Při čtvrtku se nerobí či co?:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 07:54

čus děvušky moje...už jenom zítra...za to dneska to u měm bude stát za to..:((

7.2.2008 08:00

kukinatost napsal(a):

Čaute Janíku,
copak copak? Budeš dneska dřít jak soumar?
Včera jsem byla na balonech, břišáky mám zase pěkně bolavý...ty jo, ta nám dala do těla...ale dala bych si to třeba dvakrát v týdnu, chodíme tak čtyři takže žádná masová kupa lidí jako na airobicku, jo a zítra jdu na spining...teda spíše to vyzkoušet

7.2.2008 08:02

haisovad napsal(a):
Čaute Janíku,
copak copak? Budeš dneska dřít jak soumar?
Včera jsem byla na balonech, břišáky mám zase pěkně bolavý...ty jo, ta nám dala do těla...ale dala bych si to třeba dvakrát v týdnu, chodíme tak čtyři takže žádná masová kupa lidí jako na airobicku, jo a zítra jdu na spining...teda spíše to vyzkoušet

Zdar BAbice...
TAkže včera nic neprasklo??? kdopak mě dal do soutěže...

tyrala jsem morčátko..tak vás tu dnes zasypu...

7.2.2008 08:06

klawdie napsal(a):
Zdar BAbice...

pro holky co maj morčata ze salonu...

TAdy naše chlupiska...dostal kšírky pač zlobil

7.2.2008 08:06

klawdie napsal(a):
Zdar BAbice...

Klarušík, jsem ti psala na hvězdičkách, že to mylsím spáchala Danula:))
jinak já si včil břišní svaly cvičím při tom velmi příjemném cvičení...:))) Jinak Danuli jo, dneska by to měl být mazec...teda uvidíme, třeba se někomu nebude chtít dorazit..o weekendu asi budeme páchat očkování...a můj milovaný vet přestal dělat koně a už fičí jenom na svojí klinice pro pidi zvířata...no, naočkovat mi to zvládne každý, ale kurnik v případě problému...no, to je radost..zase si někoho hledat a ověřovat...:(((

7.2.2008 08:07

klawdie napsal(a):
Zdar BAbice...

Už umí nějaké cirkusové kousky?

7.2.2008 08:08

kukinatost napsal(a):
Klarušík, jsem ti psala na hvězdičkách, že to mylsím spáchala Danula:))
jinak já si včil břišní svaly cvičím při tom velmi příjemném cvičení...:))) Jinak Danuli jo, dneska by to měl být mazec...teda uvidíme, třeba se někomu nebude chtít dorazit..o weekendu asi budeme páchat očkování...a můj milovaný vet přestal dělat koně a už fičí jenom na svojí klinice pro pidi zvířata...no, naočkovat mi to zvládne každý, ale kurnik v případě problému...no, to je radost..zase si někoho hledat a ověřovat...:(((

jak furt sleduju ty vaše morčoky, musím vyfotit svou bídnou oposumu, umí se smát jak Kukin a je to nejmazlivější hlodavec na světě...vydrží se se mnou dívat na celý film v poloze na zádech a la "šimrej mě":)))

7.2.2008 08:11

kukinatost napsal(a):
jak furt sleduju ty vaše morčoky, musím vyfotit svou bídnou oposumu, umí se smát jak Kukin a je to nejmazlivější hlodavec na světě...vydrží se se mnou dívat na celý film v poloze na zádech a la "šimrej mě":)))

Co ti brání? Morčoun v postrojku je fakt fešák, tak se nenech zahanbit

Věrný ovčácký pes čeká, než si panička dohraje s foťákem

7.2.2008 08:12

strelish napsal(a):
Co ti brání? Morčoun v postrojku je fakt fešák, tak se nenech zahanbit

Věrný ovčácký pes čeká, než si panička dohraje s foťákem

Panička totiž musela zdokumentovat, jak sekne deka

7.2.2008 08:16

strelish napsal(a):

Ahojda holky, už su tady takééé
Teda ségra morčecíí krásnej!!a neboj na klec stále myslím, ale máma jezdí skoro furt až v noci z práce!!!!!!Snad dnes ji odchytnu

7.2.2008 08:16

strelish napsal(a):

kurde přemýšlím, jestli dneska nevzít rezatici do haly, když Kerkata věc má volno a pastevní procházku...že bysme si něco něžně hupli....

