Mé drahé kolegyně pracující i ty nepracující, zapoměla jsem nahlásit omluvenku na středu a čtvrtek!! Odjíždím služebně pryč na Slapy. A v pátek jetšě nevím zda už budeme mít hotový kancl, jelikož nám to tam malinko přestavují,takže budu mít možná volno! Tak se tu mějte krásně pište a foťte ať se pak Péťa může kochat!!
Jinak hala deska supr, fotodokumentaci má ségra na emailu, vše poví a pošle fotečky!!
Budete mi chybět, pápá
rocky
napsal(a):
Mé drahé kolegyně pracující i ty nepracující, zapoměla jsem nahlásit omluvenku na středu a čtvrtek!! Odjíždím služebně pryč na Slapy. A v pátek jetšě nevím zda už budeme mít hotový kancl, jelikož nám to tam malinko přestavují,takže budu mít možná volno! Tak se tu mějte krásně pište a foťte ať se pak Péťa může kochat!!
Jinak hala deska supr, fotodokumentaci má ségra na emailu, vše poví a pošle fotečky!!
Budete mi chybět, pápá
Bré ránko kočeny, tož doufám, žesi Peťula užije na Slapech, my tu na ní budeme myslet..:) Jinak já si předem beru omluvenku na čtvrtek a pátek, čeká mě skupinové testování na gymplu....
Včera jsem mohla zcela jednoznačně vyhrát soutěž o největšího vepřáka, akorát už byla tma a já jsem byla tak nasraná při tom 45 minutovém čištění, že jsem se na to focení mohla leda z vysoka......kdybyste tu rezatici sviňovou viděly...ještě těsně, než jsme jí s Kájou vzaly, se vykulala v nějakém fest mokrém a slizkém bahně...díky bohu, že to neměla i úplně pod sedlem, jinak nános přes oči až po prdel..míso ocasu a hřívy měla bahnité dredy a na sobě cca 2 cm silnou vrstvu bahna..bohužel mokrého, suché bylo až pod mokrým...naštěstí byla tma, tak jsme oškrábaly, co se dalo a Kája jela na vepřovi...:))
a sem s těma halovýma fotečkama:)
kukinatost
napsal(a):
Bré ránko kočeny, tož doufám, žesi Peťula užije na Slapech, my tu na ní budeme myslet..:) Jinak já si předem beru omluvenku na čtvrtek a pátek, čeká mě skupinové testování na gymplu....
Včera jsem mohla zcela jednoznačně vyhrát soutěž o největšího vepřáka, akorát už byla tma a já jsem byla tak nasraná při tom 45 minutovém čištění, že jsem se na to focení mohla leda z vysoka......kdybyste tu rezatici sviňovou viděly...ještě těsně, než jsme jí s Kájou vzaly, se vykulala v nějakém fest mokrém a slizkém bahně...díky bohu, že to neměla i úplně pod sedlem, jinak nános přes oči až po prdel..míso ocasu a hřívy měla bahnité dredy a na sobě cca 2 cm silnou vrstvu bahna..bohužel mokrého, suché bylo až pod mokrým...naštěstí byla tma, tak jsme oškrábaly, co se dalo a Kája jela na vepřovi...:))
a sem s těma halovýma fotečkama:)
Dobré jitro,
teda Jani, měknáho prasokoně máš doma...
Já teda u Leuši také nevím, asi se budu opičit po Lucky a vezmu do Kloko fukar... jak jsem Leuše koupila novou dečku (tu modrou) tak je zespoda taková světle modrá...a po jedné hodině je normálně z toho prachu a potu rezavá...fakt humus...
Jinak děvčata, jelikož sousedka Evička odjela na hory tak jsem jí slíbila že se jí postarám o gastona...vzala jsem ho včera ven jako že na lano...debil jsem ji nevzala rukavice...no a co myslíte? Ten kretýno se mi asi pětkrát vytrhl a jak jsem ho chtěla udržet tak jsem si totál spálila ruku...to bolí jako sviňa...
ale dneska mu to nedaruju, beru ho do jedné menší louky a tak ho protáhnu hajzlika...si prdel dělat nebude...ach jo, přiznám se vám.Poníka do baráku v životě nééé, jsou to hajzlíci vyčůraný...
