Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2008 20:21

Ahojky všem, tak mě zajímá jestli se tu najde někdo kdo se o toto odvětví také zajímá a má rád plňase =o)

9.2.2008 07:06

anky33 napsal(a):
Ahojky všem, tak mě zajímá jestli se tu najde někdo kdo se o toto odvětví také zajímá a má rád plňase =o)

Jj, já jo...

9.2.2008 14:44

vap napsal(a):
Jj, já jo...

Tak mi něco pověz kde jezdíš, jaký máte koně atd.?

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.2.2008 16:17

anky33 napsal(a):
Tak mi něco pověz kde jezdíš, jaký máte koně atd.?

muj Absik v padocku

9.2.2008 16:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
muj Absik v padocku

jinak nedavno jsem koupila plnasku jenze ji byvali majitele nezaregistrovali takze mi z ni udelaji ceskyho teplokrevnika.protoze pry ta registrace nejde udelat zpetne.nbyla sem nastvana pekne protoze sem hribe po kobyle chtela na dostihy.ted misto plnokrevne kobyly budu mit ct coz me pekne vzalo,protoze mam jeste 1. plnase byvalyho dostihaka tak sem chtela chovat pouze plnasi.
foto kobylky A1/1 ze ktere mi udelaji ČT 8(((

9.2.2008 16:23

jinak nedavno jsem koupila plnasku jenze ji byvali majitele nezaregistrovali takze mi z ni udelaji ceskyho teplokrevnika.protoze pry ta registrace nejde udelat zpetne.nbyla sem nastvana pekne protoze sem hribe po kobyle chtela na dostihy.ted misto plnokrevne kobyly budu mit ct coz me pekne vzalo,protoze mam jeste 1. plnase byvalyho dostihaka tak sem chtela chovat pouze plnasi.
foto kobylky A1/1 ze ktere mi udelaji ČT 8(((

Absik

9.2.2008 16:39

Absik

Absik je krásnej =o) po kom je?
To s tou kobčou je mi líto a je divný že to nejde zpětně...
Foto: pouštění do výběhu Zeerow, Masr a Čicumb =o)

9.2.2008 19:24

anky33 napsal(a):

Ahoj no tak odpovídám za Verču. Abes je po Chiavari z Arabky. Jinak co je to za koníka na té první fotce?? A co Zeerow trénuje na další Velkou? Vypadá že elánu má dost.
Jinak na fotečce je LittleLord,už je ale po smrti

9.2.2008 19:29

anky33 napsal(a):

Jinak já jezdímv JO Beňov,máme tu 7 plňasů , všeci krok 1 běhali alemomentálně máme v tréninku 3 koníky

Na obrázku jenášGrémium v Albertovci 07

9.2.2008 19:34

ijik napsal(a):
Jinak já jezdímv JO Beňov,máme tu 7 plňasů , všeci krok 1 běhali alemomentálně máme v tréninku 3 koníky

Na obrázku jenášGrémium v Albertovci 07

Ahojky, taky se zajímám o plňase mám je mocinky ráda..APPIA

9.2.2008 19:36

eowyn napsal(a):
Ahojky, taky se zajímám o plňase mám je mocinky ráda..APPIA

tady COSMA doufám že se nebude Míša zlobit vodí jí..

9.2.2008 21:13

ijik napsal(a):
Ahoj no tak odpovídám za Verču. Abes je po Chiavari z Arabky. Jinak co je to za koníka na té první fotce?? A co Zeerow trénuje na další Velkou? Vypadá že elánu má dost.

Na první fotce je Dygdal (POL) z Pardubického zimního favorita (ten není od nás)...
Jinak se Zeerdou trénujem, zkusíme kvalifikaci a dál se uvidí..
Jezdím tedy v DS Hrudka - máme 6 koní... Z toho 2 už neběhají, a Lirain je zraněný tak nejspíš bude běhat až k podzimu...
Tady Lirain v Ceně Vltavy

9.2.2008 21:18

eowyn napsal(a):
tady COSMA doufám že se nebude Míša zlobit vodí jí..

