havj

Tak posouvám, už to nechce jít nahoru.
gasa
napsal(a):
No hurá už mě bolel prst od točení kolečka na myšiJáji jak je s Renčou ty nás napínáš
Renča už je v Budapešti . Musela tam být už dneska.Hlavně ,že dojeli vpořádku. A já tam pojedu busem(zájezd)zítra ráno. Už se docela těším , že člověk alejspoň trošku vypadne z toho denního kolotoče.,
gasa
napsal(a):
Tak nám něco přivez jotřeba.....třeba......třeba koňa teta
Tak jooooo - každé tetě jednoho
havj
napsal(a):
Tak jooooo - každé tetě jednoho
no jasny, kazde tetce jednoho aspon na obrazku! ja si zabiram nejakeho arabaska
copak to je za bile hyjo?
hele tetky vy jste teda trubky, co to tocite koleckem az dolu, vzdyt kdyz si nahore zmenite ukazat podle data a ne podle toho pavouka, nebo co je tam napsany, tak nahore budete mit nejcerstvejsi prispevek a nemusite nikde nic hledat, akorat pak nejedete dolu, ale odzdola nahoru...
klarusa
napsal(a):
no jasny, kazde tetce jednoho aspon na obrazku! ja si zabiram nejakeho arabaska
copak to je za bile hyjo?
hele tetky vy jste teda trubky, co to tocite koleckem az dolu, vzdyt kdyz si nahore zmenite ukazat podle data a ne podle toho pavouka, nebo co je tam napsany, tak nahore budete mit nejcerstvejsi prispevek a nemusite nikde nic hledat, akorat pak nejedete dolu, ale odzdola nahoru...
To je Ermín, nyní je ustájen u Frýdlantu., předtím u Marcely Š. Takže pá,pá.....
havj
napsal(a):
To je Ermín, nyní je ustájen u Frýdlantu., předtím u Marcely Š. Takže pá,pá.....
Ermín je nádhernej, podobnej Matějoj. Viděla jsem ho v Šimonovicích, když bydlel nad tetou Luckou Myslím, že Matěj má v neděli svátek
. Pravda Matěj je o fous menší a krapatější než Ermín, ale nos klabonos maj echt stejnej. Ještě pár let a Matějoslav bude mít i stejnou barvu kožichu. Oba jsou moc hodný kůňové
krizovatka
napsal(a):
Ermín je nádhernej, podobnej Matějoj. Viděla jsem ho v Šimonovicích, když bydlel nad tetou Luckou Myslím, že Matěj má v neděli svátek
. Pravda Matěj je o fous menší a krapatější než Ermín, ale nos klabonos maj echt stejnej. Ještě pár let a Matějoslav bude mít i stejnou barvu kožichu. Oba jsou moc hodný kůňové
konici jak z pohadky o Popelce
gasa
napsal(a):
Ahoj teta to že jsem trubka tomu se nebránimdenně na to čumim, ale že se tam dá seřadit dle data to proteklo skze mě
ale nikomu to neříkej jo
koníci z pohádky.....vždyť Matěj je jak prase
Teto Vrňďo že posíláme Lence vše nejlepší k dnešnímu svátku.
Jasně , že vše nej i Lence od tety Jáji
gasa
napsal(a):
Ahoj teta to že jsem trubka tomu se nebránimdenně na to čumim, ale že se tam dá seřadit dle data to proteklo skze mě
ale nikomu to neříkej jo
koníci z pohádky.....vždyť Matěj je jak prase
Teto Vrňďo že posíláme Lence vše nejlepší k dnešnímu svátku.
