Tak drahoušové...já jsem si včera užila posledního krásnéjho počasí mega vyjížďkou, a dorazila i Kája před dlouhým zarachem, tak se aspoň vyvenčili oba ořové-..:) Pokud dneska nebude pršet, hopnem s Kerušákem zase popracovat na jízdárnu, ale zase jenom tak lajt..:)
No, včera jsem ještě jak zběsilá natírala stáj, páč mi dneska přijodu zvětšit zadní převis, nahodí rynny a okapy a ještě celý spodek a prahy oplechujou, aby mi to déle vydrželo.,..
snad si dorazí nějakcí lidi por hnůj a v sobotu mi dovalí seno..
v neděli mám v plánuvyjížďku s tou kámoškou, co mká ty jezdecké potřeby...tak a už znáte moje lány na weekend, mám pár nových foteček, tak vám je sem hodím..a v lepší kvalitě na ***, ať semůžte posmát těm výrazům..:) jsem miss fotogenično
tady jsem se skoro kompletním zvěřincem, akorát rybičky a oposumu na rameni nemám:)
kukinatost
napsal(a):
Tak drahoušové...já jsem si včera užila posledního krásnéjho počasí mega vyjížďkou, a dorazila i Kája před dlouhým zarachem, tak se aspoň vyvenčili oba ořové-..:) Pokud dneska nebude pršet, hopnem s Kerušákem zase popracovat na jízdárnu, ale zase jenom tak lajt..:)
No, včera jsem ještě jak zběsilá natírala stáj, páč mi dneska přijodu zvětšit zadní převis, nahodí rynny a okapy a ještě celý spodek a prahy oplechujou, aby mi to déle vydrželo.,..
v neděli mám v plánuvyjížďku s tou kámoškou, co mká ty jezdecké potřeby...tak a už znáte moje lány na weekend, mám pár nových foteček, tak vám je sem hodím..a v lepší kvalitě na ***, ať semůžte posmát těm výrazům..:) jsem miss fotogenično
tady jsem se skoro kompletním zvěřincem, akorát rybičky a oposumu na rameni nemám:)
Hoj koukám měli jste vážně fešně:) no já SAbuláka včera neviděla, máme ještě tu akci v kině tak běhám z práce rovnou na brigádu, dnes si musí vzít dovču a pujdu po 12 aby stihla šediváčka...o víkendu ho chci zkusit vzít pod sedlo a otestovat lečbu...ale když ho vidím jak občas prdánkuje v ohradě tak už je mu dobřeráno jsem Vám nafotila Tedíkův nový domov a moji krásnou zahrádku:)
kukinatost
napsal(a):
a Kukin si při vyklízení té starší chatky, kteoru teď jsme likvidovali, páč bude nová - budu mít krásnou sedlovnu - vlastně hodně podobná té, jak je fotbálek, tak si při jejím úklidu, kdy mohutně nasistoval našel panenku a to ej teď jeho přísaha - bez mimina ani ránu...akortá ho furt smyká na hlavu..a stačí ho trochu podráždit a miminko nemá hlavu, za chvilku je bez ruky a tak to pokračuje..ještěže to jde nasadit zpátky, určo by těžce nesl, že o něho přišel..:)
kukinatost
napsal(a):
ja jsem silene nervozni! za chvili utikam za konickem a budu cekat na vetku gynekolozku :) budeme delat sono kvuli pripousteni! drzte palec
kukinatost
napsal(a):
a Kukin si při vyklízení té starší chatky, kteoru teď jsme likvidovali, páč bude nová - budu mít krásnou sedlovnu - vlastně hodně podobná té, jak je fotbálek, tak si při jejím úklidu, kdy mohutně nasistoval našel panenku a to ej teď jeho přísaha - bez mimina ani ránu...akortá ho furt smyká na hlavu..a stačí ho trochu podráždit a miminko nemá hlavu, za chvilku je bez ruky a tak to pokračuje..ještěže to jde nasadit zpátky, určo by těžce nesl, že o něho přišel..:)
Teda Klaruško, ten hyacint je boží...vidím, že máme něco společné, já jem tež uchyl na kvítka v květináči...:))
a myslím, že Sabulák po tak dlouhém v podstatě nicnedělání to sedlo irčo uvítá, kdž je to takový otravec vyžadující práci:)))myslím, že si noha určitě odpočinula a když začnete něžně a pomalinku, čemuž u tebe věřím, bude to ok.)
a teď sledujte ten výraz na rozkaz: "Kuki, dej miminko":))))
Vidíte ten pohled agresora....?:))))
sandimura
napsal(a):
ja jsem silene nervozni! za chvili utikam za konickem a budu cekat na vetku gynekolozku :) budeme delat sono kvuli pripousteni! drzte palec
určitě palec podržíme...
No já jsem janucho dřív na kytičky moc nebyla neměla jsem čas, ale jak bude nvoý byteček, chci ho mít krásný tak pomalu dělám zásoby džungle, jak jsem psala ty kytičky mi udělali větší radost než ty hadry...a mimochodem ten hyacint brutálně voní a vytáh se mi za pár dní snad o 5 cm.a stál mě asi 15,- v OBI, přemýšlím ještě o jednom
A co ti dva byla na vyjíždce hodní:)
klawdie
napsal(a):
určitě palec podržíme...