Zeerow a já

9.2.2008 21:27

anky33 napsal(a):

taky mám ráda A1/1 bospor běhával překážkový dostihy
zbylo mi po něm sedlo 1,5kg nemá někdo zájem?

9.2.2008 21:36

anky33 napsal(a):
Zeerow a já

Čicumb a Zeerow

9.2.2008 23:14

bospor napsal(a):
taky mám ráda A1/1 bospor běhával překážkový dostihy
zbylo mi po něm sedlo 1,5kg nemá někdo zájem?

Moje nejlepší kamarádka v učňovce (Velká Chuchle) na Neutronovi

10.2.2008 06:50

denyxa napsal(a):
Moje nejlepší kamarádka v učňovce (Velká Chuchle) na Neutronovi

a ta kamarádka to je Bulisová, Trňáková, nebo Veselá? takhle z fotky to nejde poznat

10.2.2008 08:39

muj Absik v padocku

Jak se jmenuje jezdec na tom koni neni to Filip??

10.2.2008 08:41

eowyn napsal(a):
a ta kamarádka to je Bulisová, Trňáková, nebo Veselá? takhle z fotky to nejde poznat

Ne ne ani Lucka ani Jana,ale Soňa Hermannová ty je znaš??

10.2.2008 08:45

denyxa napsal(a):

Trně je tady na Lasley Grey

10.2.2008 10:12

denyxa napsal(a):

znám jen ty co jsem jmenovala, ale oni mě neznají, Soňu neznám nastupuju totiž tenhle rok do Chuchle (jestli mě tedy vezmou) to je ve hnězdách..

10.2.2008 17:35

anky33 napsal(a):

taky se zajímam o plnase a i o dostihy moje kobylka má bojovný srdce i když je to čt má pořádnou výdrž hrozně ráda běha myslim si že to zdědila po babičce protože její babička byla plnas tak po ní zdědila povahu

10.2.2008 17:49

anky33 napsal(a):

tady muj Fragyndeda je nijinsky snad pristi rok vybehne jinak mame 3 v treninku

10.2.2008 17:56

wikawe napsal(a):

Tyjo ten má ale dlouhé spěnky a zdá se mi že i kopyta - teda to není rýpání, jen jsem to ještě neviděla.

10.2.2008 18:29

thesis napsal(a):
Tyjo ten má ale dlouhé spěnky a zdá se mi že i kopyta - teda to není rýpání, jen jsem to ještě neviděla.

Taky mě hnedka zaujaly přední nožky.....Jinak já mám plnokrevníka po dostihové kariéře.Běhal překážky do svých 9 let tady v Čechách, ale i v zahraničí-Německo a Itálie.Jmenuje se O'Henry,teďkom v únoru mu bude 15 let a téměř každý, kdo ho viděl, tak by mu takový věk nehádal.Vypadá dobře-zachovale.Narodil se v Německu u Helmuta Jenssena.V roce 97 byl prodán Josefu Vranému do Stráže,pak ho měla v nájmu Převozníková Martina a když se vrátil z nájmu zpět k panu Vranému, tak byl prodán k poslednímu majiteli, který s ním běhal dostihy a to Pavlu Szikorovi.V roce 2002 jsem ho koupila a od té doby si u mě užívá zaslouženého aktivního důchodu.Má veškerou péči a pozornost.Jinak jeho táta je Heraldiste a mamka Ozeana.Kdyby jste náhodou někdo znal výše jmenované,především pana Vraného nebo paní Převozníkovou, tak bych byla ráda za kontakt-ráda bych se o mém koni něco dozvěděla více-jaký byl v tréninku, na závodech a samozřejmě bych nepohrdla ani fotkama.

Jsem taktéž příznivcem dostihů,především překážek.

10.2.2008 18:29

anky33 napsal(a):

Ahojky já mám doma A1/1, Charlotten stern. O toto plemeno se zajímám a neměnila bych.