Lence vyřízeno, byla jsem složit Eponu krmení, večer dostane sváteční nášup , děkujeme za přání. Myslím, že Matěj má v neděli. Matěj je moje pohádkový prase
ale teď je štíhlej kluk. Dneska dokonce vydržel i čistej
krizovatka
napsal(a):
Děkujeme i tetě Jáje, vyřídim večer
taky se pridavam ke gratulaci.
pohadkove prasatko, no to jsem se zasmala
no hlavne ze to tetka uz vis, a nemusis jezdit koleckem az dolu, jeste ze se u toho nevozej kolecka hnoje, ale jen koleckem na mysi, neboli mysitkem, jak tomu z oblibou rikam
klarusa
napsal(a):
taky se pridavam ke gratulaci.
pohadkove prasatko, no to jsem se zasmala
no hlavne ze to tetka uz vis, a nemusis jezdit koleckem az dolu, jeste ze se u toho nevozej kolecka hnoje, ale jen koleckem na mysi, neboli mysitkem, jak tomu z oblibou rikam
Vyřídim, děkujeme i tetě Kláře fotka oslavenkyně ještě u původních majitelů
krizovatka
napsal(a):
jsem natěšená na ty obrázky Taišara Pro dnešek se loučím, mažu krmit a vyřizovat Léně gratulace. Hezký zbytek večera všem tetám
Tak milé tety štrachala jsem štrachala a něco jsem vyštrachalaTaišar za mlada
gasa
napsal(a):
Tak milé tety štrachala jsem štrachala a něco jsem vyštrachalaTaišar za mlada
A jedno vítězství v L
krizovatka
napsal(a):
Lence vyřízeno, byla jsem složit Eponu krmení, večer dostane sváteční nášup , děkujeme za přání. Myslím, že Matěj má v neděli. Matěj je moje pohádkový prase
ale teď je štíhlej kluk. Dneska dokonce vydržel i čistej
Ahoj dámy Koukám spoustu novinek
red and white
napsal(a):
Ahoj dámy Koukám spoustu novinek
Ahoj nerčííí chceš být taky tetatady posílám jednoho Matěje to byl ještě tmavý........teď už jen to pohádkové prasátko
fotky jsou od Renči K.
gasa
napsal(a):
Ahoj nerčííí chceš být taky tetatady posílám jednoho Matěje to byl ještě tmavý........teď už jen to pohádkové prasátko
fotky jsou od Renči K.
Teda tady se těch tet vyrojilo ... koník krasavec
to se musí nechat...
A co u tebe nového povídej přeháněj...
red and white
napsal(a):
Teda tady se těch tet vyrojilo ... koník krasavec
to se musí nechat...
A co u tebe nového povídej přeháněj...
tety dnes mám vegáč mládě jsem odložila k babičce takže si užívám a jedna stará krásná zimní šimonovická
gasa
napsal(a):
tety dnes mám vegáč mládě jsem odložila k babičce takže si užívám a jedna stará krásná zimní šimonovická
juuu to uz je hodne dlouho, co byla tahle fotka porizena co? co by za to Vesec dal co?
tak tady taky jedna zasnezena - Janske lazne - lazenske mestecko
gasa
napsal(a):
No to je rok 2001 možná 2002V neděli už hlásí jaro
tetky asi umru smichy, sem ted dostala mejla
Pozor tajná informace:
Rallye Paříž - Dakar se pojede příští rok ve Vesci u Liberce. Prý tam navezou písek náklaďákama až se Sahary. 40 000 aut !!! Zatím to nikomu neříkejte, je to tajný. Ale Kateřina už na tom dělá. Okruh bude dlouhý 2,5 kilometru a pojede se čtyřtisíckrát.
je to tajny
klarusa
napsal(a):
tetky asi umru smichy, sem ted dostala mejla
Pozor tajná informace:
Rallye Paříž - Dakar se pojede příští rok ve Vesci u Liberce. Prý tam navezou písek náklaďákama až se Sahary. 40 000 aut !!! Zatím to nikomu neříkejte, je to tajný. Ale Kateřina už na tom dělá. Okruh bude dlouhý 2,5 kilometru a pojede se čtyřtisíckrát.
je to tajny
No dobrý Rally Vesec
klarusa
napsal(a):
baf tetky, no u nas to je jak pri revoluci, tatu chytl amok, a tak se uklizi, boze on je horsi nez zenska
ahoj klarko jeee uklizeni to je neco co se mi vyhejba obloukem jedine staj tu mam vysperkovanou
... ale ne tak jako kdyz je treba tak se holt clovek musi obetovat ne?
