Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2008 14:57

chema napsal(a):

ty jo! jsem si jen tak rekla ze bych mohla taky nekdy nejakou cast vytvorit, prijdu na net a zrovna tam je 127 prispevek.no to je pech.tak ja ted varim obed a uz taky poletim.moc se uz na vas vsechny tesim.

27.2.2008 14:58

chema napsal(a):
ty jo! jsem si jen tak rekla ze bych mohla taky nekdy nejakou cast vytvorit, prijdu na net a zrovna tam je 127 prispevek.no to je pech.tak ja ted varim obed a uz taky poletim.moc se uz na vas vsechny tesim.

no doufam že esi tam dojedu že už nebude po flámu a nepojedu tam zbitečně

27.2.2008 15:05

dakotka napsal(a):
no doufam že esi tam dojedu že už nebude po flámu a nepojedu tam zbitečně

Jak to?v kolik mas dorazit?Myslim ze ty 2-3 hodky posedime.

27.2.2008 15:10

chema napsal(a):
Jak to?v kolik mas dorazit?Myslim ze ty 2-3 hodky posedime.

no pokad se povede tak s domu vyjedu v pul šesté....a třinec neznám ...

27.2.2008 15:15

dakotka napsal(a):
no pokad se povede tak s domu vyjedu v pul šesté....a třinec neznám ...

V klídku nějak se to zvládne jinak bude telefonní navigace

27.2.2008 18:48

chema napsal(a):

Jsem si všimla, že jste se bavily i o Tošankách, tak vám sem taky něco fláknu a už zas mizím (btw nevím jak moc je znáte, ale než se do Tošanek přistěhovali, bylo to u nich lepší - i pro koně)

27.2.2008 20:15

strelish napsal(a):
Jsem si všimla, že jste se bavily i o Tošankách, tak vám sem taky něco fláknu a už zas mizím (btw nevím jak moc je znáte, ale než se do Tošanek přistěhovali, bylo to u nich lepší - i pro koně)

Ahojda babky chnapky jak bylo?:) bavily jste se ?:)) doufam zhe jo... pro me je dnesni den nejhorsi uplne za cely zvito muj no... neco jsme tu resily na faune nevim co ale neco jsem rekla a pry jsem nekoho pomluvila ? nevim jdu si cist vsehcno co jsem tu psala takze bude sranda no ...mam skoro vsechno zakazane je mi do breku ela se trepu a dkyz to pisu brecim ja nevim co to do mojueho tatky vjelo :( ale nemuzu to sem naspat ja uz tu vlastne nesmim psat nic :((((((((((((

27.2.2008 20:23

kaculka napsal(a):
Ahojda babky chnapky jak bylo?:) bavily jste se ?:)) doufam zhe jo... pro me je dnesni den nejhorsi uplne za cely zvito muj no... neco jsme tu resily na faune nevim co ale neco jsem rekla a pry jsem nekoho pomluvila ? nevim jdu si cist vsehcno co jsem tu psala takze bude sranda no ...mam skoro vsechno zakazane je mi do breku ela se trepu a dkyz to pisu brecim ja nevim co to do mojueho tatky vjelo :( ale nemuzu to sem naspat ja uz tu vlastne nesmim psat nic :((((((((((((

Čuste!
tak já už jsem teda doma Jinak Ingrid,doufám,že ti jel nějaký ten bus

27.2.2008 20:29

kajja napsal(a):
Čuste!

27.2.2008 20:34

strelish napsal(a):

JJ do Tošanek jsem nějakou dobu jezdila. Spíše jsem tam chodila na hodiny jízdy. O koně se tam starali perfektně.

27.2.2008 20:49

kajja napsal(a):
Čuste!

tak ja už sem doma mam poklizeno a nakrmeno du gaučingovat...jen doufam že sem holky mladasky nenaštvala sfim nekladnym přistupem mladeže ke koním ..teda ke sfím pač mam opravdu špatne zkušenosti a taky nejsem jizdarna abych na to měla podmínky a pojištěnía Haničku že nemusim Pareliho.....jinak se mi sváma pěkně sedělo a doufam že to zopaknem a klapne i ta vyjíždka..jinak vas rada všecky uvidím u mě na "ranči"

27.2.2008 21:15

pegaska pony napsal(a):
JJ do Tošanek jsem nějakou dobu jezdila. Spíše jsem tam chodila na hodiny jízdy. O koně se tam starali perfektně.

Taky jsem pro, pravidelně dávat scuka...možná se časem rozrostem a ani ty dva stoly nám nebudou stačit

27.2.2008 21:24

dakotka napsal(a):
tak ja už sem doma mam poklizeno a nakrmeno du gaučingovat...jen doufam že sem holky mladasky nenaštvala sfim nekladnym přistupem mladeže ke koním ..teda ke sfím pač mam opravdu špatne zkušenosti a taky nejsem jizdarna abych na to měla podmínky a pojištěnía Haničku že nemusim Pareliho.....jinak se mi sváma pěkně sedělo a doufam že to zopaknem a klapne i ta vyjíždka..jinak vas rada všecky uvidím u mě na "ranči"

Jani já sice nevím kolik ti je ale mě 22 a názor na určitou mládež u koní taky nemám kladný, zažila jsem asi dvě dobré a to Mirku a ještě jednu ikdyž ta druhá přes zimu nechodila, zbytek to byl děs a hrůza.A co se týče "metod" , tak ráda sleduju pár nadšenců co vykládají jaký mají krásný vztah se svým koněm a já pak vidím odpor, nechuť a vztekání koně.

