Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2008 16:24

ahojky,
kdo máte doma koníka bez pp?? dávejte sem fotky + plemeno a rodiče, když budete vědět??
taky jednoho mam- nově
ČT -m: ČT, o: Orlovský klusák

26.2.2008 16:24

jahudka napsal(a):
ahojky,
kdo máte doma koníka bez pp?? dávejte sem fotky + plemeno a rodiče, když budete vědět??
taky jednoho mam- nově

26.2.2008 16:32

jahudka napsal(a):

Tak pridavam, tohle je muj ponclik....je to krizenec nejspis painta a nakyho ponika, ani se presne nevi ceho, ptz prej jeho puvodni majitele nevedi kdo sou jeho rodice

26.2.2008 16:46

monca1112 napsal(a):
Tak pridavam, tohle je muj ponclik....je to krizenec nejspis painta a nakyho ponika, ani se presne nevi ceho, ptz prej jeho puvodni majitele nevedi kdo sou jeho rodice

26.2.2008 16:51

monca1112 napsal(a):

poslední(toho datumu si nevsimejte je to spatne!!)

26.2.2008 17:49

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

Ahojky taky posílám svoje zlato kobyljku Sherri je tto čt má v sobě asi čtvrtku A1/1.
rodiče:M:Čt O:Čt A1/1

26.2.2008 18:32

sherri30 napsal(a):
Ahojky taky posílám svoje zlato kobyljku Sherri je tto čt má v sobě asi čtvrtku A1/1.
rodiče:M:Čt O:Čt A1/1

Hojík.. tak já hodím svýho miláčka Džinečka.. je ČT maminka ČT a tatínek A1/1 . někde u tatínka má pak taky arábky tak to podle toho vypadá!

26.2.2008 19:03

misulicek napsal(a):
Hojík.. tak já hodím svýho miláčka Džinečka.. je ČT maminka ČT a tatínek A1/1 . někde u tatínka má pak taky arábky tak to podle toho vypadá!

Moje strakaty mimino bez PP,ale s velkym charizma..

26.2.2008 19:06

mokasin napsal(a):
Moje strakaty mimino bez PP,ale s velkym charizma..

Mokasín..

26.2.2008 19:08

mokasin napsal(a):
Mokasín..

ležící..

26.2.2008 19:10

mokasin napsal(a):
ležící..

a soutěžící Mokasín..

26.2.2008 19:42

mokasin napsal(a):
a soutěžící Mokasín..

Teda na té jízdárně Moki vypadá úžasně.

26.2.2008 20:56

marketka napsal(a):
Teda na té jízdárně Moki vypadá úžasně.

Tak já taky přihodím svou trošku do mlýna.
Naše Ambra, máma Tarpan táta Hucul.

26.2.2008 21:04

abonka napsal(a):
Tak já taky přihodím svou trošku do mlýna.
Naše Ambra, máma Tarpan táta Hucul.

já sem cjodila k Filmovejch koním a Wells Moutian Pony, klisna, ale s PP

26.2.2008 21:42

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

Mám taky koníka bez PP. Sice je to anglický plnokrevník ale papíry nemá. Ale díky jeho divné barvě bych se nedivila kdyby mel neco z appy :-) asi to neni vidět ale je to hodně prokvetlí ryzák.

26.2.2008 21:50

dalajlama napsal(a):
Mám taky koníka bez PP. Sice je to anglický plnokrevník ale papíry nemá. Ale díky jeho divné barvě bych se nedivila kdyby mel neco z appy :-) asi to neni vidět ale je to hodně prokvetlí ryzák.

"hafling",rodiče nevim,datum nar.taky ne.podle veta cca 9let

26.2.2008 21:59

ferdice napsal(a):

moje Lotinka.....

27.2.2008 07:31

kesau napsal(a):
moje Lotinka.....

Pro "dalajlamu" - prokvetlý ryzák je u plňasů běžná barva a mě se moc líbí...zato moje A1/1 s pp je lehce prokvetlá hnědka s hnědýma (místo černýma) nohama a "bílým" ocasem....pátrala jsem v rodokmenu a nemám tušení, kde se tato barevnost vzala...

27.2.2008 11:09

vap napsal(a):
Pro "dalajlamu" - prokvetlý ryzák je u plňasů běžná barva a mě se moc líbí...zato moje A1/1 s pp je lehce prokvetlá hnědka s hnědýma (místo černýma) nohama a "bílým" ocasem....pátrala jsem v rodokmenu a nemám tušení, kde se tato barevnost vzala...

No podle mě to teda není hnědka, ale ryzka. Taky jsem měla kobylku "hnědku" s hnědýma nohama a opravdu je to ryzák

27.2.2008 11:17

mokasin napsal(a):
a soutěžící Mokasín..

Mokasín je fakt nádherný

27.2.2008 15:51

rebeks napsal(a):
No podle mě to teda není hnědka, ale ryzka. Taky jsem měla kobylku "hnědku" s hnědýma nohama a opravdu je to ryzák

A to bych chtěla prozradit, že majitelka Mokasína chtěla kdysi ryzáčka. Pak zajela na jeden inzerát, a tam stál Moki.. Byl v nepěkných podmínkách, dostával kýbl jablek denně a kde si co uškubl. Je z něj super koník.Brala bych ho pro sebe a pro děti, ale Andrea neprodá. Ani se jí nedivím.

Neregistrovaný uživatel

27.2.2008 16:32
Neregistrovaný uživatel

jahudka napsal(a):

Moje líná, věčně se válící kobyla...