Askonka se také vyžívá ve váleníčku
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
Já teda u Leuši také nevím, asi se budu opičit po Lucky a vezmu do Kloko fukar... jak jsem Leuše koupila novou dečku (tu modrou) tak je zespoda taková světle modrá...a po jedné hodině je normálně z toho prachu a potu rezavá...fakt humus...
Jinak děvčata, jelikož sousedka Evička odjela na hory tak jsem jí slíbila že se jí postarám o gastona...vzala jsem ho včera ven jako že na lano...debil jsem ji nevzala rukavice...no a co myslíte? Ten kretýno se mi asi pětkrát vytrhl a jak jsem ho chtěla udržet tak jsem si totál spálila ruku...to bolí jako sviňa...
ale dneska mu to nedaruju, beru ho do jedné menší louky a tak ho protáhnu hajzlika...si prdel dělat nebude...ach jo, přiznám se vám.Poníka do baráku v životě nééé, jsou to hajzlíci vyčůraný...
Jo, abyhc pravdu řekla, nikdy jsme moc poncly nemusela...ale často sjem je vyžrala, páč jsem nebyla nijak významně vysoká, což mi vcelku vydrželo...to je furt vpředu nic, vzadu nic...srandovně se to natřásá a jak to vyhodí, tak mám pocit, že když se nechytnu mezi ušima, musím letět...:)
Když poncla, tak jedině tak okolo 140 cm, ale ti snad neexistujou a proto mám drobného ryzáčka:))
Ryzoň umí i sudy..
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
Bré ranko Já tu dneska budu jenom zkráceně, pak frčím na pohřeb strejdovi :-(
Danny poníci jsou přesně takoví, jací jím dovolíš, aby byli
sadzi saj

strelish
napsal(a):
Bré ranko Já tu dneska budu jenom zkráceně, pak frčím na pohřeb strejdovi :-(
Danny poníci jsou přesně takoví, jací jím dovolíš, aby byli
Souhlasím s Káťou
haisovad
napsal(a):
To je jasné holky, každopádně jsou vyčůranější...
No, oni jsou "inteligentnější" a tak jakoby rychlejší ve všem včetně myšlení oproti velkým koním Ale to je náhodou výhoda, pokud s nima zacházíš tak, jak máš
strelish
napsal(a):
No, oni jsou "inteligentnější" a tak jakoby rychlejší ve všem včetně myšlení oproti velkým koním Ale to je náhodou výhoda, pokud s nima zacházíš tak, jak máš
Tož Káta má svatou pravdu, včera jsem se o tom přesvědčila, jery moc dobře veděl kdo na něm sedí a že mě si srandu dělat nebude a najednou to byl ten jeríík kterýho jsem pževážně ovládala hlasem a sedem...jen je jak prkno a špatně se ohýba jak je zvyklí jen běhat po lese, ale mohla jsem s ním klusat i cvalat na dlouhé otěži, zastavování na hou či ššš..i do zastavení.byl skvělej, sice vypdam vcelku ftipně ale včera to bylo paradní, žadnej stres absolutně v pohodě, nastoupili do vozíku oba jak profíci, na hale pohoda, zaskákali ve volnosti, jerík zustal na zhruba 80-90, grace šla něco přes metr...fakt noo problem, teda ža na to že jsem si při odejzdu přibouhla malíček a bbud jsem si ho pohmoždila ale možná spíš zlomila, tak nevím nejsem doktor...tak nějaké slibené fotos, ale omluvte kvalitu, na hale moc fotit nejde....
klawdie
napsal(a):
Tož Káta má svatou pravdu, včera jsem se o tom přesvědčila, jery moc dobře veděl kdo na něm sedí a že mě si srandu dělat nebude a najednou to byl ten jeríík kterýho jsem pževážně ovládala hlasem a sedem...jen je jak prkno a špatně se ohýba jak je zvyklí jen běhat po lese, ale mohla jsem s ním klusat i cvalat na dlouhé otěži, zastavování na hou či ššš..i do zastavení.byl skvělej, sice vypdam vcelku ftipně ale včera to bylo paradní, žadnej stres absolutně v pohodě, nastoupili do vozíku oba jak profíci, na hale pohoda, zaskákali ve volnosti, jerík zustal na zhruba 80-90, grace šla něco přes metr...fakt noo problem, teda ža na to že jsem si při odejzdu přibouhla malíček a bbud jsem si ho pohmoždila ale možná spíš zlomila, tak nevím nejsem doktor...tak nějaké slibené fotos, ale omluvte kvalitu, na hale moc fotit nejde....
