SEVERNÍ ČECHY PO ČTVRTÉ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

havj

20.2.2008 21:14
havj

Tak posouvám, už to nechce jít nahoru.

20.2.2008 21:26

havj napsal(a):

No hurá už mě bolel prst od točení kolečka na myšiJáji jak je s Renčou ty nás napínáš

20.2.2008 21:33

gasa napsal(a):
No hurá už mě bolel prst od točení kolečka na myšiJáji jak je s Renčou ty nás napínáš

Renča už je v Budapešti . Musela tam být už dneska.Hlavně ,že dojeli vpořádku. A já tam pojedu busem(zájezd)zítra ráno. Už se docela těším , že člověk alejspoň trošku vypadne z toho denního kolotoče.,

20.2.2008 21:51

havj napsal(a):
Renča už je v Budapešti . Musela tam být už dneska.Hlavně ,že dojeli vpořádku. A já tam pojedu busem(zájezd)zítra ráno. Už se docela těším , že člověk alejspoň trošku vypadne z toho denního kolotoče.,

Tak nám něco přivez jotřeba.....třeba......třeba koňa teta

20.2.2008 22:08

gasa napsal(a):
Tak nám něco přivez jotřeba.....třeba......třeba koňa teta

Tak jooooo - každé tetě jednoho

20.2.2008 22:49

havj napsal(a):
Tak jooooo - každé tetě jednoho

no jasny, kazde tetce jednoho aspon na obrazku! ja si zabiram nejakeho arabaska

copak to je za bile hyjo?

hele tetky vy jste teda trubky, co to tocite koleckem az dolu, vzdyt kdyz si nahore zmenite ukazat podle data a ne podle toho pavouka, nebo co je tam napsany, tak nahore budete mit nejcerstvejsi prispevek a nemusite nikde nic hledat, akorat pak nejedete dolu, ale odzdola nahoru...

21.2.2008 06:31

klarusa napsal(a):
no jasny, kazde tetce jednoho aspon na obrazku! ja si zabiram nejakeho arabaska

copak to je za bile hyjo?

hele tetky vy jste teda trubky, co to tocite koleckem az dolu, vzdyt kdyz si nahore zmenite ukazat podle data a ne podle toho pavouka, nebo co je tam napsany, tak nahore budete mit nejcerstvejsi prispevek a nemusite nikde nic hledat, akorat pak nejedete dolu, ale odzdola nahoru...

To je Ermín, nyní je ustájen u Frýdlantu., předtím u Marcely Š. Takže pá,pá.....

21.2.2008 08:03

havj napsal(a):
To je Ermín, nyní je ustájen u Frýdlantu., předtím u Marcely Š. Takže pá,pá.....

Ermín je nádhernej, podobnej Matějoj. Viděla jsem ho v Šimonovicích, když bydlel nad tetou Luckou Myslím, že Matěj má v neděli svátek . Pravda Matěj je o fous menší a krapatější než Ermín, ale nos klabonos maj echt stejnej. Ještě pár let a Matějoslav bude mít i stejnou barvu kožichu. Oba jsou moc hodný kůňové

21.2.2008 12:19

krizovatka napsal(a):
Ermín je nádhernej, podobnej Matějoj. Viděla jsem ho v Šimonovicích, když bydlel nad tetou Luckou Myslím, že Matěj má v neděli svátek . Pravda Matěj je o fous menší a krapatější než Ermín, ale nos klabonos maj echt stejnej. Ještě pár let a Matějoslav bude mít i stejnou barvu kožichu. Oba jsou moc hodný kůňové

konici jak z pohadky o Popelce

21.2.2008 15:24

klarusa napsal(a):
konici jak z pohadky o Popelce

Ahoj teta to že jsem trubka tomu se nebránimdenně na to čumim, ale že se tam dá seřadit dle data to proteklo skze měale nikomu to neříkej jokoníci z pohádky.....vždyť Matěj je jak praseTeto Vrňďo že posíláme Lence vše nejlepší k dnešnímu svátku.

21.2.2008 15:26

gasa napsal(a):
Ahoj teta to že jsem trubka tomu se nebránimdenně na to čumim, ale že se tam dá seřadit dle data to proteklo skze měale nikomu to neříkej jokoníci z pohádky.....vždyť Matěj je jak praseTeto Vrňďo že posíláme Lence vše nejlepší k dnešnímu svátku.

Jasně , že vše nej i Lence od tety Jáji

21.2.2008 15:53

gasa napsal(a):

Lence vyřízeno, byla jsem složit Eponu krmení, večer dostane sváteční nášup , děkujeme za přání. Myslím, že Matěj má v neděli. Matěj je moje pohádkový prase ale teď je štíhlej kluk. Dneska dokonce vydržel i čistej

21.2.2008 16:26

gasa napsal(a):
Jasně , že vše nej i Lence od tety Jáji

Děkujeme i tetě Jáje, vyřídim večer

21.2.2008 16:51

krizovatka napsal(a):
Děkujeme i tetě Jáje, vyřídim večer

taky se pridavam ke gratulaci.
pohadkove prasatko, no to jsem se zasmala

no hlavne ze to tetka uz vis, a nemusis jezdit koleckem az dolu, jeste ze se u toho nevozej kolecka hnoje, ale jen koleckem na mysi, neboli mysitkem, jak tomu z oblibou rikam