Nejspíš huculka, ale kdo ví... :) Narodila se 6.7.2002, moc hezký datum narození - já se totiž narodila taky 6.7

27.2.2008 17:15

marketka napsal(a):
A to bych chtěla prozradit, že majitelka Mokasína chtěla kdysi ryzáčka. Pak zajela na jeden inzerát, a tam stál Moki.. Byl v nepěkných podmínkách, dostával kýbl jablek denně a kde si co uškubl. Je z něj super koník.Brala bych ho pro sebe a pro děti, ale Andrea neprodá. Ani se jí nedivím.

já jsem taky tak trošku úchyl na ryzáčky jsou kouzelní

27.2.2008 17:57

rebeks napsal(a):

rebeks opravdu je to hnědka sice nic moc fotka, ale je to na ní vidět asi nejlíp...

27.2.2008 18:06

jahudka napsal(a):
já jsem taky tak trošku úchyl na ryzáčky jsou kouzelní

Ahoj, to je Kolja?
Ty jsi Barča, nebo nová majitelka?

27.2.2008 19:07

vap napsal(a):
rebeks opravdu je to hnědka sice nic moc fotka, ale je to na ní vidět asi nejlíp...

No on Mokin fakt umi,kdyz se to z nej podari dostat,takovej "univerzalni vojak" pro moje hobby ambice,jezdit jen ven by me zase nebavilo.Jinak Market,diky za pochvalu,ale ja ho kupovala u slusnych lidi,kteri ho odkoupili z nevhodnych podminek,jen pro upresneni!Pa

27.2.2008 19:12

mokasin napsal(a):
No on Mokin fakt umi,kdyz se to z nej podari dostat,takovej "univerzalni vojak" pro moje hobby ambice,jezdit jen ven by me zase nebavilo.Jinak Market,diky za pochvalu,ale ja ho kupovala u slusnych lidi,kteri ho odkoupili z nevhodnych podminek,jen pro upresneni!Pa

Jinak mame ve staji taky plnasku,hodne prokvetlou ryzku,nemam tady bohuzel lepsi fotku,je s PP.

27.2.2008 19:44

mokasin napsal(a):

Aha, tak to se omlouvám. Nějak jsem si to tehdy špatně vyložila, když jsi ho kupovala.
Jo jo, je to už tolik let, co?

27.2.2008 20:54

marketka napsal(a):
Ahoj, to je Kolja?
Ty jsi Barča, nebo nová majitelka?

ahojky marketko, jsem nová majitelka Kolji

27.2.2008 21:23

marketka napsal(a):
Aha, tak to se omlouvám. Nějak jsem si to tehdy špatně vyložila, když jsi ho kupovala.
Jo jo, je to už tolik let, co?

Mitálek ... v dubnu 2 roky...

sadzi saj

28.2.2008 08:10
sadzi saj

jahudka napsal(a):
ahojky marketko, jsem nová majitelka Kolji

Ahoj, takže už se ti podařilo tu tvoji mlaďošku udat??

28.2.2008 09:03

vendulka napsal(a):

můj miláček Barča 5 let :-) taky bez PP i bez modrý knížky, tak tu už máme zařízenou naštěstí

28.2.2008 12:02

sadzi saj napsal(a):
Ahoj, takže už se ti podařilo tu tvoji mlaďošku udat??

sadzi saj: ahojky, neudala jsem jí ale prodala a myslím,že do dost dobrých rukou, zaslouží si to nebyl to sice koník pro mě,ale zkušenému jezdci a hlavně vhodnému bude perfektním společníkem (jak sportovním, tak kamarádským)

sadzi saj

28.2.2008 12:47
sadzi saj

jahudka napsal(a):
sadzi saj: ahojky, neudala jsem jí ale prodala a myslím,že do dost dobrých rukou, zaslouží si to nebyl to sice koník pro mě,ale zkušenému jezdci a hlavně vhodnému bude perfektním společníkem (jak sportovním, tak kamarádským)

A tohle je tvůj nový ryzáček jo

28.2.2008 13:21

sadzi saj napsal(a):

A tohle je tvůj nový ryzáček jo

jj je to moje nové torpédo

28.2.2008 13:36

vendulka napsal(a):

Tady taky Mittálek

28.2.2008 16:35

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

to je moje murinka :) Arneta z matky po Topas-8, otec Amon. znam oba rodice, bohuzel tohle je dite lasky a majitel na to kaslal takze nema ani jednostrany puvod. ale chci delat DNA at ma napsanou alespon maminku (vykonnost "T")

28.2.2008 16:37

sandimura napsal(a):
to je moje murinka :) Arneta z matky po Topas-8, otec Amon. znam oba rodice, bohuzel tohle je dite lasky a majitel na to kaslal takze nema ani jednostrany puvod. ale chci delat DNA at ma napsanou alespon maminku (vykonnost "T")

takhle skaceme :)

28.2.2008 16:38

sandimura napsal(a):
takhle skaceme :)

a hubert :)

28.2.2008 17:46

sandimura napsal(a):
a hubert :)

jo ještě mě napadlo-přidejte co spolu děláte, jestli jen rekre a nebo sportík
já bych chtěla s Koljou skákat je to malý šikulka až budu mít foto tak přidám

28.2.2008 17:55

jahudka napsal(a):
jo ještě mě napadlo-přidejte co spolu děláte, jestli jen rekre a nebo sportík
já bych chtěla s Koljou skákat je to malý šikulka až budu mít foto tak přidám

takže my rekreace, huberty a nějaký hry co snad v budoucí době či mini parkurek :-D

5.3.2008 08:16

racina napsal(a):
takže my rekreace, huberty a nějaký hry co snad v budoucí době či mini parkurek :-D

přidá se další???

5.3.2008 08:35

jahudka napsal(a):
přidá se další???

Ty jsi rikala ze mas uchylku na ryzaky? Tak ti jednoho pridam muj hrebec Tibet 3.5 roku.

5.3.2008 08:37

tibet napsal(a):
Ty jsi rikala ze mas uchylku na ryzaky? Tak ti jednoho pridam muj hrebec Tibet 3.5 roku.

