"Ty z moderky králíků 135"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2008 08:46

blanche napsal(a):

Člověk tu není takovou dobu a může si zase založit téma

Tak jsem se řádně přivítala s kocourem , ale pak to vypadalo na astmatickej záchvat

sadzi saj

6.2.2008 09:05
sadzi saj

blanche napsal(a):
Člověk tu není takovou dobu a může si zase založit téma

Tak jsem se řádně přivítala s kocourem , ale pak to vypadalo na astmatickej záchvat

Tak super, že se vrátil a kdy jdeš vůbec k tomu doktorovi??

6.2.2008 09:06

sadzi saj napsal(a):
Tak super, že se vrátil a kdy jdeš vůbec k tomu doktorovi??

Už příští týden ... v PON - se děsím předem

sadzi saj

6.2.2008 09:11
sadzi saj

blanche napsal(a):
Už příští týden ... v PON - se děsím předem

Tak to budu držet palce My jdeme v pondělí s Fančou k vetovi na kontrolu a v sobotu mám domluvenou kastraci kočky

6.2.2008 09:14

sadzi saj napsal(a):
Tak to budu držet palce My jdeme v pondělí s Fančou k vetovi na kontrolu a v sobotu mám domluvenou kastraci kočky

ahoj! Dobré ráno! Tak já mám pracovní...kreslím až se ze mě kouří

Usinka už je vydrbaná a má slušný makeup

6.2.2008 09:16

lucky napsal(a):
ahoj! Dobré ráno! Tak já mám pracovní...kreslím až se ze mě kouří

Usinka už je vydrbaná a má slušný makeup

Tak jí pozdravuj - fešandu s make upem

Jůůů, kastrace ... taky jsem o tom přemýšlela ...
Kolik si za to řekli ?

6.2.2008 09:20

blanche napsal(a):
Tak jí pozdravuj - fešandu s make upem

Jůůů, kastrace ... taky jsem o tom přemýšlela ...
Kolik si za to řekli ?

no jo...fešanda brzy nebude....začíná pouštět chlupy na hlavě, brzy se s ní nebude dát ani pomazlit, jak budu od ní chlupatá a bílá...

6.2.2008 09:36

lucky napsal(a):
no jo...fešanda brzy nebude....začíná pouštět chlupy na hlavě, brzy se s ní nebude dát ani pomazlit, jak budu od ní chlupatá a bílá...

JJ, to Bára taky začíná pouštět chlupy
Včera jsem taky pěkně pšikala ... doufám, že budu mít alergii i na koně a králíky

6.2.2008 09:44

blanche napsal(a):
JJ, to Bára taky začíná pouštět chlupy
Včera jsem taky pěkně pšikala ... doufám, že budu mít alergii i na koně a králíky

6.2.2008 10:02

blanche napsal(a):

Ahoj a hezké dobré ráno. Moje kobylka teda ještě nepouští a nevypadá, že bude. A jak se má Usinka zdravotně??

6.2.2008 10:04

lenkap napsal(a):
Ahoj a hezké dobré ráno. Moje kobylka teda ještě nepouští a nevypadá, že bude. A jak se má Usinka zdravotně??

Jůůů, pěkný koňuch - zdravím

6.2.2008 10:06

blanche napsal(a):
Jůůů, pěkný koňuch - zdravím

Ahoj díky za pochvalu.

6.2.2008 10:07

lenkap napsal(a):
Ahoj díky za pochvalu.

Ty máš zase krásnou kočku. a nádherný fotky. Já v tomhle směru teda zrovna nevynikám

6.2.2008 10:10

lenkap napsal(a):
Ty máš zase krásnou kočku. a nádherný fotky. Já v tomhle směru teda zrovna nevynikám

Oooo, díky ...
Mám ještě s kamarádkou haflingerku

6.2.2008 10:15

blanche napsal(a):
Oooo, díky ...
Mám ještě s kamarádkou haflingerku

Vždyť jsem to říkala, takový profi fotky. Nádherná kobylka!! Koli jí je. Té mojí jsou 3 roky. Je to ještě takový mimi.

6.2.2008 10:17

lenkap napsal(a):
Vždyť jsem to říkala, takový profi fotky. Nádherná kobylka!! Koli jí je. Té mojí jsou 3 roky. Je to ještě takový mimi.

Kuju
Je jí 8
Je to náš mazlík

sadzi saj

6.2.2008 10:39
sadzi saj

blanche napsal(a):
Kuju
Je jí 8
Je to náš mazlík

Uff, tak už se mi podařilo naházet na webovky všechny fotečky ze soustřeďka, co jsem chtěla, tak jsem si to tam slušně zaplácala

Jinak kastrace, když je březí 1.000,- Kč kolem a když ne, tak myslím kolem 800,- Kč mi psala.

6.2.2008 10:41

sadzi saj napsal(a):
Uff, tak už se mi podařilo naházet na webovky všechny fotečky ze soustřeďka, co jsem chtěla, tak jsem si to tam slušně zaplácala

Jinak kastrace, když je březí 1.000,- Kč kolem a když ne, tak myslím kolem 800,- Kč mi psala.

Já myslela, že pokud kočka čeká koťata, tak se nesmí kastrovat. Ale pravda, kdo to na nich pozná...

6.2.2008 10:51

lenkap napsal(a):
Já myslela, že pokud kočka čeká koťata, tak se nesmí kastrovat. Ale pravda, kdo to na nich pozná...

podruhé ahoj, jsem vyspaná a jdu se pakovat ke koním, ale pak do práce se mi vůbec nechce!!!! A je dobře, že je zase krásný počasí

sadzi saj

6.2.2008 11:00
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
podruhé ahoj, jsem vyspaná a jdu se pakovat ke koním, ale pak do práce se mi vůbec nechce!!!! A je dobře, že je zase krásný počasí

Jj, krásný počasí????

Teda tady jako vždy, pondělí a úterý nádherně, když jsem musela trčet v práci a dneska, když jedu odpolko za Elí, tak tady je hnusně a ráno i pršelo

6.2.2008 11:06

sadzi saj napsal(a):
Jj, krásný počasí????

Teda tady jako vždy, pondělí a úterý nádherně, když jsem musela trčet v práci a dneska, když jedu odpolko za Elí, tak tady je hnusně a ráno i pršelo

JJ , tady nic moc ...
Já měla volno PO, UT

sadzi saj

6.2.2008 11:07
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ , tady nic moc ...
Já měla volno PO, UT

Ses měla

6.2.2008 11:08

sadzi saj napsal(a):
Ses měla

To já jsem ráda, že jsem si to sluníčko a hezký počasí mohla teď 2 dny užít, když jsem na to o víkendu musela koukat z práce
A dneska jdu s obouma na vyjíždku, aby si to taky užili

6.2.2008 11:13

naftalinka napsal(a):
To já jsem ráda, že jsem si to sluníčko a hezký počasí mohla teď 2 dny užít, když jsem na to o víkendu musela koukat z práce
A dneska jdu s obouma na vyjíždku, aby si to taky užili

Tak je moc moc pozdravuj

NO, v pondělí bylo luxusně - ale nespala jsem po noční a jela rovnou - jsem si přišla jak v narkoze - to jsem ještě udělala údržbu sedla a uzdečky ... to byl zase humus

A včera už to nebylo takové - pofukoval studený vítr ...
Ale vypadá to, že je jaro tu

6.2.2008 11:22

blanche napsal(a):
Tak je moc moc pozdravuj

NO, v pondělí bylo luxusně - ale nespala jsem po noční a jela rovnou - jsem si přišla jak v narkoze - to jsem ještě udělala údržbu sedla a uzdečky ... to byl zase humus

A včera už to nebylo takové - pofukoval studený vítr ...
Ale vypadá to, že je jaro tu

Jo, ale jen vypadá, jinak je eště zima, ale my na staku to máme dobrý, jak je to tam ze všech stran krytý, nefučí tam a je tam o hodně teplejš než když vylezeš z vrat
Pozdravovat je budu, ty pozdravuj holku blonďatou
Ja po poslední noční taky vždycky jedu rovnou ke koním, nezastavim se až do večera a jsem ale taky taková jednodušší, moc nevnímám, je mi všechno fuk a tak
Teď jak jsem spala se mi zdál hroznej sen, že jsme jeli zase na soustředění a někdo mi dal Atreje do boxu s nějakejma vystrčenejma trubkama a já než jsem ho našla a přišla k němu byl celej potrhanej až do masa, třásl se a byl uplně vystreslej, no děs, jsem byla ráda, že jsem se vzbudila, takovýhle sny, fuuuj!!!!!