10.2.2008 20:07

eowyn napsal(a):
znám jen ty co jsem jmenovala, ale oni mě neznají, Soňu neznám nastupuju totiž tenhle rok do Chuchle (jestli mě tedy vezmou) to je ve hnězdách..

tak to drzim palecky jestli by te vzali tak se tam mozna o prazdninam potkame mam tam brigadu u Olivy Horové (Faltové),ale v Chuchli nebudu zas tak casto jelikoz budu v Bezdekove..:

10.2.2008 20:26

anky33 napsal(a):

Ahoj vlastním jednoho bejvalího dostiháčka. Jsem strašně ráda že ho mám i přes jeho trošku komplikovanější povahu.

11.2.2008 10:50

wikawe napsal(a):

Polobrácha Fragyho, snad taky dostihový kandidát..

12.2.2008 12:49

denyxa napsal(a):

kazdej ji zna !!!

Neregistrovaný uživatel

12.2.2008 14:38
Neregistrovaný uživatel

dalajlama napsal(a):
Ahoj vlastním jednoho bejvalího dostiháčka. Jsem strašně ráda že ho mám i přes jeho trošku komplikovanější povahu.

Nerada se vměšuji to tak pěkně rozjeté debaty,pěkní koníci,musím pochválit
Chci se zeptat jestli někdo nemá zájem k dostihákům do Irska? Tady jsou koníci pořádní
A je jich tu hodně,a aspon tu není zima jako u nás v čechách
Když tak se klidně ozvěte!
To je fotečka z nědělních závodů Poin-to-poit....

12.2.2008 18:13

habecko napsal(a):
kazdej ji zna !!!

Jn se nedivím je to suprová holčina mám ji moc ráda...

12.2.2008 18:41

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chci se zeptat jestli někdo nemá zájem k dostihákům do Irska? Tady jsou koníci pořádní

A tohle se přihodilo před náma,omlouvám se že foto není moc kvalitní,fotáček je už starší

12.2.2008 18:44

shantal88 napsal(a):
A tohle se přihodilo před náma,omlouvám se že foto není moc kvalitní,fotáček je už starší

kdybych neměla přítele a koně, tak bych jela na zkušenou.....ale bohužel

12.2.2008 19:59

denyxa napsal(a):

jeee ty znas Lesley Grei? ta je od nas ze staje, a vodi ji kamaradka Monika, nemas vic fotek z konikama s timto modrym dresem s cernym V? jedna se treba o Arrose Pepe, Abeatuba, Lesley Grei, Lesley, Lesley Lady, Sea Plane, Sea Walka, Security, Quincy, Tak March, Gasconi, Gracious Lady,...

12.2.2008 20:05

michaela z napsal(a):

Já a Oligar, svěřenec pana Popelky

12.2.2008 20:16

dzaina napsal(a):
Já a Oligar, svěřenec pana Popelky

Taky se mi líbí dostihy, ale hltat je nemusím... Jinak angličtí pnokrevníci jsou nádherní koně, to musím uznat... Já dřív jezdila taky na dostihácích, třeba někdo znáte- Modřenka (moje první koňoláska ), Monte Bell, Olympic Gold... Byli to úžasní koně, vyrovnaní, klidní, zažila jsem s nima moc krásné chvíle, na které ráda vzpomínám. Uvažovala jsem nad koupí Modrušky, ale nakonec z toho sešlo, škoda...

12.2.2008 20:23

ladys napsal(a):
Taky se mi líbí dostihy, ale hltat je nemusím... Jinak angličtí pnokrevníci jsou nádherní koně, to musím uznat... Já dřív jezdila taky na dostihácích, třeba někdo znáte- Modřenka (moje první koňoláska ), Monte Bell, Olympic Gold... Byli to úžasní koně, vyrovnaní, klidní, zažila jsem s nima moc krásné chvíle, na které ráda vzpomínám. Uvažovala jsem nad koupí Modrušky, ale nakonec z toho sešlo, škoda...

