Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2008 20:28

Čauky chtěla by sem se vás zeptat jaký pejsci s váma jezděj na vyjíždky a jak si rozuměj s koníkem

17.2.2008 21:09

sherri30 napsal(a):
Čauky chtěla by sem se vás zeptat jaký pejsci s váma jezděj na vyjíždky a jak si rozuměj s koníkem

Takhle.... prvni seznameni stenatka s konema... a kdyz se mu to nelibi zaleze do seniku

17.2.2008 21:10

red and white napsal(a):
Takhle.... prvni seznameni stenatka s konema... a kdyz se mu to nelibi zaleze do seniku

zalezlej v seníku

17.2.2008 21:12

red and white napsal(a):

dalmatin

17.2.2008 21:12

red and white napsal(a):
zalezlej v seníku

17.2.2008 21:19

ferdice napsal(a):
dalmatin

Taky dalmatin

17.2.2008 21:23

red and white napsal(a):

já mám roční fenu pyrenejskýho mastina její první setkání s koněm bylo to že jí jako 7týdení štěně poník šlápnul na packu.chodí do ohrady a štěká na hříbka tak ji kopl,ale nevim asi jí to už nějak vypadlo tak za mnou pořád chodí do ohrady a náhání hříbka,ale ten jí jen vyžene z ohrady apak si jí nevšímá.na vyjíždku si jí nebreu je to blbka všude líta nechtělo by se mi pak místo ježdení lítat po lese ahledat psa

17.2.2008 22:43

woldemortik napsal(a):
já mám roční fenu pyrenejskýho mastina její první setkání s koněm bylo to že jí jako 7týdení štěně poník šlápnul na packu.chodí do ohrady a štěká na hříbka tak ji kopl,ale nevim asi jí to už nějak vypadlo tak za mnou pořád chodí do ohrady a náhání hříbka,ale ten jí jen vyžene z ohrady apak si jí nevšímá.na vyjíždku si jí nebreu je to blbka všude líta nechtělo by se mi pak místo ježdení lítat po lese ahledat psa

malý a veľký kamarát =o) maltezák. chodí s nami aj na vychádzky. teraz čakáme mimi tak má voľno ale inak zvláda aj dvojhoďkové =o)

18.2.2008 07:00

katjuschka napsal(a):
malý a veľký kamarát =o) maltezák. chodí s nami aj na vychádzky. teraz čakáme mimi tak má voľno ale inak zvláda aj dvojhoďkové =o)

tak já mám žlutou věc, kolem koní se motá furt...takže ráno dávám mrkev na 3 díly, suchý chleba už nee - už i tak je vypasený - njn, babička s dobrotama bydlí proklatě blízko....
Doporvázet nás chodí jenom na procházky, páč vyjížďky by už asi nedal vzhledem k jeho mohutnosti, by to byla přliš velká zátěž na klouby.-...:(
ale hrozně bych chtěla nějakého lehkonohého pseka k ořům....nejlépe australáka..:)

18.2.2008 10:05

kukinatost napsal(a):
tak já mám žlutou věc, kolem koní se motá furt...takže ráno dávám mrkev na 3 díly, suchý chleba už nee - už i tak je vypasený - njn, babička s dobrotama bydlí proklatě blízko....
Doporvázet nás chodí jenom na procházky, páč vyjížďky by už asi nedal vzhledem k jeho mohutnosti, by to byla přliš velká zátěž na klouby.-...:(
ale hrozně bych chtěla nějakého lehkonohého pseka k ořům....nejlépe australáka..:)

Ahoj tak já hcodím ke kobylce se 2 středníma kníračkama (matka a dcera)

18.2.2008 10:09

katusa napsal(a):
Ahoj tak já hcodím ke kobylce se 2 středníma kníračkama (matka a dcera)

tož taky máme své asistenty

18.2.2008 10:09

klawdie napsal(a):
tož taky máme své asistenty

a tady je druhá...

18.2.2008 10:10

klawdie napsal(a):
a tady je druhá...

tady jsme celá rodinka pohromadě

18.2.2008 12:14

klawdie napsal(a):
tady jsme celá rodinka pohromadě

U nás se motá kámošky velká a chlupatá věc podobnýho ražení co má Janča (akorát není tak žlutá, ale zatím smetanová). Kolem koní se motá, požírá suchý chleba, okrádá kočky o žrádlo a rabuje odpaďáky. Z koní má ale celkem respekt do příliš těsné blízkosti se nepouští. Posledně jsem vedla komoňa domů do boxu a mazala zrovna z maštale. Střetli jsme se přímo ve dveřích a to jste měli vidět jak škrábaly drápky o beton a brala zpátečku smykem
Ale je to psice nesmírně společenská - nejradši se válí v blátivých loužích či hnoji a pak skokem vítá příchozí

Navíc jí prý teď poskákal nějakej podvraťák z dědiny, takže se čeká co za hrůzu z toho vyjde. (Sousedi prý maj jezevčíka, tak potěš koště jestli to byl on ) - kdyby měl někdo zájem o případnou psí příšerku, může jí mít.....