No ja sem doma a uz nevím co bych tady delala ... hruza ..
red and white
napsal(a):
ahoj klarko jeee uklizeni to je neco co se mi vyhejba obloukem jedine staj tu mam vysperkovanou
... ale ne tak jako kdyz je treba tak se holt clovek musi obetovat ne?
No ja sem doma a uz nevím co bych tady delala ... hruza ..
Nerččí tetko tak taky ulkízejPak si s Klárušou můžete vyměnit pojmy a dojmy
.
gasa
napsal(a):
Co nového
Nový Bor, Nový jičín... Nene celkem nic jen spoustu starostí teť sem konečně odepsala na všechny inzeráty ( prodáváme baráček )
Jinak koně byli od ucha až ke kopýtkum od bahna a aby toho nebylo málo praskla mi žárovka ve stáji takže tam žmourala jenom jedna skoro sem tam neviděla. Příště si beru čelovku pro sychr
A co u tebe
red and white
napsal(a):
Nový Bor, Nový jičín... Nene celkem nic jen spoustu starostí teť sem konečně odepsala na všechny inzeráty ( prodáváme baráček )
Jinak koně byli od ucha až ke kopýtkum od bahna a aby toho nebylo málo praskla mi žárovka ve stáji takže tam žmourala jenom jedna skoro sem tam neviděla. Příště si beru čelovku pro sychr
A co u tebe
jee už se množíme ... dorazila další tetka
gasa
napsal(a):
měli jsme večer návštěvu přijeli s plnou taškou mrkve a chleba
vychovaná návštěva
jinak úklid se konná průběžně,ale nikdy uklizeno nevydrží dlouho
mládě se postará
jee takový návštěvy bych brala taky, ty sou nejlepší i když jedna taška chleba se mi válí doma ještě sem nebyla schopná dopravit jí do stáje
red and white
napsal(a):
a to je přímo ve sloupu?? nebo v okolí?? Nevím jak se to tam jmenuje ale můžu se optat, ale to asi nebude ono páč slovo Ranch mi nějak nesedí k anglický stáji
Mizim ženský letim chrnět ráno brzo vstávám.... přijede bejvalej majitel Omíška tak papa
red and white
napsal(a):
Mizim ženský letim chrnět ráno brzo vstávám.... přijede bejvalej majitel Omíška tak papa
dobrou
red and white
napsal(a):
no u vas kousek je Neuberg, na Pavline dvore, ale jako zubare si ho moc nechvalej, tak nevim...
no je to spravnej nazev, je to primo ve Sloupu, neni to ten klub co tam je.... tady jsou webovky
www.besito.net
klarusa
napsal(a):
no u vas kousek je Neuberg, na Pavline dvore, ale jako zubare si ho moc nechvalej, tak nevim...
no je to spravnej nazev, je to primo ve Sloupu, neni to ten klub co tam je.... tady jsou webovky
www.besito.net
No tak sem koukala na ty stránky a ani nevim že něco takovýho je v našem okolí sou tam krásný hříbata !! kot to jedno se mi líbí
red and white
napsal(a):
tak to jo, no hele nevíte o nějaké kobyle Haflinga v okolí k prodeji?
