To tady dneska vážně nikdo nejni ????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 20:07

Za posledních pár hodin jeden , maximálně dva příspěvky - kde se flákáte všichni

7.2.2008 20:08

memmory napsal(a):
Za posledních pár hodin jeden , maximálně dva příspěvky - kde se flákáte všichni

Taky na to koukám, že se tu nic neděje...

7.2.2008 20:09

skippy napsal(a):
Taky na to koukám, že se tu nic neděje...

Že by klid před bouří

7.2.2008 20:12

memmory napsal(a):
Že by klid před bouří

No vidím to spíš na pěknou nudu, vždycky se tu aspoň něco hýbe, ale teď nic!!!

7.2.2008 20:13

Tak nahoď nějaký vzrušivý téma, třeba se chytnou

7.2.2008 20:15

ahojky, tak když tady nikoho nemáte tak jsem se sem přišla podívat no

7.2.2008 20:16

No tak si jen tak popovídáme? Co máš za koníka, atd...

7.2.2008 20:19

no taky bych to tak viděla no
Tak jak se máte lidi?

7.2.2008 20:19

Jo to je super pomalu se tady pozbíráme ne ??

7.2.2008 20:20

memmory napsal(a):

ahoj, taky se pridam, cumim do toho jestli tu bude nejaky zajimavy tema a porad nic...

7.2.2008 20:21

radule napsal(a):
ahoj, taky se pridam, cumim do toho jestli tu bude nejaky zajimavy tema a porad nic...

No jak koukám taksem nakukuje spousta lidí ale nikdo nic :-D

radule napsal(a):

je to tady jak v marnici fakt ........

radule napsal(a):

No tak nevim no, asi tady za chvilku fakt bude víc lidí

radule napsal(a):

Tak já se mám celkem dobře
Diskuze na úrovni

7.2.2008 20:22

skippy napsal(a):
Tak já se mám celkem dobře
Diskuze na úrovni

Já se mám taky faj - ať řeč nestojí - jaké máte počasí ???

7.2.2008 20:23

memmory napsal(a):

no tak venku je taková tma že nemám páru jak tam je
Ae myslím že alespoň nebude pršet nesnáším déšť, máme úpe rozmoklý kolbiště a nedá se jezdit

7.2.2008 20:24

jezabel napsal(a):
no tak venku je taková tma že nemám páru jak tam je
Ae myslím že alespoň nebude pršet nesnáším déšť, máme úpe rozmoklý kolbiště a nedá se jezdit

jo jinak jsem dneska konečně zahájila skokovou kariéru s velkým koněm

7.2.2008 20:24

memmory napsal(a):

...pocasi nadherne, ikdyz uz je tma

7.2.2008 20:28

No u nás poletuje sníh - to je najednou lidí stačí nakoupnout co ????

7.2.2008 20:29

no tak jako bylo to fajn, až na to že mám kobylu, která se na skoky hrozně hrne a když ji chci zpomalit a pohraju si s ní v hubě vyhodí hlavu nahoru a na skok nevidí takže jsme pěkně rozbili jeden skok, ale snad s ní zkoušky udělám, jinak jedu na ně už 11.4.08 takže mi prosím držte palečky

jinak na fotu moje čtyři zlatíška ve výběhu

7.2.2008 20:30

No já mám polovičního trakéna, tmavého hnědáka. Je to můj životní kůň, na to, že je mu čerstvých sedm let, tak toho hodně se mnou prožil. A já s ním vlastně taky. Je to hřebec, takže je takovej prudší, ale to na něm právě miluju, že to není ťululum... Ale jinak je to můj mazlík, ale hlídač zároveň, nikoho cizího k nám nepustí

7.2.2008 20:31

memmory napsal(a):
No u nás poletuje sníh - to je najednou lidí stačí nakoupnout co ????

...budeme stavet huhulaka?

7.2.2008 20:32

radule napsal(a):

Zase tak moc nesněží

7.2.2008 20:32

radule napsal(a):

radule: kdy je to focené? Vy jste měli někdy tolik sněhu? U nás je buď furt mokrá břečka nebo jenom mokro

7.2.2008 20:33

memmory napsal(a):
Zase tak moc nesněží

...u nas taky ne, to je jenom ilustrativni

7.2.2008 20:35

jezabel napsal(a):
radule: kdy je to focené? Vy jste měli někdy tolik sněhu? U nás je buď furt mokrá břečka nebo jenom mokro

Jo měly jsme sněhu dost - víš co na horách

7.2.2008 20:35

jezabel napsal(a):

...dva nebo tri roky zpatky, ale jinak u nas takhle nasnezilo taky v sobotu ale, uz je to zase pryc

7.2.2008 20:36

radule napsal(a):
...dva nebo tri roky zpatky, ale jinak u nas takhle nasnezilo taky v sobotu ale, uz je to zase pryc

ttj, jak říkám u nás není žádnej sníh no. Taky co bych chtěla že tady na Opavsku
V horách to chápu no

7.2.2008 20:40

Děkuji no původní plán byly parkury, ale nějak se to zvrtlo, tak si jezdíme na vyjížďky, možná, že mu dávám záhul větší, než na závodech, ale je dost aktivní, tak to vlastně vyžaduje Jinak objíždíme Huberty v širokém okolí a jezdíme na vandry a tak, no... A co děláš Ty se svým koníkem?

7.2.2008 20:41

jj taky tak nějak no.. Já mám ještě moje zlatíško welshku Jessulku se kterou máme teďka poslední sezonu a tak si dělám zkoušky na big koníky. Ale Jessulku NIKDY NEDÁM je to zlatíčko a já ji fakt miluju a nedám, jenom ji budu muset najít někoho, koho bych na ni mohla naučit jezdit a možná bych mu ji pučila i na zkoušky, ale nedám ji nikomu jen tak, je to zlatíško, ale hlavně součást rodiny

7.2.2008 20:41

jezabel napsal(a):
no tak jako bylo to fajn, až na to že mám kobylu, která se na skoky hrozně hrne a když ji chci zpomalit a pohraju si s ní v hubě vyhodí hlavu nahoru a na skok nevidí takže jsme pěkně rozbili jeden skok, ale snad s ní zkoušky udělám, jinak jedu na ně už 11.4.08 takže mi prosím držte palečky

jinak na fotu moje čtyři zlatíška ve výběhu

...tak to ti preju hodne stesti, my jsme taky mely kobcu a ta skakala T, ale tak mrskala palici kdyz ji chtei zabrzdit, to bylo o hubu a vetsinou nejrychleji zajetej parkur, jak to uz stranou, ale byl hooodne rychlej

7.2.2008 20:43

radule napsal(a):
...tak to ti preju hodne stesti, my jsme taky mely kobcu a ta skakala T, ale tak mrskala palici kdyz ji chtei zabrzdit, to bylo o hubu a vetsinou nejrychleji zajetej parkur, jak to uz stranou, ale byl hooodne rychlej

děkuji, tak to Unča skákala s mamkou maximálně 80cm a ve čtyřech letech udělala zkoušky což bylo max. 110cm, no mazec a já s ní mám jet zkoušky, je ji 10 a neuměla vůbec nic, dokud ji nekoupila mamka a nezačala s ní něco dělat

7.2.2008 20:43

radule napsal(a):

No to je fofr - kolik je tady najednou národa

7.2.2008 20:44

memmory napsal(a):

memmory: no vidíš stačí když napíše pár jednotlivců, ono se to pak většinou rozhýbe

7.2.2008 20:45

memmory napsal(a):

...takovyhle diskuse sou nejlepsi, super napad!!!!

7.2.2008 20:45

jezabel napsal(a):
memmory: no vidíš stačí když napíše pár jednotlivců, ono se to pak většinou rozhýbe

A to já si myslela , že když jsem založila tohle téma tak se zítra posune na stranu 3 a bude mít 0 příspěvků Jsem to ale najivka - njn jsme závisláci

7.2.2008 20:46

agnes a odkud si?

radule napsal(a):

No jo ifauna je jako droga co ???

jezabel napsal(a):
děkuji, tak to Unča skákala s mamkou maximálně 80cm a ve čtyřech letech udělala zkoušky což bylo max. 110cm, no mazec a já s ní mám jet zkoušky, je ji 10 a neuměla vůbec nic, dokud ji nekoupila mamka a nezačala s ní něco dělat

...to vis ze to zvladnete, levou zadni

7.2.2008 20:47

radule napsal(a):

memmory: no to jo, no vidíš takovýhle diskuse jsou super

7.2.2008 20:47

No tak to mě naštěstí netrápí. Máme pole svoje, takže placu fůra, možná až přepych pro jednoho koně. Psala jsi, že Ti končí zkouškový, co studuješ? Mně taky končí, nejradši bych měla prázdniny pořád...

