radule
napsal(a):
...zkouska jestli tady jeste nekdo je, nebo uz vsichni spite?
ja nespim tedka jsem přijela s odpoledni
woldemortik
napsal(a):
ja nespim tedka jsem přijela s odpoledni
kde děláš marti?
radule
napsal(a):
...to je fakt, ty maji tak silene otevreno
nee tak bych nešla .nesnesla bych ty lidi co tam přád nadávaj na ceny.dělám ve fabrice.jo už jsem tak dopadla ma od dvou do desti přiští týden od 6 do 14,ale delala jsem v kravín+ tam byla smena od 4do11 a 2do 8
radule
napsal(a):
...peknej konik
tojoale na ranni moc ne rychle je tma.jinak na opoledni rano nakrmit donest vodu azse do prace.tedka o vikendu valim k cizimu konikovy znamej si koupil n v gn.tak odemne chce abych mu poradila s konma moc neumi no uvidime jak to pujde kobyla je krásna tojo vemu sebou foták pak ukážu jak to dopadlo.je to kamík od kterého jsem koupila ferdu.stejnak vim že ta kobyla skončí jendou u mě
woldemortik
napsal(a):
tojoale na ranni moc ne rychle je tma.jinak na opoledni rano nakrmit donest vodu azse do prace.tedka o vikendu valim k cizimu konikovy znamej si koupil n v gn.tak odemne chce abych mu poradila s konma moc neumi no uvidime jak to pujde kobyla je krásna tojo vemu sebou foták pak ukážu jak to dopadlo.je to kamík od kterého jsem koupila ferdu.stejnak vim že ta kobyla skončí jendou u mě
taky ještě nespim,teď sem přišla se psem z venku...
woldemortik
napsal(a):
...ja nechapu lidi, kterinemaji co na praci, ty ses taky porad v jednom kole, nekdyaby den mel tak 30 hodin, ze?
radule
napsal(a):
...zkouska jestli tady jeste nekdo je, nebo uz vsichni spite?
...tak letim spat, zatim pa pa
radule
napsal(a):
nikdooo tady nejniiiiii, katastrofaaaa
jezabel:tady je taky jedna co hleda...
radule
napsal(a):
Já su tu taky! Tak sem dám aspoň fotku jak je Wilda na lonži.
radule
napsal(a):
jj taky jednu mám - no teď už ne , ale fotky zůstaly
radule máš ICQ ??
monikafris
napsal(a):
Já su tu taky! Tak sem dám aspoň fotku jak je Wilda na lonži.
a ještě jednu....
jezabel
napsal(a):
memmory: k příspěvku výš - no já vím, ale ta naše kobyla je koza a když jsem viděla na tom divku co nám minulej rok dal Chabi tak Securiti šel jak kráva tak to k sobě namá tak daleko ne
Jo jinak jak žijete lidi?
jo jinak k tomu připouštění - buď to bude Campbel z Mustangu (ale není tak jistý), anebo podruhý Federweisser máme teďka nádhernou klisničku po Féďovi tak proč ne dvě =o) ale spíš bude záležet jestli bude Féďa připouštět doufám teda že jo, ale kdo ví...
no já osobně bych aspoň jednou zkusila Le Patrona je to super kůň a mi se mociq líbí, akorát kobyla je mamky no
jezabel
napsal(a):
no vidíš! Mě tady napadlo akorát že samice dojí, ale to je asi vše co maj společnýho no
No koza a kráva - celkem zajímavé spojení by to bylo
Býk ..........
memmory
napsal(a):
No koza a kráva - celkem zajímavé spojení by to bylo
Býk ..........
........... a koza
jezabel
napsal(a):
jo jinak k tomu připouštění - buď to bude Campbel z Mustangu (ale není tak jistý), anebo podruhý Federweisser máme teďka nádhernou klisničku po Féďovi tak proč ne dvě =o) ale spíš bude záležet jestli bude Féďa připouštět doufám teda že jo, ale kdo ví...
no já osobně bych aspoň jednou zkusila Le Patrona je to super kůň a mi se mociq líbí, akorát kobyla je mamky no
jezabel:ten campbel je super,ten le patron je libivej, ale na skoky teda nic moc