No já jsem janucho dřív na kytičky moc nebyla neměla jsem čas, ale jak bude nvoý byteček, chci ho mít krásný tak pomalu dělám zásoby džungle, jak jsem psala ty kytičky mi udělali větší radost než ty hadry...a mimochodem ten hyacint brutálně voní a vytáh se mi za pár dní snad o 5 cm.a stál mě asi 15,- v OBI, přemýšlím ještě o jednom
A co ti dva byla na vyjíždce hodní:)
che, smraďoši byli naprosto úžasní...:) Kája je vždycky vysmátá, jak dje poznat, že Gasina byla venku se mnou...no, po Lukim vždycky zkouší, co si může dovolit, tak já jí to brzo z hlavy vymluvím:)))
Je to neskutečně chytrá opica, fakt profesorka...:))Keruška mile překvpail, ze začátku šlapal krásně, nikam netáhnul...akorát po prá cvalovkách už se nahřál, tak sjme cval omzili, páč už to tak pohodlé nebylo..tak uvidíme, jak bude šlapat dneska na písku..
Jinak taky držím palce na to sono, snad tobude ok:))
akorát mě k šílenství přivádí Kerkovo línání...nemusím obědvat, páč kolik sežeru těch chlupů, to je humus..:)
kukinatost
napsal(a):
che, smraďoši byli naprosto úžasní...:) Kája je vždycky vysmátá, jak dje poznat, že Gasina byla venku se mnou...no, po Lukim vždycky zkouší, co si může dovolit, tak já jí to brzo z hlavy vymluvím:)))
Je to neskutečně chytrá opica, fakt profesorka...:))Keruška mile překvpail, ze začátku šlapal krásně, nikam netáhnul...akorát po prá cvalovkách už se nahřál, tak sjme cval omzili, páč už to tak pohodlé nebylo..tak uvidíme, jak bude šlapat dneska na písku..
akorát mě k šílenství přivádí Kerkovo línání...nemusím obědvat, páč kolik sežeru těch chlupů, to je humus..:)
Chi, Janulka se nám nějak rozvykládala po ránu Ten pátek by mohl být častěji, fakt, že jo :-) Já jsem si to včera s Honzíkem taky užila, jste mi tím skákáním nadělali takové chutě, že jsem si taky hupsla
Ale jen tak mini křížek s klusu na kruhu. A bylo to fajn, moc fajn
Dneska musím spěchat domů a nachystat bydleníčko Oskárkovi, takže Honzuloid bude mít volno....Holky já se táááák moc těším
kukinatost
napsal(a):
Zdárek párek kašpárek
lanika
napsal(a):
Chi, Janulka se nám nějak rozvykládala po ránu Ten pátek by mohl být častěji, fakt, že jo :-) Já jsem si to včera s Honzíkem taky užila, jste mi tím skákáním nadělali takové chutě, že jsem si taky hupsla
Ale jen tak mini křížek s klusu na kruhu. A bylo to fajn, moc fajn
Dneska musím spěchat domů a nachystat bydleníčko Oskárkovi, takže Honzuloid bude mít volno....Holky já se táááák moc těším
Zdar lenico, to nám to tu hezky přibývá...já vám sem hodím ten náš novej bejvák, popravdě ho ani nemám kam dát tak takhle musí provizorně...
luciusl
napsal(a):
Zdárek párek kašpárek
Teda Lucy konečně tě vidím v těch noých rajtkách jsou boží
luciusl
napsal(a):
Zdárek párek kašpárek
Hele, to musíš být sladěná i na lonžování Achoj Luli......Mám taky oranžovou vestičku. Ta by se ti hodila, že?
klawdie
napsal(a):
Teda Lucy konečně tě vidím v těch noých rajtkách jsou boží
tady mátlák pozoval...
Lucy jak se máš co ty tvoje děti černý
lanika
napsal(a):
Hele, to musíš být sladěná i na lonžování Achoj Luli......Mám taky oranžovou vestičku. Ta by se ti hodila, že?
tady na porovnání stříbrná bývalá klec fakt rozdílll
je to tu hlavně pro morčoida Evulu a "tuconásčte"
luciusl
napsal(a):
Klári, domeček boží A Rozleťák je frajer....Moc mu to sluší
včera jsme trochu i zlobili, ale pak už to šlo....
kukinatost
napsal(a):
Ahojky holky...
Já to tu včera nějak nezvládla... V práci byl relativní klídek,tak snad to tak bude i dnes...jen kdyby mě nečekal ten víkend I když má být nic moc počasí,tak mi to snad nebude tak líto,že jsem tam...
Jani,mně je občas smutno,že jezdím sama... I Molča by možná uvítala koňospolusouputníka Ale výjimečně se stane,že potkáme oddílové koně v lese,tak se na chvilku přidáme...
Klári,nechceš taky vteřiňák??Bude Sabula na tebe hodný? Kdybyste měli o víkendu chvilenku,přijeďte se za mnou podívat
A pro Danny
lanika
napsal(a):
Klári, domeček boží A Rozleťák je frajer....Moc mu to sluší
včera jsme trochu i zlobili, ale pak už to šlo....