Korinka, letosni adeptka na Velkou Pardubickou, loni nemela leta ale kvalifikovala se, tak letos budem drzet palecky

12.2.2008 21:58

ladys napsal(a):

Ládys,Moniniho(Monte Bell) pravdepodobne poznam,je to hnedacik s pruzkom na cumaku?pokial je to on-desna hysterka na chlapov,ma sa dobre,je kusok od Brna,vacsinu roku nic nerobi len sa flaka vo vybehu,cas od casu ma majitelka "aktivnejsie" obdobia a chodi na vychadzky,foto skusim pohladat,ale asi nenajdem...

13.2.2008 07:04

michaela z napsal(a):

já kdybych neměla jak Míša - přítele, koně + ještě psy a obchod... jsem tu už moc zakořeněná... Taky bych moc ráda jela ....

13.2.2008 07:08

spirit napsal(a):
já kdybych neměla jak Míša - přítele, koně + ještě psy a obchod... jsem tu už moc zakořeněná... Taky bych moc ráda jela ....

jinak tohle je můj "dostihák" - běžel jen jednou nějaký neregistr ale trénovali snad 2,5 roku...

13.2.2008 10:46

ijik napsal(a):

jéé, to je dost stará fotka, co? po smrti je, co tak počítám, osm let? nemáš víc fotek Lordíka? v PC mám jen pár, jinak vše na papíře. iridales@centrum.cz

13.2.2008 11:09

Ládys,Moniniho(Monte Bell) pravdepodobne poznam,je to hnedacik s pruzkom na cumaku?pokial je to on-desna hysterka na chlapov,ma sa dobre,je kusok od Brna,vacsinu roku nic nerobi len sa flaka vo vybehu,cas od casu ma majitelka "aktivnejsie" obdobia a chodi na vychadzky,foto skusim pohladat,ale asi nenajdem...

Asi to bude on... Je to hnědák s hvězdou, která přechází v pruh.. Jeho hnědá barva, bych řekla, je dost vyjímečná, jde jakoby do plava. Jo na chlapy byl vždycky opatrnější, ale byl úžasnej. Znám ho z Hoděčína. Jezdilo se na něm úžasně.. Doufám, že se má dobře.

13.2.2008 12:04

iridales napsal(a):
jéé, to je dost stará fotka, co? po smrti je, co tak počítám, osm let? nemáš víc fotek Lordíka? v PC mám jen pár, jinak vše na papíře. iridales@centrum.cz

Jé Iris jsi to ty? Mám nějaké nascanované od Evky a Lesíka ale kvalita nic moc. Kulíska ti pošlu na maila, co kdyby ses někdy ukázala v JO?
Tady hlavička z fotek od Evky

13.2.2008 12:05

spirit napsal(a):
jinak tohle je můj "dostihák" - běžel jen jednou nějaký neregistr ale trénovali snad 2,5 roku...

Můj "dostihák" letos 24,jmenuje se Alag.

13.2.2008 12:06

alda napsal(a):
Můj "dostihák" letos 24,jmenuje se Alag.

Ještě jedna

13.2.2008 12:50

ijik napsal(a):
Jé Iris jsi to ty? Mám nějaké nascanované od Evky a Lesíka ale kvalita nic moc. Kulíska ti pošlu na maila, co kdyby ses někdy ukázala v JO?

jasně, že já:o) poslala jsem Ti mail:o)

13.2.2008 18:57

ijik napsal(a):

Tak omluva tahle hlavička patří jinému dostiháčkovi a to Scangeesovi, takže přidávám jinou fotku Kuldy. Snad už to bude on

13.2.2008 21:05

klarusa napsal(a):
jeee ty znas Lesley Grei? ta je od nas ze staje, a vodi ji kamaradka Monika, nemas vic fotek z konikama s timto modrym dresem s cernym V? jedna se treba o Arrose Pepe, Abeatuba, Lesley Grei, Lesley, Lesley Lady, Sea Plane, Sea Walka, Security, Quincy, Tak March, Gasconi, Gracious Lady,...

