Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2008 21:30

thesis napsal(a):
Saša a Syndy

A teď létající Terka

23.2.2008 21:31

thesis napsal(a):
Saša a Syndy

To je tež kapitola sama pro sebe............ Adam se Synďou skáče daleko přes metr bez sedla na ohlávce bez jediného štycu.... Ale psssst, to je tajné , to vždycky když tam nikdo není a potmě Saša koně kope a bije a řve po nich často dost drsným způsobem, takové antiPNH A k členkám se chová jak ke služkám..

23.2.2008 21:31

thesis napsal(a):
Saša a Syndy

,jj mně taky štycla ,ale poslední překážku:D,fotku nemám,mám to jen na videu.:D

23.2.2008 21:32

thesis napsal(a):
A teď létající Terka

Hodila bych tu létající Petru v Pašůvky, ale nevím kde to mám, tak Kača by mohla

23.2.2008 21:32

terusinka napsal(a):
,jj mně taky štycla ,ale poslední překážku:D,fotku nemám,mám to jen na videu.:D

,jj sem si říkala Thesis,že sem někde viděla fotku,jak mi to štycla:D.Ale vyškrábala jsem se na ní spátky no..:D

23.2.2008 21:35

terusinka napsal(a):
,jj sem si říkala Thesis,že sem někde viděla fotku,jak mi to štycla:D.Ale vyškrábala jsem se na ní spátky no..:D

,no nic já fičím,tak tu Thesis naházej jetšě nějaké fotky,atˇ mám zítra ráno na co kukat.:D:D papa.)

23.2.2008 21:36

thesis napsal(a):
A teď létající Terka

Krásný koník jen jezdkyni bych zabila

23.2.2008 21:38

thesis napsal(a):
Krásný koník jen jezdkyni bych zabila

Kdo a s kým to je??

23.2.2008 21:39

thesis napsal(a):
Saša a Syndy

Třinecké zátiší

23.2.2008 21:41

pierrette napsal(a):
Třinecké zátiší

Ale abych Třinci tak nekřivdila, tak mám i hezčí no

23.2.2008 21:48

pierrette napsal(a):
Ale abych Třinci tak nekřivdila, tak mám i hezčí no

tak jo letajici petra z pasuvky :-Dona se tu drzi jeste zuby nehty :-D ale hjak spadla nemam .:D

23.2.2008 21:48

pierrette napsal(a):
To je tež kapitola sama pro sebe............ Adam se Synďou skáče daleko přes metr bez sedla na ohlávce bez jediného štycu.... Ale psssst, to je tajné , to vždycky když tam nikdo není a potmě Saša koně kope a bije a řve po nich často dost drsným způsobem, takové antiPNH A k členkám se chová jak ke služkám..

Nevím už jak se kůň jmenuje ale tež měl premiéru, vypadal velmi nadaně a skok měl nádherný s velkou rezervou, jen kdyby do něj ta baba furt nekopala a nemlátila ho zpoza hlavy. Jak štycnul tak ho tam dokopala, nakonec nechtěl skákat vůbec a ona ho tam předevšema zmlátila jak psa a nechtěla odejít z kolbiště dokud to nepřeskáče a hrozně zdržovala ostatní

Však na VT bylo Sašu taky slyšet širokodaleko, chudák Syndy

23.2.2008 21:49

thesis napsal(a):
Saša a Syndy

Thesis dík za ty fotky

23.2.2008 21:50

kaculka napsal(a):
tak jo letajici petra z pasuvky :-Dona se tu drzi jeste zuby nehty :-D ale hjak spadla nemam .:D

a můj první VT vlastne no první VT druhý parkur ZM :-D letela jsme pres oxer 90cm s nasledkem otřes mozku a rozbitou přilbou :-D

23.2.2008 21:51

kaculka napsal(a):

Poznáváte někdo tohoto oře? Poznala by ho jistě Kačka a taky Kony

23.2.2008 21:51

pierrette napsal(a):
Thesis dík za ty fotky

Jje tehdy tam seimi vypadala jak buček

23.2.2008 21:54

pierrette napsal(a):
Thesis dík za ty fotky

Není zač. Tu fotku jsem už kdesi viděla, dost hnusný pád.

