Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2008 12:51

.. ukaaa ukažte fotečky vašich mazlů... a kdyby jste čistě nááhodou věděli o nějakém na prodej, určitě dejte vědět

26.2.2008 16:17

red and white napsal(a):
.. ukaaa ukažte fotečky vašich mazlů... a kdyby jste čistě nááhodou věděli o nějakém na prodej, určitě dejte vědět

vím o kobyle na prodej. je jí 8 let....

26.2.2008 17:48

enriko napsal(a):
vím o kobyle na prodej. je jí 8 let....

Mám a neprodám,sama sháním ještě valáška okolo desíti let,už klidnějšího,máme samou mládež.A za dva měsíce se zase rozrosteme o prcka.

26.2.2008 17:51

janiska napsal(a):
Mám a neprodám,sama sháním ještě valáška okolo desíti let,už klidnějšího,máme samou mládež.A za dva měsíce se zase rozrosteme o prcka.

kluci v akci...Arnet a Azur

26.2.2008 18:23

janiska napsal(a):
kluci v akci...Arnet a Azur

enriko: jo? super a cena ? nemáš fotečku?

26.2.2008 21:32

red and white napsal(a):
enriko: jo? super a cena ? nemáš fotečku?

Aj ja prispejem svojou troškou A budem sa tváriť že o ničom na predaj neviem Sama pátram

janiska

26.2.2008 21:40
janiska

katjuschka napsal(a):
Aj ja prispejem svojou troškou A budem sa tváriť že o ničom na predaj neviem Sama pátram

Ty žiješ?Gréta je už naštěstí fit,ale jejich odstavení je brutální,dneska zas zrušila plot

26.2.2008 21:53

janiska napsal(a):
Ty žiješ?Gréta je už naštěstí fit,ale jejich odstavení je brutální,dneska zas zrušila plot

mooc krásná kobylka!!
Taky příspívám....to jsou naši 3 ročci....jsou úžasní....neúnavní mazlové a hračičky.

26.2.2008 21:55

kesau napsal(a):
mooc krásná kobylka!!
Taky příspívám....to jsou naši 3 ročci....jsou úžasní....neúnavní mazlové a hračičky.

a ještě...

kachnicka

27.2.2008 12:09
kachnicka

kesau napsal(a):
a ještě...

Ahoj také scháním kobylku haflinga i bez PP obsednutou

27.2.2008 14:11

red and white napsal(a):

Náš Luďa 2roky

27.2.2008 16:36

janiska napsal(a):

jasne, veď som ti odpísala na mail =o)

27.2.2008 21:22

katjuschka napsal(a):
jasne, veď som ti odpísala na mail =o)

Jdu se pochlubit přírůstkem-11let,máma hafling,táta kinský kůnˇ.Klučíčí tým bude posílen....

27.2.2008 22:13

janiska napsal(a):
Jdu se pochlubit přírůstkem-11let,máma hafling,táta kinský kůnˇ.Klučíčí tým bude posílen....

ja fakt už z teba nechápem. jede deň povieš že chceš ďalšieho a na druhý deň sa na teba usmieva v ohrade =o) napiš mail =o) ale fešačisko je to riadny =o) mňam

27.2.2008 22:38

katjuschka napsal(a):
ja fakt už z teba nechápem. jede deň povieš že chceš ďalšieho a na druhý deň sa na teba usmieva v ohrade =o) napiš mail =o) ale fešačisko je to riadny =o) mňam

Kačíí,máš ode mně maila k Rémarkovi....Atˇbude u tebe či u mně,bude mu lépe než tam..

27.2.2008 22:55

janiska napsal(a):
Kačíí,máš ode mně maila k Rémarkovi....Atˇbude u tebe či u mně,bude mu lépe než tam..

tak ty to fakt myslíš vážne? ani nevieš akú radosť si mi urobila, to sa jednoducho v tomto zlom svete nestáva. ja naozaj nemám slov. si SUPER ĎAKUJEM nech zostane u teba či u mňa je skvelé že si na mňa myslela a Orna posiela veľkú konskú pusinku

27.2.2008 22:59

katjuschka napsal(a):
tak ty to fakt myslíš vážne? ani nevieš akú radosť si mi urobila, to sa jednoducho v tomto zlom svete nestáva. ja naozaj nemám slov. si SUPER ĎAKUJEM nech zostane u teba či u mňa je skvelé že si na mňa myslela a Orna posiela veľkú konskú pusinku

No,znáš mně..nás je dost a vím,jak je koni,když je sám,zažívala jsem to se starouškem denně,jestli tedˇz pastvin tam nahoře vidí to stádo,tak je rád....