Tak jsem se před chviklou vrátila z výletu (z Budapeště).Děkujeme za blahopřání
k Lenčinýmu svátku. Fota dodám zítra. Musím nabít baterie a pek je přebrat . Dalších asi 350 fotek mám u známého v PC. Ten mi je stáhne a přiveze asi až v úterý.Jelikož jsem utahaná jako kotě , dáme řeč (písmo) až zítra. Bylo krásné počasí
a užila jsem si to .
havj
napsal(a):
Tak jsem se před chviklou vrátila z výletu (z Budapeště).Děkujeme za blahopřání
k Lenčinýmu svátku. Fota dodám zítra. Musím nabít baterie a pek je přebrat . Dalších asi 350 fotek mám u známého v PC. Ten mi je stáhne a přiveze asi až v úterý.Jelikož jsem utahaná jako kotě , dáme řeč (písmo) až zítra. Bylo krásné počasí
a užila jsem si to .
Kuk tetky
gasa
napsal(a):
Kuk tetky
Tak tady máte ty slíbené koně z Budapeště. Jsou focena z autobusu, při jízdě.
klarusa
napsal(a):
no tak tetka nenech se popichovat, a rekni nam copak jste tam delaly, a jak pak to dopadlo?
Ahoj tety, jsem nějaká spací, tak se mi zdá o stájích, jaký bych chtěla (tohle stavěla česká firma (dělali i rekonstrukce stájí Tara v Praze - snad se na mě majitel fotky nebude zlobit, že jsem použila fotku)
krizovatka
napsal(a):
Ahoj tety, jsem nějaká spací, tak se mi zdá o stájích, jaký bych chtěla (tohle stavěla česká firma (dělali i rekonstrukce stájí Tara v Praze - snad se na mě majitel fotky nebude zlobit, že jsem použila fotku)
taky ještě vnitřky, kdybych chtěla boxy
krizovatka
napsal(a):
taky ještě vnitřky, kdybych chtěla boxy
Nebudu troškařit, že Tahla je made in USA, doufám, že se mi povedlo lahodit i vašemu oku takhle po ránu
havj
napsal(a):
Tak to je nádhera . Taky to budu mít takové( v příštím životě)
ale notak Renco nedurdi se, a vychutnavej si, ze mas takove obecenstvo
jinak nevim jestli me znas, ja tebe jo jak povidanim od Dasi N tak ted od tve mamci, myslim, ze jsme se i u Bartonu videly osobne.... jezdila jsem Simira Lence T. a jinak s Dasou chodila na zakladku k Soudu. chci ti vzdat muj obdiv jak jsi predvedla ty arabky na vystave v LBC, bylo to fakt ohromny, ja ted do arabasku delam, nejak mi Simca k nim ukazal cestu....tak nekdy prijd mezi nas do diskuze arabci...
Vrndo, memu oku to lahodilo, me penezence nikoli
nasla sjem firmu co dela venkovni boxy za 53 tis. poslala mejla, jak by vysel muj zamer, ale neodepsali, bohuzel....najdu tu www stranku a pak ji sem hodim
klarusa
napsal(a):
ale notak Renco nedurdi se, a vychutnavej si, ze mas takove obecenstvo
jinak nevim jestli me znas, ja tebe jo jak povidanim od Dasi N tak ted od tve mamci, myslim, ze jsme se i u Bartonu videly osobne.... jezdila jsem Simira Lence T. a jinak s Dasou chodila na zakladku k Soudu. chci ti vzdat muj obdiv jak jsi predvedla ty arabky na vystave v LBC, bylo to fakt ohromny, ja ted do arabasku delam, nejak mi Simca k nim ukazal cestu....tak nekdy prijd mezi nas do diskuze arabci...