7.2.2008 08:17

strelish napsal(a):
Panička totiž musela zdokumentovat, jak sekne deka

7.2.2008 08:22

kukinatost napsal(a):
kurde přemýšlím, jestli dneska nevzít rezatici do haly, když Kerkata věc má volno a pastevní procházku...že bysme si něco něžně hupli....

Hele tak ať tě někdo blejskne...ta musí skákat jak pánbůh...
To bych chtěla vidět...Jani, udělej to nějak

7.2.2008 08:24

kukinatost napsal(a):

jdi an to zlato...rezatá má přeci vyskákáno, tak by to mohla být paráda, né?

JInak tedík mě včera pěkně nadával jak jsem ho česala furt chtěl do klína, ale pak mě pusinkoval kdž jsme se fotili...

7.2.2008 08:25

klawdie napsal(a):
jdi an to zlato...rezatá má přeci vyskákáno, tak by to mohla být paráda, né?

JInak tedík mě včera pěkně nadával jak jsem ho česala furt chtěl do klína, ale pak mě pusinkoval kdž jsme se fotili...

nebo spíš já jeho

7.2.2008 08:31

klawdie napsal(a):
nebo spíš já jeho

No mylšakové, ryzoid do hal půjde určo....nicméně fotit by mě musela přijet leda jedna z vás....nëbo ybch musela někomu zaplatit...Lukin má bohužel trénink...:(a nikdo jiný, ochotný fotit není...:(((páč Kája dorazí možná v neděli...

7.2.2008 08:33

kukinatost napsal(a):
No mylšakové, ryzoid do hal půjde určo....nicméně fotit by mě musela přijet leda jedna z vás....nëbo ybch musela někomu zaplatit...Lukin má bohužel trénink...:(a nikdo jiný, ochotný fotit není...:(((páč Kája dorazí možná v neděli...

Hele čemu se tak za ryzoidní řechtala u toho stromu? Co jste tam dělali?

7.2.2008 08:33

kukinatost napsal(a):

a je fakt, že si an ní to ježdění užívám jak sviňa...a to jumpání tež...:.))

7.2.2008 08:34

kukinatost napsal(a):

Hele a Janico vyfot toho svýho osmoucha, nepletu se vid?ten je skvělej...mě ta tvoje bezva zologická chybí a Leničky Honzík, sto psu a sto ovcí taky

jeden panker

7.2.2008 08:35

haisovad napsal(a):
Hele čemu se tak za ryzoidní řechtala u toho stromu? Co jste tam dělali?

Přijde Michal na návštevu k Frantovi, který je na vozíku. Sedí, povídají a když už k večeru začíná být zima, Franta Michala poprosí, zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory. Ten se ochotně zvedl a jde do # pokoje, kde najde dvě Frantovy dcery jenom v kalhotkách, které jsou v # nejlepších letech.
Jedné je 17 a druhé 19. Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam dělá, jim odpoví:
"Váš otec mi řekl, že vás můžu přefiknout."
Vyděšeně se na něj podívají a říkají:
"To určitě není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!"
"Tak vy mi nevěříte?" ptá se a otevírá dveře:
"Franto, obě?" zavolá a ze zdola se ozve:
"Jo, jo, Michale, obě!"

