Kdo má baloonek pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2008 10:52

...KDo tu má baloonek pro koniky dejte sem fotky jak snim vyvádí:)

28.2.2008 10:56

nicynka napsal(a):

Balón? To je něco pro Saxíka

28.2.2008 10:57

cheyenne napsal(a):

Zakousnout!!!

cheyenne napsal(a):

on na něj dělá hrozný atentáty

cheyenne napsal(a):
Zakousnout!!!

Nebo fotbááál

28.2.2008 10:58

nicynka napsal(a):
on na něj dělá hrozný atentáty

joöoo co on s tím dělá za poozy tahle vypadá jak z časopisu

28.2.2008 10:58

nicynka napsal(a):
joöoo co on s tím dělá za poozy tahle vypadá jak z časopisu

To zase dělá ze sebe tuleňa

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2008 10:59

nicynka napsal(a):

Mončo, to máš spešl pro koně nebo nějaký obyč?

28.2.2008 10:59

nicynka napsal(a):

už se naučil do něk kousnou a nosit si ho:D

28.2.2008 11:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mončo, to máš spešl pro koně nebo nějaký obyč?

Můj koník měl v boxe ten zelený, ale to ucho zdemoloval za první noc . Teď už je na pastevním ustájení, ale stejně pořád kutím co jim do ohrady dát. Aby to něco vydrželo!

28.2.2008 11:00

nicynka napsal(a):
už se naučil do něk kousnou a nosit si ho:D

Ten je spešl prom koně koupila jsem si ho na netu je z něj upé hotovej a štastnej no neudelejte koni radost za 800kč

28.2.2008 11:01

nicynka napsal(a):
Ten je spešl prom koně koupila jsem si ho na netu je z něj upé hotovej a štastnej no neudelejte koni radost za 800kč

zkus jim treva pneumatiku to jsem teda videla...:-)nebo naplnit PET flasku vodou bo pískem...

28.2.2008 11:03

nicynka napsal(a):
zkus jim treva pneumatiku to jsem teda videla...:-)nebo naplnit PET flasku vodou bo pískem...

Jako taky jsem se bála že to neprezije ale vydržel a je z něj plno radosti:-D tak at to nezakriknu...v buxe to mel prideny na karabine ale urval to i s karabinou tak to dostava do výběhu tam se líp vyblbne..:)

28.2.2008 11:04

nicynka napsal(a):

Pneu tam mají, včera ji prcek dostal na zadek a ani nehl brvou. Jinak miluje nosit kýble v hubě, pak vytahovat hadici z vany když napouštím vodu taková hračička. A ještě mají ovocné větve na okusování, různé kousky dřeva na okusování, balík sena... a pet flašku včera pošlapal a šel pryč Tak mě napadlo že kámoška prodala koně a ten balonek s tím prokouslým uchem u ní určitě zůstal, tak to by se mu mohlo líbit!

28.2.2008 11:08

Pneu tam mají, včera ji prcek dostal na zadek a ani nehl brvou. Jinak miluje nosit kýble v hubě, pak vytahovat hadici z vany když napouštím vodu taková hračička. A ještě mají ovocné větve na okusování, různé kousky dřeva na okusování, balík sena... a pet flašku včera pošlapal a šel pryč Tak mě napadlo že kámoška prodala koně a ten balonek s tím prokouslým uchem u ní určitě zůstal, tak to by se mu mohlo líbit!

Joo to urcite a tedka jsem premyslela ze koupim ten velkej gymnastickej balon tak uvidim no neni to zase tak drahé jsem zvedava co na to reknezkus ten balon ten je supr

28.2.2008 11:09

nicynka napsal(a):
Joo to urcite a tedka jsem premyslela ze koupim ten velkej gymnastickej balon tak uvidim no neni to zase tak drahé jsem zvedava co na to reknezkus ten balon ten je supr

nemas icq?

28.2.2008 11:10

nicynka napsal(a):
nemas icq?

Nene, nemám
Balon si vyptám, pokusím se. Kámoška si koupila obyčejný kulatý za 40 Kč u vietnamců a vydržel dlouho

28.2.2008 11:13

Nene, nemám
Balon si vyptám, pokusím se. Kámoška si koupila obyčejný kulatý za 40 Kč u vietnamců a vydržel dlouho

och...:Dno ja jsem myslela ze to jeho bombardování neprezije obyc balon:Dno i to je moznost nevadíí...potom semka dam fotky toho gymbalu:Dto jsem zvedava

28.2.2008 11:22

nicynka napsal(a):
och...:Dno ja jsem myslela ze to jeho bombardování neprezije obyc balon:Dno i to je moznost nevadíí...potom semka dam fotky toho gymbalu:Dto jsem zvedava

Tak věřím že tenhle vydrží dlouho ne-li pořád. Tak na fotky se budu těšit! Missty je krasavec.

28.2.2008 11:23

Tak věřím že tenhle vydrží dlouho ne-li pořád. Tak na fotky se budu těšit! Missty je krasavec.

Jooo děkujíííí..:)a ty jsi odkud??

28.2.2008 11:26

nicynka napsal(a):
Jooo děkujíííí..:)a ty jsi odkud??

Kousek od Opavy, SM.

28.2.2008 15:13

nicynka napsal(a):

Tak mě nějaký děcka hodiny do ohrady takový měký banól..a to bylo nazábavy pro toho mého prďolu..nikdo už se o něj nepřihlásil tak mu doteď leží v ohradě.. Asik dva týdny si s tím lítal bo ohradě a dělal kraviny a teď tam někde leží a on si ho už ani nevšimne dokonce už za ním ani nejde když ho někdo někam hodí... nějak ho to omrzelo..naštěstím mě to nestálo ani korunu takže mě to ani nevadí a když se o něj nikdo nehlásí tak proč ne že.

29.2.2008 14:17

nicynka napsal(a):

Tak já mu ho nedavam pořád aby ho to neomrzelo:-Dtakze kazdy setkani s balonem je vtipny

Přidejte reakci

Přidat smajlík