On teda ma, ale plny puvod. Tady v zime

5.3.2008 08:38

tibet napsal(a):
On teda ma, ale plny puvod. Tady v zime

A tady ted na jare

5.3.2008 08:44

tibet napsal(a):
A tady ted na jare

Tak sem taky přihodím ty naše

irena bez pp prý čsp já bych spíš řekla shetland nar. 2004 otec matka neznámí

5.3.2008 08:45

sccary napsal(a):
Tak sem taky přihodím ty naše

irena bez pp prý čsp já bych spíš řekla shetland nar. 2004 otec matka neznámí

ještě jedna Iri v létě

5.3.2008 08:48

sccary napsal(a):
ještě jedna Iri v létě

Aron narozen 1995 působil v cirkuse Berousek a trošku i sportoval .....víc nevím

5.3.2008 08:48

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

No, tak moje Keruška je v podstatě taky bez PP, majitelé se na to prostě vyprdli...přitom mamča taky byla ST parkuračka..no, nevadí...je to valášek a na žádném papíru nejezdím...:))
je to můj nejmilovnjěší ořoidní tvor (ještěže to nečte ryzoň, by se urazila:)
No, letos z něho bude sedmiletý oř, kupovala jsem ho jaoo 5 letéhoo, stále neobsednutého..
dneska se věnujeme halvně rekre, vandrujeme spolu, nějaký hubert, ale chodíme u vcelku poctivě trénovat, takže nějaký ten parkurek bychom přelézt mohli...a ve westernových rychlostkách jsme na tom velmi dobře:)))

5.3.2008 08:49

sccary napsal(a):
Aron narozen 1995 působil v cirkuse Berousek a trošku i sportoval .....víc nevím

ještě jedna

5.3.2008 08:49

kukinatost napsal(a):
No, tak moje Keruška je v podstatě taky bez PP, majitelé se na to prostě vyprdli...přitom mamča taky byla ST parkuračka..no, nevadí...je to valášek a na žádném papíru nejezdím...:))
je to můj nejmilovnjěší ořoidní tvor (ještěže to nečte ryzoň, by se urazila:)
No, letos z něho bude sedmiletý oř, kupovala jsem ho jaoo 5 letéhoo, stále neobsednutého..
dneska se věnujeme halvně rekre, vandrujeme spolu, nějaký hubert, ale chodíme u vcelku poctivě trénovat, takže nějaký ten parkurek bychom přelézt mohli...a ve westernových rychlostkách jsme na tom velmi dobře:)))

jinak je to teda plňas jak vyšitý...takou ciťu aby jeden pohledal...možná i tak trošku samonasírací typ bych řekla...ale hrajeme si občas i ze země...a fakt to nese ovoce..i tenhle vykramaný plňas vandruje jenom na ohlávce:)

5.3.2008 08:50

sccary napsal(a):
ještě jedna

Apollo narozen 1995 taktéž cirkus Berousek .......

5.3.2008 08:51

sccary napsal(a):
Apollo narozen 1995 taktéž cirkus Berousek .......

a všichni tři

5.3.2008 08:51

kukinatost napsal(a):
jinak je to teda plňas jak vyšitý...takou ciťu aby jeden pohledal...možná i tak trošku samonasírací typ bych řekla...ale hrajeme si občas i ze země...a fakt to nese ovoce..i tenhle vykramaný plňas vandruje jenom na ohlávce:)

no a tady jsme extra fešní:) a fakt už dost:)

5.3.2008 08:52

sccary napsal(a):
a všichni tři

v akci

5.3.2008 08:53

kukinatost napsal(a):
no a tady jsme extra fešní:) a fakt už dost:)

krásný koník

5.3.2008 08:53

tibet napsal(a):

tibet: nádherný koník děkuji

5.3.2008 08:58

sccary napsal(a):
krásný koník

a jestli má ráda jahůdka ryzoně, tak taky jednoho vedu....ale teda s PP...:)

5.3.2008 09:02

kukinatost napsal(a):

takl a tady celá moje ryzoidní krasavica:) se na vás všechny usmívá...:) je to dobračisko od kosti:)

5.3.2008 09:05

kukinatost napsal(a):

jahudko a co ty to mas za ryzaka(cku) vys alespon rodice jen tak nebo jsou neznamy uplne a c s nim provozujete? Velmi hezke zvire

5.3.2008 09:10

kukinatost napsal(a):
takl a tady celá moje ryzoidní krasavica:) se na vás všechny usmívá...:) je to dobračisko od kosti:)

Ahoj Jani,
ta tvoje kobča se mi moc líbí. Pořád na ní koukám. Kdysi jsi psala, žes jí koupila nedaleko od vás. Kolik jí je a můžu se zeptat na cenu? Aspoň orientačně.
Tak jsem si říkala, jaké jsi měla štěstí. Když jsme sháněli ryzáka, tak jednoduché to nebylo.

5.3.2008 09:15

tibet napsal(a):
jahudko a co ty to mas za ryzaka(cku) vys alespon rodice jen tak nebo jsou neznamy uplne a c s nim provozujete? Velmi hezke zvire

No Gasula je od 2.3. 13 letou:))
Je to ořica v nejlepším věku....:) jestli chceš vědět cenu, tak ti to napíšu na mail, páč tady už nehodlám prezentovat žádné takové údaje, ale nebylo to nijak moc...vytáhle jsem paní ze svízelné situace, původně u mě měla být jenom ustájená, a pak jít někam do světa....chtěla jsem ke Kerkovi jenom poníka...
no, a pak po těch 3 měsících to už nešlo...já jsem postižená, pomalu když někomu jenom hlídám psa, už bych ho ani nevrátila...:) kámoka se vždycky směje, že každé zvíře, které jsem měla, se u mě musí dožít spokojeně důchodu:))

