rosie
napsal(a):
jestli nekdo prodavate konika tak toto je tema prave pro vas. Jelikoz i ja vlastne shanim nejakeho toho ore ale porad nemuzu najit toho praveho
Na prodej nabízíme hřebečka QhxČt narozen v září 2006, líbivý,velmi hodný jak v boxe tak venku na vodítku, naučen základním návykům vychováván parelliho metodou.Vhodný jak na western tak anglii.Po velmi dobrých rodičích matka Felicie po Furioso ,otec Monty Blue Ski mistr senior reiningu 2007 .Cena 40000 rychlé jednání sleva.Jen do dobrých rukou.
kontakt na majitelku email pavla.koutna@email.cz, a telefon 776057183
První fotka otce:Monty Blue Ski
sarulinka
napsal(a):
Na prodej nabízíme hřebečka QhxČt narozen v září 2006, líbivý,velmi hodný jak v boxe tak venku na vodítku, naučen základním návykům vychováván parelliho metodou.Vhodný jak na western tak anglii.Po velmi dobrých rodičích matka Felicie po Furioso ,otec Monty Blue Ski mistr senior reiningu 2007 .Cena 40000 rychlé jednání sleva.Jen do dobrých rukou.
Ato je prcek:)
sarulinka
napsal(a):
Je ten rok narození správně?????????? Jen aby tady nepropukla obvyklá panika, že koník ještě nemá 1,5 roku a už má na zádech sedlo
rosie
napsal(a):
jestli nekdo prodavate konika tak toto je tema prave pro vas. Jelikoz i ja vlastne shanim nejakeho toho ore ale porad nemuzu najit toho praveho
U nás je na prodej 10-tiletý valach - všestranný - drezura, skoky, na vyjížďky western. Více foto i info na www.azavero.cz - Naše koně - Dublin P+L
rosie
napsal(a):
...u nas se prodava valach CT, 12let, o: Sahib Kubišta, m: Věrná, naockovany, po krevnich testech, vhodny jako parkurovy konik, ale i na rekreaci. Cena k jednani 20000.
radule
napsal(a):
...u nas se prodava valach CT, 12let, o: Sahib Kubišta, m: Věrná, naockovany, po krevnich testech, vhodny jako parkurovy konik, ale i na rekreaci. Cena k jednani 20000.
jeste jedna
radule
napsal(a):
...a posledni
Prodám poničku, stáří 16 let, poloviční původ po welšovi, výška cca 130 cm. Kobylka je zvyklá na venkovní ustájení, není vhodná k dětem a pro začátečníky. Cena 7.000,- při rychlém jednání sleva.
jaruska
napsal(a):
Je hezká!!!
Tak hlavně ať najde nějáké fajn majitele!
Taky se mi moc líbila, proto jsem, já hlupáček, za ni dala až nehorázný peníz. Jenže mám zkušenosti právě jen s hodnými oslíky a ne s kobylkama, co už mají něco za sebou... Ona není zlá, jen nevěří lidem a řeší to náznakem agrese. Kupovala jsem ji i pro děti, ale ty ona teda zrovna nemusí... a nikdo ji nechce
oslik
napsal(a):
Taky se mi moc líbila, proto jsem, já hlupáček, za ni dala až nehorázný peníz. Jenže mám zkušenosti právě jen s hodnými oslíky a ne s kobylkama, co už mají něco za sebou... Ona není zlá, jen nevěří lidem a řeší to náznakem agrese. Kupovala jsem ji i pro děti, ale ty ona teda zrovna nemusí... a nikdo ji nechce
Můžete mi o ní napsat pár info? Možná bych o někom věděla :-) díky
oslik
napsal(a):
Já taky sháním poníka jako společníka ke svojí kobylce noričce. Ale nikdo by s ní nic nedělal, jen by se pásla ....
