podzim 2005
ja a firstik když jsme dorazili na misto, cesta trvala dve hodiny a bylo to cca 15 km
cerridwen
napsal(a):
podzim 2005
ja a firstik když jsme dorazili na misto, cesta trvala dve hodiny a bylo to cca 15 km
tak jsme vyrazili .. a jedeme na prosečský hřeben .. cca dalsich necelych 10 km (nevim)
cerridwen
napsal(a):
tak jsme vyrazili .. a jedeme na prosečský hřeben .. cca dalsich necelych 10 km (nevim)
v pohybu ..
cerridwen
napsal(a):
ilsa a first
tohle je hřebec, kousek od nas je ustájenej
cerridwen
napsal(a):
tohle je hřebec, kousek od nas je ustájenej
z terenu ..
cerridwen
napsal(a):
tak ahoj
Ahoj Cerridwen, uz jsme spolu jednou ,,mluvili". Prosimte, koukala sem na fotky a videla tam Pedra, nemas ho jeste na nejakych fotkach? Nebo nemohla bys mi ho treba vyfotoit az pojedes za Tanou? Pokud tam tedy jeste je. Tana mi psala, ze ho prodava. Rada bych se dovedela neco noveho. Kdyby to slo, tak napis. Mej se krasne.
baara
napsal(a):
Ahoj Cerridwen, uz jsme spolu jednou ,,mluvili". Prosimte, koukala sem na fotky a videla tam Pedra, nemas ho jeste na nejakych fotkach? Nebo nemohla bys mi ho treba vyfotoit az pojedes za Tanou? Pokud tam tedy jeste je. Tana mi psala, ze ho prodava. Rada bych se dovedela neco noveho. Kdyby to slo, tak napis. Mej se krasne.
ahoj cedi, koukam, ze bydlis nekde kousek u LBC, ja jsem taky z LBC, a Tak Marche jsem jezdila, kdyz byl jeste dostihak
baara
napsal(a):
ahoj, máš špatné info, tána nikdy nemela pedra, pedro byl u čemuse, nevim, jestli ho má, tána ted má kone nekde pres 30 km od jbc, protoze se tu s nikym nesnese .. fotky pedra nemam, ale ma je hanka, ted nevim jestli mam mail, ale kdyz je sezenu, dam ti je sem :-)
klarusa
napsal(a):
ahoj cedi, koukam, ze bydlis nekde kousek u LBC, ja jsem taky z LBC, a Tak Marche jsem jezdila, kdyz byl jeste dostihak
ahojky, tak to jiste znas bretaka ... jsi taky nekde odsud i ted ? kde mas koníčky? my jsme z rychnova, jinak 4.8. je u lubose kyksy na dlouhych mostech mala akcicka se soutezemi, budem tam, treba se ukazte
cerridwen
napsal(a):
jé, já asi jen dva, a neznáme se? nechodíš se tam ted obcas juknout? jinak já jsem ta, co má Firsta, takže ti mozná leccos napoví ... a máme se moc dobře :-) kdyby ses tam nekdy stavila, pozdravuj Innarku
zname ja jsem Klara co se starala o Halivery, Security, Quincy, Hadanku, Marsika, ale ty drive jmenovane jsi tam nezazila. Pak jsem prece prestala chodit kvuli urazu patere, ale Firsta jsem tam nezazila, to jsem tam nebyla, ted jsem tam byla asi pred mesicem, a Inna byla doma, ale ma jet na pripusteni ne?