Jinak poncl moc dobře ví s kým má ti čest a co si může dovolit, vždycky to zkusí a se mnoua segrou by si jerry nic nedovolil, holčiny někdy odnese domu, nebo se šprájcne....
strelish
napsal(a):
Káťo, mě prostě vyhovujou víc velký koňouši...
Je jasné že Gastona neznám tak jako Evička, nejsem s ním denně jako Evička a proto to včera také na mě zkoušel...každopádně dneska ho vemu znova...trochu si pohrajeme a začnu úplně jinak...možná že jsem na něj šla rychle...nenechala ho pořádně si to srovnat v hlavě a nebo byl prostě nadupanej z těch dvou dnů stání u baliku a prostě se chtěl prolítnout...
klawdie
napsal(a):
Jinak poncl moc dobře ví s kým má ti čest a co si může dovolit, vždycky to zkusí a se mnoua segrou by si jerry nic nedovolil, holčiny někdy odnese domu, nebo se šprájcne....
Já poníky naopak miluju, jsou itenligentí a nejsou tupý jako nekteří velký koně, můžeš s nima kamkoliv a nic je nerozhodí...ja teda nejvíc fandím welshákum, jsou to mi favoriti, jednou si takovou c´ácotku jako má kata pořídím...
strelish
napsal(a):
jo, musím souhlasit s Ká´tou, určo je to u poníků o tom, jaký si to uděláš, takový to máš..ale mi právě přijde, že si je občas pořizují lidi jenom jako sekačky na trávu a ti ponďové párkrát něco zkusí, to jim vyjde, takže proč by pak měli něco respektovat..takhle se kůň nenarodí..prostě tak ěnjak si můžou dělat, co chcou, tak toho prostě využívají...byli by blbí, kdyby nee..
Já třeba právě moc nemusím už takové ty velké koně...jezdila jsme takového šimlatého valacha, hrubo přes 180 KVh(jo, jestli si myslíte, že sjem musela vypadat jak vosa na bobnoboně, máte pravdu:), a fakt mi přišlo, že já dám pobídku a mu až za pár sekund dojde, co má dělat..fakt tam byla nějaká taková latence mezi pobídkou a vykonáním toho, co měl..:))
klawdie
napsal(a):
Já poníky naopak miluju, jsou itenligentí a nejsou tupý jako nekteří velký koně, můžeš s nima kamkoliv a nic je nerozhodí...ja teda nejvíc fandím welshákum, jsou to mi favoriti, jednou si takovou c´ácotku jako má kata pořídím...
Tě musel Danny otestovatm každej poncl to zkusí pokud nejsi jeho paničkA, samo není poncl jako poncl....
Tohle jsme spolu skákali...
kukinatost
napsal(a):
jo, musím souhlasit s Ká´tou, určo je to u poníků o tom, jaký si to uděláš, takový to máš..ale mi právě přijde, že si je občas pořizují lidi jenom jako sekačky na trávu a ti ponďové párkrát něco zkusí, to jim vyjde, takže proč by pak měli něco respektovat..takhle se kůň nenarodí..prostě tak ěnjak si můžou dělat, co chcou, tak toho prostě využívají...byli by blbí, kdyby nee..
Já třeba právě moc nemusím už takové ty velké koně...jezdila jsme takového šimlatého valacha, hrubo přes 180 KVh(jo, jestli si myslíte, že sjem musela vypadat jak vosa na bobnoboně, máte pravdu:), a fakt mi přišlo, že já dám pobídku a mu až za pár sekund dojde, co má dělat..fakt tam byla nějaká taková latence mezi pobídkou a vykonáním toho, co měl..:))
jo a navíc se na ponclojdech kolem těch 140 cm cítím prostě dobře...jsme ráda, že Kerka má max. těch 160 cm..většího ořoucha jsem fakt už nechtěla...
