Ahojky všem, tak mě zajímá jestli se tu najde někdo kdo se o toto odvětví také zajímá a má rád plňase =o)
vap
napsal(a):
Jj, já jo...
Tak mi něco pověz kde jezdíš, jaký máte koně atd.?
Uživatel s deaktivovaným účtem

anky33
napsal(a):
Tak mi něco pověz kde jezdíš, jaký máte koně atd.?
muj Absik v padocku

napsal(a):
muj Absik v padocku
jinak nedavno jsem koupila plnasku jenze ji byvali majitele nezaregistrovali takze mi z ni udelaji ceskyho teplokrevnika.protoze pry ta registrace nejde udelat zpetne.nbyla sem nastvana pekne protoze sem hribe po kobyle chtela na dostihy.ted misto plnokrevne kobyly budu mit ct coz me pekne vzalo,protoze mam jeste 1. plnase byvalyho dostihaka tak sem chtela chovat pouze plnasi.
foto kobylky A1/1 ze ktere mi udelaji ČT 8(((

napsal(a):
jinak nedavno jsem koupila plnasku jenze ji byvali majitele nezaregistrovali takze mi z ni udelaji ceskyho teplokrevnika.protoze pry ta registrace nejde udelat zpetne.nbyla sem nastvana pekne protoze sem hribe po kobyle chtela na dostihy.ted misto plnokrevne kobyly budu mit ct coz me pekne vzalo,protoze mam jeste 1. plnase byvalyho dostihaka tak sem chtela chovat pouze plnasi.
foto kobylky A1/1 ze ktere mi udelaji ČT 8(((
Absik
napsal(a):
Absik
Absik je krásnej =o) po kom je?
To s tou kobčou je mi líto a je divný že to nejde zpětně...
Foto: pouštění do výběhu Zeerow, Masr a Čicumb =o)
anky33
napsal(a):
Ahoj no tak odpovídám za Verču. Abes je po Chiavari z Arabky. Jinak co je to za koníka na té první fotce?? A co Zeerow trénuje na další Velkou? Vypadá že elánu má dost.
Jinak na fotečce je LittleLord,už je ale po smrti
anky33
napsal(a):
Jinak já jezdímv JO Beňov,máme tu 7 plňasů , všeci krok 1 běhali alemomentálně máme v tréninku 3 koníky
Na obrázku jenášGrémium v Albertovci 07
ijik
napsal(a):
Jinak já jezdímv JO Beňov,máme tu 7 plňasů , všeci krok 1 běhali alemomentálně máme v tréninku 3 koníky
Na obrázku jenášGrémium v Albertovci 07
Ahojky, taky se zajímám o plňase mám je mocinky ráda..APPIA
eowyn
napsal(a):
Ahojky, taky se zajímám o plňase mám je mocinky ráda..APPIA
tady COSMA doufám že se nebude Míša zlobit vodí jí..
ijik
napsal(a):
Ahoj no tak odpovídám za Verču. Abes je po Chiavari z Arabky. Jinak co je to za koníka na té první fotce?? A co Zeerow trénuje na další Velkou? Vypadá že elánu má dost.
Na první fotce je Dygdal (POL) z Pardubického zimního favorita (ten není od nás)...
Jinak se Zeerdou trénujem, zkusíme kvalifikaci a dál se uvidí..
Jezdím tedy v DS Hrudka - máme 6 koní... Z toho 2 už neběhají, a Lirain je zraněný tak nejspíš bude běhat až k podzimu...
Tady Lirain v Ceně Vltavy
eowyn
napsal(a):
tady COSMA doufám že se nebude Míša zlobit vodí jí..
Zeerow a já
anky33
napsal(a):
Ahojky všem, tak mě zajímá jestli se tu najde někdo kdo se o toto odvětví také zajímá a má rád plňase =o)
taky mám ráda A1/1 bospor běhával překážkový dostihy
zbylo mi po něm sedlo 1,5kg nemá někdo zájem?
bospor
napsal(a):
taky mám ráda A1/1 bospor běhával překážkový dostihy
zbylo mi po něm sedlo 1,5kg nemá někdo zájem?
Moje nejlepší kamarádka v učňovce (Velká Chuchle) na Neutronovi
denyxa
napsal(a):
Ne ne ani Lucka ani Jana,ale Soňa Hermannová ty je znaš??
Trně je tady na Lasley Grey
anky33
napsal(a):
taky se zajímam o plnase a i o dostihy moje kobylka má bojovný srdce i když je to čt má pořádnou výdrž hrozně ráda běha myslim si že to zdědila po babičce protože její babička byla plnas tak po ní zdědila povahu
anky33
napsal(a):
tady muj Fragyndeda je nijinsky
snad pristi rok vybehne jinak mame 3 v treninku
thesis
napsal(a):
Tyjo ten má ale dlouhé spěnky a zdá se mi že i kopyta - teda to není rýpání, jen jsem to ještě neviděla.
Taky mě hnedka zaujaly přední nožky.....Jinak já mám plnokrevníka po dostihové kariéře.Běhal překážky do svých 9 let tady v Čechách, ale i v zahraničí-Německo a Itálie.Jmenuje se O'Henry,teďkom v únoru mu bude 15 let a téměř každý, kdo ho viděl, tak by mu takový věk nehádal.Vypadá dobře-zachovale.Narodil se v Německu u Helmuta Jenssena.V roce 97 byl prodán Josefu Vranému do Stráže,pak ho měla v nájmu Převozníková Martina a když se vrátil z nájmu zpět k panu Vranému, tak byl prodán k poslednímu majiteli, který s ním běhal dostihy a to Pavlu Szikorovi.V roce 2002 jsem ho koupila a od té doby si u mě užívá zaslouženého aktivního důchodu.Má veškerou péči a pozornost.Jinak jeho táta je Heraldiste a mamka Ozeana.Kdyby jste náhodou někdo znal výše jmenované,především pana Vraného nebo paní Převozníkovou, tak bych byla ráda za kontakt-ráda bych se o mém koni něco dozvěděla více-jaký byl v tréninku, na závodech a samozřejmě bych nepohrdla ani fotkama.
Jsem taktéž příznivcem dostihů,především překážek.
anky33
napsal(a):
Ahojky já mám doma A1/1, Charlotten stern. O toto plemeno se zajímám a neměnila bych.
eowyn
napsal(a):
znám jen ty co jsem jmenovala, ale oni mě neznají, Soňu neznám
nastupuju totiž tenhle rok do Chuchle (jestli mě tedy vezmou
) to je ve hnězdách..
tak to drzim palecky jestli by te vzali tak se tam mozna o prazdninam potkame mam tam brigadu u Olivy Horové (Faltové),ale v Chuchli nebudu zas tak casto jelikoz budu v Bezdekove..:
anky33
napsal(a):
Ahoj vlastním jednoho bejvalího dostiháčka. Jsem strašně ráda že ho mám i přes jeho trošku komplikovanější povahu.
wikawe
napsal(a):
tady muj Fragyndeda je nijinsky
snad pristi rok vybehne jinak mame 3 v treninku
Polobrácha Fragyho, snad taky dostihový kandidát..
Neregistrovaný uživatel

