Nazdárek Lidičkové
,máte někdo polovičního QH,PH,Appa ?
tak vkládejte fotečky svých čtyřnohých miláčků a připište nějaké info o nich
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
Powerful Denny je skoro 5letý valášek barvy buckskin.
tatínek je(QH) Invest in a Power
maminka(A1/1) Lucky bay
Koníka mám krátce,takže se zatím poznáváme.
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
...
pizneta
napsal(a):
...
no tak my se přidáme....
Daymoon Royal Jess
m: Darina (rus).
t: Kahhys Royal Jess
pizneta
napsal(a):
...
Já ne ale jednu takovou znám .
The Dream´s Born
M : ČT
O : PH - Born on the Snow (doufám že je to dobře )
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
Ahoj.
Tak koukám, že sis pořídila krásnýho koníka, opravdu fešák
Ozvi se mi pls. na maila: jana.zap@seznam.cz
Se konečně domluvíme na té návštěvě u nás
Neregistrovaný uživatel

kviddo
napsal(a):
no tak my se přidáme....
Daymoon Royal Jess
m: Darina (rus).
t: Kahhys Royal Jess
jajaa
napsal(a):
Ahoj.
Tak koukám, že sis pořídila krásnýho koníka, opravdu fešák
Ozvi se mi pls. na maila: jana.zap@seznam.cz
Se konečně domluvíme na té návštěvě u nás
Ahoj.
Tak já mám taky .
Mister to Impress
po: Drest to Impress
z: Missariel (A1/1)
V dubnu mu bude 9 let a v březnu ho budu mít rok. Je to uličník, ale i tak ho mám ráda.
Spolu...
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
3letka Honey z Roccavaldiny A1/1 po Pure Dunnit Power
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
a pózuje
westgirl
napsal(a):
a pózuje
Lucky Luck matka ST Lucka, tatka PH The Sundance Kid po Jack Boon Bar..ted je Lupik dvouletý))
dakotka
napsal(a):
Lucky Luck matka ST Lucka, tatka PH The Sundance Kid po Jack Boon Bar..ted je Lupik dvouletý))
Lupik cválající....
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
PH x arab Jakarta
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
Dalma TT Lysi
M: Dalma - ČT
O: Fair TT Lysi (?) - appa
P.S. neznáte někdo Faira \"osobně\"?
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
Tohle téma se mi líbí.Po tom, co se tu různě kritizuje připouštění načerno tu holky v klidu napíšete tatínky vašich hříbátek s ČT a jinými. Víte, že americké plemena smějí připouštět jen mezi sebou nebo A 1/1? To vám majitelé hřebců poděkují, že je tu jmenujete, ale vždycky může utéct táta hřebec z ohrady že
není to vůbec myšleno ve zlém, to spíš tak pro informaci. Kříženci jsou podle mého plnohodnotní stejně jako čistá plemena, jde jen o to co se od nich čeká .
zuza
napsal(a):
Tohle téma se mi líbí.Po tom, co se tu různě kritizuje připouštění načerno tu holky v klidu napíšete tatínky vašich hříbátek s ČT a jinými. Víte, že americké plemena smějí připouštět jen mezi sebou nebo A 1/1? To vám majitelé hřebců poděkují, že je tu jmenujete, ale vždycky může utéct táta hřebec z ohrady že
není to vůbec myšleno ve zlém, to spíš tak pro informaci. Kříženci jsou podle mého plnohodnotní stejně jako čistá plemena, jde jen o to co se od nich čeká .
ja to vimja to ale koupila jako odstávče,no kdo vtom ma ale prsty teda netušim
ale je to moje štěstí
dakotka
napsal(a):
ja to vimja to ale koupila jako odstávče,no kdo vtom ma ale prsty teda netušim
ale je to moje štěstí
Myslím, že tohle až tak připouštění na černo není, hřebci jsou licentovaní a klisny většinou mají aspoň modrou knížku, takže hříbě bude normálně pálené označené jako čt...horší by bylo, kdyy hřebec licentovaný nebyl, to by pak bylo na černo určitě....ale takhle si nejsem jistá. ale asi jo, pokud má licenci jen na amer. plemena a A1/1....ale zase u kteréhosi hřebce jsem viděla i že připouští pony a čt....tož teď fakt nevím, jsem z toho úúúúplně zblblá...