7.2.2008 20:48

memmory napsal(a):
No jo ifauna je jako droga co ???

...horsi, ja to mam jako kamaradku, jelikoz malej spi a chlap je v praci, takze kazdej vecer sama doma, takze sem rada, ze si muzu pokecat

7.2.2008 20:49

ttj, já mám z Olomouce kamarádku - Dášu Žouželkovou možná znáš, jezdí western se svým valáškem Šejtanem

7.2.2008 20:56

jezabel napsal(a):
memmory: no to jo, no vidíš takovýhle diskuse jsou super

Hele lidi líbí se vám naše Dogorka? koukněte ona je tak trochu koza, páč nechce chodit a je strašně tlustá

7.2.2008 20:58

jezabel napsal(a):
Hele lidi líbí se vám naše Dogorka? koukněte ona je tak trochu koza, páč nechce chodit a je strašně tlustá

...hezka hlavicka, co je to zac?

jezabel napsal(a):

NJN hnědák s odznaky - nejpěknější kůň - hlavně že já mám černého hnědáka BO a dva hnědáky BO

Já jsem v Praze na ČZU obor chov koní No je to asi tak, že ten, kdo touží po jízdárně jí nemá a ten, kdo jí má, tak jí viužívá jen minimálně. Viz můj případ. Nemám s ním nejmenší problém, dělá a chodí tak, jak chci já, takže ho tam nemučím. To ho těžce nebaví... On miluje přírodní skoky a skákání a běhání, tak mu to dopřávám, dlužím mu to
tady ve výběhu, kde tráví asi nejvíc času

7.2.2008 21:00

jezabel napsal(a):

..koukni na mojeho oslika

7.2.2008 21:02

fotek mám moře, ale nejsou moc pěkné tak se nesmějte oK?
Jo jinak je to ČT po Gottward z Dunowa narozena v NJ 6.7.98

jinak taky toho nepůjde moc vidět, ale je to Dogi s dcerkou Dark Muffin (Federweisser)

7.2.2008 21:03

radule napsal(a):
..koukni na mojeho oslika

radule pěknej pěknej, co je to za plemínko?

7.2.2008 21:03

jezabel napsal(a):

jinak taky toho nepůjde moc vidět, ale je to Dogi s dcerkou Dark Muffin (Federweisser)

Já už chci taky hříbka

7.2.2008 21:04

jezabel napsal(a):

...obe krasny

7.2.2008 21:05

jezabel napsal(a):

...Ct po obvod slatinansky, zatim hrebcak 16roku a mam ho ani ne mesic...

7.2.2008 21:06

jezabel napsal(a):

No vypadá trochu jako Hvězdička

7.2.2008 21:06

...muzeme zalozit pristi tema, o nejhezciho oslika

7.2.2008 21:07

radule napsal(a):
...obe krasny

díky, Muffes bude mít 9 měsíců, ale ještě ji neodstavujem, páč nemáme box kam by jsme ji dali, ale fotečka je už stará mohla mít tak dva,tři týdny

tady dnešní fotka Muffy

7.2.2008 21:08

radule napsal(a):

Příště až tady zase bude mrtvo

7.2.2008 21:08

No je fakt, že teď už je to bezva, ale vloni to byl děs, výbeh jsme neměli, tak jsme koníka pouštěli na dvůr. Je sice velkej, tak se i proběhl, ale bylo to po něm vždycky jak oraniště. Teď je to ok. Jinak ten obor. Je to fajn, zajímá mě to, ale nejsem si jistá, jestli najdu pak uplatnění. Náš kraj je na koně dot chudej, takže nic oc... Jsem tam asi spíš ze zájmu, no. A Tebe zdrávka baví?

7.2.2008 21:11

memmory napsal(a):

maji stejnej kukuc...

