Jsou tu hnědáci, vraníci a tak co Izabeláci máte? Pochlubte se fotečkou! Přikládám fotku toho mého zlatíčka
betkat
napsal(a):
Jsou tu hnědáci, vraníci a tak co Izabeláci máte? Pochlubte se fotečkou! Přikládám fotku toho mého zlatíčka
Tady je v létě, ještě čistý....
betkat
napsal(a):
Tady je v létě, ještě čistý....
No a tady pod sedlem, taky v létě.
rocky
napsal(a):
Může i palomino
Jen tak uplne mimochodem, jaky je rozdil mezi palominem a isabelou? Ja bych rekla, ze palomino je americky nazev pro toto zbarveni ne?
hanzy
napsal(a):
Jen tak uplne mimochodem, jaky je rozdil mezi palominem a isabelou? Ja bych rekla, ze palomino je americky nazev pro toto zbarveni ne?
Přesně tak Palomino je Americký název a v Evropě se jim většinou říká izabela nebo žluťáci!!!
A v různých knížkách u této barvy bývá napsáno palomino neboli izabela
rocky
napsal(a):
Přesně tak Palomino je Americký název a v Evropě se jim většinou říká izabela nebo žluťáci!!!
A v různých knížkách u této barvy bývá napsáno palomino neboli izabela
tak sem také něco přihodím...tohle je Montýsek...láska moje, nyní rakušák jak poleno
haisovad
napsal(a):
tak sem také něco přihodím...tohle je Montýsek...láska moje, nyní rakušák jak poleno
a Monty se Sandrou v novém domově
haisovad
napsal(a):
a Monty se Sandrou v novém domově
jeho pravý brášula Lord...maximus obrmus
haisovad
napsal(a):
jeho pravý brášula Lord...maximus obrmus
žrout obecný
haisovad
napsal(a):
žrout obecný
no a nejmladší z bratrů žluťochů...hřebeček Merlínek
haisovad
napsal(a):
no a nejmladší z bratrů žluťochů...hřebeček Merlínek
a etě Merlínek
haisovad
napsal(a):
Merlin v zimě
A ještě sem dám Charlika,
to je klasickej Kinskej...tata Burbon
neplést s chlaďasem...
haisovad
napsal(a):
A ještě sem dám Charlika,
to je klasickej Kinskej...tata Burbon
neplést s chlaďasem...
sorry za kvalitu, je to scan
haisovad
napsal(a):
sorry za kvalitu, je to scan
Čárlík je valášek ikdyž krčisko má jako poušťák...
haisovad
napsal(a):
Čárlík je valášek ikdyž krčisko má jako poušťák...
a poslední Čárlík...
memmory
napsal(a):
Huculoidní "barunka "
Tatínek našich dvojčátek :-((((((((
LIL YOE LEO
memmory
napsal(a):
Tatínek našich dvojčátek :-((((((((
LIL YOE LEO
Hříbátko
haisovad
napsal(a):
Lil je moc pěknej, co je QH?
Ano ano QH . Právě proto že je tak pěknej má dobrý původ tak jsme se 3x tolik těšily na ty hříbky :-(((
haisovad
napsal(a):
Je to smutné co se stalo, ale na sonu to muselo být vidět že tam jsou dvě? Ještě že je kobyla v pohodě...soucítím s tebou.
Budete letos znova připouštět?
No já bych ji nechlala být , ale Mel už je jen na chov tak asi druhý pokus - jo problém je že vet nemohl přijet do toho 16 dne a tak už by se s tím stejně nedalo nic dělat - to je ten důvod - sono jsme jí nedělaly . Nezapomeňte mě tady všichni sežrat za to .
memmory
napsal(a):
Sory za ten ohradník :-)
Další QH - bohužel neznám jméno :-)
memmory
napsal(a):
No já bych ji nechlala být , ale Mel už je jen na chov tak asi druhý pokus - jo problém je že vet nemohl přijet do toho 16 dne a tak už by se s tím stejně nedalo nic dělat - to je ten důvod - sono jsme jí nedělaly . Nezapomeňte mě tady všichni sežrat za to .
a tady v akci
memmory
napsal(a):
K klidu Soni, alespoň teď víš, že je lepší ke kobyle veta dostat než aby potom byl průser. Je to poučení pro všechny...
memmory
napsal(a):
Jo jasně já vím že měla mít sono , ale ono to nešlo .
a tady ten muj chlap....
bordeauxx
napsal(a):
a jeste....
Náš čtyřletý hřebec Glorion 1, tatínek je Veneur du Luc a maminka Glory 1, plavá poloviční achaltekinská klisna...
artosek17
napsal(a):
Náš čtyřletý hřebec Glorion 1, tatínek je Veneur du Luc a maminka Glory 1, plavá poloviční achaltekinská klisna...
Další fotka našeho hřebčáka...