A Klári, co myslíš, že jsem ke Keroušovi původně sháněla..:))
klawdie
napsal(a):
Já furt koketuju s myšlenkou, že bych ji připustila něčím trošku větším, ať mám do budoucna vozítko okolo těch 140 cm...no pořád váhám, jestli do toho jít už letos nebo to nechat až na příští rok
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
Jinak předevčírem jsem se náramně bavila - Andoš měl nějaké roupy, tak jsem ho vzala do velké ohrady, že mu tam udělám soukromé "pohybovky". Měla jsem tam u plotu i postavený skok - no holky to kdyby někdo natáčel, tak se posměje. Poňouch kroužil okolo mě s tím, že od brány si elegantně naklusal, pak v oblouku nacválal a pokaždé ten skok skočil...sám od sebe, u brány zastavil, tam jsem ho slovně pobídla ať kouká mazat a takhle pořád dokola . Skončili jsme na oxeru výška cca 80 cm, šířka metr. No komik prostě
kukinatost
napsal(a):
to jo...to máš jak s malejma čoklama, lidi si myslí že nepotřebují pevnou ruku drobečkové, ale omyl je pravdou..hehe já mám svý psi vysekýrovaný, bych jim dala kdyby mě neposlechli...to samy s ponclama, včera jsem to samý jaroušek si jaksi myslel že když mu nechám otevřený box tak se pujde podívat ven do kbelíku, no dostal bičem a poslala jsem ho zpět na místo, pač dělal hluchýho když jsem na něj houkla a pak už box mohl být klido otevřený pač věděl, že tady velím já...hehe...
vtěrky
strelish
napsal(a):
Jinak předevčírem jsem se náramně bavila - Andoš měl nějaké roupy, tak jsem ho vzala do velké ohrady, že mu tam udělám soukromé "pohybovky". Měla jsem tam u plotu i postavený skok - no holky to kdyby někdo natáčel, tak se posměje. Poňouch kroužil okolo mě s tím, že od brány si elegantně naklusal, pak v oblouku nacválal a pokaždé ten skok skočil...sám od sebe, u brány zastavil, tam jsem ho slovně pobídla ať kouká mazat a takhle pořád dokola . Skončili jsme na oxeru výška cca 80 cm, šířka metr. No komik prostě
No a kolik má Jamča? bych na ní pustila nějakýho cob, ta welská krev je prostě nedocenitelná a jsou to nadherný tvorové....
tady náš šampion
klawdie
napsal(a):
No a kolik má Jamča? bych na ní pustila nějakýho cob, ta welská krev je prostě nedocenitelná a jsou to nadherný tvorové....
tady náš šampion
JAni já jsem taky puvodně chtěla něco menšího, teda spíš většího jeríka..proto se mi ten Gastonek moc libi, ale zas to musí být tančus...
Jarda skáče
klawdie
napsal(a):
JAni já jsem taky puvodně chtěla něco menšího, teda spíš většího jeríka..proto se mi ten Gastonek moc libi, ale zas to musí být tančus...
Jarda skáče
Lééétajííícíí čestmír
klawdie
napsal(a):
a podruhé...
Moc nahoru jsme ji netahali hala je malinka a většinou to máňa chodila z klusu...
klawdie
napsal(a):
Moc nahoru jsme ji netahali hala je malinka a většinou to máňa chodila z klusu...
a čumíci jerík
klawdie
napsal(a):
a čumíci jerík
nevím jestli to bude vidět akle tady děla Grace a segra uplně stejný ksift...
jsme je ftipně krokovali jedna jela na jerýákovi a kobyla dělala doprovod sama...fakt cirkusák hadr
klawdie
napsal(a):
tady náš šampion
souhalsím s Klárkou...nějaký cob by určo nebyl špatný nápad...Já furt uslintávám z toho černého Dollom country boye...kurnik, to je krasavec...:))
a s tím psím respektem..mě fascinuje, jak se furt všichni ohánějí bojovýma plemenama, ti někoho hryznou a už jsou na první stránce Blesku, ale že každý druhý třeba jezevčík je pěkný záškodník a nohavice si před ním není jistá, to už je jedno,páč ti tak neublíží...u těch nebohých "bojových" psů mě nejvíce sere, že si je pořizujou lidi, kteří si takhle něco kompenzujou nebo nezkušení pitomci, co by měli max. cvičit nějakého pudla nebo retrievra...
to je jako když si někdo koupí plňasa jako prvního koníčka...by mě cip střelil...
kukinatost
napsal(a):
jo a navíc se na ponclojdech kolem těch 140 cm cítím prostě dobře...jsme ráda, že Kerka má max. těch 160 cm..většího ořoucha jsem fakt už nechtěla...
