thesis
napsal(a):
Saša a Syndy
To je tež kapitola sama pro sebe............ Adam se Synďou skáče daleko přes metr bez sedla na ohlávce bez jediného štycu.... Ale psssst, to je tajné
, to vždycky když tam nikdo není a potmě
Saša koně kope a bije a řve po nich často dost drsným způsobem, takové antiPNH
A k členkám se chová jak ke služkám..
thesis
napsal(a):
A teď létající Terka
Krásný koník jen jezdkyni bych zabila
pierrette
napsal(a):
Třinecké zátiší
Ale abych Třinci tak nekřivdila, tak mám i hezčí no
pierrette
napsal(a):
Ale abych Třinci tak nekřivdila, tak mám i hezčí no
tak jo letajici petra z pasuvky :-Dona se tu drzi jeste zuby nehty :-D ale hjak spadla nemam .:D
pierrette
napsal(a):
To je tež kapitola sama pro sebe............ Adam se Synďou skáče daleko přes metr bez sedla na ohlávce bez jediného štycu.... Ale psssst, to je tajné
, to vždycky když tam nikdo není a potmě
Saša koně kope a bije a řve po nich často dost drsným způsobem, takové antiPNH
A k členkám se chová jak ke služkám..
Nevím už jak se kůň jmenuje ale tež měl premiéru, vypadal velmi nadaně a skok měl nádherný s velkou rezervou, jen kdyby do něj ta baba furt nekopala a nemlátila ho zpoza hlavy. Jak štycnul tak ho tam dokopala, nakonec nechtěl skákat vůbec a ona ho tam předevšema zmlátila jak psa a nechtěla odejít z kolbiště dokud to nepřeskáče a hrozně zdržovala ostatní
Však na VT bylo Sašu taky slyšet širokodaleko, chudák Syndy
kaculka
napsal(a):
tak jo letajici petra z pasuvky :-Dona se tu drzi jeste zuby nehty :-D ale hjak spadla nemam .:D
a můj první VT vlastne no první VT druhý parkur ZM :-D letela jsme pres oxer 90cm s nasledkem otřes mozku a rozbitou přilbou :-D
kaculka
napsal(a):
Poznáváte někdo tohoto oře? Poznala by ho jistě Kačka a taky Kony
pierrette
napsal(a):
Thesis dík za ty fotky
Není zač. Tu fotku jsem už kdesi viděla, dost hnusný pád.
Dědoušek Shayly
thesis
napsal(a):
Nevím už jak se kůň jmenuje ale tež měl premiéru, vypadal velmi nadaně a skok měl nádherný s velkou rezervou, jen kdyby do něj ta baba furt nekopala a nemlátila ho zpoza hlavy. Jak štycnul tak ho tam dokopala, nakonec nechtěl skákat vůbec a ona ho tam předevšema zmlátila jak psa a nechtěla odejít z kolbiště dokud to nepřeskáče a hrozně zdržovala ostatní
Však na VT bylo Sašu taky slyšet širokodaleko, chudák Syndy
Něco podobného bylo u Luka... Malá holčina jela na takovém vyšším poníkovi a zády spadla na překážku, vypadalo to docela hnusně... Začala brečet, ale přiklusala její máti a řvala po ní přede všemi, že musí nasednout a skočit to... Holčina nasedla a spadla zase... Tak opět to samé dokola - maminka křičela jak na lesy.... Pak nasedla a znova spadla, tak už je poslali do pryč a šly na oprácku, kde prý holčina zase musela nasednout a skákat a zase spadla.... Takhle se lidem znechujují koně a koním lidi....
thesis
napsal(a):
Dědoušek Shayly
Plemeník vidíte ten bezchybný exteriér? Hlavně kopyta
thesis
napsal(a):
Plemeník vidíte ten bezchybný exteriér? Hlavně kopyta
Lupínek v létě
thesis
napsal(a):
Dědoušek Shayly
Hoop Petulka :-Djinak to je obřík Vein:))
pierrette
napsal(a):
Pretoria Pegas??