6.2.2008 11:26

naftalinka napsal(a):
Jo, ale jen vypadá, jinak je eště zima, ale my na staku to máme dobrý, jak je to tam ze všech stran krytý, nefučí tam a je tam o hodně teplejš než když vylezeš z vrat
Pozdravovat je budu, ty pozdravuj holku blonďatou
Ja po poslední noční taky vždycky jedu rovnou ke koním, nezastavim se až do večera a jsem ale taky taková jednodušší, moc nevnímám, je mi všechno fuk a tak
Teď jak jsem spala se mi zdál hroznej sen, že jsme jeli zase na soustředění a někdo mi dal Atreje do boxu s nějakejma vystrčenejma trubkama a já než jsem ho našla a přišla k němu byl celej potrhanej až do masa, třásl se a byl uplně vystreslej, no děs, jsem byla ráda, že jsem se vzbudila, takovýhle sny, fuuuj!!!!!

NO, to máš taky sny na oskara, co ?
To já taky ... Ještě, že jsou to jen sny ...
OK, blondýnu budu pozdravovat

6.2.2008 11:36

blanche napsal(a):
NO, to máš taky sny na oskara, co ?
To já taky ... Ještě, že jsou to jen sny ...
OK, blondýnu budu pozdravovat

Jo díky bohu, jenom sny, kdybys věděla jak si dycky oddechnu, když se probudím a zjistím, že to byl jen sen
No tak já pádím, přežijte to děvčata v práci!!!! papapapaaaaa

sadzi saj

6.2.2008 11:49
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Jo díky bohu, jenom sny, kdybys věděla jak si dycky oddechnu, když se probudím a zjistím, že to byl jen sen
No tak já pádím, přežijte to děvčata v práci!!!! papapapaaaaa

Pa pa Zuzi užij si to.

sadzi saj

6.2.2008 12:01
sadzi saj

blanche napsal(a):

Tak já jedu vrátit přepraváky a do tesca pro něco k večeři a sobě k obídku

6.2.2008 12:17

sadzi saj napsal(a):

Tak to máš skoro výlet
Já teď dorazila z Globu

6.2.2008 12:23

sadzi saj napsal(a):

Holky, tady je hnusně!!! Pomoooc! To počasí mi to dělá schválně! Jsme byli domluveni na dvě hodiny u koní, že budeme trénovat v kruhovce koně, jsem se těšila a tady už někde od devíti leje. Byla jsem teď ve městě a není to tam tak děsné jako tady u nás. Jak jsem lezla od vlaku tak mě málme odneslo i s deštníkem.
Nevidím to růžově, že přestane do hodiny pršet....tohle bude valit celý den.
Usa stojí ve stáji a čučí do výběhu, ven nevystrčí ani kopýtko..fůůůj voda.

Jinak byl tady dotaz na zdravíčko....supeeer! Musím zaklepat na dřevo
Od začátku ledna už neinhaluje. Takže nyní nebere už vůbec nic, léky jsme vysadili, poslední dobou už byla na minimálních dávkách. Plíce má po tom edému prý naprosto v pořádku. Doléčená je super, už je dvakrát přeočkovaná...museli jsme znovu celou revakcinaci. V květnu bude třetí a pak už co rok. Ale po očkování nebyl problém, snesla to v pohodě. Dýchá dobře, pomalu zvládá víc a víc věcí..teda včera ty kopečky ji daly zabrat, ale zvládla to docela slušně. ...no, aspoň si dneska odpočine, když to vypadá, že nikam nepůjdeme .
Takže zatím je zdravá jako rybička. Jen se děsím, jestli mi zase pak někde nesežere v létě zase včelu

6.2.2008 12:29

lucky napsal(a):
Holky, tady je hnusně!!! Pomoooc! To počasí mi to dělá schválně! Jsme byli domluveni na dvě hodiny u koní, že budeme trénovat v kruhovce koně, jsem se těšila a tady už někde od devíti leje. Byla jsem teď ve městě a není to tam tak děsné jako tady u nás. Jak jsem lezla od vlaku tak mě málme odneslo i s deštníkem.
Nevidím to růžově, že přestane do hodiny pršet....tohle bude valit celý den.
Usa stojí ve stáji a čučí do výběhu, ven nevystrčí ani kopýtko..fůůůj voda.

Jinak byl tady dotaz na zdravíčko....supeeer! Musím zaklepat na dřevo
Od začátku ledna už neinhaluje. Takže nyní nebere už vůbec nic, léky jsme vysadili, poslední dobou už byla na minimálních dávkách. Plíce má po tom edému prý naprosto v pořádku. Doléčená je super, už je dvakrát přeočkovaná...museli jsme znovu celou revakcinaci. V květnu bude třetí a pak už co rok. Ale po očkování nebyl problém, snesla to v pohodě. Dýchá dobře, pomalu zvládá víc a víc věcí..teda včera ty kopečky ji daly zabrat, ale zvládla to docela slušně. ...no, aspoň si dneska odpočine, když to vypadá, že nikam nepůjdeme .
Takže zatím je zdravá jako rybička. Jen se děsím, jestli mi zase pak někde nesežere v létě zase včelu

Tak to je dobře, že je tuleň s make upem zdráv
Lucky ... Jak to děláš s těma hoblinama ?
Jak často to měníš celé ?
Myslíš, že je to lepší, jak sláma ?

sadzi saj

6.2.2008 12:52
sadzi saj

blanche napsal(a):

Tak já už zpátky, přepraváky vráceny, tak snad budou v pořádku předány majitelce a v tescu koupila halušky se zelím si, ňamka

Jj, já myslím, že piliny jsou lepší, než sláma, když to můžu srovnat s Liblicema, kde Zuzana stele pilinama, ale zase na druhou stranu jsou prašný a nehřejou tak jako sláma, každé má své pro a proti

6.2.2008 12:55

blanche napsal(a):

Jééé...tak teď jsem smíchy málem spadla ze židle!

TULEŇ S MAKEUPEM.......no to je gól!

Fakt jsem se nasmála

Jinak já to celé kompletně vyhodím tak 2x za rok. Jako že totálně vymetu celou stáj na podlahu a nasypu nové. Před tím to stříknu desinfekcí.

Jinak se to obměňuje postupně. Usa je čistotná a do "postele" si nekadí. Takže denně vynáším jen z hajzlíku bobany a tak jednou za týden vyhodím kompletně celý hajzlík pročůraný a nahrnu tam hobliny z míst kde spí. No a tam vysypu pytle čistých hoblin a je to.

