Kdo máte na prodej sedýlka, šup sem s nima Já prodávám bezkostrového Barefoota - Arizona, westerňák, komplet s originální podsedlovkou (není na fotce) a originálním koženým podbřišákem. Sedýlko je staré 1 rok, pravidelně impregnované, v perfektním stavu. Obsedala a přiježďovala jsem s ním svou arabku, kobylka mi už přesvalila, tak si nechávám šít na konkrétní westernovou disciplínu na míru.
Cena za komplet 11 000,- Mail: sybone2004@gmail.com
007nikita
napsal(a):
Kdo máte na prodej sedýlka, šup sem s nima Já prodávám bezkostrového Barefoota - Arizona, westerňák, komplet s originální podsedlovkou (není na fotce) a originálním koženým podbřišákem. Sedýlko je staré 1 rok, pravidelně impregnované, v perfektním stavu. Obsedala a přiježďovala jsem s ním svou arabku, kobylka mi už přesvalila, tak si nechávám šít na konkrétní westernovou disciplínu na míru.
ještě fotečka
007nikita
napsal(a):
ještě fotečka
Prodám skokové sedlo Kentaur Hanulay s příslušenstvím, komora 2, posedlí 17,5, cena 9.000 Kč.
007nikita
napsal(a):
PRodám sedlo kentaur priamos 2. Dva roky staré naprosto nepoškozené. Posedlí 17,5 komora 2. cena: 11 000,- při rychém jednání sleva! prodávám z důvodů nevyužití a přesvalení koníka.
bagetka.syrova@email.cz
606584213
dalajlama
napsal(a):
PRodám sedlo kentaur priamos 2. Dva roky staré naprosto nepoškozené. Posedlí 17,5 komora 2. cena: 11 000,- při rychém jednání sleva! prodávám z důvodů nevyužití a přesvalení koníka.
bagetka.syrova@email.cz
606584213
Prodám angl. sedlo, celokožené ve velmi dobrém stavu za 4000Kč. Černé, posedlí 18", komora 2, Tel.: 774916023
007nikita
napsal(a):
Můžu nabídnout všestranné sedlo Zaldi. starší, ale v pořádku. Na mohutnějšího koně typu hucul hafling..posedlí 17,5. 4000kč
sheiter
napsal(a):
Můžu nabídnout všestranné sedlo Zaldi. starší, ale v pořádku. Na mohutnějšího koně typu hucul hafling..posedlí 17,5. 4000kč
ještě komora
sheiter
napsal(a):
ještě komora
Prodám kompletní sedlo černé barvy,komora střední,posedí 17,5.Sedlo je v dobrém stavu,neporušená kostra.Používané na ČT. Možno si vyzkoušet Cena 4000Kč
andy zahourova
napsal(a):
Prodám kompletní sedlo černé barvy,komora střední,posedí 17,5.Sedlo je v dobrém stavu,neporušená kostra.Používané na ČT. Možno si vyzkoušet Cena 4000Kč
Prodám pohodlné kompletní kožené anglické sedlo vč.podbřišáku a deky, možno i s uzdečkou anglickou, prodej z důvodu nevyužití, pravidelně udržováno, sedí skoro všem koním, bylo na huculovi, kříženém QH, čt i a1/1, i na vysoký KVH, více fotek mailem, odběr osobně či na dobírku, jakékoli dotazy na telefonu či mailu
731/764 653 cena 3,5 za komplet
battery
napsal(a):
Prodám skokové sedlo Kentaur Hanulay s příslušenstvím, komora 2, posedlí 17,5, cena 9.000 Kč.