21.2.2008 17:36

klarusa napsal(a):
taky se pridavam ke gratulaci.
pohadkove prasatko, no to jsem se zasmala

no hlavne ze to tetka uz vis, a nemusis jezdit koleckem az dolu, jeste ze se u toho nevozej kolecka hnoje, ale jen koleckem na mysi, neboli mysitkem, jak tomu z oblibou rikam

Vyřídim, děkujeme i tetě Kláře fotka oslavenkyně ještě u původních majitelů

21.2.2008 17:42

krizovatka napsal(a):
Vyřídim, děkujeme i tetě Kláře fotka oslavenkyně ještě u původních majitelů

tady ma hlavu velikou jak taisarek

21.2.2008 17:50

klarusa napsal(a):
tady ma hlavu velikou jak taisarek

jsem natěšená na ty obrázky Taišara Pro dnešek se loučím, mažu krmit a vyřizovat Léně gratulace. Hezký zbytek večera všem tetám

21.2.2008 19:18

krizovatka napsal(a):
jsem natěšená na ty obrázky Taišara Pro dnešek se loučím, mažu krmit a vyřizovat Léně gratulace. Hezký zbytek večera všem tetám

Tak milé tety štrachala jsem štrachala a něco jsem vyštrachalaTaišar za mlada

21.2.2008 19:20

gasa napsal(a):
Tak milé tety štrachala jsem štrachala a něco jsem vyštrachalaTaišar za mlada

A jedno vítězství v L

21.2.2008 19:37

krizovatka napsal(a):
Lence vyřízeno, byla jsem složit Eponu krmení, večer dostane sváteční nášup , děkujeme za přání. Myslím, že Matěj má v neděli. Matěj je moje pohádkový prase ale teď je štíhlej kluk. Dneska dokonce vydržel i čistej

Ahoj dámy Koukám spoustu novinek

21.2.2008 19:55

red and white napsal(a):
Ahoj dámy Koukám spoustu novinek

Ahoj nerčííí chceš být taky tetatady posílám jednoho Matěje to byl ještě tmavý........teď už jen to pohádkové prasátkofotky jsou od Renči K.

21.2.2008 20:01

gasa napsal(a):
Ahoj nerčííí chceš být taky tetatady posílám jednoho Matěje to byl ještě tmavý........teď už jen to pohádkové prasátkofotky jsou od Renči K.

Teda tady se těch tet vyrojilo ... koník krasavec to se musí nechat...

A co u tebe nového povídej přeháněj...

21.2.2008 20:54

red and white napsal(a):
Teda tady se těch tet vyrojilo ... koník krasavec to se musí nechat...

A co u tebe nového povídej přeháněj...

tety dnes mám vegáč mládě jsem odložila k babičce takže si užívám a jedna stará krásná zimní šimonovická

21.2.2008 21:12

gasa napsal(a):
tety dnes mám vegáč mládě jsem odložila k babičce takže si užívám a jedna stará krásná zimní šimonovická

juuu to uz je hodne dlouho, co byla tahle fotka porizena co? co by za to Vesec dal co?

tak tady taky jedna zasnezena - Janske lazne - lazenske mestecko

21.2.2008 21:14

klarusa napsal(a):
juuu to uz je hodne dlouho, co byla tahle fotka porizena co? co by za to Vesec dal co?

tak tady taky jedna zasnezena - Janske lazne - lazenske mestecko

No ale já už nechci sníh ... teď už jaro !! Ale počkejte na podzim budem nadavat by uz snih byl

21.2.2008 21:33

red and white napsal(a):
No ale já už nechci sníh ... teď už jaro !! Ale počkejte na podzim budem nadavat by uz snih byl

No to je rok 2001 možná 2002V neděli už hlásí jaro

21.2.2008 22:19

gasa napsal(a):
No to je rok 2001 možná 2002V neděli už hlásí jaro

tetky asi umru smichy, sem ted dostala mejla

Pozor tajná informace:

Rallye Paříž - Dakar se pojede příští rok ve Vesci u Liberce. Prý tam navezou písek náklaďákama až se Sahary. 40 000 aut !!! Zatím to nikomu neříkejte, je to tajný. Ale Kateřina už na tom dělá. Okruh bude dlouhý 2,5 kilometru a pojede se čtyřtisíckrát.

je to tajny

22.2.2008 07:14

klarusa napsal(a):
tetky asi umru smichy, sem ted dostala mejla

Pozor tajná informace:

Rallye Paříž - Dakar se pojede příští rok ve Vesci u Liberce. Prý tam navezou písek náklaďákama až se Sahary. 40 000 aut !!! Zatím to nikomu neříkejte, je to tajný. Ale Kateřina už na tom dělá. Okruh bude dlouhý 2,5 kilometru a pojede se čtyřtisíckrát.

je to tajny

No dobrý Rally Vesec

22.2.2008 07:56

gasa napsal(a):

Ahoj, děkuju za fotky Taišara, oslintala jsem monitor Zimní poezie v Šimonovicích, taky na ty časy vzpomínám

22.2.2008 11:21

krizovatka napsal(a):
Ahoj, děkuju za fotky Taišara, oslintala jsem monitor Zimní poezie v Šimonovicích, taky na ty časy vzpomínám

22.2.2008 13:31

red and white napsal(a):

baf tetky, no u nas to je jak pri revoluci, tatu chytl amok, a tak se uklizi, boze on je horsi nez zenska

22.2.2008 13:34

klarusa napsal(a):
baf tetky, no u nas to je jak pri revoluci, tatu chytl amok, a tak se uklizi, boze on je horsi nez zenska

ahoj klarko jeee uklizeni to je neco co se mi vyhejba obloukem jedine staj tu mam vysperkovanou ... ale ne tak jako kdyz je treba tak se holt clovek musi obetovat ne?