lenkap
napsal(a):
A Marti co dělá, není to nějaká vražedkyně :-)))
Vražedkyně to není, jen nemá ráda když se jí někdo prochází po ohradě. Ale taky nejde vyhnat každého, třeba mého manžela si ani nevšimne, ale ke mě nebo k dětem přiběhne, otočí se zadkem a vyhodí, ale v takové vzdálenosti, že nekopne. Takže já, posera, když do ohrady jdu, si jí radši napřed uvážu. Podle kamarádky -veterinářky je to nedostatek důvěry. Na zavolání přijde a nechá se připnout na vodítko. Za těch 16 let už si asi prošla ledasčím, je šklebivá, ale nekousne.
oslik
napsal(a):
Vražedkyně to není, jen nemá ráda když se jí někdo prochází po ohradě. Ale taky nejde vyhnat každého, třeba mého manžela si ani nevšimne, ale ke mě nebo k dětem přiběhne, otočí se zadkem a vyhodí, ale v takové vzdálenosti, že nekopne. Takže já, posera, když do ohrady jdu, si jí radši napřed uvážu. Podle kamarádky -veterinářky je to nedostatek důvěry. Na zavolání přijde a nechá se připnout na vodítko. Za těch 16 let už si asi prošla ledasčím, je šklebivá, ale nekousne.
Dle všeho to vypadá, že jí kdysi děti a ženské ubližovaly, za což vy opravdu nemůžete.
Ač to zní nelogicky, většina koníků se obává chlapů.
Možná z něj i cítí respekt. Myslím, že i metoda PNH by jí mohla také pomoci. Aspoň byste se naučili, jak s ní pracovat a zachovat se v různých situacích. Práce ze země napravila nejednoho nedůvěřivého či agresivního koníka, i když ten náš se ,,jen,, točí zadkem, nevyšlehne, ale víme, jak na něj.
rosie
napsal(a):
Prodám1997 30.1 valach. super povaha, velikej mazel!!!!hodný pod sedlem, na zzvj, pro juniorku, která se učí skákat.Více na:stateknecin@seznam.cz
veronikaa
napsal(a):
Prodám1997 30.1 valach. super povaha, velikej mazel!!!!hodný pod sedlem, na zzvj, pro juniorku, která se učí skákat.Více na:stateknecin@seznam.cz
foto
veronikaa
napsal(a):
foto
Na prodej je Český teplokrevník, 5let, hodný, ježděn anglii, zvyklý na hosp. zvířata, silniční provoz, hodný v boxe. Možno vidět v Palkovicích. Cena 35tis.
parellka
napsal(a):
Na prodej je Český teplokrevník, 5let, hodný, ježděn anglii, zvyklý na hosp. zvířata, silniční provoz, hodný v boxe. Možno vidět v Palkovicích. Cena 35tis.
pro parellka(): Mohu poprosit o blizsi informace o konikovi?Treba na mail (essika@seznam.cz) děkuji moc
P.S.: konik je krasnej,mozna bych mela zajem
oslik
napsal(a):
Prodám poničku, stáří 16 let, poloviční původ po welšovi, výška cca 130 cm. Kobylka je zvyklá na venkovní ustájení, není vhodná k dětem a pro začátečníky. Cena 7.000,- při rychlém jednání sleva.
Dobrý den, sháním poničku společnici ke své vysloužilé dostihačce. Zkušenosti s labilními koníky mám a výskyt dětí a začátečníků v ohradách nehrozí ( pokud ano jsou rychle vykopnuti - mnou osobně ). Můžete mne kontaktovat na meil jawa.souckova@mybox.cz ? Ráda bych se dozvěděla více. Děkuji.
red and white
napsal(a):
veronikaa: nejmenuje se Henry?
Tak tohle je jedna moc hodná A1/1 na prodej.
evikumiluna
napsal(a):
Mrkněte na:
http://azavero.cz/kone-foto/Dublin.php
Nabízíme krásného hřebečka haflinga, cena dohodou, pár fotek najdete zde http://xantusia.soldan.cz/Monthy.htm
více informací na gilinka@seznam.cz, nebo tel. 604739263