Vrndo, memu oku to lahodilo, me penezence nikoli
nasla sjem firmu co dela venkovni boxy za 53 tis. poslala mejla, jak by vysel muj zamer, ale neodepsali, bohuzel....najdu tu www stranku a pak ji sem hodim
Renca: Gratuluju, brabci už tady taky štěbetali, teda jsem to znich spíš vydyndala
Klára: Mojí taky, přesto hledám další obrázky a snim až jednou, jak by, kdyby, co by ... asi nějaká forma masochismu
krizovatka
napsal(a):
Renca: Gratuluju, brabci už tady taky štěbetali, teda jsem to znich spíš vydyndala
Klára: Mojí taky, přesto hledám další obrázky a snim až jednou, jak by, kdyby, co by ... asi nějaká forma masochismu
si to neodpustim a přidám pokračovaní
krizovatka
napsal(a):
si to neodpustim a přidám pokračovaní
tyyyjo slint slint, to je neco, akorat tam musej mit nejaky koniky co jsou hodny, protoze ty nasi by to ozraly, a vykopali prkna...a hlavne kdo by tu ulicku zametal
tady jsou stranky ty firmy...... nenasla jsem levnejsi firmu v cr, ale jestli nekdo jo, tak sem s tim
http://www.metaxo.cz/
klarusa
napsal(a):
tyyyjo slint slint, to je neco, akorat tam musej mit nejaky koniky co jsou hodny, protoze ty nasi by to ozraly, a vykopali prkna...a hlavne kdo by tu ulicku zametal
tady jsou stranky ty firmy...... nenasla jsem levnejsi firmu v cr, ale jestli nekdo jo, tak sem s tim
http://www.metaxo.cz/
no tak ty stáje to je luxus já chci takýýýý
red and white
napsal(a):
no tak ty stáje to je luxus já chci takýýýý
ja myslím, že equidomus je levnější než Metaxo, pak je ještě dělá Krajčovič, za box asi 36000,- viz obrázek, cena je různá, záleží na provedení, síle stěn, vybavení boxu, ceny montáže a dopravy. Už jsem si loni dělala malý průzkum výrobců. Osobně, jestli nastane venkovní box/boxy pak zvolím Equidomus. Byli velmi ochotní, cena dobrá s možností splátek.
krizovatka
napsal(a):
ja myslím, že equidomus je levnější než Metaxo, pak je ještě dělá Krajčovič, za box asi 36000,- viz obrázek, cena je různá, záleží na provedení, síle stěn, vybavení boxu, ceny montáže a dopravy. Už jsem si loni dělala malý průzkum výrobců. Osobně, jestli nastane venkovní box/boxy pak zvolím Equidomus. Byli velmi ochotní, cena dobrá s možností splátek.
Ještě můj vysněný, dostupný equidomus dvojbox. Tedy ceny okolo 40tis. byli za jednobox. Snad nebudou výrobci smutný, když jsem přihodila jejich obrázky
krizovatka
napsal(a):
Ještě můj vysněný, dostupný equidomus dvojbox. Tedy ceny okolo 40tis. byli za jednobox. Snad nebudou výrobci smutný, když jsem přihodila jejich obrázky
ještě jeden Equidomus, další varianta
krizovatka
napsal(a):
ještě jeden Equidomus, další varianta
Co se týká venkovních přístřešků, stačilo by mi i tohle (já vím, že jsem skromná)
krizovatka
napsal(a):
Co se týká venkovních přístřešků, stačilo by mi i tohle (já vím, že jsem skromná)
Kdyby bylo úplně nejlíp, pak by mohl mít ještě mikrosklad na cokoliv. Ale to už si netroufám . By mě zajímalo, kolik by vyšlo tuhle věc postavit. Jsem vám to tady tety pěkně vytapetovala, co?
red and white
napsal(a):
nechte toho začínám už tady slintat
Nakonec nemusim mít hnedka všechno co kde vidim, ze
krizovatka
napsal(a):
Nakonec nemusim mít hnedka všechno co kde vidim, ze
nebo tak
krizovatka
napsal(a):
nebo tak
vlastně jsem málem zapoměla na malou zahrádku
krizovatka
napsal(a):
nebo tak
fakt equidomus jo? ja mela za to ze maj za 110 tis bez dph, nebo tak nejak...
ma predstava je, tak 15-20 boxu nejak do rady, nebo treba do dvou rad s ulickou mezi, tak jak maj v tom metaxu ty montovane . plus mycak, sedlovnu, satnu, ovsarnu, sklad na naradi, tot sen...
krizovatka
napsal(a):
vlastně jsem málem zapoměla na malou zahrádku
...a na zahrádce koně ..
klarusa
napsal(a):
ma predstava je, tak 15-20 boxu nejak do rady, nebo treba do dvou rad s ulickou mezi, tak jak maj v tom metaxu ty montovane . plus mycak, sedlovnu, satnu, ovsarnu, sklad na naradi, tot sen...
neznáte kováře Janáčka z Kamenice?
klarusa
napsal(a):
Taky máme boxy od Equidomus, loni je montovali. Objednávali jsme je asi 2 měsíce dopředu. Doprava a montáž stála 10 tisíc /firma sídlí asi 300 km od nás/České Velenice, jižní Čechy.Měli to smontované za půl dne /3 boxy/ a vyšly nás asi na 110 tisíc. Dali jsme zálohu a zbytek splácíme.
Až je budete stavět, koukejte na správnou polohu světových stran, aby vám do nich nepršelo.Když jsou u nás přívalové deště, tak nám tam od jihu prší. Bohužel, jinak to postavit nešlo vzhledem k poloze pozemku a místa.
marketka
napsal(a):
Taky máme boxy od Equidomus, loni je montovali. Objednávali jsme je asi 2 měsíce dopředu. Doprava a montáž stála 10 tisíc /firma sídlí asi 300 km od nás/České Velenice, jižní Čechy.Měli to smontované za půl dne /3 boxy/ a vyšly nás asi na 110 tisíc. Dali jsme zálohu a zbytek splácíme.
Až je budete stavět, koukejte na správnou polohu světových stran, aby vám do nich nepršelo.Když jsou u nás přívalové deště, tak nám tam od jihu prší. Bohužel, jinak to postavit nešlo vzhledem k poloze pozemku a místa.
Jája: splněný sen koně v zahradě
Marketka: To je super, díky za info, nebudou taky nějaký obrázky?
red and white
napsal(a):
Teda koukám koukám že my jsme upadli .... ????
red and white
napsal(a):
Teda koukám koukám že my jsme upadli .... ????
Tak jak nám ten týden krásně začal a výkend jako naschvál se pokazil... chtěla jsem odčervovat ale nechám to až na přezpříští týden
Ke koním už prostě nemůžu v nějakym oblečení který chci použít "mezi lidi" stačí se přiblížit na metr od koní a sem samej chlup
.. Dnešek asi využiju k namazáníí sedel páč ven v tomhle FAKT nepojedu
..
Jinak jak u vás co nového a co koníci...
Jedna z LETOŠNÍ zimy,.... trošičku sněhu co bylo asi tejden
red and white
napsal(a):
Tak jak nám ten týden krásně začal a výkend jako naschvál se pokazil... chtěla jsem odčervovat ale nechám to až na přezpříští týden
Ke koním už prostě nemůžu v nějakym oblečení který chci použít "mezi lidi" stačí se přiblížit na metr od koní a sem samej chlup
.. Dnešek asi využiju k namazáníí sedel páč ven v tomhle FAKT nepojedu
..
Jinak jak u vás co nového a co koníci...
Jedna z LETOŠNÍ zimy,.... trošičku sněhu co bylo asi tejden
Krásný den přeji TETKY , i když venku - to je hrůza.Koníci mají nucené volno, kdo by taky v tomhle počasí je tahal ven co?
Všude bahno a voda.
Já tohoto počasí využiju a budu žehlit a poklidím si . A co u vás nového,?
havj
napsal(a):
Krásný den přeji TETKY , i když venku - to je hrůza.Koníci mají nucené volno, kdo by taky v tomhle počasí je tahal ven co?
Všude bahno a voda.