No ja sem doma a uz nevím co bych tady delala ... hruza ..

22.2.2008 13:55

red and white napsal(a):
ahoj klarko jeee uklizeni to je neco co se mi vyhejba obloukem jedine staj tu mam vysperkovanou ... ale ne tak jako kdyz je treba tak se holt clovek musi obetovat ne?

No ja sem doma a uz nevím co bych tady delala ... hruza ..

Nerččí tetko tak taky ulkízejPak si s Klárušou můžete vyměnit pojmy a dojmy.

22.2.2008 14:05

gasa napsal(a):
Nerččí tetko tak taky ulkízejPak si s Klárušou můžete vyměnit pojmy a dojmy.

Neblázni .. to radši zalezu do pelechu

22.2.2008 19:58

red and white napsal(a):
Neblázni .. to radši zalezu do pelechu

Haló je někdo doma

22.2.2008 20:30

gasa napsal(a):
Haló je někdo doma

pořád a neustále

22.2.2008 20:42

red and white napsal(a):
pořád a neustále

Co nového

22.2.2008 20:54

gasa napsal(a):
Co nového

tak moje pojmy a dojmy, uklizelo se tak silene jak u vanocniho a nebo jarniho uklidu.....takze jaro je asi fakt tady, kdyz leze i na tatu...hruuuza, no pak me akorat vysvobodilo, ze jsem sla na navstevu do nemocnice za dedou
a jak jste se mely vy tetky moje?

22.2.2008 20:54

gasa napsal(a):
Co nového

Nový Bor, Nový jičín... Nene celkem nic jen spoustu starostí teť sem konečně odepsala na všechny inzeráty ( prodáváme baráček )

Jinak koně byli od ucha až ke kopýtkum od bahna a aby toho nebylo málo praskla mi žárovka ve stáji takže tam žmourala jenom jedna skoro sem tam neviděla. Příště si beru čelovku pro sychr

A co u tebe

22.2.2008 20:56

red and white napsal(a):
Nový Bor, Nový jičín... Nene celkem nic jen spoustu starostí teť sem konečně odepsala na všechny inzeráty ( prodáváme baráček )

Jinak koně byli od ucha až ke kopýtkum od bahna a aby toho nebylo málo praskla mi žárovka ve stáji takže tam žmourala jenom jedna skoro sem tam neviděla. Příště si beru čelovku pro sychr

A co u tebe

jee už se množíme ... dorazila další tetka

22.2.2008 21:08

red and white napsal(a):
jee už se množíme ... dorazila další tetka

měli jsme večer návštěvu přijeli s plnou taškou mrkve a chlebavychovaná návštěvajinak úklid se konná průběžně,ale nikdy uklizeno nevydrží dlouho mládě se postará

22.2.2008 21:11

gasa napsal(a):
měli jsme večer návštěvu přijeli s plnou taškou mrkve a chlebavychovaná návštěvajinak úklid se konná průběžně,ale nikdy uklizeno nevydrží dlouho mládě se postará

jee takový návštěvy bych brala taky, ty sou nejlepší i když jedna taška chleba se mi válí doma ještě sem nebyla schopná dopravit jí do stáje

22.2.2008 21:15

red and white napsal(a):
jee takový návštěvy bych brala taky, ty sou nejlepší i když jedna taška chleba se mi válí doma ještě sem nebyla schopná dopravit jí do stáje

Novy bor? a znas staje kolem Sloupu?

22.2.2008 21:17

klarusa napsal(a):
Novy bor? a znas staje kolem Sloupu?

jj, ve sloupu jezdi spoluzacka

22.2.2008 21:30

red and white napsal(a):
jj, ve sloupu jezdi spoluzacka

a kde? ja tam jdu pracovat na Besito ranch

22.2.2008 21:34

klarusa napsal(a):
a kde? ja tam jdu pracovat na Besito ranch

a to je přímo ve sloupu?? nebo v okolí?? Nevím jak se to tam jmenuje ale můžu se optat, ale to asi nebude ono páč slovo Ranch mi nějak nesedí k anglický stáji

22.2.2008 21:55

red and white napsal(a):
a to je přímo ve sloupu?? nebo v okolí?? Nevím jak se to tam jmenuje ale můžu se optat, ale to asi nebude ono páč slovo Ranch mi nějak nesedí k anglický stáji

Mizim ženský letim chrnět ráno brzo vstávám.... přijede bejvalej majitel Omíška tak papa

22.2.2008 21:56

red and white napsal(a):
Mizim ženský letim chrnět ráno brzo vstávám.... přijede bejvalej majitel Omíška tak papa

dobrou

23.2.2008 10:27

red and white napsal(a):
dobrou

Zdravím, hele nemáte náhodou kontakt na koňskýho zubaře prosím?? dík

23.2.2008 10:28

havj napsal(a):

23.2.2008 12:24

red and white napsal(a):

no u vas kousek je Neuberg, na Pavline dvore, ale jako zubare si ho moc nechvalej, tak nevim...

