí po telefonu. Fakt si ho nemůžu vynachválit.
lufinka
napsal(a):
Čauky děvčata, tak jsem zas po delší době zde. Dneska jsem byla poprvé v mém new job Super, jsem úplně nadšená
Jinak, jak jste rozebíraly ty vety. Tak s tím, co tu bylo psáno o té veterinářce od Poláka, můžu jen souhlasit. Připadá mi, že se s člověka snaží vydolovat co nejvíce peněz, na koně se ani pořádně nepodívá a nezdá se mi, že by jim nějak extra rozuměla.
Nejlepší je podle mě Mach. Ten koním rozumí, má veškeré vybavení a skvělý přístup. Navíc mi kdykoliv poradí po telefonu. Fakt si ho nemůžu vynachválit.
Jo a Kači, já bych si jeden ten Noromectin kdyžtak od tebe koupila. Teda pokud už nemáš nějaké zájemce?
pedruna
napsal(a):
já lufince noromectin klidně spustím,na léto vezmu něco jiného a pak jedině až na podzim a to je času dost
K těm vetům- nejste jediní kdo Horníkovi říká řezník- já bych ho už ani jinak nenazvala. Mám s ním ty nejhorčí zkušenosti. Fotos z dnešní vyjížďky....sice fučelo jak nevím co,ale dalo se.
kessidis
napsal(a):
K těm vetům- nejste jediní kdo Horníkovi říká řezník- já bych ho už ani jinak nenazvala. Mám s ním ty nejhorčí zkušenosti. Fotos z dnešní vyjížďky....sice fučelo jak nevím co,ale dalo se.
jéé koukám,že máš stejné sedlo a dečku jako jájinak s tím Zedkem,sice ho neznám,ale kdyby byl špatnej,tak by mi ho určo pavča nedoporučila
causinka2
napsal(a):
jéé koukám,že máš stejné sedlo a dečku jako jájinak s tím Zedkem,sice ho neznám,ale kdyby byl špatnej,tak by mi ho určo pavča nedoporučila
Dáji,Zedek špatný není na očkování a krev,ale k vážnějším případům bych ho už nezavolala,to je ale jen můj názor.Jinak Horník kastroval Jerryho a přežilale to jsem ho ještě neměla,mám od toho jen doklad.
pedruna
napsal(a):
Dáji,Zedek špatný není na očkování a krev,ale k vážnějším případům bych ho už nezavolala,to je ale jen můj názor.Jinak Horník kastroval Jerryho a přežilale to jsem ho ještě neměla,mám od toho jen doklad.
a o kterém Šari přesně mluvíš o tom synovi nebo tatíkovy?protože ted mi psala janča(selenia),že měla namysli toho tatíka.
causinka2
napsal(a):
a o kterém Šari přesně mluvíš o tom synovi nebo tatíkovy?protože ted mi psala janča(selenia),že měla namysli toho tatíka.
Jasně že Šárka mluví o tom samém, o kterém já, mi totiž udělal to samé, přijel navíc opilý, koukl ze 3 metrů na nohu kobyly a řekl že je to dobrý. Pak sedl, poprosil o cigaretu, něco na pití a kdákal s náma. Samo že si za tuhle prohlídku vzal 500Kč a ani jsme nemrkly. Tohle bylo ale až ke konci, co k nám jezdil.
pedruna
napsal(a):
jj já taky tatíka-Roman Zedek,no máme s Janou s ním podobné zkušenosti...
tak to bude ono,mě totiž nebyl doporučenej tatík,ale synátorjinak jsem konečně sehnala a vypůjčila si kleště na podkováky,tak se konečně zbavíme podkov,jsem je nemohla nikde sehnat a kupovat se mi je zatím nechtělo.takže zítra se chystáme s mojim konouchům upravit kopýtka
selenia
napsal(a):
Jasně že Šárka mluví o tom samém, o kterém já, mi totiž udělal to samé, přijel navíc opilý, koukl ze 3 metrů na nohu kobyly a řekl že je to dobrý. Pak sedl, poprosil o cigaretu, něco na pití a kdákal s náma. Samo že si za tuhle prohlídku vzal 500Kč a ani jsme nemrkly. Tohle bylo ale až ke konci, co k nám jezdil.