Pleasure- dovoz USA, ruční práce, posedlí 16 vycpané s hladkou kůží- krásně měkké, Gullet: 6 1/2, Bars: Semi quarter, horn: 3palce, Stirrups: 3 inch matching, Cantle: 3 1/2 inch, Close contact tooled leather skirts, fenders and jockies
Sedlo je spíš na tlustocha(mohutného konoucha)
K sedlu mohu přidat nové kovové třmeny a uzdečku, podbřišník a podsedlovku- pěkně sladěný komplet v tom případě by byla cena 19 000,- info a foto na emailu pilgrisek@seznam.cz nebo 724322720
mohu prodat i samotné sedlo
foto na http://pilgrisek.album.cz/westernove-sedlo/
jessyn
napsal(a):
Prodám pohodlné kompletní kožené anglické sedlo vč.podbřišáku a deky, možno i s uzdečkou anglickou, prodej z důvodu nevyužití, pravidelně udržováno, sedí skoro všem koním, bylo na huculovi, kříženém QH, čt i a1/1, i na vysoký KVH, více fotek mailem, odběr osobně či na dobírku, jakékoli dotazy na telefonu či mailu
731/764 653 cena 3,5 za komplet
Prodám sedlo Stübben, 2 roky staré, velmi málo ježděné. Používáno na koně AQH a APPA (Hunter under Saddle). Bez vad a poškození.
PC 40.000!
Důvod prodeje: Nemám pro něj využití.
Cena 30.000
Více info a foto na Deruy@seznam.cz
tel.: 604854984
alisa
napsal(a):
Prodám sedlo Stübben, 2 roky staré, velmi málo ježděné. Používáno na koně AQH a APPA (Hunter under Saddle). Bez vad a poškození.
PC 40.000!
Důvod prodeje: Nemám pro něj využití.
Cena 30.000
Více info a foto na Deruy@seznam.cz
tel.: 604854984
..
alisa
napsal(a):
..
Prodám kvalitní sedlo Prestige model Silver Star, komora 32 (střední) posedlí 17. Velmi pohodlné. PC 34 tis nyní 17 000,- Možnost vyzkoušení. Pardubický kraj
brenton
napsal(a):
Prodám kvalitní sedlo Prestige model Silver Star, komora 32 (střední) posedlí 17. Velmi pohodlné. PC 34 tis nyní 17 000,- Možnost vyzkoušení. Pardubický kraj
prodám sedlo -Tom Zajac,původní cena 20 000,nyní 15 000,- !!
váha -12kg
velikost 15
V super stavu
sedlo by sedělo Haflingovi,huculovi, QH...
+ podložku western pod sedlo s gelem ,puvodní cena 1900,-ted 1400,-
víc foto meilem
pizneta
napsal(a):
prodám sedlo -Tom Zajac,původní cena 20 000,nyní 15 000,- !!
váha -12kg
velikost 15
V super stavu
sedlo by sedělo Haflingovi,huculovi, QH...
+ podložku western pod sedlo s gelem ,puvodní cena 1900,-ted 1400,-
víc foto meilem
sedlo
já mám bezkostrové sedlo na prodej
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12305556/Bezkostrove-sedlo-kozene.php
Drezurní sedlo Kieffer Wien
Prodám drezurní sedlo. Sedlo je ve velmi dobré stavu. Posedlí 17, komora střední spíž uzší a vykrojená (padne i koni s vysokým kohoutkem), příjemně vede v sedu. Cena 10 000 (možno přidat třmeny, třmenové řemeny a podbřišník, poté 10 500). V případě zájmu ráda pošlu další fotky, informace... Kontakt 733707377, coullie@centrum.cz .
Prodávám kvalitní kožené skokové sedlo značky Euroriding. Posedlí 17,5 komora 2. Prodávám z důvodu přesvalení koně.
Cena 7.000,- Kč. Více foto na mailu. Dohoda jistá.
Dobrý den,
koupím bezkostrové sedlo:
anglického typu do 6000 Kč (i nenastrojené),
nebo westernový typ do 10 000 Kč (se třmeny)
Na starouška 180 KVH - výrazný úzký kohoutek/ případně s možností výměny předního dílu nebo zcela bez přední "výztuhy".