Dědoušek Shayly

kaculka napsal(a):
Jje tehdy tam seimi vypadala jak buček

hihi ja už vím CALANTHANO? ted jsme se spise orientovala podle te stáje a vypadá to na Mustang:-D..a taky proč kony že :-D

thesis napsal(a):
Nevím už jak se kůň jmenuje ale tež měl premiéru, vypadal velmi nadaně a skok měl nádherný s velkou rezervou, jen kdyby do něj ta baba furt nekopala a nemlátila ho zpoza hlavy. Jak štycnul tak ho tam dokopala, nakonec nechtěl skákat vůbec a ona ho tam předevšema zmlátila jak psa a nechtěla odejít z kolbiště dokud to nepřeskáče a hrozně zdržovala ostatní

Však na VT bylo Sašu taky slyšet širokodaleko, chudák Syndy

Něco podobného bylo u Luka... Malá holčina jela na takovém vyšším poníkovi a zády spadla na překážku, vypadalo to docela hnusně... Začala brečet, ale přiklusala její máti a řvala po ní přede všemi, že musí nasednout a skočit to... Holčina nasedla a spadla zase... Tak opět to samé dokola - maminka křičela jak na lesy.... Pak nasedla a znova spadla, tak už je poslali do pryč a šly na oprácku, kde prý holčina zase musela nasednout a skákat a zase spadla.... Takhle se lidem znechujují koně a koním lidi....

23.2.2008 21:56

thesis napsal(a):

Dědoušek Shayly

Plemeník vidíte ten bezchybný exteriér? Hlavně kopyta

23.2.2008 21:57

thesis napsal(a):

Dědoušek Shayly

Pretoria Pegas??

23.2.2008 21:58

thesis napsal(a):

Chudák Fredy..... Je ještě v těch Gutech? CHodí se tam vůbec o něj někdo starat??

23.2.2008 22:01

thesis napsal(a):

Lupínek v létě

23.2.2008 22:01

thesis napsal(a):

Dědoušek Shayly

Hoop Petulka :-Djinak to je obřík Vein:))

23.2.2008 22:02

pierrette napsal(a):
Pretoria Pegas??

Jo Pegas je její děda. Tady Shayla v létě, taková holá

23.2.2008 22:03

thesis napsal(a):
Jo Pegas je její děda. Tady Shayla v létě, taková holá

Shayla zkouší zda má taky nějaký potenciál

23.2.2008 22:03

kaculka napsal(a):

Mě se líbí tahle, ale ten můj vychlamaný ksicht tam asi vidět nebude

23.2.2008 22:05

kaculka napsal(a):

Ale tak cosi možná jo

23.2.2008 22:08

kaculka napsal(a):

hmm a tak byla pekne nasvalena seiminka ...snad se zase osvalí

23.2.2008 22:11

kaculka napsal(a):

Jn tez jsme ju tu chtela dat tu fotku jako tobe shodi kun prekazku peti a ty se tomu chloames taky dorby :D

23.2.2008 22:15

kaculka napsal(a):
Jn tez jsme ju tu chtela dat tu fotku jako tobe shodi kun prekazku peti a ty se tomu chloames taky dorby :D

Však jsem vždycky říkala, že nejsem ten ambiciózní typ jezdce

23.2.2008 22:16

kaculka napsal(a):

Když bude dobře krmená a ježděná tak není možné, aby se zase nenasvalila

23.2.2008 22:18

pierrette napsal(a):
Když bude dobře krmená a ježděná tak není možné, aby se zase nenasvalila

a co siymslís ze dobre nekrmíme ted jedeme pro kukuricny srot rikala lucka cosik :D ten pomaha osvaleni a pribrani :) a pry yb byly dobré aji otruby

23.2.2008 22:18

kaculka napsal(a):

Pro dnešek končím, mám dost a půjdu chrnět.

Já a Lupin u agricoopu, naše poslední vyjížďka

23.2.2008 22:19

kaculka napsal(a):
a co siymslís ze dobre nekrmíme ted jedeme pro kukuricny srot rikala lucka cosik :D ten pomaha osvaleni a pribrani :) a pry yb byly dobré aji otruby

Jop a po kukuřici prý taky koně zleniví a víc se potí.... Prý teda... Neříkám, že nekrmíte dobře, já vím že jo a proto říkám že.... Však víš

23.2.2008 22:20

thesis napsal(a):
Pro dnešek končím, mám dost a půjdu chrnět.

Já a Lupin u agricoopu, naše poslední vyjížďka

Tak dobrou teda

23.2.2008 22:21

kaculka napsal(a):

Taky jsme dávali Basirovi kukuřičné otruby na vyžraní, ale mu už v tomhle nepomůže ani svěcená voda...