....dokonce jsme se v klusu hezky natáhli ( pro nás neobvyklé )
luciusl
napsal(a):
Nazdar holky, no jasně že se musíme sladit :-) když máme naplánované focení. Skákali jsme ve volnosti, jen mám fotky jen a pouze z počáteční přípravy
molly
napsal(a):
Ahojky holky...
Já to tu včera nějak nezvládla... V práci byl relativní klídek,tak snad to tak bude i dnes...jen kdyby mě nečekal ten víkend I když má být nic moc počasí,tak mi to snad nebude tak líto,že jsem tam...
Jani,mně je občas smutno,že jezdím sama... I Molča by možná uvítala koňospolusouputníka Ale výjimečně se stane,že potkáme oddílové koně v lese,tak se na chvilku přidáme...
Klári,nechceš taky vteřiňák??Bude Sabula na tebe hodný? Kdybyste měli o víkendu chvilenku,přijeďte se za mnou podívat
A pro Danny
Ne Ne u Sabuláka obavy nemám, ubrala jsem mu jádro takže přebytek nemá, on je na mě slušný vyprdí se v ohradě a pak si max skočí při nacválánínení vyhazovací typ, naštestí...max mi tam hodí když mu ukřivdím silnou pobídkou...
Leni ocasek nahoru to ti hodil co???
tady vlevo v rohu má svah:)
molly
napsal(a):
Ahojky holky...
A pro Danny
A jak jim to šlo???? Byl Rozleťák hodný????
klawdie
napsal(a):
Leni snažím se pochopit ty jeho nohy, to ti to přecválal?
Já jsem taky Klári na to čuměla jak puk
molly
napsal(a):
Ahojky holky...
A pro Danny
a malej kocourek :-) zkusila jsem ho vzít jen tak na jízdárnu - co bude říkat na písek, břevna, lonž a tak ... naprosto profesionálně se začal sám lonžovat :-)
luciusl
napsal(a):
a malej kocourek :-) zkusila jsem ho vzít jen tak na jízdárnu - co bude říkat na písek, břevna, lonž a tak ... naprosto profesionálně se začal sám lonžovat :-)
kukinatost
napsal(a):
Luli ti tví černí lumpové jsou prostě k sežrání
luciusl
napsal(a):
Rozletek se snažil vyhnout běhání v kruhu - nesnáší to, ale nakonec se poddal - tak jsem ho jen lehce vyklusala a trošku vycválala, pak si 4x přešel řadičku 3 skoků a když ho vet bezprostředně poté poslouchala - jak pracuje srdíčko po zátěži, tak mi řekla, že to nemá smysl, vůbec se mu nezrychlilo - ani dech ani srdce - prostě nic nedělal. Bušilo to stejně, jako kdyby stál celou dobu ve výběhu :-) Prej DOBRÁ KONDICE
luciusl
napsal(a):
Hojte holky tak už jsem tu při pátku taky...
Jééé Luci krásný fotečky těch tvej fešáků, malej roste jako zvody, kurňa...
No a žlutýho a jeho panenku komentovat nebudu, to je divoch
luciusl
napsal(a):
Luli, z něho vyroste taky pěkný kus koně A tady té fotce jsem e natlemila
Popisek ve smyslu " Lenička má nové nehty, drží otěže jak panička "
molly
napsal(a):
Malej a vzteklej !!!
molly
napsal(a):
Zatím jsem v práci sama, docela vpohodě Ale když se to tu nahrne, zase mě zadřou
lanika
napsal(a):
Zatím jsem v práci sama, docela vpohodě Ale když se to tu nahrne, zase mě zadřou
skoková řada a kamarádky Holmík
kukinatost
napsal(a):
Luci,když jsme u té oranžové a černé
molly
napsal(a):
Luci,když jsme u té oranžové a černé
plňas jako vyšitej
luciusl
napsal(a):
plňas jako vyšitej
hele luciáš já tu lidem nadávám že tyraj mimi na lonži a ty takhle...!
že ty jsi to stím obsedáním vzala vážně
klawdie
napsal(a):
hele luciáš já tu lidem nadávám že tyraj mimi na lonži a ty takhle...!
