Tak co, ukazují Vám Vaši koně zoubky? Já přidávám jedno pártýdenní hříbě - hřebečka shetlanda :-)
asharka
napsal(a):
Tak co, ukazují Vám Vaši koně zoubky? Já přidávám jedno pártýdenní hříbě - hřebečka shetlanda :-)
A ještě jedna - kvalita teda úděsná, ale zoubky pravý opak toho první - 23 letý valášek :-)
asharka
napsal(a):
A ještě jedna - kvalita teda úděsná, ale zoubky pravý opak toho první - 23 letý valášek :-)
Hehe, dobrej ksichtík...
Přidávám juniora Kelímka a jeho první zoubky
haisovad
napsal(a):
Hehe, dobrej ksichtík...
Přidávám juniora Kelímka a jeho první zoubky
A Rozletek říkal že si mám *** víte co, že prej zuby teda neukáže
asharka
napsal(a):
A Rozletek říkal že si mám *** víte co, že prej zuby teda neukáže
Irenka
asharka
napsal(a):
buggyna

asharka
napsal(a):
letos 6ti letá plňanda
sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Jen plňáskoidní úsměv
Ježiš, to mělo být jeden plňáskoidní úsměv
asharka
napsal(a):
Jedny kladrubský zoubky s "úsměvem"
asharka
napsal(a):
Byl by tu odborník na tohle???
ferrarif50
napsal(a):
Vypadá to na zhroucení dásně s pořádnym zánětem. Určitě je to problém, kterej bych neřešila sama doma, ale okamžitě zavolala veta, či koňskýho zubaře. Vypadá to, jako by si koní vyrazil zuby a celý se mu to pekelně zanítilo. Co to je za koníka?
to nevypadá na akutní zánět, dolní zub už musí přerůstat docela dlouhou dobu
microfon
napsal(a):
to nevypadá na akutní zánět, dolní zub už musí přerůstat docela dlouhou dobu
Určitě to není akutní zánět. Je to můj kůň, mám ho šest let a už jsem ho tak koupila, zatím žádné potíže s tím nejsou, ale přirozeně se bojím, že jednou budou. Vet to viděl, řekl, že by se v tom nešťoural.
zuzana00
napsal(a):
Určitě to není akutní zánět. Je to můj kůň, mám ho šest let a už jsem ho tak koupila, zatím žádné potíže s tím nejsou, ale přirozeně se bojím, že jednou budou. Vet to viděl, řekl, že by se v tom nešťoural.
to je pěkenj vet, minimálně by se měl brousit ta část zubů vdoní čelisti, která se přirozeně nemůže odírat.
Užnenajdu odkaz,ale byly tam takový pěkný obrázky(posmrtná pitva) koníka který zemřel z neznámých příčin no a zjistiliže mu v horním patře chyběla stolička vdolním samozřejmě rostla dál a snímek lebky byl fakt úděsný...
asharka
napsal(a):
Jeden hřebčí úsměv ... aneb Pilgrín
microfon
napsal(a):
to je pěkenj vet, minimálně by se měl brousit ta část zubů vdoní čelisti, která se přirozeně nemůže odírat.
Užnenajdu odkaz,ale byly tam takový pěkný obrázky(posmrtná pitva) koníka který zemřel z neznámých příčin no a zjistiliže mu v horním patře chyběla stolička vdolním samozřejmě rostla dál a snímek lebky byl fakt úděsný...
Ehm, tak abych už to začala řešit... Už vidím, jak zase volám a přemlouvám doktory, co mi náhodou zvednou telefon, aby mi sem do té pr.... přijeli.
Každopádně díky
zuzana00
napsal(a):
Pane jo a jak se ten kůn pase a celkově jak žere musí to pro něj být dost nepříjemné....
skippy
napsal(a):
ZUZANA00 odkud jsi? Znám výborného veta-zubaře, ale nevím, jestli by to nebylo moc daleko
Jsem kousek od Zruče nad Sázavou a je opravdu těžké přesvědčit veta, který je třeba od Benešova, aby mi sem přijel. Trochu nechápu, ale je to tak. Jinak koník rozhodně žere dobře, je to kůň, který všechno semele mnohem dřív, než ostatní...
asharka
napsal(a):
A dva včerejší :o) Jeden "zpívající" Dolar...
asharka
napsal(a):
A dva včerejší :o) Jeden "zpívající" Dolar...
a jedna veselá vanilka
asharka
napsal(a):
a jedna veselá vanilka
No vypadá trošku zfetlá Tak ještě poslední
zazika
napsal(a):
To asharka: Ahojík to je Vanilka od paní Kučerový? Vypadá jako ona, mohla by jsi mi poslat víc foteček? Prosím, kamarádka k ní chodila a měla ji móóóc ráda, dokonce si jí chtěla i koupit ale nebylo jí to "dovoleno". Díky Zuza
Zuzi no tuhle Vanilku má majitelka od jejích necelých dvou let, tak nevím jestli je to ona, teď je jí něco přes tři roky :-) Matka Linda, otec Lancis. Přes 150 v kohoutku. Je někde od Litoměřic, majitelka pobývá taktéž u LTM
foto s majitelkou
asharka
napsal(a):
Zuzi no tuhle Vanilku má majitelka od jejích necelých dvou let, tak nevím jestli je to ona, teď je jí něco přes tři roky :-) Matka Linda, otec Lancis. Přes 150 v kohoutku. Je někde od Litoměřic, majitelka pobývá taktéž u LTM
foto s majitelkou
Jedna drbací
asharka
napsal(a):
Zdravíme z JK AZAVERO
zuzana00
napsal(a):
Byl by tu odborník na tohle???
Tohle rozhodně není v pořádku a i když koník žere rozhodně nemůže být spokojený což nasvědčuje ten otok dásní posílal telefon na koňského zubaře Filipa Neuberga
> >> 739544040 je výborný a levný a nemyslím že by se musel přemlouvat aby přijel je potřeba se objednat ale zaručeně dorazí a myslím si že k takovému akutnímu případu dorazí i dříve
spota
napsal(a):
Tohle rozhodně není v pořádku a i když koník žere rozhodně nemůže být spokojený což nasvědčuje ten otok dásní posílal telefon na koňského zubaře Filipa Neuberga
> >> 739544040 je výborný a levný a nemyslím že by se musel přemlouvat aby přijel je potřeba se objednat ale zaručeně dorazí a myslím si že k takovému akutnímu případu dorazí i dříve
A odkud pan Neuberg je? Až mu budu volat, abych byla trochu v obraze...