23.2.2008 22:22

pierrette napsal(a):
Jop a po kukuřici prý taky koně zleniví a víc se potí.... Prý teda... Neříkám, že nekrmíte dobře, já vím že jo a proto říkám že.... Však víš

víc se potí???kůrde vsehcno masve plusy ale i minusy

23.2.2008 22:23

pierrette napsal(a):
Taky jsme dávali Basirovi kukuřičné otruby na vyžraní, ale mu už v tomhle nepomůže ani svěcená voda...

co? basirovi vsak on je dost tlsutyn ne :-D

23.2.2008 22:26

kaculka napsal(a):
co? basirovi vsak on je dost tlsutyn ne :-D

Pry tlustý ... Kdybys viděla jak mu lezou všude kosti... A teďka ještě více bo už nemá vůbec žádné svaly, už skoro rok nic nerobí...
A s tou kukuřicí - jo no, všechno má své plusy a mínusy, ale podle mě to nebude nějak extra moc =)....

23.2.2008 22:28

pierrette napsal(a):
Pry tlustý ... Kdybys viděla jak mu lezou všude kosti... A teďka ještě více bo už nemá vůbec žádné svaly, už skoro rok nic nerobí...
A s tou kukuřicí - jo no, všechno má své plusy a mínusy, ale podle mě to nebude nějak extra moc =)....

pocki blbe si to napsala co nebude extra moc :D

23.2.2008 22:30

kaculka napsal(a):
pocki blbe si to napsala co nebude extra moc :D

No to s tim pocením a lenivením že nebude nějak extra moc poznat.... To spíš asi kdybyste jim dávaly jen kukuřici a nic jiného kromě sena ne?

23.2.2008 22:32

pierrette napsal(a):
No to s tim pocením a lenivením že nebude nějak extra moc poznat.... To spíš asi kdybyste jim dávaly jen kukuřici a nic jiného kromě sena ne?

nevím:-D ale seno je nutne davat takže :-D to by zemrely hlady :-D

23.2.2008 22:33

pierrette napsal(a):
Něco podobného bylo u Luka... Malá holčina jela na takovém vyšším poníkovi a zády spadla na překážku, vypadalo to docela hnusně... Začala brečet, ale přiklusala její máti a řvala po ní přede všemi, že musí nasednout a skočit to... Holčina nasedla a spadla zase... Tak opět to samé dokola - maminka křičela jak na lesy.... Pak nasedla a znova spadla, tak už je poslali do pryč a šly na oprácku, kde prý holčina zase musela nasednout a skákat a zase spadla.... Takhle se lidem znechujují koně a koním lidi....

BYLA TO SUNNY GIRL na ktere jezdila Monika chylkova oficka

23.2.2008 22:34

kaculka napsal(a):
nevím:-D ale seno je nutne davat takže :-D to by zemrely hlady :-D

Jako jsem myslela jen kukuřici + seno

Kačko já už taky půjdu spinkati, ještě zajdu vyvenčit psíka ať se mi do rána nepochčí a jdu na kutě, tak pa :-*

23.2.2008 22:35

pierrette napsal(a):
Jako jsem myslela jen kukuřici + seno

Kačko já už taky půjdu spinkati, ještě zajdu vyvenčit psíka ať se mi do rána nepochčí a jdu na kutě, tak pa :-*

Vasichniidou kurde tak aj jdu do vany :-D papa vsem :-*

24.2.2008 10:52

kaculka napsal(a):
Vasichniidou kurde tak aj jdu do vany :-D papa vsem :-*

Čaute babky už jste vzhůru

24.2.2008 11:00

kaculka napsal(a):
Čaute babky už jste vzhůru

Já jsem našla taky jeden megaskok - teda aspoň Melissa se tak tvářila. Mel a Kája.

24.2.2008 11:01

cream napsal(a):
Já jsem našla taky jeden megaskok - teda aspoň Melissa se tak tvářila. Mel a Kája.

Hojte holky...dnes je nadherne a ma byt az 17 stupnu...co delate s konikama?ja za temi svymi nemuzu...v nedeli to mam zakazane

24.2.2008 11:06

chema napsal(a):
Hojte holky...dnes je nadherne a ma byt az 17 stupnu...co delate s konikama?ja za temi svymi nemuzu...v nedeli to mam zakazane

Ahoj všem, já dneska koně dám jen do ohrady ať se sluní u sena a půjdu s rodinkou ven. Než se malá vzbudí musím stihnout oběd a ještě se chci natáhnout do vany.Ale venku je fakt nádherně a teplo

24.2.2008 11:06

chema napsal(a):

Ahoj ja ybch tež šla dnesa za Seiminkou ale mamka by zase remcalabyla sjme tam o prázkách každy den :(....Cream: Ten skok je pěkný

