Pátek....Jen dnešní den... Patří nám...Tak KDE JSTÉ???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2008 07:20

Dobrééé ráánkóó!! Holkýýý,už jste vzhůrů???

22.2.2008 07:30

molly napsal(a):

Dobré dobré, já jsme už v práci

22.2.2008 07:31

molly napsal(a):

T y potvoro, je mi blbě a to jsem nepila a mám chrapták jak starej chlap...

22.2.2008 07:34

molly napsal(a):

jejdanenky,ona už semka tahá kompromitující fota Ne tak zhurta ,paninko Leňuch ještě spinká
Klári,bylo to mócinky fajne

22.2.2008 07:35

molly napsal(a):
jejdanenky,ona už semka tahá kompromitující fota Ne tak zhurta ,paninko Leňuch ještě spinká
Klári,bylo to mócinky fajne

bylo to brutální hadanka pro naše pracantky, kdo je to?

22.2.2008 07:35

klawdie napsal(a):
bylo to brutální hadanka pro naše pracantky, kdo je to?

ale vyblbli jsme se pěkně...

22.2.2008 07:40

molly napsal(a):

psychó....

22.2.2008 07:42

molly napsal(a):
psychó....

modrý děs...

22.2.2008 07:42

molly napsal(a):

22.2.2008 07:44

molly napsal(a):

fotografka dne i večera

22.2.2008 07:45

klawdie napsal(a):
fotografka dne i večera

co nějakou sexy pozu

mám oholený nohy???

22.2.2008 07:49

klawdie napsal(a):
co nějakou sexy pozu

mám oholený nohy???

Ty vogo, Lníku jak si se tam dostala? To je dobrej úlet... Klárko, sms jsem si přečetla až ráno...

22.2.2008 07:55

haisovad napsal(a):
Ty vogo, Lníku jak si se tam dostala? To je dobrej úlet... Klárko, sms jsem si přečetla až ráno...

Hm já měla vybitej mobil jsem ti chtěla volat a nabonzovat tu našu Lenuchu že udělala takovou tajnačku akci...musím dnes vyškemrat od šefa pul dne dovolený abych si ji ještě užila než zas zmizí na druhou puli republiky...a to bud ráda že není nissan, pač jinak by jsme se všici naložili do auta a vyrazili udělat přepadovku tobě... zatím jsme v noci znásilnovali nový schody u pivovaru, zastavila nás hlídka policie ale panové nevěděli co s náma tak jsem jim zatroubila do trumpety a jeli jsme dál...

22.2.2008 07:56

haisovad napsal(a):

Hlásí se další účastník včerejší akce...Holky jsem "SLABOUČKÁÁÁÁÁ" a za chvílu frčíme na to obchodní jednání...jéžiš to bude zas reprezentace!!

Fotky jsou masakrální.... (jen škoda že jsme nebyli kompletní, chjo ach...)

22.2.2008 07:57

rocky napsal(a):
Hlásí se další účastník včerejší akce...Holky jsem "SLABOUČKÁÁÁÁÁ" a za chvílu frčíme na to obchodní jednání...jéžiš to bude zas reprezentace!!

Fotky jsou masakrální.... (jen škoda že jsme nebyli kompletní, chjo ach...)

joooo a měli se vybili baterky alias bateryvprdeli takže moje prezentace skončila, máš nafocenou tu nehodu

22.2.2008 08:00

klawdie napsal(a):
joooo a měli se vybili baterky alias bateryvprdeli takže moje prezentace skončila, máš nafocenou tu nehodu

tak Hvozdnice jsou odpojeny od světa, Zuza se omlouvá a to prej nemá ani uvařenou snídaní no tak chudák Lenula je o hladu

22.2.2008 08:01

klawdie napsal(a):

teda babice,vy si tak užíváte, Lenica si kldině spáchá takovou akci...kdyby se to enchalo nějak na weekend, tak bych tež mohla....včera jsme akorát byla v práci, ale to jsem vám vlastně psala...jako teda v druhé práci....
jééé, já chci tež, já závidím...:(((

22.2.2008 08:17

kukinatost napsal(a):
teda babice,vy si tak užíváte, Lenica si kldině spáchá takovou akci...kdyby se to enchalo nějak na weekend, tak bych tež mohla....včera jsme akorát byla v práci, ale to jsem vám vlastně psala...jako teda v druhé práci....

No tak aspon vidíš jak snad je za námi přifrčet....škoda že tě nepřivezla, též......ch jo v létě se zas sejdem všici a pojedem vlakem, vid Danny, prý 4 hodiny cesty a jeden přestup to jde...

22.2.2008 08:23

klawdie napsal(a):
No tak aspon vidíš jak snad je za námi přifrčet....škoda že tě nepřivezla, též......ch jo v létě se zas sejdem všici a pojedem vlakem, vid Danny, prý 4 hodiny cesty a jeden přestup to jde...

JJ, v létě vás čekám také u nás...nějakej květenec nebo tak...jsem teďka měla jednoho Jelcinka višňového...jedné paní z firmy se narodilo vnouče...
Už v tom zase lítáme...HAŤAPAŤA...

22.2.2008 08:26

kukinatost napsal(a):

Taky bych souhlasila raději s víkendem, ale co se dá dělat, nebylo na výběr! Tak já frčím snad zuzu a leničku brzo připojí.papa

22.2.2008 08:29

rocky napsal(a):
Taky bych souhlasila raději s víkendem, ale co se dá dělat, nebylo na výběr! Tak já frčím snad zuzu a leničku brzo připojí.papa

už jsem jim poslala číslo na poruchovou linku, tak doufám že to ošefují...