27.2.2008 21:30

kajja napsal(a):
Taky jsem pro, pravidelně dávat scuka...možná se časem rozrostem a ani ty dva stoly nám nebudou stačit

Thesis tys měla taky dneska foťák že?vyšly ti nějaké fotky?kdyžtak hoď,a'ť je můžem skouknout

27.2.2008 21:31

kajja napsal(a):

Thesis: To jsi mě potěšila...
Bylo to skvělé, hold lidi od koní se hned poznají!

27.2.2008 21:31

kajja napsal(a):

Kájo co to tu hážeš za ksichty brr (myslím sebe).

Jinak se musím pochlubit, odčervení mám a dokonce na 700kg za 715kč obědnal mi něco jiného než jsem chtěla a pak jsme zjistili že je tohle lepší, má více látek na více druhů potvor, je na víc kilo a levnější. Tak jsem ještě v 8 večer šla a nacpala jsem ji to.Lupin dostal ještě Noromectin jelikož mi bylo líto ho vyhodit, jelikož skladovat do dalšího odčervení by bylo už dlouho. Příště on dostane ten Equimax gel a Shayla něco jiného.A zírám jak Lupin bere odčervení, strčím mu to na jazyk on stojí v klidu ještě otevře pusu a pak to požmoulá a polkne:-DChvíli ho držím aby byla jistota že to nevyplivne a on jde pak žrát, naprostá pohoda.Shayla dneska krapet protestovala.

27.2.2008 21:33

thesis napsal(a):

Jinak se musím pochlubit, odčervení mám a dokonce na 700kg za 715kč obědnal mi něco jiného než jsem chtěla a pak jsme zjistili že je tohle lepší, má více látek na více druhů potvor, je na víc kilo a levnější. Tak jsem ještě v 8 večer šla a nacpala jsem ji to.Lupin dostal ještě Noromectin jelikož mi bylo líto ho vyhodit, jelikož skladovat do dalšího odčervení by bylo už dlouho. Příště on dostane ten Equimax gel a Shayla něco jiného.A zírám jak Lupin bere odčervení, strčím mu to na jazyk on stojí v klidu ještě otevře pusu a pak to požmoulá a polkne:-DChvíli ho držím aby byla jistota že to nevyplivne a on jde pak žrát, naprostá pohoda.Shayla dneska krapet protestovala.

Ale jaké ksichty prosímtě....tady to blbě zkresluje..vždycky to něco s tou fotkou udělá!!!

27.2.2008 21:34

kajja napsal(a):
Ale jaké ksichty prosímtě....tady to blbě zkresluje..vždycky to něco s tou fotkou udělá!!!

se měla vyfotit sama sebe...to by teprve byly ksichty

27.2.2008 21:35

thesis napsal(a):

Fíha, Equimax za 700 bych mu asi vrátila. No, ale nějak ten veterinář vydělávat musí, že jo a proč nevyužít toho, že lidi nemaj přehled. Btw na aukru ho teď někdo nabízí zhruba za polovic, dovezený z Ameriky, kde ty odčervení jdou sehnat za směšnou cenu.

27.2.2008 21:36

kajja napsal(a):
se měla vyfotit sama sebe...to by teprve byly ksichty

teda:sem měla vyfotit.......

27.2.2008 21:37

thesis napsal(a):

NO Seiminka ta porad protestuje chlustá to všude okolo ... a polkne tak pulku z to toho ...jinak fotky jsou fajne dejte tu vice pripste prijdu aji ja a je mi jedno kdybych tam mela jit pesky tak pirjdu

27.2.2008 21:44

kajja napsal(a):

Tak tež něco hodím, nemám jich moc a první jsou mázlé jelikož jsem musela foťák nastavit na stav v místnosti.

27.2.2008 21:50

kaculka napsal(a):
NO Seiminka ta porad protestuje chlustá to všude okolo ... a polkne tak pulku z to toho ...jinak fotky jsou fajne dejte tu vice pripste prijdu aji ja a je mi jedno kdybych tam mela jit pesky tak pirjdu

Já mám fotky na přeskáču..buď Thesis a Ingrid...nebo Terka a Peťa

27.2.2008 21:53

strelish napsal(a):
Fíha, Equimax za 700 bych mu asi vrátila. No, ale nějak ten veterinář vydělávat musí, že jo a proč nevyužít toho, že lidi nemaj přehled. Btw na aukru ho teď někdo nabízí zhruba za polovic, dovezený z Ameriky, kde ty odčervení jdou sehnat za směšnou cenu.

Prej stál ještě nedávno 650 a šel nahoru. Jinak já vím že tenhle vet je dražší, jenže jemu prostě věřím.No a kupovat něco takového na aukru to bych fakt nee.Navíc sám mi řekl že je dražší než jiní veti v okolí ale on za ty peníze nejezdí po horách a dovolených ale kupuje nové vybavení. Natož jaká jsme prdel světa tak má normál ordinaci, zubní, operační a pooperační sál a navíc je celkem dost vytížený.Víš a kdysi u prvního koně jsem byla takový blb že jsem nevěděla ani že se mají odčervovat takže nyní pro změnu na nich nešetřím.Příští měsíc budu oba očkovat a vím že mě to nevyjde na jednoho 320 jako loni u jiného ale jistě víc + cesta, ale prostě si nemůžu pomoct, nechci už ke zvířatům jiného než jeho. Navíc on sám má spoustu let koně a vyzná se.Takže zaplatím sice víc ale jsem spokojená.