Jo Pegas je její děda. Tady Shayla v létě, taková holá
thesis
napsal(a):
Jo Pegas je její děda. Tady Shayla v létě, taková holá
Shayla zkouší zda má taky nějaký potenciál
kaculka
napsal(a):
Mě se líbí tahle, ale ten můj vychlamaný ksicht tam asi vidět nebude
kaculka
napsal(a):
Ale tak cosi možná jo
kaculka
napsal(a):
hmm a tak byla pekne nasvalena seiminka ...snad se zase osvalí
kaculka
napsal(a):
Jn tez jsme ju tu chtela dat tu fotku jako tobe shodi kun prekazku peti a ty se tomu chloames taky dorby :D
Pro dnešek končím, mám dost a půjdu chrnět.
Já a Lupin u agricoopu, naše poslední vyjížďka
kaculka
napsal(a):
a co siymslís ze dobre nekrmíme ted jedeme pro kukuricny srot rikala lucka cosik :D ten pomaha osvaleni a pribrani :) a pry yb byly dobré aji otruby
Jop a po kukuřici prý taky koně zleniví a víc se potí.... Prý teda... Neříkám, že nekrmíte dobře, já vím že jo a proto říkám že.... Však víš
pierrette
napsal(a):
Pry tlustý ... Kdybys viděla jak mu lezou všude kosti... A teďka ještě více bo už nemá vůbec žádné svaly, už skoro rok nic nerobí...
A s tou kukuřicí - jo no, všechno má své plusy a mínusy, ale podle mě to nebude nějak extra moc =)....
pocki blbe si to napsala co nebude extra moc :D
pierrette
napsal(a):
Něco podobného bylo u Luka... Malá holčina jela na takovém vyšším poníkovi a zády spadla na překážku, vypadalo to docela hnusně... Začala brečet, ale přiklusala její máti a řvala po ní přede všemi, že musí nasednout a skočit to... Holčina nasedla a spadla zase... Tak opět to samé dokola - maminka křičela jak na lesy.... Pak nasedla a znova spadla, tak už je poslali do pryč a šly na oprácku, kde prý holčina zase musela nasednout a skákat a zase spadla.... Takhle se lidem znechujují koně a koním lidi....
BYLA TO SUNNY GIRL na ktere jezdila Monika chylkova oficka
kaculka
napsal(a):
Čaute babky už jste vzhůru
Já jsem našla taky jeden megaskok - teda aspoň Melissa se tak tvářila. Mel a Kája.
chema
napsal(a):
Hojte holky...dnes je nadherne a ma byt az 17 stupnu...co delate s konikama?ja za temi svymi nemuzu...v nedeli to mam zakazane
Ahoj všem, já dneska koně dám jen do ohrady ať se sluní u sena a půjdu s rodinkou ven. Než se malá vzbudí musím stihnout oběd a ještě se chci natáhnout do vany.Ale venku je fakt nádherně a teplo
kaculka
napsal(a):
Ahoj ja ybch tež šla dnesa za Seiminkou ale mamka by zase remcalabyla sjme tam o prázkách každy den :(....Cream: Ten skok je pěkný
Já tu fotku nemám ráda..vypadám tam jak debil....byl to nezvyk Jurášek skáče úplně jinak..u něho sem byla zvyklá,že si z takové překážky nic nedělalA Meliss z toho udělala maxi skok
Hold to byly její první "barevné"skoky
kaculka
napsal(a):
Ahoj ja ybch tež šla dnesa za Seiminkou ale mamka by zase remcalabyla sjme tam o prázkách každy den :(....Cream: Ten skok je pěkný
Já koně na pastvinu ještě nedávám, jelikož není moje, jen pronajatá a zavázala jsme se, že jim to tam nezničíme, nerozdupeme...takže až bude travička a ne moc mokro. Zatím tam chodí jen Kája jezidt a občas pustit Meliss.