Já tedy si hobliny nemohu vynachválit. Drží pachy, lépe se vybírají bobany i celkově pročůraná místa. Když je kůň někde špinavý tak ho to i vyčistí. Je méně hnoje, lépe se s ním nakládá.
Co mají lidi slámu...když vezmu i Dvořáka.... tak ve stáji to smrdí děsně, pořád se tam valí hromady slámy, než se to vykydá, tak je spotřeba hrozná. Navíc toho koně ještě polovinu sežerou. Hnoje jsou pořád hromady a více moči se teda vsákne do smradlavé podlahy než do slámy.
Ale každý ať stele čím chce, že...

sadzi saj

6.2.2008 12:58
sadzi saj

lucky napsal(a):

Fakt jsem se nasmála

Jinak já to celé kompletně vyhodím tak 2x za rok. Jako že totálně vymetu celou stáj na podlahu a nasypu nové. Před tím to stříknu desinfekcí.

Jinak se to obměňuje postupně. Usa je čistotná a do "postele" si nekadí. Takže denně vynáším jen z hajzlíku bobany a tak jednou za týden vyhodím kompletně celý hajzlík pročůraný a nahrnu tam hobliny z míst kde spí. No a tam vysypu pytle čistých hoblin a je to.

Já tedy si hobliny nemohu vynachválit. Drží pachy, lépe se vybírají bobany i celkově pročůraná místa. Když je kůň někde špinavý tak ho to i vyčistí. Je méně hnoje, lépe se s ním nakládá.
Co mají lidi slámu...když vezmu i Dvořáka.... tak ve stáji to smrdí děsně, pořád se tam valí hromady slámy, než se to vykydá, tak je spotřeba hrozná. Navíc toho koně ještě polovinu sežerou. Hnoje jsou pořád hromady a více moči se teda vsákne do smradlavé podlahy než do slámy.

Jj, souhlasím s Lucky

6.2.2008 13:04

lucky napsal(a):

Fakt jsem se nasmála

jo..mimochodem..je rozdíl piliny a hobliny! Piliny jsou sračka, která se uleží, je to pak špinavý sajrajt..teda když se to zanedbá. Vím jak byla Usa ustájená na ranči 5 dní. Ani si nechtěla nehnout. Bylo to udupané a špinavé a jemné...Piliny osobně nemám ráda, ale chápu, že pro více koní je to levnější. Já mám opravdu pěkné hobliny. Někdy třeba vakt luxusní. Něco jako prodávají za drahé prachy to značkoné stelivo z hoblin, jak se pořád někde inzeruje (Alpin?) .
Třeba co mám nyní pytle plné hoblin, tak to jsem pytlovala na podzim, dělali na pile velkou zakázku na okna a měli úplně špičkové čisté hobliny..no jak to nastelu, tak Usa do pěti minut je vytažená v posteli jako triko..požitkářka

6.2.2008 13:10

lucky napsal(a):
jo..mimochodem..je rozdíl piliny a hobliny! Piliny jsou sračka, která se uleží, je to pak špinavý sajrajt..teda když se to zanedbá. Vím jak byla Usa ustájená na ranči 5 dní. Ani si nechtěla nehnout. Bylo to udupané a špinavé a jemné...Piliny osobně nemám ráda, ale chápu, že pro více koní je to levnější. Já mám opravdu pěkné hobliny. Někdy třeba vakt luxusní. Něco jako prodávají za drahé prachy to značkoné stelivo z hoblin, jak se pořád někde inzeruje (Alpin?) .
Třeba co mám nyní pytle plné hoblin, tak to jsem pytlovala na podzim, dělali na pile velkou zakázku na okna a měli úplně špičkové čisté hobliny..no jak to nastelu, tak Usa do pěti minut je vytažená v posteli jako triko..požitkářka

tady chrápala v pravé poledne...jsem tam prskla dvy pytle hoblin a než jsem to šla rozhrábnout, tak tam byla zarochněná, že spí.

Jo, ještě to jsem vám včera nenapsala!

Jsem se doma oblíkla, že jedeme s Usou ven. Vezmu sedlo, přijdu do stáje a co dělá kůŇ? Chrápe!!!! O půl třetí a ona chrápe jako zabitá! Koukala na mě jako my někam jdeme? No tak jo, tak teda se zvedám.....

6.2.2008 13:15

lucky napsal(a):

To je dobře, že se jí daří dobře.
Kámoška taky stlala hoblinama, ale párkrát tam našla hřebíky takže od té doby stele slámou.

6.2.2008 13:20

lenkap napsal(a):
To je dobře, že se jí daří dobře.
Kámoška taky stlala hoblinama, ale párkrát tam našla hřebíky takže od té doby stele slámou.

No, tak to já kdysi měla párkrát od jednoho stolaře a ten tam taky hodil kde co...i papírky či pytlíky či kousky dřeva. Takže od něj už neberu.
Ale od dobrého zdroje jsou hobliny super podestýlka

6.2.2008 13:26

lucky napsal(a):
No, tak to já kdysi měla párkrát od jednoho stolaře a ten tam taky hodil kde co...i papírky či pytlíky či kousky dřeva. Takže od něj už neberu.
Ale od dobrého zdroje jsou hobliny super podestýlka

Tak to jo ...
Takhle Usa vypadá fakt spokojeně

6.2.2008 13:32

blanche napsal(a):
Tak to jo ...

Usa je spací kůň. Pokud je příležitost, tak chrní. Teď jsem za ní nebyla chvíli, ale dostala nějaké chlebíky a jablíčka, baštila seno a venku leje...betonově už je rozvalená a chrní. Jo, já myslím, že je spokojená.

6.2.2008 13:34

blanche napsal(a):
Tak to jo ...

Usa je opravdu nádherná kobylka.
My měli taky ve vesnici kobylku ale předloni umřela na rakovinu.

6.2.2008 13:38

lenkap napsal(a):
Usa je opravdu nádherná kobylka.
My měli taky ve vesnici kobylku ale předloni umřela na rakovinu.

Tak to ta moje potvora porád pozoruje, nesmí jí nic uniknout. Běžně stojí i v dešti v ohrádce a juká kde co lítá.

6.2.2008 13:40

lenkap napsal(a):
Tak to ta moje potvora porád pozoruje, nesmí jí nic uniknout. Běžně stojí i v dešti v ohrádce a juká kde co lítá.

Lucko a nechybí kobylce společník? Já nedávno prodala kobylku a ta moje Lenka mi zůstala doma sama. DOcela se jí stejská. Teď se snažím sehnat nějakého poníčka důchodce jako společníka.

6.2.2008 14:13

lenkap napsal(a):
Lucko a nechybí kobylce společník? Já nedávno prodala kobylku a ta moje Lenka mi zůstala doma sama. DOcela se jí stejská. Teď se snažím sehnat nějakého poníčka důchodce jako společníka.

aktuální foto..nespala, ale odpočívala
foceno ze sedlovny

NO, ona Usa je takový samorost od mala, celé stádo bylo někde aona se pásla někde jinde. Nedělá ji porblém jít od koní, většinou na mě řve, ikde jsem tak dlouho, že už chce domů. Je jasné, že bych taky měla radši dva koně, ale možnosti zatím nejsou. Co to jde je u koní, 800 metrů od baráku mají poníka, taky samotného, s dvěmi kozami...Čipo a Usa s ním tráví celé dny nebo je na pastvině u huculů, takže s koňmi je prakticky denně, pokud není tak jak dneska. To je holt doma, ale zase se mají strašně rádi se psy a pořád se muchlují a ožužlávají

6.2.2008 14:15

lucky napsal(a):
aktuální foto..nespala, ale odpočívala
foceno ze sedlovny

NO, ona Usa je takový samorost od mala, celé stádo bylo někde aona se pásla někde jinde. Nedělá ji porblém jít od koní, většinou na mě řve, ikde jsem tak dlouho, že už chce domů. Je jasné, že bych taky měla radši dva koně, ale možnosti zatím nejsou. Co to jde je u koní, 800 metrů od baráku mají poníka, taky samotného, s dvěmi kozami...Čipo a Usa s ním tráví celé dny nebo je na pastvině u huculů, takže s koňmi je prakticky denně, pokud není tak jak dneska. To je holt doma, ale zase se mají strašně rádi se psy a pořád se muchlují a ožužlávají

pak se na mě musela jít kouknout...hihi..nevešly se ji tam uši

6.2.2008 14:18

lucky napsal(a):
pak se na mě musela jít kouknout...hihi..nevešly se ji tam uši

Tak ta je dobrá ...
Tady vypadá nějak nasraně
To dělají asi jen ty ouška

6.2.2008 14:48

blanche napsal(a):
Tak ta je dobrá ...
Tady vypadá nějak nasraně
To dělají asi jen ty ouška

to ty uši..ona je sklopí, když tam strká hlavu, protože ji tam nevejdou. Jak se ji to okýnko dotkne oušek, tak fuk a má je vzadu..radši Ale nasraná fakt není..spíš tady zvědavá

Tahle je lepší

sadzi saj

6.2.2008 14:51
sadzi saj

lucky napsal(a):
to ty uši..ona je sklopí, když tam strká hlavu, protože ji tam nevejdou. Jak se ji to okýnko dotkne oušek, tak fuk a má je vzadu..radši Ale nasraná fakt není..spíš tady zvědavá

Tahle je lepší

Loučím se, pádím za Elí, tak se tu mějte a Blani, ať ti to uteče

6.2.2008 14:52

lucky napsal(a):

Tahle je lepší

Já mám právě strach nechat kobylu samotnou. To je dobře žemáš ve vesnici víc koní. V naší vsi mám koně jen já. Snad se mi podaří nějakýho poníka sehnat.

6.2.2008 15:01

lenkap napsal(a):
Já mám právě strach nechat kobylu samotnou. To je dobře žemáš ve vesnici víc koní. V naší vsi mám koně jen já. Snad se mi podaří nějakýho poníka sehnat.

No, já ještě 4 hodiny

6.2.2008 15:53

blanche napsal(a):
No, já ještě 4 hodiny

To máš fajn, že máš možnost mít třeba druhého koníka. Já mám malý výbeh jen ze zadní zahrady, sousedy, jsme v rodinné zástavbě, blokuje nás vzadu hráz a řeka..bohužel Momentálně jsme tady v hrůze, že nám na hrázi ještě postaví cyklistickou stezku. Jestli se vše podaří, dost se proti tomu tady brojí, tak by mohla jít na druhé straně řeky, tím pádem bych možná mohla s Povodím Odry vyjednat výběh za hrází až k řece, ale je tam olšina, ktou na druhé straně kácí. No..prostě uvidíme. Možná časem by se zadařilo. Kdo ví, třeba bych pak i malou falabellku propašovala. Jenom sousedi by mě asi ukamenovali, jsem ráda, že tady snesou jednoho koně a jsem šťastná jako blecha....

kuk

6.2.2008 15:56

lucky napsal(a):
To máš fajn, že máš možnost mít třeba druhého koníka. Já mám malý výbeh jen ze zadní zahrady, sousedy, jsme v rodinné zástavbě, blokuje nás vzadu hráz a řeka..bohužel Momentálně jsme tady v hrůze, že nám na hrázi ještě postaví cyklistickou stezku. Jestli se vše podaří, dost se proti tomu tady brojí, tak by mohla jít na druhé straně řeky, tím pádem bych možná mohla s Povodím Odry vyjednat výběh za hrází až k řece, ale je tam olšina, ktou na druhé straně kácí. No..prostě uvidíme. Možná časem by se zadařilo. Kdo ví, třeba bych pak i malou falabellku propašovala. Jenom sousedi by mě asi ukamenovali, jsem ráda, že tady snesou jednoho koně a jsem šťastná jako blecha....

kuk

a tahle se mi líbí

6.2.2008 16:22

lucky napsal(a):
a tahle se mi líbí

No, vždyť říkám - tuleň s makeupem
Už jen rtěnku - měla by se polepšit

6.2.2008 16:25

lucky napsal(a):
a tahle se mi líbí

Ta se umí tvářit
No jo my máme statek, mám krásnou ohradu, ale zase je na statku docela práce, tak nejezdím tak často jak bych si přála. Taky mám doma kobylku norika. Jmenuje se Lenka, jako já - legrace, že jsme se takto sešly
Usinku Ti závidím - v dobrém

6.2.2008 16:31

lenkap napsal(a):
Ta se umí tvářit
No jo my máme statek, mám krásnou ohradu, ale zase je na statku docela práce, tak nejezdím tak často jak bych si přála. Taky mám doma kobylku norika. Jmenuje se Lenka, jako já - legrace, že jsme se takto sešly
Usinku Ti závidím - v dobrém

Tak to máš ale super - že máš takové prostory a možnosti ...

6.2.2008 18:25

blanche napsal(a):
Tak to máš ale super - že máš takové prostory a možnosti ...

Tak se mi to kráááátííííííííí

6.2.2008 18:31

blanche napsal(a):
Tak se mi to kráááátííííííííí

HIHI..rtěnku, no to mě teda nenapadlo, ale kolikrát když někam strčí čumák, tak skoro...jinak nyní je ještě takový stříbřitá na tom čumáku. Pak bude černá

Já zase závidím ten stateeek!!!!

6.2.2008 18:37

lucky napsal(a):
HIHI..rtěnku, no to mě teda nenapadlo, ale kolikrát když někam strčí čumák, tak skoro...jinak nyní je ještě takový stříbřitá na tom čumáku. Pak bude černá

Já zase závidím ten stateeek!!!!

To jo ... To musí mít super prostoru

Tak zítra ... papa B.

6.2.2008 18:45

blanche napsal(a):
To jo ... To musí mít super prostoru

Tak zítra ... papa B.

Pááá ....ten prostor závidím, ten postrádám

sadzi saj

6.2.2008 19:51
sadzi saj

lucky napsal(a):
Pááá ....ten prostor závidím, ten postrádám

Ahojky,

tak já už doma, nakrmeno zvířectvo, zatopeno, nějaký to dříví přinešeno, poklizeno a asi si jdu udělat pizzu, akorát tu prší respektive nějaký přeháňky či co , ale když je to jenom přes noc, tak to je v poho

sadzi saj

6.2.2008 21:21
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak já už doma, nakrmeno zvířectvo, zatopeno, nějaký to dříví přinešeno, poklizeno a asi si jdu udělat pizzu, akorát tu prší respektive nějaký přeháňky či co , ale když je to jenom přes noc, tak to je v poho

Teda, tady nikde nikdo jsem zapomněla napsat, že mě dneska na pastvě přivítala oboustraná bahnivá koule jsem z ní půl hodiny drhla to uschlé bahno a ten prach, to byl hnus docela to u nás foukalo, ale bylo teplo, tak to bylo fajnový a užili jsme si vyjížďku a zítra snad jízdárna, tak uvidíme, jak nám to po soustředění půjde tak dobrou

6.2.2008 21:24

sadzi saj napsal(a):
Teda, tady nikde nikdo jsem zapomněla napsat, že mě dneska na pastvě přivítala oboustraná bahnivá koule jsem z ní půl hodiny drhla to uschlé bahno a ten prach, to byl hnus docela to u nás foukalo, ale bylo teplo, tak to bylo fajnový a užili jsme si vyjížďku a zítra snad jízdárna, tak uvidíme, jak nám to po soustředění půjde tak dobrou

Já jsem tady..makám!
Tak dob¨rou noc...

7.2.2008 07:12

lucky napsal(a):
Já jsem tady..makám!
Tak dob¨rou noc...

Ahojky,

tak co, kdopak je dneska v práci ?

sadzi saj

7.2.2008 07:24
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak co, kdopak je dneska v práci ?

Dobré ráno,

klasika, já určitě a jdu si udělat čajík a pro snídani, ať tu neumřu hlady

7.2.2008 07:34

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

Já jsem taky v robotě. Akorát snídám a chladím si čaj na okně úřadu
Včera jsem měla dost práce a tak jsem jenom nakrmila a pádila jsem dělat véču.
Dneska mám do 3 hodin, tak mi to utečeeeee. Vypadá to na polojasno, tak se snad s kobylou dostanu i ven.

7.2.2008 07:36

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

NO, taky o tom přemýšlím ...
Se mi dneska nechtělo ani trochu - na kole protivítr jak hovado
Jsem zvědavá, co tu budu celý den dělat

7.2.2008 07:36

lenkap napsal(a):
Já jsem taky v robotě. Akorát snídám a chladím si čaj na okně úřadu
Včera jsem měla dost práce a tak jsem jenom nakrmila a pádila jsem dělat véču.
Dneska mám do 3 hodin, tak mi to utečeeeee. Vypadá to na polojasno, tak se snad s kobylou dostanu i ven.

Jůůů a co úřaduješ

7.2.2008 07:40

blanche napsal(a):
NO, taky o tom přemýšlím ...
Se mi dneska nechtělo ani trochu - na kole protivítr jak hovado
Jsem zvědavá, co tu budu celý den dělat

Já úřaduju na pasech v Roudnici nad Labeeeem

sadzi saj

7.2.2008 07:57
sadzi saj

lenkap napsal(a):
Já úřaduju na pasech v Roudnici nad Labeeeem

Jé zrovna jsem koukala, že si z Roudnice, já jsem od Mělníka a Blanka vlastně skoro taky

7.2.2008 08:19

sadzi saj napsal(a):
Jé zrovna jsem koukala, že si z Roudnice, já jsem od Mělníka a Blanka vlastně skoro taky

Čauves!!!! Tak jsem dorazila z noční Tady celou noc lilo jako z konve!

7.2.2008 08:20

naftalinka napsal(a):
Čauves!!!! Tak jsem dorazila z noční Tady celou noc lilo jako z konve!

7.2.2008 08:22

sadzi saj napsal(a):

Jééé to je paráda. Já teda bydlím pod horou říp.

7.2.2008 08:26

lenkap napsal(a):
Jééé to je paráda. Já teda bydlím pod horou říp.

Na tu vidíme, když neni mlha

7.2.2008 08:27

naftalinka napsal(a):
Na tu vidíme, když neni mlha

A jaký máte na Mělníku jezdecký možnosti? Já jezdím buď na říp, nebo po lesích. Není to teď nic moc, poněvač káceli lesy a cesty jsou katastrofický. Pěkně rozrytý.

7.2.2008 08:32

lenkap napsal(a):
A jaký máte na Mělníku jezdecký možnosti? Já jezdím buď na říp, nebo po lesích. Není to teď nic moc, poněvač káceli lesy a cesty jsou katastrofický. Pěkně rozrytý.

Já jsem z Kladna a koně mám mezi Kladnem a Kralupama a terén je tam super, kopce, lesy, ale teď je to všechno rozčvachtaný, bahnitý a ještě ke všemu dneska v noci lilo jako blázen!!!!! Ale i když je bahnito, tak furt jsou trasy který se daj, jsou tam nějaký štěrkový cesty apod.
Zato když je zledovatělej terén, to se nedá u nás vyjít nikam, páč tam nesolej a ať jdem jakým koli směrem dycky musíme do kopce a nazpět z kopce, takže když je led nemůžeme nikam

7.2.2008 08:34

naftalinka napsal(a):
Já jsem z Kladna a koně mám mezi Kladnem a Kralupama a terén je tam super, kopce, lesy, ale teď je to všechno rozčvachtaný, bahnitý a ještě ke všemu dneska v noci lilo jako blázen!!!!! Ale i když je bahnito, tak furt jsou trasy který se daj, jsou tam nějaký štěrkový cesty apod.
Zato když je zledovatělej terén, to se nedá u nás vyjít nikam, páč tam nesolej a ať jdem jakým koli směrem dycky musíme do kopce a nazpět z kopce, takže když je led nemůžeme nikam

A teď mi vlastně došlo, že my dvě jsme se ještě nepředstavili, co????
Jsem Zuzka a mám 2 shagyaarabský hřebce Atreje a Hera, teda Heryho majitelkou je sestřenka, ale ta je furt někde v zahraničí, ted např. na 3 roky v Arábii, takže se o Heryho starám od mala a mám ho furt na krku

7.2.2008 08:35

blanche napsal(a):

ahoj! Dobré ráno! Vidím, že už všichni pilní jako včeličky....
Zrovna jsem nakrmila holčí. Jdeme za hodinku ke koním, přijede v Dvořákovi vet, tak jedu pomoci. Usu povleču s sebou, zase bude čučet, kde ji vleču po snídani. Se ji vždycky nechce nikam.

Jsem ji zrovna myla stehno. Nevím jak to udělala, ale v noci se nějak blbě překulila k hajzlíku a vylisovala si obří bobek na stehně, takže jsem ji teď vyhodila ven s kýblem, kartáčem a houbou. Koukala na mě jako na vraha

7.2.2008 08:41

naftalinka napsal(a):
A teď mi vlastně došlo, že my dvě jsme se ještě nepředstavili, co????
Jsem Zuzka a mám 2 shagyaarabský hřebce Atreje a Hera, teda Heryho majitelkou je sestřenka, ale ta je furt někde v zahraničí, ted např. na 3 roky v Arábii, takže se o Heryho starám od mala a mám ho furt na krku

Já jsem Lenka a má zatím jednu kobylku norika, 3 letou. Teď se snažím sehnat nějakýho poníka jako společníka k mojí kobylce Lence (jméno jsem jí nedala po sobě). Třeba i nějakýho důchodce. Teď jsem na jinym počítači a nemám tiu jedinou fotku, tak pak pošlu

7.2.2008 08:42

lucky napsal(a):
Zrovna jsem nakrmila holčí. Jdeme za hodinku ke koním, přijede v Dvořákovi vet, tak jedu pomoci. Usu povleču s sebou, zase bude čučet, kde ji vleču po snídani. Se ji vždycky nechce nikam.

Jsem ji zrovna myla stehno. Nevím jak to udělala, ale v noci se nějak blbě překulila k hajzlíku a vylisovala si obří bobek na stehně, takže jsem ji teď vyhodila ven s kýblem, kartáčem a houbou. Koukala na mě jako na vraha

Ahoooj, no to víš, když je zvyklá na luxování a ty teď na ní bereš kartáč!!!!!!!