no je to spravnej nazev, je to primo ve Sloupu, neni to ten klub co tam je.... tady jsou webovky
www.besito.net

23.2.2008 12:49

klarusa napsal(a):
no u vas kousek je Neuberg, na Pavline dvore, ale jako zubare si ho moc nechvalej, tak nevim...

no je to spravnej nazev, je to primo ve Sloupu, neni to ten klub co tam je.... tady jsou webovky
www.besito.net

No tak sem koukala na ty stránky a ani nevim že něco takovýho je v našem okolí sou tam krásný hříbata !! kot to jedno se mi líbí

23.2.2008 21:24

red and white napsal(a):
No tak sem koukala na ty stránky a ani nevim že něco takovýho je v našem okolí sou tam krásný hříbata !! kot to jedno se mi líbí

ktere? stone, migmon, spika jsou na prodej, na siestu si brousim zuby ja, takze

23.2.2008 21:29

klarusa napsal(a):
ktere? stone, migmon, spika jsou na prodej, na siestu si brousim zuby ja, takze

Nejvic se mi teda libil Anazach a jinak Stone, Mignon taky líbivej... no sou nádherný všechny .. bohužel nemám místo na dalšího koně ..

23.2.2008 21:31

red and white napsal(a):
Nejvic se mi teda libil Anazach a jinak Stone, Mignon taky líbivej... no sou nádherný všechny .. bohužel nemám místo na dalšího koně ..

jen tak pro zajímavost kolik je tak přibližně jejich cena??

24.2.2008 18:48

red and white napsal(a):
jen tak pro zajímavost kolik je tak přibližně jejich cena??

jsem tu zas ... to máte radost co??

24.2.2008 19:26

red and white napsal(a):
jsem tu zas ... to máte radost co??

no tak to netusim kolik stojej....no jo Anazah byla prodana hned prvnimu kupci....

24.2.2008 20:18

klarusa napsal(a):
no tak to netusim kolik stojej....no jo Anazah byla prodana hned prvnimu kupci....

tak to jo, no hele nevíte o nějaké kobyle Haflinga v okolí k prodeji?

24.2.2008 22:17

red and white napsal(a):
tak to jo, no hele nevíte o nějaké kobyle Haflinga v okolí k prodeji?

Tak jsem se před chviklou vrátila z výletu (z Budapeště).Děkujeme za blahopřání
k Lenčinýmu svátku. Fota dodám zítra. Musím nabít baterie a pek je přebrat . Dalších asi 350 fotek mám u známého v PC. Ten mi je stáhne a přiveze asi až v úterý.Jelikož jsem utahaná jako kotě , dáme řeč (písmo) až zítra. Bylo krásné počasí
a užila jsem si to .

25.2.2008 19:51

havj napsal(a):
Tak jsem se před chviklou vrátila z výletu (z Budapeště).Děkujeme za blahopřání
k Lenčinýmu svátku. Fota dodám zítra. Musím nabít baterie a pek je přebrat . Dalších asi 350 fotek mám u známého v PC. Ten mi je stáhne a přiveze asi až v úterý.Jelikož jsem utahaná jako kotě , dáme řeč (písmo) až zítra. Bylo krásné počasí
a užila jsem si to .

Kuk tetky

25.2.2008 19:55

gasa napsal(a):
Kuk tetky

KUK

25.2.2008 20:10

red and white napsal(a):
KUK

ale nějak upadáme holky!!

25.2.2008 20:43

gasa napsal(a):
Kuk tetky

Tak tady máte ty slíbené koně z Budapeště. Jsou focena z autobusu, při jízdě.

25.2.2008 20:48

havj napsal(a):
Tak tady máte ty slíbené koně z Budapeště. Jsou focena z autobusu, při jízdě.

Ahoj teta nemáš něco lepšíhotam nic nevidim

25.2.2008 22:17

gasa napsal(a):
Ahoj teta nemáš něco lepšíhotam nic nevidim

no tak tetka nenech se popichovat, a rekni nam copak jste tam delaly, a jak pak to dopadlo?

26.2.2008 08:15

klarusa napsal(a):
no tak tetka nenech se popichovat, a rekni nam copak jste tam delaly, a jak pak to dopadlo?

Napíšu vám na mail.

26.2.2008 08:20

klarusa napsal(a):

Ahoj tety, jsem nějaká spací, tak se mi zdá o stájích, jaký bych chtěla (tohle stavěla česká firma (dělali i rekonstrukce stájí Tara v Praze - snad se na mě majitel fotky nebude zlobit, že jsem použila fotku)

26.2.2008 08:24

krizovatka napsal(a):
Ahoj tety, jsem nějaká spací, tak se mi zdá o stájích, jaký bych chtěla (tohle stavěla česká firma (dělali i rekonstrukce stájí Tara v Praze - snad se na mě majitel fotky nebude zlobit, že jsem použila fotku)

taky ještě vnitřky, kdybych chtěla boxy

26.2.2008 08:28

krizovatka napsal(a):
taky ještě vnitřky, kdybych chtěla boxy

Nebudu troškařit, že Tahla je made in USA, doufám, že se mi povedlo lahodit i vašemu oku takhle po ránu

26.2.2008 09:02

gasa napsal(a):

Koukám, že tu zase o mě mluví, ta moje matka je hrozná.. neumí držet jazyk za zuby, vid Jaruško!!!!!

