Od dubna se bude rozjíždet nová stáj v Třinci na karpentné.Bude sloužit hlavně k ustájení soukromých koní ale časem bych chtěla rozjet i nějakou tu menší jezdeckou školu.Moc prosím všechny v okolí Třince o náměty a kontakty na dobré kováře a veterináře.Můžete přispět i varováním a špatnými zkušenosti s některými.Moc všem děkuji za veškeré příspěvky.
chema
napsal(a):
Od dubna se bude rozjíždet nová stáj v Třinci na karpentné.Bude sloužit hlavně k ustájení soukromých koní ale časem bych chtěla rozjet i nějakou tu menší jezdeckou školu.Moc prosím všechny v okolí Třince o náměty a kontakty na dobré kováře a veterináře.Můžete přispět i varováním a špatnými zkušenosti s některými.Moc všem děkuji za veškeré příspěvky.
Hani já doporučuju Wawreczku nebo Nowok. Nowoka spousta lidí chválí já ho moc neznám ale Wawreczku mám u svých koní a především proto že s ním mám jen samé dobré zkušenosti a on sám už spoustu let chová koně, vždycky mi poradí když něco nevím nebo řeším. Koně naočkuje stylem že o tom skoro neví.Je to jeden z těch dražších tady ale radši si připlatím, mám k němu důvěru.Dokonce jezdí na různé semináře o koních aby se vzdělával dál. Je z Bystřice. Pak co vím já je v Třinci ještě Doležel no a ten je tady asi nejlevnější.........Kováře netuším, nekovu a strouhám si sama ale myslím že je tady dost oblíbený Mikuláš.
chema
napsal(a):
tak kovář je dobrý Mikoláš (nebo Mikolášek) přesně nevím jak se menuje:) Holky budou vědět víc
veterinář- já teda volám Doležala, nedám na něj dopustit, není ani drahý
nebo potom Vavrečka..ale ten se mi nezdá
jinak nevím o nikom
santosek
napsal(a):
aha:) to vis ta moje zbrklost:)
602 731 590
No veterinaře ke konim na běžne očkovani nebo odčerveni když objednavame tak taky Doležal-je nejlevnějši,ale když je něco važnějšiho tak jedině Wawrzeczka je opravdu super,je sice dooocela drahy,ale zas opravdu pomuže poradia kovaře jedině Mikolaše pač je mocinky hodny ke konikum a taky hodně poradi a hlavně děla rychle
což moji kobči vyhovuje.Ma už bobek ale toho moc někdy čekame i dva tydny je pořad v terenu.
santosek
napsal(a):
aha:) to vis ta moje zbrklost:)
602 731 590
Wawrczka je super a to je co říct jelikož já jsem náročná. Nikdy mě nezklamal. Doležal mě trochu zklamal s odčervením, chtěla jsem nějaké účinné tak mi ho donesl ani mi nedal si vybrat z jiných produktů, bylo to až trapně levně a hádejte účinek
thesis
napsal(a):
Wawrczka je super a to je co říct jelikož já jsem náročná. Nikdy mě nezklamal. Doležal mě trochu zklamal s odčervením, chtěla jsem nějaké účinné tak mi ho donesl ani mi nedal si vybrat z jiných produktů, bylo to až trapně levně a hádejte účinek
Dík moc všem...můžu ještě kontakt na toho Mikoláše prosím?
chema
napsal(a):
Dík moc všem...můžu ještě kontakt na toho Mikoláše prosím?
Ahoj Hani, kladrubáky nám taky kove Mikoláš, bohužel kontakt nevím... S ním jsme víceméně spokojení, ale jeho synové nic moc přístup ke koni a tak trošku odfláknuté, proto si vždycky vyžádáme přímo jeho... Toť naše zkušenost...
A Basira nám léčí Sušovský z Tošanovic.... Takový neutrál - ani dobrý, ani špatný
pierrette
napsal(a):
Ahoj Hani, kladrubáky nám taky kove Mikoláš, bohužel kontakt nevím... S ním jsme víceméně spokojení, ale jeho synové nic moc přístup ke koni a tak trošku odfláknuté, proto si vždycky vyžádáme přímo jeho... Toť naše zkušenost...
A Basira nám léčí Sušovský z Tošanovic.... Takový neutrál - ani dobrý, ani špatný
My taky sušovštíme :-D ale my jsme od Havířova...více méně mi zachránil Seimi při těžké kolice a byl schopný přijet i když měl zrovna operaci kočky tak si pospíšil a přijel a kove nám Mikeš strašně dobrý kovář a není drahy
uz asi 4-5 tydnů mám podkovy furt dobré , vůbec neoježděné a kopyta nepřerůstají... ! od minulého kováře jsme mela po 3 tydnech povolené podkovy a hnus proste...
kaculka
napsal(a):
My taky sušovštíme :-D ale my jsme od Havířova...více méně mi zachránil Seimi při těžké kolice a byl schopný přijet i když měl zrovna operaci kočky tak si pospíšil a přijel a kove nám Mikeš strašně dobrý kovář a není drahy
uz asi 4-5 tydnů mám podkovy furt dobré , vůbec neoježděné a kopyta nepřerůstají... ! od minulého kováře jsme mela po 3 tydnech povolené podkovy a hnus proste...
Tak přes zimu vždycky podkovy vydrží déle....