18.2.2008 12:20

janda napsal(a):
U nás se motá kámošky velká a chlupatá věc podobnýho ražení co má Janča (akorát není tak žlutá, ale zatím smetanová). Kolem koní se motá, požírá suchý chleba, okrádá kočky o žrádlo a rabuje odpaďáky. Z koní má ale celkem respekt do příliš těsné blízkosti se nepouští. Posledně jsem vedla komoňa domů do boxu a mazala zrovna z maštale. Střetli jsme se přímo ve dveřích a to jste měli vidět jak škrábaly drápky o beton a brala zpátečku smykem
Ale je to psice nesmírně společenská - nejradši se válí v blátivých loužích či hnoji a pak skokem vítá příchozí

Navíc jí prý teď poskákal nějakej podvraťák z dědiny, takže se čeká co za hrůzu z toho vyjde. (Sousedi prý maj jezevčíka, tak potěš koště jestli to byl on ) - kdyby měl někdo zájem o případnou psí příšerku, může jí mít.....

Potom tu ještě pobíhá tahle potvora - je to největší psí popelář co jsem kdy viděla, ta seřere dokonce i igelitový pytlíky když smrdí po žrádle....
Taky je to v jiném stavu, v současné době na rozsypání - vypadá to na spoustu vořechů (kdyby byl opět zájem, no problemo)
Ke koním je to super pes - vydrží lítat vedle koní i celý den a když už třeba nemůže, naloží si ji panička na koně a pokračuje v cestě. Dokonce je tak mazaná, že když panička přistaví koně k nějakýmu vyvýšenýmu místu, tak si psica na koně sama naskakuje.....

18.2.2008 12:22

janda napsal(a):

hehe tak to já mám podobné, blondýna je nejradši ve hnoji(to víte modrá krev) a ochutnává bobíky a druhá liška se zas vyvaluje ve slámě nebo ji nejčastěji najdu v čistě nastlaném boxu(a to je to čokl z ulice), při rozdělování krmiva ořům obíhají kbelíky a ochutnávají co májí koně dobrého...nejhorší je když je bláto a mý věrní společníci se mě rozhodnou následovat do rozbahněného výběhu pro koně...to pak musím koupat pač by se mi to doma odrolovalo...neštěstí ty chlupy..no vyíždky ne e blonýna odmíta, trochu se koní bojí a druhá vtěrka nevím jak by to na těch svejch minitlapičkách dala... jsou zvyklí že na mě čekají v šatně, už jak vidí že čístím a sedlam koně tak si jdou rovnou na místo a já je tam jen zavřu:)
tady se segřinou fenečkou fandí segře na veřejnáku...

18.2.2008 12:27

janda napsal(a):
Potom tu ještě pobíhá tahle potvora - je to největší psí popelář co jsem kdy viděla, ta seřere dokonce i igelitový pytlíky když smrdí po žrádle....
Taky je to v jiném stavu, v současné době na rozsypání - vypadá to na spoustu vořechů (kdyby byl opět zájem, no problemo)
Ke koním je to super pes - vydrží lítat vedle koní i celý den a když už třeba nemůže, naloží si ji panička na koně a pokračuje v cestě. Dokonce je tak mazaná, že když panička přistaví koně k nějakýmu vyvýšenýmu místu, tak si psica na koně sama naskakuje.....

A do třetice k dámám jeden chlap - my říkáme že je to plemeno "pidivlčák"

Ale je to narozdíl od ženskejch trochu zuřivec - koně občas ve výběhu honí a cizí lidi nemá moc rád (hold spíš hlídač), ale vzhledem ke své atletické tělesné stavbě, koním bez problémů stačí a jestě má energii na honění zajíců.

Nejhorší je když se na jízdárně slezou všici tři - to je potom taková mela, že se člověk bojí aby mu ten chlupatý chumel nepodrazil nohy. Všichni jsou přibližně stejně staří, takže když byli štěnata bylo to o.k. Teď už ty dva retrívřice hodně přerostla a když hodí flopa, mohla by je i polámat kdyby chtěla. ale naštěstí zdá se nechce. S kým by si pak hrála....

18.2.2008 14:03

sherri30 napsal(a):

26.7.2008 21:51
roxy

XXX.XXX.18.110

ustulina napsal(a):

starsi tema ...abych nezakladala nove :-)
Muj pejsek Sarinka a moje kobca Bellinda Viktori
mno a to rozplacly sem ja :-))

26.7.2008 21:55
roxy

XXX.XXX.18.110

roxy napsal(a):
starsi tema ...abych nezakladala nove :-)
Muj pejsek Sarinka a moje kobca Bellinda Viktori
mno a to rozplacly sem ja :-))

Sarinka ...dvouleta frnka pitbulla :-) je to totalni konomil a uz se naucila i vodit beju na voditku :-)

27.7.2008 23:47
lucie malina

XXX.XXX.147.173

sherri30 napsal(a):

Tak u nás je to Baddy, kříženec labradora a staforda...zlatej pes

27.7.2008 23:49
lucie malina

XXX.XXX.147.173

lucie malina napsal(a):
Tak u nás je to Baddy, kříženec labradora a staforda...zlatej pes

a Bessi, kříženec bernardýna a (vlčák x briard)

olga visnakova

28.7.2008 09:09
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

lucie malina napsal(a):
a Bessi, kříženec bernardýna a (vlčák x briard)

Nás pastevec Wiky pes

28.7.2008 10:13
siringa

XXX.XXX.254.1

olga visnakova napsal(a):
Nás pastevec Wiky pes

Přidejte reakci

Přidat smajlík