26.2.2008 09:06

havj napsal(a):
Napíšu vám na mail.

Jaruško ty jsi drbna!!!!

26.2.2008 09:41

krizovatka napsal(a):
Nebudu troškařit, že Tahla je made in USA, doufám, že se mi povedlo lahodit i vašemu oku takhle po ránu

Tak to je nádhera . Taky to budu mít takové( v příštím životě)

26.2.2008 10:06

havj napsal(a):
Tak to je nádhera . Taky to budu mít takové( v příštím životě)

ale notak Renco nedurdi se, a vychutnavej si, ze mas takove obecenstvo

jinak nevim jestli me znas, ja tebe jo jak povidanim od Dasi N tak ted od tve mamci, myslim, ze jsme se i u Bartonu videly osobne.... jezdila jsem Simira Lence T. a jinak s Dasou chodila na zakladku k Soudu. chci ti vzdat muj obdiv jak jsi predvedla ty arabky na vystave v LBC, bylo to fakt ohromny, ja ted do arabasku delam, nejak mi Simca k nim ukazal cestu....tak nekdy prijd mezi nas do diskuze arabci...

Vrndo, memu oku to lahodilo, me penezence nikoli
nasla sjem firmu co dela venkovni boxy za 53 tis. poslala mejla, jak by vysel muj zamer, ale neodepsali, bohuzel....najdu tu www stranku a pak ji sem hodim

26.2.2008 10:22

klarusa napsal(a):
ale notak Renco nedurdi se, a vychutnavej si, ze mas takove obecenstvo

jinak nevim jestli me znas, ja tebe jo jak povidanim od Dasi N tak ted od tve mamci, myslim, ze jsme se i u Bartonu videly osobne.... jezdila jsem Simira Lence T. a jinak s Dasou chodila na zakladku k Soudu. chci ti vzdat muj obdiv jak jsi predvedla ty arabky na vystave v LBC, bylo to fakt ohromny, ja ted do arabasku delam, nejak mi Simca k nim ukazal cestu....tak nekdy prijd mezi nas do diskuze arabci...

Vrndo, memu oku to lahodilo, me penezence nikoli
nasla sjem firmu co dela venkovni boxy za 53 tis. poslala mejla, jak by vysel muj zamer, ale neodepsali, bohuzel....najdu tu www stranku a pak ji sem hodim

Renca: Gratuluju, brabci už tady taky štěbetali, teda jsem to znich spíš vydyndala
Klára: Mojí taky, přesto hledám další obrázky a snim až jednou, jak by, kdyby, co by ... asi nějaká forma masochismu

26.2.2008 10:24

krizovatka napsal(a):
Renca: Gratuluju, brabci už tady taky štěbetali, teda jsem to znich spíš vydyndala
Klára: Mojí taky, přesto hledám další obrázky a snim až jednou, jak by, kdyby, co by ... asi nějaká forma masochismu

si to neodpustim a přidám pokračovaní

26.2.2008 10:37

krizovatka napsal(a):
si to neodpustim a přidám pokračovaní

tyyyjo slint slint, to je neco, akorat tam musej mit nejaky koniky co jsou hodny, protoze ty nasi by to ozraly, a vykopali prkna...a hlavne kdo by tu ulicku zametal

tady jsou stranky ty firmy...... nenasla jsem levnejsi firmu v cr, ale jestli nekdo jo, tak sem s tim

http://www.metaxo.cz/

26.2.2008 10:41

klarusa napsal(a):
tyyyjo slint slint, to je neco, akorat tam musej mit nejaky koniky co jsou hodny, protoze ty nasi by to ozraly, a vykopali prkna...a hlavne kdo by tu ulicku zametal

tady jsou stranky ty firmy...... nenasla jsem levnejsi firmu v cr, ale jestli nekdo jo, tak sem s tim

http://www.metaxo.cz/

no tak ty stáje to je luxus já chci takýýýý

26.2.2008 11:19

red and white napsal(a):
no tak ty stáje to je luxus já chci takýýýý

ja myslím, že equidomus je levnější než Metaxo, pak je ještě dělá Krajčovič, za box asi 36000,- viz obrázek, cena je různá, záleží na provedení, síle stěn, vybavení boxu, ceny montáže a dopravy. Už jsem si loni dělala malý průzkum výrobců. Osobně, jestli nastane venkovní box/boxy pak zvolím Equidomus. Byli velmi ochotní, cena dobrá s možností splátek.

26.2.2008 11:22

krizovatka napsal(a):
ja myslím, že equidomus je levnější než Metaxo, pak je ještě dělá Krajčovič, za box asi 36000,- viz obrázek, cena je různá, záleží na provedení, síle stěn, vybavení boxu, ceny montáže a dopravy. Už jsem si loni dělala malý průzkum výrobců. Osobně, jestli nastane venkovní box/boxy pak zvolím Equidomus. Byli velmi ochotní, cena dobrá s možností splátek.

