badalamenti
napsal(a):
přes zimu se to zvládá hůř, páč jsem v práci do 17.00, ale volný dny jsem u koní...
já jsem taky recepční, mám 24hodinovku a pak tři dny volna, mohu si to přehodit když potřebuji kdykoliv. Když nejsem doma, buď se o kobylku postará manžílek a nebo jí dám na ten den na vesnici k segře s mamkou :-) Takže plno volnaaa
racina
napsal(a):
já jsem taky recepční, mám 24hodinovku a pak tři dny volna, mohu si to přehodit když potřebuji kdykoliv. Když nejsem doma, buď se o kobylku postará manžílek a nebo jí dám na ten den na vesnici k segře s mamkou :-) Takže plno volnaaa
Koukam že práce recepční je docela oblíbená :) a to na to máte školu nebo jen tak..?
racina
napsal(a):
a já zase původně servírka - kuchařka :-)
hehe taky jsem dělala recepční ted dělám asistentku na poloviční úvazek a odpoledne chodím bud na brigády jako třeba hosteska nebo na starou recepci když je potřeba záskok a k tomu ještě dělám finančního poradce na živnosták, ale to jen minimálně pač mě to nějak přestalo bavit i když zas peníze tam jsou supr.
badalamenti
napsal(a):
je tu snad ještě někdo recepční?
..aby nás nebylo málo
moje segra Zezulinka co jsem taky chodí a má strakatou kobylku, teda pojede si pro ní za pár týdnů :-)
monahore
napsal(a):
Jen ze zvědavosti by mě zajímalo, jaký maji "koňáci" zaměstnání.. A jak se to dá zvládat, mít koně a zrovna tuhle práci.. Díky :)
Já jsem zatím student veteriny (SŠ) a co bude dál? chtěla bych jít ke koním,ale to se ještě uvidí
kessidis
napsal(a):
Já jsem zdravotní setřička...a tohle zaměstnání a koník jde jenom těžce,když se dělají 12h od 6:30-18:30.Jinak ty volné dny jsou zas dobré. Ale budu se věnovat raději práci doma naplno.Takže už snad žádné zdravotnictví.
Já jsem kadeřnice s pracovní dobou od 9-18 každý den krom víkendu,takže času fakt pramálo,ale koně mám u skoro tchýně která se o ně stará.
v v
napsal(a):
Já jsem kadeřnice s pracovní dobou od 9-18 každý den krom víkendu,takže času fakt pramálo,ale koně mám u skoro tchýně která se o ně stará.
pracuju u koní a tam co pracuju,tak mám i ty svý ustájený,takže pohoda.sem s nima poměrně často,sama si je krmím a obstarávám a většinou 5-6xtýdně s nima sem
katjuschka
napsal(a):
Ja pracujem na polovičný úväzok v IBM a ešte študujem. Koníka mám doma, inak by som to nezvládala ešte za ním cestovať. Cez zimu ideme von najmenej 3-4 krát do týždňa, v lete je to viac =o)
fakturace...6-14,30..paráda..proto bych ani neměla hlavně kvuli oslíkovi..o víkendech nemakám
klawdie
napsal(a):
fakturace...6-14,30..paráda..proto bych ani neměla hlavně kvuli oslíkovi..o víkendech nemakám
Já jsem prodavačka v potravinách, a šichty od 6 do 13:30, nebo od 12:30 - 20:30 a poslední od 7- 18:30. Takže se to jakž takž dá, až na cestu z domu a zpět, to mi zabere další hodinu každá. Ale kolem koníků zvládám vše a do toho ještě dcerka
badalamenti
napsal(a):
je tu snad ještě někdo recepční?
..aby nás nebylo málo
já jsem taky recepční ale u toho ještě studuju, takže volna je málo, ale mám kamarádku co chodí za kobylkou místo mě když nemůžu, takže se to dá
selenia
napsal(a):
Já jsem prodavačka v potravinách, a šichty od 6 do 13:30, nebo od 12:30 - 20:30 a poslední od 7- 18:30. Takže se to jakž takž dá, až na cestu z domu a zpět, to mi zabere další hodinu každá. Ale kolem koníků zvládám vše a do toho ještě dcerka
Recepčních je málo - tak se taky hlásím - recepční - krátký x dlouhý - denní x noční - 12 cky
hanzy
napsal(a):
Programator. 8-16.30. v zime je to za tmy do prace, za tmy z prace... ale zas prace v teplicku kancelare
a jeste teda taky fotecku milacka
memmory
napsal(a):
No já jsem prodavačka raní 5:30 - 13:30 a odpolední 13:30 - 20:30 šest dní dělám a pak dva dny volna - takže i víkendy , ale nevadí ty dva dny volna jsou to samé jen přehozené .
