Chtěli byste svého koníka za rámečkem? :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2008 11:32

Ahoj :o) když si tak pročítám kresby koní, tak mě napadlo uveřejnit tu ještě něco :o)

Věnuji se portrétování koníků, pejsků, koček... prostě našich mazlíků :o) Kreslím nejčastěji a nejraději na větší formáty- A3, A2 suchým pastelem ( křídy), nakreslení netrvá déle než 14 dní, pokud je zákazník z Prahy, je možné i rámování, ceny podle velikosti, 300-500 Kč ( i s poštovným pokud jde o zásilku).. Tak kdyby měl někdo zájem někoho nakreslit, ráda si na Vás udělám čas :o) Nikča

10.2.2008 11:33

nikootin napsal(a):
Ahoj :o) když si tak pročítám kresby koní, tak mě napadlo uveřejnit tu ještě něco :o)

Věnuji se portrétování koníků, pejsků, koček... prostě našich mazlíků :o) Kreslím nejčastěji a nejraději na větší formáty- A3, A2 suchým pastelem ( křídy), nakreslení netrvá déle než 14 dní, pokud je zákazník z Prahy, je možné i rámování, ceny podle velikosti, 300-500 Kč ( i s poštovným pokud jde o zásilku).. Tak kdyby měl někdo zájem někoho nakreslit, ráda si na Vás udělám čas :o) Nikča

.

10.2.2008 11:41

nikootin napsal(a):
.

kdyžtak kontakt na see-bee@seznam.cz
www.nikootin.wz.cz

stačí zaslat fotografii :o)

10.2.2008 20:52

nikootin napsal(a):
kdyžtak kontakt na see-bee@seznam.cz
www.nikootin.wz.cz

stačí zaslat fotografii :o)

Nikčo, kolik bys chtěla za kresbu bez rámečku? Nechala bych si nakreslit Daisynku, ale musíš mi slíbit, že si dáš záležet na její ofince!!!

10.2.2008 20:56

ash napsal(a):
Nikčo, kolik bys chtěla za kresbu bez rámečku? Nechala bych si nakreslit Daisynku, ale musíš mi slíbit, že si dáš záležet na její ofince!!!

eh, asi blbě čtu...je to teda 300 až 500? I za poníka?

11.2.2008 13:04

ash napsal(a):

ahojky, podle formátu, tech 300-500, kdyžtak písni mail :o)

11.2.2008 13:05

ash napsal(a):
eh, asi blbě čtu...je to teda 300 až 500? I za poníka?

jasně kůn je v ceně . cenu jsem myslela jako že když je někdo odjinad než z prahy, posílam to poštou ale že poštovný už zahrnu do té ceny

11.2.2008 14:10

ash napsal(a):

chichi, peťo, nech si namalovat daisyny ocas, ten taky stojí za to ....

11.2.2008 21:39

tadik napsal(a):
chichi, peťo, nech si namalovat daisyny ocas, ten taky stojí za to ....

no proč ne, já to celé začmáram hnědě a bude to neee

11.2.2008 23:59

nikootin napsal(a):
no proč ne, já to celé začmáram hnědě a bude to neee

Já vám dám hnědě a ocas!!! Daisynka má hřívu dvoubarevnou a většinou má velice slušivou a módní patku, zpod které vykukuje šibalské oko...

12.2.2008 10:43

ash napsal(a):
Já vám dám hnědě a ocas!!! Daisynka má hřívu dvoubarevnou a většinou má velice slušivou a módní patku, zpod které vykukuje šibalské oko...

Ja myslim, ze bys spis mela jeste trenovat to kresleni koni

U portretu hlavy ti absolutne nesedi morfologie (zuchvy, pomer delky hlavy vzhledem k umistenym castem na konske hlave-oci,nozdry,..napojeni hlavy na krk), u portretu celeho konika nedokazu soudit, protoze barva a maly format hodne zkresluji. Ale mas odvahu, kone patri z celeho zvirectva k tem nejtezsim na kresleni. Ja se to ucim uz hodne dlouho (i kdyz pouze pro radost) a porad mam co vychytavat

Ti psici nejsou spatni

13.2.2008 11:56

alfi pav napsal(a):
Ja myslim, ze bys spis mela jeste trenovat to kresleni koni

U portretu hlavy ti absolutne nesedi morfologie (zuchvy, pomer delky hlavy vzhledem k umistenym castem na konske hlave-oci,nozdry,..napojeni hlavy na krk), u portretu celeho konika nedokazu soudit, protoze barva a maly format hodne zkresluji. Ale mas odvahu, kone patri z celeho zvirectva k tem nejtezsim na kresleni. Ja se to ucim uz hodne dlouho (i kdyz pouze pro radost) a porad mam co vychytavat

Ti psici nejsou spatni

Upřímě mě se to taky moc nelíbí.Pořád je co trénovat a teda 300-500 za takovoutu kresbu bych nedala to ne.Je to moc na to jak ty obrázky vypadají.Některý sou i krapet hezký ale...

Přidejte reakci

Přidat smajlík