24.2.2008 11:08

kaculka napsal(a):
Ahoj ja ybch tež šla dnesa za Seiminkou ale mamka by zase remcalabyla sjme tam o prázkách každy den :(....Cream: Ten skok je pěkný

Já tu fotku nemám ráda..vypadám tam jak debil....byl to nezvyk Jurášek skáče úplně jinak..u něho sem byla zvyklá,že si z takové překážky nic nedělalA Meliss z toho udělala maxi skokHold to byly její první "barevné"skoky

24.2.2008 11:11

kaculka napsal(a):

Já koně na pastvinu ještě nedávám, jelikož není moje, jen pronajatá a zavázala jsme se, že jim to tam nezničíme, nerozdupeme...takže až bude travička a ne moc mokro. Zatím tam chodí jen Kája jezidt a občas pustit Meliss.

Pokud dneska nakonec nebudu muset do Ostravy, asi půjdeme s Kájou s koníky na procházku a něco nafotíme.

24.2.2008 11:12

kajja napsal(a):
Já tu fotku nemám ráda..vypadám tam jak debil....byl to nezvyk Jurášek skáče úplně jinak..u něho sem byla zvyklá,že si z takové překážky nic nedělalA Meliss z toho udělala maxi skokHold to byly její první "barevné"skoky

kaja: ne nevypadas tam jak debil me se libi slusi vam to tam spolu

24.2.2008 11:13

kajja napsal(a):

Vůbec nevypadáš jako debil. To kdybych se pokoušela skákat já, to by byly jiné fotky. I když se mnou by to Melissa ani neskočila. Jednak jsem těžší než ty a taky jsem pořádné nemehlo.

24.2.2008 11:14

cream napsal(a):
Já koně na pastvinu ještě nedávám, jelikož není moje, jen pronajatá a zavázala jsme se, že jim to tam nezničíme, nerozdupeme...takže až bude travička a ne moc mokro. Zatím tam chodí jen Kája jezidt a občas pustit Meliss.

Pokud dneska nakonec nebudu muset do Ostravy, asi půjdeme s Kájou s koníky na procházku a něco nafotíme.

Já se tak těším na léto

24.2.2008 11:15

cream napsal(a):

Tady asi jediná fotka mámy od Vikíšky. Fotila Thesis. Máma mi připomíná kobylku Soniu.

24.2.2008 11:17

kaculka napsal(a):
Já se tak těším na léto

jóó na tu procházku už se těšímdoufám,že to vyjde...asi zajdu nabít baterky:D
Jo na pastvu jsem chodila jezdit "kdysi"..teďka už spíše tam vedle pastvy,protže jak je mokro tak se hned vychodí nějaké kolečko

24.2.2008 11:18

cream napsal(a):
Tady asi jediná fotka mámy od Vikíšky. Fotila Thesis. Máma mi připomíná kobylku Soniu.

A to je Viki jo,ta co pije?

24.2.2008 11:20

kajja napsal(a):

JJ to by měla být ona.

24.2.2008 11:22

cream napsal(a):
JJ to by měla být ona.

Kde to je ? to je to Vlachovské stádo nebo jak

24.2.2008 11:24

kaculka napsal(a):

No,tak ale barvu mění pěkně tedaJeště uvidíme po tom vylíná...nemůžu se dočkat co z toho bude

24.2.2008 11:27

kajja napsal(a):
No,tak ale barvu mění pěkně tedaJeště uvidíme po tom vylíná...nemůžu se dočkat co z toho bude

,já fičím ted na koníky.).S Iris jdu vozit,se Stazkou asik někam na prochajdu nebo vyjíždku a se Strač si půjdu hrát do ohrady,a na dlouhou prochajdu:D..tak já se loučím.)čusky

24.2.2008 11:28

kajja napsal(a):

Je myslím ještě jiná fotka, včera jsem to procházela, skusím pohledat

Ha našla pokud je to ona ale je u ní Viki, a jak koukám je tam i Ševčík se svým autem, jen to tady nepůjde moc vidět

24.2.2008 11:30

kaculka napsal(a):

tak já se kvám přidávama:-Dtak vám tu přikládám fotku mého koníka..:-*

24.2.2008 11:31

alameda napsal(a):
tak já se kvám přidávama:-Dtak vám tu přikládám fotku mého koníka..:-*

Jé Fanda, Moni vítej

24.2.2008 11:32

kaculka napsal(a):

TAdy v bývalé stáji seimina je tam uprostřed jenom prdel ji jde vidět

24.2.2008 11:32

kaculka napsal(a):