Jo tak to já jsem úřední šimlík Takže úřední hodiny do 17, v létě to dje přes zimu je to horší.
Jo a taky pozdravuju holky na radě
lenkap
napsal(a):
Jo tak to já jsem úřední šimlík Takže úřední hodiny do 17, v létě to dje přes zimu je to horší.
Jo a taky pozdravuju holky na radě
Já jsem obchoďačka přes okénka...Od rána cca 6,30 do mno jak kdy, placeno po půl čtvrté...není problém tu být třeba do šesti, sedmi večer...v některých případech i do deseti...
memmory
napsal(a):
No já jsem prodavačka raní 5:30 - 13:30 a odpolední 13:30 - 20:30 šest dní dělám a pak dva dny volna - takže i víkendy , ale nevadí ty dva dny volna jsou to samé jen přehozené .
Ahojky, tak já pracuju ve zverimexu, 6 kilometrů od stáje a jezdím autem, takže i po práci se stavim většinou jen poňuchňat..:o))Jinak dělám krátky dlouhý týden od 8 do 19 hodin...Víkendy sobota 8-16, neděle 14-18..Dá se to...:o))
monahore
napsal(a):
Jen ze zvědavosti by mě zajímalo, jaký maji "koňáci" zaměstnání.. A jak se to dá zvládat, mít koně a zrovna tuhle práci.. Díky :)
Tak já se hlásím ke zverimexu taky
Ranní mám od 8-15:30 a odpolko od 15-21hod... Občas celý víkend 8-21hod.,to pak bývá dlouhé
Když potřebuju volno,tak jej mám,máme fajne šéfovou... Jinak kobuchu mám na zahradě u domku,takže se vidíme denně-i když jen při poklízení a krmení
monahore
napsal(a):
tak já se hlásím ke kolegyni ze zdravotnictví . Jsem vystudovaný ekochemik, ale dělám zdravotní laborantku, skvělá práce, moc mě to baví, taky mámé fajn šéfovou a kolegyně, takže s dodržováním pracovní doby to není úplně horké
a občas si člověk nějaký ten předčasný útěk dovolí. Jediná slabina jsou prťavé výpalty
, no člověk nemůže mít všechno
.
monahore
napsal(a):
Tak já su psychložka v poradně pro děcka a mladistvé...pracovní doba pružná, ale oře mám doma, tož vstávám o půl 5...a to když přijdu někdy ve 2 ráno, když se to někde protáhne:), tak to bývá hodně nepříjemné to pekelné vstávání..pevnou dobu mám od 8 do 13, a pak už záleží na mě, jak si to rozvrhnu, abyhc měla nějak v rámci měsíce 8,5 hodiny denně..což mi vcelku vyhovuje, aspoň stíhám ořouchy a třeba v pátky chodím vždycky dříve...akorát mínus jsou ty prachy, jakože fest nic moc, teda spíš nic než moc...:)))
ale jak sleduju, tak tu vedou recepční a prodavačky ve zveráku:)))
monahore
napsal(a):
A já pracuju v Equiservisu-jezdecké potřeby koníka mám jednoho v nájemní stáji a druhého mlaďase na pastvině ještě.a zvládat se to dá,ale je to deformace,každej měsíc mám pocit,že určitě tohle zrovna potřebujem...