A odkud je ten p.Zedek?
no clasic ne,ale alešek to měl tak fest nakuté,že jsme to nemohly sundat ničím a že jsme si s tím teda dost pohrály a zapotily se u toho.být na mě,tak už je nemá,ale nebyly prachy,tak jsem nemohla zavolat sukeníka,ale zítra už bude bez a nové dostane až tak za dva měsíce možná třiza normálních okolností jsou přes zimu na boso.clasicovy se nám to povedlo v pohodě sundat,ale aleškovy to nešlo ani zaboha.
kessidis
napsal(a):
K nám jezdí Mvdr.Holý,ale má to dost daleko až z Bolatic. Má to sice daleko,ale odvede dobrou práci a je ochotný přijet kdykoliv může. Přijel i v noci, když jsme potřebovali.
Tak to je supr, že je ten vet tak ochotný. Mi jezdí Hlubek a také co jsem volala že potřebuji aby přijel, vždy přijel, je ochotný, supr přístup, a cenově zatím nejlevnější vet, kterého jsem u koní měla.
selenia
napsal(a):
Tak to je supr, že je ten vet tak ochotný. Mi jezdí Hlubek a také co jsem volala že potřebuji aby přijel, vždy přijel, je ochotný, supr přístup, a cenově zatím nejlevnější vet, kterého jsem u koní měla.
A odkuk je ten Hlubek? Lepší mít víc těch vetů, pro případ že ten jeden nebude moct.
čauky,tak děkuju za kontakt na Lucku,kluci jsou vystrouhaní,i nové přírůstky-máme doma maminu s 5ti měsíční malou a nosí v sobě druhé,jsou zlatíčka a máme ještě malou slečnu,nádhernou,pohužels následky po těžkém schvácení-změna kopyta.Ale jinak jsou všichni dokonalí,bohužel mi blbne vkládání fotek,hned bych se chlubila.Takže u nás na Horce je v současné době 5 a 1/2 haflinga.Dneska byla seznamka na pastvině a kluci dostávali od maminy pořádně zabrat.....
pedruna
napsal(a):
hele Jani a neříkalas,že je Hlubek fešák?nebo to byl ten druhý co s ním jezdí?přijede,ošetří,je levný a ještě je na něj pěkný pohled jako bonus,to by bylo fajné ne
Jasné, ten jeho spolupracovník je velice pohledný, taky supr přístup ke koním, ale je dražší než Hlubek. Jinak holky, nevím co to máte za číslo na Hlubka, ale já na něj co mám číslo, tak je : 777695040 a je celým jménem Lukáš Hlubek
jSem z ní nadšená,velice dobrý přístup ke koním,opatrná...No,byla nemocná a pak se uzdravila a během týdne boom,koníci..Já jsem chtěla klisničku,ročku z Čech,najednou jsem narazila na inzerát ohledně nemocné haflošky,tak jsem neuvažovala během cesty pro anglonubijské kozeny,opět na Vysočinu,mně volal pán na už starý inzerát a nabídl mi hříbě i s maminou a dalším hříbkem na cestě,nedalose odolat a od úterka večera jsme se všichni nezastavili,jsou to krásné starosti,malinká je správná divoška,máma je skvělá a milá a k Viky nás čeká zástup vetů,asi,cokoliv,co pomůže.Ta¨k jste mně inspirovali povídáním o vetech.Macha mně konáci vysloveně zakázali,Šturm by mně vyhovoval ten starší,ale ten už nedělá a Horník je takový zvláštní člověk,mně byl u kozla,ale nepadli si do oka,už vloni,ještě tu nebyli koně.A taky sháním konského zubaře,maminu trošku zlobí zuby.Je jí 15,má na to vě¨k,péče asi předtím nic moc,ale hříbat,které jsou po ní,jsou všechny skvělé....