A Klári, co myslíš, že jsem ke Keroušovi původně sháněla..:))
Poňouši právě že zkouší, včera mi dal co proto... odcházela jsem taková rozpolcená, na začátku fakt machroval...pak mi zdrhnul ale dal se chytit, hned..., nakonec respektoval vše, nenavážel se ale ten začátek mě prostě dostal...nakonec jsem ho vystala ještě jednou na kruh, zastavit a na druhou to všechno pak v poho, ale ten začátek, zoufalství se ve mě probudilo...
klawdie
napsal(a):
tady náš šampion
Jamuše má 130 cm, něco málo se ještě asi vytáhne, ale fakt maličko, bo už jí táhne na třetí rok, tak to žádná sláva nebude.
kukinatost
napsal(a):
souhalsím s Klárkou...nějaký cob by určo nebyl špatný nápad...Já furt uslintávám z toho černého Dollom country boye...kurnik, to je krasavec...:))
a s tím psím respektem..mě fascinuje, jak se furt všichni ohánějí bojovýma plemenama, ti někoho hryznou a už jsou na první stránce Blesku, ale že každý druhý třeba jezevčík je pěkný záškodník a nohavice si před ním není jistá, to už je jedno,páč ti tak neublíží...u těch nebohých "bojových" psů mě nejvíce sere, že si je pořizujou lidi, kteří si takhle něco kompenzujou nebo nezkušení pitomci, co by měli max. cvičit nějakého pudla nebo retrievra...
to je jako když si někdo koupí plňasa jako prvního koníčka...by mě cip střelil...
tož máš recht Janico, ono totiž mám pocit že nejvíce pokousancu je od puldu, opravte mě jestli to pletu, akorát blbý je že když kousne pitbul bývá to naposled to samý je to s koníčkama...najdi charakterního poníka je to vzácnost, ač jsou pro děti většinou to nejsou takový neškodní mazlíci...
kukinatost
napsal(a):
já mám ještě větší cirkusáky...vždycky po sobě musím uklidit halu...tož chvilku krokuju já, a když začnu uklízet kavalety a překážky, tak oře vyšlu a oni se krokujou...akorát Gasina si poprvé myslela, že toužím po doprovodu, tak jak trubka se mnou nosila každou kládu a stojany na místo..:)))dneska už ví, že se krouží..:)))
a jinak teda musím uznat, že asi fakt mám luxus, když si vezmu, jak je "naše" hala velká...
ona je totiž jak Kerka, špion maximální a musí být u všeho:) i tomu Kukimu nedá pokoj:)
strelish
napsal(a):
Jamuše má 130 cm, něco málo se ještě asi vytáhne, ale fakt maličko, bo už jí táhne na třetí rok, tak to žádná sláva nebude.
no Káto, teď ti přemšlím, kolik mohla mít ta Julina....tašimla, co je na fotce vedle má 148 cm..ona asi měla kolem těch 140...
kukinatost
napsal(a):
Jo, Country Boy je pěkný, ale je to napůl ČTčko, takže takového hřebce bych nechtěla. Ani Pretoria Pegase, to je zas z půlky plňas. Když už, tak něco víc poníkovského nebo čistý C nebo D welšák. No a nebo ještě Christy Haller
strelish
napsal(a):
tak to bude jak náš Jaroslav, teda ale já bejt její paničkou tak už mě svrbí zadek, když vidím jak vyšlapuje...teda já osobně bych ji Kati obsedla a nechala připouštění na další rok, aspon pak znovu návrat do sedla bude pohoda a ona si to v hlavě pěkne probere...ty jo za pár let z ní chcu hříbatko, ju?si vyberu nějakýho coba nebo wpb:))))platí...
klawdie
napsal(a):
tak to bude jak náš Jaroslav, teda ale já bejt její paničkou tak už mě svrbí zadek, když vidím jak vyšlapuje...teda já osobně bych ji Kati obsedla a nechala připouštění na další rok, aspon pak znovu návrat do sedla bude pohoda a ona si to v hlavě pěkne probere...ty jo za pár let z ní chcu hříbatko, ju?si vyberu nějakýho coba nebo wpb:))))platí...
a slyšela jsi o Sambovi, má ho bejvalej kamošky taky fešák, ale musela bych mrknout co je přesně zač...ale tam možná bude chybět trochu větší výška
tady muj malej osloid..hlasím že boule konečně splaskla ale mamlas ještě není fit...uvidíme dnes..
klawdie
napsal(a):
Proč ne :) V ní je strašně moc vidět ten arábek, co se tam táhne přes otce
strelish
napsal(a):
S těma pitama mě také štvou, několik případů co si lidi pořídí pita nebo rotvika spíše kvůli honění komplexů a pak jim pes přeroste přes hlavu...