že ty jsi to stím obsedáním vzala vážně
Hele, mě to fakt překvapilo, on prostě chodil úplně sám kolem mě dokola :-) Vážně super. Hrabal do písku, koukal kolem, ale náznak kruhu tam byl :-) Taky se mi ho povedlo několikrát pěkně přivolat z kruhu ke mě, i zastavil, na tlak zacouval. Šikulka :-) Příští týden sedlám, vyvazuju - průvlečky, gumy, gogue a já něvím co ještě všechno a na podzim jedu Huberta
luciusl
napsal(a):
plňas jako vyšitej
Ségra včera jsi mě měla vidět , jela jsem udělat koníky až v šest jelikož jsem po práci myla s mamkou Roomstra, protože se snim už dnes nebo v pondělí musím rozloučit..Tak jsem vykydala smraďochy a šla pro ně do výběhu...Vedla jsem Grace a Sabulinu a Jerry se coural za náma..Vyslala jsem Sahiba do boxu,ten mě proklouzl ke Grace,,pak přišel Jerry a začal se tlačit dovnitř,grace vyrazila do Jerryho boxu a Jerry logicky k Sahibovi!!Tak si říkám takhle to asi správně nebude, nastala výměna- nakonec to dopadlo že sahib se dostal do svého a jerry s Grace se ještě asi 5x vystřídali, chvili bydleli spolu a pak už jsem se nasrala a zařvala NA MÍSTA!!!To jste měli vidět jak se rychle rozdělili a stali vyrovnaný ve svejch boxech!!!! Uličníci
luciusl
napsal(a):
Hele, mě to fakt překvapilo, on prostě chodil úplně sám kolem mě dokola :-) Vážně super. Hrabal do písku, koukal kolem, ale náznak kruhu tam byl :-) Taky se mi ho povedlo několikrát pěkně přivolat z kruhu ke mě, i zastavil, na tlak zacouval. Šikulka :-) Příští týden sedlám, vyvazuju - průvlečky, gumy, gogue a já něvím co ještě všechno a na podzim jedu Huberta
To děláš dobře taky si myslím nešetřit, přece nebudeš čekat takovou dobu a uplně super budeš mít až na nich budeš moc jezdit na obou najedfnou
Ne vážně kolik že mu už je loupežníkovi?????
My příští tyden budem slavit 5.narozeniny a jste všechny zvané tak v sedm v rousničce, jo! A zkuste některá nepřijet!!!!
luciusl
napsal(a):
Luci nezapomeň ostruhy, ty má každý správný jezdec!!!
rocky
napsal(a):
Ségra včera jsi mě měla vidět , jela jsem udělat koníky až v šest jelikož jsem po práci myla s mamkou Roomstra, protože se snim už dnes nebo v pondělí musím rozloučit..Tak jsem vykydala smraďochy a šla pro ně do výběhu...Vedla jsem Grace a Sabulinu a Jerry se coural za náma..Vyslala jsem Sahiba do boxu,ten mě proklouzl ke Grace,,pak přišel Jerry a začal se tlačit dovnitř,grace vyrazila do Jerryho boxu a Jerry logicky k Sahibovi!!Tak si říkám takhle to asi správně nebude, nastala výměna- nakonec to dopadlo že sahib se dostal do svého a jerry s Grace se ještě asi 5x vystřídali, chvili bydleli spolu a pak už jsem se nasrala a zařvala NA MÍSTA!!!To jste měli vidět jak se rychle rozdělili a stali vyrovnaný ve svejch boxech!!!! Uličníci
no umím si to představit a směju se:)))))
klawdie
napsal(a):
no umím si to představit a směju se:)))))
Taky se směju.... Loupežníci, co my bychom bez nich dělali.
Už mi tady voní kávička, šéfici jsou zde, ale mě se pořád do te práce moc nechce
Hele, holky, už jsem vám říkala, že bych chtěla doma pískovou jízdárnu a nejlépe i krytou jalu????
luciusl
napsal(a):
Sakra - díky moc. Na ostruhy bych zapomněla To bych ale nebyla in a trendy, že jo ??? 22.4. bude mít jeden rok a Rozlet 3.5. 18 let - bude velký mejdlo :-) tak jste zvaný !!!!
Jo, holky, Bubáček už flémuje a před 2 dny měl první erekci
No určitě přijedem, oslavenci musí mít hromadu hostů co dovezou dary!!!!!Takže snad se to všem bude hodit!
rocky
napsal(a):
No určitě přijedem, oslavenci musí mít hromadu hostů co dovezou dary!!!!!Takže snad se to všem bude hodit!
My zas hlásíme 6.7. velké kulatiny- 10let. Jerrynek mude mít taky velikánskou oslavu!!
luciusl
napsal(a):
Sakra - díky moc. Na ostruhy bych zapomněla To bych ale nebyla in a trendy, že jo ??? 22.4. bude mít jeden rok a Rozlet 3.5. 18 let - bude velký mejdlo :-) tak jste zvaný !!!!
Jo, holky, Bubáček už flémuje a před 2 dny měl první erekci
Puber'ták Si ještě užiješ
Stavba dálnice se opětovně rozjela, na podzim by to mělo být hotové. Už mi chtěli pošoupnout ohradu, ale já se nedám
lanika
napsal(a):
Puber'ták Si ještě užiješ
Stavba dálnice se opětovně rozjela, na podzim by to mělo být hotové. Už mi chtěli pošoupnout ohradu, ale já se nedám
Jdu vyvenčit Molinatou... Zatím čus...
rocky
napsal(a):
Ty br´do, Lulu si děláš kozy....? Rozletiště je 3.5., tak to máme narozky ve stejný den...akorát já o nějakých 7 více..:) fuj baby, letos čtvrtstoletí...kurik, ale jak ěm berou ty tvoje fešné černé věci..:) jsou skoro stejně krásní jako moje černá věc:))
btw Lenuša a mě bere ta tvoje vestička, kurnik, ta je fešná, kde jsi k ní přišla...anebo, možná se nechci zase trýznit, radši mi to ani neřikej:)))
btw my jsme s Kerkou oba květnoví a ryzoid je někdy v březnu, tak se musím mrknout, kdy přesně:)
molly
napsal(a):
Jdu vyvenčit Molinatou... Zatím čus...