7.2.2008 08:38

klawdie napsal(a):
Hele a Janico vyfot toho svýho osmoucha, nepletu se vid?ten je skvělej...mě ta tvoje bezva zologická chybí a Leničky Honzík, sto psu a sto ovcí taky

jeden panker

Rodina vesele večeří, když tu někdo zazvoní. Tatínek se zvedne a jde otevřít.
Otevře a podívá se a za nimi smrt.
"Ne prosím! Je mi teprv 35!" začne se vymlouvat. Smrt ho však odbyde "Uhni srabe!!! Jdu si pro křečka!"

7.2.2008 08:39

klawdie napsal(a):

jeden panker

Dobrá fotka

7.2.2008 08:40

klawdie napsal(a):

jeden panker

Ty jo, ten je fakt drsnej Kláry...
Nevím jestli jsem vám to říkala ale ségry jezevčík milulý rok přitáhl domů malého zajíčka...tak ho měla cca měsíc doma a pak putoval do nějakého záchranného útulku...byl naprosto suprovej...miminko malý chlupatý

7.2.2008 08:44

haisovad napsal(a):
Nevím jestli jsem vám to říkala ale ségry jezevčík milulý rok přitáhl domů malého zajíčka...tak ho měla cca měsíc doma a pak putoval do nějakého záchranného útulku...byl naprosto suprovej...miminko malý chlupatý

juuuu to naši jezevčíci se bavěj tím že chytají po zahradě rejsky a požírají je, hroznýý..jsem jednoho zachraňovala ale když jsem viděla jak další dva mají taky ulovený tak jsem to vzdala..pudy neovlivníš...

7.2.2008 08:45

rocky napsal(a):
juuuu to naši jezevčíci se bavěj tím že chytají po zahradě rejsky a požírají je, hroznýý..jsem jednoho zachraňovala ale když jsem viděla jak další dva mají taky ulovený tak jsem to vzdala..pudy neovlivníš...

No ségry jezevec je taková mamina...
Koukej na loveckýho psa...

7.2.2008 08:47

haisovad napsal(a):

Jste se nějak rozvtipkovaly, tak tež jeden přihodím:
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý
# syn přijde
# neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a
# sleduje.
# V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla
# ve skříni svého
# syna ukryje svého milence do téže skříně.
# V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?"
# Muž odpoví: -"To teda je."
# Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček."
# Muž: -"To je fakt bezva."
# Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?"
# Muž: -"Ne dík!"
# Chlapeček: -"Venku je můj otec."
# Muž: -"Tak za kolik?"
# Chlapeček: -"250 dolarů."
# Za pár dní se situace opakuje.
# Chlapeček: -"Je tady tma,co?"
# Muž: -"To teda je."
# Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici."
# Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?"
# Chlapeček: -"750 dolarů."
# Pár dní nato otec povídá svému synovi: -"Popadni svou baseballovou
# rukavici,pojď ven a zachytáme si."
# Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici."
# Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?"
# Chlapeček: -"Za 1000 dolarů."
# Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle
# na hůl. To je
# mnohonásobně víc, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!"
# Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice
# a zavře
# dveře.
# Kněz: -"Kurva nezačínej s tím zase."
#

a Harryho vám vyblejsknu, nejlíp v nějaké smací fázi nebo při protahování paciček..Lukin je vždycky hotový, jak jsou všechna moje zvířata mazlivá a otravná..:))

7.2.2008 08:47

haisovad napsal(a):
No ségry jezevec je taková mamina...
Koukej na loveckýho psa...

ježíš ten lovely.......segra ty povídky jsou drsný, hlavně ta s tím Larrym...dám holkám odkaz ***

7.2.2008 08:48

klawdie napsal(a):
ježíš ten lovely.......segra ty povídky jsou drsný, hlavně ta s tím Larrym...dám holkám odkaz ***

a poslední fotečka mimina

7.2.2008 08:50

rocky napsal(a):