Ještě můj vysněný, dostupný equidomus dvojbox. Tedy ceny okolo 40tis. byli za jednobox. Snad nebudou výrobci smutný, když jsem přihodila jejich obrázky

26.2.2008 11:24

krizovatka napsal(a):
Ještě můj vysněný, dostupný equidomus dvojbox. Tedy ceny okolo 40tis. byli za jednobox. Snad nebudou výrobci smutný, když jsem přihodila jejich obrázky

ještě jeden Equidomus, další varianta

26.2.2008 11:30

krizovatka napsal(a):
ještě jeden Equidomus, další varianta

Co se týká venkovních přístřešků, stačilo by mi i tohle (já vím, že jsem skromná)

26.2.2008 11:33

krizovatka napsal(a):
Co se týká venkovních přístřešků, stačilo by mi i tohle (já vím, že jsem skromná)

Kdyby bylo úplně nejlíp, pak by mohl mít ještě mikrosklad na cokoliv. Ale to už si netroufám . By mě zajímalo, kolik by vyšlo tuhle věc postavit. Jsem vám to tady tety pěkně vytapetovala, co?

26.2.2008 11:35

krizovatka napsal(a):
Kdyby bylo úplně nejlíp, pak by mohl mít ještě mikrosklad na cokoliv. Ale to už si netroufám . By mě zajímalo, kolik by vyšlo tuhle věc postavit. Jsem vám to tady tety pěkně vytapetovala, co?

nechte toho začínám už tady slintat

26.2.2008 11:52

red and white napsal(a):
nechte toho začínám už tady slintat

Nakonec nemusim mít hnedka všechno co kde vidim, ze

26.2.2008 11:53

krizovatka napsal(a):
Nakonec nemusim mít hnedka všechno co kde vidim, ze

nebo tak

26.2.2008 12:30

krizovatka napsal(a):
nebo tak

vlastně jsem málem zapoměla na malou zahrádku

26.2.2008 12:31

krizovatka napsal(a):
nebo tak

fakt equidomus jo? ja mela za to ze maj za 110 tis bez dph, nebo tak nejak...
ma predstava je, tak 15-20 boxu nejak do rady, nebo treba do dvou rad s ulickou mezi, tak jak maj v tom metaxu ty montovane . plus mycak, sedlovnu, satnu, ovsarnu, sklad na naradi, tot sen...

26.2.2008 13:22

krizovatka napsal(a):
vlastně jsem málem zapoměla na malou zahrádku

...a na zahrádce koně ..

26.2.2008 13:43

klarusa napsal(a):
ma predstava je, tak 15-20 boxu nejak do rady, nebo treba do dvou rad s ulickou mezi, tak jak maj v tom metaxu ty montovane . plus mycak, sedlovnu, satnu, ovsarnu, sklad na naradi, tot sen...

neznáte kováře Janáčka z Kamenice?

26.2.2008 15:02

red and white napsal(a):
neznáte kováře Janáčka z Kamenice?

ahoj tetkyjájo dík za info mejlíka můj odhad byl správný co nevíme nepovímedaného kováře neznáme

26.2.2008 15:52

klarusa napsal(a):

Taky máme boxy od Equidomus, loni je montovali. Objednávali jsme je asi 2 měsíce dopředu. Doprava a montáž stála 10 tisíc /firma sídlí asi 300 km od nás/České Velenice, jižní Čechy.Měli to smontované za půl dne /3 boxy/ a vyšly nás asi na 110 tisíc. Dali jsme zálohu a zbytek splácíme.
Až je budete stavět, koukejte na správnou polohu světových stran, aby vám do nich nepršelo.Když jsou u nás přívalové deště, tak nám tam od jihu prší. Bohužel, jinak to postavit nešlo vzhledem k poloze pozemku a místa.

26.2.2008 16:29

marketka napsal(a):
Taky máme boxy od Equidomus, loni je montovali. Objednávali jsme je asi 2 měsíce dopředu. Doprava a montáž stála 10 tisíc /firma sídlí asi 300 km od nás/České Velenice, jižní Čechy.Měli to smontované za půl dne /3 boxy/ a vyšly nás asi na 110 tisíc. Dali jsme zálohu a zbytek splácíme.
Až je budete stavět, koukejte na správnou polohu světových stran, aby vám do nich nepršelo.Když jsou u nás přívalové deště, tak nám tam od jihu prší. Bohužel, jinak to postavit nešlo vzhledem k poloze pozemku a místa.

Jája: splněný sen koně v zahradě
Marketka: To je super, díky za info, nebudou taky nějaký obrázky?

1.3.2008 13:32

havj napsal(a):

1.3.2008 13:33

red and white napsal(a):

Teda koukám koukám že my jsme upadli .... ????

1.3.2008 13:38

red and white napsal(a):
Teda koukám koukám že my jsme upadli .... ????

Tak jak nám ten týden krásně začal a výkend jako naschvál se pokazil... chtěla jsem odčervovat ale nechám to až na přezpříští týden Ke koním už prostě nemůžu v nějakym oblečení který chci použít "mezi lidi" stačí se přiblížit na metr od koní a sem samej chlup .. Dnešek asi využiju k namazáníí sedel páč ven v tomhle FAKT nepojedu ..

Jinak jak u vás co nového a co koníci...

Jedna z LETOŠNÍ zimy,.... trošičku sněhu co bylo asi tejden

2.3.2008 11:49

red and white napsal(a):
Tak jak nám ten týden krásně začal a výkend jako naschvál se pokazil... chtěla jsem odčervovat ale nechám to až na přezpříští týden Ke koním už prostě nemůžu v nějakym oblečení který chci použít "mezi lidi" stačí se přiblížit na metr od koní a sem samej chlup .. Dnešek asi využiju k namazáníí sedel páč ven v tomhle FAKT nepojedu ..

Jinak jak u vás co nového a co koníci...

Jedna z LETOŠNÍ zimy,.... trošičku sněhu co bylo asi tejden

Krásný den přeji TETKY , i když venku - to je hrůza.Koníci mají nucené volno, kdo by taky v tomhle počasí je tahal ven co? Všude bahno a voda.
Já tohoto počasí využiju a budu žehlit a poklidím si . A co u vás nového,?

2.3.2008 14:36

havj napsal(a):
Krásný den přeji TETKY , i když venku - to je hrůza.Koníci mají nucené volno, kdo by taky v tomhle počasí je tahal ven co? Všude bahno a voda.
Já tohoto počasí využiju a budu žehlit a poklidím si . A co u vás nového,?

ahoj Jáji tak co koníci neodfoukl vítr?

Nevíte o dobrém kováři v okolí?

2.3.2008 15:28

red and white napsal(a):
ahoj Jáji tak co koníci neodfoukl vítr?

Nevíte o dobrém kováři v okolí?

Koníci jsou OK. Jen mám strach z těch stromů v okolí. Pár jich mám kolem baráku a stáje. Tak mě děsí myšlenka co kdyby..... Ustájení mám volné, takže si kdykoliv mohou zalést do stáje nebo jít ven. Dneska jsou radši ve stáji.
Mě kove p. Šigut z Nord ranče -za tepla. Jsem s ním spokojená a podkovy dlouho držej. Na posled mi koval 20.12.07 a zítra přijde překovat .Začalo svítit sluníčko tak toho využiju a půjdu s pesanem chvilku ven.

2.3.2008 15:45

havj napsal(a):
Koníci jsou OK. Jen mám strach z těch stromů v okolí. Pár jich mám kolem baráku a stáje. Tak mě děsí myšlenka co kdyby..... Ustájení mám volné, takže si kdykoliv mohou zalést do stáje nebo jít ven. Dneska jsou radši ve stáji.
Mě kove p. Šigut z Nord ranče -za tepla. Jsem s ním spokojená a podkovy dlouho držej. Na posled mi koval 20.12.07 a zítra přijde překovat .Začalo svítit sluníčko tak toho využiju a půjdu s pesanem chvilku ven.

ahojky tetky, no unas je hruuuza ani nebudu rozepisovat, nemam na vas ani cas diky tomu, tak vas ted jenom zdravim, a drzte palecky dekuju

2.3.2008 16:51

klarusa napsal(a):
ahojky tetky, no unas je hruuuza ani nebudu rozepisovat, nemam na vas ani cas diky tomu, tak vas ted jenom zdravim, a drzte palecky dekuju

Palečky držím, ale dej pak víc vědět, co se děje.Byla jsem se projít a viděla jsem zase pár polámaných nebo vyvrácených stromů.Měla jsem opravdu strach jít pod stromem( i podél cest). Včera u sousedů museli hasiči sundat smrk, praskl u kořene
a hrozilo, že spadne na rod. domek nebo na el. vedení. Z takového počasí mám opravdu strach. Když řádil Kyrill tak sousedům spadla bříza ( rostla za silnicí od ních) a padla jim přesně vedle baráku. Větve poškodily střechu, pod střechou spaly melé dětiNaštěstí je ta rána neprobudila. Ale měli jsme co dělat, strom vzal k zemi el vedení, dráty lítaly po silnici,plot jsem měla osvícenej jak vánoční stromeček. Všude tma ....stalo se to kolem jedné hod. v noci.

2.3.2008 17:35

havj napsal(a):
Palečky držím, ale dej pak víc vědět, co se děje.Byla jsem se projít a viděla jsem zase pár polámaných nebo vyvrácených stromů.Měla jsem opravdu strach jít pod stromem( i podél cest). Včera u sousedů museli hasiči sundat smrk, praskl u kořene
a hrozilo, že spadne na rod. domek nebo na el. vedení. Z takového počasí mám opravdu strach. Když řádil Kyrill tak sousedům spadla bříza ( rostla za silnicí od ních) a padla jim přesně vedle baráku. Větve poškodily střechu, pod střechou spaly melé dětiNaštěstí je ta rána neprobudila. Ale měli jsme co dělat, strom vzal k zemi el vedení, dráty lítaly po silnici,plot jsem měla osvícenej jak vánoční stromeček. Všude tma ....stalo se to kolem jedné hod. v noci.

minule když byl vítr tak kamarádovi spadly asi 3 nebo 4 břízy na střechu ale naštěstí škoda skoro žádná, asi maj pevnou střechu a břízky byli mladý.

Včera prej málem spad na auto známejm strom když jeli ... 5metrů před nima, měli štěstí

2.3.2008 17:37

red and white napsal(a):
minule když byl vítr tak kamarádovi spadly asi 3 nebo 4 břízy na střechu ale naštěstí škoda skoro žádná, asi maj pevnou střechu a břízky byli mladý.

Včera prej málem spad na auto známejm strom když jeli ... 5metrů před nima, měli štěstí

v blízkém okololí domu ani stáje naštěstí stromy nemám takže jsem celkem klidná, tak doufejme že se to večer uklidní že .. je to hrůza

11.3.2008 20:09

red and white napsal(a):
v blízkém okololí domu ani stáje naštěstí stromy nemám takže jsem celkem klidná, tak doufejme že se to večer uklidní že .. je to hrůza

Budíčeéééék. Nějak se propadáme dozadu tak posouvám. Co u vás nového? TETKY ?