Lenušku, bojuj, nedëj se...btw Honzula vypadá vcelku energicky..:)))
Jo a ryzoid má 13, 2.3. takže sjte i na Ostravsku očekávány, nemyslete si:)))
kukinatost
napsal(a):
Lenušku, bojuj, nedëj se...btw Honzula vypadá vcelku energicky..:)))
Jo a ryzoid má 13, 2.3. takže sjte i na Ostravsku očekávány, nemyslete si:)))
je vidíš to Jani tak můžem spojit oslavy SAhib to má 4.3.
klawdie
napsal(a):
je vidíš to Jani tak můžem spojit oslavy SAhib to má 4.3.
Ok, tak spojíme ryzoida a Sabulu....no a já si to pojím s Lukim, já jsem 3.5. a on je 4.5...:)) a keruška je 10.5., teda myslím..:) a hned nasleduje Ringeli (žlutá psí bojová věc) 30.5. :)))
kukinatost
napsal(a):
Ok, tak spojíme ryzoida a Sabulu....no a já si to pojím s Lukim, já jsem 3.5. a on je 4.5...:)) a keruška je 10.5., teda myslím..:) a hned nasleduje Ringeli (žlutá psí bojová věc) 30.5. :)))
jo a mám herozně tlusté koně...ryzoida fest, ta sviňa přibrala snad 100 kilo od doby co je u mě..no, je to vepř...ale zase si říkám, že bude z čeho dělat svaly...btw když jsem je včera viděla, jak stáli řiťama u sebe, tak Kerryn má dvojnásobně nasvalenou prdel a zadní nohy..zezadu quater hadra.)))
kukinatost
napsal(a):
Já se tam taky vlezu s Honzíkem ????? já mám 04.04. a Honzuloidek 15.04. Oba berani
lanika
napsal(a):
Já se tam taky vlezu s Honzíkem ????? já mám 04.04. a Honzuloidek 15.04. Oba berani
hee, Lenošku, Honzík má narozky jako moje mamča....:) Tak vidím, že jarníků je nás dost...no, my jsme zase samí bejci:)))
JJ, ještěže vůbec nejsem umanutá...:)
kukinatost
napsal(a):
hee, Lenošku, Honzík má narozky jako moje mamča....:) Tak vidím, že jarníků je nás dost...no, my jsme zase samí bejci:)))
JJ, ještěže vůbec nejsem umanutá...:)
He he to je dobrý a Saxík to má 2.4. a Evulík myslím 11.4.
lanika
napsal(a):
Jejda se divím, že se tady nepozabíjíme, když jsme všeci rohatí
Tak jsem konečně tu...PC opraven, odešel zdroj.
Leuška má narozky 26.1. a já jsem 15.5., prej že jsou býci flegnmoušové a jsou pracovití...asi jsem výjimka...
lanika
napsal(a):
Jejda se divím, že se tady nepozabíjíme, když jsme všeci rohatí
Jsem tu babky, přežila jsem očkování černé jen s jedním šrámem
Kláruli, pravdu díš, Saxule 2.4., já 11.4., Hadraplán 15.4. a černá 20.4. Bude megaoslava taktéž budu slavit čtvrtstoletí
cheyenne
napsal(a):
Kláruli, pravdu díš, Saxule 2.4., já 11.4., Hadraplán 15.4. a černá 20.4. Bude megaoslava taktéž budu slavit čtvrtstoletí
Právě jsem zjistila, že jsem okradla prodavačku, ale fakt nechtěně.... jsem přemejšlela, jestli vezmu rohlíků 8 nebo 10, no a nakonec jsem vzala 10 a u pokladny nahlásila a zaplatila 8
No, budu chodit nakupovat snídaně častějc
Jinak Lulu, si slintám nad těma tvýma černochama, jsou luxusní.... bubulák bude šikula
cheyenne
napsal(a):
Právě jsem zjistila, že jsem okradla prodavačku, ale fakt nechtěně.... jsem přemejšlela, jestli vezmu rohlíků 8 nebo 10, no a nakonec jsem vzala 10 a u pokladny nahlásila a zaplatila 8
No, budu chodit nakupovat snídaně častějc
Jinak Lulu, si slintám nad těma tvýma černochama, jsou luxusní.... bubulák bude šikula
A když jsme u těch narozenin, přeju všechno nejlepší dnešním oslavencům, ať si to užijou, další budou za 4 roky
cheyenne
napsal(a):
Tý brďo, vy máte všichni takhle půl kulatiny, jo? To já si ještě počkám...
Kláry s tím příštím víkendem mohu počítat? Asi přijedu šimíkem...jak to vidíš s dopravou od Vás do Kladrub?
haisovad
napsal(a):
Kláry s tím příštím víkendem mohu počítat? Asi přijedu šimíkem...jak to vidíš s dopravou od Vás do Kladrub?