Pokud dneska nakonec nebudu muset do Ostravy, asi půjdeme s Kájou s koníky na procházku a něco nafotíme.
kajja
napsal(a):
Já tu fotku nemám ráda..vypadám tam jak debil....byl to nezvyk Jurášek skáče úplně jinak..u něho sem byla zvyklá,že si z takové překážky nic nedělalA Meliss z toho udělala maxi skok
kaja: ne nevypadas tam jak debil me se libi slusi vam to tam spolu
kajja
napsal(a):
Vůbec nevypadáš jako debil. To kdybych se pokoušela skákat já, to by byly jiné fotky.
I když se mnou by to Melissa ani neskočila. Jednak jsem těžší než ty a taky jsem pořádné nemehlo.
cream
napsal(a):
Já koně na pastvinu ještě nedávám, jelikož není moje, jen pronajatá a zavázala jsme se, že jim to tam nezničíme, nerozdupeme...takže až bude travička a ne moc mokro. Zatím tam chodí jen Kája jezidt a občas pustit Meliss.
Pokud dneska nakonec nebudu muset do Ostravy, asi půjdeme s Kájou s koníky na procházku a něco nafotíme.
Já se tak těším na léto
cream
napsal(a):
Tady asi jediná fotka mámy od Vikíšky. Fotila Thesis. Máma mi připomíná kobylku Soniu.
kajja
napsal(a):
A to je Viki jo,ta co pije?
Je myslím ještě jiná fotka, včera jsem to procházela, skusím pohledat
Ha našla pokud je to ona ale je u ní Viki, a jak koukám je tam i Ševčík se svým autem, jen to tady nepůjde moc vidět
kaculka
napsal(a):
tak já se kvám přidávama:-D
tak vám tu přikládám fotku mého koníka..:-*
kaculka
napsal(a):
Kde to je ? to je to Vlachovské stádo nebo jak
TAdy v bývalé stáji seimina je tam uprostřed jenom prdel ji jde vidět
kaculka
napsal(a):
Opět fanés
kaculka
napsal(a):
HH Monča se nechtěla registrovat a pak se zjistilo že tu vlastně je že
Hhh ja na Kony a Kača na Baxikovi
kaculka
napsal(a):
Hey úište někdo něco dávejte sem fotky :D NUDA!
chtělos e nám hajat no
chema
napsal(a):
Ja na Linde kdysi jezdila ale netusim kde skoncila proc?
No protože na téhle kobyle se asi vystřídal celý Třinec.. Jako malý špunt jsem se chodila dívat jak holky jezdí, a že jich tam vždycky bylo... Jen tak jsem si na ni vzpomněla... Byla strašně hodná, když si vzpomenu, že se jí většinou jezdilo na sněhulákovi na posledním kolečku a holky moc jezdit neuměly, tak je štěstí že někoho nepřizabila..
pierrette
napsal(a):
No protože na téhle kobyle se asi vystřídal celý Třinec.. Jako malý špunt jsem se chodila dívat jak holky jezdí, a že jich tam vždycky bylo... Jen tak jsem si na ni vzpomněla... Byla strašně hodná, když si vzpomenu, že se jí většinou jezdilo na sněhulákovi na posledním kolečku a holky moc jezdit neuměly, tak je štěstí že někoho nepřizabila..