vap
napsal(a):
Myslím, že tohle až tak připouštění na černo není, hřebci jsou licentovaní a klisny většinou mají aspoň modrou knížku, takže hříbě bude normálně pálené označené jako čt...horší by bylo, kdyy hřebec licentovaný nebyl, to by pak bylo na černo určitě....ale takhle si nejsem jistá. ale asi jo, pokud má licenci jen na amer. plemena a A1/1....ale zase u kteréhosi hřebce jsem viděla i že připouští pony a čt....tož teď fakt nevím, jsem z toho úúúúplně zblblá...
jj par jich tu je co maj licenci na sportovní pony ,ale to malé není potom američan ale ponyStejně kdyby radši dovolili poučtět amiky na araby a vybrane čt než na plnasy udělali by líp
zuza
napsal(a):
Je pravda, že psát konkrétního hřebce může být pro jeho majitele ošajstlich, ale jejich jména se naprosto běžně uvádí i v inzerátech na tyto křížence, takže se tohle už asi opravdu neřeší. Připouštění ČT, huculů, haflingů atd. američanama je u nás běžné a dělají to i vcelku známí chovatelé amer. plemen... Nebudu komentovat, jestli je to dobře nebo špatně, to už tady bylo mockrát.
luvit
napsal(a):
Je pravda, že psát konkrétního hřebce může být pro jeho majitele ošajstlich, ale jejich jména se naprosto běžně uvádí i v inzerátech na tyto křížence, takže se tohle už asi opravdu neřeší. Připouštění ČT, huculů, haflingů atd. američanama je u nás běžné a dělají to i vcelku známí chovatelé amer. plemen... Nebudu komentovat, jestli je to dobře nebo špatně, to už tady bylo mockrát.
ja mysli že je to uplně jedno páč samotní majitelé techto hřebců pokad se jim doma povede nějakej levoboček tak daj i oni inzerat se jmenem hřebce aby byl dobře prodejnej a nijak se stím netají ......to je Dakotka....no po PH moc se ale barva nepovedla
dakotka
napsal(a):
ja mysli že je to uplně jedno páč samotní majitelé techto hřebců pokad se jim doma povede nějakej levoboček tak daj i oni inzerat se jmenem hřebce aby byl dobře prodejnej a nijak se stím netají ......to je Dakotka....no po PH moc se ale barva nepovedla
ahojky piznetko,jaktože jsi prodala Sallynku? meli jste spolu krasny vztah... segra psala ze ji prodavas kvuli skole a ted koukam ze mas novyho konicka,tak me to celkem prekvapilo. ja sem si na vanoce privezla strakatou kobylku,sice to nnei ani qh,ani paint nebo neco takoveo ale barvu to ma
posilam fotku, welsh x čt,1.5roční kobylka Wendy
anushka
napsal(a):
ahojky piznetko,jaktože jsi prodala Sallynku? meli jste spolu krasny vztah... segra psala ze ji prodavas kvuli skole a ted koukam ze mas novyho konicka,tak me to celkem prekvapilo. ja sem si na vanoce privezla strakatou kobylku,sice to nnei ani qh,ani paint nebo neco takoveo ale barvu to ma
posilam fotku, welsh x čt,1.5roční kobylka Wendy
Ahojky,je krásná a máš pořád ty svoje poníky?
Jo,Sally jsem prodala vlastně kvůli škole.Jsem na intru a na kobylce neměl kdo jezdit,byla maličká,takové torpédo,takže ani na ní nikdo nechtěl sedat.Navíc jsem ji jezdila vždycky jenom já a Sally si nějak těžko zvykala na jiné jezdce a oni za se nemohli pochopit jak se ten kůň vlastně ovládá.Hledala jsem na ní vhodného jezdce,ale marně,tady ty holky u nás v okolí nějak o koně přestávají mít zájem a navíc po jedné né moc dobré zkušenosti jsem koně tak jenom prostě jentak někomu svěřit nemohla.Takže kobylka přez týden stála,divočela,měla málo pohybu-ikdyž jsou nonstop venku,jí to samozdřejmě nestačilo,je to ďáblík.Navíc potřebovala pravidelný trénink-pořád nějaký pohyb,páč měla problémy z černým močením a po týdnu nic nedělání jsem s ní nemohla pořádně jít na procházku,protože se jen něčeho lekla a už měla záchvat
,ale pokud se na ní jezdilo,byla bez problému.říkala jsem si,že kobylka potřebuje někoho,kdo se jí bude hodně věnovat,tak jak to bylo,když sem byla na základce. no a nakonec se z Ostravy ozval jeden pán,že je na důchodu a že by mu takový koník přesně sedět
,no a tak Sallynka odjela do Ostravy,chodí na tříhodinové procházky a páníček tráví většinu času s ní
.