A včera jsem měla zážitek...jela jsem ke koním, říkám si dneska přijedu domů včas pujdu jen lonžovat. Vše jsem udělala a cca v 17:30 jsem odjížděla dom.Jenže ouvej..ve vesnici pobíhala zmatená ovce, v hlavě mě probliklo co když je naše, vyskákali jsme s Radou zu auta a začal lov! Mrcha rychla... Nakonec se nás tam sešlo celkem dost jak postupně odjížděli lidi od koní!!! Musím se poplácat odchytla jsem ji na ložovací bič asi po půl hodině, chuděra byla pěkně unavená. Povalili jsme ji na silnici, přidělali ji obojek s jmenovkou Akim a čekali až pro ni někdo přijede..Fakt náročné, pěkně jsme se zapotili, ale zas dobrej skutek , někdo by ji asi sestřelil a to prý byla asi březíí..

7.2.2008 09:03

kukinatost napsal(a):
Jste se nějak rozvtipkovaly, tak tež jeden přihodím:
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý
# syn přijde
# neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a
# sleduje.
# V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla
# ve skříni svého
# syna ukryje svého milence do téže skříně.
# V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?"
# Muž odpoví: -"To teda je."
# Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček."
# Muž: -"To je fakt bezva."
# Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?"
# Muž: -"Ne dík!"
# Chlapeček: -"Venku je můj otec."
# Muž: -"Tak za kolik?"
# Chlapeček: -"250 dolarů."
# Za pár dní se situace opakuje.
# Muž: -"To teda je."
# Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici."
# Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?"
# Chlapeček: -"750 dolarů."
# Pár dní nato otec povídá svému synovi: -"Popadni svou baseballovou
# rukavici,pojď ven a zachytáme si."
# Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici."
# Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?"
# Chlapeček: -"Za 1000 dolarů."
# Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle
# na hůl. To je
# mnohonásobně víc, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!"
# Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice
# a zavře
# dveře.
# Kněz: -"Kurva nezačínej s tím zase."
#

a Harryho vám vyblejsknu, nejlíp v nějaké smací fázi nebo při protahování paciček..Lukin je vždycky hotový, jak jsou všechna moje zvířata mazlivá a otravná..:))

Hej segra ačí teda byla ta ovce, byla od nás?

7.2.2008 09:06

klawdie napsal(a):
Hej segra ačí teda byla ta ovce, byla od nás?

Ne to byla toho týpka jak je má v Roudně když jedeš k Popovi na louku..

Jo holkám pošli odkaz, jsou tam někdy dobrý příběhy..Larry byl dobrej

7.2.2008 09:17

rocky napsal(a):
Ne to byla toho týpka jak je má v Roudně když jedeš k Popovi na louku..

Jo holkám pošli odkaz, jsou tam někdy dobrý příběhy..Larry byl dobrej

jo to je ...hmm to kamarád sedláčka tenkrát mě tam na countroši balili..hehe si tam nebyla nooo

7.2.2008 09:22

klawdie napsal(a):
jo to je ...hmm to kamarád sedláčka tenkrát mě tam na countroši balili..hehe si tam nebyla nooo

Já ho znám on jezdí u Majtana jen mě vypadlo jméno, jenže on byl na horách takže scháněl kdo si pro tu chuděru dojede..
Jo a na tu halu pojedem možná v sobotu Honza se dnes rozhodne..Chtěla jsem tam jet v klidu a ještě vzít přívěs do myčky..je celej od bahna!!

7.2.2008 09:36

rocky napsal(a):
Já ho znám on jezdí u Majtana jen mě vypadlo jméno, jenže on byl na horách takže scháněl kdo si pro tu chuděru dojede..
Jo a na tu halu pojedem možná v sobotu Honza se dnes rozhodne..Chtěla jsem tam jet v klidu a ještě vzít přívěs do myčky..je celej od bahna!!

ok, tak to asi skoro na tuty pojede Jerík, ale uvidíme, no, ale mohli by jste tam nechat přívěs a v neděli bych si cvične zkkusila nakládat...a v utery mužem vyrazit znovu...