27.2.2008 23:28

janiska napsal(a):
No,znáš mně..nás je dost a vím,jak je koni,když je sám,zažívala jsem to se starouškem denně,jestli tedˇz pastvin tam nahoře vidí to stádo,tak je rád....

no áno. aj dneska sme stretli na vychádzke kobylu, vlastne bola asi kilometer ďaleko od nás, ja som ju ani nezbadala, ale ten ornin pohľad, že aha tam je koník... bolo mi pomaly do plaču Beauty je určite na teba hrdý

28.2.2008 08:30

ykiv napsal(a):
Náš Luďa 2roky

a pak,že hafling se nehodí do sportu :)

28.2.2008 08:30

enriko napsal(a):
a pak,že hafling se nehodí do sportu :)

ještě jedna

28.2.2008 12:51

enriko napsal(a):
ještě jedna

krásny

28.2.2008 13:20

enriko napsal(a):
ještě jedna

Sakra ty tvoje fotky nad skokama mě vždycky pěkně naštvou .. Letos budu mít možná 2 hafloně doma, na vypapání pastvy a na ježdění, tak taky vyzkouším jejich skokové shopnosti .. Jinak v sobotu jedu do Kladrub na shůzi, tak vysomruju všechny výsledky závodů, ať ti je můžu poslat...

28.2.2008 15:09

ladys napsal(a):
Sakra ty tvoje fotky nad skokama mě vždycky pěkně naštvou .. Letos budu mít možná 2 hafloně doma, na vypapání pastvy a na ježdění, tak taky vyzkouším jejich skokové shopnosti .. Jinak v sobotu jedu do Kladrub na shůzi, tak vysomruju všechny výsledky závodů, ať ti je můžu poslat...

pro ládys:moc děkuju za ochotu sehnat nějaké výsledky...ne každý je ochotný spolupracovat... proc Te stvou ty fotky nad skokama? no já se tam raději příště smažu :)

28.2.2008 16:08

enriko napsal(a):
pro ládys:moc děkuju za ochotu sehnat nějaké výsledky...ne každý je ochotný spolupracovat... proc Te stvou ty fotky nad skokama? no já se tam raději příště smažu :)

enriko: Protože jsou krásný a taky bych chtěla... Stejně je zajímavý, jak těm haflošům všechno tak krásně jde

28.2.2008 17:59

ladys napsal(a):
enriko: Protože jsou krásný a taky bych chtěla... Stejně je zajímavý, jak těm haflošům všechno tak krásně jde

Ja si ich vážim preto lebo sú skvelé k postihnutým ľuďom. Na Slovensku je to jediné plemeno, ktoré to má zapísané priamo v štandarde plemennej knihy. Nie sú tak vysoké, takže tam sestru ľahko vyhodím, sú veľmi trpezlivé, neľakavé, majú dlhý chrbát a pevné nožky, žiaden kohútik, a mäkkučko sa na nich sedí. Na mojej vozím celú školku, nie pravidelne, lebo som proti tomu aby sa takto využívala, ale keď sa nejaká sestrina kamrátka chce zviesť, netŕpnem že skončí na zemi. takisto je až zarážajúce ako si dáva pozor aby sa so sestrou nepotkla, ide ako v papučkách. so mnou samozrejme hlava nehlava lepšie sme si koníka na rekre ani vybrať nemohli. na fotke sestra na vychádzke