a to ten pocit mám už šest let a ještě mě to nepřešlo
a je fakt,že mě tahle práce baví,moc
monahore
napsal(a):
Já nadhodím něco nového - pojišťovák
Pracovní dobu si organizuju prakticky sama, peníze na uživení koníka dohromady dám docela slušně... má to jednu nevýhodu, dokopat se občas k práci, když se nechce a vím, že nemusím
cheyenne
napsal(a):
Já nadhodím něco nového - pojišťovák
Pracovní dobu si organizuju prakticky sama, peníze na uživení koníka dohromady dám docela slušně... má to jednu nevýhodu, dokopat se občas k práci, když se nechce a vím, že nemusím
Já pracuju jako sekretářka, mzdová účetní ve stavební firmě. Koníka mám ustájeného u známých. Pracovní doba od 6:30 do 15:30. Někdy si říkám, že mi to za ty prachy nestojí. Málokdy se mi podaří skončit přesně, protože ředitel má nejvíc práce po pracovní době. Tak teď v zimě dojdu ke koníkom zatmy. Ale když je v .. teda někde na jednání tak hned frčím
.
daya
napsal(a):
Já pracuju jako sekretářka, mzdová účetní ve stavební firmě. Koníka mám ustájeného u známých. Pracovní doba od 6:30 do 15:30. Někdy si říkám, že mi to za ty prachy nestojí. Málokdy se mi podaří skončit přesně, protože ředitel má nejvíc práce po pracovní době. Tak teď v zimě dojdu ke koníkom zatmy. Ale když je v .. teda někde na jednání tak hned frčím
.
tak já mám úplně něco jiného-dělám ve firmě, kde se šijí opěrky do aut.Díky zdravotním potížím se zády jen sešívám takové díly a pak kontroluju švadlenkám ušité opěrky a následně je balím do beden.Pracovní doba klasická od 6 do 14hod., ale máme možnost chodit i od 4:30hod., takže přes zimu toho využívám a jdu dom o půl jedné,záleží taky co zrovna dělám-když kontroluju švadleny, tak musím jít na půl 5, jinak když sešívám, tak to je jedno.A peníze?báječný
michaela z
napsal(a):
tak já mám úplně něco jiného-dělám ve firmě, kde se šijí opěrky do aut.Díky zdravotním potížím se zády jen sešívám takové díly a pak kontroluju švadlenkám ušité opěrky a následně je balím do beden.Pracovní doba klasická od 6 do 14hod., ale máme možnost chodit i od 4:30hod., takže přes zimu toho využívám a jdu dom o půl jedné,záleží taky co zrovna dělám-když kontroluju švadleny, tak musím jít na půl 5, jinak když sešívám, tak to je jedno.A peníze?báječný
Pro lenkap: Neboj se, nemyslím si, že budeš hysterická a krkavčí matka. Dá se to zvládnout, je to sice sem tam fofr, ale i tak. Ráno brzy ke koníkům, pokud mám volno před šichtou tak jsem s dcerkou a manželem, a šup do práce. Je ovšem pravda že z práce jsem doma o půl 10 večer a doma lítám a uklízím a vařím na druhý den, a ještě opět kolem koní, takže do postele nejdřív o půl 1. Ale ty ranní jsou v poho. Nejhorší to je, když mám fakt šichtu celý den, to pak stojí za to ta honička, ale vše se dá zvládnout.
selenia
napsal(a):
Pro lenkap: Neboj se, nemyslím si, že budeš hysterická a krkavčí matka. Dá se to zvládnout, je to sice sem tam fofr, ale i tak. Ráno brzy ke koníkům, pokud mám volno před šichtou tak jsem s dcerkou a manželem, a šup do práce. Je ovšem pravda že z práce jsem doma o půl 10 večer a doma lítám a uklízím a vařím na druhý den, a ještě opět kolem koní, takže do postele nejdřív o půl 1. Ale ty ranní jsou v poho. Nejhorší to je, když mám fakt šichtu celý den, to pak stojí za to ta honička, ale vše se dá zvládnout.
No tak já zavedu nové zaměstnání...manažer a ředitelka NNO, za půl roku už budu mít doufám, jenom tu NNO. práce většinou 7 - 15:30. Dojezd do práce hodinu a když se stavuju doma, tak ještě další půl hodiny ke koním. Ale když uteču dřív z práce, tak si nikdo nedovolí nic říct, takže zařídit se to nějak dá, ale psssssssssst
selenia
napsal(a):
Jani díky, mě to docela děsí. Toho času je už těďka málo. Kor až budou děti. Ale bude se to muset nějak udělat
lenkap
napsal(a):
Jani díky, mě to docela děsí. Toho času je už těďka málo. Kor až budou děti. Ale bude se to muset nějak udělat
Až budeš mít malé děti, budeš mít na koníky víc času, protože budeš doma, jen to ježdění je hodně o hlídání ze strany partnera, babiček atd.¨
Až děti vyrostou, nastoupíš do práce a to si myslím, že se bude hůř zvládat- děti, škola, práce, domácnost.....Ale nic netrvá věčně, jen tu dobu překonat a bude to zase dobré.
