kata morfik
napsal(a):
Zase
Maruska s Šorbonek v levo, Draha s Pirunikem v pravo
kata morfik
napsal(a):
Maruska s Šorbonek v levo, Draha s Pirunikem v pravo
Draha S Pirunikem
kata morfik
napsal(a):
Morfík ze sedla
Martin jezdil na Šorbonovi bez sedla
Uživatel s deaktivovaným účtem

kata morfik
napsal(a):
Morfík ze sedla
pěkná fotečka, kde je Vás více? Draha M.
ivetka ja
napsal(a):
Pěkný fotečky.Budou další?
Budou ale tak fotím jen kdo je zrovna přítomen....
kata morfik
napsal(a):
Budou ale tak fotím jen kdo je zrovna přítomen....
.......
kata morfik
napsal(a):
.......
Maruška Šorbon, Lída-Grantast, Draha-Pirunik a já s Morfíkem
kata morfik
napsal(a):
Kata s Morfíkem
Tak aby nebyla porad jen zima tak sem pridam i nejake jarni fotecky z Ochozu.
Specielne pro sasetku (doufam ze sem to nespletla s nekym jinym) posilam Belarda.Foceno dnes
sunin
napsal(a):
Tak aby nebyla porad jen zima tak sem pridam i nejake jarni fotecky z Ochozu.
Specielne pro sasetku (doufam ze sem to nespletla s nekym jinym) posilam Belarda.Foceno dnes
a jeste tady ma nechtene nevyfoceny cumak
sunin
napsal(a):
a jeste tady ma nechtene nevyfoceny cumak
a jeste moje zlaticko
sunin
napsal(a):
a jeste moje zlaticko
A tady Bel-Ami odpociva v boxiku
sunin
napsal(a):
A tady Bel-Ami odpociva v boxiku
A tady Pikurek,je z nej cim dal vetsi krasavec,ale tezce bojuje o vedouci postaveni ve stade.
sunin
napsal(a):
A tady Pikurek,je z nej cim dal vetsi krasavec,ale tezce bojuje o vedouci postaveni ve stade.
Tady jeste jedna zimni jak portak radi ve vybehu
sasetka
napsal(a):
Jé, děkuju moc!!!! Zrovna nedávno jsem jela přes Ochoz a říkala jsem si, že si udělám zástávku a přijdu se kouknout... No, ale celkem dost pršelo a mě se už pak nechtělo
Ditus,Renco jste tu???? Dity doufam ze to budu stihat a pojedu s tebou v tech 14:15.Dneska je ctvrtek dojede vam ta Zuzka????Ze bych vas sla ocumovat jak vam to jde.
sunin
napsal(a):
A dojedes dneska????Ditus mi psala ze pojede tech 14:15 tak pojedu nejspis s ni.Vcera na tom majalesu......blazinec ale sranda byla
Jo, umím si to představit, málem nám spadla okna, aut jak blázen, jela jsem domů v pět hodin, málem jsem nedojela, normálně tu trasu jedu za půl hodiny, teď jsem ji jela skoro hodinu busem. Všude řevu, no hrůza, snad příští rok se přijdu podívat. Ještě že těch akcí tam nebývá moc. Jo, dojedu, tak kolem páté. Ren
ren
napsal(a):
Jo, umím si to představit, málem nám spadla okna, aut jak blázen, jela jsem domů v pět hodin, málem jsem nedojela, normálně tu trasu jedu za půl hodiny, teď jsem ji jela skoro hodinu busem. Všude řevu, no hrůza, snad příští rok se přijdu podívat. Ještě že těch akcí tam nebývá moc. Jo, dojedu, tak kolem páté. Ren
No a toho bordelu kolem,vsude odpadky a rozbity flasky a jeden ozralec vedle druhyho.No my jsme se tam taky pekne rozjeliale dneska mi neni ani spatne
chtela jsem ti napsat at se za nama dojedes podivat treba na kole,nebyli jsme vevnitr sedeli jsme na schodech smerem k rakovi,ty schody byl pak dost problem sejit dolu.
sunin
napsal(a):
No a toho bordelu kolem,vsude odpadky a rozbity flasky a jeden ozralec vedle druhyho.No my jsme se tam taky pekne rozjeliale dneska mi neni ani spatne
chtela jsem ti napsat at se za nama dojedes podivat treba na kole,nebyli jsme vevnitr sedeli jsme na schodech smerem k rakovi,ty schody byl pak dost problem sejit dolu.