7.2.2008 21:12

memmory napsal(a):
Příště až tady zase bude mrtvo

Jo a osla mám já

radule napsal(a):

jj to není špatný nápad, ale stejnak myslím že by to vyhrála ta naše malá - taťka Dogi a Mufě říká že jsou to novojičínsé kobyly páč jak jsme byli na chovatelské výstavě a tam měli všichni koně uši nějak takto:

Muffulka

...jak sou takhle spinavy tak jsou fakt na ....kazdej at si doplni co uzna za vhodne

7.2.2008 21:14

jezabel napsal(a):
jj to není špatný nápad, ale stejnak myslím že by to vyhrála ta naše malá - taťka Dogi a Mufě říká že jsou to novojičínsé kobyly páč jak jsme byli na chovatelské výstavě a tam měli všichni koně uši nějak takto:

Muffulka

...hezky foto, vy snad s tema fotakama i spite. Ja sice konika mam, ale uvidim ho az v tak v breznu, zatim pouze fotky

7.2.2008 21:15

memmory napsal(a):

memmery: je krásnej!! to o těch našich ani nemluvím ti mají na hlavách různé klikiháky

7.2.2008 21:18

agnes možná jo
Koukni jak se tvářila hodinu na světě

7.2.2008 21:20

No veterina je taky můj sen, ale po zkušenosti s veterinářem už bych do toho nešla. Mám tedy s naším doktorem jen ty nejlepší zkušenosti, ale když jsem viděla, jak se ve vteřinách musí rozhodnout... Na to bych fakt neměla. Stačilo mi, že jsem musela asistovat... Hrozivej pocit. A navíc si myslím, že jako ženská veterinářka bych neměla moc šanci. Malá zvířeta bych nechtěla dělat a ke koni si ženskou málokdo zavolá. Vím to z vlastní zkušenosti. Asi až v posledním případě...

7.2.2008 21:26

No asi to o sobě ví, tak si to může dovolit. Protože, když už o něco jde, tak se nekouká na sazbu.

7.2.2008 21:30

pa pa

7.2.2008 21:36

memmory napsal(a):

uz se vsichni rozutekly

7.2.2008 21:38

radule napsal(a):
uz se vsichni rozutekly

agnes: papa měj se
radule: já tu sem, jenom jsem byla u koníků

7.2.2008 21:41

jezabel napsal(a):
agnes: papa měj se
radule: já tu sem, jenom jsem byla u koníků

jj ty je mas doma?

7.2.2008 21:44

radule napsal(a):
jj ty je mas doma?

jjj vedle baráku ve stodole

7.2.2008 21:47

jezabel napsal(a):

...to mas super, taky bych to tak jednou chtelaa odkud jsi?

7.2.2008 21:48

radule napsal(a):
...to mas super, taky bych to tak jednou chtelaa odkud jsi?

Opavsko - Hradec nad Moravicí Kajlovec
Taková zapadlina no =) ale líbí se mi tu, i když si chci jednou udělat JK, tak tady to asik nebude =/ což mě i celkem mrzí, kdyby tu bylo víc místa bylo by to super

7.2.2008 21:48

jezabel napsal(a):

Já taky byla jsem dodat seno , vodu , zhasnout a chtěla jsem se pomazlit , ale oni už jsou zase někde v trapu

7.2.2008 21:50

memmory napsal(a):
Já taky byla jsem dodat seno , vodu , zhasnout a chtěla jsem se pomazlit , ale oni už jsou zase někde v trapu

...mas je porad venkuste to ale holky pracovity

7.2.2008 21:56

radule napsal(a):

no to víš =D no oni mají volný výběh takže můžou kdykoli kamkoli ale jsou pořád venku, ráno je pak dávám do výběhu dohromady, protože Unča má jenom box - není místo na další výběh

7.2.2008 21:57

jezabel napsal(a):
no to víš =D no oni mají volný výběh takže můžou kdykoli kamkoli ale jsou pořád venku, ráno je pak dávám do výběhu dohromady, protože Unča má jenom box - není místo na další výběh

...aha tak to maji prima, uz se tesim az si toho mojeho taky dovezu domu

7.2.2008 21:59

radule napsal(a):
...aha tak to maji prima, uz se tesim az si toho mojeho taky dovezu domu

radule: a kdepa ho máš?

7.2.2008 22:01

jezabel napsal(a):
radule: a kdepa ho máš?

...zatim v cesku(ziju ve svycarsku) a konika jsem koupila ani ne pred mesicem, a jelikoz nebyl ockovanej, kopytka hrozny, papiry se musi zazadat o duplikaty, protoze stary se nevi kde jsou, e atd, atd. tak musim pockat az do leta...