27.2.2008 22:04

kajja napsal(a):
Já mám fotky na přeskáču..buď Thesis a Ingrid...nebo Terka a Peťa

Tak u z jsem taky doma.musela jsem jeste vyvencit tu moji cernou lumpu.jinak sraz byl super...jen chudak ingrid tam porad asi jeste sedi.Bus ji jede az o pul 11.Uz tam rozjizdela nejake ty pivka tak kdo vi jak dojede

27.2.2008 22:07

chema napsal(a):
Tak u z jsem taky doma.musela jsem jeste vyvencit tu moji cernou lumpu.jinak sraz byl super...jen chudak ingrid tam porad asi jeste sedi.Bus ji jede az o pul 11.Uz tam rozjizdela nejake ty pivka tak kdo vi jak dojede

To je koza to mi nemohla zavolat bych pro ni dojela. Mě to už nechce vkládat fotky zas mi jede net pomalu tak až zítra.

27.2.2008 23:00

thesis napsal(a):
To je koza to mi nemohla zavolat bych pro ni dojela. Mě to už nechce vkládat fotky zas mi jede net pomalu tak až zítra.

,čuste,já před chvíli přišla:D..byly sme tam s Pétou a Inou nějak do 10:25:D,..?Ale bylo fajn co?:D No Dakotko,Ina mi říkala o tom ranchi,žes říkala že bychom mohly přijet a i tam přenocovat:D:D..bylo by to supa.)No nic fičím spinkat.) tak papa

27.2.2008 23:21

terusinka napsal(a):
,čuste,já před chvíli přišla:D..byly sme tam s Pétou a Inou nějak do 10:25:D,..?Ale bylo fajn co?:D No Dakotko,Ina mi říkala o tom ranchi,žes říkala že bychom mohly přijet a i tam přenocovat:D:D..bylo by to supa.)No nic fičím spinkat.) tak papa

babiska tak jsem právě přijela:) no trochu se mi to protáhlo:) kruca ale bylo fajně:) foto sem hodím až zítra už chcu fak spát:)

28.2.2008 07:34

santosek napsal(a):
babiska tak jsem právě přijela:) no trochu se mi to protáhlo:) kruca ale bylo fajně:) foto sem hodím až zítra už chcu fak spát:)

tož kde jste kdo?:) je nádherně, pádím jezdit a vyskoušet uzdu od Thesis:) jinak mám jen 4 ostré fotky z toho včerejška:) tak házím

28.2.2008 07:35

santosek napsal(a):
tož kde jste kdo?:) je nádherně, pádím jezdit a vyskoušet uzdu od Thesis:) jinak mám jen 4 ostré fotky z toho včerejška:) tak házím

28.2.2008 07:38

santosek napsal(a):

a ví nemám

Alčo co ta ruka

28.2.2008 07:43

santosek napsal(a):
a ví nemám

Alčo co ta ruka

jinak Hani fotka pro tebe pro představu-Sany tam sice nejde rozpoznat od krávy, ale věřím že ho najdeš, a až zmizí krávy , ...no porstor je velký:)

28.2.2008 07:45

santosek napsal(a):
jinak Hani fotka pro tebe pro představu-Sany tam sice nejde rozpoznat od krávy, ale věřím že ho najdeš, a až zmizí krávy , ...no porstor je velký:)

focené je to z balkónu

28.2.2008 09:06

chema napsal(a):

Dobré ranko Dneska jsem si kapku přispala, protože si říkám na co mám ty prázdniny že jo Sraz byl perfektní, škoda že většina se rychle rozutekla :( Příště si to musíme vynahradit

28.2.2008 09:20

pierrette napsal(a):
Dobré ranko Dneska jsem si kapku přispala, protože si říkám na co mám ty prázdniny že jo Sraz byl perfektní, škoda že většina se rychle rozutekla :( Příště si to musíme vynahradit

Jojo sraz fajn a tež mě štve že jsem musela brzo odjet, ale hold dítě nepočká. Heh ale hambáč byl dobrý

28.2.2008 09:21

thesis napsal(a):
Jojo sraz fajn a tež mě štve že jsem musela brzo odjet, ale hold dítě nepočká. Heh ale hambáč byl dobrý

A ještě něco přidám

28.2.2008 09:22

thesis napsal(a):
A ještě něco přidám

28.2.2008 09:24

thesis napsal(a):

jeezus taka tlama moje:) jinak thesis uzdecka je paradni sedi mu jak ulita:) prave jsem se vrátila z vjížďky a super:)

28.2.2008 09:25

thesis napsal(a):
A další

Mirka se vždy schovala

28.2.2008 09:26

pierrette napsal(a):

Jj bylo super. Škoda že jsem nepřinesla foťák.Musíme někdy zopakovat.

28.2.2008 09:27

santosek napsal(a):
jeezus taka tlama moje:) jinak thesis uzdecka je paradni sedi mu jak ulita:) prave jsem se vrátila z vjížďky a super:)

To je fajn, a ani se nerozjela jo? Tak to jsem ráda

A poslední foto

28.2.2008 09:27

thesis napsal(a):
Mirka se vždy schovala

Tak bodejď, se nenechám fotit!

28.2.2008 09:28

thesis napsal(a):

ČauteVčera bylo fajn,musíme zopakovat..pak jak bude tepleji..tak třeba už v nějaké "zadradě"Jinak jak to vypadá s nějakýma těma "spolužákama"??

