Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2008 12:02

Ahoj vsichni, na nemoderce bylo nadhozeno toto tema. Byl nekdo z vas v tom Skarysevu?

2.2.2008 20:22

radule napsal(a):
Ahoj vsichni, na nemoderce bylo nadhozeno toto tema. Byl nekdo z vas v tom Skarysevu?

Jak se přesně jmenuje to město? Jak se to píše? Nejde mi to najít Díky

2.2.2008 20:33

skippy napsal(a):
Jak se přesně jmenuje to město? Jak se to píše? Nejde mi to najít Díky

Staci vyjit ze zakladu polstiny, cili š = sz, v = w a je to :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Skaryszewo

3.2.2008 09:15

strelish napsal(a):
Staci vyjit ze zakladu polstiny, cili š = sz, v = w a je to :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Skaryszewo

Jj, taky jsem to tak našla. Ale protože je to od nás skoro 800 km, tak asi určitě nejedu

3.2.2008 09:32

janulka napsal(a):
Jj, taky jsem to tak našla. Ale protože je to od nás skoro 800 km, tak asi určitě nejedu

No já jsem to takhle hledala, ale nenašla:o( Jak je to daleko od hranic? Vlak tam asi nejede, že? Poblíž kterého většího města to je?Díky moc, ráda bych tam jela, ale vůbec nevím, kde to je a jak se tam dostat.

3.2.2008 09:39

skippy napsal(a):
No já jsem to takhle hledala, ale nenašla:o( Jak je to daleko od hranic? Vlak tam asi nejede, že? Poblíž kterého většího města to je?Díky moc, ráda bych tam jela, ale vůbec nevím, kde to je a jak se tam dostat.

Je to tady Pozor na mezry (jsou 2)

http://www.maplandia.cz/ polsko/podlaskie/wysokie-mazowieckie /skaryszewo/

3.2.2008 09:40

skippy napsal(a):

Větší měso v blízkosti není, je to vojvodství podlaské a podle dalších innformací by to mělo být hodně blízko městečka Narew. Obec Skaryszewo (tedy ta, na kterou odkáže wikipedie) má 15obyvytel, tedy je to něco tak neskutečně malého, že si nedovedu představit, jaký trh koní by tam asi tak mohl být. Jet to nedaleko bělověžského pralesa. A vůbec je to v končinách, kde dávají lišky dobrou noc. ady odkaz na mapu.
www.mapy.cz/#x=152635392@y=147034112@z=9@mm=ZP

3.2.2008 09:45

stieberova napsal(a):
Větší měso v blízkosti není, je to vojvodství podlaské a podle dalších innformací by to mělo být hodně blízko městečka Narew. Obec Skaryszewo (tedy ta, na kterou odkáže wikipedie) má 15obyvytel, tedy je to něco tak neskutečně malého, že si nedovedu představit, jaký trh koní by tam asi tak mohl být. Jet to nedaleko bělověžského pralesa. A vůbec je to v končinách, kde dávají lišky dobrou noc. ady odkaz na mapu.
www.mapy.cz/#x=152635392@y=147034112@z=9@mm=ZP

Tak koukám, že jsme to našly každá jinde i když v konečném výsledku je to na tu dálku vlastně jedno

3.2.2008 09:59

stieberova napsal(a):
Tak koukám, že jsme to našly každá jinde i když v konečném výsledku je to na tu dálku vlastně jedno

Tak tak
Škoda, já bych tam docela jela se kouknout.... (kdyby to bylo někde za hranicama)

3.2.2008 10:05

janulka napsal(a):
Tak tak
Škoda, já bych tam docela jela se kouknout.... (kdyby to bylo někde za hranicama)

za hranicema je trh v Žorách cca 60 km od Karviné.Koná se tuším každé první úterý v měsíci,ale nechci kecat.Byla jsem tam jednou a nic moc.Málo koní,většinou chalďsi a poníci s hroznýma kopytama,věci v přepočtu dražší než u nás.jediné co se mi tam líbilo byly děcké westernové sedla,ty měli skvělé.Ale to je jen moje skušenost.Nejela jsem tam nic koupit,spíš jen na čumendu.

3.2.2008 15:44

radule napsal(a):

KDYBY MEL NEKDO ZAJEM JSEM PRO VZIT AUTO SLOZIT SE NA CESTU A ZAJET TAM. MAM TAKE ZAJEM TAM JET A NECHCE SE MI SAMOTNE, NEHLEDE ZE SE PODELIME NA NAKLADY. MUZU KDYKOLIV A KAMKOLIV VYZVEDNU VAS PO CESTE JEDU Z TEPLIC. STACI JEN RICT DOPREDU.

3.2.2008 15:59

kviddo napsal(a):
KDYBY MEL NEKDO ZAJEM JSEM PRO VZIT AUTO SLOZIT SE NA CESTU A ZAJET TAM. MAM TAKE ZAJEM TAM JET A NECHCE SE MI SAMOTNE, NEHLEDE ZE SE PODELIME NA NAKLADY. MUZU KDYKOLIV A KAMKOLIV VYZVEDNU VAS PO CESTE JEDU Z TEPLIC. STACI JEN RICT DOPREDU.

Ahojky,no já byla v Žorech a teda nic moc.Koní tam byla hrstka,většinou poníci a chladnokrevníci.Koně měli v dezolátním stavu kopyta,podkovy špatně nakované,šílené hniloby,přerostlé kopyta,zarostlé podkovy....,asi všichni měli chřipku,polovina kulhavých,taky tam byli hřebci...páničkové jich nějak nezvládali,tak tam dělali děsný kravál.Taky prodávali věci na koně a sedlo bych si tam fakt nekoupila,prostě hrůůůza,už tam nejedu,škoda,že jsem neměla u sebe fo'ták,chudáci koně..

Přidejte reakci

Přidat smajlík