Sedlo Daslö s vym. komorou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2008 20:55

Jak jsem slíbila, tak plním. Několik foteček sedla Daslö s vyměnitelnými komorami. Fotečky na koni nejsou na koni, na kterého je koupeno. Jinak podotýkám, že jsem na něm seděla dvakrát, protože jak někdteří už víte mám mlaďocha a ještě nejezdím. Zatím jsem ale spokojená. Tak tady už pár fotek. Mimochodem nemám na něm kolenní opěrky, ale podle nemoderky na něm měli být... Zkusím zavolat na Zooprodukt a poptat se,

1.2.2008 20:59

skippka napsal(a):
Jak jsem slíbila, tak plním. Několik foteček sedla Daslö s vyměnitelnými komorami. Fotečky na koni nejsou na koni, na kterého je koupeno. Jinak podotýkám, že jsem na něm seděla dvakrát, protože jak někdteří už víte mám mlaďocha a ještě nejezdím. Zatím jsem ale spokojená. Tak tady už pár fotek. Mimochodem nemám na něm kolenní opěrky, ale podle nemoderky na něm měli být... Zkusím zavolat na Zooprodukt a poptat se,

Omlovám se je to focené na rychlo... Na nejbližším koni co byl k nalezení

1.2.2008 21:09

skippka napsal(a):
Omlovám se je to focené na rychlo... Na nejbližším koni co byl k nalezení

A řemeny na podbřišník...

2.2.2008 11:56

skippka napsal(a):
A řemeny na podbřišník...

ahoj chtěla jsem ti za všechny poděkovat, o sedlo se velmi zajímám chtěla bych ho pořídit na mého bezkohoutkatého hafloše, kdyby ti to moc nevadilo mohla bych mít pár dotazů?

jak se ti měmí komara? je to tak jednoduché jak píší?
Vím že si v sedýlku seděla zatím jen málokrát ale stejně dotaz, jak ti bylo pohodlné?
Kolik kg tak sedlo váží?
Neviděla jsi náhodou, nebo nemáte ve stáji (či kdokoli jiný) vyzkoušené drezurní sedlo daslo??

Děkuju

2.2.2008 11:58

holkaodkoni napsal(a):
ahoj chtěla jsem ti za všechny poděkovat, o sedlo se velmi zajímám chtěla bych ho pořídit na mého bezkohoutkatého hafloše, kdyby ti to moc nevadilo mohla bych mít pár dotazů?

Vím že si v sedýlku seděla zatím jen málokrát ale stejně dotaz, jak ti bylo pohodlné?
Kolik kg tak sedlo váží?
Neviděla jsi náhodou, nebo nemáte ve stáji (či kdokoli jiný) vyzkoušené drezurní sedlo daslo??

Děkuju

prosím pošli mi ještě nějaké fotky na e-mail holkaodkoni@centrum.cz chtěla bych vidět lepší kvalitu fotek :-) děkuji

2.2.2008 15:25

holkaodkoni napsal(a):

Kolik kg tak sedlo váží?

Děkuju

Mě by to taky zajímalo,já zas o něm uvažuji na A1/1 a docela vysokým kohoutkem, na obrázkách vypadalo že je docela vykrojené a ještě k tomu nějakou úzkou komoru- no snad by to mohlo jít,ne?

2.2.2008 15:51

nikanie napsal(a):
Mě by to taky zajímalo,já zas o něm uvažuji na A1/1 a docela vysokým kohoutkem, na obrázkách vypadalo že je docela vykrojené a ještě k tomu nějakou úzkou komoru- no snad by to mohlo jít,ne?

já o něm taky uvažuju,tak jestli můžu poprosit o detailnější fotky na ferdice@centrum.cz.díky

2.2.2008 21:01

holkaodkoni napsal(a):

Kolik kg tak sedlo váží?