11.3.2008 20:14

havj napsal(a):
Budíčeéééék. Nějak se propadáme dozadu tak posouvám. Co u vás nového? TETKY ?

ahoj Jájo ty ještě žiješ ?? nojo severní čechy to prej zabalili no u mě teda nového celkem nic, a co u tebe ?

11.3.2008 20:16

red and white napsal(a):
ahoj Jájo ty ještě žiješ ?? nojo severní čechy to prej zabalili no u mě teda nového celkem nic, a co u tebe ?

teda něco nového jo.. máme nové ohlávky

11.3.2008 20:54

red and white napsal(a):
teda něco nového jo.. máme nové ohlávky

Tak to je supr. Doufám, že jim slušíU nás nic moc. - ale přeci -v ohradě jsme skoro bez bláta. Jen co začne pršet -bude to v .Naši koníci jsou bez ohlávek, dáváme jim je jenom , když je třeba je udržet v klidu ( při kování atd.) Tak Jack má už několik let jen jednu a tu samou , kterou používáme . Nové máme stále origoš zabalené ve skříni .

11.3.2008 21:07

havj napsal(a):
Tak to je supr. Doufám, že jim slušíU nás nic moc. - ale přeci -v ohradě jsme skoro bez bláta. Jen co začne pršet -bude to v .Naši koníci jsou bez ohlávek, dáváme jim je jenom , když je třeba je udržet v klidu ( při kování atd.) Tak Jack má už několik let jen jednu a tu samou , kterou používáme . Nové máme stále origoš zabalené ve skříni .

Já ne já koníkum ohlávky dávám, ten můj huculík už párkrát probořil ohradu když se zapomněl zapnout ohradník a chtěla bych se vidět jak ho naháním na dobré slovo no teda spíš je to tak ze zvyku. Jnak výběh máme už taky pěkny, to je super.

Jinka začíná se nám celkem zvedat vítr, což sem poznala když jsem navečír lonžovala Omara a práskly vrata, panejo to bylo rodeo ale docela mě překvapil že vyhazoval jenom na kruhu vesele se lonžoval dál, obvykle zabere a zdrhá ke stáji a já za nim vlaju

Tady fotka nové ohlávky Omara, .... pěkná ne??

11.3.2008 21:09

red and white napsal(a):
Já ne já koníkum ohlávky dávám, ten můj huculík už párkrát probořil ohradu když se zapomněl zapnout ohradník a chtěla bych se vidět jak ho naháním na dobré slovo no teda spíš je to tak ze zvyku. Jnak výběh máme už taky pěkny, to je super.

Jinka začíná se nám celkem zvedat vítr, což sem poznala když jsem navečír lonžovala Omara a práskly vrata, panejo to bylo rodeo ale docela mě překvapil že vyhazoval jenom na kruhu vesele se lonžoval dál, obvykle zabere a zdrhá ke stáji a já za nim vlaju

Ahoj tety to je dobře, že se téma zase osvěžilo Aspoň něco na ulidnění

11.3.2008 21:11

krizovatka napsal(a):
Ahoj tety to je dobře, že se téma zase osvěžilo Aspoň něco na ulidnění

a tady abych nezapomnela Popelčina ... ale neni tu moc vidět

11.3.2008 21:12

red and white napsal(a):
a tady abych nezapomnela Popelčina ... ale neni tu moc vidět

hojky krizovatko a co u tebe noveho ?

11.3.2008 21:21

red and white napsal(a):
hojky krizovatko a co u tebe noveho ?

Ale se nestačim divit, co pani Višňáková prezentuje. Zajímavý je, že třeba ta fotka Sameta na jízdárně je z Liberce (nějakou dobu jsem ho tady měla u sebe, tedy spíš nechala jsem si ho ustájit, vylepšit a opečovat). Doufám, že ještě vyštrachám zítra další fotky. Hlavně, že to má Olča čtivý

11.3.2008 21:54

red and white napsal(a):

Ohlávka Omarovi sluší. Ona má opět řádit vichřice tak tobude zase asi tóčo.Koukám že Omar a Jack mají bodobně zbarvený čumáček ( sametový a heboučký......)

12.3.2008 10:54

havj napsal(a):
Ohlávka Omarovi sluší. Ona má opět řádit vichřice tak tobude zase asi tóčo.Koukám že Omar a Jack mají bodobně zbarvený čumáček ( sametový a heboučký......)

no ono jak tet přelíná tak bude čumák černej jak holinka

12.3.2008 11:10

red and white napsal(a):
no ono jak tet přelíná tak bude čumák černej jak holinka

Kuk tetky

12.3.2008 11:15

gasa napsal(a):
Kuk tetky

Holkyyyyy - Ermín (bělouš na začátku diskuze) je teď můůůůůůj, a už ho nedááááám, je to miláááček

12.3.2008 11:22

lavidie napsal(a):
Holkyyyyy - Ermín (bělouš na začátku diskuze) je teď můůůůůůj, a už ho nedááááám, je to miláááček

Jéééé Ermín, je prostě úžasný Teta Lavidie mi zvedla náladu Jen mě napadlo, co kdyby se udělalo téma SEVERNÍ ČECHY PO PÁTE?

Přidejte reakci

Přidat smajlík