No, na kole mezi tolika ožralýma bych asi nedojela, ale od baráku to mám tak pět minut chůze. Měla jsem tam taky známý, ale zasklila jsem to, holt se teď pořád učím Jo, umím si představit ten bordel, byla jsem na majálesu rok a dva předtím to a to bylo taky teda drsný. Jo, včera říkali v rádiu, že je tam 16tisíc lidí. Ren
ren
napsal(a):
No, na kole mezi tolika ožralýma bych asi nedojela, ale od baráku to mám tak pět minut chůze. Měla jsem tam taky známý, ale zasklila jsem to, holt se teď pořád učím Jo, umím si představit ten bordel, byla jsem na majálesu rok a dva předtím to a to bylo taky teda drsný. Jo, včera říkali v rádiu, že je tam 16tisíc lidí. Ren
no nevim jestli 16tis. ale bylo jich tam jak much.Na kole bys to zvladla z elda odjizdela spousta maminek s detma na kole a docela to slo,ale co jsem cucela tak ze par maminek vypadali trochu jako hipisacky tak meli spici deti na zadech a skakali tam jak opice s flaskou v ruce a deti spokojene spali.
sunin
napsal(a):
no nevim jestli 16tis. ale bylo jich tam jak much.Na kole bys to zvladla z elda odjizdela spousta maminek s detma na kole a docela to slo,ale co jsem cucela tak ze par maminek vypadali trochu jako hipisacky tak meli spici deti na zadech a skakali tam jak opice s flaskou v ruce a deti spokojene spali.
No tak to muselo vypadat divoce. No, moc toho nelituji, že jsem tam nebyla, takových akcí bude, Brno je tím posetý, už se těším na ohňotroje. Ren
ren
napsal(a):
No tak to muselo vypadat divoce. No, moc toho nelituji, že jsem tam nebyla, takových akcí bude, Brno je tím posetý, už se těším na ohňotroje. Ren
to jo nejlepsi jsou na prehrade.My jsme tam vcera nebyli dlouho akorat jsme neco popili potkali par znamych provokovali policajty a jeli brzo dom
kata morfik
napsal(a):
Kata s Morfíkem
Jo, byli jsme tam. Povozila jsem se dobře, to víš, spolehlivý koník. Taky jsem přešla poprvé na koni řeku, širokou, u nás to není, tak to byl zážitek
Přidávám mimino se mnou
Ren
ren
napsal(a):
Jo, byli jsme tam. Povozila jsem se dobře, to víš, spolehlivý koník. Taky jsem přešla poprvé na koni řeku, širokou, u nás to není, tak to byl zážitek
Přidávám mimino se mnou
Ren
A miminko hající a spící
Ren
ren
napsal(a):
A miminko hající a spící
Ren
A mimino v pohybu.
Dity, půjčuji si Tvoji fotku
Ren
sunin
napsal(a):
Ahojec holky jste tu nekde pobliz??Jedete dneska do staje???Vcera jsem byla s Maruskou a Sorbonem venku,teda to byla zabiracka hlavne pro Portaka byli jsme venku snad 2,45 hodiny.Chteli jsme dojet do Breziny ale nejak jsme se ztratily
Halooo nedelejte ze v te praci pracujete.Jinak Ditus dikec za ten kontakt budu tam hnedle volat.A co Kata Morfikova???Ta uz sem nechodi???