No jestli jedem volvem tak jedeš jasnačka s námi, ale myslím že nebude problém se tam dostat, Evulík by měli jet též takže věřím že budou mít v káře místo...Zuzo a jak to s tebou vypadá, už se nám to blíží! Jinak Danulí co je šimík? jsem natvrdlá! A počítám že tě máme tedy očekávat v sobotu, když by jsi chtěla bylo by suprový kdyby jsi dojela už dopoledne či ráno, at stihnem objet všehchny konouchy a třeba se i na nějakých povozíš, hm? konečně by mohlo býti více času!
haisovad
napsal(a):
Nojo, už víte jak to bude časově?
Jinak Danuli, my pojedem jako náhradní vozidlo do Kladrub taky, takže to vymyslete a my rádi někoho svezem....
Leňulo, jen pro tebe náš jízdárenský vítač, hrající si na plyšovou sochu
klawdie
napsal(a):
No jestli jedem volvem tak jedeš jasnačka s námi, ale myslím že nebude problém se tam dostat, Evulík by měli jet též takže věřím že budou mít v káře místo...Zuzo a jak to s tebou vypadá, už se nám to blíží! Jinak Danulí co je šimík? jsem natvrdlá! A počítám že tě máme tedy očekávat v sobotu, když by jsi chtěla bylo by suprový kdyby jsi dojela už dopoledne či ráno, at stihnem objet všehchny konouchy a třeba se i na nějakých povozíš, hm? konečně by mohlo býti více času!
teda, yv už se zase srážíte...? A dost, já už nebavkuju...:( zas tu není ten brečící smajlík...
klawdie
napsal(a):
můžem zajet i k Vachutákovi do jezdeckejch nebo se taky chystám do mého oblíbeného hadroobchodu, klidně termín přesunu na sobotu a můžem si udělat radost...no prostě plánů je spousty a pokud by jsi chtěla přijet třebas už v pátek, tož to taky vubec není problém...ubytuji tě kdy si porušíš a mile ráda....jééé já už se těším!
cheyenne
napsal(a):
Jinak Danuli, my pojedem jako náhradní vozidlo do Kladrub taky, takže to vymyslete a my rádi někoho svezem....
Hele a vy Evíku naplánujte čas aby jsme mohli kouknout na oba v akci, že by jste nám mohli ukázat nějakou akci na jízdarně...a když Danula dorazí včas tak by si i Sxulík zasloužil návštěvu...a ty Janico nebul, tentokrát to víš, tak pojed!!!!!
klawdie
napsal(a):
Hele a vy Evíku naplánujte čas aby jsme mohli kouknout na oba v akci, že by jste nám mohli ukázat nějakou akci na jízdarně...a když Danula dorazí včas tak by si i Sxulík zasloužil návštěvu...a ty Janico nebul, tentokrát to víš, tak pojed!!!!!
Mám na myslí Ejzulíka a Hadříka....prostě zas nabitý program! a večer je to jasné!
cheyenne
napsal(a):
Ahojik
Já se chci mýt taky takhle
klawdie
napsal(a):
hahaha....:) jasne a už v pátek dovalím...ach jo...už vás fakt chci vidět...:)
tady jeden ukřivděný pohled:)
memmory
napsal(a):
Ahojik
Já se chci mýt taky takhle
JJ, udělala bych to tak, že bych dovalila co nejdříve po ránu, třeba na devátou. Šemík je naše bílo rezavé vozidlo-škoda favorit...
Mno každopádně bych ho asi odstavila u tebe, pak se s někým svězla do Kaldrub (pochopitelně bych přidala na béňo)...šemík už je jeden ze straších vozítek a bojim bojim, že bych vás nestíhala cestou...
Vezmu si nějaké gatě na ježdění a něco spácháme...
haisovad
napsal(a):
JJ, udělala bych to tak, že bych dovalila co nejdříve po ránu, třeba na devátou. Šemík je naše bílo rezavé vozidlo-škoda favorit...
Mno každopádně bych ho asi odstavila u tebe, pak se s někým svězla do Kaldrub (pochopitelně bych přidala na béňo)...šemík už je jeden ze straších vozítek a bojim bojim, že bych vás nestíhala cestou...
Vozítek je dost, šemík si může odpočnout....
Já ještě nevím, jestli u nás bude nebo nebude ten "neveřejnej trénink", pokusim se to dneska zjistit, ale samo není problém předvést Hadraplána v akci, Ejzulu dohodnu.
haisovad
napsal(a):
To je slovo! ok baječný, ještě se pak domluvíma zda-li pak ke mě trefíš nebo jestli se setkáme někde na okraji hk na benzíně....:) neznam tvůj orientační smysl
Jinak Eví co šrám? se stalo jsi celá?
A klec dobrá vid, akorát na těch fotkách vypadá malinká, ale fakt není...tedík to má jak stadion
cheyenne
napsal(a):
Vozítek je dost, šemík si může odpočnout....
Já ještě nevím, jestli u nás bude nebo nebude ten "neveřejnej trénink", pokusim se to dneska zjistit, ale samo není problém předvést Hadraplána v akci, Ejzulu dohodnu.