28.2.2008 09:33

chema napsal(a):

Taky se mi setkání líbilo a mohlo být klidně delší. Třeba příště bychom se mohly setkat někde u koní. Včera jsem se asi těsně minula s Alenou, škoda, myslela jsem, že ji stihnu, ale cesty z Ostravy byly na houby a navíc co semafor, to červená.
Včera jsem konečně koupila Viki granulky, denní dávka bude pidi, ale aspoň něco. Melissa dostane trošku jen po velké zátěži, aby jí ten pupek nerostl do obludných rozměrů. Jela jsem pro granule a ohlávku pro prcka, nakonec jsem vzala ještě i vodítko a podsedlovou dečku Tatini, která byla prý nevhodný dárek - pc. 690 a nyní 300 a nepoužitá, super tlustá světle modrá a nevím, jestli Melisse nebude velká, protože je to cobka.

28.2.2008 09:35

cream napsal(a):
Taky se mi setkání líbilo a mohlo být klidně delší. Třeba příště bychom se mohly setkat někde u koní. Včera jsem se asi těsně minula s Alenou, škoda, myslela jsem, že ji stihnu, ale cesty z Ostravy byly na houby a navíc co semafor, to červená.
Včera jsem konečně koupila Viki granulky, denní dávka bude pidi, ale aspoň něco. Melissa dostane trošku jen po velké zátěži, aby jí ten pupek nerostl do obludných rozměrů. Jela jsem pro granule a ohlávku pro prcka, nakonec jsem vzala ještě i vodítko a podsedlovou dečku Tatini, která byla prý nevhodný dárek - pc. 690 a nyní 300 a nepoužitá, super tlustá světle modrá a nevím, jestli Melisse nebude velká, protože je to cobka.

Možná by bylo fajn místo spolužáků udělat nějaké stránky na ic.cz. třeba http://www.konacizbeskyd.ic.cz/ nebo tak něco. Hodit tam návštěvní knihu, kde by se daly vkládat i fotky - Mirka měla mám dojem něco takového na stránkách.

28.2.2008 09:37

cream napsal(a):

Lenčo dneska přijdu dříve.asi kolem půl jedné(pro některé z vás je to možná pozdě,ale já normálně chodím třeba na 2)Musím vyčistit pořádně třmeny...a už konečně namazat sedlo a uzděčkua už si Viki zkoušela tu ohlavku?dneska vemu foťák a fotku ji

28.2.2008 09:38

cream napsal(a):
Možná by bylo fajn místo spolužáků udělat nějaké stránky na ic.cz. třeba http://www.konacizbeskyd.ic.cz/ nebo tak něco. Hodit tam návštěvní knihu, kde by se daly vkládat i fotky - Mirka měla mám dojem něco takového na stránkách.

Heh Leni kdyby něco tak se o dečku hlásím

28.2.2008 09:38

kajja napsal(a):
Lenčo dneska přijdu dříve.asi kolem půl jedné(pro některé z vás je to možná pozdě,ale já normálně chodím třeba na 2)Musím vyčistit pořádně třmeny...a už konečně namazat sedlo a uzděčkua už si Viki zkoušela tu ohlavku?dneska vemu foťák a fotku ji

Ale zas...by bylo dobré aby s tím uměl každý..což je u mě problém

28.2.2008 09:42

kajja napsal(a):

Mě doufám ohlávky dojdou už dneska i na nový nůž se těším

28.2.2008 09:42

cream napsal(a):

Já jsem něco takového měla? Ani nevím...

28.2.2008 09:43

thesis napsal(a):
To je fajn, a ani se nerozjela jo? Tak to jsem ráda

A poslední foto

no toto ....mě radši nefotit bo vam popraskaj čočky...jo je u mě možnost spaní..jinak moje webky už maj novej kabatek.. www.chopperhorse.cz ale ještě se vychytavaj chybyčky)).............he tady sem ještě tak jak mi narostli vlásky ..blond....ale je to nějake mázlé

28.2.2008 09:44

kajja napsal(a):

Ok, pokud dečka nebude sedět, tak Ti ji, Alčo, klidně prodám za stejnou kupní cenu. Je jen trošku zboku špinavá od prachu, jak jim ležela na stole, ale je nepoužitá. Kája říkala, že je ta naše pony dečka pod sedlo trošku malá, že někde sjíždí, tak ta větší možná bude lepší, ale zas jak jsem na ni včera dala zkusmo sedlo, tak mi to připadá možná až moc.

JJ Kájo, přijď, já budu dneska k večeru asi uklízet tu "sedlovnu", protože už mě štvou ta jablka a rohlíky, o kterých nevíme, jak tam jsou dlouho, a taky ty krámy, co si tam naházel Marian, tak mi slíbil, že mi pomůže. No a starý koberec asi vyhodím a dám tam nějaký z těch stočených, co tam jsou.

28.2.2008 09:45

kajja napsal(a):

Ta dečka je nějaká taková ne? http:// www. piruch.cz/CZ/ podlozka-ctvercova-tattini-pastel/ (mezery) nejsem si jistá,sem ji pořádně nevidělaAle aspoň ta barva by mohla být stejná

28.2.2008 09:47

kajja napsal(a):
Ta dečka je nějaká taková ne? http:// www. piruch.cz/CZ/ podlozka-ctvercova-tattini-pastel/ (mezery) nejsem si jistá,sem ji pořádně nevidělaAle aspoň ta barva by mohla být stejná

Tak ona není vyloženě malá...ale mohla by být o pár centimetrů delšíTak to bude luxus..to abych se zouvala,než vlezu do sedlovnyJá vždycky myslím an to že musím vyvalit tu bednu stěma odpadkama...ale nikdy nicvždycky zapomenu

28.2.2008 09:52

kajja napsal(a):
Tak ona není vyloženě malá...ale mohla by být o pár centimetrů delšíTak to bude luxus..to abych se zouvala,než vlezu do sedlovnyJá vždycky myslím an to že musím vyvalit tu bednu stěma odpadkama...ale nikdy nicvždycky zapomenu

Hoj holky.
No tus musim zase byt na kazde fotce?
ingrid:dik za fotky, nemas i nekde vyfoceno primo ten maly vybeh s tim pristreskem?

