Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2008 14:38

Ahoj neměl by někdo zájem o ovečky na dopásání výběhů?Byly zvyklé chodit i s koňma.Beran a ovce(je březí)jsou to romanovky.Cenu nabídněte

14.2.2008 15:27

veronikaa napsal(a):
Ahoj neměl by někdo zájem o ovečky na dopásání výběhů?Byly zvyklé chodit i s koňma.Beran a ovce(je březí)jsou to romanovky.Cenu nabídněte

Co by jste za ně chtěla a kolik jich je?

14.2.2008 17:22

selticky napsal(a):

ahoj odkud jsi ???

14.2.2008 17:39

red and white napsal(a):
ahoj odkud jsi ???

Můžeme přes mailíka?

14.2.2008 19:41

selticky napsal(a):
Můžeme přes mailíka?

je ja je měla taky ovce romanovská velice učenlíva a hodná stvoření měla jsem je 3 roky dve ovce a jedno berana bédu jájinu a pájinu poslouchaly na slovo.zapískala přiběhly a valily zavřřít do zarady.beran ten se hrozne rád nechal kartáčovat vrtel vždycky ocasem a usíb
nal,alep pak mu ferda ukousal uši a koníky moc nemusel,ale nenapadal je.byl to miláček pak jsem je prdala do písku chtěla jsem za 4kusy 2000.

14.2.2008 19:51

selticky napsal(a):

Zatím jsou dvě beran a ovce, ale ovce je březí, počítám, že bude mít tak dvě.Kolem 3000kč,když půjdou do dobrých podmínek, tak se dá i jednat

14.2.2008 19:51

red and white napsal(a):
ahoj odkud jsi ???

Od Dobříše

14.2.2008 19:52

selticky napsal(a):
Můžeme přes mailíka?

stateknecin@seznam.cz

14.2.2008 19:53

veronikaa napsal(a):
Zatím jsou dvě beran a ovce, ale ovce je březí, počítám, že bude mít tak dvě.Kolem 3000kč,když půjdou do dobrých podmínek, tak se dá i jednat

ja mela od prvničky tři,ale jedno odkopala tak jsem ho krmila s flašky

15.2.2008 12:52

veronikaa napsal(a):

ahoj já jich mám devět...jsou to moji miláčci teda hlavně náš béja lucius a stará ovce co mi vede stádo a její dvě jehňata...jsou moje první u nás narozená... prostě je žeru, ale jinak s tvou stanovenou cenou bych to moc nepřeháněla.... mají ovce původ jestli jo, i když moc nevypadaj tak cenu klidně o tisícku zvedni a jestli ne tak o tisícku dolu, ovci dneska koupíš i za 500 když dost hledáš a berana za tisícku....a tohle jsou moji miláčci

15.2.2008 13:09

strachovice napsal(a):
ahoj já jich mám devět...jsou to moji miláčci teda hlavně náš béja lucius a stará ovce co mi vede stádo a její dvě jehňata...jsou moje první u nás narozená... prostě je žeru, ale jinak s tvou stanovenou cenou bych to moc nepřeháněla.... mají ovce původ jestli jo, i když moc nevypadaj tak cenu klidně o tisícku zvedni a jestli ne tak o tisícku dolu, ovci dneska koupíš i za 500 když dost hledáš a berana za tisícku....a tohle jsou moji miláčci

Já jsem je koupila oba za dva tisíce.tak za ně chci alespoň to co jsem za ně dala a + jehňata

16.2.2008 19:59

veronikaa napsal(a):
Já jsem je koupila oba za dva tisíce.tak za ně chci alespoň to co jsem za ně dala a + jehňata

tak se nám už narodilo jehňátko

16.2.2008 20:13

veronikaa napsal(a):
tak se nám už narodilo jehňátko

Ahoj tak to gratuluju, my máme 4 mrňata ale jedny už maj přes měsíc a druhý měsíc budou mít zítra a k tomu dvě maminy.

18.2.2008 18:19

veronikaa napsal(a):

máte zájem???

18.2.2008 19:55

veronikaa napsal(a):
máte zájem???

No zájem by byl ale asi by to neklaplo, už mám vybranýho malýho beránka na připouštění u známejch a navíc i ohrada bude zatím jenom omezená, takže maj mazlíci po chození na volno po celý zahradě a pomáhání mi poklízet ostatní zvířectvo.

23.2.2008 20:46

ambraa napsal(a):
No zájem by byl ale asi by to neklaplo, už mám vybranýho malýho beránka na připouštění u známejch a navíc i ohrada bude zatím jenom omezená, takže maj mazlíci po chození na volno po celý zahradě a pomáhání mi poklízet ostatní zvířectvo.

cena za tři 2500kč

26.2.2008 20:27

veronikaa napsal(a):
cena za tři 2500kč

foto oveček: bery, oví a baby

26.2.2008 20:28

veronikaa napsal(a):
foto oveček: bery, oví a baby

ještě

26.2.2008 21:03

selticky napsal(a):

my sme poustěli s temperamentní Wells pony 3 ovce a 5 kos.. no to bylo xD každej 100 metrů odsebe.. Klisna byla fajjn, a když sme jí řekli, thak jako by nám rozuměla, a kozy s ovcema zahnala do jejich výběhu, prostě lol

27.2.2008 06:53

veronikaa napsal(a):
ještě

Hehe máme podobnýho..jsem si myslela že sem dal foto našich...

27.2.2008 10:04

klawdie napsal(a):
Hehe máme podobnýho..jsem si myslela že sem dal foto našich...

ta Naše má céčko na hlavě

Přidejte reakci

Přidat smajlík