28.2.2008 18:01

katjuschka napsal(a):
Ja si ich vážim preto lebo sú skvelé k postihnutým ľuďom. Na Slovensku je to jediné plemeno, ktoré to má zapísané priamo v štandarde plemennej knihy. Nie sú tak vysoké, takže tam sestru ľahko vyhodím, sú veľmi trpezlivé, neľakavé, majú dlhý chrbát a pevné nožky, žiaden kohútik, a mäkkučko sa na nich sedí. Na mojej vozím celú školku, nie pravidelne, lebo som proti tomu aby sa takto využívala, ale keď sa nejaká sestrina kamrátka chce zviesť, netŕpnem že skončí na zemi. takisto je až zarážajúce ako si dáva pozor aby sa so sestrou nepotkla, ide ako v papučkách. so mnou samozrejme hlava nehlava lepšie sme si koníka na rekre ani vybrať nemohli. na fotke sestra na vychádzke

aj tu

28.2.2008 19:21

katjuschka napsal(a):
aj tu

přesně tak, hafling je prostě velmi všestranný koník. Ten náš...viz foto výše je využívám pro hipoterapii a pro turisty. Jinak chodíme s ním i parkury, skoková derby, dostihy poníků, jízdy zručnosti. Šel i několik skoků mohutnosti, jeho rekord je 140 cm. Je to opravdu plemeno vhodné pro všechno. Jsem s ním maximálně spokojená. Toto plemeno je opravdu radost vlastnit nebo se na něm jen svést.

29.2.2008 19:26

katjuschka napsal(a):
no áno. aj dneska sme stretli na vychádzke kobylu, vlastne bola asi kilometer ďaleko od nás, ja som ju ani nezbadala, ale ten ornin pohľad, že aha tam je koník... bolo mi pomaly do plaču Beauty je určite na teba hrdý

Kačenko,doufám,že operace dopadla výborněa na Rémyho mně na dnašek neklapla doprava,takže ho přivezu až v pondělí a moc se na něj těšíme,bohužel,víkend máme všichni pracovní a nedobrovolný,no a hned budu posílat fotečky.A taky,až dorazíte,doufám,že tu zůstanete celý víkend,atˇsi nás užijete...

5.3.2008 08:35

janiska napsal(a):
Kačenko,doufám,že operace dopadla výborněa na Rémyho mně na dnašek neklapla doprava,takže ho přivezu až v pondělí a moc se na něj těšíme,bohužel,víkend máme všichni pracovní a nedobrovolný,no a hned budu posílat fotečky.A taky,až dorazíte,doufám,že tu zůstanete celý víkend,atˇsi nás užijete...

Ahoj operacia sa snad vzdarila, aj tak to presne budem vediet az o tri mesiace ked sa mi stabilizuje zrak. teraz mam pred sebou iba hmlu, ale citat chvilku viem. chcela som dobehnut uz vo stvrtok vidim ze asi neuvidim, dneska je to este zle, snad na buduci tyzden to bude lepsie. na cely vikend ale nebudem moct =o( zavisi to od priatela a ten ma teraz vela roboty s tou pobockou firmy, bude rada ak sa stavim aspon na dve tri hodinky ze ho ukecam. zakladnu by sme mali v novom meste. a taktiez ornu tu nemozem nechat samu samucicku =o( ale posli fotky a to ihned

10.3.2008 10:55

katjuschka napsal(a):
Ahoj operacia sa snad vzdarila, aj tak to presne budem vediet az o tri mesiace ked sa mi stabilizuje zrak. teraz mam pred sebou iba hmlu, ale citat chvilku viem. chcela som dobehnut uz vo stvrtok vidim ze asi neuvidim, dneska je to este zle, snad na buduci tyzden to bude lepsie. na cely vikend ale nebudem moct =o( zavisi to od priatela a ten ma teraz vela roboty s tou pobockou firmy, bude rada ak sa stavim aspon na dve tri hodinky ze ho ukecam. zakladnu by sme mali v novom meste. a taktiez ornu tu nemozem nechat samu samucicku =o( ale posli fotky a to ihned

Takže,jedna fotka Mikyho pro pokochání všem,tříletek odchovaný na flašce a je z něho super švihák,ikdyž KHV má zatím okolo 135 a jemnější,matka s PP z Rakous a tatík bez PP,ale krasavec,mnohým našim plemeníkům by dal na prdel..