5.3.2008 09:27

tibet napsal(a):

tibet: děkuji je to valášek, m: po Przedswit x-68, 2086 Valet V. a o: Orlovský klusák
zatím se spolu z žíváme, protože spolu nejsme ani měsíc, ale chtěla bych s ním skákat-letos ještě asi jen hobby a příští rok ofiko, docela mu to jde, skáče nám 150cm ohradu a ještě s rezervou aby se nebouchnul lumpí

5.3.2008 09:37

jahudka napsal(a):
tibet: děkuji je to valášek, m: po Przedswit x-68, 2086 Valet V. a o: Orlovský klusák
zatím se spolu z žíváme, protože spolu nejsme ani měsíc, ale chtěla bych s ním skákat-letos ještě asi jen hobby a příští rok ofiko, docela mu to jde, skáče nám 150cm ohradu a ještě s rezervou aby se nebouchnul lumpí

jahudka. Mohu se te zeptat prosimte kolik meri KVH neprijde mi totiz moc vysoky a kolik mu je tomu memu lumpikovi je 3.5 let takze taky se z zivame, ale ja jsem si ho teda obsedala. Jak se jmenuje? Fakt hezky konik

5.3.2008 09:54

tibet napsal(a):
jahudka. Mohu se te zeptat prosimte kolik meri KVH neprijde mi totiz moc vysoky a kolik mu je tomu memu lumpikovi je 3.5 let takze taky se z zivame, ale ja jsem si ho teda obsedala. Jak se jmenuje? Fakt hezky konik

má přes 165cm, je tak akorát bude mu letos 10let a jmenuje se Kolja
díky, ten tvůj fešák je taky úžasný a jak je vysoký??? a psala jsi že má pp a po kom je???

5.3.2008 10:04

jahudka napsal(a):
má přes 165cm, je tak akorát bude mu letos 10let a jmenuje se Kolja
díky, ten tvůj fešák je taky úžasný a jak je vysoký??? a psala jsi že má pp a po kom je???

Ma 160 cm, ale jeste roste je mladounky Jeho m: Alice CT L parkur a TT sprezeni A o: 2712 Taarlo Kubista II ST drezura. S tou vyskou si myslim , ze budeme ve finale jako ty Ja rikam idealni vyska

5.3.2008 10:22

tibet napsal(a):
Ma 160 cm, ale jeste roste je mladounky Jeho m: Alice CT L parkur a TT sprezeni A o: 2712 Taarlo Kubista II ST drezura. S tou vyskou si myslim , ze budeme ve finale jako ty Ja rikam idealni vyska

fešák přesně tak ideální výška, měla jsem kobylku 152cm a byla jsem nešťastná, ale teď jsem co se týče výšky naprosto v poho

5.3.2008 10:32

jahudka napsal(a):
fešák přesně tak ideální výška, měla jsem kobylku 152cm a byla jsem nešťastná, ale teď jsem co se týče výšky naprosto v poho

On Tiba je takovy jemnejsi konik a takove ja mam rada je s nima dobra prace (jsou to takovy pera na nohach) nemam rada ty prerostle mastodonty.

5.3.2008 10:38

tibet napsal(a):
On Tiba je takovy jemnejsi konik a takove ja mam rada je s nima dobra prace (jsou to takovy pera na nohach) nemam rada ty prerostle mastodonty.

jj taky mam radši takové živější a jemnější koníky, ne žádné lenochy a taky ne moc plašany a s ideální výškou, což jsem i chtěla při koupi aby měl cca 165cm
po pravdě na barvě mi nezáleželo, jen asi spíš valacha než kobylu či hřebce, s hřebci je problém s ustájením ajn. a s koby si moc nerozumím, a tak jsem si sestavila koníka podle představ: valach, nad 165cm, nejspíš ryzák, okolo 10let, a příznivá cena, no a samozřejmě skokan no a pak jsem na fotkách uviděla Kolju, jela jsem se na něho podívat a bylo rozhodnuto

5.3.2008 10:50

jahudka napsal(a):
jj taky mam radši takové živější a jemnější koníky, ne žádné lenochy a taky ne moc plašany a s ideální výškou, což jsem i chtěla při koupi aby měl cca 165cm
po pravdě na barvě mi nezáleželo, jen asi spíš valacha než kobylu či hřebce, s hřebci je problém s ustájením ajn. a s koby si moc nerozumím, a tak jsem si sestavila koníka podle představ: valach, nad 165cm, nejspíš ryzák, okolo 10let, a příznivá cena, no a samozřejmě skokan no a pak jsem na fotkách uviděla Kolju, jela jsem se na něho podívat a bylo rozhodnuto

Ja rikam kobyly jsou naladovy mam jeste doma jednu svoji chodim s ni parkury lepe receno je to kobyla meho pritele a zaroven trenera. A sen byl vzdy hrebec , kdyz maj charakter tak jsou k nezaplaceni a Tiba je mazel a s ustajenim problem mam ho ve vlastni staji kde jeste koniky ustajuji takze parada

5.3.2008 10:51

tibet napsal(a):
Ja rikam kobyly jsou naladovy mam jeste doma jednu svoji chodim s ni parkury lepe receno je to kobyla meho pritele a zaroven trenera. A sen byl vzdy hrebec , kdyz maj charakter tak jsou k nezaplaceni a Tiba je mazel a s ustajenim problem mam ho ve vlastni staji kde jeste koniky ustajuji takze parada

Moje druha chlouba Qvinta

5.3.2008 10:52

tibet napsal(a):
Moje druha chlouba Qvinta

a jeste jedna

5.3.2008 10:54

tibet napsal(a):

tak to v tom případě je v poho, to se někdo má
no a dneska se jedeme podívat na prďolu taky bez PP

5.3.2008 10:55

tibet napsal(a):
a jeste jedna

krásná koby co skáče??

5.3.2008 10:58

jahudka napsal(a):
krásná koby co skáče??