Tak to ja ji zacala navstevovat kdyz ji byl jeste rok a nejezdili se na ni.Postupne ji tam jedna holka (v jednom roce) zajezdovala ja ji jako hodne malo zkusena pomahala a ucila se.Uz ani nevim kdo to byl.Beranek byl idiot...nechat mrvit tak mladou kobylu.Bylo to CT a od te doby mela dost problemy s nohama a zadama.Jezdili jsme na ni kdok klus obcas trochu cval hlavne bez sedla.Pak se to tam asi zaclo dost stridat...o tom ze se ji jezdilo na snehulaku nevim ale asi si chudak holka zazila dost...kdo vi kde je ji konec.
pierrette
napsal(a):
Linda se prodala údajně někam do čech, myslím že to byla papíračka čt tak by se dala najít na netu. Já ji znala jen z vidění, kámoška tam na ní jezdila jelikož se rodiče znají s Beránkem. Já ji viděla prvně když jsme s kámoškou jeli kolem na koních na stadion.
Jinak Jurášek je už dávno prodaný o kousek dál, je kousek za Agricoopem směr Jablunkov. Koně z Agricoopu teď moc do ohrad nechodí jelikož by to tam zřídili a pak by se neměli na čem pást. V areálu mají nonstop přístup k senu a jinak s nimi holky chodí furt ven, s březíma na procházky s ostatníma na vyjížďky atd.
thesis
napsal(a):
Linda se prodala údajně někam do čech, myslím že to byla papíračka čt tak by se dala najít na netu. Já ji znala jen z vidění, kámoška tam na ní jezdila jelikož se rodiče znají s Beránkem. Já ji viděla prvně když jsme s kámoškou jeli kolem na koních na stadion.
Jinak Jurášek je už dávno prodaný o kousek dál, je kousek za Agricoopem směr Jablunkov. Koně z Agricoopu teď moc do ohrad nechodí jelikož by to tam zřídili a pak by se neměli na čem pást. V areálu mají nonstop přístup k senu a jinak s nimi holky chodí furt ven, s březíma na procházky s ostatníma na vyjížďky atd.
Ahoj všem,juj se to tu rozjiždi jen tak dál.Akorat by to chtělo víc foteček co řikáte??.Dneska je venku přenádherně si to nemůžu vynachválit.Akorat mam po náladě pač mi umřelo štěňátko
jsme bojovali ale vzdal to bobinek.No tak ja sem hodim nějakou tu fotečku.
Moje maličkost s Ket na vt v Chotěbuzi
thesis
napsal(a):
Jeste ze ti chudaci kone z agricopu maji aspon ty holky co se o ne staraji.ten ču.ák Pilch jim jen skodi...Bože jak ja ho nesnaším.
monca
napsal(a):
Ahoj všem,juj se to tu rozjiždi jen tak dál.Akorat by to chtělo víc foteček co řikáte??.Dneska je venku přenádherně si to nemůžu vynachválit.Akorat mam po náladě pač mi umřelo štěňátko
jsme bojovali ale vzdal to bobinek.No tak ja sem hodim nějakou tu fotečku.
Moje maličkost s Ket na vt v Chotěbuzi
Hehe a zde jsem skoro spadla,tuž uvažujte na 60cm no mamlasek chi.Kathleen prostě misto udělat ještě jeden cvalovy před odskokem si to hubsla dřiv no a ja to nečekala,hanba mi byla jak hrom.Ja pak hned zrudnu jak malina
chema
napsal(a):
Jeste ze ti chudaci kone z agricopu maji aspon ty holky co se o ne staraji.ten ču.ák Pilch jim jen skodi...Bože jak ja ho nesnaším.
