Rány, ranky, pokance....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2008 09:37

Chci se zeptat, co používáte za spreje nebo mastičky nebo či co na kopance, kousance, škrábance no prostě na odřeniny apod......

zvířátková

25.2.2008 09:41
zvířátková

dagies napsal(a):
Chci se zeptat, co používáte za spreje nebo mastičky nebo či co na kopance, kousance, škrábance no prostě na odřeniny apod......

Betadine - mastička.

25.2.2008 09:42

zvířátková napsal(a):
Betadine - mastička.

a kde si pořizuješ?? u vet???

zvířátková

25.2.2008 09:47
zvířátková

dagies napsal(a):
a kde si pořizuješ?? u vet???

v lékárně, cca 50,- Kč

25.2.2008 09:48

zvířátková napsal(a):
v lékárně, cca 50,- Kč

díky. a jakou má barvičku???? my jsme měli na rány už dvě barvičky ve spreji, zelenou a růžovou

25.2.2008 09:49

zvířátková napsal(a):
v lékárně, cca 50,- Kč

dle zranění se sbírka rozšiřuje, at to jsou spreje na okamžitou dezinfekci či výplach, tak masti na kopance-hřejivé, chladivé i protizánětlivé...

zvířátková

25.2.2008 09:49
zvířátková

dagies napsal(a):
díky. a jakou má barvičku???? my jsme měli na rány už dvě barvičky ve spreji, zelenou a růžovou

obal bílo vínový, obsah oranžovo medový

25.2.2008 09:53

klawdie napsal(a):
dle zranění se sbírka rozšiřuje, at to jsou spreje na okamžitou dezinfekci či výplach, tak masti na kopance-hřejivé, chladivé i protizánětlivé...

jééé téda jako lékarna . a co používáš za sprej s okamžitou dezinfekcí???

25.2.2008 09:54

zvířátková napsal(a):
obal bílo vínový, obsah oranžovo medový

tak to jde!!! aspoň ůň nevypadá jak cirkusák

25.2.2008 10:00

dagies napsal(a):
jééé téda jako lékarna . a co používáš za sprej s okamžitou dezinfekcí???

když nic jiného tak aspon kysličník, taky na malinké ranky zelenej sprej, nazev nedám dohromady něco jako chlorohydrofil, nebo tak...

25.2.2008 10:01

klawdie napsal(a):
když nic jiného tak aspon kysličník, taky na malinké ranky zelenej sprej, nazev nedám dohromady něco jako chlorohydrofil, nebo tak...

jinak na zranění máme ve stáji jiného experta, takže hojivých mastí atd u nás najdeš dost

25.2.2008 10:02

klawdie napsal(a):

aha, tak to jo!! a ten sháníš kde

25.2.2008 10:05

dagies napsal(a):
aha, tak to jo!! a ten sháníš kde

ten přímo v lékarně, cenově kolem 80Kč, urychluje to hojení fakt super, sice jsi ty i koník zelená ale pomáhá to.bílý sprej se zeleným nápisem.taky ho musím zajít koupit kámoška ho vystříkala a už dlouho mi slibuje nový

25.2.2008 10:07

klawdie napsal(a):
ten přímo v lékarně, cenově kolem 80Kč, urychluje to hojení fakt super, sice jsi ty i koník zelená ale pomáhá to.bílý sprej se zeleným nápisem.taky ho musím zajít koupit kámoška ho vystříkala a už dlouho mi slibuje nový

tak to je docela levný!! a to je jako pro lidi?? abych nevypadala v lékárně jak blbec až tam půjdu . Já zatím ještě používám fatroximin (má v sobě i antibiotika), je to koupený od vet, a teď jsem se teprve dočetla že je to určeno pro klisny a krávy

25.2.2008 10:20

dagies napsal(a):
tak to je docela levný!! a to je jako pro lidi?? abych nevypadala v lékárně jak blbec až tam půjdu . Já zatím ještě používám fatroximin (má v sobě i antibiotika), je to koupený od vet, a teď jsem se teprve dočetla že je to určeno pro klisny a krávy

myslím že pro lidi, tak o koních nemluv, kupuju tam i heparinovou mastičku taky v lékarně a taky je to pro lidi...mám to na doporučení od veta

25.2.2008 10:23

klawdie napsal(a):
myslím že pro lidi, tak o koních nemluv, kupuju tam i heparinovou mastičku taky v lékarně a taky je to pro lidi...mám to na doporučení od veta

aha, a to je k mání bez recepisu???

25.2.2008 10:28

dagies napsal(a):
aha, a to je k mání bez recepisu???

Jasan...

Přidejte reakci

Přidat smajlík