Já ale bez koníka jsem být nemohla a tak jsem přemýšlela o koupi něčeho klidnějšího,dobře přiježděného (pro taťkü) něco většího,taky pohodlného-jelikož mám problémy se zády.Koníka takového,aby s ním mohla přez týden jezdit taky sestra a konečně bych chtěla aby se naučil i táta.Vždycky jsem si přála Qh,takže jsme se poohlíželi po něčem takovým..
V jezdectví byl objeven zajímavý inzerát s vyžším pol.QH,ikdyž se koník ze začátku nikomu nelíbil,nakonec,když ho rodinka zkoukla,bylo jasné,že Denny pojede k nám,prostě takový ideální koník ,pro celou rodinu,hlavně pohodář.Denny je sice trošku obřík,ale maximální zlatíčko.
Sallynka mi přesto zůstane v srdci jako moje nejlepší a věrná kamarádka,prostě první koník.Prožili jsme spolu nezapomenutelné chvíle
dakotka
napsal(a):
Dakotce:Ahoj, barva se sice "nepovedla",ale je to moc krásný koník,líbí se mi.Kolik jí je?
pizneta
napsal(a):
Dakotce:Ahoj, barva se sice "nepovedla",ale je to moc krásný koník,líbí se mi.Kolik jí je?
hojky no je ji na valentýna rok))ale na leto už prokvétá takže počitam ža za nějakej rok bude šiml))..Tunaj s maminkou .....
olga visnákova

dakotka
napsal(a):
hojky no je ji na valentýna rok))ale na leto už prokvétá takže počitam ža za nějakej rok bude šiml))..Tunaj s maminkou .....
Pocahontas Golden-Pouk-po Peppy G.S z matky A1/1 Security.
olga visnákova
napsal(a):
Pocahontas Golden-Pouk-po Peppy G.S z matky A1/1 Security.
Myslím si taky že i nelegální hříbátka můžou udělat spoustu radostí. Každý nemá na koníka 100 i více tis. Přidávám křížence APHxhucul. Je to šikulka, jen má trochu vadu. Když se trochu rozběhá, chová spíš jako kříženec s A1/1. Navíc je to měňavka-v zimě černá s šedou, v létě šedá s černou.Fotka - Loky v zimě
mikca
napsal(a):
Myslím si taky že i nelegální hříbátka můžou udělat spoustu radostí. Každý nemá na koníka 100 i více tis. Přidávám křížence APHxhucul. Je to šikulka, jen má trochu vadu. Když se trochu rozběhá, chová spíš jako kříženec s A1/1. Navíc je to měňavka-v zimě černá s šedou, v létě šedá s černou.Fotka - Loky v zimě
A takhle vypadám v létě
pizneta
napsal(a):
Nazdárek Lidičkové
.děkuji
.
Tak já tedy začnu.
maminka(A1/1) Lucky bay
Tož já se taky přidám
Tříletá kobylka ČSP*Paint horse( po Stinger San Peppy), největší koňský mazlíček, kterého znám.Má úžasně vyrovnanou povahu, citlivá a přitom klidná, hrozně ochotná, je to takové naše "černé sluníčko". Ale v žádném případě se u ní ničeho nedocílí trestem!
Ahojky,
znám Lysiho od hříbátka, Fair TT Lysi pocházel z Vyškova, zakoupil ho tehdejší rančer s přezdívkou Čára a ve Vyškově byl roky ranč s názvem Čára :) Lysiho jsem obsedala a pak jsem s ním jezdila po závodech, převážně Western Pleasure. Bohužel po smrti Čáry jeho manželka všechny koně prodala a ranč zanikl, dnes tam působí Piafa :( kam koně šli nikdo nevíme. Mám i nějaký fotky ze závodů např. z Koryčan a z Kostelan. Byl to šikovný koník a je mi po něm smutno, zajímalo by mě, kde je mu konec a jak se mu daří. Tehdy jsem si zajezdila i na jeho otci ( TNT Affair :) )
Kristýna