Opět fanés

24.2.2008 11:33

thesis napsal(a):
Jé Fanda, Moni vítej

jj no Káča ( seimi) mě tu donudila se přihlásit...:-D

24.2.2008 11:35

alameda napsal(a):
Opět fanés

HH Monča se nechtěla registrovat a pak se zjistilo že tu vlastně je že

24.2.2008 11:36

kaculka napsal(a):

No mám ja vtomzamtek no..:-D ale fakt jsem vůbec netušila žetu jsem registrovana a našla jsem mail no kde mam tu rgistraci:-D

24.2.2008 11:37

kaculka napsal(a):

Hhh ja na Kony a Kača na Baxikovi

24.2.2008 11:38

thesis napsal(a):
Jé Fanda, Moni vítej

Hey dobré číro ma fanda

24.2.2008 11:41

kaculka napsal(a):
Hey dobré číro ma fanda

no jo no fandjde s větrem ozávod.. už trénuje na sezonu

24.2.2008 11:42

alameda napsal(a):
no jo no fandjde s větrem ozávod.. už trénuje na sezonu

My též v tomto případě na licenci už začína byt pěkně uýž by se to nemsuelo zkazit

24.2.2008 11:43

kaculka napsal(a):

Faní

24.2.2008 11:45

alameda napsal(a):
Faní

Hey úište někdo něco dávejte sem fotky :D NUDA!

24.2.2008 11:45

kaculka napsal(a):

mimi pozuje

24.2.2008 11:47

kaculka napsal(a):
Hey úište někdo něco dávejte sem fotky :D NUDA!

chtělos e nám hajat no

24.2.2008 11:56

kaculka napsal(a):

Jurášek....je kousek od Agricoopu

24.2.2008 11:58

kajja napsal(a):
Jurášek....je kousek od Agricoopu

Fešák

24.2.2008 12:16

kajja napsal(a):
Fešák

je tu vube cjeste nekdo ?:D

24.2.2008 12:31

kaculka napsal(a):
My též v tomto případě na licenci už začína byt pěkně uýž by se to nemsuelo zkazit

děláš tedkom licenci jo?.. no no diky bohu už to mám nějaký ten rok zasebou.. ale kámoška dělá teš licenci... na jaře...

24.2.2008 13:46

kaculka napsal(a):
je tu vube cjeste nekdo ?:D

Jee jurašek je pořad u Ježoviče na kamionce?Jezdila jsem ho jako 12ti leta.
byla jsem se ted projit s jessi kolem agricoopu a nejake holky tam vencily koniky na pastve.Jen nechapu proc porad ty kone behaji v tom arealu kdyz uz maji udelane vybehy...

24.2.2008 13:54

thesis napsal(a):
Saša a Syndy

Neznáte někdo kobylu Lindu, co měl pan Beránek nebo tak nějak se jmenoval...

24.2.2008 13:55

pierrette napsal(a):
Neznáte někdo kobylu Lindu, co měl pan Beránek nebo tak nějak se jmenoval...

Ja na Linde kdysi jezdila ale netusim kde skoncila proc?

24.2.2008 14:10

chema napsal(a):

No nic je tu mrtvo:D jdeme na zahradu pěšo nějakých 6 km :-D.... a pak do ovy nakupovati tak sa majte děcká

24.2.2008 14:13

chema napsal(a):

No protože na téhle kobyle se asi vystřídal celý Třinec.. Jako malý špunt jsem se chodila dívat jak holky jezdí, a že jich tam vždycky bylo... Jen tak jsem si na ni vzpomněla... Byla strašně hodná, když si vzpomenu, že se jí většinou jezdilo na sněhulákovi na posledním kolečku a holky moc jezdit neuměly, tak je štěstí že někoho nepřizabila..

24.2.2008 14:31

pierrette napsal(a):
No protože na téhle kobyle se asi vystřídal celý Třinec.. Jako malý špunt jsem se chodila dívat jak holky jezdí, a že jich tam vždycky bylo... Jen tak jsem si na ni vzpomněla... Byla strašně hodná, když si vzpomenu, že se jí většinou jezdilo na sněhulákovi na posledním kolečku a holky moc jezdit neuměly, tak je štěstí že někoho nepřizabila..

Tak to ja ji zacala navstevovat kdyz ji byl jeste rok a nejezdili se na ni.Postupne ji tam jedna holka (v jednom roce) zajezdovala ja ji jako hodne malo zkusena pomahala a ucila se.Uz ani nevim kdo to byl.Beranek byl idiot...nechat mrvit tak mladou kobylu.Bylo to CT a od te doby mela dost problemy s nohama a zadama.Jezdili jsme na ni kdok klus obcas trochu cval hlavne bez sedla.Pak se to tam asi zaclo dost stridat...o tom ze se ji jezdilo na snehulaku nevim ale asi si chudak holka zazila dost...kdo vi kde je ji konec.