Soni, nebo tak?
klawdie
napsal(a):
To je slovo! ok baječný, ještě se pak domluvíma zda-li pak ke mě trefíš nebo jestli se setkáme někde na okraji hk na benzíně....:) neznam tvůj orientační smysl
A klec dobrá vid, akorát na těch fotkách vypadá malinká, ale fakt není...tedík to má jak stadion
A jo vidíš to hlava děravá, no bud přijedem mrknout na něj nebo udělate soukromý
klawdie
napsal(a):
Hehe, Kláry, buď ráda, že neznáš můj orient smysl...orienťáky a jiné jsou má noční můra...
Hele napiš mi *** adresu kde bydlíš, já si to najdu na seznamu (ještě že jsou ty taháky)
klawdie
napsal(a):
Nic zásadního, jen byly injekce dvě (chřipka a tetanus zvlášť, páč byla loni očkovaná celkem záhadně prazvláštně), první celkem v pohodě, ale u druhý potvora věděla, o co jde, tak nás oba vynesla z boxu vlající jeden za vodítko, druhý za hřívu . Vodítko potvora kulatá mi projelo rukama a provedlo lehkou manikúru - obroušení kůže kolem nehtu
. Žádný velký zranění, ale krev všude
haisovad
napsal(a):
Hehe, Kláry, buď ráda, že neznáš můj orient smysl...orienťáky a jiné jsou má noční můra...
Hele napiš mi *** adresu kde bydlíš, já si to najdu na seznamu (ještě že jsou ty taháky)
Hele Dany ale ted to bude fakt legrační já to nevím.... neznám adresu, nikdy jsem nepotřebovala, ale je to bludiště však víš, ale ty přijedeš od Jaroměře vid, tak na velkým kruháči do centra a pak pojedeš furt po hlavní(po tom našem slavným okruhu) až dojedeš na další menší kruháč přes něj rovně a hned na další křižovatce do leva a pak za přechodem pro chodce se dáš opět do leva, řízneš pravotočivou zatáčku a hned do prava a počkaš na parkovišti, moje obydlí je pár kroků----) hele není to tak složitý...
kukinatost
napsal(a):
Klícka vypadá luxusně, se Tedík má...
Já pořád přemýšlím, jak udělat "rozkládací panelák", nemám moc místa, kam by to všechno šlo dát, potřebuju to vršit na sebe
U mě teď největší úspěchy slaví krabička
cheyenne
napsal(a):
Klícka vypadá luxusně, se Tedík má...
Já pořád přemýšlím, jak udělat "rozkládací panelák", nemám moc místa, kam by to všechno šlo dát, potřebuju to vršit na sebe
U mě teď největší úspěchy slaví krabička
Šikovná věc v případě potřeby transportu
klawdie
napsal(a):
Jo a někde jsem narazila na skiny, paní rušila chov, to byli takové obludy až byli krásní, ale 1300 za jednoho panečku!
Skiníci ještě jdou, taky existuje ještě jedno bezchlupý plemeno, u nás jich je zatím jen pár a ty stojej kolem 3.000,- to je masakr....
No, když jsem v Rychnově viděla ty holátka naživo, tak jsem do toho chtěla dloubnout, jestli je to živý, vypadaj jako hračka - parodie na hrocha
Zlatý chlupáčové
cheyenne
napsal(a):
Už to vidím a chápu, zmátnul mě ten menší kruháč , jsem nečekala, že to je ten u nás :-)
no je to menší kruháč než ten první, tak jsem nevěděla jak to jinak nazvat ... tak hlavně aby to pochopila Danny....
cheyenne
napsal(a):
Už to vidím a chápu, zmátnul mě ten menší kruháč , jsem nečekala, že to je ten u nás :-)
Hehe, bůh ví, odkaď já přijedu... Hele tak to zjisti a úpísni mi ardesu...to je masakt, ty fakt nevím kde bydlíš...
jsi mě rozsekala, fakt!!!
Jdu na cígo...
Hele kdo přestal kouřit po Silvestru? Já teda nee, stejně bych to nevydržela...
rocky
napsal(a):
já to zkusila a pak se na to zase vys...znáš to dostaneš chť někdo ti nabídne a je to..
Já jsem to ani nezkoušela.... loni jsem vydržela 3 měsíce a letos se nemůžu nějak odhodlat
Ať žije zdravý životní styl
cheyenne
napsal(a):
Já jsem to ani nezkoušela.... loni jsem vydržela 3 měsíce a letos se nemůžu nějak odhodlat
Ať žije zdravý životní styl
hele ulouipla jsem fotku jen vám to musím mukázat, to je mazec,,,
klawdie
napsal(a):
hele ulouipla jsem fotku jen vám to musím mukázat, to je mazec,,,
a co je teda tohle Evi za druh?
klawdie
napsal(a):
Holky já vesele kouřím až budu opravdu chtít tak přestanu, pevně v to věřím ted se mi zatím nechce
klawdie
napsal(a):
Ježiši, to vypadá jako špatně oholenej...ješiši ti vypadají směšně...
haisovad
napsal(a):
Ježiši, to vypadá jako špatně oholenej...ješiši ti vypadají směšně...
Kláry co Cardík? Jak to s ním vypadá?
kukinatost
napsal(a):
jsem zpět..