7.2.2008 22:05

radule napsal(a):
...zatim v cesku(ziju ve svycarsku) a konika jsem koupila ani ne pred mesicem, a jelikoz nebyl ockovanej, kopytka hrozny, papiry se musi zazadat o duplikaty, protoze stary se nevi kde jsou, e atd, atd. tak musim pockat az do leta...

ježiš chudák! Kdo se ti o něj stará? Tak jako já bych asi do ciziny nejela natrvalo, i když kdoví že no ale myslím že na to mám ještě hodně času

7.2.2008 22:11

jezabel napsal(a):
ježiš chudák! Kdo se ti o něj stará? Tak jako já bych asi do ciziny nejela natrvalo, i když kdoví že no ale myslím že na to mám ještě hodně času

...ja jsem tady taky nechtela zustat, jela jsem sem pracovne. no a pak se to nejak zvrtlomam ho ustajenyho u Mlady Boleslavy v jedne rodinne mastaly a muzu rict, ze jsme meli stesti. majitele super. Vse zarizuji oni, Beda je kazdej den venku na pastve,ocistiho, no proste super. Malo kde by tohle delaly a jeste k tomu je to hrebcak, takze najit ustajko to taky neni jednoduchya fakt se o neho staraji super. jelikoz se musi zase naucit normalne zrat, takze zatim jenom otruby a pomalicku na vse. Jsou zkratka super!!!! Mrkni na jejich stranky www.stajvodeta.cz

7.2.2008 22:15

radule napsal(a):

no koníci nají stáj ale když nemusí tak doma nejsou

7.2.2008 22:17

memmory napsal(a):

...co by tak doma delaly, taky bych hned vypadla kdybych mohla

7.2.2008 22:18

memmory napsal(a):

Tak to máš celkem dobrý, no tak já mám na nějaké vycestování čásu
mamka by se asi ale zbláznila, ale já bych ji ani koníky tady nenechala

7.2.2008 22:18

radule napsal(a):
...co by tak doma delaly, taky bych hned vypadla kdybych mohla

No to já ne-e raději bych šla spát taky už jdu - nebavilo by mě jenom jíst - měla bych s toho mindráky

7.2.2008 22:20

jezabel napsal(a):

No mě by se o koníky asi nikdo doma nepostaral , kdybych jela někam do pááá.
Mamka je hospodská - každej den kromě pondělí je tam od 16 : 00 takže brzo a zbytek domácnosti je nekoňofilní

7.2.2008 22:23

memmory napsal(a):
No mě by se o koníky asi nikdo doma nepostaral , kdybych jela někam do pááá.
Mamka je hospodská - každej den kromě pondělí je tam od 16 : 00 takže brzo a zbytek domácnosti je nekoňofilní

aha to je blbý no, tak mamka byla mistr republiky drezury "S" a parkury "S" takže jako s tou úpe super =)

7.2.2008 22:24

jezabel napsal(a):

...u nas me v tom podporovaly, a muzu rict, ze to je super zkusenost, sem za to vdecna, a ted mam prima rodinu a i konika. Vse co si muzu prat!!!

7.2.2008 22:24

jezabel napsal(a):
aha to je blbý no, tak mamka byla mistr republiky drezury "S" a parkury "S" takže jako s tou úpe super =)

Jo kobyla je taky mamči - ona jezdí - v mezích - ráno se postará - pustí koníky do ohrady , nakrmí , dá seno , vodu jo vše ok , jen není od 16 : 00 doma no

7.2.2008 22:27

memmory napsal(a):
Jo kobyla je taky mamči - ona jezdí - v mezích - ráno se postará - pustí koníky do ohrady , nakrmí , dá seno , vodu jo vše ok , jen není od 16 : 00 doma no

...tak to u me v rodine jen deda byl kovar, a jedinej blazen do koni jsem ja a ted i muj syn(ale tomu je jen rok), ale kdyz vidi koniky tak je jak utrzenej z retezu....

7.2.2008 22:27

radule napsal(a):
...u nas me v tom podporovaly, a muzu rict, ze to je super zkusenost, sem za to vdecna, a ted mam prima rodinu a i konika. Vse co si muzu prat!!!

jj taky tak nějak no..
to je blbý no, tak u nás se ráno stará mamka a večer obě =)

7.2.2008 22:38

jezabel napsal(a):
jj taky tak nějak no..
to je blbý no, tak u nás se ráno stará mamka a večer obě =)

halóó

7.2.2008 22:42

jezabel napsal(a):
halóó

halooo, haloooo

Přidejte reakci

Přidat smajlík