Jsme z Prahy Západ (Černošice)
dominika.dolezelova@seznam.cz
Prodám turistiské/enduranční kvalitní sedlo Wintec Endurance. Sedlo je kvalitní, pohodlné, měkké, z neklouzavého materiálu, polohovatelné opěrky na suchý zip a výměnná komora. PC nového sedla 25 tisíc, nyní 16 tisíc.
chromik@centrum.cz
ryanna
napsal(a):
Ahojky, sháním sedýlko na mého křížence. Je to ČTxPonny . Tak 145 v kohoutku , kratší koník s méně výrazným kohoutkem. Nevím, zda by tohle sedýlko sedlo, také potřebujeme na obsedání.
Ahoj. Nabízím sedlo, které bylo na huculce. Je rok "staré", ale málo ježděné. Cena je 3 000 - se třmeny, jen bez podbřišníku. Pokud bys měla zájem napiš na - j.honkovaXXX@seznam.cz. Zašlu fotky .
Prodám všestranně skokové sedlo Wintec 2000, v perfektním stavu, 2 roky staré, velmi málo používané. Posedlí 17,5, komora výměnná, k sedlu dodám černou (střední). Holé. Cena 7000 Kč. Více foto emailem. ellinor@email.cz
Prodávám levně starší značkové universální německé sedlo, velmi kvalitně ušité z měkké kůže v dobrém stavu, komora 2, posedlí 17, sedlo je kratší, vhodné i na menšího koně typu pony pro dítě, je lehké, cena 3000, v sedle se skákalo do 120, přiježďovalo i jezdilo do terénu, více info na mailu.
Zjišťuji předběžně, jaký by byl zájem o australské sedlo Wintec. Na mou zadnici je krátké a už se mi šije sedlo větší. V časovém horizontu cca 3 týdnů ho tedy budu nabízet k prodeji. Sedlo je s flendry, cca 3 roky staré, s cair, posedlí 17" vypodložené gelem, kožený podbřišník Kentaur, neeoprenový podbřišník Wintec, podložka pod sedlo. V sedle je v současné době nasazena nejširší komorová výztuha (bílá 4), k dispozici je na výměnu pro případ změny kondice koně i výztuha červená (3). Cena za komplet cca 20 tisíc Kč. Obrázek mi bohužel nejde vložit, pokusím se to vyřešit.
Ahojky,prodám zánovní univerzál vhodný na dlouhé vyjížďky tak i skoky,drezuru.S předními i zadními opěrkami.Pohodlné, udržované, pravidelně mazané.Velikost komory cca. 3-4 a posedlí 17,5. na email jituleserak@centrum.cz doufám že ho prodám protože nám nesedí.
Cena 4000
didi
napsal(a):
Dobrý den,
koupím bezkostrové sedlo:
anglického typu do 6000 Kč (i nenastrojené),
nebo westernový typ do 10 000 Kč (se třmeny)
Na starouška 180 KVH - výrazný úzký kohoutek/ případně s možností výměny předního dílu nebo zcela bez přední "výztuhy".
Jsme z Prahy Západ (Černošice)
Opravuji poptávku, všimla jsem si, že sedla zdražila...
Koupím westernové bezkostrové sedlo s flendry a třmeny v ceně do 12 tisíc.
makki
napsal(a):
Zjišťuji předběžně, jaký by byl zájem o australské sedlo Wintec. Na mou zadnici je krátké a už se mi šije sedlo větší. V časovém horizontu cca 3 týdnů ho tedy budu nabízet k prodeji. Sedlo je s flendry, cca 3 roky staré, s cair, posedlí 17" vypodložené gelem, kožený podbřišník Kentaur, neeoprenový podbřišník Wintec, podložka pod sedlo. V sedle je v současné době nasazena nejširší komorová výztuha (bílá 4), k dispozici je na výměnu pro případ změny kondice koně i výztuha červená (3). Cena za komplet cca 20 tisíc Kč. Obrázek mi bohužel nejde vložit, pokusím se to vyřešit.
můžu poprosit o fotku na okti@seznam.cz
Děkuji Majka
Prodám zachovalé sedlo Kentaur Ramiro v přírodní barvě, posedlí 17,5, komora 2.
