Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2006 13:21

kata morfik napsal(a):
Kata s Morfíkem

Kata s Morfíkem

30.1.2006 13:22

kata morfik napsal(a):
Kata s Morfíkem

Zase

30.1.2006 13:23

kata morfik napsal(a):
Zase

Maruska s Šorbonek v levo, Draha s Pirunikem v pravo

30.1.2006 13:24

kata morfik napsal(a):
Maruska s Šorbonek v levo, Draha s Pirunikem v pravo

Draha S Pirunikem

30.1.2006 13:24

kata morfik napsal(a):
Draha S Pirunikem

Morfík ze sedla

30.1.2006 13:26

kata morfik napsal(a):
Morfík ze sedla

Martin jezdil na Šorbonovi bez sedla

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2006 15:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

kata morfik napsal(a):
Morfík ze sedla

pěkná fotečka, kde je Vás více? Draha M.

31.1.2006 09:13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
pěkná fotečka, kde je Vás více? Draha M.

Pěkný fotečky.Budou další?

31.1.2006 09:42

ivetka ja napsal(a):
Pěkný fotečky.Budou další?

Budou ale tak fotím jen kdo je zrovna přítomen....

31.1.2006 09:43

kata morfik napsal(a):
Budou ale tak fotím jen kdo je zrovna přítomen....

.......

31.1.2006 09:45

kata morfik napsal(a):
.......

Maruška Šorbon, Lída-Grantast, Draha-Pirunik a já s Morfíkem

5.5.2006 19:19

kata morfik napsal(a):
Kata s Morfíkem

Tak aby nebyla porad jen zima tak sem pridam i nejake jarni fotecky z Ochozu.
Specielne pro sasetku (doufam ze sem to nespletla s nekym jinym) posilam Belarda.Foceno dnes

5.5.2006 19:21

sunin napsal(a):
Tak aby nebyla porad jen zima tak sem pridam i nejake jarni fotecky z Ochozu.
Specielne pro sasetku (doufam ze sem to nespletla s nekym jinym) posilam Belarda.Foceno dnes

a jeste tady ma nechtene nevyfoceny cumak

5.5.2006 19:23

sunin napsal(a):
a jeste tady ma nechtene nevyfoceny cumak

a jeste moje zlaticko

5.5.2006 20:53

sunin napsal(a):
a jeste moje zlaticko

A tady Bel-Ami odpociva v boxiku

5.5.2006 20:55

sunin napsal(a):
A tady Bel-Ami odpociva v boxiku

A tady Pikurek,je z nej cim dal vetsi krasavec,ale tezce bojuje o vedouci postaveni ve stade.

5.5.2006 21:30

sunin napsal(a):
A tady Pikurek,je z nej cim dal vetsi krasavec,ale tezce bojuje o vedouci postaveni ve stade.

Tady jeste jedna zimni jak portak radi ve vybehu

8.5.2006 11:43

sunin napsal(a):
Tady jeste jedna zimni jak portak radi ve vybehu

Jé, děkuju moc!!!! Zrovna nedávno jsem jela přes Ochoz a říkala jsem si, že si udělám zástávku a přijdu se kouknout... No, ale celkem dost pršelo a mě se už pak nechtělo

11.5.2006 11:02

sasetka napsal(a):
Jé, děkuju moc!!!! Zrovna nedávno jsem jela přes Ochoz a říkala jsem si, že si udělám zástávku a přijdu se kouknout... No, ale celkem dost pršelo a mě se už pak nechtělo

Ditus,Renco jste tu???? Dity doufam ze to budu stihat a pojedu s tebou v tech 14:15.Dneska je ctvrtek dojede vam ta Zuzka????Ze bych vas sla ocumovat jak vam to jde.

11.5.2006 12:03

sunin napsal(a):
Ditus,Renco jste tu???? Dity doufam ze to budu stihat a pojedu s tebou v tech 14:15.Dneska je ctvrtek dojede vam ta Zuzka????Ze bych vas sla ocumovat jak vam to jde.