dalajlama
napsal(a):
Ahoj vlastním jednoho bejvalího dostiháčka. Jsem strašně ráda že ho mám i přes jeho trošku komplikovanější povahu.
Nerada se vměšuji to tak pěkně rozjeté debaty,pěkní koníci,musím pochválit
Chci se zeptat jestli někdo nemá zájem k dostihákům do Irska? Tady jsou koníci pořádní
A je jich tu hodně,a aspon tu není zima jako u nás v čechách
Když tak se klidně ozvěte!
To je fotečka z nědělních závodů Poin-to-poit....
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chci se zeptat jestli někdo nemá zájem k dostihákům do Irska? Tady jsou koníci pořádní
A tohle se přihodilo před náma,omlouvám se že foto není moc kvalitní,fotáček je už starší
denyxa
napsal(a):
Trně je tady na Lasley Grey
jeee ty znas Lesley Grei? ta je od nas ze staje, a vodi ji kamaradka Monika, nemas vic fotek z konikama s timto modrym dresem s cernym V? jedna se treba o Arrose Pepe, Abeatuba, Lesley Grei, Lesley, Lesley Lady, Sea Plane, Sea Walka, Security, Quincy, Tak March, Gasconi, Gracious Lady,...
michaela z
napsal(a):
kdybych neměla přítele a koně, tak bych jela na zkušenou.....ale bohužel
Já a Oligar, svěřenec pana Popelky
dzaina
napsal(a):
Já a Oligar, svěřenec pana Popelky
Taky se mi líbí dostihy, ale hltat je nemusím... Jinak angličtí pnokrevníci jsou nádherní koně, to musím uznat... Já dřív jezdila taky na dostihácích, třeba někdo znáte- Modřenka (moje první koňoláska ), Monte Bell, Olympic Gold... Byli to úžasní koně, vyrovnaní, klidní, zažila jsem s nima moc krásné chvíle, na které ráda vzpomínám. Uvažovala jsem nad koupí Modrušky, ale nakonec z toho sešlo, škoda...
ladys
napsal(a):
Taky se mi líbí dostihy, ale hltat je nemusím... Jinak angličtí pnokrevníci jsou nádherní koně, to musím uznat... Já dřív jezdila taky na dostihácích, třeba někdo znáte- Modřenka (moje první koňoláska ), Monte Bell, Olympic Gold... Byli to úžasní koně, vyrovnaní, klidní, zažila jsem s nima moc krásné chvíle, na které ráda vzpomínám. Uvažovala jsem nad koupí Modrušky, ale nakonec z toho sešlo, škoda...
Korinka, letosni adeptka na Velkou Pardubickou, loni nemela leta ale kvalifikovala se, tak letos budem drzet palecky