Také tady jedna slečinka dostala k 14tým narozeninám koníčka...5ti letýho plňase z dráhy...rodiče koupili drerunce koníčka...cpou ho ovsem, seno dávají do výše oči koně...takže s naběhlejma žílama pozoruji koně s vyvráceným krkem, bolavýma zádama, naspídovanýho z ovsa... A to jim to šlověk může říkat stokrát...prostě ne...
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
Pěkné dopoledne.. Taky se hlásím na přijem,nešel mi net,tak až teď
Včera v noci Boss hodně štěkal....Měla jsem strach :-( Freťula asi taky není úplně nejlepší obranář...
Dnes jetam pěkně zimno a mlhavo,to jsem zvědavá,jak bude vypadat Molčí až se vrátím z odpolední... Musím odjet dřív do HK,mám nějaké "pochůzky"... Chjo...
Tak a jdu pročítat...
haisovad
napsal(a):
S těma pitama mě také štvou, několik případů co si lidi pořídí pita nebo rotvika spíše kvůli honění komplexů a pak jim pes přeroste přes hlavu...
Také tady jedna slečinka dostala k 14tým narozeninám koníčka...5ti letýho plňase z dráhy...rodiče koupili drerunce koníčka...cpou ho ovsem, seno dávají do výše oči koně...takže s naběhlejma žílama pozoruji koně s vyvráceným krkem, bolavýma zádama, naspídovanýho z ovsa... A to jim to šlověk může říkat stokrát...prostě ne...
DAnísku stejně je to pěknej blondák ten GAston to se musí nechat, vid...jsem zvědavá kdypak nám ty svý konouchy ukážeš na živo...
hele tady má loupežník rohy vypadá jak čert...
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
Holky, nevíte kolik stojí sladový květ?
strelish
napsal(a):
Holky, nevíte kolik stojí sladový květ?
Sladový květ sypký * 20 - 30 kg 107Kč - 160 Kč
Sladový květ granule* 50 kg 290 Kč
Zdroj z www.centrumkrmiv.cz
klawdie
napsal(a):
Sladový květ sypký * 20 - 30 kg 107Kč - 160 Kč
Sladový květ granule* 50 kg 290 Kč
Zdroj z www.centrumkrmiv.cz
No Kláry, já bych to viděla až budou hříbouši...tak ten květen nebo tak nějak, ne?
Gaston je chlapák pořádnej...v neděli tu byl kovář a ptal se kdy bude rodit...
strelish
napsal(a):
Diky :) Tam jsem to prave taky nasla, ale chtela jsem jeste nejakou jinou informaci pro srovnani :) (potrebuju pytel prodat a nevim za kolik a kolik vazi :) )
joo tak zkusím kouknout ještě jinam..vydrž
Jinak neměl GAstík dlouhou hřívu ten termín je ideální.....
strelish
napsal(a):
Diky :) Tam jsem to prave taky nasla, ale chtela jsem jeste nejakou jinou informaci pro srovnani :) (potrebuju pytel prodat a nevim za kolik a kolik vazi :) )
Jdu si zapálit...
Tady vám dám ještě jednou to fešné Géčko
klawdie
napsal(a):
joo tak zkusím kouknout ještě jinam..vydrž
Jinak neměl GAstík dlouhou hřívu ten termín je ideální.....
http://www.krmivaprokone. wbs.cz/Obiloviny__pelety_a_soli.html
tak tady další cena je za sypaný 129 Kč za 20 kg
strelish
napsal(a):
Hele jak ty to hledáš, já jsem googlovala a prd z toho
Tož já též krmiva pro koně a bylo to....
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
Já teď moc nových fotek nemám...Nějak není kdy fotit..A jak žere molinatá u žlabu by Vás asi nezajímalo
Na halu bych vyrazila taky,už se těším na tu dovču...!