Peti:budem vyjizdet tak kolem pul11 mozna trosku pozdeji.Venku je uzasne tak zajdem s kobylama ven a trochu jim protahnete s kacou nozky.

28.2.2008 09:53

kajja napsal(a):

uups...až teďka sem si všimla,že vás ten odkaz hodí na něco jiného...oh ta kvalita

28.2.2008 09:54

chema napsal(a):
Hoj holky.
No tus musim zase byt na kazde fotce?
ingrid:dik za fotky, nemas i nekde vyfoceno primo ten maly vybeh s tim pristreskem?

Peti:budem vyjizdet tak kolem pul11 mozna trosku pozdeji.Venku je uzasne tak zajdem s kobylama ven a trochu jim protahnete s kacou nozky.

Ingrid: tady posilam ten odkaz na tu akci jak jsme vcera povidali ze chces mimi.bude se tam i probirat co delat kdyz nemuzes otehotnet...muzes skouknout i cele stranky.Pokud te zajima Magie tak se ti budou libit.
http://wahlgrenis.cz/aktuality_akce08_trinec.htm

28.2.2008 09:57

kajja napsal(a):
uups...až teďka sem si všimla,že vás ten odkaz hodí na něco jiného...oh ta kvalita

HEEEJ HOLKY
Nevite nekdo nahodou kde se daji prat vsechny ty deky na kone?V Praze jsem to davala do pradelny konskych dek v Equiservisu ale tady???

28.2.2008 09:58

kajja napsal(a):

Jé ty jsou hezké.

Jinak já furt netuším do jaké barvy budu ladit kobylu ale nějak se mi sešly věci v tmavě modré.Takže celkem sranda Lupin je v červené, pod sedlem v černé a Shayla je v té tmavě modré a pod sedlem nic

28.2.2008 09:58

kajja napsal(a):

JJ jen se mi ten odkaz neotevřel, tak jsem to prohledávala - je to tahle:

http://www.piruch.cz/CZ/ podlozka-ctvercova-tattini-pastel/#

mezery umazat

jen tam není ten obrázek.

Bednu nevynášej, ani není kam, popelnice je věčně plná, asi to naložím do auta a vyvezu někam do popelnice do dvorku, kde bydlí rodiče od mariana atd...

28.2.2008 09:59

chema napsal(a):
HEEEJ HOLKY
Nevite nekdo nahodou kde se daji prat vsechny ty deky na kone?V Praze jsem to davala do pradelny konskych dek v Equiservisu ale tady???

Hani doma v pračce, já je tak peru.Pak pračku pustím na průplach kdyby náhodou a vyčistím ji i filtr.

28.2.2008 10:01

thesis napsal(a):
Hani doma v pračce, já je tak peru.Pak pračku pustím na průplach kdyby náhodou a vyčistím ji i filtr.

Všechno se nejlíp vypere v pračce...nevím už kdo,ale někdo i říkal že i čapsy hází do pračky

28.2.2008 10:01

cream napsal(a):
JJ jen se mi ten odkaz neotevřel, tak jsem to prohledávala - je to tahle:

http://www.piruch.cz/CZ/ podlozka-ctvercova-tattini-pastel/#

mezery umazat

jen tam není ten obrázek.

Bednu nevynášej, ani není kam, popelnice je věčně plná, asi to naložím do auta a vyvezu někam do popelnice do dvorku, kde bydlí rodiče od mariana atd...

Já peru takové věci doma ve vaně. Rodina je nadšená. Ale co...když se tam perou posr... deky od čivav a taky deky po porodu atd, tak co by tam nemohla deka od koně. Akorát pak desinfekce vany je trošku delší.

JJ, mám dojem, že jsi, Mirko, měla jsednou na estránkách nějakou návštěvku, kam mohl člověk se svým příspěvkem vložit i obrázek, ale už nevím, z jakého webu ta návštěvka byla...

28.2.2008 10:04

kajja napsal(a):
Všechno se nejlíp vypere v pračce...nevím už kdo,ale někdo i říkal že i čapsy hází do pračky

Tak chapsy myju jen vlhkým kartáčkem a pak namažu, jestli je má někdo silonové nebo co tak klidně ale kůži vyprat je sebevražda.

Ale jinač od Mirky táta sušil přilbu v mikrovlnce, teda nebo spoň tak nějak to bylo no a jeli pro novou.

28.2.2008 10:05

chema napsal(a):

Už poběžím, dám koním seno a pojedu do města. Mě by se k Shayle líbila oranžová. Na hnědákovi krásně vynikne. Nebo žlutá.

Já vždycky v Heřmankách koupím i něco navíc, paní tam mívá občas nějaké věci z komise a za dobré ceny a pak to člověka cuká a koupí už x-tou dečku atd...

Byla tam i krásná uzdečka velikosti cob, černá s bílým lemem i s otěžemi ve výprodeji z nějakého zrušeného obchodu za 470 Kč.

28.2.2008 10:10

cream napsal(a):
Už poběžím, dám koním seno a pojedu do města. Mě by se k Shayle líbila oranžová. Na hnědákovi krásně vynikne. Nebo žlutá.