ladys
napsal(a):
Ládys,Moniniho(Monte Bell) pravdepodobne poznam,je to hnedacik s pruzkom na cumaku?pokial je to on-desna hysterka na chlapov,ma sa dobre,je kusok od Brna,vacsinu roku nic nerobi len sa flaka vo vybehu,cas od casu ma majitelka "aktivnejsie" obdobia a chodi na vychadzky,foto skusim pohladat,ale asi nenajdem...
spirit
napsal(a):
já kdybych neměla jak Míša - přítele, koně + ještě psy a obchod... jsem tu už moc zakořeněná... Taky bych moc ráda jela ....
jinak tohle je můj "dostihák" - běžel jen jednou nějaký neregistr ale trénovali snad 2,5 roku...
ijik
napsal(a):
jéé, to je dost stará fotka, co? po smrti je, co tak počítám, osm let? nemáš víc fotek Lordíka? v PC mám jen pár, jinak vše na papíře. iridales@centrum.cz
napsal(a):
Ládys,Moniniho(Monte Bell) pravdepodobne poznam,je to hnedacik s pruzkom na cumaku?pokial je to on-desna hysterka na chlapov,ma sa dobre,je kusok od Brna,vacsinu roku nic nerobi len sa flaka vo vybehu,cas od casu ma majitelka "aktivnejsie" obdobia a chodi na vychadzky,foto skusim pohladat,ale asi nenajdem...
Asi to bude on... Je to hnědák s hvězdou, která přechází v pruh.. Jeho hnědá barva, bych řekla, je dost vyjímečná, jde jakoby do plava. Jo na chlapy byl vždycky opatrnější, ale byl úžasnej. Znám ho z Hoděčína. Jezdilo se na něm úžasně.. Doufám, že se má dobře.
iridales
napsal(a):
jéé, to je dost stará fotka, co? po smrti je, co tak počítám, osm let? nemáš víc fotek Lordíka? v PC mám jen pár, jinak vše na papíře. iridales@centrum.cz
Jé Iris jsi to ty? Mám nějaké nascanované od Evky a Lesíka ale kvalita nic moc. Kulíska ti pošlu na maila, co kdyby ses někdy ukázala v JO?
Tady hlavička z fotek od Evky
spirit
napsal(a):
jinak tohle je můj "dostihák" - běžel jen jednou nějaký neregistr ale trénovali snad 2,5 roku...
Můj "dostihák" letos 24,jmenuje se Alag.
ijik
napsal(a):
Jé Iris jsi to ty? Mám nějaké nascanované od Evky a Lesíka ale kvalita nic moc. Kulíska ti pošlu na maila, co kdyby ses někdy ukázala v JO?
Tady hlavička z fotek od Evky
Tak omluva tahle hlavička patří jinému dostiháčkovi a to Scangeesovi, takže přidávám jinou fotku Kuldy. Snad už to bude on
klarusa
napsal(a):
jeee ty znas Lesley Grei? ta je od nas ze staje, a vodi ji kamaradka Monika, nemas vic fotek z konikama s timto modrym dresem s cernym V? jedna se treba o Arrose Pepe, Abeatuba, Lesley Grei, Lesley, Lesley Lady, Sea Plane, Sea Walka, Security, Quincy, Tak March, Gasconi, Gracious Lady,...
Klarusa: Ahoj, já mám foto Arrows Pepe z Chuchle na www.anky.rajce.net
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já bych jela ale až tak za rok až dostuduji =o)
ladys
napsal(a):
Ladys: Olympic Gold nebyl u p.Junkový? Teď je prý už v Kojatíně...