Tel.: 605 211 181
makki
napsal(a):
Toto sedlo mám tedy s anglickou bočnicí a je výborné Chci koupit ještě jedno. Pokud pak budeš opravdu sedlo chtít prodat zajímala by mne cena.
bubo
napsal(a):
Prodám zachovalé sedlo Kentaur Ramiro v přírodní barvě, posedlí 17,5, komora 2.
Tel.: 605 211 181
Ještě jedna fotka. Sedlo prodám vybavené (třmeny, třmenové řemeny, po dohodě možno i s podbřišníkem wintec), cena 8000,-Kč.
bubo
napsal(a):
Toto sedlo mám tedy s anglickou bočnicí a je výborné Chci koupit ještě jedno. Pokud pak budeš opravdu sedlo chtít prodat zajímala by mne cena.
Cena je v textu
Prodám sedlo KT Pilot, sedlo je v dobrém stavu, používané, komora 2, posedlí 17, cena holé 8 tis., nastojené dle dohody (mohu přidat třmeny, řemeny, podbřišník, podsedlovky)... Všechny vady, škrábance apod. vyfoceny zde:
http://kass.rajce.idnes.cz/KTPilot/
Sedlo JAN HAUZR George - pevná kostra
Skokový speciál se střední hloubkou posedlí, velkou podporou sedu a moderní zadní rozsochou. Kontaktně řešený vlněný polštář se středními stehenními opěrkami a spodní lýtkovou zarážkou.
délka posedlí: 17,5"
Velikost komory: vel. 3
barva paspulky černá
cena k jednání 12000
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12921686/JAN-HAUZR-GEORGE.php
kassiopeass
napsal(a):
Prodám sedlo KT Pilot, sedlo je v dobrém stavu, používané, komora 2, posedlí 17, cena holé 8 tis., nastojené dle dohody (mohu přidat třmeny, řemeny, podbřišník, podsedlovky)... Všechny vady, škrábance apod. vyfoceny zde:
http://kass.rajce.idnes.cz/KTPilot/
Možnost slevy při rychlém jednání - Kassiopeass@centrum.cz
Prodám anglické kožené sedlo
Značka TARPAN
Komora 2 / Posedlí 17
Prodám včetně třmenových řemenů a třmenů
Cena 5000
Na prodej sedlo Wintec 250, posedlí 16,5 a komora 14 cm (č.2) - starší typ bez výměnných komor, kompletně ostrojené (třmeny, řemeny, podbřišník). Tři roky staré, z toho již rok a půl bez využití. Cena 4500,-
kontakt svatulkap@seznam.cz
Prodávám drezurní Prestige na vysoký kohoutek, cena 10 tis, posedlí 17,
anglické turistické sedlo, kupované v sedlářství Hošťálková. Komora vykrojená 2, posedlí 17,5", běžné známky opotřebení, kostra i kůže naprosto v pořádku. Cena 2500,-.
Misa.Luka

XXX.XXX.153.2
Dobrý den, prodávám anglické sedlo STAR :)
posedlí 17, 5 komora široká 2 (možno i hucul,..)
známky používání, pouze estetické vady, pohodlné ;)
cena 2500, při rychlém jednání dohoda ! :)
prosím pište na e-mail. Misa.Luka@seznam.cz (více foto+více info)
děkujuu ;).
tm

XXX.XXX.161.187
Ahoj shanim kozene sedlo. Komora 2 na vysoky kohoutek. Posedli 17.5 nejlepe vybavene. Cena okolo 4000. Dale koupim beranek pod sedlo, uzdecku full a bandazr.
Sar

XXX.XXX.247.65
Poptávám sedlo KenTaur Young Jumper do ( 19 000 tisíc ) nebo Prestige Venezia do ( 25 000) a sedlo Charon nejlépe do ( 16 000 ) DŮLEŽITÉ ! : Přeji si, aby jakékoliv z těchto 3 sedel, ale bylo jako nové... Žádné šrkábance a velké používaní :).