7.2.2008 09:44

klawdie napsal(a):
ok, tak to asi skoro na tuty pojede Jerík, ale uvidíme, no, ale mohli by jste tam nechat přívěs a v neděli bych si cvične zkkusila nakládat...a v utery mužem vyrazit znovu...

ale musis si ho za neco zapojit! No nechat se tam muze, v tom nevidim problem pokud nezacne mrznout nebo snezit,jede do garaze!..Vcera byl lukas v bance zaplatit zalohu na boxiky

7.2.2008 09:47

rocky napsal(a):
ale musis si ho za neco zapojit! No nechat se tam muze, v tom nevidim problem pokud nezacne mrznout nebo snezit,jede do garaze!..Vcera byl lukas v bance zaplatit zalohu na boxiky

hm škoda že nejsou pro nás..vlastně pro tebe jo vid?

7.2.2008 10:20

klawdie napsal(a):
hm škoda že nejsou pro nás..vlastně pro tebe jo vid?

babizny si tete erotický povídky nebo co?

7.2.2008 10:39

klawdie napsal(a):

Tak jak jsem předpokládala tak nestíhám...sakra...
Musím tady trochu prokydat stůl, pěkně se prohejbá...
ale co chvíli se na vás musím jít kouknout, že

7.2.2008 10:45

klawdie napsal(a):

U nás v práci je teď supr nálada, právě byla hádka se šéfem, tedy spíše kámoška si snim vyměňovala názory!!Já jsem se na to vysrala a sem tam se jen přidala, ale řídím se heslem tady z fauny- S blbcem se nemá cenu hádat!!! No a nakonec se to otočilo na mě když po mě kámoška vyjela proč taky něco neřeknu, ¨Tak jsem ji řekla že se nemá cenu hádat, že je to k ničemu a že jsem už vyrostla z takovejch nesmyslnejch hádek, který k ničemu nevedou!! A ona se do mě pustila že to je chyba, že to takhle v životě nikam nedotáhnu.. Tak nevim, jakej na to máte názor vy??..Si přece nebudu kazit den..jako ve slepičárně
Teď se semnou dámy nebavíííí

7.2.2008 10:48

rocky napsal(a):
U nás v práci je teď supr nálada, právě byla hádka se šéfem, tedy spíše kámoška si snim vyměňovala názory!!Já jsem se na to vysrala a sem tam se jen přidala, ale řídím se heslem tady z fauny- S blbcem se nemá cenu hádat!!! No a nakonec se to otočilo na mě když po mě kámoška vyjela proč taky něco neřeknu, ¨Tak jsem ji řekla že se nemá cenu hádat, že je to k ničemu a že jsem už vyrostla z takovejch nesmyslnejch hádek, který k ničemu nevedou!! A ona se do mě pustila že to je chyba, že to takhle v životě nikam nedotáhnu.. Tak nevim, jakej na to máte názor vy??..Si přece nebudu kazit den..jako ve slepičárně
Teď se semnou dámy nebavíííí

jak říkám když to není tvoje věc tak se do toho neplet...

7.2.2008 10:57

klawdie napsal(a):

no jak se to veme..on proste rozhodl ze se tady zboura pricka at jsme vsichni pohromade atd, jo nelibi se nam to uz jsme se ozvali nekolikrat ale holky nejak zapominaji na to ze je on nas sef, ja hold nejsem zvykla takhle jednat se sefem a drzkovat na nej!!uz to prehaneli tak jsem se jen bavila tou nesmyslnou hadkou..

7.2.2008 10:58

klawdie napsal(a):

Já si to taky myslím, pokud se nejedná o tebe tak se na to vyprdni. Pro dobrotu na žebrotu. Pak se to ještě obrátí proti tobě.