Já tohoto počasí využiju a budu žehlit a poklidím si . A co u vás nového,?
ahoj Jáji tak co koníci neodfoukl vítr?
Nevíte o dobrém kováři v okolí?
red and white
napsal(a):
ahoj Jáji tak co koníci neodfoukl vítr?
Nevíte o dobrém kováři v okolí?
Koníci jsou OK. Jen mám strach z těch stromů v okolí. Pár jich mám kolem baráku a stáje. Tak mě děsí myšlenka co kdyby..... Ustájení mám volné, takže si kdykoliv mohou zalést do stáje nebo jít ven. Dneska jsou radši ve stáji.
Mě kove p. Šigut z Nord ranče -za tepla. Jsem s ním spokojená a podkovy dlouho držej. Na posled mi koval 20.12.07 a zítra přijde překovat .Začalo svítit sluníčko tak toho využiju a půjdu s pesanem chvilku ven.
havj
napsal(a):
Koníci jsou OK. Jen mám strach z těch stromů v okolí. Pár jich mám kolem baráku a stáje. Tak mě děsí myšlenka co kdyby..... Ustájení mám volné, takže si kdykoliv mohou zalést do stáje nebo jít ven. Dneska jsou radši ve stáji.
Mě kove p. Šigut z Nord ranče -za tepla. Jsem s ním spokojená a podkovy dlouho držej. Na posled mi koval 20.12.07 a zítra přijde překovat .Začalo svítit sluníčko tak toho využiju a půjdu s pesanem chvilku ven.
ahojky tetky, no unas je hruuuza ani nebudu rozepisovat, nemam na vas ani cas diky tomu, tak vas ted jenom zdravim, a drzte palecky dekuju
klarusa
napsal(a):
ahojky tetky, no unas je hruuuza ani nebudu rozepisovat, nemam na vas ani cas diky tomu, tak vas ted jenom zdravim, a drzte palecky dekuju
Palečky držím, ale dej pak víc vědět, co se děje.Byla jsem se projít a viděla jsem zase pár polámaných nebo vyvrácených stromů.Měla jsem opravdu strach jít pod stromem( i podél cest). Včera u sousedů museli hasiči sundat smrk, praskl u kořene
a hrozilo, že spadne na rod. domek nebo na el. vedení. Z takového počasí mám opravdu strach. Když řádil Kyrill tak sousedům spadla bříza ( rostla za silnicí od ních) a padla jim přesně vedle baráku. Větve poškodily střechu, pod střechou spaly melé dětiNaštěstí je ta rána neprobudila. Ale měli jsme co dělat, strom vzal k zemi el vedení, dráty lítaly po silnici,plot jsem měla osvícenej jak vánoční stromeček. Všude tma ....stalo se to kolem jedné hod. v noci.
havj
napsal(a):
Palečky držím, ale dej pak víc vědět, co se děje.Byla jsem se projít a viděla jsem zase pár polámaných nebo vyvrácených stromů.Měla jsem opravdu strach jít pod stromem( i podél cest). Včera u sousedů museli hasiči sundat smrk, praskl u kořene
a hrozilo, že spadne na rod. domek nebo na el. vedení. Z takového počasí mám opravdu strach. Když řádil Kyrill tak sousedům spadla bříza ( rostla za silnicí od ních) a padla jim přesně vedle baráku. Větve poškodily střechu, pod střechou spaly melé dětiNaštěstí je ta rána neprobudila. Ale měli jsme co dělat, strom vzal k zemi el vedení, dráty lítaly po silnici,plot jsem měla osvícenej jak vánoční stromeček. Všude tma ....stalo se to kolem jedné hod. v noci.
minule když byl vítr tak kamarádovi spadly asi 3 nebo 4 břízy na střechu ale naštěstí škoda skoro žádná, asi maj pevnou střechu a břízky byli mladý.
Včera prej málem spad na auto známejm strom když jeli ... 5metrů před nima, měli štěstí
red and white
napsal(a):
minule když byl vítr tak kamarádovi spadly asi 3 nebo 4 břízy na střechu ale naštěstí škoda skoro žádná, asi maj pevnou střechu a břízky byli mladý.
Včera prej málem spad na auto známejm strom když jeli ... 5metrů před nima, měli štěstí
v blízkém okololí domu ani stáje naštěstí stromy nemám takže jsem celkem klidná, tak doufejme že se to večer uklidní že .. je to hrůza
red and white
napsal(a):
teda něco nového jo.. máme nové ohlávky
Tak to je supr. Doufám, že jim slušíU nás nic moc. - ale přeci -v ohradě jsme skoro bez bláta. Jen co začne pršet -bude to v
.Naši koníci jsou bez ohlávek, dáváme jim je jenom , když je třeba je udržet v klidu ( při kování atd.) Tak Jack má už několik let jen jednu a tu samou , kterou používáme . Nové máme stále origoš zabalené ve skříni
.
havj
napsal(a):
Tak to je supr. Doufám, že jim slušíU nás nic moc. - ale přeci -v ohradě jsme skoro bez bláta. Jen co začne pršet -bude to v
.Naši koníci jsou bez ohlávek, dáváme jim je jenom , když je třeba je udržet v klidu ( při kování atd.) Tak Jack má už několik let jen jednu a tu samou , kterou používáme . Nové máme stále origoš zabalené ve skříni
.
Já ne já koníkum ohlávky dávám, ten můj huculík už párkrát probořil ohradu když se zapomněl zapnout ohradník a chtěla bych se vidět jak ho naháním na dobré slovo no teda spíš je to tak ze zvyku. Jnak výběh máme už taky pěkny, to je super.
Jinka začíná se nám celkem zvedat vítr, což sem poznala když jsem navečír lonžovala Omara a práskly vrata, panejo to bylo rodeo ale docela mě překvapil že vyhazoval jenom na kruhu vesele se lonžoval dál, obvykle zabere a zdrhá ke stáji a já za nim vlaju
Tady fotka nové ohlávky Omara, .... pěkná ne??
red and white
napsal(a):
Já ne já koníkum ohlávky dávám, ten můj huculík už párkrát probořil ohradu když se zapomněl zapnout ohradník a chtěla bych se vidět jak ho naháním na dobré slovo no teda spíš je to tak ze zvyku. Jnak výběh máme už taky pěkny, to je super.
Jinka začíná se nám celkem zvedat vítr, což sem poznala když jsem navečír lonžovala Omara a práskly vrata, panejo to bylo rodeo ale docela mě překvapil že vyhazoval jenom na kruhu vesele se lonžoval dál, obvykle zabere a zdrhá ke stáji a já za nim vlaju
Ahoj tety to je dobře, že se téma zase osvěžilo
Aspoň něco na ulidnění
krizovatka
napsal(a):
Ahoj tety to je dobře, že se téma zase osvěžilo
Aspoň něco na ulidnění
a tady abych nezapomnela Popelčina ... ale neni tu moc vidět
red and white
napsal(a):
hojky krizovatko a co u tebe noveho ?
Ale se nestačim divit, co pani Višňáková prezentuje. Zajímavý je, že třeba ta fotka Sameta na jízdárně je z Liberce (nějakou dobu jsem ho tady měla u sebe, tedy spíš nechala jsem si ho ustájit, vylepšit a opečovat). Doufám, že ještě vyštrachám zítra další fotky. Hlavně, že to má Olča čtivý
red and white
napsal(a):
Ohlávka Omarovi sluší. Ona má opět řádit vichřice
tak tobude zase asi tóčo.Koukám že Omar a Jack mají bodobně zbarvený čumáček ( sametový a heboučký......
)
gasa
napsal(a):
Kuk tetky
Holkyyyyy - Ermín (bělouš na začátku diskuze) je teď můůůůůůj, a už ho nedááááám, je to miláááček