Já nyní tu práci sháním a od září jde starší dcerka do školy.
Jinak co vidím u kámošky, která má 10-leté děti, tak je víceméně už v pohodě.
monahore
napsal(a):
Já jsem vlakvedoucí, tedy pracovní doba zcela nepravidelná a i když s pracovní dobou 36h týdně, tak jsem z domu mnohem víc času než by člověk chtěl, ale s manželem (dělá totéž) se střídáme a koně se doma postará vždycky někdo. Mají možnost si jít kdykoliv ven, takže na nás tak moc závislí nejsou.
stieberova
napsal(a):
Já jsem vlakvedoucí, tedy pracovní doba zcela nepravidelná a i když s pracovní dobou 36h týdně, tak jsem z domu mnohem víc času než by člověk chtěl, ale s manželem (dělá totéž) se střídáme a koně se doma postará vždycky někdo. Mají možnost si jít kdykoliv ven, takže na nás tak moc závislí nejsou.
Copak já mám taky koně venku, takže se nemusím moc starat.
Ty nepravidelný prac. doby vám nezávidím. Já vím, že když na úřqadě padne 3 , tak že můžu jít dom
stieberova
napsal(a):
jééé můj manžel je signalista!
anky33
napsal(a):
Já jsem zatím student veteriny (SŠ) a co bude dál? chtěla bych jít ke koním,ale to se ještě uvidí
ahoj určo...dostudovala jsem před dvěma rokama SŠ veterinu v hradci králové, a teď makám u koníčků, dělám si všechno sama, mám na ně hafo času a i když nejsou moji miluju je jako kdyby byli... pokud se rozhodneš u koní dělat nečekej moc peněz kor ne v ČR ale zase budeš šťastná ..co je teda lepší být nešťastná recepční nebo šťastný hnoják
strachovice
napsal(a):
ahoj určo...dostudovala jsem před dvěma rokama SŠ veterinu v hradci králové, a teď makám u koníčků, dělám si všechno sama, mám na ně hafo času a i když nejsou moji miluju je jako kdyby byli... pokud se rozhodneš u koní dělat nečekej moc peněz kor ne v ČR ale zase budeš šťastná ..co je teda lepší být nešťastná recepční nebo šťastný hnoják
No nevím jak která recepční...ale já jsem teda šťastná recepční! Makám od 9 do 17 a mám dva dny v týdnu volný a na peníze si fakt stěžovat nemůžu. kdykoliv potřebuju vono, tak ho mám Navíc můj šéf je velkej koňomil. Ke koním to mám 15 km. Takže když už je teď dýl vidět (a bude to ještě lepší), po práci hupsnu do auta, naložím psa a občas i manžela (když je doma) a jedeme ke koním.No a volný dny jsem tam v podstatě pořád. Takže já jsemteda fakt spokojená a neměnila bych. Jasný, že občas nadávám, když je hezky a já dřepím na recepci. Na druhou stranu bych klidně dělala i u koní (dokonce jsem tu práci tady v okolí dlouho sháněla - ale nesehnala).
sabora

monahore
napsal(a):
ahoj, tak já jsem vyučená malířka skla a keramiky, dělala jsem vitráže, ve zverimexu, v baru, v potravinách, v továrně, v ovo. školce, vrátnou......
a teď jsem už šestým rokem na mateřské
strachovice
napsal(a):
No já bych to chtěla zkusit nejdřív spíš v zahraničí u koní...=o) Jinak na vet jsem taky v HK =o)
ty děláš u tinkerů? kde přesně?
hanatichakova
napsal(a):
finanční úřad
Studentka gymnázia(3.ročník) večer servírka..víkendy kuchařka...prázdniny a svátky prodavačka v chovatelských potřebách
fancy
napsal(a):
jazdec v USA
kone maju dllllhe prazdniny na pastvinach.
Lékařská posudková.....tak prosím lidi dejte u těch koňů pozor, ať nemáme moc žádostí