Juuuuuj už aby bylo léto,
monca
napsal(a):
Juuuuuj už aby bylo léto,
Co podnikate při dnešku s konikama?Jsem myslela,že vemu hafana a konika a zajdu se projet,ale fix jak ji vidim jak je vykoltana tak se mi do toho čištěni ani nechce,nemá na sobě chlup čisty asi necham ať lebedi ve vyběhu a zajdu někde se rodinou na prochazku,juj tosluničko uplně dodava energii
Hromadne válení
chema
napsal(a):
Hani ono to s Pilchem není tak hrozné. Zase si vem že ty kobyly jsou spíš na chov a dovoluje holkám na nich jezdit, navíc nic neplatí jen si musí věci kupovat samy. Koně mají dobré podmínky, seno fajné, slámu taky i piliny i jiné krmivo. Pilch má své koně rád, odčervuje, očkuje, strouhá a stará se co se s nimi děje. Má i své zápory ale je to celkem vytížený člověk. Bohužel bylo, nevím zda ještě je tam celkem dost holek co té volné ruky s koňma dost zneužívají.Chodí vozit děcka do vlastní kapsy a jen málo z nich ty peníze zase využije pro ty své svěřence. Kdysi ta stáj neměla moc dobrou pověst ale né kvůli Pilchovi, teď se to už lepší. Stáj celkově jako budovy vypadají hezky. Pokaždé co jsem měla co dočinění s Pilchem byl vstřícný a v pohodě. Vím že si dost holek stěžuje že musejí vše kupovat jako ohlávky, vodítka atd, jenže ať si jdou do jiného klubu a hned poznají jaké jsou rozdíly.Musí tam makat ale taky si můžou s koňma dělat skoro co chtějí. Kdyby tam nikdo nechodil tak se do stáje nasadí zaměstnanci Agricoopu. Spousta holek na tu stáj nadává respektive na Pilcha ale já slýchám od dospělých lidí že ty holky koně jen huntují a že se diví Pilchovi že si nechá ničit koně. Od každého bude trocha pravdy ale né vše se dá brát vážně. Já kdysi agricoop neměla ráda kvůli těm holkám co tam byly, příčilo se mi vůbec kolem nich projet na koni ale nyní je to jinak a ráda tam zajedu, podívat se jak se jim vede.A někdy musím vytáhnout paty a kouknout se na Stázinku na živo.
A tady kobylka Thesis po Black Night a Twisterovi
monca
napsal(a):
Co podnikate při dnešku s konikama?Jsem myslela,že vemu hafana a konika a zajdu se projet,ale fix jak ji vidim jak je vykoltana tak se mi do toho čištěni ani nechce,nemá na sobě chlup čisty asi necham ať lebedi ve vyběhu a zajdu někde se rodinou na prochazku,juj tosluničko uplně dodava energii
Hromadne válení
Balím rodinku a valím ven Odbahnění si nechám na večer po strouhání.
thesis
napsal(a):
Hani ono to s Pilchem není tak hrozné. Zase si vem že ty kobyly jsou spíš na chov a dovoluje holkám na nich jezdit, navíc nic neplatí jen si musí věci kupovat samy. Koně mají dobré podmínky, seno fajné, slámu taky i piliny i jiné krmivo. Pilch má své koně rád, odčervuje, očkuje, strouhá a stará se co se s nimi děje. Má i své zápory ale je to celkem vytížený člověk. Bohužel bylo, nevím zda ještě je tam celkem dost holek co té volné ruky s koňma dost zneužívají.Chodí vozit děcka do vlastní kapsy a jen málo z nich ty peníze zase využije pro ty své svěřence. Kdysi ta stáj neměla moc dobrou pověst ale né kvůli Pilchovi, teď se to už lepší. Stáj celkově jako budovy vypadají hezky. Pokaždé co jsem měla co dočinění s Pilchem byl vstřícný a v pohodě. Vím že si dost holek stěžuje že musejí vše kupovat jako ohlávky, vodítka atd, jenže ať si jdou do jiného klubu a hned poznají jaké jsou rozdíly.Musí tam makat ale taky si můžou s koňma dělat skoro co chtějí. Kdyby tam nikdo nechodil tak se do stáje nasadí zaměstnanci Agricoopu. Spousta holek na tu stáj nadává respektive na Pilcha ale já slýchám od dospělých lidí že ty holky koně jen huntují a že se diví Pilchovi že si nechá ničit koně. Od každého bude trocha pravdy ale né vše se dá brát vážně. Já kdysi agricoop neměla ráda kvůli těm holkám co tam byly, příčilo se mi vůbec kolem nich projet na koni ale nyní je to jinak a ráda tam zajedu, podívat se jak se jim vede.A někdy musím vytáhnout paty a kouknout se na Stázinku na živo.