Jo, jsem tady. Zuzka nedojede. Ren

11.5.2006 12:06

renata napsal(a):
Jo, jsem tady. Zuzka nedojede. Ren

A dojedes dneska????Ditus mi psala ze pojede tech 14:15 tak pojedu nejspis s ni.Vcera na tom majalesu......blazinec ale sranda byla

11.5.2006 12:11

sunin napsal(a):
A dojedes dneska????Ditus mi psala ze pojede tech 14:15 tak pojedu nejspis s ni.Vcera na tom majalesu......blazinec ale sranda byla

Jo, umím si to představit, málem nám spadla okna, aut jak blázen, jela jsem domů v pět hodin, málem jsem nedojela, normálně tu trasu jedu za půl hodiny, teď jsem ji jela skoro hodinu busem. Všude řevu, no hrůza, snad příští rok se přijdu podívat. Ještě že těch akcí tam nebývá moc. Jo, dojedu, tak kolem páté. Ren

11.5.2006 12:17

ren napsal(a):
Jo, umím si to představit, málem nám spadla okna, aut jak blázen, jela jsem domů v pět hodin, málem jsem nedojela, normálně tu trasu jedu za půl hodiny, teď jsem ji jela skoro hodinu busem. Všude řevu, no hrůza, snad příští rok se přijdu podívat. Ještě že těch akcí tam nebývá moc. Jo, dojedu, tak kolem páté. Ren

No a toho bordelu kolem,vsude odpadky a rozbity flasky a jeden ozralec vedle druhyho.No my jsme se tam taky pekne rozjeliale dneska mi neni ani spatne chtela jsem ti napsat at se za nama dojedes podivat treba na kole,nebyli jsme vevnitr sedeli jsme na schodech smerem k rakovi,ty schody byl pak dost problem sejit dolu.

11.5.2006 12:22

sunin napsal(a):
No a toho bordelu kolem,vsude odpadky a rozbity flasky a jeden ozralec vedle druhyho.No my jsme se tam taky pekne rozjeliale dneska mi neni ani spatne chtela jsem ti napsat at se za nama dojedes podivat treba na kole,nebyli jsme vevnitr sedeli jsme na schodech smerem k rakovi,ty schody byl pak dost problem sejit dolu.

No, na kole mezi tolika ožralýma bych asi nedojela, ale od baráku to mám tak pět minut chůze. Měla jsem tam taky známý, ale zasklila jsem to, holt se teď pořád učím Jo, umím si představit ten bordel, byla jsem na majálesu rok a dva předtím to a to bylo taky teda drsný. Jo, včera říkali v rádiu, že je tam 16tisíc lidí. Ren

11.5.2006 12:28

ren napsal(a):
No, na kole mezi tolika ožralýma bych asi nedojela, ale od baráku to mám tak pět minut chůze. Měla jsem tam taky známý, ale zasklila jsem to, holt se teď pořád učím Jo, umím si představit ten bordel, byla jsem na majálesu rok a dva předtím to a to bylo taky teda drsný. Jo, včera říkali v rádiu, že je tam 16tisíc lidí. Ren

no nevim jestli 16tis. ale bylo jich tam jak much.Na kole bys to zvladla z elda odjizdela spousta maminek s detma na kole a docela to slo,ale co jsem cucela tak ze par maminek vypadali trochu jako hipisacky tak meli spici deti na zadech a skakali tam jak opice s flaskou v ruce a deti spokojene spali.

11.5.2006 12:35

sunin napsal(a):
no nevim jestli 16tis. ale bylo jich tam jak much.Na kole bys to zvladla z elda odjizdela spousta maminek s detma na kole a docela to slo,ale co jsem cucela tak ze par maminek vypadali trochu jako hipisacky tak meli spici deti na zadech a skakali tam jak opice s flaskou v ruce a deti spokojene spali.