Já vždycky v Heřmankách koupím i něco navíc, paní tam mívá občas nějaké věci z komise a za dobré ceny a pak to člověka cuká a koupí už x-tou dečku atd...

Byla tam i krásná uzdečka velikosti cob, černá s bílým lemem i s otěžemi ve výprodeji z nějakého zrušeného obchodu za 470 Kč.

jde videt ze jste ale jeste nevidely toho slona chemu.Mam na ni deky XXL a termodeku do pracky vazne nedam.Odpocky a tu venkovni mozna.no pritel me asi zabije.

28.2.2008 10:11

cream napsal(a):

No a co jako? Čistit věci se dá různými způsoby...

28.2.2008 10:30

chema napsal(a):

28.2.2008 10:30

chema napsal(a):
Ingrid: tady posilam ten odkaz na tu akci jak jsme vcera povidali ze chces mimi.bude se tam i probirat co delat kdyz nemuzes otehotnet...muzes skouknout i cele stranky.Pokud te zajima Magie tak se ti budou libit.
http://wahlgrenis.cz/aktuality_akce08_trinec.htm

jeeej ja bych to zas tak nerozkrikovala:)

28.2.2008 10:33

kajja napsal(a):

hani uz jdu fotit ten vybeh:)

28.2.2008 10:49

santosek napsal(a):
hani uz jdu fotit ten vybeh:)

tak jsem nafotila asi 20 fotek:) tak se omlouvám že to tady zaperu, ale je to pro Hanku, tak pochopte:)

vchod do ohrady

28.2.2008 10:50

santosek napsal(a):
tak jsem nafotila asi 20 fotek:) tak se omlouvám že to tady zaperu, ale je to pro Hanku, tak pochopte:)

vchod do ohrady

kratší stěna

28.2.2008 10:52

santosek napsal(a):
kratší stěna

pohled od vchodu na boudu

28.2.2008 10:54

santosek napsal(a):
pohled od vchodu na boudu

jak daleko je náš barák od vchodu

28.2.2008 10:56

santosek napsal(a):
jak daleko je náš barák od vchodu

bouda a sanyho prdel

28.2.2008 10:58

santosek napsal(a):
bouda a sanyho prdel

28.2.2008 11:00

santosek napsal(a):

tady mám balíky( vždy dva, jak dojdou, dovezu)

28.2.2008 11:01

santosek napsal(a):
tady mám balíky( vždy dva, jak dojdou, dovezu)

a to jsou naší ,,trhači"
tak snad z toho něco máš

28.2.2008 13:58

santosek napsal(a):
a to jsou naší ,,trhači"
tak snad z toho něco máš

Áhojda baby ...konečně doma ..hehe třinečákům už končí prázdniny co jinak Peti už maš mail :))

28.2.2008 14:58

kaculka napsal(a):
Áhojda baby ...konečně doma ..hehe třinečákům už končí prázdniny co jinak Peti už maš mail :))

Tý jo bych ju tady nepoznala

28.2.2008 15:11

kaculka napsal(a):
Tý jo bych ju tady nepoznala

dik za fotky ingrid...uz se tesim az to tam uvidim v pondeli na vlastni oci.jinak co to jsou za psi? mladi, starsi, psi nebo feny?Ja jen ze mam tu svoji mladou labradorku tak jestli se snesou.Jsem zvykla nechavat ji samotnou vsude behat.Tak snad se nebudou rvat.

28.2.2008 16:19

chema napsal(a):
dik za fotky ingrid...uz se tesim az to tam uvidim v pondeli na vlastni oci.jinak co to jsou za psi? mladi, starsi, psi nebo feny?Ja jen ze mam tu svoji mladou labradorku tak jestli se snesou.Jsem zvykla nechavat ji samotnou vsude behat.Tak snad se nebudou rvat.

..zdarvím všechny.)

28.2.2008 16:27

terusinka napsal(a):
..zdarvím všechny.)

čjést

28.2.2008 16:32

chema napsal(a):

Ahoj, dneska jsme s Hankou a kobylama byly na vyjížďce, Hanka šla pěšo, takže je hodně fotek Kukněte na http://pierrette.rajce.idnes.cz/Chema_Zlatka/ jsou tam ty "staré fotky" a dole i fotky z dneška

28.2.2008 16:32

pierrette napsal(a):
Ahoj, dneska jsme s Hankou a kobylama byly na vyjížďce, Hanka šla pěšo, takže je hodně fotek Kukněte na http://pierrette.rajce.idnes.cz/Chema_Zlatka/ jsou tam ty "staré fotky" a dole i fotky z dneška

Já a Chema

28.2.2008 16:33

pierrette napsal(a):
Já a Chema

zlato uz jsem je zkukla ale ty co byly vyfocene nastojato byly rozmaznute...da se to nejak upravit?

28.2.2008 16:36

chema napsal(a):
zlato uz jsem je zkukla ale ty co byly vyfocene nastojato byly rozmaznute...da se to nejak upravit?