Stačí kouknout na inzerci
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/59500485/KenTaur-YOUNG-JUMPER-16-3-NOVY-SE-ZARUKOU.php.
rubiQ

XXX.XXX.182.13
Prodám rok a půl staré skokové sedlo KenTaur Apollón. Komora 1 (výměnná) posedlí 17,5 v pěkném stavu, minimální známky používání. Cena 13 000, - Kč. Pošta zdarma, případně někam dovezu (vše na domluvě). V případě rychlého jednání jsem ochotna slevit.
Prodám west sedlo z důvodu nevyužití. Je to starší kožené sedlo dovezené z Německa, na dřevěné kostře. Nic moc víc k sedlu nesdělím, neb ve stáji jsme všichni "angličáci" délka od hrušky po konec posedlí 53cm, mezi conchy cca18cm. Případnému zájemci zašlu více fotek i s přiloženým metrem. Samozřejmostí je možnost vyzkoušení sedla. K sedlu přidám i west. deku.
Cena 7.000, - případně vyměním za něco jiného.
Nabízím k prodeji sedlo Kentaur Seneca, anglické univerzální, málo používané, koupeno před 4 lety nové v equiservisu, posedlí 17 1/2, komora 2, černé barvy, zadní opěrky na suchý zip, mírně poškrábané vidět na fotografii, mému koni již nesedí. emal: Zoey.C@seznam.cz,.
Popelova

XXX.XXX.211.67
Dobry den, prodávám sedlo Kentaur Young Jumper-15tisic. Jestli mate zájem, sedlo ve ct nafotim? Můžete me napsat-608717181 dekuji Popelova.
ll

XXX.XXX.11.93
Ano shanim jeste sedlo.Nabízíte ještě tu senecu? Nam bx asi pasovala. Odkud jste?
ll
napsal(a):
Ano shanim jeste sedlo.Nabízíte ještě tu senecu? Nam bx asi pasovala. Odkud jste?
Jé já nenabízím tu senecu, nabízím drezurní sedlo s komorou 2 posedlí 17 na vysoký kohoutek.
Sedlo je moc pohodlné v krásném stavu ale já jej nevyužiji. Sedlo jsem koupila cca před měsícem holé za 5000.- prodávám za 3800 Kč včetně neoprenovýho podbřišáku.
bantender
napsal(a):
Jé já nenabízím tu senecu, nabízím drezurní sedlo s komorou 2 posedlí 17 na vysoký kohoutek.
Sedlo je moc pohodlné v krásném stavu ale já jej nevyužiji. Sedlo jsem koupila cca před měsícem holé za 5000.- prodávám za 3800 Kč včetně neoprenovýho podbřišáku.
Pardon je za 3500.- ne za 3800.-.
George13

XXX.XXX.162.250
Prodám skvělé skokové sedlo Hauzr George pohodlné jak na vyjíždky tak i na skákání.
Skvele drzi sed nad skokem.
Posedlí 17 a komora užší 2 -14cm.Sedlo je nově docpané a kontrolované sedlářem
na plnokrevnika ci pony.
George13

XXX.XXX.162.250
Prodám skvělé kontaktni skokové sedlo - Prestige Elastic Appaloosa
pohodlné jak na vyjíždky tak i na skákání.
Skvele drzi sed nad skokem.
Posedlí 18 a komora 32 (2).
Oťásek
napsal(a):
Dobrý den,
poptáváme pohodlné turistické sedlo komora 4, posedlí cca 17,5-18 nebo australské honácké sedlo.
U australských sedel je potřeba vyzkoušet. Jako kozlíková mohou překvapivě pasovat i ta, která by neměla.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/80440670/Krasne-australske-turisticke-sedlo-komplet-.php
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/80253757/Prodam-Australske-honacke-sedlo.php
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/78512875/Australske-honacke-sedlo.php.
Uživatel s deaktivovaným účtem