Ahojky! Tak kdo jedete zítra na přehlídku plemených hřebců stáje Mustang?? Já tam budu na 100%
jezabel
napsal(a):
Ahojky! Tak kdo jedete zítra na přehlídku plemených hřebců stáje Mustang?? Já tam budu na 100%
No jela bych, ale mám to daleko a už mám na zítra jiný program.. tak to všechno nafoť =o)
haisovad
napsal(a):
Já jedu (zatím to je tak naplánované), sice to máme přez celou republiku ale jedeme se podívat na chlapáky z MUSTANGu... V pondělí čekejme maximum fotek...
Supéér se těšim na fotky, a bude to asi v hale že? nebo venku?
radule
napsal(a):
...jasne ale vino ne pred focenim, abys nefotila jenom ty jezdcechceme koniky, velmi rada se mrknu a jak uz jsem videla mas mooooc pekny fotky
ÓÓÓ, děkjji za pochvalu...
Budu se snažit holky..., uvidíme co z toho vyjde. Musela jsem dneska navštívit tetu strejce...zítra to dospím v autě...
sadzi saj

haisovad
napsal(a):
Heh, to věřím...
Za chvíli to balíme a tradá do peřin, musím se na zítřejší den pořádně vyspat... A zbytek dospat v autě, se zbytkáčem zásadně neřídim
Kdopak máte fotečky, šup sem s nima
sadzi saj
napsal(a):
Kdopak máte fotečky, šup sem s nima
tak koukněte na fota http://jesa.rajce.idnes.cz/ Chovatelska_prehlidka_plemenych_hrebcu_ staje_Mustang/
Jinak můj nej nej nej plemeník je Le Patron
Jinak na naši Dogi dáme jednoho z těchto tří: Wilson, Ligoretto anebo Campbel
sadzi saj

jezabel
napsal(a):
tak koukněte na fota http://jesa.rajce.idnes.cz/ Chovatelska_prehlidka_plemenych_hrebcu_ staje_Mustang/
Jinak můj nej nej nej plemeník je Le Patron
Jinak na naši Dogi dáme jednoho z těchto tří: Wilson, Ligoretto anebo Campbel
Super fotečky
haisovad
napsal(a):
Já už jsem je také naházena na album...ale omlouvám se, foťák mi to nechtěl brát v hale...http://album.volny.cz/tajemna.danny1 (sekce PŘEHLÍDKA.....)
Taky mám kopu fotek, tak se koukněte...
http://kacaa.rajce.idnes.cz/Prehlidka_hrebcu/
jezabel
napsal(a):
tak co byli jste na Mustangích
hh, fotila jsem mobilem, takže nic moc
Cartauche
tauria
napsal(a):
hh, fotila jsem mobilem, takže nic moc
Cartauche
Pinot Grigio- či jak se jmenuje
tauria
napsal(a):
Pinot Grigio- či jak se jmenuje
a můj nejoblíbenější (ne jen proto že s ním máme připuštěnou kobylu )
Le Patron
tauria
napsal(a):
a můj nejoblíbenější (ne jen proto že s ním máme připuštěnou kobylu )
Le Patron
aha , tady je v boxe, tu jsem nechtěla...
tauria
napsal(a):
aha , tady je v boxe, tu jsem nechtěla...
Jejda, taky čekáte lepatroně?:-) těch bude panečku...taky jsem byla, moc se mi to líbilo..
tauria
napsal(a):
a byli jste se podívat v těch chovných stájích, bylo tam asi tak 40Patronů a za minulý rok je po něm 150 hříbat!
a kde přesně myslíš? viděla jsem jen hřebce ve stáji před začátkem předváděčky a pak koníky venku nad halou, mají ještě někde něco? Simplex pod sedlem
gituna
napsal(a):
a kde přesně myslíš? viděla jsem jen hřebce ve stáji před začátkem předváděčky a pak koníky venku nad halou, mají ještě někde něco? Simplex pod sedlem
bylo to kousek dál, byli tam jenom hříbata a chovné kobyly. bylo to takové starší JZD jakoby. Fotky z tama bohužel nemám.
Simplex s enám líbil na předvádění jako vyrovnaný a hodný na naší lehce vyblázněnou kobylu, ale pak nás trochu zklamal pod sedlem-byl takový těžkopádný...
tauria
napsal(a):
bylo to kousek dál, byli tam jenom hříbata a chovné kobyly. bylo to takové starší JZD jakoby. Fotky z tama bohužel nemám.
Simplex s enám líbil na předvádění jako vyrovnaný a hodný na naší lehce vyblázněnou kobylu, ale pak nás trochu zklamal pod sedlem-byl takový těžkopádný...
Aha, tak o tom vůbec nevím, škoda, jinak bych se ráda podívala, co můžeme očekávat, že nám z kobyly vyleze mě zaujal Campbel, ve volnosti se předvedl pěkně, pod sedlem mu to také šlo..Budete zase pouštět letos? a kdy bude lepatroně?
gituna
napsal(a):
Aha, tak o tom vůbec nevím, škoda, jinak bych se ráda podívala, co můžeme očekávat, že nám z kobyly vyleze mě zaujal Campbel, ve volnosti se předvedl pěkně, pod sedlem mu to také šlo..Budete zase pouštět letos? a kdy bude lepatroně?
mělo by být v dubnu, tak se těšíme mě se zase hodně líbil Poison, byl takový pěkňoučký
kámoška bude připouštět letos se Satisfaction, na přehlídce se mi moc nezdál,a le pod sedlem byl úžasný
to je naše mamina(ta s hvězdou)-měla už 6hčíbat a všehny se potatily, takže to bude asi kopie Le Patrona
tauria
napsal(a):
mělo by být v dubnu, tak se těšíme mě se zase hodně líbil Poison, byl takový pěkňoučký
kámoška bude připouštět letos se Satisfaction, na přehlídce se mi moc nezdál,a le pod sedlem byl úžasný
to je naše mamina(ta s hvězdou)-měla už 6hčíbat a všehny se potatily, takže to bude asi kopie Le Patrona
Já jsem tam taky byla Šla jsem si vybírat tatínka rpo hříbátko
vybrala jsme si Cartoucheho moc kransý hřebec velmi nadaný a to jeho hříbatko taky