Ahoj neměl by někdo zájem o ovečky na dopásání výběhů?Byly zvyklé chodit i s koňma.Beran a ovce(je březí)jsou to romanovky.Cenu nabídněte
selticky
napsal(a):
Můžeme přes mailíka?
je ja je měla taky ovce romanovská velice učenlíva a hodná stvoření měla jsem je 3 roky dve ovce a jedno berana bédu jájinu a pájinu poslouchaly na slovo.zapískala přiběhly a valily zavřřít do zarady.beran ten se hrozne rád nechal kartáčovat vrtel vždycky ocasem a usíb
nal,alep pak mu ferda ukousal uši a koníky moc nemusel,ale nenapadal je.byl to miláček pak jsem je prdala do písku chtěla jsem za 4kusy 2000.
veronikaa
napsal(a):
Zatím jsou dvě beran a ovce, ale ovce je březí, počítám, že bude mít tak dvě.Kolem 3000kč,když půjdou do dobrých podmínek, tak se dá i jednat
ahoj já jich mám devět...jsou to moji miláčci teda hlavně náš béja lucius a stará ovce co mi vede stádo a její dvě jehňata...jsou moje první u nás narozená... prostě je žeru, ale jinak s tvou stanovenou cenou bych to moc nepřeháněla.... mají ovce původ jestli jo, i když moc nevypadaj tak cenu klidně o tisícku zvedni a jestli ne tak o tisícku dolu, ovci dneska koupíš i za 500 když dost hledáš a berana za tisícku....a tohle jsou moji miláčci
strachovice
napsal(a):
ahoj já jich mám devět...jsou to moji miláčci teda hlavně náš béja lucius a stará ovce co mi vede stádo a její dvě jehňata...jsou moje první u nás narozená... prostě je žeru, ale jinak s tvou stanovenou cenou bych to moc nepřeháněla.... mají ovce původ jestli jo, i když moc nevypadaj tak cenu klidně o tisícku zvedni a jestli ne tak o tisícku dolu, ovci dneska koupíš i za 500 když dost hledáš a berana za tisícku....a tohle jsou moji miláčci
Já jsem je koupila oba za dva tisíce.tak za ně chci alespoň to co jsem za ně dala a + jehňata
veronikaa
napsal(a):
tak se nám už narodilo jehňátko
Ahoj tak to gratuluju, my máme 4 mrňata ale jedny už maj přes měsíc a druhý měsíc budou mít zítra a k tomu dvě maminy.
veronikaa
napsal(a):
ještě
Hehe máme podobnýho..jsem si myslela že sem dal foto našich...
klawdie
napsal(a):
Hehe máme podobnýho..jsem si myslela že sem dal foto našich...
ta Naše má céčko na hlavě