24.2.2008 14:36

pierrette napsal(a):

Linda se prodala údajně někam do čech, myslím že to byla papíračka čt tak by se dala najít na netu. Já ji znala jen z vidění, kámoška tam na ní jezdila jelikož se rodiče znají s Beránkem. Já ji viděla prvně když jsme s kámoškou jeli kolem na koních na stadion.

Jinak Jurášek je už dávno prodaný o kousek dál, je kousek za Agricoopem směr Jablunkov. Koně z Agricoopu teď moc do ohrad nechodí jelikož by to tam zřídili a pak by se neměli na čem pást. V areálu mají nonstop přístup k senu a jinak s nimi holky chodí furt ven, s březíma na procházky s ostatníma na vyjížďky atd.

24.2.2008 14:54

thesis napsal(a):
Linda se prodala údajně někam do čech, myslím že to byla papíračka čt tak by se dala najít na netu. Já ji znala jen z vidění, kámoška tam na ní jezdila jelikož se rodiče znají s Beránkem. Já ji viděla prvně když jsme s kámoškou jeli kolem na koních na stadion.

Jinak Jurášek je už dávno prodaný o kousek dál, je kousek za Agricoopem směr Jablunkov. Koně z Agricoopu teď moc do ohrad nechodí jelikož by to tam zřídili a pak by se neměli na čem pást. V areálu mají nonstop přístup k senu a jinak s nimi holky chodí furt ven, s březíma na procházky s ostatníma na vyjížďky atd.

Ahoj všem,juj se to tu rozjiždi jen tak dál.Akorat by to chtělo víc foteček co řikáte??.Dneska je venku přenádherně si to nemůžu vynachválit.Akorat mam po náladě pač mi umřelo štěňátko jsme bojovali ale vzdal to bobinek.No tak ja sem hodim nějakou tu fotečku.
Moje maličkost s Ket na vt v Chotěbuzi

24.2.2008 14:54

thesis napsal(a):

Jeste ze ti chudaci kone z agricopu maji aspon ty holky co se o ne staraji.ten ču.ák Pilch jim jen skodi...Bože jak ja ho nesnaším.

24.2.2008 14:57

monca napsal(a):
Ahoj všem,juj se to tu rozjiždi jen tak dál.Akorat by to chtělo víc foteček co řikáte??.Dneska je venku přenádherně si to nemůžu vynachválit.Akorat mam po náladě pač mi umřelo štěňátko jsme bojovali ale vzdal to bobinek.No tak ja sem hodim nějakou tu fotečku.
Moje maličkost s Ket na vt v Chotěbuzi

Hehe a zde jsem skoro spadla,tuž uvažujte na 60cm no mamlasek chi.Kathleen prostě misto udělat ještě jeden cvalovy před odskokem si to hubsla dřiv no a ja to nečekala,hanba mi byla jak hrom.Ja pak hned zrudnu jak malina

24.2.2008 15:05

chema napsal(a):
Jeste ze ti chudaci kone z agricopu maji aspon ty holky co se o ne staraji.ten ču.ák Pilch jim jen skodi...Bože jak ja ho nesnaším.

Juuuuuj už aby bylo léto,

24.2.2008 15:11

monca napsal(a):
Juuuuuj už aby bylo léto,

Co podnikate při dnešku s konikama?Jsem myslela,že vemu hafana a konika a zajdu se projet,ale fix jak ji vidim jak je vykoltana tak se mi do toho čištěni ani nechce,nemá na sobě chlup čisty asi necham ať lebedi ve vyběhu a zajdu někde se rodinou na prochazku,juj tosluničko uplně dodava energii
Hromadne válení

24.2.2008 15:25

chema napsal(a):

Hani ono to s Pilchem není tak hrozné. Zase si vem že ty kobyly jsou spíš na chov a dovoluje holkám na nich jezdit, navíc nic neplatí jen si musí věci kupovat samy. Koně mají dobré podmínky, seno fajné, slámu taky i piliny i jiné krmivo. Pilch má své koně rád, odčervuje, očkuje, strouhá a stará se co se s nimi děje. Má i své zápory ale je to celkem vytížený člověk. Bohužel bylo, nevím zda ještě je tam celkem dost holek co té volné ruky s koňma dost zneužívají.Chodí vozit děcka do vlastní kapsy a jen málo z nich ty peníze zase využije pro ty své svěřence. Kdysi ta stáj neměla moc dobrou pověst ale né kvůli Pilchovi, teď se to už lepší. Stáj celkově jako budovy vypadají hezky. Pokaždé co jsem měla co dočinění s Pilchem byl vstřícný a v pohodě. Vím že si dost holek stěžuje že musejí vše kupovat jako ohlávky, vodítka atd, jenže ať si jdou do jiného klubu a hned poznají jaké jsou rozdíly.Musí tam makat ale taky si můžou s koňma dělat skoro co chtějí. Kdyby tam nikdo nechodil tak se do stáje nasadí zaměstnanci Agricoopu. Spousta holek na tu stáj nadává respektive na Pilcha ale já slýchám od dospělých lidí že ty holky koně jen huntují a že se diví Pilchovi že si nechá ničit koně. Od každého bude trocha pravdy ale né vše se dá brát vážně. Já kdysi agricoop neměla ráda kvůli těm holkám co tam byly, příčilo se mi vůbec kolem nich projet na koni ale nyní je to jinak a ráda tam zajedu, podívat se jak se jim vede.A někdy musím vytáhnout paty a kouknout se na Stázinku na živo.

A tady kobylka Thesis po Black Night a Twisterovi

24.2.2008 15:26

monca napsal(a):
Co podnikate při dnešku s konikama?Jsem myslela,že vemu hafana a konika a zajdu se projet,ale fix jak ji vidim jak je vykoltana tak se mi do toho čištěni ani nechce,nemá na sobě chlup čisty asi necham ať lebedi ve vyběhu a zajdu někde se rodinou na prochazku,juj tosluničko uplně dodava energii
Hromadne válení

Balím rodinku a valím ven Odbahnění si nechám na večer po strouhání.

24.2.2008 16:17

alameda napsal(a):
fanés

Toto je můj první koník farao..:-*

24.2.2008 16:19

thesis napsal(a):
Hani ono to s Pilchem není tak hrozné. Zase si vem že ty kobyly jsou spíš na chov a dovoluje holkám na nich jezdit, navíc nic neplatí jen si musí věci kupovat samy. Koně mají dobré podmínky, seno fajné, slámu taky i piliny i jiné krmivo. Pilch má své koně rád, odčervuje, očkuje, strouhá a stará se co se s nimi děje. Má i své zápory ale je to celkem vytížený člověk. Bohužel bylo, nevím zda ještě je tam celkem dost holek co té volné ruky s koňma dost zneužívají.Chodí vozit děcka do vlastní kapsy a jen málo z nich ty peníze zase využije pro ty své svěřence. Kdysi ta stáj neměla moc dobrou pověst ale né kvůli Pilchovi, teď se to už lepší. Stáj celkově jako budovy vypadají hezky. Pokaždé co jsem měla co dočinění s Pilchem byl vstřícný a v pohodě. Vím že si dost holek stěžuje že musejí vše kupovat jako ohlávky, vodítka atd, jenže ať si jdou do jiného klubu a hned poznají jaké jsou rozdíly.Musí tam makat ale taky si můžou s koňma dělat skoro co chtějí. Kdyby tam nikdo nechodil tak se do stáje nasadí zaměstnanci Agricoopu. Spousta holek na tu stáj nadává respektive na Pilcha ale já slýchám od dospělých lidí že ty holky koně jen huntují a že se diví Pilchovi že si nechá ničit koně. Od každého bude trocha pravdy ale né vše se dá brát vážně. Já kdysi agricoop neměla ráda kvůli těm holkám co tam byly, příčilo se mi vůbec kolem nich projet na koni ale nyní je to jinak a ráda tam zajedu, podívat se jak se jim vede.A někdy musím vytáhnout paty a kouknout se na Stázinku na živo.

když tam jsou ty fotky z VT u Luka tak taky sem přidám tam se mi strasne fajne jezdi

24.2.2008 16:20

thesis napsal(a):

o5 farao a já

24.2.2008 16:20

kaculka napsal(a):
když tam jsou ty fotky z VT u Luka tak taky sem přidám tam se mi strasne fajne jezdi

jej a po tomto skoku (byl to dvojskok ) a na druhé překážce jsem letěla no....

24.2.2008 16:22

alameda napsal(a):
o5 farao a já

Tý jo Moni na té fotce bych tě nepoznala

24.2.2008 16:22

alameda napsal(a):
o5 farao a já

Já a aFari na závodech

24.2.2008 16:23

kaculka napsal(a):

jakto??:-D

24.2.2008 16:23

kaculka napsal(a):

Monča s Dikem akorát se nám za něj schovava

24.2.2008 16:24

alameda napsal(a):
Já a aFari na závodech

nevím už nejsi bloncka a taky tam vyopadas uplne jinak:D

alameda napsal(a):
Já a aFari na závodech

kaculka napsal(a):
Monča s Dikem akorát se nám za něj schovava

Já vím proč se schovávat

24.2.2008 16:25

alameda napsal(a):

Návštěva ve Fariho novém domově...

24.2.2008 16:26

alameda napsal(a):
Návštěva ve Fariho novém domově...

my dva

24.2.2008 16:27

kaculka napsal(a):
nevím už nejsi bloncka a taky tam vyopadas uplne jinak:D

Báxik s Kačou

24.2.2008 16:28

alameda napsal(a):
my dva

já a Sunnynka

24.2.2008 16:30

alameda napsal(a):
já a Sunnynka

já a Sunča Oficky loštice ..:-D její první závody ofic..

24.2.2008 16:34

alameda napsal(a):
my dva

Pochlubte se aj vy nějakýma parkurama či drezurou

alameda napsal(a):
já a Sunča Oficky loštice ..:-D její první závody ofic..

Fanoušek a marek

kaculka napsal(a):

tak a ja mizím jedeme do te ovy

24.2.2008 16:36

kaculka napsal(a):

Já a Dik

24.2.2008 16:38

alameda napsal(a):
Já a Dik

Opět ja a Dik Hrabová.. a to stačí už mě to nebaví..:-D kačo... tu furt dávat fotky

24.2.2008 17:27

alameda napsal(a):
Opět ja a Dik Hrabová.. a to stačí už mě to nebaví..:-D kačo... tu furt dávat fotky

čaute babky:) koukám že jste se rojely jen co je pravda:) Já už jsem jakž takž zdravá, ještě dvě tablety antibiotik, zítra na krev a je to:) dneska bylo krásně, šla jsem muže odprovodit na vlak, a uplně mě ten kousek cesty zmohl po týdnu ležení..ale nelituju toho:)
jinak co ste se bavily o Linde od Beránka-slyšela jsem že se má dost špatně, a Beránkovi je to docela líto že ji profal, komu prodal, víc nevím.
A co jinak? byly ste nekdo o vikndu d konma? ja vim ze jste to asi probraly uz:) ale dyz ja jsem tu nejak nemohla pusobit:)

24.2.2008 18:01

santosek napsal(a):
čaute babky:) koukám že jste se rojely jen co je pravda:) Já už jsem jakž takž zdravá, ještě dvě tablety antibiotik, zítra na krev a je to:) dneska bylo krásně, šla jsem muže odprovodit na vlak, a uplně mě ten kousek cesty zmohl po týdnu ležení..ale nelituju toho:)
jinak co ste se bavily o Linde od Beránka-slyšela jsem že se má dost špatně, a Beránkovi je to docela líto že ji profal, komu prodal, víc nevím.
A co jinak? byly ste nekdo o vikndu d konma? ja vim ze jste to asi probraly uz:) ale dyz ja jsem tu nejak nemohla pusobit:)

Teda vy jste tu s tím hnuly. Jak chcete fotky z VT tak klidně ale mám jen z loňského Agricoopu a nejsem na ani jedné jelikož nemám ambice a ani koně k tomuto sportu

Peťa a Saly

24.2.2008 18:03

thesis napsal(a):
Teda vy jste tu s tím hnuly. Jak chcete fotky z VT tak klidně ale mám jen z loňského Agricoopu a nejsem na ani jedné jelikož nemám ambice a ani koně k tomuto sportu

Peťa a Saly

Danka a Čiko

24.2.2008 18:05

thesis napsal(a):
Danka a Čiko

Diana a slečnu neznám

24.2.2008 18:06

thesis napsal(a):
Diana a slečnu neznám

Tohle je dvojka od Škanderových
Zas abych zakládala další

24.2.2008 18:08

thesis napsal(a):
Tohle je dvojka od Škanderových
Zas abych zakládala další

Shaggy a opět nevím kdo

24.2.2008 18:16

thesis napsal(a):
Danka a Čiko

,čuste,Noo.. k tomu Agricopu co bych dodala.D..jen že se to tam tedˇ hodně změnilo,je to tam úplně jiné no..Ale tak myslím si,že s holkama jsme super banda,už se tam nekouří ,nepije...Jinak Thesis,na Stazku určo přijedˇ kuknout,hlavně pak na sourozence od Shayly :))

Přidejte reakci

Přidat smajlík