blbne mi vkládání,už bych se chlubila,nevím,co s tím.No,všichni jsou to papíroví haflíci a všechny klisny po Anabele jsou uchovněné,ale péči jí nikdy nikdo nevěnovat.Chudák Viki má bohužel překlubení předních kopyt,ale jinak jí to nevadí,ale nejzlatější koník,co znám.Malá byla divočina,tedˇse nechá hladit,čistit,no paráda,bude z ní nádherná kobyla.Ještě so přivézt od rakovníka tu roční popelku a spáchám si doma rovnou hříbárnu.Ale ti moji lotři se na mně zlobí,nikdy nebyli s jinými konmi a mamina,teda Gréta,se s nima ani trochu nemazlí,kopanec je hned...
strelish
napsal(a):
popojedem :-)
Tak řeknu Vám dneska bylo počasí uplně stvořené na vyjíždku.. přišla sem na koně a co nevidím koň je v ohradě a zabahněný jak prase tak sem jen umirala při pomyšlení že to mám čistit. Nakonec sem to jakš takž zvládla a šla se projet. Co vy dneska v takovém pěkném počasí??
Jinak včera sem byla venku na dvě hodky a jaksi sme zmokli
pilgrisek
napsal(a):
Tak řeknu Vám dneska bylo počasí uplně stvořené na vyjíždku.. přišla sem na koně a co nevidím koň je v ohradě a zabahněný jak prase tak sem jen umirala při pomyšlení že to mám čistit. Nakonec sem to jakš takž zvládla a šla se projet. Co vy dneska v takovém pěkném počasí??
Jinak včera sem byla venku na dvě hodky a jaksi sme zmokli
Čaute holky,no dneska bylo fakt krásně,byla jsem se projít se psema,už jsem jim to slibovala týden,že je pořádně protáhnu.Jezdit jsem byla včera,já mám snad senzor na špatné počasí,nejenže byl Jerryn zase jak prase zválený z obou stran od nosu až po konec ocasu,takže jsem přes hodinu čistila,ale jen co jsem vyjela,tak začalo lít,no a to byl děs,frajer se tak vztekal,že mu prší do uší,že se sním nedalo vdržet,takže jsem hodinu courala a jakmile jsem přijela pršet přetalo,to je snad zákon schválnosti.Všimli jste si,že už se celkem dlouho objevuje stejný model počasí,jeden den krásně a druhý úplně hnusně??jen,že mi ježdění vyjde vždycky,když je hnusně
pedruna
napsal(a):
Čaute holky,no dneska bylo fakt krásně,byla jsem se projít se psema,už jsem jim to slibovala týden,že je pořádně protáhnu.Jezdit jsem byla včera,já mám snad senzor na špatné počasí,nejenže byl Jerryn zase jak prase zválený z obou stran od nosu až po konec ocasu,takže jsem přes hodinu čistila,ale jen co jsem vyjela,tak začalo lít,no a to byl děs,frajer se tak vztekal,že mu prší do uší,že se sním nedalo vdržet,takže jsem hodinu courala a jakmile jsem přijela pršet přetalo,to je snad zákon schválnosti.Všimli jste si,že už se celkem dlouho objevuje stejný model počasí,jeden den krásně a druhý úplně hnusně??jen,že mi ježdění vyjde vždycky,když je hnusně
Tak my byli včera a dneska jsme vzali kobylu a mladici...no, mladá se vylítala, na kobyle jsem si chvíli zaklusala, pak zakopla, málem jsme si daly na držku a začala kulhat. Takže vycházka jedna radost
kessidis
napsal(a):
Zdar bando. My jsme se protáhli v pátek, v sobotu bylo vyřizování a dneska jsme dojeli odpol.domů, takže koníci měli flákačku.Ale přes týden jim to vynahradím maximálně. když počas dovolí...