causinka2
napsal(a):
myslím,že tady je pastevních ustájení dost málo,i kámošky shání a nemůžou sehnat:o(
no já zase zhledám někoho kdo by pastevní ustájení chtěl.sháním společníka ke svému koni, celoročně venku, venkovní box, zdarma, podmínka je pouze vlastní seno a jádro, za místo nechci nic, jenže bydlím v takové prdeli ( u Třince) že se mi nikdo neozývá..tak kdybyste věděli...
santosek
napsal(a):
no já zase zhledám někoho kdo by pastevní ustájení chtěl.sháním společníka ke svému koni, celoročně venku, venkovní box, zdarma, podmínka je pouze vlastní seno a jádro, za místo nechci nic, jenže bydlím v takové prdeli ( u Třince) že se mi nikdo neozývá..tak kdybyste věděli...
No, být to tady někde, tak neváhám
santosek
napsal(a):
santosek : Jo,kdybych si nemusela shánět to jádro a seno a mohla to platit rovnou tobě a vyšlo by to levně,proč ne
Já mám kobylu a stejnak se mi fláká na pastvě....
shantal88
napsal(a):
santosek : Jo,kdybych si nemusela shánět to jádro a seno a mohla to platit rovnou tobě a vyšlo by to levně,proč ne
Já mám kobylu a stejnak se mi fláká na pastvě....
no jako to by klidně teda šlo, ale musela by sis zaplatit teda dovoz sena, seno, jadro, ja si to taky dovazim... a myslim ze kdyz uz nabizim misto a starost o kone zdarma-nechci zas tak moc.
santosek
napsal(a):
no jako to by klidně teda šlo, ale musela by sis zaplatit teda dovoz sena, seno, jadro, ja si to taky dovazim... a myslim ze kdyz uz nabizim misto a starost o kone zdarma-nechci zas tak moc.
spíš jde o to e se to z Irska těžko zařizuje
a kolik by to tak asi vyšlo?
odhadem....
Já bych ti ji klidně nechala i na rekreačku
shantal88
napsal(a):
spíš jde o to e se to z Irska těžko zařizuje
a kolik by to tak asi vyšlo?
odhadem....
Já bych ti ji klidně nechala i na rekreačku
no já ji asi nevyužiju, ale občas na procházku by se hodila.
no podívej: balík mám za 450 kč ( balík má 400 kg), mému koni vydrží na měsíc tak 2 balíky, ani ne. což by dělalo 800-na senu měsíčně. pokud bych seno musela dovézt-200 za dopravu. nevím kolik dáváš jádra? já krmím jen melasovým krmením a šrotem-melasa -pytel mě vyšla na 300 a mám ji asi na 4 měsíce-dávám jen půl litru. záleží jakou máš krmnou dávku..vidím to kolem 1500 měsíčně bez veterináře a kopytáře
a taky: máš podkovy? zase by se to muselo domluvit-co 6 týsnu výměna a tak. já mám bosého koně, strouhám 4x do roka-pořádně. Jinak sama jak je potřeba.
santosek
napsal(a):
no já ji asi nevyužiju, ale občas na procházku by se hodila.
no podívej: balík mám za 450 kč ( balík má 400 kg), mému koni vydrží na měsíc tak 2 balíky, ani ne. což by dělalo 800-na senu měsíčně. pokud bych seno musela dovézt-200 za dopravu. nevím kolik dáváš jádra? já krmím jen melasovým krmením a šrotem-melasa -pytel mě vyšla na 300 a mám ji asi na 4 měsíce-dávám jen půl litru. záleží jakou máš krmnou dávku..vidím to kolem 1500 měsíčně bez veterináře a kopytáře
a taky: máš podkovy? zase by se to muselo domluvit-co 6 týsnu výměna a tak. já mám bosého koně, strouhám 4x do roka-pořádně. Jinak sama jak je potřeba.
Santosku a kde to seno kupuješ, takových peněz. Já mám balík za 350, kolik váží nevím ale přijď se podívat jaké to jsou velké hovádka, ještě tu máme 4 než je dneska sklidíme.Včera jsem jich koupila 14. Jinak mě pro dva malé koně vystačí 10 balíků na cca 4-5měs a jelikož se mi nechce to tahat na vlečce za autem nechávám si to dovézt za 28kč/km.A co se týče domluvy tak jen zavolám a je to pokud možno hned. Navíc balíky jsou nádherné a je to pěkné hrubé seno, prašnost téměř nulová, není v tom žádný binec.
thesis
napsal(a):
Santosku a kde to seno kupuješ, takových peněz. Já mám balík za 350, kolik váží nevím ale přijď se podívat jaké to jsou velké hovádka, ještě tu máme 4 než je dneska sklidíme.Včera jsem jich koupila 14. Jinak mě pro dva malé koně vystačí 10 balíků na cca 4-5měs a jelikož se mi nechce to tahat na vlečce za autem nechávám si to dovézt za 28kč/km.A co se týče domluvy tak jen zavolám a je to pokud možno hned. Navíc balíky jsou nádherné a je to pěkné hrubé seno, prašnost téměř nulová, není v tom žádný binec.
no tak asi jsou ceny všude jiné. u nás byly balíky levnější, dokud nezdrahl benzín. ok máš balíky za 350.
mám 15 balíků-začala jsem je dávat cc v 10 měsíci, je únor a mám jich ještě 7. takže mě za 4-5 měsícu sežral 8 balíků. balíky nemám doma, nemám je kde mít, mám je 1500metrů od domova, a vždy si 2 přivezu jak docházejí-jeepem, vlezou se tak akorát na korbu. Kně mám hooodně dobře krmitelného:) nevím jak je to pro malé koně s krmnu dávkou. já říkám jen kolik žere to moje hovádko tlusté. má 160kvh, a váží přes 600kg... hafling x Čt x hucul. nechci nic víc, než to co by prožrala, jen jsem nahrubokalkulovala..
balíky mám kvalitní, prašnost téměř nulová-loňské seno(teď už vlastně předloňské) odpad miimální
dibaltia
napsal(a):
Dobrý den,
sháním pastevní ustájení pro valacha v okolí Ostravy. Pokud byste o něčem věděli byla bych moc ráda. Děkuji
Nabízím pastevní ustájení pro nenáročného koníka i majitele do společnosti 7 koní, výborná bus i vlaková dostupnost, individuální přístup. Pěkné okolní terény.Volná 2 místa. tel. 728876782, meil Microfon@seznam.cz více na www.rancliberte.wgz.cz.
microfon
napsal(a):
Nabízím pastevní ustájení pro nenáročného koníka i majitele do společnosti 7 koní, výborná bus i vlaková dostupnost, individuální přístup. Pěkné okolní terény.Volná 2 místa. tel. 728876782, meil Microfon@seznam.cz více na www.rancliberte.wgz.cz.
Přidávám nabídku s ustájením www.rancpozaha.wbs.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
kessidis
napsal(a):
Přidávám nabídku s ustájením www.rancpozaha.wbs.cz
TAky bych nabídla ustájení pro 1 koně - "zadarmo", pouze za balíky a jádro, s možností využít koně 1x týdně na jízdárnu pro začátečníka. Pastevní i boxové ustájení, dle dohody a požadavků. Liberecko. www.kone-maiksnerovi.wbs.cz