S ti rozmazanim už nic nejde udělat Jak říkám, kapku zaleze slunko a foťák je naprd Ale tak aspoň že i tak je tam dost super fotek

28.2.2008 16:38

pierrette napsal(a):
S ti rozmazanim už nic nejde udělat Jak říkám, kapku zaleze slunko a foťák je naprd Ale tak aspoň že i tak je tam dost super fotek

Ne ja myslim ze ty co jsou focene na stojato maji rozmery tech na lezato tudis jsou rozmazle...nevim jestli me chapes
Mozna uz se to zmenilo...kouknu se

28.2.2008 16:38

pierrette napsal(a):

Jo vlastně ještě spousta těch fotek je v debilním formátu, v originále jsou větší, takže nejsou tam rozmazané, ale ty z dálky atd jsou rozmazané no Já ti to všechno zítra donesu na CD

28.2.2008 16:51

pierrette napsal(a):
Jo vlastně ještě spousta těch fotek je v debilním formátu, v originále jsou větší, takže nejsou tam rozmazané, ale ty z dálky atd jsou rozmazané no Já ti to všechno zítra donesu na CD

jop uz jsou v pohode.Super diky.
Hele peti myslis za bys vzala fotak i zitra kdyz bude hezky?Jirka totiz mozna pujde z prace uz ve 12 tak by jsme tam zajeli vsichni a pojezdili na louce a sli se zase projit.Von by chtel taky nejake hezke fotky vis..

28.2.2008 16:57

chema napsal(a):
jop uz jsou v pohode.Super diky.
Hele peti myslis za bys vzala fotak i zitra kdyz bude hezky?Jirka totiz mozna pujde z prace uz ve 12 tak by jsme tam zajeli vsichni a pojezdili na louce a sli se zase projit.Von by chtel taky nejake hezke fotky vis..

Jo určitě ho můžu vzít, nabiju baterku a dobre Fotek není nikdy dost No nic, já mizim, tak se tu zatím mějte... ( i když tu asi nikdo jiný není )

28.2.2008 17:01

pierrette napsal(a):
Jo určitě ho můžu vzít, nabiju baterku a dobre Fotek není nikdy dost No nic, já mizim, tak se tu zatím mějte... ( i když tu asi nikdo jiný není )

hh jo já

28.2.2008 17:35

kaculka napsal(a):
hh jo já

,zdravím )).Já Vám tu hodím pár fotek z dnešní vyjíždky:))

28.2.2008 17:36

terusinka napsal(a):
,zdravím )).Já Vám tu hodím pár fotek z dnešní vyjíždky:))

:D

28.2.2008 17:43

terusinka napsal(a):
:D

..přes příkopu:D

28.2.2008 17:47

terusinka napsal(a):
..přes příkopu:D

Váleníčko po ježdění:D

28.2.2008 17:50

terusinka napsal(a):
Váleníčko po ježdění:D

a se Stazkou:D

28.2.2008 18:22

terusinka napsal(a):
a se Stazkou:D

tu nikdo není?Newa i tak tu dám ještě pár fotek:D..

28.2.2008 18:23

terusinka napsal(a):
tu nikdo není?Newa i tak tu dám ještě pár fotek:D..

,ta samá fotka po úpravě

28.2.2008 18:41

terusinka napsal(a):
,ta samá fotka po úpravě

Zdravím,Teruš pěkné fotky,si toho dneska stihla teda hodně
Tak dneska sem viděla,jak umí být lidi nezodpovědníProstě čekám na taťku až mě vyzvedne po práci a najednou jede kolem chlap na té čtyřkolce->bez jakékoliv přilby..ale o to nic..přejede kolem mě a měl prostě před sebou malého kluka..nebylo mu víc jak tři roky!!!Samozřejmě ho měla ochránit jenom čepka!My tam máme takovou hrozně nepřehlednou zatáčku....jel směrem k ní..je to hrůza..starý chlap a´t se stříská,to je jeho problém ,má vlastní rozum..ale to dětsko!!!!
Dávám foto z dnešního ježdění

28.2.2008 18:51

kajja napsal(a):
Zdravím,Teruš pěkné fotky,si toho dneska stihla teda hodně
Tak dneska sem viděla,jak umí být lidi nezodpovědníProstě čekám na taťku až mě vyzvedne po práci a najednou jede kolem chlap na té čtyřkolce->bez jakékoliv přilby..ale o to nic..přejede kolem mě a měl prostě před sebou malého kluka..nebylo mu víc jak tři roky!!!Samozřejmě ho měla ochránit jenom čepka!My tam máme takovou hrozně nepřehlednou zatáčku....jel směrem k ní..je to hrůza..starý chlap a´t se stříská,to je jeho problém ,má vlastní rozum..ale to dětsko!!!!
Dávám foto z dnešního ježdění

Pro Thesis:
Mám ji jenom se sedlem...
podbřišníku si nevšímejte..mám v plánu ho odchlupit

28.2.2008 18:51

kajja napsal(a):
Pro Thesis:

28.2.2008 18:59

kajja napsal(a):
Pro Thesis:

Tak to hodně štěstí. Až ho odchlupíš, dej mi vědět. Já jsem prodávala asi třikrát použitý, teda skoro nový podbřišník, protože jsem ho měla s jiným sedlem a sedlo prodala a potřebovala jsem delší. No odchlupovala jsem jako divá a stejně výsledek byla pořád bílo - černá barva.

Tak mi pak paní z Hermexu volala, že se ten chlupatý podbřišník už prodal a že ho bude nosit taky světlý ponďa.

28.2.2008 19:01

cream napsal(a):
Tak to hodně štěstí. Až ho odchlupíš, dej mi vědět. Já jsem prodávala asi třikrát použitý, teda skoro nový podbřišník, protože jsem ho měla s jiným sedlem a sedlo prodala a potřebovala jsem delší. No odchlupovala jsem jako divá a stejně výsledek byla pořád bílo - černá barva.

Tak mi pak paní z Hermexu volala, že se ten chlupatý podbřišník už prodal a že ho bude nosit taky světlý ponďa.