Klarusa: Ahoj, já mám foto Arrows Pepe z Chuchle na www.anky.rajce.net

13.2.2008 21:08

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Já bych jela ale až tak za rok až dostuduji =o)

13.2.2008 21:10

ladys napsal(a):

Ladys: Olympic Gold nebyl u p.Junkový? Teď je prý už v Kojatíně...

13.2.2008 21:22

anky33 napsal(a):
Ladys: Olympic Gold nebyl u p.Junkový? Teď je prý už v Kojatíně...

Jo byl u ní, jako všichni dostiháci, co jsem jezdila.... Nevíte někdo, kde je Moudrá??

13.2.2008 21:27

ladys napsal(a):
Asi to bude on... Je to hnědák s hvězdou, která přechází v pruh.. Jeho hnědá barva, bych řekla, je dost vyjímečná, jde jakoby do plava. Jo na chlapy byl vždycky opatrnější, ale byl úžasnej. Znám ho z Hoděčína. Jezdilo se na něm úžasně.. Doufám, že se má dobře.

mno,poznam ho ako hnedaka,ta hlava sedi,udajne behal aj nejake steeple(prutky?).ale myslim,ze sa ma naozaj dobre,ako vravim,rekreacne jazdenie,inak flakanie s kamosmi vo vybehu

14.2.2008 09:47

ijik napsal(a):
Tak omluva tahle hlavička patří jinému dostiháčkovi a to Scangeesovi, takže přidávám jinou fotku Kuldy. Snad už to bude on

Scangees mi taky nevadí, taky to byl fajn koňouch:o)

14.2.2008 10:58

mno,poznam ho ako hnedaka,ta hlava sedi,udajne behal aj nejake steeple(prutky?).ale myslim,ze sa ma naozaj dobre,ako vravim,rekreacne jazdenie,inak flakanie s kamosmi vo vybehu

jojo, jezdil steeple... Myslím, že ještě předloni startoval. Viděla jsem ho v televizi před Pardubickou... Jinak Olin (Olympic Gold), jezdí každý rok cenu Labe, tak ho hltám očima, je to krásnej kůň a vůbec se nechová jako hřebec.

14.2.2008 11:47

anky33 napsal(a):
Klarusa: Ahoj, já mám foto Arrows Pepe z Chuchle na www.anky.rajce.net

dekuju moc, jdu se na nej mrknout, ale ta fotka co mas tady je moc pekna

19.2.2008 14:09

spirit napsal(a):

Ahoj jak je koník velkej a co je to zač? Vybadá jako obr

1.3.2008 22:50

ladys napsal(a):
jojo, jezdil steeple... Myslím, že ještě předloni startoval. Viděla jsem ho v televizi před Pardubickou... Jinak Olin (Olympic Gold), jezdí každý rok cenu Labe, tak ho hltám očima, je to krásnej kůň a vůbec se nechová jako hřebec.

mam par fotiek Monte Bella. dufam,ze to majitelke nebude vadit

1.3.2008 22:58

mam par fotiek Monte Bella. dufam,ze to majitelke nebude vadit

2.3.2008 08:41

anky33 napsal(a):

Ketty Sharp má hřebečka po Rainbows for Life

2.3.2008 08:42

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Ketty Sharp má hřebečka po Rainbows for Life

a ještě 3 dny po porodu

2.3.2008 08:52

a ještě 3 dny po porodu

Jéééééééé gratuluji.To je nádherné!!!!!!!!Kettynka byla moje láska,když stála u Pirucha .Moc ji pozdravuj!!!!!!!

2.3.2008 09:08

jajina napsal(a):
Jéééééééé gratuluji.To je nádherné!!!!!!!!Kettynka byla moje láska,když stála u Pirucha .Moc ji pozdravuj!!!!!!!

vyřídím

2.3.2008 09:49

a ještě 3 dny po porodu

no ten je krasny dufam, ze v dostihoch mamu nezahanbi

2.3.2008 14:45

dzaina napsal(a):
Korinka, letosni adeptka na Velkou Pardubickou, loni nemela leta ale kvalifikovala se, tak letos budem drzet palecky

Znám její příbuznou....Kirby.....teda bylo mi to aspon řečený...matka Kavarna, otec...si nevzpomínám...