L chystame S, ale prisla k nam ve zbydacenem stavu a psychyka byla spatna ale praci a laskou uz je to v poho. Nejvisi skok v praci s ni mam skoceny oxer 170 cm zkouseli jsme na co ma mozna vyhrabu foto od sestrenky

5.3.2008 10:59

tibet napsal(a):
L chystame S, ale prisla k nam ve zbydacenem stavu a psychyka byla spatna ale praci a laskou uz je to v poho. Nejvisi skok v praci s ni mam skoceny oxer 170 cm zkouseli jsme na co ma mozna vyhrabu foto od sestrenky

omlouvam se chyby jsou hrozny

5.3.2008 11:01

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

Taky bez PP, hucul x A 1/1
4,5 letý valášek, trošku občas "klackovatí", ale jinak je to zlato
Temperament zdědil po tatínkovi a tvrdohlavost po mamince, tudíž něco po něm chtít je práce pro vyjednavače, protože na něj zabírají jen přesvědčovací metody.
Jinak je to spíš terénní kůň, občas si něco skočí (letos se i někam chystáme), bohužel pro hromadné akce typu hubert nevhodný (nevák mezi koňma).

5.3.2008 11:06

evka napsal(a):
Taky bez PP, hucul x A 1/1
4,5 letý valášek, trošku občas "klackovatí", ale jinak je to zlato
Temperament zdědil po tatínkovi a tvrdohlavost po mamince, tudíž něco po něm chtít je práce pro vyjednavače, protože na něj zabírají jen přesvědčovací metody.
Jinak je to spíš terénní kůň, občas si něco skočí (letos se i někam chystáme), bohužel pro hromadné akce typu hubert nevhodný (nevák mezi koňma).

no tak to je teda moc dobrá 170cm no to by byla asi moje smrt -jsem tak trošku posera
jsi mi psala,že jsi od Rychnova?? tak to tam asi někde kousek bude moje Eby

5.3.2008 11:10

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

teda jahudka, jsem uchvácena oním malým prďolou, toť fešná věc...:) kolik má KVH?
tenhle ryzoid měl něco malinko přes 150 KVh, a hopal, no,nejvíce přes 170 cm něco:))

5.3.2008 11:17

kukinatost napsal(a):
teda jahudka, jsem uchvácena oním malým prďolou, toť fešná věc...:) kolik má KVH?
tenhle ryzoid měl něco malinko přes 150 KVh, a hopal, no,nejvíce přes 170 cm něco:))

no ta moje exprďola má 152cm a je to ta uprostřed ale bohužel já mam 174cm
no a poslední dobou začala vymýšlet hovadiny, jako chození po zadních a pěkné hrbáky a schovala tak pěkně hlavinku, takže kůň nikde a já na zemi

5.3.2008 11:19

kukinatost napsal(a):

jéé teď jsem si všimla,že jsi asi myslela toho poníka co se na něho pojedeme dneska podívat???
tak ten je malý cca 135cm

5.3.2008 11:20

jahudka napsal(a):
no ta moje exprďola má 152cm a je to ta uprostřed ale bohužel já mam 174cm
no a poslední dobou začala vymýšlet hovadiny, jako chození po zadních a pěkné hrbáky a schovala tak pěkně hlavinku, takže kůň nikde a já na zemi

a nevis jmeno komu jsi ji prodavala

5.3.2008 11:22

tibet napsal(a):
a nevis jmeno komu jsi ji prodavala

nevím nemám u sebe smlouvu a z hlavy si to nepamatuji, ale můžu zistit, ale nevím jestli to není blbé
měla by to být nějaké moderní pěkná stáj, mam slíbené fotky a video,tak se těším až pošlou a věřím,že je to tam pěkné

5.3.2008 11:24

jahudka napsal(a):
nevím nemám u sebe smlouvu a z hlavy si to nepamatuji, ale můžu zistit, ale nevím jestli to není blbé
měla by to být nějaké moderní pěkná stáj, mam slíbené fotky a video,tak se těším až pošlou a věřím,že je to tam pěkné

proc by to bylo blbe vzdyt naopak si je chvalila ale rychnov nad kneznou neni na morave, ale v Orlickych horach

5.3.2008 11:36

tibet napsal(a):
proc by to bylo blbe vzdyt naopak si je chvalila ale rychnov nad kneznou neni na morave, ale v Orlickych horach

ne myslela jsem blbé, že třeba nechce abych někomu říkala její jméno, no ale nevím
aha,tak to jsem trošku jinde,to jsi mě dostala,takže v tom začínám mít zmatek, jo tak jsem dohledala a majitelka je z Dolní Bečvy

5.3.2008 11:37

jahudka napsal(a):
jéé teď jsem si všimla,že jsi asi myslela toho poníka co se na něho pojedeme dneska podívat???
tak ten je malý cca 135cm

no, vidíš, to by mě trefil šlak...:) říkám, přesně tohle jsem sháněla a doma je rezavé monstrum..:)

5.3.2008 11:39

kukinatost napsal(a):
no, vidíš, to by mě trefil šlak...:) říkám, přesně tohle jsem sháněla a doma je rezavé monstrum..:)

Jani a co jsi scháněla???

5.3.2008 11:41

jahudka napsal(a):
Jani a co jsi scháněla???

Já jsem sháněla poníka, nejlépe mlaďocha a halvně neobsednutého, abyhc si ho mohla udělat jako Kerku k obrazu svému, kolem 140 cm KVh...no a doma je rezavá madam...btw jsme vždycky nesnášela ryzáky...:))))

5.3.2008 11:52

kukinatost napsal(a):
Já jsem sháněla poníka, nejlépe mlaďocha a halvně neobsednutého, abyhc si ho mohla udělat jako Kerku k obrazu svému, kolem 140 cm KVh...no a doma je rezavá madam...btw jsme vždycky nesnášela ryzáky...:))))

jéé to mi ani neříkej, já je miluji no tenhle prďola je bez pp, o: WPB myslím, a jsem na něho moc zvědavá, ale podle fotek ho už bereme, jsou mu 4 roky a jezdí na něm zatím western, a prý je hrozně hodnej
omlouvám se fotky jsem dostala od majitelky, snad jí nebude vadit,že je tu používám

5.3.2008 11:54

jahudka napsal(a):
jéé to mi ani neříkej, já je miluji no tenhle prďola je bez pp, o: WPB myslím, a jsem na něho moc zvědavá, ale podle fotek ho už bereme, jsou mu 4 roky a jezdí na něm zatím western, a prý je hrozně hodnej
omlouvám se fotky jsem dostala od majitelky, snad jí nebude vadit,že je tu používám

Ten je bozi

5.3.2008 11:59

tibet napsal(a):
Ten je bozi

viď?? no už se na něho moc těším a počkejte až ho budeme mít doma, jestli to vyjde, to pak bude fotek a ségra z něho bude asi taky nadšená, je to totiž překvápko

5.3.2008 16:17

jahudka napsal(a):
viď?? no už se na něho moc těším a počkejte až ho budeme mít doma, jestli to vyjde, to pak bude fotek a ségra z něho bude asi taky nadšená, je to totiž překvápko

Ten welšík je fakt moc pěkný. Kolik má v kohoutku?

5.3.2008 16:18

marketka napsal(a):
Ten welšík je fakt moc pěkný. Kolik má v kohoutku?

Aha,už to čtu, že má 135 cm.Asi si vážně dojdu na oční.

5.3.2008 17:58

marketka napsal(a):
Aha,už to čtu, že má 135 cm.Asi si vážně dojdu na oční.

Ten je krásný já taky chtěla strašně takovýho malýho strakáčka ..........a teďka mam 2 bělouše mohla bych se zeptat na cenu toho koníka?

5.3.2008 20:05

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

Tak snad trochu potěším - přihodím dalšího ryzoida. Taky nemá PP, je to dítě lásky. Bohužel ač byl pálen přímo pod klisnou, matku mu do průkazu nezapsali, což mě dost štve. Taky uvažuju nějaké genotesty, aby se to napravilo, maminu máme naštěstí doma. Je to škoda, je to totiž úžasná kobyla, bohužel jí původní majitel nechal v mládí zhuntovat na nohy takže se nemohla sportovně projevit. poprvé se na kolbiště dostala až v 15-letech, kdy se dala vcelku dokupy a hned z toho byla kvalifikačka na MČR dětí. To už ale nešlo lámat přes koleno, přece jenom už nebyla nejmladší a nejzdravější. Po výcvikových metodách původního jezdce jí zůstaly na památku jizvy na šlachách, nálevky a počátek kostnatění chrupavek.Zasloužila by minimálně AP (dává skvělý hříbata) a sama bývala fenomenální skokanka.
Její otec byl trakénský plemeník a otec Mamuta je také čistý trakén (bohužel nelicentovaný), takže Mamut je v podstatě částečnotrakén. Hlavně je to šílený torpédo a miluje skákání (po mamině). Jde do všeho a jak delší dobu nemá skokový trénink, trpí asi absťáky a pak mi to teda nehorázně vrací - to je pak takový fičák, že by si jeden krupnul do textilu

6.3.2008 09:01

janda napsal(a):
Tak snad trochu potěším - přihodím dalšího ryzoida. Taky nemá PP, je to dítě lásky. Bohužel ač byl pálen přímo pod klisnou, matku mu do průkazu nezapsali, což mě dost štve. Taky uvažuju nějaké genotesty, aby se to napravilo, maminu máme naštěstí doma. Je to škoda, je to totiž úžasná kobyla, bohužel jí původní majitel nechal v mládí zhuntovat na nohy takže se nemohla sportovně projevit. poprvé se na kolbiště dostala až v 15-letech, kdy se dala vcelku dokupy a hned z toho byla kvalifikačka na MČR dětí. To už ale nešlo lámat přes koleno, přece jenom už nebyla nejmladší a nejzdravější. Po výcvikových metodách původního jezdce jí zůstaly na památku jizvy na šlachách, nálevky a počátek kostnatění chrupavek.Zasloužila by minimálně AP (dává skvělý hříbata) a sama bývala fenomenální skokanka.
Její otec byl trakénský plemeník a otec Mamuta je také čistý trakén (bohužel nelicentovaný), takže Mamut je v podstatě částečnotrakén. Hlavně je to šílený torpédo a miluje skákání (po mamině). Jde do všeho a jak delší dobu nemá skokový trénink, trpí asi absťáky a pak mi to teda nehorázně vrací - to je pak takový fičák, že by si jeden krupnul do textilu

zdravím všechny, tak malého flekáčka jsme včera koupili-je prostě úžasný
dneska nám ho přivezou jinak je s 1/2 původem po taťkovi WPB, letos 4 a umí základy westernu nechtěl se moc nechat fotit

6.3.2008 11:32

jahudka napsal(a):
zdravím všechny, tak malého flekáčka jsme včera koupili-je prostě úžasný
dneska nám ho přivezou jinak je s 1/2 původem po taťkovi WPB, letos 4 a umí základy westernu nechtěl se moc nechat fotit

Ahojky prosímtě jak se jmenuje tento koník?? není to náhodou Štaflík??nebo Darwin??

6.3.2008 11:46

jolly napsal(a):
Ahojky prosímtě jak se jmenuje tento koník?? není to náhodou Štaflík??nebo Darwin??

ten poník??? tak to je Robin a říkají mu Bobešek

6.3.2008 12:08

jahudka napsal(a):
ahojky,
taky jednoho mam- nově

No tak my máme doma krásnéhohnědáka,původ je docela neobjasněný,ale nejspíš je otec:H-S Lord Thomas a matka:quater horse X arab. Je to sice absplutní mix,ale myslím že se docela vyvedl

6.3.2008 12:13

dalajlama napsal(a):

Týýý jo já mám kobylu,o kterou se stará kámoška,a vypadá úplně totožně,až na ten odznak na hlavěAž na to že ona má papíryMatka:Kosmea po Saragan a Kumaryna a otec:Miami count po Miami Springs a Wise Countess

6.3.2008 13:56

jahudka napsal(a):

A jaká byla cena flekáčka? Aspoň orientačně.

6.3.2008 14:05

marketka napsal(a):
A jaká byla cena flekáčka? Aspoň orientačně.

15tis. vč. uzdečky a zimní uplně nové deky

6.3.2008 14:38

jahudka napsal(a):

ahaa tak to je skoda, ze to neni ten co jsem myslela:D znala jsem stejneho nebo aspon hooodne podobneho:) a ty roky by sedely:) smim se zeptat odkud ho mas?popripade, kde se narodil??je moc krasnej

6.3.2008 14:41

jolly napsal(a):
ahaa tak to je skoda, ze to neni ten co jsem myslela:D znala jsem stejneho nebo aspon hooodne podobneho:) a ty roky by sedely:) smim se zeptat odkud ho mas?popripade, kde se narodil??je moc krasnej

Tak to byl super kup.

6.3.2008 15:49

marketka napsal(a):
Tak to byl super kup.

taky si říkám, bude to takovej maskot
no je kousek od Mostu a kde se narodil to ještě nevím, protože jsem průkaz drzžela v ruce asi jen 5 min, byla to rychlá koupě, přijeli jsme tam, slečna ho vyvedla ze stáje a máma jen ho viděla tak už křičela,že ho bereme no je trošku psycho, ale koník je mladý, zdraví a nezkažený a ještě vzhledově úžasný, tak proč ne a vlastně i zadarmo, myslím

7.3.2008 21:13

karolka67601 napsal(a):
No tak my máme doma krásnéhohnědáka,původ je docela neobjasněný,ale nejspíš je otec:H-S Lord Thomas a matka:quater horse X arab. Je to sice absplutní mix,ale myslím že se docela vyvedl

Tady jedna slečna s jednostranným původem po matce Na prodej!

7.3.2008 21:45

ferdice napsal(a):

tak taky jeden poloviční hafling,táta byl plemeník kinský.11 let,tedˇdoplnil stavy hafloušů u nás a zařadil se dobře do stáda.Prostě miláček a nese se jako baletka

11.3.2008 11:50

koki napsal(a):
Tady jedna slečna s jednostranným původem po matce Na prodej!

ahojky holky, tak přidám novou fotku toho našeho Robinka

11.3.2008 12:22

jahudka napsal(a):
ahojky holky, tak přidám novou fotku toho našeho Robinka

Ahoj,
a pochlub se co říkala sestra na takový dárek????

11.3.2008 13:13

markemic napsal(a):
Ahoj,
a pochlub se co říkala sestra na takový dárek????

no ségra je z něho uplně vedle už na něm dokonce jezdila, ona totiž vůbec neumí,ale začíná to zkoušet a tak jí máma vzala na vodítko na madlech a teď už nechce jinak
ona mi spadla z koby a dost ošklivě a od té doby se bojí a tak jí zase začínáme osmělovat, aby se nebála a zase začala učit, jinak co se týče práce okolo koní,tak to jí baví, pořád někde zametá a uklízí, Robinka bere na procházku na trávu, ale zatím pořád pod dozorem, no přeci jenom jí je teprve 8let

11.3.2008 13:20

jahudka napsal(a):
no ségra je z něho uplně vedle už na něm dokonce jezdila, ona totiž vůbec neumí,ale začíná to zkoušet a tak jí máma vzala na vodítko na madlech a teď už nechce jinak
ona mi spadla z koby a dost ošklivě a od té doby se bojí a tak jí zase začínáme osmělovat, aby se nebála a zase začala učit, jinak co se týče práce okolo koní,tak to jí baví, pořád někde zametá a uklízí, Robinka bere na procházku na trávu, ale zatím pořád pod dozorem, no přeci jenom jí je teprve 8let

To je stejně paráda,když má někdo takovou obětavou rodinuTa musí bejt fakt šťastnáJe nádhernej
To je pravda,ale čím dřív tím líp,jako třeba Aneta PažoudkovicTa má fakt super základ a pro mě fakt nadějný dítě(už ani ne tak dítě...)
Je to fajn,když může člověk začít koňařit tak brzo!

11.3.2008 13:37

markemic napsal(a):
To je stejně paráda,když má někdo takovou obětavou rodinuTa musí bejt fakt šťastnáJe nádhernej
To je pravda,ale čím dřív tím líp,jako třeba Aneta PažoudkovicTa má fakt super základ a pro mě fakt nadějný dítě(už ani ne tak dítě...)
Je to fajn,když může člověk začít koňařit tak brzo!

no ale pozor, my jí do ničeho nenutíme ona sama musí chtít a ne aby potom říkala,že musí, to by jí to otrávilo jako ..... a dělala by koně jen z donucení a nebo protože to chtějí rodiče

11.3.2008 13:42

jahudka napsal(a):
no ale pozor, my jí do ničeho nenutíme ona sama musí chtít a ne aby potom říkala,že musí, to by jí to otrávilo jako ..... a dělala by koně jen z donucení a nebo protože to chtějí rodiče

No jo tak to bohužel bejvá...Ale Vy nejste snad tolik potrefený závoděnímTřeba jí to chytne samotnou a pak bude teprve rodeo

11.3.2008 13:46

markemic napsal(a):
No jo tak to bohužel bejvá...Ale Vy nejste snad tolik potrefený závoděnímTřeba jí to chytne samotnou a pak bude teprve rodeo

nééé mi to máme jako hobby a miláčky, ale taky chci vyjet letos na parkur, ale vidím to asi zase jen na hobby, no a když jí to půjde, tak na podzim, by snad už mohla jet nějakého normálního Huberta a nebo něco podobného

11.3.2008 13:51

jahudka napsal(a):
nééé mi to máme jako hobby a miláčky, ale taky chci vyjet letos na parkur, ale vidím to asi zase jen na hobby, no a když jí to půjde, tak na podzim, by snad už mohla jet nějakého normálního Huberta a nebo něco podobného

Ta se holka panečku má!

12.3.2008 11:36

markemic napsal(a):
Ta se holka panečku má!

tak přidávám nové foto mého zrzounka z nedělního tréninku

12.3.2008 11:42

jahudka napsal(a):
tak přidávám nové foto mého zrzounka z nedělního tréninku

Ahojky,
už je to lepší s tím chytáním?
Markéta

12.3.2008 11:45

marketka napsal(a):
Ahojky,
už je to lepší s tím chytáním?
Markéta

ahojky, ani ne, jsem to vzdala, vždy jen otevřu vrata a on vyjde sám za nějakým jiným koněm a pak ho necháme zaparkovat se do boxu a tam už se v poho nechá chytit i vyvést no nevím, jak jinak to vyřešit, už jsem fakt zkoušela všechno

12.3.2008 18:42

jahudka napsal(a):
ahojky, ani ne, jsem to vzdala, vždy jen otevřu vrata a on vyjde sám za nějakým jiným koněm a pak ho necháme zaparkovat se do boxu a tam už se v poho nechá chytit i vyvést no nevím, jak jinak to vyřešit, už jsem fakt zkoušela všechno

Uvidíš, že to chce spoustu času. Určitě si na tebe zvykne. Jen to chce mu dát občas něco na zub, nebo ho vytáhnout jen tak, že jde na travičku atd.

13.3.2008 10:57

marketka napsal(a):
Uvidíš, že to chce spoustu času. Určitě si na tebe zvykne. Jen to chce mu dát občas něco na zub, nebo ho vytáhnout jen tak, že jde na travičku atd.

no to já dělám, jen tak ho pustím po ranči a on se prochází a pase se a nebo otravuje,že chce už jíst a do boxu, ale jakmile se dá dopoledne do výběhu,tak ho dostanu ven jedině s ostatními a nebo až večer, než se zavírají, a i když ho vylákáme,a ostatní zavřeme zpět, tak se od nich nechce hnout a utíká nám, chytit se dá jedině, když ho naženeme do boxu což vždy tak min. 1/2h trvá, no ale už to nějak moc neřeším, myslím, že se to časem zlepší, jinak je prostě suprovej koník, byli jsme 25km po kopytě na skokovým tréninku a neměl chybu

13.3.2008 11:00

jahudka napsal(a):
no to já dělám, jen tak ho pustím po ranči a on se prochází a pase se a nebo otravuje,že chce už jíst a do boxu, ale jakmile se dá dopoledne do výběhu,tak ho dostanu ven jedině s ostatními a nebo až večer, než se zavírají, a i když ho vylákáme,a ostatní zavřeme zpět, tak se od nich nechce hnout a utíká nám, chytit se dá jedině, když ho naženeme do boxu což vždy tak min. 1/2h trvá, no ale už to nějak moc neřeším, myslím, že se to časem zlepší, jinak je prostě suprovej koník, byli jsme 25km po kopytě na skokovým tréninku a neměl chybu

13.3.2008 16:02

jahudka napsal(a):

To je fajn, že z něho máš radost.
Hodně mě mrzí, že to tenkrát nevyšlo. Vím, že byl na prodej tak půlroku /s přestávkami/. Nedá se nic dělat. Holt ten náš psycho koník asi čekal na nás.

13.3.2008 16:14

marketka napsal(a):
To je fajn, že z něho máš radost.
Hodně mě mrzí, že to tenkrát nevyšlo. Vím, že byl na prodej tak půlroku /s přestávkami/. Nedá se nic dělat. Holt ten náš psycho koník asi čekal na nás.

no dokonce jsem mu začala zase dávat i oves, aby nebyl tak líná lemra néé není to tak strašné, ale když chci aby něco začal dělat, tak musí mít více energie, v pondělí to už byl měsíc, co jsem si ho přivezla, hrozně to utíká

13.3.2008 20:18

jahudka napsal(a):
no dokonce jsem mu začala zase dávat i oves, aby nebyl tak líná lemra néé není to tak strašné, ale když chci aby něco začal dělat, tak musí mít více energie, v pondělí to už byl měsíc, co jsem si ho přivezla, hrozně to utíká

Krizenec Holanskeho teplokrevnika x araba :-*************

15.3.2008 18:43

wendinkah napsal(a):
Krizenec Holanskeho teplokrevnika x araba :-*************

Majk narozen 8.5.2005 má modrý průkaz,matka a otec neznámí,prý snad
Paint horse X Velkopolský kůň,ale není to jisté koník je od takového pána polohandláka takže nevím... Ale slyšela sem že prý táta je chladnokrevník Černý Rab ale nějk tomu nevěřím

15.3.2008 18:44

ponyka napsal(a):
Majk narozen 8.5.2005 má modrý průkaz,matka a otec neznámí,prý snad
Paint horse X Velkopolský kůň,ale není to jisté koník je od takového pána polohandláka takže nevím... Ale slyšela sem že prý táta je chladnokrevník Černý Rab ale nějk tomu nevěřím

.

15.3.2008 19:05

ponyka napsal(a):
.

Jej zapomela jsem napsat ...
Orion
Otec - Oscar Agramm
matka- fally
Plemeno holanskej teplokrevnik x arab xD

20.4.2008 22:15

wendinkah napsal(a):
Jej zapomela jsem napsat ...