když tam jsou ty fotky z VT u Luka tak taky sem přidám tam se mi strasne fajne jezdi
thesis
napsal(a):
o5 farao a já
kaculka
napsal(a):
když tam jsou ty fotky z VT u Luka tak taky sem přidám tam se mi strasne fajne jezdi
jej a po tomto skoku (byl to dvojskok
) a na druhé překážce jsem letěla no....
kaculka
napsal(a):
Tý jo Moni na té fotce bych tě nepoznala
Monča s Dikem akorát se nám za něj schovava
kaculka
napsal(a):
nevím už nejsi bloncka a taky tam vyopadas uplne jinak:D
Báxik s Kačou
alameda
napsal(a):
já a Sunnynka
já a Sunča Oficky loštice ..:-D její první závody ofic..
alameda
napsal(a):
my dva
Pochlubte se aj vy nějakýma parkurama či drezurou
alameda
napsal(a):
já a Sunča Oficky loštice ..:-D její první závody ofic..
Fanoušek a marek
kaculka
napsal(a):
Pochlubte se aj vy nějakýma parkurama či drezurou
Já a Dik
alameda
napsal(a):
Já a Dik
Opět ja a Dik Hrabová.. a to stačí už mě to nebaví..:-D kačo... tu furt dávat fotky
alameda
napsal(a):
Opět ja a Dik Hrabová.. a to stačí už mě to nebaví..:-D kačo... tu furt dávat fotky
čaute babky:) koukám že jste se rojely jen co je pravda:) Já už jsem jakž takž zdravá, ještě dvě tablety antibiotik, zítra na krev a je to:) dneska bylo krásně, šla jsem muže odprovodit na vlak, a uplně mě ten kousek cesty zmohl po týdnu ležení..ale nelituju toho:)
jinak co ste se bavily o Linde od Beránka-slyšela jsem že se má dost špatně, a Beránkovi je to docela líto že ji profal, komu prodal, víc nevím.
A co jinak? byly ste nekdo o vikndu d konma? ja vim ze jste to asi probraly uz:) ale dyz ja jsem tu nejak nemohla pusobit:)
santosek
napsal(a):
čaute babky:) koukám že jste se rojely jen co je pravda:) Já už jsem jakž takž zdravá, ještě dvě tablety antibiotik, zítra na krev a je to:) dneska bylo krásně, šla jsem muže odprovodit na vlak, a uplně mě ten kousek cesty zmohl po týdnu ležení..ale nelituju toho:)
jinak co ste se bavily o Linde od Beránka-slyšela jsem že se má dost špatně, a Beránkovi je to docela líto že ji profal, komu prodal, víc nevím.
A co jinak? byly ste nekdo o vikndu d konma? ja vim ze jste to asi probraly uz:) ale dyz ja jsem tu nejak nemohla pusobit:)
Teda vy jste tu s tím hnuly. Jak chcete fotky z VT tak klidně ale mám jen z loňského Agricoopu a nejsem na ani jedné jelikož nemám ambice a ani koně k tomuto sportu
Peťa a Saly
thesis
napsal(a):
Teda vy jste tu s tím hnuly. Jak chcete fotky z VT tak klidně ale mám jen z loňského Agricoopu a nejsem na ani jedné jelikož nemám ambice a ani koně k tomuto sportu
Peťa a Saly
Danka a Čiko
thesis
napsal(a):
Diana a slečnu neznám
Tohle je dvojka od Škanderových
Zas abych zakládala další
thesis
napsal(a):
Tohle je dvojka od Škanderových
Zas abych zakládala další
Shaggy a opět nevím kdo