selenia
napsal(a):
Pro Thesis: Prosím tě mohla bys mi dát kontakt na svého dodavatele sena? Když tak pisni na můj mail: Selenia@seznam.cz díky
Dáji já kupovala seno z Mošnova ale je to už nějaký rok, prodával ho jeden soukromník a vozil mi ho až domů Snad je číslo ještě platné 603586323 Za optání nic nedáš
causinka2
napsal(a):
nevíte někdo o někom kdo by prodal v okolí Jistebníku seno?nutně sháním
čus babay, hej, ani mi nemluvte, já u mám inzeráty snad všude...myslela jsem si kdo ví jak na tom nejsem dobře se senem...a teď sjem myslela, že mě trefí, s ¨kobylou mám neskutečnou spotřebu, pomalu o dvě třetiny víc než vloni.....díkybohu za známé, tady na Ostravsku už fakt nic nikde není...max. volně ložené, ale to je mi naprd...
ještěže mi kámoš sehnal a já vydyndala něco na známých...tak mám seno minimálně do června...i když až začne tráva, začnu jim postupně ubírat, až půjdou jenom na trávu...už teď jsou jak tučci, tak se děsím, jak budou vypadat na té trávě...:)))
kukinatost
napsal(a):
čus babay, hej, ani mi nemluvte, já u mám inzeráty snad všude...myslela jsem si kdo ví jak na tom nejsem dobře se senem...a teď sjem myslela, že mě trefí, s ¨kobylou mám neskutečnou spotřebu, pomalu o dvě třetiny víc než vloni.....díkybohu za známé, tady na Ostravsku už fakt nic nikde není...max. volně ložené, ale to je mi naprd...
ještěže mi kámoš sehnal a já vydyndala něco na známých...tak mám seno minimálně do června...i když až začne tráva, začnu jim postupně ubírat, až půjdou jenom na trávu...už teď jsou jak tučci, tak se děsím, jak budou vypadat na té trávě...:)))
jani kdo má volně ložené?mě by se to šiklo právě víc než balíkované
causinka2
napsal(a):
kurec to je fakt v dupě.Budu muset ještě zkusit zavolat do Studénky Šobichové,ale jak to tady dostanu,kdyby náhodou měla nemám vůbec tušení
Já si to vždy nechávám dovést, sice litr navíc ale lepší než to vozit po dvou balících za osobákem a ještě to nakládat a takhle si tatra naloží svým ramenem a u domu zase složí.