Děkuju

Holky počkáte si na lepší fotky do úterý? Ty co jsem fotila jsou takový... "divoký" alias vyfotím lepší.
Podle toho jak jsem to zkoumala by měla být výměna komory jednoduchá. Jsou tam 2 šroubky, ty odšroubuješ. Pak odlepíš sucháč a dál předpokládám nebude problém. Zatím jsem komoru neměnila. Ale vypadá to na pár minut.
Sedýlko mi je pohodlné, ale každý máme jiné pozadí Mám posedí 17, které mi sedí tak akorát. A cítím se v něm opravdu pohodlně. Tak kolik sedlo váží? No nemám moc dobrý odhad, ale ta 4kg. S drezurním sedlem jsem se nikde v okolí nesetkala.

2.2.2008 21:03

skippka napsal(a):
Holky počkáte si na lepší fotky do úterý? Ty co jsem fotila jsou takový... "divoký" alias vyfotím lepší.
Podle toho jak jsem to zkoumala by měla být výměna komory jednoduchá. Jsou tam 2 šroubky, ty odšroubuješ. Pak odlepíš sucháč a dál předpokládám nebude problém. Zatím jsem komoru neměnila. Ale vypadá to na pár minut.
Sedýlko mi je pohodlné, ale každý máme jiné pozadí Mám posedí 17, které mi sedí tak akorát. A cítím se v něm opravdu pohodlně. Tak kolik sedlo váží? No nemám moc dobrý odhad, ale ta 4kg. S drezurním sedlem jsem se nikde v okolí nesetkala.

jj,počkám klidně do úterý,stejně ho chci pořizovat až tak v létě

6.2.2008 19:25

ferdice napsal(a):
jj,počkám klidně do úterý,stejně ho chci pořizovat až tak v létě

prosím tedy také o ty fotečky :-)

Neregistrovaný uživatel

2.3.2008 12:41
Neregistrovaný uživatel

holkaodkoni napsal(a):
prosím tedy také o ty fotečky :-)

Tak jsem poslala konečně fotečky na mailíky. Jinak jsem absolvolvovala další dvě krokovky na omto sedýlku a jsem spokojená. Kolenní opěrky už taky mám.

2.3.2008 13:43

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak jsem poslala konečně fotečky na mailíky. Jinak jsem absolvolvovala další dvě krokovky na omto sedýlku a jsem spokojená. Kolenní opěrky už taky mám.

díky moc fotky na mail dorazily

29.4.2008 23:39

ferdice napsal(a):
díky moc fotky na mail dorazily

Tak co nepořídil ještě někdo toto sedýlko? U nás ve stáji přibyly dvě. Na ponclíky. Už máme otestováno v klusu i krátce ve cvalu a sedí se mi v něm stále dobře Skippy si taky nestěžuje.

30.4.2008 21:05

skippka napsal(a):
Tak co nepořídil ještě někdo toto sedýlko? U nás ve stáji přibyly dvě. Na ponclíky. Už máme otestováno v klusu i krátce ve cvalu a sedí se mi v něm stále dobře Skippy si taky nestěžuje.

já mám tedy drezurní Wintec, ale musím potvrdit, že výměna komor je jednoduchá a rychlá záležitost-potřebuješ křížový šroubovák a je to.

9.10.2008 19:37
skippka

XXX.XXX.16.185

michaela z napsal(a):
já mám tedy drezurní Wintec, ale musím potvrdit, že výměna komor je jednoduchá a rychlá záležitost-potřebuješ křížový šroubovák a je to.

Ahoja, tak dneska jsem vyměnila komoru za větší a můžu také potvrdit Míši tvrzení, ža výměna komory je za chvíli :)

9.10.2008 20:36
jahudka

XXX.XXX.11.78

skippka napsal(a):
Ahoja, tak dneska jsem vyměnila komoru za větší a můžu také potvrdit Míši tvrzení, ža výměna komory je za chvíli :)

já toto sedlo prodávám, kdy měl někdo zájem

14.2.2010 10:09
avelanc

XXX.XXX.92.19

jahudka napsal(a):
já toto sedlo prodávám, kdy měl někdo zájem

Zdravím, omlouvám se, že jsem vytáhla tohle téma, ale je zbytečné zakládat nové..
Kupa lidí psala, že ho plánuje koupit. Mohu se zeptat jaké máte zkušenosti teď, s odstupem? Taky nad ním přemýšlím, ale jako výměnu za kožené (kožené mi nesedí). Chci syntetiku s vyměnitelnou komorou a daslo bude asi nejpravděpodobnější...
Tak prosím, kdo jej má... Jaká je spokojenost i po čase?