3.3.2008 08:25

kfecek napsal(a):
Znám její příbuznou....Kirby.....teda bylo mi to aspon řečený...matka Kavarna, otec...si nevzpomínám...

nene, ty dvě spolu nemají vůbec nic společného, ale Kirby si pamatuju, když ještě běhala

3.3.2008 08:52

ijik napsal(a):
Ahoj jak je koník velkej a co je to zač? Vybadá jako obr

ijik: myslíš mojeho koňoucha?? No on jen tak vypadá, jinak měří 162 Jmenuje se Matcho :) On byl jak se to fotilo hodně nasvalený a hřebac tak vypadal fakt nádherně. www.elnegma.com - fotogalerie - tam má fotek více

3.3.2008 09:10

no ten je krasny dufam, ze v dostihoch mamu nezahanbi

gratuluji k miminku, tady jsem Ketty v dostizích držívala palce.

ijík

3.3.2008 09:27
ijík

a ještě 3 dny po porodu

Taky gratuluju. A už má jméno? Jinak je hezoučká asi po tátovi, ne?

3.3.2008 10:07

ijík napsal(a):
Taky gratuluju. A už má jméno? Jinak je hezoučká asi po tátovi, ne?

jestli nám to schválí jockey club, tak to bude Kiss Me

17.3.2008 10:20

jestli nám to schválí jockey club, tak to bude Kiss Me

Posouvám to dopředu, lidičky už se nám to blíží v úterý je na čt4 první turf a 4.4. první dostihy sice roviny v chuchli, já jsem spíš na stch, ale už je to tady

17.3.2008 10:50

anky33 napsal(a):

Ládys...
Olina jsem znala, jako mlaďocha a bylo to s ním sakra těžký , byl to dost tvrdohlavý hřebec, vůbec nám nechtěl chodit z výběhu Ale krásný, to on je. Někde určo vyhrabu fotky (pokusím se je přefotit z papíru), ještě z doby, kdy mu byly tak tři roky a měl ho pan Kučera

Kamča

8.3.2015 19:32
Kamča

XXX.XXX.168.14

Ahoj, nezná tu někdo Olympic Gold, velký tmavý ryzák, prosím o fokty, popřípadě o info, moc ráda bych ho našla.Olimpic Gold byl po matce Okarině.Všem moc děkuji.Jsem na facebooku jako Kamča Linhartová Piklová.

Kamča

8.3.2015 19:35
Kamča

XXX.XXX.168.14

Taky jsem u Karla Kučeri jezdila a Olimpika obsedala a jezdila ho do doby než ho Karel prodal.

Kamča

8.3.2015 19:35
Kamča

XXX.XXX.168.14

Olympika.

8.3.2015 19:43
roxicka17

XXX.XXX.132.237

Take jsem plnasum propadla a venuji se vyhradne jejich chovu.

8.3.2015 20:11
nataliehorakova

XXX.XXX.201.195

Já mám plnokrevníka Sandy Security po Security Risk, ale dostihy nám nic neříkají

Lomázová

6.5.2015 07:56
Lomázová

XXX.XXX.14.22

Ahojte chcem sa opýtať či neviete niekto ako sa majú alebo ich niekto z vás nemá žriebätá po mojej kobyle Shenai z Napajedle..hľadám o nich info

6.5.2015 08:46
nataliehorakova

XXX.XXX.114.174

Lomázová napsal(a):
Ahojte chcem sa opýtať či neviete niekto ako sa majú alebo ich niekto z vás nemá žriebätá po mojej kobyle Shenai z Napajedle..hľadám o nich info

Já mám valáška po Shenai. Ozvěte se na mail natalie.horakova112@gmail.com, pošlu Vám nějaké foto i info, jestli chcete :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík