bednarik petr
napsal(a):
takže o víkendu jsme pořádali kurz -ranch Broken leg,byl to náš první kurz a byl velmi vydřený ,přidám pár fotek kdo tam byl může se s námi o to podělit.
Míša
mispulka
napsal(a):
Jééé Soni ty máš fotky aji z té pozdější akce???Jak seděla Verča na Diablovi?
Naše Kačenka na Jackovi
mispulka
napsal(a):
Tuhle dvojicu neznám
Pavlínka na Franczesce... (Nevím jak se to správne píše)
mispulka
napsal(a):
Pavlínka na Franczesce... (Nevím jak se to správne píše)
Irča a Clea...Těmto dvoum holkám to šlo skvěle!
mispulka
napsal(a):
Irča a Clea...Těmto dvoum holkám to šlo skvěle!
A naše Sonča s Maurínkou
mispulka
napsal(a):
A naše Sonča s Maurínkou
Alča a Low White Moon - mlaďoučký koník
mispulka
napsal(a):
Alča a Low White Moon - mlaďoučký koník
Ať to moc nezaplácám tak poslední foto, vlevo Irča s Cleou a napravo Jíťa na Countess Bounty.
memmory
napsal(a):
Ahojik Miško
nešlo by to trošku víc z blízka ??? Stačí to trochu ořezat
určitě jo ale ted letím za Ďáblíkem takže až večer ju? Jinak více foto je na www.ranchbrokenleg.wbs.cz jestli se ti nechce čekat
memmory
napsal(a):
Mno dobrá tedy já potom kouknu páááá a Pozdravuj .
Míšo no mám ale jen málo,nestíhala jsem to fotit,ale Mirka bude mít hafo fotek.
bednarik petr
napsal(a):
Míšo no mám ale jen málo,nestíhala jsem to fotit,ale Mirka bude mít hafo fotek.
kačka
bednarik petr
napsal(a):
takže o víkendu jsme pořádali kurz -ranch Broken leg,byl to náš první kurz a byl velmi vydřený ,přidám pár fotek kdo tam byl může se s námi o to podělit.
Ahojky kurz se opravdu povedl, moc se mi líbil, byla to moje první zkušenost a teda nemohla snad ani bejt lepší, i počasí nám krásně vyšlo a teda organizace skvělá, přátelská atmosféra, prostě super zážitek určitě pro všechny zúčastněné, přidávám pár fotek i když kvalita nic moc
salitka
napsal(a):
Ahojky kurz se opravdu povedl, moc se mi líbil, byla to moje první zkušenost a teda nemohla snad ani bejt lepší, i počasí nám krásně vyšlo a teda organizace skvělá, přátelská atmosféra, prostě super zážitek určitě pro všechny zúčastněné, přidávám pár fotek i když kvalita nic moc
Irča s Cleou při ustupování do strany
salitka
napsal(a):
Irča s Cleou při ustupování do strany
Míša s Ďáblíkem jdou na "to"
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Alčo, jsem ráda,že jsi tu,nechtěla bych na Vás ztratit kontakt.Jestli můžeš pošli mi Vaše telefony na mail a adresu,uložím si to,jste super holky.
.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Alčo, jsem ráda,že jsi tu,nechtěla bych na Vás ztratit kontakt.Jestli můžeš pošli mi Vaše telefony na mail a adresu,uložím si to,jste super holky.
ahoj Soni poslala jsem ti vše na meil jo a taky fotka Mauríny
salitka
napsal(a):
Míša s Ďáblíkem jdou na "to"
a taky jedna společná Míši a Soni
bednarik petr
napsal(a):
A tady dohromady
bednarik petr
napsal(a):
Ahojky ! Pár fotek najdete na http://westerngirls.unas.cz/novinky.html .H.
sabora

mispulka
napsal(a):
ahoj Alčo, nechceš mi poslat taky na meil kontakt na tebe? Na Irču nějakej mám, ale na tebe vubec, budu ráda, když se zase někde potkáme...Jste fajn holky....
Ahoj včichni, Veronika C. mi loni obsedala valáška, super. taky jsem nad kurzem přemýšlela, ale jsem děsný dřevo a nemám odvahu ........., tak snad časem.
sabora
napsal(a):
Ahoj včichni, Veronika C. mi loni obsedala valáška, super. taky jsem nad kurzem přemýšlela, ale jsem děsný dřevo a nemám odvahu ........., tak snad časem.
Ahoj Saboro, to je škoda,že jsi nepřijela,bylo tam hodně začínajících jezdců a mldadých koní. Můžu vědět jakého koně ti přiježďovala? Taky jsem u ní měla před třemi lety koně na výcvik a super,jemná huba,pobídky . Teď bych chtěla si přijezdit kobylu sama,ale s její pomocí,potřebuji dohled,abych jí nezkazila. .Pokud by byl ještě zájem další kurz se může uspořádat.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Saboro, to je škoda,že jsi nepřijela,bylo tam hodně začínajících jezdců a mldadých koní. Můžu vědět jakého koně ti přiježďovala? Taky jsem u ní měla před třemi lety koně na výcvik a super,jemná huba,pobídky . Teď bych chtěla si přijezdit kobylu sama,ale s její pomocí,potřebuji dohled,abych jí nezkazila. .Pokud by byl ještě zájem další kurz se může uspořádat.
Seznámení s Verčou
mispulka
napsal(a):
A taky pesani na kurzu
Nevím čí ta hlava koníka napravo je, ale ta nalevo je hlava hřebce Monty Blue Ski...
bednarik petr
napsal(a):
ustupování
sabora

bednarik petr
napsal(a):
tak tedy je......a americkej neni..... je to čistej norik (ale v menčím vydání, než bývá u chlad. zvykem, proto je pod sedlo a ne na tahání)
sabora

bednarik petr
napsal(a):
Tak o tom norikovi jsem slyšela,prý byl velice učenlivý,měla jsi přijet,škoda.
tak až to bude příště, a nejlíppro mě , někde NE-přes celou republiku, skusim to.