14.2.2010 15:27
klawdie

XXX.XXX.159.239

avelanc napsal(a):
Zdravím, omlouvám se, že jsem vytáhla tohle téma, ale je zbytečné zakládat nové..
Kupa lidí psala, že ho plánuje koupit. Mohu se zeptat jaké máte zkušenosti teď, s odstupem? Taky nad ním přemýšlím, ale jako výměnu za kožené (kožené mi nesedí). Chci syntetiku s vyměnitelnou komorou a daslo bude asi nejpravděpodobnější...
Tak prosím, kdo jej má... Jaká je spokojenost i po čase?

HOj mám sedlo již 1,5 roku, jsem nadmíru spokojená, nečekala jsem že toto levné sedlo může být takto dobré, není to sice žádná velká kvalita a neočekávám že vydrží dlouho, ale zatím žádné poškození nemá, je velice pohodlné pro jezdce, koně si také nestěžují, komory za 200,- výměna snadá, jedinou nevýhodou bych asi řekla je jen to že se komora od původního stavu roztáhla více než pevné kožené sedlo, je to holt syntetika, a tot jediný háček který u tohoto sedla vidím, řemeny k podbřišníku drží, nevytahují se dírky.

5.4.2010 16:19
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

Zvažuji nad pořízením tohoto sedla. Mám pár otázek.
- když jsou kolenní opěrky na suchý zip, není problém, že nějak odpadávají, nedrží?
- s jakou komorou je tohle sedlo dodáváno? musí se pak ostatní zvlášť dokupovat?

5.4.2010 19:09
luda

XXX.XXX.32.181

Ahoj,kolení opěrky drží,,ani se nehnou.
Má se to prodávat s černou komorou,teda bylo mě to řečeno ,když jsem ho kupovala. Když jsem ho doma rozdělala,tak tam byla modrá,ale nová komora stojí 200 kč,,to je pakatel.A nebo spousta lidí je prodává na netu.

Lucka

6.4.2010 17:22
skippka

XXX.XXX.46.19

Ahoj,
tak píši po nějaké době. Sedlo jsem tedy už vyměnila za Hauzra, ale nevadí ;)
V Daslu jsem odjezdila skoro dva roky, minimálně 3-4 týdně. Sedlo vypadá moc pěkně (pokud by byl zájem mohu ho nafotit...). Asi 4x jsem ho ošetřila jakousi pěnou na syntetické boty (z prodejny Deichman). Se sedlem jsem byla moc spokojená, nepřešla jsem na Hauzra kvůli nespokojenosti ;) Také jsem sedýlko neprodala, ale mám ho pro sichr schované :)

9.4.2010 18:32
avelanc

XXX.XXX.92.19

Zdravím... Sedlo už mám doma a nyní jsem již spokojená.. Ze začátku byl šílený nezvyk, jak je vysoké, seděla jsem mnohem výš nad koněm, ale pár vyjížděk a dobrý (ťuk ťuk), pak mě taky ze začatku bolel zadek, ale během pár dní se to taky srovnalo. Asi to bylo tím, že je úplně nové a můj zadek nee :-))
Mám krátké nohy, takže opěrky mám na nejbližším možném místě a perfektně drží, ani se nehnou- což je pro mě vynikající, protože v klasickém koženém jsem na opěrky nedostala...Daslö jsem chtěla kvůli semišovému posedlí a musím říct, že to je vážně luxus-jen doufám, že se neodře...
Jinak naprostá spokojenost, kvalita ucházející, výměna komory snadná a v zooproduktu vynikající domluva.. V sedlech má být černá, ale nějak dodavatel nemá, tak je ve všem modrá... Nám se je podařilo v obchodě přesvědčit, aby se koukli do 16'' posedlí a vyměnili nám to-vyhověli... Takže nebyl jediný problém...
Osobně za toto sedlo dávám veliké plus-za cenu, za jakou je na trhu, je to vynikajácá volba!

19.4.2010 13:27
marse

XXX.XXX.191.15

Zdravím,ráda bych věděla jestli má toto sedlo někdo na kulatějšího haflinga,hucula atd.Mám problém sehnat sedlo které by padlo a tak nějakou dobu zvažuju že ho koupím, ale nyní na inzerci někdo psal že je spíš na užšího koně.Můžete mi napsat někdo jak vám sedlo pasuje na širšího koně?Díky:-)

19.4.2010 13:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

marse napsal(a):
Zdravím,ráda bych věděla jestli má toto sedlo někdo na kulatějšího haflinga,hucula atd.Mám problém sehnat sedlo které by padlo a tak nějakou dobu zvažuju že ho koupím, ale nyní na inzerci někdo psal že je spíš na užšího koně.Můžete mi napsat někdo jak vám sedlo pasuje na širšího koně?Díky:-)

sedlo má výměné konory od uzské až po extra široké, takže ten kdo to tam psala lhal...
sama se jukni na stránky www.zooprodukt.cz

19.4.2010 19:04
kaczenka

XXX.XXX.48.107

Za kolik ho prodáváš. A hodí se na angličáka z vysokým kohoutkem?

19.4.2010 21:13
marse

XXX.XXX.191.15

No právě že jsem se už na to dívala a četla diskuzi tak mě to trochu zarazilo. V inzerátu bylo že je spíše na koně s užšími zády a to hafloš teda zrovna moc není.Sedlo bych měla jen na rekreaci a zajímá mě hlavně kvůli výměnné komoře i když vím že není až tak moc kvalitní.Na lepší bohužel teď není :-(

20.4.2010 07:56
klawdie

XXX.XXX.100.124

marse napsal(a):
No právě že jsem se už na to dívala a četla diskuzi tak mě to trochu zarazilo. V inzerátu bylo že je spíše na koně s užšími zády a to hafloš teda zrovna moc není.Sedlo bych měla jen na rekreaci a zajímá mě hlavně kvůli výměnné komoře i když vím že není až tak moc kvalitní.Na lepší bohužel teď není :-(

No sice ano kvalita to není, ale je to velice rozumné sedlo za rozumný peníz pořád lepší než sedla no name či beauty, milano apod...já sedlo mám už skoro dva roky a spokojenost...

20.4.2010 20:14
marse

XXX.XXX.191.15

Ano to si myslím že je určitě kvalitnější než beauty a podobná sedla.A na zooproduktu za dobrou cenu,takže sedýlko si tam objednám.Díky :-)

-Barca-

2.12.2020 10:01
-Barca-

XXX.XXX.250.104

Ahoj s velikým odstupem času jaká je spokojenost se sedlem daslo? Váhám koupi ale je to hodně let a teď všichni říkají ze už by se ho ani nedotkli toho sedla

2.12.2020 13:16
Antisgarcia

XXX.XXX.23.193

-Barca- napsal(a):
Ahoj s velikým odstupem času jaká je spokojenost se sedlem daslo? Váhám koupi ale je to hodně let a teď všichni říkají ze už by se ho ani nedotkli toho sedla

Ahoj, z vlastní zkušenosti a z toho co mi řekla chiro je to sedlo které není na dlouhodobé používání, protože se na koně úplně nevytvaruje tak aby správně sedělo. Měla jsem ho na svého plňase než nasvalil a dorostl, dneska bych do něj nešla, asi bych spíše zkusila wintec, ten si lidi hodně chválí 🤷🏻‍♀️ Ale vzhledem k tomu že v cenové hodnotě nového daslo sedla seženeš i nějaké starší kožené sedlo bych možná uvažovala směrem ke Koženému sedlu nebo opravdu ten wintec. 😊

2.12.2020 13:44
evcusik

XXX.XXX.145.236

-Barca- napsal(a):

Jety Wintec seženete klidně za 5tis (nepoškozený) a je to o hodně tříd jinde. Nebo jiná kožená sedla známých značek.

-Barca-

13.12.2020 17:57
-Barca-

XXX.XXX.8.174

Dekuju líbí se mi ta syntetika

Přidejte reakci

Přidat smajlík