Jak s Molinatou ještě na 100% nevím,víc poznám po víkendu... Zatím se jeví O.K.,al e copak já vím,co se v tté její hlavince zrodí?? Doufám,že na výlety na mě nezapomenete,k tomu Vachutkoj vážně musím...
Danny ,jak se Ti líbí koťátko?
molly
napsal(a):
jsem zpět..
Jak s Molinatou ještě na 100% nevím,víc poznám po víkendu... Zatím se jeví O.K.,al e copak já vím,co se v tté její hlavince zrodí?? Doufám,že na výlety na mě nezapomenete,k tomu Vachutkoj vážně musím...
No jasan Zuzule, máš sobotu volnou doufám?
molly
napsal(a):
jsem zpět..
Kokátko je úžasný...Pepíček mě včera nasral...jsem umyla konferenčák...vyleštila a pak přiletěl Pepák a zase ho pokřtil...hajzl jeden, dostal domácí vězení...jsem ho chytla a násilím zavřela...stál celou dobu u vrátek a řval...nevyrzžela jsem to a po hodině jsem ho pustila...
rocky
napsal(a):
já to zkusila a pak se na to zase vys...znáš to dostaneš chť někdo ti nabídne a je to..
Hele ty kočky jsou stejně praštěné co ??
haisovad
napsal(a):
Kokátko je úžasný...Pepíček mě včera nasral...jsem umyla konferenčák...vyleštila a pak přiletěl Pepák a zase ho pokřtil...hajzl jeden, dostal domácí vězení...jsem ho chytla a násilím zavřela...stál celou dobu u vrátek a řval...nevyrzžela jsem to a po hodině jsem ho pustila...
no tohle je fakt luxusní dvojka
haisovad
napsal(a):
naše kočky vždycky znasilnujou tašky, jak někdo přijde s taškou hups už jsou uvnitř a prozkoumávají ji, teda ža na Matěje ten by se do igelitky nevešel
haisovad
napsal(a):
Kláry, to jsou právě skinníci, můžou mít pár chlupů na čumáku, ty druhý holátka se jmenujou Baldwini, ty nesmí mít ani chlup. Baldwini se roděj chlupatý a do několika týdnů opadají, skinníci se rodí už holí (nebo s těmahle fouskama ).
Jsou úžasně škaredý
cheyenne
napsal(a):
Kláry, to jsou právě skinníci, můžou mít pár chlupů na čumáku, ty druhý holátka se jmenujou Baldwini, ty nesmí mít ani chlup. Baldwini se roděj chlupatý a do několika týdnů opadají, skinníci se rodí už holí (nebo s těmahle fouskama ).
Jsou úžasně škaredý
cheyenne
napsal(a):
Jsou úžasně škaredý
Nebýt tak drahý tak si ho pořídím
kukinatost
napsal(a):
Nesmím zapomenout na smečku
Garfield a spol
klawdie
napsal(a):
Nebýt tak drahý tak si ho pořídím
Tak si kup genovou skinny samičku (stojí kolem 300-600kč), to je sice chlupatý, ale přenáší "holý geny", nech jí připustit holým samečkem a za deset týdnů budeš mít holý mimina , jedno si necháš a za prodej zbylých se ti vrátí investice do samičky
. Je to dlouhodobější varianta, ale máš to svoje
cheyenne
napsal(a):
Jsou úžasně škaredý
Monty
věčný povaleč
cheyenne
napsal(a):
Tak si kup genovou skinny samičku (stojí kolem 300-600kč), to je sice chlupatý, ale přenáší "holý geny", nech jí připustit holým samečkem a za deset týdnů budeš mít holý mimina , jedno si necháš a za prodej zbylých se ti vrátí investice do samičky
. Je to dlouhodobější varianta, ale máš to svoje
http://www.zvysluni.estranky.cz/stranka/prodej
mrkni, genový holky tam maj za 150,-
cheyenne
napsal(a):
http://www.zvysluni.estranky.cz/stranka/prodej
mrkni, genový holky tam maj za 150,-
Ty vole že bych se do toho obula jak vy? no ale co bycvh dělala s tím zbytkem, koukám že jich je celkem plná inzerce a kde seženu toho nahatýho chlapa?! No počkám až se přestěhuju pak zvážím rozšíření:)))
haisovad
napsal(a):
Holky, frčím na oběd...dneska jedeme na lepší, nemáme tu šéfa tak se chvíli zdržíme v knajpě...
Dobrou chuť...... já jdu kuchtit vinnou klobásku, mňamky ***
kukinatost
napsal(a):
Zbyl mi tu někdo?
kukinatost
napsal(a):
Děvuchy jste se teda fest rozjely Jsem to tak sotva stačila číst, furt někdo chodil.
rocky
napsal(a):
mňamky mňamky...
Tak jsem tu, dala jsem si výborné těstoviny s kuř. masem a sýrem...výborná věc...
a koupila jsem si nové tríčo ve WMku...jsem prostě ulítlá na modrou no...až dorazí šňura (má jí pučenou jedna pani) tak Vám sem fláknu pár fotek, co jsem teďka nafotila u akvárka v práci... ať žije pracovní atmosféra...