No tak to muselo vypadat divoce. No, moc toho nelituji, že jsem tam nebyla, takových akcí bude, Brno je tím posetý, už se těším na ohňotroje. Ren

11.5.2006 12:37

ren napsal(a):
No tak to muselo vypadat divoce. No, moc toho nelituji, že jsem tam nebyla, takových akcí bude, Brno je tím posetý, už se těším na ohňotroje. Ren

to jo nejlepsi jsou na prehrade.My jsme tam vcera nebyli dlouho akorat jsme neco popili potkali par znamych provokovali policajty a jeli brzo dom

11.5.2006 12:50

sunin napsal(a):
to jo nejlepsi jsou na prehrade.My jsme tam vcera nebyli dlouho akorat jsme neco popili potkali par znamych provokovali policajty a jeli brzo dom

Umím si to představit, nic jdu něco dělat. Ren

11.5.2006 12:55

ren napsal(a):
Umím si to představit, nic jdu něco dělat. Ren

nedelej ze neco delas
o u te Zuzky v to pondeli??Bylas tam??Jak ses svezla??

11.5.2006 12:59

kata morfik napsal(a):
Kata s Morfíkem

Jo, byli jsme tam. Povozila jsem se dobře, to víš, spolehlivý koník. Taky jsem přešla poprvé na koni řeku, širokou, u nás to není, tak to byl zážitek

Přidávám mimino se mnou

Ren

11.5.2006 13:01

ren napsal(a):
Jo, byli jsme tam. Povozila jsem se dobře, to víš, spolehlivý koník. Taky jsem přešla poprvé na koni řeku, širokou, u nás to není, tak to byl zážitek

Přidávám mimino se mnou

Ren

A miminko hající a spící

Ren

11.5.2006 13:02

ren napsal(a):
A miminko hající a spící

Ren

A mimino v pohybu.

Dity, půjčuji si Tvoji fotku

Ren

11.5.2006 13:03

ren napsal(a):
A mimino v pohybu.

Dity, půjčuji si Tvoji fotku

Ren

No a teď jdu něco dělat a zajdu Pikimu pro mrkvu

Ren

11.5.2006 13:27

ren napsal(a):
No a teď jdu něco dělat a zajdu Pikimu pro mrkvu

Ren

ja uz jedu za konouskem.Tak se tam snad potkame

16.5.2006 09:02

sunin napsal(a):
ja uz jedu za konouskem.Tak se tam snad potkame

Ahojec holky jste tu nekde pobliz??Jedete dneska do staje???Vcera jsem byla s Maruskou a Sorbonem venku,teda to byla zabiracka hlavne pro Portaka byli jsme venku snad 2,45 hodiny.Chteli jsme dojet do Breziny ale nejak jsme se ztratily

16.5.2006 09:37

sunin napsal(a):
Ahojec holky jste tu nekde pobliz??Jedete dneska do staje???Vcera jsem byla s Maruskou a Sorbonem venku,teda to byla zabiracka hlavne pro Portaka byli jsme venku snad 2,45 hodiny.Chteli jsme dojet do Breziny ale nejak jsme se ztratily

Halooo nedelejte ze v te praci pracujete.Jinak Ditus dikec za ten kontakt budu tam hnedle volat.A co Kata Morfikova???Ta uz sem nechodi???

25.5.2006 11:23

sunin napsal(a):
Halooo nedelejte ze v te praci pracujete.Jinak Ditus dikec za ten kontakt budu tam hnedle volat.A co Kata Morfikova???Ta uz sem nechodi???

Ahojec je tu dneska nekdo???

26.5.2006 10:10

sunin napsal(a):
Ahojec je tu dneska nekdo???

Tak jsem tu zas.Ditus ty fotky jsou super ke konikum dneska jedu asi ve 14:15 nebo tak nejak.Nemuzu ti odepsat jelikoz mi nejdou odesilat zpravy a nevim proc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík