Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnákova

23.2.2008 19:13
olga visnákova

Trošku předčasně, ale přeci..........dne 23.8.2008 se u nás, v Žirči v útulku pro koně koná den otevřených vrat, takže kohokoliv rádi uvítáme, klidně i o den dříve (spacák ovšem s seboou) a snad se vše povede i tento rok. Pro ukázku přikládám pár fotek z minulého roku. Skvělá nálada, dobrá vystoupení.....................................

olga visnákova

23.2.2008 19:15
olga visnákova

olga visnákova napsal(a):
Trošku předčasně, ale přeci..........dne 23.8.2008 se u nás, v Žirči v útulku pro koně koná den otevřených vrat, takže kohokoliv rádi uvítáme, klidně i o den dříve (spacák ovšem s seboou) a snad se vše povede i tento rok. Pro ukázku přikládám pár fotek z minulého roku. Skvělá nálada, dobrá vystoupení.....................................

Další

olga visnákova

23.2.2008 19:18
olga visnákova

Další

a ještě

olga visnákova

23.2.2008 19:19
olga visnákova

a ještě

i práce s koníky

olga visnákova

23.2.2008 19:39
olga visnákova

i práce s koníky

ještě fotečka

olga visnákova

23.2.2008 19:47
olga visnákova

ještě fotečka

poslední-a kdyby Vás pro zpestření ještě cokoliv napadlo, budeme rádi

23.2.2008 20:39

poslední-a kdyby Vás pro zpestření ještě cokoliv napadlo, budeme rádi

Dobrý večer,
kolik návštěvníků na den otevřených vrat jezdívá? Patří mezi ně i rodiče s dětmi, které se chtějí povozit na koni? Děkuji za odpověď.

olga visnákova

23.2.2008 20:54
olga visnákova

maldex napsal(a):
Dobrý večer,
kolik návštěvníků na den otevřených vrat jezdívá? Patří mezi ně i rodiče s dětmi, které se chtějí povozit na koni? Děkuji za odpověď.

Minulý rok bylo přes 60 dospělých a 20 dětí, tento rok je v plánu vše o kousek lepší. Děti se svezou tak maximálně ke konci na fotku, ovšem máme pro ně připraveny soutěže o ceny a tombolu, takže jim ani o svezení nepůjde..............já vím, že to chce každý, ale ani koníci, jež zde budou a nejsou útulkový, nejsou kolotočem-bohužel, jde o živé tvory..............v každém případě slibuji fajn zážitek
foto-na fotku pokud nebude stát zástup lidí, to koníci snesou, ale jde je tímto zaměstnat tak maximálně pět minut, pak necht již mají klid..............

olga visnákova

23.2.2008 21:20
olga visnákova

Minulý rok bylo přes 60 dospělých a 20 dětí, tento rok je v plánu vše o kousek lepší. Děti se svezou tak maximálně ke konci na fotku, ovšem máme pro ně připraveny soutěže o ceny a tombolu, takže jim ani o svezení nepůjde..............já vím, že to chce každý, ale ani koníci, jež zde budou a nejsou útulkový, nejsou kolotočem-bohužel, jde o živé tvory..............v každém případě slibuji fajn zážitek
foto-na fotku pokud nebude stát zástup lidí, to koníci snesou, ale jde je tímto zaměstnat tak maximálně pět minut, pak necht již mají klid..............

Snad by měla dorazit i naše qh holčička Pouk, že seč je ještě neobsedlá, nepracuje se s ní, má čas-tříletka, zajisté, pokud vše vyjde a drazí, budou se moci dítka aspoň přiučit...............se svojí nastávající majitelkou jsou totiž dokonale sehraná dvojka a rozumí si na pohyb.................

23.2.2008 21:29

Zajímalo mě totiž, zda mají lidé zájem o navštívení útulku při nějaké útulkem pořádané akci. Jak vidím, u Vás muselo býti veselo.

olga visnákova

23.2.2008 21:34
olga visnákova

maldex napsal(a):
Zajímalo mě totiž, zda mají lidé zájem o navštívení útulku při nějaké útulkem pořádané akci. Jak vidím, u Vás muselo býti veselo.

Mají zájem a vcelku se vše vyvedlo, organizačně to bylo však náročné a tento rok to bude ještě horší...............mám to v plánu ještě vylepšit, seč to až tak nevydělá, veřejnost se dozví více a čím více vyjdeme vstříc různorodostí programu, tím větší máme šanci dostat se do povědomí vzdálenějším lidem..................

23.2.2008 21:44

Mají zájem a vcelku se vše vyvedlo, organizačně to bylo však náročné a tento rok to bude ještě horší...............mám to v plánu ještě vylepšit, seč to až tak nevydělá, veřejnost se dozví více a čím více vyjdeme vstříc různorodostí programu, tím větší máme šanci dostat se do povědomí vzdálenějším lidem..................

Co třeba bude ještě v programu? Zmínila jste soutěže o ceny, tombolu. Hádám dle výše uvedených fotografií, že i nějaká ukázka kovbojů s jejich kolty určitě bude

olga visnákova

23.2.2008 21:56
olga visnákova

maldex napsal(a):
Co třeba bude ještě v programu? Zmínila jste soutěže o ceny, tombolu. Hádám dle výše uvedených fotografií, že i nějaká ukázka kovbojů s jejich kolty určitě bude

tanec se psem, práce s bičem, kolty, soutěže dětem-skákání v pytli apod..., tombola, ukázka práce s koníky v kruh.ohr., občerstvení v místě, moderní tanec, country a dost ještě pilujeme.................uf
obecenctvo na tanec se psem

23.2.2008 22:03

tanec se psem, práce s bičem, kolty, soutěže dětem-skákání v pytli apod..., tombola, ukázka práce s koníky v kruh.ohr., občerstvení v místě, moderní tanec, country a dost ještě pilujeme.................uf
obecenctvo na tanec se psem

Zní to lákavě. V řadě návštěvníků jsou lidé převážně z okolí útulku či z různých koutů České republiky? A co večerní program, něco jako táborák, opékání a zpěv proběhne?

olga visnákova

23.2.2008 22:13
olga visnákova

maldex napsal(a):
Zní to lákavě. V řadě návštěvníků jsou lidé převážně z okolí útulku či z různých koutů České republiky? A co večerní program, něco jako táborák, opékání a zpěv proběhne?

necelá polovina mi byla pohledem úplně cizí, tak čtvrtina z města dle pohledu, zbylá čtvrtina členové, různá dítka znám pohledem, známejch atd........
z první fotky poznávám tak šest lidí, z této druhé tak čtvrtinu a výše-spaní možné (spacák s sebou) a opékáme zajisté-většinou zůstávají známí, členové, ovšem i pár návštěvníků se zpozdí a zůstává................dnes již půjdu spát, pokud budete chtít, ptejte se, ráno odpovím a kdykoliv Vás zvu-at už na kávu, tak klidně na víkend, ju...............

23.2.2008 22:35

necelá polovina mi byla pohledem úplně cizí, tak čtvrtina z města dle pohledu, zbylá čtvrtina členové, různá dítka znám pohledem, známejch atd........
z první fotky poznávám tak šest lidí, z této druhé tak čtvrtinu a výše-spaní možné (spacák s sebou) a opékáme zajisté-většinou zůstávají známí, členové, ovšem i pár návštěvníků se zpozdí a zůstává................dnes již půjdu spát, pokud budete chtít, ptejte se, ráno odpovím a kdykoliv Vás zvu-at už na kávu, tak klidně na víkend, ju...............

Děkuji za zodpovězení mých dotazů. Jsem maličko zvědavá. Vaše pozvání ráda přijmu a též se dnes loučím. Přeji Vám dobrou noc.

olga visnákova

24.2.2008 09:29
olga visnákova

maldex napsal(a):
Děkuji za zodpovězení mých dotazů. Jsem maličko zvědavá. Vaše pozvání ráda přijmu a též se dnes loučím. Přeji Vám dobrou noc.

Dnes se zde pravděpodobně pouze otočím, příští týden přijíme dva koníky z okolí, tak je dnes brigáda................tak večer se možná otočím a kdyby náhodou cesta kolem, klidně i na dýl, ráda poznávám nové lidi..............

olga visnákova

24.2.2008 09:39
olga visnákova

Dnes se zde pravděpodobně pouze otočím, příští týden přijíme dva koníky z okolí, tak je dnes brigáda................tak večer se možná otočím a kdyby náhodou cesta kolem, klidně i na dýl, ráda poznávám nové lidi..............

http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz6927 ze dne otevřených vrat
z minulého roku

olga visnákova

24.2.2008 10:38
olga visnákova

z minulého roku

A ještě poznámečka, stále nevím, jak upoutat pozornost pro lidi, jež nemají koně a jsou pouze zvědavý?

24.2.2008 10:51

A ještě poznámečka, stále nevím, jak upoutat pozornost pro lidi, jež nemají koně a jsou pouze zvědavý?

Nejsem jednou z těch, kteří vlastní koně, ovšem zvědavost dělá své a proč bych se třeba i já nezajela na Vaši akci podívat. Zeptala jsem se Vás na pár informací, které mě zajímaly a byly Vámi zodpovězeny, což může napomoci druhým při rozhodování se, zda tedy přijet.

olga visnákova

24.2.2008 11:12
olga visnákova

maldex napsal(a):
Nejsem jednou z těch, kteří vlastní koně, ovšem zvědavost dělá své a proč bych se třeba i já nezajela na Vaši akci podívat. Zeptala jsem se Vás na pár informací, které mě zajímaly a byly Vámi zodpovězeny, což může napomoci druhým při rozhodování se, zda tedy přijet.

Tak snad tedy účast bude velká a nápady budou přibývat...............

24.2.2008 11:21

Tak snad tedy účast bude velká a nápady budou přibývat...............

Čas na vymýšlení dalších aktivit pro budoucí účastníky ještě je, proto si myslím, že Vás nejedna činnost napadne. Určitě nalákáte spoustu lidí, kteří budou zvědaví, co vše je možné uspořádat ke dni otevřených vrat útulku. Ještě k tomu pěkné počasí, dobrou náladu a podle mě se akce vydaří.

olga visnákova

24.2.2008 17:17
olga visnákova

z minulého roku

Ještě mě napadlo, v pause jako vsuvka během občerstvení-zařadit moderní tanec?

olga visnákova

24.2.2008 17:34
olga visnákova

Ještě mě napadlo, v pause jako vsuvka během občerstvení-zařadit moderní tanec?

také mě napadlo, ale to je asi divné, že by šlo mezi ukázkama poprosit veterináře o třeba o hod.přednášku nejčastějších onemocněních zde-ataxie, arthrosa, slepota, lymfangitida a laminitis-třeba......................

olga visnákova

25.2.2008 07:55
olga visnákova

Naše Sikča s Janou Vanišovou

olga visnákova

25.2.2008 12:27
olga visnákova

Zapojeno bylo i publikum

olga visnákova

25.2.2008 18:24
olga visnákova

Naše Sikča s Janou Vanišovou

nádherná, že

olga visnákova

25.2.2008 19:18
olga visnákova

nádherná, že

Holky od nás se v Sikče přímo vidí....................

25.2.2008 20:12

také mě napadlo, ale to je asi divné, že by šlo mezi ukázkama poprosit veterináře o třeba o hod.přednášku nejčastějších onemocněních zde-ataxie, arthrosa, slepota, lymfangitida a laminitis-třeba......................

Jezdí někdo od Vás voltiž? Podle mě by nebylo marné alespoň menší ukázku do programu zahrnout. Co se týče moderního tance, proč ne? Nicméně jakékoli zpestření bude určitě vítáno.
Pokud ne zrovna přednášku na téma koňských nemocí, tak co takhle přítomnost veterináře, na něhož se mohou návštěvníci se svými dotazy ohledně nemocí koní obrátit?

olga visnákova

26.2.2008 08:42
olga visnákova

maldex napsal(a):
Jezdí někdo od Vás voltiž? Podle mě by nebylo marné alespoň menší ukázku do programu zahrnout. Co se týče moderního tance, proč ne? Nicméně jakékoli zpestření bude určitě vítáno.
Pokud ne zrovna přednášku na téma koňských nemocí, tak co takhle přítomnost veterináře, na něhož se mohou návštěvníci se svými dotazy ohledně nemocí koní obrátit?

Voltiž ne, na to tu málokdy bývá vhodný koník, ovšem s tím veterinářem je to vynikající nápad-zkusím ihned kontaktovat vetíky-máme tři, tak snad...........a třeba i kováře................super-děkuji
náš kovář hlavní

26.2.2008 15:11

Voltiž ne, na to tu málokdy bývá vhodný koník, ovšem s tím veterinářem je to vynikající nápad-zkusím ihned kontaktovat vetíky-máme tři, tak snad...........a třeba i kováře................super-děkuji
náš kovář hlavní

Není zač, rádo se stalo. Pevně věřím, že Vás napadne spoustu dalšího, co do programu zahrnout, pak ještě počasí aby se vyvedlo, monoho návštěvníků dorazilo a akce bude určitě vydařená.

olga visnákova

26.2.2008 19:23
olga visnákova

náš kovář hlavní

A diváci se předváděli také

26.2.2008 19:45

...dobry vecer. jestli budu v CR urcite se prijedu mrknout, sem zvedava, jak to u vas vypada

26.2.2008 20:06

U mě, Oli, Víc jak

27.2.2008 03:40

Holky od nás se v Sikče přímo vidí....................

Tak já nemám ve zvyku něco " obrážet " ale ve Vašem případě....udělám výjimku a pokud čas dovolí, tak bych se ráda podívala.

olga visnákova

27.2.2008 06:10
olga visnákova

vevunkah napsal(a):
U mě, Oli, Víc jak

Budu se těšit na všechny a věřím, že vyjde počasí..............

olga visnákova

27.2.2008 19:28
olga visnákova

Budu se těšit na všechny a věřím, že vyjde počasí..............

i stanů zde pár stálo.......................

olga visnákova

27.2.2008 22:27
olga visnákova

maldex napsal(a):

ukázky s psíkem byli úžasné a French (psík) jakoby popularitu tušil a celej den se krásně předváděl..................

olga visnákova

28.2.2008 19:19
olga visnákova

i stanů zde pár stálo.......................

letáček z minulého roku

29.2.2008 08:43

letáček z minulého roku

Škoda, že tady na tomto serveru je kvalita fotografií mizerná.

olga visnákova

29.2.2008 13:18
olga visnákova

maldex napsal(a):
Škoda, že tady na tomto serveru je kvalita fotografií mizerná.

Až tak hrozné to není, ovšem cokoliv mohu zaslat i mailem............:-))

29.2.2008 13:46

Až tak hrozné to není, ovšem cokoliv mohu zaslat i mailem............:-))

Zajímá mě Váš výše vložený letáček z loňského roku

olga visnákova

29.2.2008 16:26
olga visnákova

maldex napsal(a):
Zajímá mě Váš výše vložený letáček z loňského roku

zašlu mailem, ju................pokud mě net. zase nespadne-je nějak zamrzlo

29.2.2008 18:12

zašlu mailem, ju................pokud mě net. zase nespadne-je nějak zamrzlo

Mail od Vás mi v pořádku došel. Je to lépe čitelné, než tady. Děkuji za poslání.

olga visnákova

29.2.2008 20:16
olga visnákova

maldex napsal(a):
Mail od Vás mi v pořádku došel. Je to lépe čitelné, než tady. Děkuji za poslání.

super, kdyby cokoliv, stačí písnout, ju.

1.3.2008 08:47

super, kdyby cokoliv, stačí písnout, ju.

Dobře, beru na vědomí

olga visnákova

1.3.2008 09:14
olga visnákova

maldex napsal(a):
Dobře, beru na vědomí

tak, pádím ke kobčám.

olga visnakova

2.3.2008 11:45
olga visnakova

tak, pádím ke kobčám.

Další věcí je předvedení práce s těžkým koníkem-projetí tratě-s mladou holkou, jež se to také učí,jde o předvedení přístupu ke koníkovi............

olga visnákova

2.3.2008 19:35
olga visnákova

olga visnakova napsal(a):
Další věcí je předvedení práce s těžkým koníkem-projetí tratě-s mladou holkou, jež se to také učí,jde o předvedení přístupu ke koníkovi............

Ještě jsem zapoměla-občerstvení v místě :-) pivo, limo, cukrvinky, párky, guláš, atd...........

olga visnákova

3.3.2008 10:42
olga visnákova

vevunkah napsal(a):
U mě, Oli, Víc jak

Veru, počítám s Tebou, ju.

olga visnákova

3.3.2008 12:35
olga visnákova

vevunkah napsal(a):
U mě, Oli, Víc jak

Veru-obrázek pro Tebe.................

olga visnákova

3.3.2008 21:24
olga visnákova

olga visnakova napsal(a):

Přišel mi mail s doporučením pozvat i veter. Dominiku Švehlovou, zkusila jsem zavolat a ! další zajímavý program je na světě...................

olga visnákova

4.3.2008 08:25
olga visnákova

Veru, počítám s Tebou, ju.

kluci to prostě umí

olga visnákova

5.3.2008 10:13
olga visnákova

Veru-obrázek pro Tebe.................

Tak ještě Ergásek, snad se vše vyvede