ladys
napsal(a):
Asi to bude on... Je to hnědák s hvězdou, která přechází v pruh.. Jeho hnědá barva, bych řekla, je dost vyjímečná, jde jakoby do plava. Jo na chlapy byl vždycky opatrnější, ale byl úžasnej. Znám ho z Hoděčína. Jezdilo se na něm úžasně.. Doufám, že se má dobře.
mno,poznam ho ako hnedaka,ta hlava sedi,udajne behal aj nejake steeple(prutky?).ale myslim,ze sa ma naozaj dobre,ako vravim,rekreacne jazdenie,inak flakanie s kamosmi vo vybehu
napsal(a):
mno,poznam ho ako hnedaka,ta hlava sedi,udajne behal aj nejake steeple(prutky?).ale myslim,ze sa ma naozaj dobre,ako vravim,rekreacne jazdenie,inak flakanie s kamosmi vo vybehu
jojo, jezdil steeple... Myslím, že ještě předloni startoval. Viděla jsem ho v televizi před Pardubickou... Jinak Olin (Olympic Gold), jezdí každý rok cenu Labe, tak ho hltám očima, je to krásnej kůň a vůbec se nechová jako hřebec.

ladys
napsal(a):
jojo, jezdil steeple... Myslím, že ještě předloni startoval. Viděla jsem ho v televizi před Pardubickou... Jinak Olin (Olympic Gold), jezdí každý rok cenu Labe, tak ho hltám očima, je to krásnej kůň a vůbec se nechová jako hřebec.
mam par fotiek Monte Bella. dufam,ze to majitelke nebude vadit

napsal(a):
mam par fotiek Monte Bella. dufam,ze to majitelke nebude vadit
anky33
napsal(a):
Ketty Sharp má hřebečka po Rainbows for Life
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ketty Sharp má hřebečka po Rainbows for Life
a ještě 3 dny po porodu

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
a ještě 3 dny po porodu
no ten je krasny dufam, ze v dostihoch mamu nezahanbi
ijik
napsal(a):
Ahoj jak je koník velkej a co je to zač? Vybadá jako obr
ijik: myslíš mojeho koňoucha?? No on jen tak vypadá, jinak měří 162 Jmenuje se Matcho :) On byl jak se to fotilo hodně nasvalený a hřebac tak vypadal fakt nádherně. www.elnegma.com - fotogalerie - tam má fotek více
ijík

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
a ještě 3 dny po porodu
Taky gratuluju. A už má jméno? Jinak je hezoučká asi po tátovi, ne?
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
jestli nám to schválí jockey club, tak to bude Kiss Me
Posouvám to dopředu, lidičky už se nám to blíží v úterý je na čt4 první turf a 4.4. první dostihy sice roviny v chuchli, já jsem spíš na stch, ale už je to tady
anky33
napsal(a):
Ládys...
Olina jsem znala, jako mlaďocha a bylo to s ním sakra těžký , byl to dost tvrdohlavý hřebec, vůbec nám nechtěl chodit z výběhu
Ale krásný, to on je. Někde určo vyhrabu fotky (pokusím se je přefotit z papíru), ještě z doby, kdy mu byly tak tři roky a měl ho pan Kučera
Kamča

XXX.XXX.168.14
Ahoj, nezná tu někdo Olympic Gold, velký tmavý ryzák, prosím o fokty, popřípadě o info, moc ráda bych ho našla.Olimpic Gold byl po matce Okarině.Všem moc děkuji.Jsem na facebooku jako Kamča Linhartová Piklová.
Kamča

XXX.XXX.168.14
Taky jsem u Karla Kučeri jezdila a Olimpika obsedala a jezdila ho do doby než ho Karel prodal.
Kamča

XXX.XXX.168.14
Olympika.
Lomázová

XXX.XXX.14.22
Ahojte chcem sa opýtať či neviete niekto ako sa majú alebo ich niekto z vás nemá žriebätá po mojej kobyle Shenai z Napajedle..hľadám o nich info
Lomázová
napsal(a):
Ahojte chcem sa opýtať či neviete niekto ako sa majú alebo ich niekto z vás nemá žriebätá po mojej kobyle Shenai z Napajedle..hľadám o nich info
Já mám valáška po Shenai. Ozvěte se na mail natalie.horakova112@gmail.com, pošlu Vám nějaké foto i info, jestli chcete :).