7.2.2008 08:45

lucky napsal(a):

JJ, taky jsem si říkala, že je blízko Roudnice ...
Skoro naše sousedka
No, když mrzne, tak se dá jedině po nějakých rovných polích ...
Ale když je bahno a humus ... jedině cesty - u nás hlavně polňačky ... Do lesa se musí dál ... Ale není to špatný ... No, ale takový kopec jako Říp - to fakt nemáme

7.2.2008 08:49

blanche napsal(a):
Skoro naše sousedka
Ale když je bahno a humus ... jedině cesty - u nás hlavně polňačky ... Do lesa se musí dál ... Ale není to špatný ... No, ale takový kopec jako Říp - to fakt nemáme

no to ne, Říp nám tu asi jentak už nevyroste

sadzi saj

7.2.2008 08:51
sadzi saj

blanche napsal(a):
Skoro naše sousedka

Jj, to jo, jsme se tady pěkně sešli z okolí, to je fajnový

Jinak ahoooj Zuzi

Leni, u nás terény super, od stáje ke mě domů je to do lesa, kam se podíváš všude les, kopečky, super a na druhou stranu od stáje na Mělník jsou zase polní cesty, takže terén na fyzičku a courání super a rozmanitý

7.2.2008 08:55

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, jsme se tady pěkně sešli z okolí, to je fajnový

Jinak ahoooj Zuzi

Leni, u nás terény super, od stáje ke mě domů je to do lesa, kam se podíváš všude les, kopečky, super a na druhou stranu od stáje na Mělník jsou zase polní cesty, takže terén na fyzičku a courání super a rozmanitý

Ahoj Andy!!
Jak se vede??? Asi pracovně, že???
No holky už aby byl březen si budu brát 14 dní dovču, takže se už těším a pojedu taky na hory na 5 dní!!!!

7.2.2008 08:59

naftalinka napsal(a):
Ahoj Andy!!
Jak se vede??? Asi pracovně, že???
No holky už aby byl březen si budu brát 14 dní dovču, takže se už těším a pojedu taky na hory na 5 dní!!!!

Holky nějak nestíhám pstát. Mám tu nějakou robotu, tak na chvilku zmizím.

7.2.2008 09:02

lenkap napsal(a):

Jo, taky jsem tady měla na chvíli kamarádku..přijela si pro něco. NO jo..jsem zvyklá na fukar a teď vodu a kartáč. Byla znechucená...fůůůj voda.

Jsem si zrovna přidala i reakci na nemoderku...holky, proč vždycky všichni musí si ty araby brát do papule...já fakt někdy nechápu.
Jinak Já myslela, že Hero má paničku a ona je v zahraničí? Aha..takže jezdíš oba jo?

sadzi saj

7.2.2008 09:05
sadzi saj

lenkap napsal(a):

Zuziku, momentálně pracovně, ale jinak fajnově, včera jsem si celkem užila vyjížďku a dneska snad půjdeme na jízdárnu něco málo popracovat a zjistit, co s ní to soustředění udělalo.

Jinak teda já naopak se na březen netěším vůbec máme v práci dóóst blbé práce

7.2.2008 10:08

sadzi saj napsal(a):
Zuziku, momentálně pracovně, ale jinak fajnově, včera jsem si celkem užila vyjížďku a dneska snad půjdeme na jízdárnu něco málo popracovat a zjistit, co s ní to soustředění udělalo.

Jinak teda já naopak se na březen netěším vůbec máme v práci dóóst blbé práce

Já jsem dneska tiskla faktury jak ďas ... Doufám, že jsem nezkopala ceny - někdo slevu, někdo ne ... Aby jsme nebyli pozadu, tak jsme taky zdražovali ... NO, na palici ...
Teď tu máme hodinový pokoj - berou si to 2x - nechápu, co ten borec tam bude předvádět

sadzi saj

7.2.2008 10:12
sadzi saj

blanche napsal(a):
Já jsem dneska tiskla faktury jak ďas ... Doufám, že jsem nezkopala ceny - někdo slevu, někdo ne ... Aby jsme nebyli pozadu, tak jsme taky zdražovali ... NO, na palici ...
Teď tu máme hodinový pokoj - berou si to 2x - nechápu, co ten borec tam bude předvádět

Já jsem si říkala, že je tu nějaký ticho. Já zmákla objednávku novou na zboží a teď dělám návody

7.2.2008 10:21

sadzi saj napsal(a):

Já jsem si říkala, že je tu nějaký ticho. Já zmákla objednávku novou na zboží a teď dělám návody

No, já si jdu asi hrát s rezervacema - nějak se mi to tu nakupilo

7.2.2008 11:09

blanche napsal(a):
No, já si jdu asi hrát s rezervacema - nějak se mi to tu nakupilo

Já mám polední pauzu, tak sem šupnu tu mojí Lenku.

sadzi saj

7.2.2008 11:12
sadzi saj

lenkap napsal(a):
Já mám polední pauzu, tak sem šupnu tu mojí Lenku.

Jé, to je chlaďaska co, já včera jukla na fotku a nějak u toho nepřemýšlela a říkala jsem si, že máš taky hafloše jako Blanka, jsem to ale střevo

Teda u nás i vykouklo sluníčko

7.2.2008 11:15

sadzi saj napsal(a):
Jé, to je chlaďaska co, já včera jukla na fotku a nějak u toho nepřemýšlela a říkala jsem si, že máš taky hafloše jako Blanka, jsem to ale střevo

Teda u nás i vykouklo sluníčko

No jo, je to chlaďák. Holka je ještě mladičká, za měsíc jí budou 3 roky.
U nás je počasí podle toho ze kterého okna se podíváš. Někde svítí slunko a jinde je zataženo. Snad bude slušně, když už budu dneska mít na tu mojí holku trošku času.

7.2.2008 11:17

lenkap napsal(a):
U nás je počasí podle toho ze kterého okna se podíváš. Někde svítí slunko a jinde je zataženo. Snad bude slušně, když už budu dneska mít na tu mojí holku trošku času.

A máš pěknýho koníka. A obdivuju Tě jak jezdíš v těch krátkých třmenech. Já jezdím jako paša v maxi dlouhejch. Teda teď si ještě budu muset počkat než nasednu na Leni.

sadzi saj

7.2.2008 11:18
sadzi saj

lenkap napsal(a):

Jj, taky doufám, chci jít dneska na jízdárnu.

A máš ji od hříbátka?

7.2.2008 11:20

lenkap napsal(a):

Ta chlaďaska je rozkošná Mám chlaďásky moc ráda.

Já byla s Usou zrovna u koní, mají super udělaná kopýtka. Betty po tom schvácení už hezky odrůstají a Athosek už má taky kopýtka moc hezká. BUdou v pořádku, jen to pan Dvořák nesmí zase zanedbat...
Usa tam zůstala u nich a odpoledne se pro ni stavím. Musím dnes dřív, pak jedu do města, má dneska jízdu poprvé po tmě..holky, jak já tu autoškolu zvládnu, to fakt nevím. Na stará kolena tohle dělat

Usinka s ježkem

sadzi saj

7.2.2008 11:25
sadzi saj

lenkap napsal(a):
A máš pěknýho koníka. A obdivuju Tě jak jezdíš v těch krátkých třmenech. Já jezdím jako paša v maxi dlouhejch. Teda teď si ještě budu muset počkat než nasednu na Leni.

Jé děkujeme a jinak, tak krátký zase nejsou jezdí lidi i na kratších, já mám také ráda delší, proto už jenom inklinuji k drezuře a hlavně jsem dost svých jezdeckých let strávila jízdou bez sedla

7.2.2008 11:27

sadzi saj napsal(a):
Jj, taky doufám, chci jít dneska na jízdárnu.