10.3.2008 10:59

janiska napsal(a):
Takže,jedna fotka Mikyho pro pokochání všem,tříletek odchovaný na flašce a je z něho super švihák,ikdyž KHV má zatím okolo 135 a jemnější,matka s PP z Rakous a tatík bez PP,ale krasavec,mnohým našim plemeníkům by dal na prdel..

a ještě jednou s malým jezdcem,opravuji se,v dubnu bude mít čtyři

10.3.2008 19:32

enriko napsal(a):
přesně tak, hafling je prostě velmi všestranný koník. Ten náš...viz foto výše je využívám pro hipoterapii a pro turisty. Jinak chodíme s ním i parkury, skoková derby, dostihy poníků, jízdy zručnosti. Šel i několik skoků mohutnosti, jeho rekord je 140 cm. Je to opravdu plemeno vhodné pro všechno. Jsem s ním maximálně spokojená. Toto plemeno je opravdu radost vlastnit nebo se na něm jen svést.

Hflosi jsou uzasni :-*

10.3.2008 19:54

wendinkah napsal(a):
Hflosi jsou uzasni :-*

Jo,jo,jsou užasní.
Moje bývalá klisna Sallynka

10.3.2008 19:55

pizneta napsal(a):
Jo,jo,jsou užasní.
Moje bývalá klisna Sallynka

11.3.2008 12:26

pizneta napsal(a):
a poslední..

Naše haflingoška se svým hřebečkem.

12.3.2008 11:22

red and white napsal(a):

prodám kobylku je to kříženka haflinga foto na www.veercaa.rajce.net Valli dále má hřebce haflinga 5-ti letý s PP

12.3.2008 13:52

baddynka napsal(a):
prodám kobylku je to kříženka haflinga foto na www.veercaa.rajce.net Valli dále má hřebce haflinga 5-ti letý s PP

Nějaké bližší info o koníkovi? A ten hřebec je uchovněný? A je na prodej?

15.3.2008 11:05

janiska napsal(a):
Nějaké bližší info o koníkovi? A ten hřebec je uchovněný? A je na prodej?

ahoj další důkaz že hafoušci skáčou:-) a je na prodej

15.3.2008 12:42

veronikaa napsal(a):
ahoj další důkaz že hafoušci skáčou:-) a je na prodej

for Veronika: prosím Tě, potřebovala bych info o tom haflíkovi, co skáče parkury :) moc prosím. jméno koně, věk, původ, jaké závody chodí, úspěchy a tak.díky moc

15.3.2008 12:56

enriko napsal(a):
for Veronika: prosím Tě, potřebovala bych info o tom haflíkovi, co skáče parkury :) moc prosím. jméno koně, věk, původ, jaké závody chodí, úspěchy a tak.díky moc

zdravím nevíte o mladém haflingovi ( do tří let ) k prodeji? Raději kobylka, neobselá ??? předem dík

15.3.2008 13:20

red and white napsal(a):
zdravím nevíte o mladém haflingovi ( do tří let ) k prodeji? Raději kobylka, neobselá ??? předem dík

Jestli jsem ti neodpovídala na nemoderce, zkus zavolat na toto číslo-602276055,
je to na majitele hafling ranče od Ml.Boleslavi. Mají tam asi 20 haflingů a sem tam hříbka na prodej.

15.3.2008 13:26

marketka napsal(a):
Jestli jsem ti neodpovídala na nemoderce, zkus zavolat na toto číslo-602276055,
je to na majitele hafling ranče od Ml.Boleslavi. Mají tam asi 20 haflingů a sem tam hříbka na prodej.

Peggy: jojo už mi přišel mejlík díky

15.3.2008 15:51

red and white napsal(a):
Peggy: jojo už mi přišel mejlík díky

Tak to je fajn. Zkus tam brnknout, třeba tam něco na prodej bude.Sem tam se u nich stavím a vždy něco na prodej mají.
Tak hodně štěstí a dej vědět, jak jsi dopadla.
Právě se tam chystám s dětma na pokuk.