Jéé,včera jsem dorazila do práce a pultu stál můj bývalý kolega od koní,super človíček,ale sprosťák Zdravili jsme se "čau pi.. "
V dobrém... Tak jsem to na něj vybalila a váleli jsme se smíchy,kolegyně chudáci koukaly ,co se děje
Myslíte,že úředníci na veter. správě makaj i přes poledne???
molly
napsal(a):
Já teď moc nových fotek nemám...Nějak není kdy fotit..A jak žere molinatá u žlabu by Vás asi nezajímalo
Na halu bych vyrazila taky,už se těším na tu dovču...!
Jéé,včera jsem dorazila do práce a pultu stál můj bývalý kolega od koní,super človíček,ale sprosťák Zdravili jsme se "čau pi.. "
V dobrém... Tak jsem to na něj vybalila a váleli jsme se smíchy,kolegyně chudáci koukaly ,co se děje
Myslíte,že úředníci na veter. správě makaj i přes poledne???
zuzíku jsem asi nechápavík, ale co jsi na něj vybalila? zařizuješ kulatý???k nám přijede o víkendu vet tak mu vrazím očkovák...
klawdie
napsal(a):
zuzíku jsem asi nechápavík, ale co jsi na něj vybalila? zařizuješ kulatý???k nám přijede o víkendu vet tak mu vrazím očkovák...
čert...
klawdie
napsal(a):
Klári,vlezla jsem do krámu,koukám,nikde nikdo(žádný jiný zákazník),tak mu povidám "čau pi.."
Jj,jedu pro kulatý...Tohle si zařizuju sama,páč můj vet toho má až nad hlavu ....
Už chci tepló...
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
už aby byl ten zimní kožíšek zas dole... Nemám ráda plnou hubu chlupů při línání,páč ač se snažím sebevíc,vždycky nějaké sežeru
molly
napsal(a):
už aby byl ten zimní kožíšek zas dole... Nemám ráda plnou hubu chlupů při línání,páč ač se snažím sebevíc,vždycky nějaké sežeru
Jsem tady, jsem se teďka prala s faxem...nějak vynechává a nechce si nabírat stránky sám...
gaston měl dlouhou hřívu ale na podzim se ukrutně drbal a tak přišla doba skracování...
Tady chudák zakopnul...fotka vypadá brutálně ale ustál to
haisovad
napsal(a):
Jsem tady, jsem se teďka prala s faxem...nějak vynechává a nechce si nabírat stránky sám...
gaston měl dlouhou hřívu ale na podzim se ukrutně drbal a tak přišla doba skracování...
Tady chudák zakopnul...fotka vypadá brutálně ale ustál to
no to je teda masa a brutus momentka...jinak Zuzajdo už chnápu, jsem dnes nějaká zabržděná,hele stačí kulatý a krev vid...?prej tam jsou přísny tak chci mít vše ok...máme ted vozík an zahradě tak aspon potrenuju nastupování s matlákem
aby nedělal zmatky
no ami povídej jsem včeara z jeryho po sobě měla 7cm chlupy
klawdie
napsal(a):
no to je teda masa a brutus momentka...jinak Zuzajdo už chnápu, jsem dnes nějaká zabržděná,hele stačí kulatý a krev vid...?prej tam jsou přísny tak chci mít vše ok...máme ted vozík an zahradě tak aspon potrenuju nastupování s matlákem
aby nedělal zmatky
no ami povídej jsem včeara z jeryho po sobě měla 7cm chlupy
jj,krve,vet ti napíše,že není nákaza a na správě Ti daj kulatý a potvrzení pro převoz.A ještě 50ti korunovej kolek do průkazu
molly
napsal(a):
jj,krve,vet ti napíše,že není nákaza a na správě Ti daj kulatý a potvrzení pro převoz.A ještě 50ti korunovej kolek do průkazu
Tak fajné, nám dělali všechna vyšetření když sem ho kupovala takže krev máme platnou ještě do června jen to kulatý je prý jen na rok...takže s padesátikorunou počítám...
strelish
napsal(a):
Mě to taky čeká, nejlepší je, že vůbec nevím, kde se příslušná instituce nachází
My jsme všechny krve provedli vloni...pro jistotu. A letos nás čeká po porodu Kalahari paternita jak Kali tak hříbouše, protože Kala byla vždycky připouštěná naživo...stejně jsem zvědavá co z ní vyleze.
