Nabidka pro mene majetne konaky, zadnej luxus, ale treba jeste nekomu poslouzi:
samozrejme jsou opotrebovane! ale za tu cenu ( nejsou roztrzene )
deka pracovni podsedlova dostihova opotrebovana oranzova, napisy H.B. 100Kcmaterial fleece, nyni osoupany, deka meri 125cm ( velikost padla kobyle steaple typu )
2x podsedlova deka viz foto jednou ma napis H.B. a druha ma napis H.B. SOU kazda po 50kc, jsou hodne pouzivane a vysisovane
Necekejte luxusni deky, slouzili dve sezony, je mi lito je vyhodit. Pouze osobni predani v Praze ( abyste meli moznost je videt a nemyli mi pak hlavu :-) NEPOSILAM POSTOU!!!
H.B. mail: hb.beat@gmail.com mobil: 774 985 875
habecko
napsal(a):
deka pracovni podsedlova dostihova opotrebovana oranzova, napisy H.B. 100Kcmaterial fleece, nyni osoupany, deka meri 125cm ( velikost padla kobyle steaple typu )
2x podsedlova deka viz foto jednou ma napis H.B. a druha ma napis H.B. SOU kazda po 50kc, jsou hodne pouzivane a vysisovane
Necekejte luxusni deky, slouzili dve sezony, je mi lito je vyhodit. Pouze osobni predani v Praze ( abyste meli moznost je videt a nemyli mi pak hlavu :-) NEPOSILAM POSTOU!!!
Takhle vypadaji podsedlovka a deka spolu
habecko
napsal(a):
Takhle vypadaji podsedlovka a deka spolu
Tak a kompletni nabidka vecicek na prodej je i s obrazkama na
www.habecko.wz.cz
habecko
napsal(a):
Tak a kompletni nabidka vecicek na prodej je i s obrazkama na
www.habecko.wz.cz
Dovolila bych si trošku se bránit, bylo to úplně stejný téma a já jsem psala, že by byla možnost předání v Praze a nikdo neodpověděl. O poště nepadlo ani slovo. To jen tak pro pořádek, je to jedno, jen, aby bylo jasno
habecko
napsal(a):
AKTUALNE:
V TETO CHVILI JSOU JESTE NA PRODEJ UZ POUZE SEDLA http://www.habecko.wz.cz
DEKY UZ JSOU PRYC