A dneska vám to všem moc slušelo. Chema je nádherná a ta druhá - to je Zlatka? Jsou si hodně podobné.
Terko, to byl teda skok, musíš to někdy naučit naši Melissu, ona se přes příkopy musí hoodně nutit.

28.2.2008 19:04

chema napsal(a):

Prodám klasickou černou Kentaur pony dečku. Je hezká, neponičená. Za 200Kč. Mel má tu bordó, tak je nám zbytečná a akorát tam chuděrka visí.

28.2.2008 19:04

kajja napsal(a):

Jé super je krásná, ale řeknu vám ještěže není růžová

28.2.2008 19:15

cream napsal(a):
Prodám klasickou černou Kentaur pony dečku. Je hezká, neponičená. Za 200Kč. Mel má tu bordó, tak je nám zbytečná a akorát tam chuděrka visí.

Jo ona je tam..když se podíváte na tu fotku jak tam je sedlo tak úplně v pravo..takový černý flekto je ona..kdyžatk ji fotku a dám ji sem;-)

28.2.2008 19:18

kajja napsal(a):
Jo ona je tam..když se podíváte na tu fotku jak tam je sedlo tak úplně v pravo..takový černý flekto je ona..kdyžatk ji fotku a dám ji sem;-)

,jo Kajo,dej tu fotku,ja o te decce uvazuji.D

28.2.2008 19:31

terusinka napsal(a):
,jo Kajo,dej tu fotku,ja o te decce uvazuji.D

Já ji musím nejdřív vyfotit...ale tak je celá černá vykrojená...

28.2.2008 19:35

kajja napsal(a):
Já ji musím nejdřív vyfotit...ale tak je celá černá vykrojená...

Doufám,že Lence nebude vadit,když se za ni pochlubím...
Viktorka má novou ohlávku

28.2.2008 19:39

kajja napsal(a):

,krásná ,a Viki taky,někdy ji musím vidět naživo:D

28.2.2008 19:43

kajja napsal(a):

Škoda, že není fotka z boku, takhle ta ohlávka moc nevynikne, ještě jak se tu ty fotky zdeformují.

28.2.2008 19:56

cream napsal(a):
Škoda, že není fotka z boku, takhle ta ohlávka moc nevynikne, ještě jak se tu ty fotky zdeformují.

Terka taky jumper

28.2.2008 19:57

kaculka napsal(a):
Terka taky jumper

28.2.2008 20:32

terusinka napsal(a):

NUDA ...............tady tedkom stoji box od seimi

28.2.2008 20:35

terusinka napsal(a):

,babky,mám nové fotky na stránkách,kdo chcete ,koukněte http://www .oblibeniponici.estranky.cz/clanky/nezarazene /vyjizdka-unor ..fičím čusík

ingrid0santos

28.2.2008 21:09
ingrid0santos

terusinka napsal(a):
,babky,mám nové fotky na stránkách,kdo chcete ,koukněte http://www .oblibeniponici.estranky.cz/clanky/nezarazene /vyjizdka-unor ..fičím čusík

Hanka: nene neboj se o psa, Sára-vlčák-se vojí a za polt by nešla, snaší se dobře, a Brixa-baset je suprová a vychovaná, taky se snáší s ostatními psy výborně

29.2.2008 12:28

ingrid0santos napsal(a):
Hanka: nene neboj se o psa, Sára-vlčák-se vojí a za polt by nešla, snaší se dobře, a Brixa-baset je suprová a vychovaná, taky se snáší s ostatními psy výborně

Včera jsme s Kájou poníky provětrali. Já si poprvé letos mírně zaskákala, ale jenom tak na zkoušku. Uvidíme, ale ráda bych pod někým trénovala.

Kája: Vyšly fotky?

29.2.2008 12:54

pegaska pony napsal(a):
Včera jsme s Kájou poníky provětrali. Já si poprvé letos mírně zaskákala, ale jenom tak na zkoušku. Uvidíme, ale ráda bych pod někým trénovala.

Kája: Vyšly fotky?

Nazdárek holky, dneska to tu nějak nejede.Mě furt nedošel balík kde jsou mimo jiné ohlávky. No mají na to 7 prac. dní tak do úterka by to tu mělo být - doufám.

Jo kdy já naposled něco skákala, to bylo asi v agricoopu, když nepočítám jak mi koncem léta Lupin předvedl bez sedla že si taky umí vyhodit

29.2.2008 13:10

thesis napsal(a):
Nazdárek holky, dneska to tu nějak nejede.Mě furt nedošel balík kde jsou mimo jiné ohlávky. No mají na to 7 prac. dní tak do úterka by to tu mělo být - doufám.

Jo kdy já naposled něco skákala, to bylo asi v agricoopu, když nepočítám jak mi koncem léta Lupin předvedl bez sedla že si taky umí vyhodit

ahojte takcjsem ve skole a nuda :D...male uz mame volno nastesti ...co se bavite kdy jste skakali?:D ja dneska sï idu delat drezurni ulohy ...bože nebavi me to :Da zajtra si postavim parkur podobny jak na lcienci tak si budu trenovat :D...

29.2.2008 15:46

kaculka napsal(a):
ahojte takcjsem ve skole a nuda :D...male uz mame volno nastesti ...co se bavite kdy jste skakali?:D ja dneska sï idu delat drezurni ulohy ...bože nebavi me to :Da zajtra si postavim parkur podobny jak na lcienci tak si budu trenovat :D...

tu to nějak upadájdu založit další!

Pro Mirku:jj,nějaké foto vyšlo..něco možná hodím na net

Přidejte reakci

Přidat smajlík