vera112
napsal(a):
Prosím když znaš toho koníka tak mi napiš.Byl to můj první kůn na ktereho sem si sedla.Můj trenér byl pán ŠŤASTNY.Byla tam ustajena i Guľka, Vanda,poznávaš ty koně?Nikdy na toho koníka nezapomenu.
Pozname:)) viaceri.... momentalne sa nachadza na veterine, tak, ako aj Wanda...
Gulka je niekde pri Bratislave u sukromneho majitela, ma sa vraj super...
elba1
napsal(a):
Pozname:)) viaceri.... momentalne sa nachadza na veterine, tak, ako aj Wanda...
Gulka je niekde pri Bratislave u sukromneho majitela, ma sa vraj super...
Poznáme veru Za dedom sa chystám budúci týždeň,tak ti môžem zreferovať,ako sa mu darí
bonbonka
napsal(a):
Poznáme veru Za dedom sa chystám budúci týždeň,tak ti môžem zreferovať,ako sa mu darí
S Iskerníkom som bola celé leto,trávil ho na dovolenke,mimo mesto,spolu s mojou kobylou
bonbonka
napsal(a):
S Iskerníkom som bola celé leto,trávil ho na dovolenke,mimo mesto,spolu s mojou kobylou
A ešte Iso,fotka je z jari 2007 :)
vera112
napsal(a):
To jsem ráda že se mají dobře.Zasloužej si to.V době když sem jezdila v Slavii byli ještě koně:Kongo nadhernej koník a Žak o nich náhodou neco nevíte?
Kongo (ináč nonius Koh-i-nor a nejake cisla okolo) bol tuším len dlhodobo zapožičaný s PP Veľký Šariš (ináč pôsobil aj ako plemenník) a po čase sa vrátil naspäť. Bohvie, kde mu je teraz koniec, ale vzhľadom na jeho vek podľa mňa už nežije. Ak by si chcela, mám dosť jeho fotiek, môžem oskenovať.
Žaka myslíš toho ryšavého veľkého koníka z chovu zo Zemplínskej Teplice po Žofii (O: Alarm VI M: 31-Karneol 34 ) a otec tam bol tuším Atlantik?
Ináč ako sa voláš? Podľa všetkého si tam chodila v rokoch, keď aj ja (1986-1992) a možno sme sa tam vtedy stretávali
evam
napsal(a):
Kongo (ináč nonius Koh-i-nor a nejake cisla okolo) bol tuším len dlhodobo zapožičaný s PP Veľký Šariš (ináč pôsobil aj ako plemenník) a po čase sa vrátil naspäť. Bohvie, kde mu je teraz koniec, ale vzhľadom na jeho vek podľa mňa už nežije. Ak by si chcela, mám dosť jeho fotiek, môžem oskenovať.
Žaka myslíš toho ryšavého veľkého koníka z chovu zo Zemplínskej Teplice po Žofii (O: Alarm VI M: 31-Karneol 34 ) a otec tam bol tuším Atlantik?
Ináč ako sa voláš? Podľa všetkého si tam chodila v rokoch, keď aj ja (1986-1992) a možno sme sa tam vtedy stretávali
Veronika Lukačekova ted jsem se už vdala a žiju v Pardubicích.Jsem ráda že jsem se sem dostala mají taky moc krásne koně.Prosím tě pošli mi na mail nějaké foto.Ja budu mooooc ráda.lukacekova@centrum.cz Ja ti pak pošlu pár fotek z Pardubic.
vera112
napsal(a):
Veronika Lukačekova ted jsem se už vdala a žiju v Pardubicích.Jsem ráda že jsem se sem dostala mají taky moc krásne koně.Prosím tě pošli mi na mail nějaké foto.Ja budu mooooc ráda.lukacekova@centrum.cz Ja ti pak pošlu pár fotek z Pardubic.
Ináč je to už hrozně dávno a pamatuji si na Martinu ta jezdila Micu pak Vikinu Engelmajerovou- Iskerník.Nakonec jsem chodila z Luckou Pastirikovou jezdit a to nas braval na halu pán Klobušník.Nevím jestli ti to neco bude říkat.
evam
napsal(a):
Žak (Akord), teraz Maršal, stojí v Pecíne pri rybníkoch, má sa ako prasa v žite, spoločnosť mu robia kozičky a ovce... je nespoznateľný:))
elba1
napsal(a):
Žak (Akord), teraz Maršal, stojí v Pecíne pri rybníkoch, má sa ako prasa v žite, spoločnosť mu robia kozičky a ovce... je nespoznateľný:))
debil som, v Períne:)) pri Košiciach:))
pridavam fotky spred 6 mesiacov:)
elba1
napsal(a):
debil som, v Períne:)) pri Košiciach:))
pridavam fotky spred 6 mesiacov:)
:)
elba1
napsal(a):
posledna:)
bonbonka
napsal(a):
Brr,strašná kvalita..každopádne,ak myslíš huculku Micu,tá sa tiež stále teší zo života,má ju kamarátka :)
Je to nádhera znovu videt koně mího mládi.Žak má tu svojí hlavu pořád stejně krásnou ďedek jeden. Jsem moooc ráda že o nich něco vím po těch letech.Proč je vůbec prodali z UVL?A jezdí jěště nekdo vůbec v UVL pod KVP?
vera112
napsal(a):
Je to nádhera znovu videt koně mího mládi.Žak má tu svojí hlavu pořád stejně krásnou ďedek jeden. Jsem moooc ráda že o nich něco vím po těch letech.Proč je vůbec prodali z UVL?A jezdí jěště nekdo vůbec v UVL pod KVP?
Žak bol sukromny stale, takze jeho predal jeho byvali majitel.. ostatni z jazidarne sli na skolu kvoli nevyuzitelnosti na jazdenie (zly zdravotny stav a pod..)
ja tam chodim od cca 1995, takze sme sa minuli:))