nicynka
napsal(a):
...KDo tu má baloonek pro koniky dejte sem fotky jak snim vyvádí:)
Balón? To je něco pro Saxíka
cheyenne
napsal(a):
Balón? To je něco pro Saxíka
on na něj dělá hrozný atentáty
nicynka
napsal(a):
on na něj dělá hrozný atentáty
joöoo co on s tím dělá za poozy tahle vypadá jak z časopisu
nicynka
napsal(a):
joöoo co on s tím dělá za poozy tahle vypadá jak z časopisu
To zase dělá ze sebe tuleňa
Uživatel s deaktivovaným účtem

nicynka
napsal(a):
Mončo, to máš spešl pro koně nebo nějaký obyč?
nicynka
napsal(a):
už se naučil do něk kousnou a nosit si ho:D

napsal(a):
Mončo, to máš spešl pro koně nebo nějaký obyč?
Můj koník měl v boxe ten zelený, ale to ucho zdemoloval za první noc . Teď už je na pastevním ustájení, ale stejně pořád kutím co jim do ohrady dát. Aby to něco vydrželo!
nicynka
napsal(a):
už se naučil do něk kousnou a nosit si ho:D
Ten je spešl prom koně koupila jsem si ho na netu je z něj upé hotovej a štastnej no neudelejte koni radost za 800kč
nicynka
napsal(a):
zkus jim treva pneumatiku to jsem teda videla...:-)nebo naplnit PET flasku vodou bo pískem...
Jako taky jsem se bála že to neprezije ale vydržel a je z něj plno radosti:-D tak at to nezakriknu...v buxe to mel prideny na karabine ale urval to i s karabinou tak to dostava do výběhu tam se líp vyblbne..:)

nicynka
napsal(a):
zkus jim treva pneumatiku to jsem teda videla...:-)nebo naplnit PET flasku vodou bo pískem...
Pneu tam mají, včera ji prcek dostal na zadek a ani nehl brvou. Jinak miluje nosit kýble v hubě, pak vytahovat hadici z vany když napouštím vodu taková hračička. A ještě mají ovocné větve na okusování, různé kousky dřeva na okusování, balík sena... a pet flašku včera pošlapal a šel pryč Tak mě napadlo že kámoška prodala koně a ten balonek s tím prokouslým uchem u ní určitě zůstal, tak to by se mu mohlo líbit!
napsal(a):
Pneu tam mají, včera ji prcek dostal na zadek a ani nehl brvou. Jinak miluje nosit kýble v hubě, pak vytahovat hadici z vany když napouštím vodu taková hračička. A ještě mají ovocné větve na okusování, různé kousky dřeva na okusování, balík sena... a pet flašku včera pošlapal a šel pryč Tak mě napadlo že kámoška prodala koně a ten balonek s tím prokouslým uchem u ní určitě zůstal, tak to by se mu mohlo líbit!
Joo to urcite a tedka jsem premyslela ze koupim ten velkej gymnastickej balon tak uvidim no neni to zase tak drahé jsem zvedava co na to reknezkus ten balon ten je supr

nicynka
napsal(a):
nemas icq?
Nene, nemám
Balon si vyptám, pokusím se. Kámoška si koupila obyčejný kulatý za 40 Kč u vietnamců a vydržel dlouho
napsal(a):
Nene, nemám
Balon si vyptám, pokusím se. Kámoška si koupila obyčejný kulatý za 40 Kč u vietnamců a vydržel dlouho
och...:Dno ja jsem myslela ze to jeho bombardování neprezije obyc balon:Dno i to je moznost nevadíí...potom semka dam fotky toho gymbalu:Dto jsem zvedava

nicynka
napsal(a):
och...:Dno ja jsem myslela ze to jeho bombardování neprezije obyc balon:Dno i to je moznost nevadíí...potom semka dam fotky toho gymbalu:Dto jsem zvedava
Tak věřím že tenhle vydrží dlouho ne-li pořád. Tak na fotky se budu těšit! Missty je krasavec.

nicynka
napsal(a):
Jooo děkujíííí..:)a ty jsi odkud??
Kousek od Opavy, SM.
nicynka
napsal(a):
Tak mě nějaký děcka hodiny do ohrady takový měký banól..a to bylo nazábavy pro toho mého prďolu..nikdo už se o něj nepřihlásil tak mu doteď leží v ohradě.. Asik dva týdny si s tím lítal bo ohradě a dělal kraviny a teď tam někde leží a on si ho už ani nevšimne dokonce už za ním ani nejde když ho někdo někam hodí... nějak ho to omrzelo..naštěstím mě to nestálo ani korunu takže mě to ani nevadí a když se o něj nikdo nehlásí tak proč ne že.
nicynka
napsal(a):
Tak já mu ho nedavam pořád aby ho to neomrzelo:-Dtakze kazdy setkani s balonem je vtipny