22.2.2008 09:18

klawdie napsal(a):
už jsem jim poslala číslo na poruchovou linku, tak doufám že to ošefují...

A celé království usnulo a spalo celých sto let...

22.2.2008 10:16

klawdie napsal(a):
A celé království usnulo a spalo celých sto let...

Ženský budíček..kde jste kdo...jsem tu dnes do pul dvanacté a pak mizím za tou vzácnou návštěvou...

22.2.2008 10:48

klawdie napsal(a):
Ženský budíček..kde jste kdo...jsem tu dnes do pul dvanacté a pak mizím za tou vzácnou návštěvou...

Ahóóóóóóóóóóóóój
"Milouš " dneska blbnul , v ohradě ležela nějaká plachta tak měl zábavu
A pak že hřebec by měl chránit stádo - no to jo ten by byl v prdely jako první

22.2.2008 10:51

memmory napsal(a):
Ahóóóóóóóóóóóóój
"Milouš " dneska blbnul , v ohradě ležela nějaká plachta tak měl zábavu
A pak že hřebec by měl chránit stádo - no to jo ten by byl v prdely jako první

Vypadá jako kdyby chtěl spadnout na hubu

22.2.2008 10:54

memmory napsal(a):
Vypadá jako kdyby chtěl spadnout na hubu

to je dáblík...

22.2.2008 11:01

klawdie napsal(a):
to je dáblík...

Vždycky utíkal k tomu , otočil se na zadních , hodil kozla , vyhodil a pryč . Někde se zastavil a zase cválal zpět - Melody ta na něj koukla co mu hrabe

22.2.2008 11:13

memmory napsal(a):
Vždycky utíkal k tomu , otočil se na zadních , hodil kozla , vyhodil a pryč . Někde se zastavil a zase cválal zpět - Melody ta na něj koukla co mu hrabe

22.2.2008 11:43

memmory napsal(a):

Konečně chvilka klidu a velení fuč

Andoš je taky největší posera

22.2.2008 12:26

molly napsal(a):

Vesnice je opět na drátě

22.2.2008 12:32

molly napsal(a):
Vesnice je opět na drátě

Holky, co jste dělaly, že se vám to zavařilo, Já jsem teďka přijela z obídku...šéfovíé máme v Rakousku ale práce požehnaně...totál špaténka...ráda bych se utrhla, se vším sekla a jela za váma do HK ale nemůžu...
Jedna Montyho fotka z rakouska...klavita nic moc

22.2.2008 12:45

haisovad napsal(a):
Holky, co jste dělaly, že se vám to zavařilo, Já jsem teďka přijela z obídku...šéfovíé máme v Rakousku ale práce požehnaně...totál špaténka...ráda bych se utrhla, se vším sekla a jela za váma do HK ale nemůžu...
Jedna Montyho fotka z rakouska...klavita nic moc

Devcata tak jsem docela pekelne vytocena - svod klisen je 18. brezna, coz je utery!

22.2.2008 12:53

strelish napsal(a):
Devcata tak jsem docela pekelne vytocena - svod klisen je 18. brezna, coz je utery!

My máme 23.dubna ale máme to daleko, tak si připlatíme 1000kč a posuzovatel přijede na náma domů...než si půjčovat za 500 vlek + nafta, čas...raději si přijede Vondrouš k nám...
Minulej rok nám také přijet až k baráku...

22.2.2008 12:54

molly napsal(a):

Vypli proud v celém okolí...Byla jsem nepříjemná na pani,co mi Klárka sehnala číslo.. A že prý to byla plánovaná odstávka,že o tom informovali! Ale koho??

No,bude obídek...kuřecí se zeleninou a ameriky

22.2.2008 12:56

molly napsal(a):

22.2.2008 15:06

molly napsal(a):

ŽENY JSEM ZPĚT Z JEDNÁÁÁNÍ...dala jsem si po cestě do firmy obídek a už se mi spravila chť k jídlu..chjo proč já musím být v tý debilní práci, když tady máme Leňulku

22.2.2008 15:21

rocky napsal(a):
ŽENY JSEM ZPĚT Z JEDNÁÁÁNÍ...dala jsem si po cestě do firmy obídek a už se mi spravila chť k jídlu..chjo proč já musím být v tý debilní práci, když tady máme Leňulku

Já za chvíli pádím do PLUSu a tradááá domů...zítra jdu na koňský plesík a standartně nevím co na sebe...tak budu panikařit.
Jo a koupila jsem si nové botky u Bati...koňařské se špičakou špičkou...to se bude krááásně nakopávat do pr....
Holky, mějte se moc pěkně a přeji kráásný víkend, papa Danny

22.2.2008 15:39

haisovad napsal(a):
Já za chvíli pádím do PLUSu a tradááá domů...zítra jdu na koňský plesík a standartně nevím co na sebe...tak budu panikařit.
Jo a koupila jsem si nové botky u Bati...koňařské se špičakou špičkou...to se bude krááásně nakopávat do pr....
Holky, mějte se moc pěkně a přeji kráásný víkend, papa Danny

Tobě taky Danny krásný víkend!!A všem ostatním samozřejmě tééééž!!!!

Danny a botky vyfoť

papapapapa

22.2.2008 22:38

klawdie napsal(a):

ahojda tak se mi to asi povedlo se sem dostat!!!!!Poslete mi to misto jak se stala ta nehudka?treba na muj mejlik!!!!prosim prosim mejte se uplne nejuzasnejc vcera to bylo uzasny

Přidejte reakci

Přidat smajlík