7.2.2008 11:04

lenkap napsal(a):
Já si to taky myslím, pokud se nejedná o tebe tak se na to vyprdni. Pro dobrotu na žebrotu. Pak se to ještě obrátí proti tobě.

POkud ti nevadí že budete pohromadě tak bych se do toho nesr.... a pokud to vasdí jim tak ať si to řeší po své linii...ach jo, stejně se nejlépe jedná s chlapama...a proto sedím v kanclu se třema žejskejma...

7.2.2008 11:08

haisovad napsal(a):
POkud ti nevadí že budete pohromadě tak bych se do toho nesr.... a pokud to vasdí jim tak ať si to řeší po své linii...ach jo, stejně se nejlépe jedná s chlapama...a proto sedím v kanclu se třema žejskejma...

jsem na tom stejně Danny, jsme tady 4 ženský a šéf chlap!!Někdy ho lituju jak dostává od nás počudit...

Co dnes bude holky k obídku?? U mě šunkafleky!!

7.2.2008 11:11

rocky napsal(a):
jsem na tom stejně Danny, jsme tady 4 ženský a šéf chlap!!Někdy ho lituju jak dostává od nás počudit...

Jo tak to na úřadě je 95 % ženskejch To si člověk nevybere.
Šunkofleky bych si dala taky. Nevím co si dám k snědku. Asi zase nějakou housku. Jako vždy.

7.2.2008 11:12

rocky napsal(a):

mě mamka přišla omrknout kancl a přinesla mi psí žrádlo...tak to nazvala co dům dal...kdepak je zas ta pracantka Lenička, a co Evka ještě spí?

7.2.2008 11:18

klawdie napsal(a):
mě mamka přišla omrknout kancl a přinesla mi psí žrádlo...tak to nazvala co dům dal...kdepak je zas ta pracantka Lenička, a co Evka ještě spí?

Ty se máš, mamka Ti nosí jídlo. Bych si dala taky domácí, ale nechce se mi s tím večer pachit.

7.2.2008 11:20

kukinatost napsal(a):

Holky nevíte, kolik se vejde do kamionu kulatých balíků? (balík má průměr 150 cm)

7.2.2008 11:44

strelish napsal(a):
Holky nevíte, kolik se vejde do kamionu kulatých balíků? (balík má průměr 150 cm)

Podle toho jak je velkej kamion a jestli budou dva na sobě tak si myslím tak cca tak 40, teda zdá se mi to moc jako ale když vezmu že je kamion tak deset metrů dlouhej a cca tři a něco širokej tak dáš dva na sebe ve dvou řadách vedle sebe...prostě mi vyšlo 40...ale nezdá se mi to reálný... jsem ti ale poradila viď? hehe
Jinak já jsem včera vařila čínu...po inspiraci z odpoledne...

7.2.2008 11:57

haisovad napsal(a):
Podle toho jak je velkej kamion a jestli budou dva na sobě tak si myslím tak cca tak 40, teda zdá se mi to moc jako ale když vezmu že je kamion tak deset metrů dlouhej a cca tři a něco širokej tak dáš dva na sebe ve dvou řadách vedle sebe...prostě mi vyšlo 40...ale nezdá se mi to reálný... jsem ti ale poradila viď? hehe

Zdravím všechny při dnešním zvláštním počásí.
Peťul mám dotaz :-) Ono se v sobotu jede někam s Jerrykem na halu? Já se nevtírám,jen se informuju,abych v sobotu nepřišla do stáje a kůň nikde :-D To bych asi začla fakt panikařit.Tak jenom abych byla v obraze.Jinak v neděli jdu jezdit do Kunčic,tak sem zvědavá..zase po dlouhý diobě si sednu na něco velkýho a hlavně na mě bude někdo koukat :-) Tak doufám,že foťak pojede se mnou a dodám řádnou dokumentaci :-)

7.2.2008 11:57

haisovad napsal(a):

