Kde na netu najdu jednoduchý návod na výrobu provazové ohlávky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 06:48

Nikde se mi nepodařilo nic najít a podle Bořánkovi knihy mi vzniká jen divný patvar...

7.2.2008 12:37

díky, moc jsi mi pomohla, podle druhé adresy se mi ohlávka podařila uštrykovat...a kde že jsem vzala lano? No objednala jsem si ohlávku od toricona, kobči byla větší, tak jsem ji rozmotala a teď se mi teda zase podařila dát do kupy snad v odpovídající velikosti...

8.2.2008 16:39

Tak jak píšeš, úpravy na míru nejsou problém - až na to poštovné. Česká pošta nám stále zkvalitňuje služby, ale nejvíce je to znát na jejich cenách. Také proto nic neposílám na dobírku, která by zásilku prodražila asi o 80 Kč, platí se po posouzení zásilky. Ale vraťme se k tématu: Pokud na netu existuje nějaký POUŽITELNÝ návod na uvázání ohlávky, nevím o něm ani já. A přiznám se, že podle návodů ve výše uvedených odkazech bych to nesvedl. Trvalo mi několik měsíců, než jsem se to naučil a za tím účelem jsem před lety zkoupil všechnu možnou dostupnou literaturu o lanech a uzlování. Nikdy mě nenapadlo, že mě jednou bude živit právě toto. Ale na stranu druhou je to práce co mě baví a co kromě užitku dělá mým odběratelům i radost. Miloš

8.2.2008 22:23

Já si dělám provazovky podle návodu z odkazu č.1 (equi). Udělala jsem jich už několik a teď už mi to jde docela dobře i celkem rychle . Provazy (lana) kupuji v hospodářských potřebách např. Proagro apod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík