zvířátková

dagies
napsal(a):
Chci se zeptat, co používáte za spreje nebo mastičky nebo či co na kopance, kousance, škrábance no prostě na odřeniny apod......
Betadine - mastička.
zvířátková

dagies
napsal(a):
a kde si pořizuješ?? u vet???
v lékárně, cca 50,- Kč
zvířátková

dagies
napsal(a):
díky. a jakou má barvičku???? my jsme měli na rány už dvě barvičky ve spreji, zelenou a růžovou
obal bílo vínový, obsah oranžovo medový
klawdie
napsal(a):
ten přímo v lékarně, cenově kolem 80Kč, urychluje to hojení fakt super, sice jsi ty i koník zelená ale pomáhá to.bílý sprej se zeleným nápisem.taky ho musím zajít koupit kámoška ho vystříkala a už dlouho mi slibuje nový
tak to je docela levný!! a to je jako pro lidi?? abych nevypadala v lékárně jak blbec až tam půjdu . Já zatím ještě používám fatroximin (má v sobě i antibiotika), je to koupený od vet, a teď jsem se teprve dočetla že je to určeno pro klisny a krávy
dagies
napsal(a):
tak to je docela levný!! a to je jako pro lidi?? abych nevypadala v lékárně jak blbec až tam půjdu . Já zatím ještě používám fatroximin (má v sobě i antibiotika), je to koupený od vet, a teď jsem se teprve dočetla že je to určeno pro klisny a krávy
myslím že pro lidi, tak o koních nemluv, kupuju tam i heparinovou mastičku taky v lékarně a taky je to pro lidi...mám to na doporučení od veta