Jinak jsem Martě říkala ať si rozmyslí připouštění Kaly s Majálesem, nevím co by z toho vylezlo za pošuka krevnatýho...jelikož je Kala 3/4 plňaska (a ještě k tomu nervák) a Majáles plnej...tak volala Vondrouše a ten jí to také řekl...takže se zůstane u Calanthana...asi to jsou čachry, ale jsem ráda že si to nechala vysvětlit.
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
Holky,mějte prima zbytek dne! Podrbejte koňouchy a zítra možná... papa
molly
napsal(a):
Holky,mějte prima zbytek dne! Podrbejte koňouchy a zítra možná... papa
Jsem tu z oběda...holanďák s brrr. kaší, dobrá volba
V sobotu mám ten sraz koňáků, jsem na to zvědavá, to zase budu chraptět až do pondělí jak budu vymluvená... Moc se těším ale zároveň nevím jak a co...ty lidi jsem fakt hafo let neviděla a když viděli oni mě naposledy tak mi bylo 10...
V pondělí budu referovat
Tak ještě jeden Gaston s kámošem
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
Čus babky, jsem tu taky na skok.... Hradec je naprosto brutus zimný a mlhavý, oproti včerejšku velká změna..... slunéčko hřálo, kobylu jsem nechala slunit v ohradě a pak jsem jí vzala popást, byla naprosto spokojená....
Autíčko dostalo novou baterku, padly poslední peníze, asi budu muset přestat kouřit
S poníkama jsem zavzpomínala na jednu fjordici, na který jsem se párkrát taky svezla, tvrdohlavé hodně svérázné zvířátko odmítající cválat . Ale po pár hodinkách už jsem jí udržela na jízdárně a začly jsme si o rozumět
Včera u nás - už skoro zeleno, slunéčko....
cheyenne
napsal(a):
Čus babky, jsem tu taky na skok.... Hradec je naprosto brutus zimný a mlhavý, oproti včerejšku velká změna..... slunéčko hřálo, kobylu jsem nechala slunit v ohradě a pak jsem jí vzala popást, byla naprosto spokojená....
Autíčko dostalo novou baterku, padly poslední peníze, asi budu muset přestat kouřit
S poníkama jsem zavzpomínala na jednu fjordici, na který jsem se párkrát taky svezla, tvrdohlavé hodně svérázné zvířátko odmítající cválat . Ale po pár hodinkách už jsem jí udržela na jízdárně a začly jsme si o rozumět
Včera u nás - už skoro zeleno, slunéčko....
Dotaz na krmivářky.... začli jsme přidávat Hadraplánovi ty energetický granule od Havensu, zatím jen menší dávku (1/4kila - je to 1/2litru), nechcem to přehnat, ale nevíme za jak dlouho by se měla projevit změna, tzn. za jak dlouho případně přidat, abysme to nedávali zbytečně....??? Energie mu chybí nejspíš jen trochu, ve tříčtvrteční zátěži je v poho, ale když už maká, tak tomu trocha šťávy chybí....
cheyenne
napsal(a):
Dotaz na krmivářky.... začli jsme přidávat Hadraplánovi ty energetický granule od Havensu, zatím jen menší dávku (1/4kila - je to 1/2litru), nechcem to přehnat, ale nevíme za jak dlouho by se měla projevit změna, tzn. za jak dlouho případně přidat, abysme to nedávali zbytečně....??? Energie mu chybí nejspíš jen trochu, ve tříčtvrteční zátěži je v poho, ale když už maká, tak tomu trocha šťávy chybí....
Děvčátka, já se s váma pro dnešek rozloučím, jdu se štítnicí k doktoru...pak se mějte při středě moc pěkně a papa zítra, Danny
cheyenne
napsal(a):
To děláte dobře na každé krmivo je třeba pozvolně navykat ideální zustat u této dávky tyden..do tydne by se dávka měla projevit...pak eventuálně navyšovat opět max po pul litru a tyden počkat...tot z rada a pouček od Jandy
klawdie
napsal(a):
To děláte dobře na každé krmivo je třeba pozvolně navykat ideální zustat u této dávky tyden..do tydne by se dávka měla projevit...pak eventuálně navyšovat opět max po pul litru a tyden počkat...tot z rada a pouček od Jandy
holky byla jsem si koupit obídek, musím něco rychle písnout a hned tu budu více...
rocky
napsal(a):
Budete mi chybět, pápá
Holky já se pro dnešek loučím...