Aspoň něco Vypadá to totiž, že chlápek, co od něj máme slíbeno ještě 30 balíků sena nám ho asi nedodá nebo minimálně ne včas (uháníme ho už víc než měsíc), bo se mu nedá dovolat a ani doma jsme ho nezastihli, takže hledáme jiné zdroje... :-(

Obědvám chleba s kvasnicovou pomazánkou

7.2.2008 12:07

strelish napsal(a):
Aspoň něco Vypadá to totiž, že chlápek, co od něj máme slíbeno ještě 30 balíků sena nám ho asi nedodá nebo minimálně ne včas (uháníme ho už víc než měsíc), bo se mu nedá dovolat a ani doma jsme ho nezastihli, takže hledáme jiné zdroje... :-(

Obědvám chleba s kvasnicovou pomazánkou

Fůůůůj kvasnicová pomazánka...tu si pamatuju ze školky...blééé jen slyším slovo kvasnicová pomazánka a ježí se mi chlupy hrůzou...bléééé
Kolik myslím, že se jich tam vejde?

7.2.2008 12:22

haisovad napsal(a):
Fůůůůj kvasnicová pomazánka...tu si pamatuju ze školky...blééé jen slyším slovo kvasnicová pomazánka a ježí se mi chlupy hrůzou...bléééé
Kolik myslím, že se jich tam vejde?

Ty jo, myslím, že jich tam vozí kolem 25 30 ale to bych se musela optat doma.

7.2.2008 12:27

lenkap napsal(a):
Ty jo, myslím, že jich tam vozí kolem 25 30 ale to bych se musela optat doma.

Tak vicemene vsichni tipujou cca tech 30, takze na tom neco bude a 30 je idealni pocet

Ona je to takova trochu jakoby vajecina s kvasnicema, je to docela dobre kupodivu :)

7.2.2008 12:40

strelish napsal(a):
Tak vicemene vsichni tipujou cca tech 30, takze na tom neco bude a 30 je idealni pocet

Ona je to takova trochu jakoby vajecina s kvasnicema, je to docela dobre kupodivu :)

Psal mi můj bývalý šéf tohle.: Kamion s přívěsem mi jich dovezl 32, na autě 14 a zbytek na přívěsu..moc jsem to nepochopila jak to auto vlastně vypadalo,,,

7.2.2008 12:46

rocky napsal(a):
Psal mi můj bývalý šéf tohle.: Kamion s přívěsem mi jich dovezl 32, na autě 14 a zbytek na přívěsu..moc jsem to nepochopila jak to auto vlastně vypadalo,,,

Asi ma trosku zmatek v pojmech :)) To nemoh byt kamion, spis nejaka Liazka - proste valnik s privesem. Ale kazdopadne dik :-))

7.2.2008 13:03

strelish napsal(a):
Asi ma trosku zmatek v pojmech :)) To nemoh byt kamion, spis nejaka Liazka - proste valnik s privesem. Ale kazdopadne dik :-))

Já si myslím že 35 kul.balíku

7.2.2008 13:05

rocky napsal(a):
Já si myslím že 35 kul.balíku

A už je to zase tady....ÚÚÚÚÚÚÚÚÚTLUM ORGANISMU
Jdu si udělat presso

7.2.2008 13:10

haisovad napsal(a):
A už je to zase tady....ÚÚÚÚÚÚÚÚÚTLUM ORGANISMU
Jdu si udělat presso

Tak to já mám útlum už asi 3 dny. Jsem ospalá porát. Včera jsem šla spát kolem půl 9 a stejně se mi nechtělo ráno vstávat. To bude tím počasím. A k obědu jsem měla jogurt s musli, takže nic těžkýho.

7.2.2008 13:16

lenkap napsal(a):
Tak to já mám útlum už asi 3 dny. Jsem ospalá porát. Včera jsem šla spát kolem půl 9 a stejně se mi nechtělo ráno vstávat. To bude tím počasím. A k obědu jsem měla jogurt s musli, takže nic těžkýho.