A máš ji od hříbátka?

Ne ne Lenku jsem koupila před Vánocema. Pak jsem prodala svou čt - potřebovala pohyb a já nemám tolik času a pak jsem měla ještě poníka. Jen půjčenýho - toho jsem pak dala zpátky majitelce. Teď mám jen ji.

sadzi saj

7.2.2008 11:31
sadzi saj

lenkap napsal(a):
Ne ne Lenku jsem koupila před Vánocema. Pak jsem prodala svou čt - potřebovala pohyb a já nemám tolik času a pak jsem měla ještě poníka. Jen půjčenýho - toho jsem pak dala zpátky majitelce. Teď mám jen ji.

Jé takové ministádečko, pěkný No já si taky takovou kobylu teď koupila, potřebuje pravidelnou práci, jinak je to s ní nemožný a že chlaďáska??

Škoda, vůbec nevím o žádném poníkovi, ale můžu se ti zeptat

7.2.2008 11:37

lucky napsal(a):

Já byla s Usou zrovna u koní, mají super udělaná kopýtka. Betty po tom schvácení už hezky odrůstají a Athosek už má taky kopýtka moc hezká. BUdou v pořádku, jen to pan Dvořák nesmí zase zanedbat...
Usa tam zůstala u nich a odpoledne se pro ni stavím. Musím dnes dřív, pak jedu do města, má dneska jízdu poprvé po tmě..holky, jak já tu autoškolu zvládnu, to fakt nevím. Na stará kolena tohle dělat

Usinka s ježkem

No tak jsem si pospala, ale nevim proč dycky po noční mi musí volat padesát milionů lidí!!!!!!!!!!!!!!! A dobře mi tak měla jsem si ten telefon vypnout, že!!??? No takže jsem malinko nas............, ale už jsem se rozkoukala.
Jooo Hero má paničku v zahraničí, je to tak , furt je někde v zahraničí

7.2.2008 11:38

naftalinka napsal(a):
No tak jsem si pospala, ale nevim proč dycky po noční mi musí volat padesát milionů lidí!!!!!!!!!!!!!!! A dobře mi tak měla jsem si ten telefon vypnout, že!!??? No takže jsem malinko nas............, ale už jsem se rozkoukala.
Jooo Hero má paničku v zahraničí, je to tak , furt je někde v zahraničí

jooo a on někdo pomlouval na nemoderce arabi nebo co??????

7.2.2008 11:39

lucky napsal(a):

Usinka s ježkem

A co ... nějaké zážitky v autoškole ?
Já bych taky potřebovala .. Ale děsím předem ...

7.2.2008 11:45

blanche napsal(a):
A co ... nějaké zážitky v autoškole ?
Já bych taky potřebovala .. Ale děsím předem ...

Razím se napapat ven

7.2.2008 11:55

naftalinka napsal(a):
jooo a on někdo pomlouval na nemoderce arabi nebo co??????

ale ne..to neřeš.... já jsem jen na tohle citlivá. Pořád se setkávám s lidmi, so mají araba za magora, psychouše atd. Na mě tady vůbec kdysi koukali jako na exota, když jsem chodila s ročním hříbětem na procházky..."vy ho máte na takové ohlávečce! (parelka) , přece je to ARAB! To musíte mít alespoň štajgr! (na hříběti!) "
A bylo toho za ty roky dost, co jsem od lidí od koní a co o koních nic neví vyslechla, takže až mám možná i paranoju, že všichni mají araby za blbečky střelené.

7.2.2008 12:06

blanche napsal(a):
Razím se napapat ven

NO, autoškola posledně byla dobrá, ale před tím jsem dvakrát nějak neměla den. Jsem řídila před Vánoci a pka vlastně víc jak měsíc a bylo to sakra poznat. V úterý už to bylo dobré, ale dneska jedu poprvé po tmě a tak budu mít mrtvici...už teď ji mám...

7.2.2008 12:11

lucky napsal(a):
NO, autoškola posledně byla dobrá, ale před tím jsem dvakrát nějak neměla den. Jsem řídila před Vánoci a pka vlastně víc jak měsíc a bylo to sakra poznat. V úterý už to bylo dobré, ale dneska jedu poprvé po tmě a tak budu mít mrtvici...už teď ji mám...

Řízení ve tmě se neboj. Horší to je za náledí. Tak jsem jela já

7.2.2008 12:16

lenkap napsal(a):
Řízení ve tmě se neboj. Horší to je za náledí. Tak jsem jela já

No, ono chlaďasku můžu zapřáhnout, můžu s ní pracovat na políčku. Může s ní jít ven přítel, pro kterého plňas nebyl, může se na ní svézt. Nemá rád rychlý chody Tak jsem koupila kobylku Lenčí.
Mě se moc líbí jejich mnohostranný využití.

7.2.2008 12:24

lenkap napsal(a):
No, ono chlaďasku můžu zapřáhnout, můžu s ní pracovat na políčku. Může s ní jít ven přítel, pro kterého plňas nebyl, může se na ní svézt. Nemá rád rychlý chody Tak jsem koupila kobylku Lenčí.

A kdybys věděla o nějakym starouškovi jen ajko společníkovi, byla bych moc ráda. Díky

7.2.2008 12:26

lenkap napsal(a):

Tak já jedu k babice na obídek a užít si klidné odpoledne na vesnici a pak hurá na noční. Se zatím mějte a vydržte to v práci čao!!!!!!!!!!

7.2.2008 13:05

naftalinka napsal(a):
Tak já jedu k babice na obídek a užít si klidné odpoledne na vesnici a pak hurá na noční. Se zatím mějte a vydržte to v práci čao!!!!!!!!!!

Ahoj a klidnou noční. Já mít na úřadu nějaký noční, tak bych usla. Nejsem noční pták. usínám kolem půl 9 večer

zvířátková

7.2.2008 13:11
zvířátková

naftalinka napsal(a):

Nazdárek! Vy jste mi teda daly, než jsem to dočetla...

Já jsem hotová, ještě, že jsem v úterý na to marodní šla. Včera k ránu mě totiž probrala nesnesitelná bolest ucha, byla jsem v nemocnici to píchat, čímž mi způsobili ještě větší už tak nesnesitelnou bolest. Po východu z nemocnice jsem málem sebou sekla, jak mi z toho bylo zle, ten můj byl rád, že mě dovlekl do auta. Celý den jsem doma ležela v horečkách, slzy mi tekly sami bolestí. Řeknu vám, takovouhle bolest jsem nezažila, jak kdyby mi bouchnul v uchu granát, nedalo se to vydržet. Nedalo se spát, jíst, jsem jenom ležela a trpěla. Přes noc jsem spala na etapy, budila se, spánek jenom tak lehkej, navíc jsem se musela budit kvůli práškům. Ale dalo se to. Spala jsem skoro celou noc na tom uchu a vcelku se mi ulevilo. Jako neslyším na něj a to málo, co slyším, má ještě 2 ozvěny. Občas přijde šílená křeč - bolest, ale neni to tak trvalé jako celý včerejšek. Jdu si lehnout, nestojí to za nic...

7.2.2008 13:13

zvířátková napsal(a):

Já jsem hotová, ještě, že jsem v úterý na to marodní šla. Včera k ránu mě totiž probrala nesnesitelná bolest ucha, byla jsem v nemocnici to píchat, čímž mi způsobili ještě větší už tak nesnesitelnou bolest. Po východu z nemocnice jsem málem sebou sekla, jak mi z toho bylo zle, ten můj byl rád, že mě dovlekl do auta. Celý den jsem doma ležela v horečkách, slzy mi tekly sami bolestí. Řeknu vám, takovouhle bolest jsem nezažila, jak kdyby mi bouchnul v uchu granát, nedalo se to vydržet. Nedalo se spát, jíst, jsem jenom ležela a trpěla. Přes noc jsem spala na etapy, budila se, spánek jenom tak lehkej, navíc jsem se musela budit kvůli práškům. Ale dalo se to. Spala jsem skoro celou noc na tom uchu a vcelku se mi ulevilo. Jako neslyším na něj a to málo, co slyším, má ještě 2 ozvěny. Občas přijde šílená křeč - bolest, ale neni to tak trvalé jako celý včerejšek. Jdu si lehnout, nestojí to za nic...

Páni takový bolesti, mě když mě píchali ucho tak mě to nebolelo. A nepraskl ti ten bubínek? To pak bolí jako čert!!

7.2.2008 13:17

lenkap napsal(a):
Páni takový bolesti, mě když mě píchali ucho tak mě to nebolelo. A nepraskl ti ten bubínek? To pak bolí jako čert!!

N análedí už jsem jezdila.

Jdu česat pséky a pak jedu pro holčí. Možná ji vezmu ještě do kruhovky, jestli tam nebude to moc klouzat na blátě

sadzi saj

7.2.2008 13:18
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Nazdar Leo, zrovna jsem chtěla napsat, kdepak se nám touláš a že tak pečlivě dodržuje peřinový režim, že na nás ani nemáš čas Chudinko, tak to přeju do nejbližší odeznění bolesti. Jako malá jsem trpěla na záněty středního ucha, takže si dovedu představit tu bolest

Já už dorazila z venku. Zajela jsem si natankovat benzínek do autí a na nákup, málem mě ošulili o deset kaček a teď jsem zblazla těstovinový salát se sýrem a paprikou, ňamka a ještě jsem se pustila do bagety

7.2.2008 13:21

zvířátková napsal(a):

Ahojky Leo ...

Tak to jsi naše chudinka - to nezávidíme

Já když jsem byla malá, tak mi uši píchali x krát ...
Ale naštěstí si to nepamatuju - mamina říkala, že jsem tam vždy řvala jak lev
Ale když se teď potopím, tak mám plné uši vody - možná i tím a nemám sluch jak rys
Ale je to OK

7.2.2008 13:23

sadzi saj napsal(a):
Nazdar Leo, zrovna jsem chtěla napsat, kdepak se nám touláš a že tak pečlivě dodržuje peřinový režim, že na nás ani nemáš čas Chudinko, tak to přeju do nejbližší odeznění bolesti. Jako malá jsem trpěla na záněty středního ucha, takže si dovedu představit tu bolest

Já už dorazila z venku. Zajela jsem si natankovat benzínek do autí a na nákup, málem mě ošulili o deset kaček a teď jsem zblazla těstovinový salát se sýrem a paprikou, ňamka a ještě jsem se pustila do bagety

Já byla taky na "obědě" nakoupila si v krámě ... Málem jsem to nedokulila do práce ...
Před chvílí tu na mě šéfová naběhla Ale snad OK, obhájila se

sadzi saj

7.2.2008 14:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky Leo ...

Tak to jsi naše chudinka - to nezávidíme

Já když jsem byla malá, tak mi uši píchali x krát ...
Ale naštěstí si to nepamatuju - mamina říkala, že jsem tam vždy řvala jak lev
Ale když se teď potopím, tak mám plné uši vody - možná i tím a nemám sluch jak rys
Ale je to OK

Haló, haló tady nikdo?? Mě se to už pomalu krátí a dokonce občas i prosvitne slunko

7.2.2008 14:19

sadzi saj napsal(a):
Haló, haló tady nikdo?? Mě se to už pomalu krátí a dokonce občas i prosvitne slunko

No jo u nás taky prosvítá sluníčko. Taky mám dneska do 3 hodin. Huráááá.

sadzi saj

7.2.2008 14:28
sadzi saj

lenkap napsal(a):
No jo u nás taky prosvítá sluníčko. Taky mám dneska do 3 hodin. Huráááá.

já za chvíli pofrčím za kobuší. Doufám, že mě zase nečeká stejná oboustranná blátivá koule jako včera, to by bylo čistění na půl hodiny.

7.2.2008 14:32

sadzi saj napsal(a):
já za chvíli pofrčím za kobuší. Doufám, že mě zase nečeká stejná oboustranná blátivá koule jako včera, to by bylo čistění na půl hodiny.

Jůůůů, vy se ale máte ...
Já jsem tu do 19:00 - fňuk

7.2.2008 14:44

blanche napsal(a):
Jůůůů, vy se ale máte ...
Já jsem tu do 19:00 - fňuk

Chudáku do 7 do večera. To ti nezávidím.

sadzi saj

7.2.2008 14:51
sadzi saj

lenkap napsal(a):
Chudáku do 7 do večera. To ti nezávidím.

Já letím, pa pa, teda spíš jedu

7.2.2008 15:02

sadzi saj napsal(a):
Já letím, pa pa, teda spíš jedu

Tak pozdravujte koňuchy - já až zítra

7.2.2008 18:11

blanche napsal(a):

Tak se mi to konečně krááááátííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

8.2.2008 07:31

blanche napsal(a):
Tak se mi to konečně krááááátííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Dobré ráno, jak se při dnešku vede??? Blanko chuděrko, jak si to včera přežila??
Já jsem vyrazila s Lenčí na prochajdu a pak jsem jí pustila se pást :-))

sadzi saj

8.2.2008 08:08
sadzi saj

lenkap napsal(a):
Dobré ráno, jak se při dnešku vede??? Blanko chuděrko, jak si to včera přežila??
Já jsem vyrazila s Lenčí na prochajdu a pak jsem jí pustila se pást :-))

Dobré ráno,

Blanka má dneska volno, pracuje na směny, tak určitě spokojeně vyspává Za to já, chtěla jet do práce dříve a nakonec jsem se rachala jako vždy, ach ta lenost

My včera byli na jízdárně a super, měla jsem z ní radost, ze sebe už menší dost jsem si uvědomila, jak tuhnu v rukách , ale Elí šlapala pěkně, na začátku teda byla mrzutá a šklebila se, že jako má něco dělat zase, když se takovou dobu válela, ale pak super i kavaletky, tak mám radost

8.2.2008 08:37

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

Blanka má dneska volno, pracuje na směny, tak určitě spokojeně vyspává Za to já, chtěla jet do práce dříve a nakonec jsem se rachala jako vždy, ach ta lenost

My včera byli na jízdárně a super, měla jsem z ní radost, ze sebe už menší dost jsem si uvědomila, jak tuhnu v rukách , ale Elí šlapala pěkně, na začátku teda byla mrzutá a šklebila se, že jako má něco dělat zase, když se takovou dobu válela, ale pak super i kavaletky, tak mám radost

ahoj! Dobré ránko...no...tady je tma jako v pytli. Sakriš. Jsem chtěla Usu dát zase na celý den ke koním, ale vidím to spíš na liják. Musím dneska dát Fabbyho do pucu, zítra na něj už tolik času nebude, aby v neděli neudělal ostudu.

Tyhle fotky jsou kráásné, jak jedeš na koni! Já jen tiše závidím, ale snad se povede až bude někdy hezky taky něco.

Přidejte reakci

Přidat smajlík