15.3.2008 17:38

marketka napsal(a):
Tak to je fajn. Zkus tam brnknout, třeba tam něco na prodej bude.Sem tam se u nich stavím a vždy něco na prodej mají.
Tak hodně štěstí a dej vědět, jak jsi dopadla.
Právě se tam chystám s dětma na pokuk.

Tak pán má na prodej dvě roční haflingerky po Nobym. Noby je spíš na lehčí noze. Cena 25 tisíc.

16.3.2008 10:18

marketka napsal(a):
Tak pán má na prodej dvě roční haflingerky po Nobym. Noby je spíš na lehčí noze. Cena 25 tisíc.

Apík

16.3.2008 10:20

daty napsal(a):
a ještě

a ještě Apík s Katkou

16.3.2008 10:21

daty napsal(a):
a ještě Apík s Katkou

Kaska a Mersí

16.3.2008 10:22

daty napsal(a):
Kaska a Mersí

Mersí hajá

16.3.2008 10:22

daty napsal(a):
Mersí hajá

Kaskáda

16.3.2008 10:26

daty napsal(a):
Mersí

Kaska v sulce

21.3.2008 12:59

red and white napsal(a):

A to je náš odchov -Leonardo 27-105,valášek,rodinný kůň

23.3.2008 15:18

helin67 napsal(a):
A to je náš odchov -Leonardo 27-105,valášek,rodinný kůň

ahojky, tak konečně doma..nové fotky (foceno mobilem).....náš ,,Delfín´´, v jeho pozadí jsou naše nové stáje...

23.3.2008 15:20

kesau napsal(a):
ahojky, tak konečně doma..nové fotky (foceno mobilem).....náš ,,Delfín´´, v jeho pozadí jsou naše nové stáje...

a ještě Shaggy..

23.3.2008 15:23

red and white napsal(a):

a nakonec naše mímo Sunny...zvědavec mi málem sežral mobil

2.4.2008 17:25

kesau napsal(a):
a nakonec naše mímo Sunny...zvědavec mi málem sežral mobil

Také máme Sunny,ale kobylku....v pátek jí bude 7 let

2.4.2008 17:28

danielka napsal(a):
Také máme Sunny,ale kobylku....v pátek jí bude 7 let

2.4.2008 17:31

danielka napsal(a):

a skákat také umí ...je měsíc v tréninku a bez problémů zvládá 90 cm

2.4.2008 17:33

danielka napsal(a):
a skákat také umí ...je měsíc v tréninku a bez problémů zvládá 90 cm

s dceruškou...

2.4.2008 17:39

danielka napsal(a):

a takhle si užívá masáž.....

3.4.2008 07:21

danielka napsal(a):
a takhle si užívá masáž.....

Možná na prodej

3.4.2008 09:21

klarcer napsal(a):
Možná na prodej

Naše Maďulka

3.4.2008 09:23

jarin napsal(a):
Naše Maďulka

A Blondik

24.7.2008 08:28
jurda

XXX.XXX.2.142

jarin napsal(a):
A Blondik

Simbo,stáří jeden rok,foto je z výstavy z Vrchovan.Maminka Sindy ,tatínek Madit

24.7.2008 11:19
hany

XXX.XXX.184.141

jurda napsal(a):
Simbo,stáří jeden rok,foto je z výstavy z Vrchovan.Maminka Sindy ,tatínek Madit

tka já vám sem taky hodím nikuše:o)

24.7.2008 16:38
kesau

XXX.XXX.5.37

hany napsal(a):
tka já vám sem taky hodím nikuše:o)

tak taky přidávám fotku jednoho z našich hřebčáků......Stargate...ale pro nás je a vždy bude Mimino.
....mimochodem je na prodej!

24.7.2008 16:40
kesau

XXX.XXX.5.37

kesau napsal(a):
tak taky přidávám fotku jednoho z našich hřebčáků......Stargate...ale pro nás je a vždy bude Mimino.
....mimochodem je na prodej!

a další..

24.7.2008 16:42
kesau

XXX.XXX.5.37

kesau napsal(a):
a další..

...a naposledy náš prdeláč

Přidejte reakci

Přidat smajlík