Hele moje mimnko když jsme ho obsedali

7.2.2008 13:17

klawdie napsal(a):
Hele moje mimnko když jsme ho obsedali

no a hrouda ted

7.2.2008 13:18

klawdie napsal(a):
no a hrouda ted

TAdy ten fešák je holky na prodej, sháním hodného páníčka...

7.2.2008 13:19

klawdie napsal(a):
TAdy ten fešák je holky na prodej, sháním hodného páníčka...

Je to zlatej kůň-půň

7.2.2008 13:21

klawdie napsal(a):
Je to zlatej kůň-půň

No to je bubíček malej...pěkně tlusťoučkej... To je ten Váš svatební poník?
Hele ještě nespím, je to dobrý

7.2.2008 13:22

klawdie napsal(a):
Je to zlatej kůň-půň

Krasavec, snad se mu najdou hodní páničci

sadzi saj

7.2.2008 13:32
sadzi saj

strelish napsal(a):

Jé Klárko fakt?? Tady Lenka schání poníka, co Leni??

7.2.2008 13:33

strelish napsal(a):

Je to ponda kámošky, ale už na něj nemá čas a je jí líto aby takhle hodnej koník neudělal ještě nějakýmu dítěti radost,je venku na pastvě, takže žádnej spěch s prodejem spíš se jen poptávám přes známý...

7.2.2008 13:35

klawdie napsal(a):
Je to ponda kámošky, ale už na něj nemá čas a je jí líto aby takhle hodnej koník neudělal ještě nějakýmu dítěti radost,je venku na pastvě, takže žádnej spěch s prodejem spíš se jen poptávám přes známý...

Jaká Lenka Andrej?

sadzi saj

7.2.2008 13:36
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Jaká Lenka Andrej?

Dneska Vám sem příspívala lenkap chodí i k nám na králíky a je kousek ode mě respektive bydlí

7.2.2008 13:38

sadzi saj napsal(a):
Dneska Vám sem příspívala lenkap chodí i k nám na králíky a je kousek ode mě respektive bydlí

jo jo už vím...no tak uvidíme, jestli by se jí chtělo pro poncla až do HK..

s paníčkou super dvojka, stejně ji asi ukecám at si ho nechá

7.2.2008 13:47

klawdie napsal(a):
jo jo už vím...no tak uvidíme, jestli by se jí chtělo pro poncla až do HK..

s paníčkou super dvojka, stejně ji asi ukecám at si ho nechá

tak slunečka, mám dokonzultované...uff, uff...jsem zpocená až na řiti..ale dobře to dopadlo..
Jinak Andrejko, Lenča (lanika) už poňoucha má sehnaného...a včera přece spala, že si bere dovolenou kvůli tomu, že už ho v podstatě na ten týden ubytovala....:)
a tady já s půněma 2 ks:)))

sadzi saj

7.2.2008 13:53
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
tak slunečka, mám dokonzultované...uff, uff...jsem zpocená až na řiti..ale dobře to dopadlo..
Jinak Andrejko, Lenča (lanika) už poňoucha má sehnaného...a včera přece spala, že si bere dovolenou kvůli tomu, že už ho v podstatě na ten týden ubytovala....:)
a tady já s půněma 2 ks:)))

Myslím lenkap co jsem dneska přispívala

7.2.2008 14:05

sadzi saj napsal(a):
Myslím lenkap co jsem dneska přispívala

Ahoj ahoj, to jsem jáááá lenkap. Sháním nějakýho poníčka jako kámoše pro Lenku, mojí kobylku.

7.2.2008 15:23

lenkap napsal(a):
Ahoj ahoj, to jsem jáááá lenkap. Sháním nějakýho poníčka jako kámoše pro Lenku, mojí kobylku.

Tak děvčátka pro dnešek končím, upaluju domů...Tomík už stepuje před oknama...tak papa Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík